Klädval...

det här är bara lite av det som finns. 






återigen. väldigt lite av det som finns. men detta känns mest trovärdigt att ha på sig.

Have to stay up instead.

skulle någon vänlig själ kunna hjälpa mig med klädsel imorn? tänkte fråga de som vet hur min garderob ser ut, för ja. verkar ju dumt om andra ska säga vad de tycker. så, ni alla gulliga själar som vet vad som finns i min garderob, kom gärna med förslag!? skulle hjälpa kan jag säga. jag vet i alla fall att jag ska ha dessa skor på mig i alla fall ↓ men resten då? 

för övrigt kom jag precis hem från en tripp till valbo. var först ut till mackmyra och träffade sara en snabbis och fick mina apu-papper påskrivna, därefter blev det köpis med mamma. gick omkring som en galning där inne och leta efter en grön tröja/linne till vattenkriget. lyckades hitta en långärmad med knappar på inne på H&M, dock ska det göras om till ett linne istället. känns mycket bättre det! 

nu snart kommer det säkert börja åska här hemma. helt plötsligt dök det liksom upp riktigt svarta moln, så det blir väl förmodligen oväder på hög nivå kan jag tänka mig. men det är mysigt det med. så då kan ju jag pyssla med lite plagg här hemma och se hur det blir. prova lite olika outfits till imorgon. aa det får bli så. peace! 




efter sammanlagt ca 2,5 mil idag tycker ja...

img_4651 (MMS)

efter sammanlagt ca 2,5 mil idag tycker jag att jag förtjänar att ligga ute och jäsa i solen. jajjemen! måste ju hinna bli lite brun åtminstone till studenten, annars är det ju Inge roligt. har hunnit med mycket idag på ganska så kort tid. cyklade in till stan till halv 10 och fixade naglarna. nu är de precis så som jag vill ha de, görcoola! efter blev det hem och luncha de små liven och göra iordning allting där uppe. och nu ligger jag här. helt utslagen med sololja. och så börja det blåsa lite nu. kanske hur skönt som helst det! vet inte exakt hur många grader det är här nu på altan men närmare 40 kan jag nog tänka mig. i alla fall. ska ut till valbo vid 5tiden och få mina apu-papper påskrivna. vettefan vad som händer sen, men det visar sig alltid. peace!


Won't let me go to bed.

åååååååååh kuk i stjärten va trött jag är!
helt otroligt. vaknade halv 6 imorse och kunde verkligen inte somna om. eller ja. jag gjorde ju det till slut i alla fall, men det tog ju ett tag. ska ta och cykla in till staden om ett tag. ska fixa till mina naglar idag så de blir som jag vill ha dem. alltså inte vita tippar. nej. jag passar inte i sånt. 

och vad ska man ha för kläder på sig idag då? det ser ut som att det både ska börja regna och att det ska spricka upp och bli fint väder. skumt. jaja.

betalat räkningar nu på morgonkvisten har jag också gjort. inte skitkul direkt måste jag säga. men det var ju ett måste, satt-e. 358:- som jag bara tog farväl av. och ännu mer kommer det bli när jag ska inte till stan. trevligt! vill man vara fin får man lida pin ...
ja. ska ta och göra mig iordning nu i alla fall. så jag hinner in i tid. efter naglarna blir det till att svänga förbi både jill och angelica och ge de små liven lite lunch. fint. sen ska jag fan hem och sova igen. punkt slut. 




There's a party in my head.

älskade HVT3b. 11 dagar kvar nu, inte ens det om man nu räknar bort den här dagen. 08-11. tiden har gått alldeles för fort. idag lämnade jag tillbaka nyckeln till mitt skåp, gjorde iordning kostnadsbladet och tömde lådan. känns fortfarande som att vi precis ska sluta ettan. gå på ett 10 veckors långt sommarlov. komma tillbaka i augusti och börja i tvåan. jag har en sådan seperationsångest, för jag vet att det kommer inte vara detsamma när vi väl går ut genom polhems dörrar. vissa kommer jag förmodligen inte se mer. känns sorgligt. ja, älskade HVT3b. det har varit en fin tid. ♥

vet att det här blev mitt fjärde inlägg för dagen. men jag kan helt enkelt inte sluta tänka på att vi kommer ta studenten nästa vecka. herregud. vi blir så stora! 





You can't hide.

kläder, pengar, skolan. allt leder till ångest.
varför ska det behöva vara så för? jag var lugn med det här tills hanna skrev och frågade vad jag skulle ha på mig på onsdag. whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!? jag har för mycket kläder som leder till att jag inte har några kläder som helst att ha på mig. suck* sånt här gör bara att man tappar livsglädjen. eller ja. riktigt så dramatiskt är det ju egentligen inte, men det är heller inte långt ifrån. typ. 

så. vad måste jag göra? gå snyftandes till mamma och pappa och tigga pengar? nej. jag ska minsann riva ut hela min gerderob och förhoppningsvis hitta nånting jag kan ha på mig. eller kanske ta en tur på stan imorgon och kanske har turen med sig att man hittar något fint och notera, BILLIGT linne man kan slänga på sig. kanske. man vet ju aldrig.

Dagens.

dagens vill ha: en sweet bränna.
dagens klädsel: leggings och linne.
dagens frisyr: ruffsigt, oborstat.
dagens smink: absolut ingenting.
dagens låt: party in my head.
dagens planer: utrota alla mygg.
dagens misslyckande:
dagens drog: -
dagens köp: nothing at all.
dagens godis: har inte ätit godis idag. applåd*
dagens humör: kanon!
dagens längtan: STUDENTEN!

Here I come.

jaha, då var alltså min allra sista skoldag avklarad.
herregud va skönt det känns i kroppen nu. och då kan man ju undra. vad kommer hända härnäst? jo, på onsdag drar jag igång festligheterna på heartbreak hotell med några fina brudar, på torsdag kör jag och michelle på en liten personalfest, och självklart alla andra inblandade också. på fredag drar jag, michelle och hanna till borlänge för att fixa flaket, och på lördag blir det förhoppningsvis grillfest hemma hos linn. det är alltså denna vecka det gäller. 

sen har vi ju då alltså heeeeeeeela långa studentvckan framför oss nästa vecka. och på fredag ska man alltså lämna skolan. för gott. det känns lite läskigt måste jag säga. känner mig inte tillräckligt stor för att gå ut skolan och sen aldrig mer komma tillbaka. det känns hemskt när man tänker på det nu. men nästa vecka kommer det vara så fantastiskt så det kommer ju inte ens gå att beskriva. herregud! ja. mer än såhä klarar jag inte av att skriva just nu. blir alldeles för exalterad. peace!

Ready or not.

29 maj, söndag, morsdag.
ja, en hektisk dag har ju det här varit då. var ut till mormor och morfar mitt på dagen och käkade med alla, verkligen alla också. åkte hem, kila upp till sessan, och därefter en springtur idag igen. riktigt skönt faktiskt. och nu sitter jag här. helt utslagen efter dagen. jösses.

imorgon är det skola. min enda dag där den här veckan. så jävla underbart så jag håller ju på och dör! och om tolv dagar kommer vi springa ut på polhems trappa och skrika GE MIG EN ÖL för fulla muggar. det känns nästan för sjukt för att vara sant. skönt, men läskigt på en och samma gång. är inte riktigt redo än för att sluta skolan. så ligger läget till i alla fall. och på onsdag tänker jag köra igång festligheterna med lite sköna brudar. peace!

våran fina vattenpöl utanför huset, format...

img_3258 (MMS)

våran fina vattenpöl utanför huset, format som hjärta. va gulligt .. dagen har inte innehållit mycket. var upp till sessan vid lunch och gjorde iordning allting, hem sen. och när jag kommer hem så har brorsan varit här, och GETT mig sitt heiniken-linne <3 så gulligt av honom! åkte iväg och käka med mamsen på lilla saigon, kinesmat i mitt hjärta! och så var jag tvungen att ta mig ut på en springtur, annars hade jag fan somnat. 3,4 km är alltså avklarat idag. sweet! nu blir det fotboll för hela slanten barca-united. GLORY GLORY MAN UNITED! <3 vi höööööörs! p.s. ursäkta för en helt konstig text, men har inte haft någon lust att sitta vid datorn, så bloggar från phonen, och det blir ju lite konstiga inlägg då. aa. peace!


godkväll allesammans. det här har varit en...

img_3578 (MMS)

godkväll allesammans. det här har varit en hemskt grå och trist dag, och jag har varit så fruktansvärt trött exakt hela dagen. feber har jag fått igen nu också.. varför liksom? herregud. förhoppningsvis har det gått över imorgon. och så skulle jag vilja göra heartbreak ikväll också, var ju länge sen man va där nu. men ja, får väl ta det på onsdag istället. näe, dags att sova nu. hörs imorn. peace!


dåså! då bar alltså skor och megafon inhan...

img_5509 (MMS)

dåså! då bar alltså skor och megafon inhandlat till studenten. sweet! och riktiga fynd bar det också. 50% rabatt på skorna, så de blev mina för ynka 175 riksdaler och megafonen kostade mig ENDAST 49 riksdaler. fynd lyckas alltid göra mig på så bra humör! har jag ett par skor att ha på mig när festen tar fart, vilket är redan nästa vecka. jaa. har förutom att shoppa, hunnit tagit en tur med sessan på morgonkvisten, gjort iordning allt där uppe och också hunnit chilla däremellan. man kan bara man vill. just nu är det soffhäng på hög nivå. och så kommer även resten av kvällen fortsätta. är sugen på nånting, men jag vet inte riktigt vad. hmm? jaja. det här var allt från mig idag. hörs imorn bitches. peace!


Så du kan sväva över marken.

godkväll allesammans.
ligger här i soffan med staffan nu och myser. ja, han ligger på både mig och datorn, så om det här inlägget blir konstigt, med stavning och sånt där, så skyller jag på honom helt och hållet eftersom jag inte ser nånting av tangenterna. men mysigt är det, och det är ju huvudsaken!

skolan idag då alltså. satt och kikade på modevisningen på kultur- och stilhistorian, och även modevisningen från ikea när vi var där. efter det blev det idrott, skulle ju ha spelat brännboll, men eftersom vi endast var 6 stycken på lektionen fick vi slå lite, och sen spela 3 mot 3. kul var det i alla fall. dock besviken på alla puckon som inte dök upp idag .. men ja.

kom hem, slockna på soffan direkt innan maten den här gången? vad hände med det liksom? jag som alltid brukar somna EFTER maten, men inte idag inte. nejnej. var väl alldeles för trött för att hålla mig vaken så länge. knata i alla fall upp till sessan efter och tog en liten tur med henne. det var faktiskt riktigt skönt. hade ju slutat blåst så förbaskat då, så det var ju skönt ute? och nu har jag precis avnjutit ett avsnitt av grey's anatomy och off the map. blev lite kär, så ska alldeles strax krypa ner i sängen och kolla på någon mysig film. aa, jag vet. det är inte riktigt klokt att jag gått och blivit såhär "blöt" eller vad man nu säger. aja. ska kila nu. skriver mer imorgon. är ju ledig då satt-e. peace! 





Och du försöker hålla masken.

godkväll min fina läsare.
aa, så kanske man skriver om man har ett läsarantal som ligger upp mot 1000 läsare per dag. men nej. jag kör på det ändå. kom hem för va en 45 minuter kanske? nånting sånt är det i alla fall. missade desperate idag, så sitter och kikar på cougar nu under tiden jag skriver. 

har ju haft modevisning idag. och vi har sammanlagt visat våra klänningar för 400 människor. riktigt roligt faktiskt. och jag älskar verkligen att jag blir helt crazy på alla visningar vi haft. eller ja. jag personligen blir ju inte crazy, men mina frisyrer och sminkningar är alltid annorlunda från andras. och det är ju så det ska vara också. för då kan man gå ut och visa allting och inte vara sig själv. 

nu blir det till att kika klart på det här, sen måste jag fan försöka få ur rufset i mitt hår. och därefter blir det nog bums i säng. sköööööönt känner jag. krypa ner och kika på film, eller kanske SOA. vet inte riktigt än. aja. det här får räcka för idag. peace! 


syns ju i alla fall att jag sticker ut ur mängden i min fina sverige-klänning.

Och fast du tycker du lyckas, vet jag i alla fall.

godmorgon allesammans.
eller ja, god och god vet jag inte om jag riktigt kan säga. skulle helst av allt vilja ligga kvar i sängen hela dagen. men nejnej. ska in till skolan och bli stylade. wiiiho. näe. känner mig inte alldeles för entusiastisk över det hela. 

i alla fall. tvättade ju min balklänning igår som ni säkert minns. och ALLA fläckar gick bort! fyfan va skönt! då blir klänningen ett fint minne trots allt. gud va skönt. frågan är ju då bara om jag ska ta med den till skolan och fålla om den. på yttertyget alltså. eftersom den kanten var ganska upptrampad. men näe. jag komer ju aldrig mer använda klänningen, och vad gör det då om jag har en trasig fåll? 

jaja. ska väl ta och göra mig iordning då. åh herregud va jobbigt. känner inte alls för det. plus att deet blåser alldeles för mycket ute också. till vilken nytta? kan man ju undra. näe, kila nu skriva sen. peace! 



hemoröjder?

|

kan någon snälla ge mig den här karln?! eller kanske någon som liknar honom
väldigt, väldigt, väldigt mycket? 
fast helst av allt vill jag ha originalet! ♥

Visst du kan rycka på axlarna, spela ball.

jajo. sitter och kikar på pretty woman och trycker i mig choklad.
precis som en måndagkväll som denna ska vara. jag har aldrig sett den här filmen förr, och jag insåg att det är ju ändå en film som måste ses av alla. och än så länge är jag inte besviken heller. den är mysig på nå vis. kanske till och med kan bli en sån där favorit, av gammal modell såklart.

i alla fall. är fruktansvärt irriterad. visserligen har jag lugnat ner mig lite grann nu, men för ett tag sen var jag inte nådig med nånting. jag förstår mig inte på folk. inte konstigt att man blivit en robot när man omges av dåligheter hela tiden. näe. och sånt här får mig att bli deprimerad, på ett väldigt konstigt sätt. hjärnan sätts igång, och sen är det nästan kört. eller ja. deprimerad är väl fel ord egentligen. frustrerad kanske är mer passande. frustrerad över att det ens ska vara såhär. jag fattar verkligen inte. så jävla onödigt. men nu tänker inte jag vara sämre än någon annan. tar det där sen istället. nu ska jag ägna all min tid åt filmen.

Det du är räddast för fast ingen vet det.

ja. måndag alltså. vilken oerhört onödig dag!
åkte in till skolan till 2 nån gång. och det jag gjorde på min enda lektion var att göra en fåll på balklänning igen då jag var tvungen att klippa av fodret en bit eftersom det var för långt. och sen då? prata, prata, prata, prata och efter det pratade jag lite mer, och sist men inte minst pratade jag igen. herregud vilken onödig dag! hade lika gärna kunnat legat ute i solen hela dagen istället. men nejnej. 

i alla fall så hänger nu balklänning på tork. provade att tvätta den hemma, då mor min kom fram till att det fanns ju ett särskilt program på tvättmaskinen för just siden. och då tänkte ju jag att den kan ju ändå inte bli mer förstörd än vad den redan är, så vi får väl se vad resultatet blir när den torkat. hänger ute nu i vårat uterum, så vi får väl se. kommer ju ändå inte gå i den imorgon på visningen. nej. jag kommer endast gå i min one-piece och studentklänning. båda är i sverige-tema. fint det. näe. nu ska jag dra med mig mamsen till affären och köpa lite choklad och nå annat godis. är så fruktansvärt sugen på socker?! jösses amalia ...



mums ...

Jag glömmer aldrig dina hemligheter.

jamen godmorgon då! eller ska man kanske säga god förmiddag?
nyss klivit upp ur sängen typ, har hunnit slängt i mig lite frukost, och alldeles strax sa jag knata iväg upp till kusarna och luncha. börjar ju 14.10 idag så det blev en härlig sovmorgon. första gången jag inte åker in tidigare till skolan en måndag. men nu när man ändå är klar med allting, så kan man lika gärna stanna hemma och sova. sweet!

ja, och nu har man alltså blivit snorförskyld till råga på allt. det räckte helt enkelt inte med feber, utan man skulle bli förskyld också. kul liv ... undrar hur det kommer bli efter imorgon när man slutar käka antibiotika. saknar min köttnacke och att inte behöva vara sjuk på grund av den. eller? näe. det gör jag kanske inte alls. 

aja. det är väl lika bra att kila upp dit nu och göra iordning allting som ska göras, så kan jag bara komma hem och chilla sen. underbart! ska ta med mig både bal- och studentklänningen nu till skolan. måste fålla balklänningen en gång till eftersom fodret var för långt sist och vi var tvugna att klippa upp det lite fort. sen studentklänningen ska jag ju gå med imorgon på modevisningen i p1 klockan 18.00. aa jag gjorde nyss reklam för modevisningen. kom och kika vettja?! näe. kila vare ja! peace! 




Hiss? eller Diss?

precis hemkommen efter att varit på bio med min vän hanna olander.
var och kikade på pirates of the caribbean 4 - on stranger tides. en mycket sevärd film måste jag då säga. dock saknade jag vissa personer, men sen kom jag fram till att den har en helt annan handling än de andra tre filmerna. men alltså. jag tycker personligen att det är johnny depp som gör själva filmerna, utan honom skulle det här aldrig blivit en succé så att säga. måste också säga; för att tycka om den här filmen måste man nästan älska de föregående 3 filmerna. 

filmen är i alla fall lätt värd att se på. och jag kan nästan lova er att den blir bättre och bättre ju fler gånger man ser den. det här får räcka för idag tycker jag minsann. nu ska jag krypa ner i sängen och sova mig lite grann. hörs imorgon. peace! 



(bilden är tagen från google)

har varit barnvakt åt den här lilla skitun...

img_2608 (MMS)

har varit barnvakt åt den här lilla skitungen idag, och nu är jag helt slut. tog en promenad med henne upp till donna för hon ville titta på "totton", och nu håller hon på att somna. ligger och pratar för fulla muggar just för att INTE somna. lite söt sådär hon! har även gjort slingor på mamsen idag och så fixade jag sminket på jessica då hon och daniel skulle iväg på 30års fest. jag är en sån snäll människa! och feber har jag också. kul .. ligger halvdöd i soffan just nu och kikar på legally blonde 2, väntar på att få sova. aanäe, det här får räcka för idag. peace!


Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

måste erkänna att jag fick lite panik där ett tag, men nuså.
har hunnit tagit något andetag nu. höll ju praktiskt taget andan under hela tiden. åh herregud. fick ju reda på att man lära vara minst 10 stycken per lag till brännbollen, och vi är ju nio i klassen. därav paniken jag fick. men nu är i alla fall sanna med, och kanske några fler. förhoppningsvis. men ja. nu kan jag alltså lugna ner mig igen. 

ja, så ska man alltså försöka få tag i nånting grönt att ha på sig till vattenkriget då. hmm. jag har inget grönt. och jag kommer förmodligen inte köpa något grönt heller för den delen. kanske fråga bror om jag får låna hans heineken-linne då. om jag får vill säga. det vet man ju aldrig heller. men man kan ju i alla fall fråga. 

näe. nu ska jag kanske försöka göra nå nytta. eller ja. finns ingen nytta att göra nu heller eftersom jag är klar med skolan, och det är även städat på rummet och gräsmattan klippt. så, vad gör man en vacker dag som denna?




Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej.

ojoj vad stor bilden blev. men äh, det får vara så.
berätta ju igårkväll om att jag skickat in PArapporten till malin, och jag får VG i slutbetyg. wiiiiiiho! fyfan va skönt. då är det ur världen nu då alltså. känns underbart. och så fick jag svar från olle nu. jag klara det! fy helvete vad skönt! nu är det fan bara festen kvar! är alldeles för exalterad just nu. fyfan va skönt!

ska ta mig till bussen om ca en halvtimme. få lite papper påskrivna och sedan vandra mot jenny. lite halvnervös nu faktiskt om jag ska erkänna det själv. näemen det kommer gå finfint det där tror jag. hoppas det går fort bara, för jag vill hinna hem och sola lite grann. utnyttja det fina vädret lite. har ju redan dragit på mig bikinin så det är ju egentligen bara till att lägga sig sen när man kommer hem. sweet. näe. nu ska jag ta och kila. peace!

Kan det va därför du blir obekväm när.

nu är jag less på precis allting. verkligen.
har precis suttit och skrivit om PArapporten och skickat in den, för att få det starka VG jag tycker att jag förtjänar. hoppas malin tycker detsamma bara. så nu så. är jag klar. och jag dödar olle om han satt IG på mig i religion även fast han sa att jag klarat mig igår, men man vet ju aldrig med honom ... skitgubbe!

är i alla fall inte på nå alls bra humör. trött, less. tror jag börjar få feber, då blir jag jämt såhär. kommer väl gå och sova snart tror jag. ska bara ta nånting att äta först. ska ju ta kvart i 10 bussen in till stan imorgon och köra på en brasiliansk vaxning för första gången i både mitt och jennys liv. spännande. kommer nog inte vara smärtfritt, men hey. min smärtgräns är ju skyhög ... haha! jomen faktiskt. det kommer säkert gå finfint! näe. nu blire nånting till magen sen sussa. peace!

Jag vet hur du ser ut i inga kläder.

ja, jag fortsätter väl knapra mina piller då..
gick upp alldeles för tidigt idag känner jag. och varför då kan man ju undra när jag är helt ledig? ska in till skolan och göra klar alla smågrejer. duktig sådär jag. ska även försöka komma ihåg att ta med mina APUpapper så jag får de påskrivna, så jag kan lämna in de och få mina pengar. blir i alla fall att vandra hem till hanna när hon känner sig klar med sin balklänning. ska försöka hjälpa henne att bli klar med lite arbeten. så tänkte även jag skriva om min PArapport, så jag får mitt VG i betyg som jag ska ha. 

får se när jag kommer hem idag. vet man ju inte riktigt. ska ju försöka bli klar med så mycket som möjligt är det tänkt. aja. nu ska jag ta och göra mig iordning, så jag kan åka in till stan. hörs kanske senare. peace!

Decennier tillbaks, men jag minns det såväl.

 
såja, då var man alltså klar med ekonomin.
känner mig så stolt över mig själv. dock stämmer ju inte alla siffror eftersom vi fick leka lite hjältar då vi inte skrivit in ett skit i kostnadsbladet, men vi har ju inte tagit för lite i alla fall, utan snarare för mycket. men sånt är livet.

nu blir det chill i soffan ett tag innan jag kryper ner i sängen för lite sömn. off the map går på teven som jag slänger ett öga på lite då och då. och jag är så fruktansvärt irriterad just nu. på vissa. fan. när det gäller en del personer är jag så fruktansvärt lättretligt, och det är fan inte bra. men ni kanske förstår hur jag menar. hoppas jag. typ. aja. skitsamma. vi hörs imorgon. peace!

Gått så lång tid, så länge sen.

varför ska pengar ALLTID vara ett sånt stort jävla problem i detta samhälle?!
jag håller på och blir tokig nu ju. fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! aa, ni förstår min frustration?! hatar det här. 

i alla fall. onsdag idag. första riktiga skoldagen på länge nu, tror jag i alla fall? jomen så måste det ju vara. kultur&stilhistoria, idrott, religion. aa fint det. fick dock ett litet migränanfall efter idrotten, så kunde inte vara kvar längre en typ 20 minuter på religionen. men åh andra sidan hade jag ju inget att göra heller. och nu känner jag mig febrig. vad i helvete?! nu när min köttnacke börjar försvinna blir jag sjuk. fatta man ju. har nästan hellre ett sår än blir sjuk nu. men åh andra sidan så är jag ju typ klar i skolan, så whaaad up! kanske bäst att bli sjuk nu om man nu måste bli det, istället för under studentveckan. aa, kanske. 

men hur som haver. ska alldeles strax kila upp till sessan, blir bara en snabbis känner jag. mår ju som en kasse krossade älgknän just nu, så det är ju lika bra att chilla medan man kan. ska även ta tag i det sista med ekonomin idag också. bör ju skicka in den senast imorgon om det ska hinna komma fram till den 25e. aanäe. det här får räcka för stunden. kanske, kanske skriver mer sen. man vet ju inte riktigt. peace!

goddag allesammans! svenska talet idag gic...

img_2958 (MMS)

goddag allesammans! svenska talet idag gick awesome, lyckades få ett vg för det! wiiiiho! ska alldeles strax ut och köra lite grann, det är väl kanske dags att man tar tag i det där nu igen. ska åka och handla lite grann. sen blir det upp till sessan och ta en tur med henne. så mysigt så! annars idag händer det inte mycket. tänkta fortsätta på ekonomin nu nä jag har rätt kostnadsblad. sweet. aanäe. det här får duga för idag. eller ja, kanske skriver mer sen. peace!


Och nu sågs vi igen.

och nu, snart, alldeles strax är jag klar med allting vad gymnasiet har att erbjuda.
i alla fall i utbildningssyfte. så jävla underbart så jag håller ju på och dör. efter imorgon är jag alltså helt klar. känns riktigt jävla skönt, och sen är det alltså bara festen kvar?! helt sjukt att jag kommer springa ut på trappan på p1 om ca 4 veckor, om ens det liksom. helt fantastiskt. 

sitter och försöker lära mig mitt tal samtidigt som jag slänger ett öga på pirates of caribbean lite då och då. har suttit och skrivit upp en massa stödord som jag alltså ska försöka använda mig av imorgon. jomen, önska mig lycka till då! 

ska åka in till skolan på kvart i 9 bussen imornbitti har jag tänkt mig, just för att göra iordning mina kort till talet, skriva ut lite papper, och även lämna in dokumentationen på min studentklänning. sen så. ska jag bara skriva klart ekonomin sen är jag helt klar. går i skolan från 12.00 - 14.00 imorgon, alltså en kortdag. och inte klagar jag för det inte. riktigt skönt. näe. nu ska jag minsann ta och lära mig mitt tal så det sitter till imorgon. skriver väl mer när jag kommer hem. peace! 

(bilden är ju självklart tagen från google.)

Du var gammal, jag var äldre.

såja, då var alltså talet till på tisdag klart.
kanske aningen ångest över det hela, men hey, man lever ju bara en gång. haha åh. vilket cp jag är. men nog om det nu. sitter och kikar på bingolotto och självklart spelar jag ju också. det är ju inget program man bara sitter och kikar på för att det är bra. hoppas man vinner nånting idag då i alla fall? fast chansen är väl bra liten. känner ju helst för att vinna typ pengar, en bil, en teve eller en systemkamera. får väl se vad det blir. antagligen ingenting. 

näe. nu ska jag koncentrera mig på bingon. skriver förhoppningsvis inget mer ikväll, och då antar jag ju att vi hörs imorgon. ja, klart vi gör. peace!



flätan som linn gjorde på mig i fredags.

Allt var svävande men nu så ser jag klart.

aajo tja!
det är en sån tråkig dag idag så det är ju helt sjukt. grått och trist, och jag ska alldeles snart hugga in på ekonomin och förhoppningsvis bli klar med den. suck* men jag måste ju. tänkte också försöka hinna åtminstone börja på mitt svenska tal. dock vet jag inte alls hur fan man skriver ett tal? någon vänlig själ som kan hjälpa mig? 

i alla fall. igår hade jag ju faktiskt lite ångest över hur fredagen slutade, men nu kan jag inte göra annat än att skratta åt det. haha. jag var ju gó och glad i alla fall, och det är ju nästan huvudsaken.
kom nästan precis hem från sessan. lunchade och gjorde iordning allting till både mig och angelica. snäll sådär jag. och nu ska jag alltså plugga. det ordet borde inte ens få finnas över huvudtaget tycker jag. ett riktigt onödigt ord. p-l-u-g-g-a... herre min skapare. aja. det är väl bara till att hugga in då. ska ju spela bingolotto ikväll, så om jag ska vara klar innan dess så är det nog dags att jag börjar. peace!




Allting har förändrats, men du finns kvar.

blev nykter för nån timme sen. whaaad up med det lix?
helt sjukt. och nu är jag bakfull. så sjukt bakfull. varför ska det komma nu för? ganska onödigt om jag ska säga vad jag tycker om saken. skulle ju helst vilja gå och sova typ nu, men nejdå. jag ska vara vaken. måste ju heja fram eric saade eftersom det är final. haha. aa, vilket skämt. 

idag skulle det varit bra med en sån där söndagspojkvän känner jag. men nejdå. staffan får vara min söndagspojkvän så länge. vet ju att han aldrig sviker. inte ens efter inatt när jag tydligen höll på att kasta omkring honom i luften. aaaaw ♥ han är väl för söt han. 

nej. men man kanske skulle ta och piggna på sig lite. typ hoppa in i duschen och bli lite fräsch. fast vet inte om jag orkar. näe. varför ska jag göra det? kan jag ju egentligen lika gärna göra imorgon. aa, får bli så. aja. finns inget mer att skriva. peace! 



någon som kan tänka sig att betala kemtvätten på min klänning? tack på förhand. mvh

Även om det är över nu.

oh my fucking God ..! hur man mår idag.
hade hur kul som helst igår. det finns både fördelar och nackdelar med att känna personalen måste jag säga. fördelen är väl att man inte behövde betala alltför mycket, nackdelen är väl att man utnyttjar det och dricker alldeles för mycket. jag skyller allt på nabbe. haha näedå. tror det blev sammanslagt ca 8 shots, lite för mycket vin och kanske aningen för mycket champange. alkoholen sitter fortfarande i känner jag. tur att jag inte blev odräglig i alla fall enligt mamma, som fick stå ut med mig inatt när hon hämtade mig. jag var uppe vid stjärnorna helt enkelt. precis som det ska vara. jag menar. hur ofta går man på bal egentligen? 

tur att man ska börja med antibiotika nu så man kan ta det lite lugnt nu några dagar framöver. tror jag förtärde tillräckligt med alkohol igår för att kunna klara mig ett tag. haha. 

sitter i alla fall och lyssnar på lite musik nu. försöker bli lite människa igen. ska duscha har jag planerat. men inte riktigt än. väntar en stund med det. till jag varit hos sessan och gjort iordning allting. sen blir det lugnt ikväll. sitta och mysa i mjukisar hela kvällen. w to the onderful. aanäe. jag ska kila nu. ut och sätta mig och bli lite pigg. jag är i alla fall förvånadsvärt pigg. men det är väl så. dricker man tillräckligt mycket blir man ju inte bakfull heller. awesome. näe. kila ska jag göra. kanske skriver mer ikväll. peace! 



jenny michelle och jag utanför hemmet vid kalle-peters skitcoola bil.

Varje gång är som första gången vi sågs.

sitter med ett glas vitt och väntar på att jenny och michelle ska anlända.
de skulle ju komma vid tre, så de kommer väl snart hoppas jag. känner för lite sällskap faktiskt. måste i alla fall ge tusen tack till linn för den fina uppsättningen. fick jättemånga komplimanger på stan av folk jag inte ens känner?! alltid lika roligt. sminket är också gjort, och jag är så nöjd så. dock sitter jag här i mjukisbyxor just nu. haha. passande känner jag. men vafan. kan ju inte förstöra klänningen redan. 

får se när de dyker upp. blir lite kycklingsallad och mys här hemma innan vi drar på oss blåsorna och åker på bal. har känslan av att det kommer bli mysigt, trots vädret. bara det inte regnar är jag nöjd. ja näe. det här får duga för idag känner jag. broder kommer snart så måste ju hinna hälsa på honom också innan han flyr iväg igen. peace! 


I don't need love looking like diamonds.

god jäkla morgon då partypeople.
lite besviken på vädret idag bara. kunde inte vara fint väder när vi ska på bal. nejdå. då ska det vara grått och tråkigt och säkert svinkallt (har ju inte ens lyckats gått ut ur sovrummet än), så det kommer säkert vara typ 7 grader idag .. kul liv. näe, inte ett dugg. 

sitter och försöker vakna till liv med hjälp av musik, men tror inte riktigt att det hjälper, så jag får väl hälla i mig en kanna kaffe då. lika bra det. ska väl ta och ladda upp kameran med batteri också tänkte jag. det är tänkt att jag ska ta kvart i tio bussen härifrån till stan för att sen ta mig vidare mot sätra, mitt gamla hood, och fixa håret. eller ja, linn min fina gamla vän ska fixa det på mig. sweet. 

näe. nu ska jag ta och kila. förbereda mig inför dagens bravader. kommer bli en satan låååååååång dag känner jag på mig. men smäller man får ta. skriver mer imorgon. peace! 




I don't need you och your brand new Benz, or your boojy friends.

att medicin ska kosta så fruktansvärt mycket pengar då?!
herregud! man blir ju näst intill ruinerad. var och hämta ut min medicin idag (kan komma till allting snart), och 670 spänn betala vi för en salva och tabletter. vad i helvete!? tur att pappsen är snäll så han kunde betala ♥

men i alla fall. har ju inte sagt något till er övriga som inte vet om det. men var ju till hudmottagningen i tisdags. de två första läkarna jag träffade trodde ju att jag hade hudcancer. whaaaad up med det liksom?! men det var det i alla fall inte. hade någon jävla bakterie eller allergi mot ja, gud vet vad. så har fått antibiotikatabletter nu igen, plus en bakteriedödande salva som jag ska använda till det försvinner. så det är ju bara att hoppas på det bästa nu då alltså. kommer börja med allting på lördag eftersom det är bal imorgon, och det är ju lika bra att köra all in nu på den här kuren, så jag inte förstör den som jag gjorde med den förra när man kanske drack typ 7 öl för mycket än vad jag egentligen skulle gjort. menmen. 

ja. nationella i engelska b idag. sista delen. guuuuuuuuuuuuuuuuud, så skönt. och sen fick man sluta. käka lite pannkaka innan man vandrade mot olle för att kolla så han fått in mina uppgifter som jag skickade. och sen vidare mot solarieöarna. 

nu sitter jag mest och gör absolut ingenting. och så kommer nog den här dagen fortsätta. det är tänkt att jag ska skriva klart ekonomin, men jag vet inte riktigt om jag orkar. tänkte ta en pluggdag lördag och söndag. men vi får se. jag kanske ändrar mig. kanske inte. aja. vi hörs. peace! 




I'm just gonna move, a whole new attitud.

okej, tydligen har jag kommit tillbaka nu då.
och det är väl pretty awesome det! nu så har jag fått ordning på mitt liv igen. endast två pyttesmå saker kvar i skolan, sen är klar med skiten! underbart! ska alldeles strax dra på mig lite kläder. vet dock inte vad för kläder, för de pratar ju om att det ska regna idag. fuck på det .. får väl besöka solarieöarna idag då. 

vi var ju i alla fall till huvudstaden igår. det var en riktigt fin dag. fick dock en sån jävla migrän på hemvägen, så jag slockna på en gång när jag kom hem. efter ett maxmål, några ipren, lite sömn och två rostade började den försvinna i alla fall, men vad gjorde det. somna om lite fort sen i alla fall. 

idag är det nationella i engelska b. listening & reading. kommer gå bra, jaaaaa!? näe. det kommer det fan inte göra. menmen. det är smällar man får ta det. blir till att sola efter det, måste ju bli brun till imorgon. får se om jag hinner skriva nånting över huvudtaget imorgon. ska till sätra halv 11 och fixa håret, därefter blir det ner på stan och fixa sminket, sen hem och käka och dricka lite vin, sen är det nämligen bal på slottet. eller ja, engeltofta, men det är ju ungefär samma sak, eller? aja. nu ska jag bajsa sen dra på mig lite kläder. kanske skriver mer ikväll, kanske inte! peace! 



islatten och bikinin kan lätt vara de bästa köpen jag gjort på ett tag nu.

vi hade ju i alla tur med vädret, och även...

img_4854 (MMS)

vi hade ju i alla tur med vädret, och även skitkul här i huvudstaden! en bikini fick följa med mig hem. dagen har i alla fall innehållit en visning av lars wallin, god mat, shopping, bra sällskap och sist men inte minst kungligt vintage. en fin dag helt enkelt. vi hörs sen kanske. peace!


sitter på bussen nu mot sthlm med min söta...

img_2288 (MMS)

sitter på bussen nu mot sthlm med min söta michelle. eller ja, hela hv egentligen, men just nu räknar jag bara med michelle. får väl se vad som händer när vi komer till huvudstaden. blir väl nåt museeum kan jag tänka mig. har även sällskap av petter i lurarna. har fastnat för länge sen. så fin låt. men ja. det här får duga för stunden. kanske bloggar mer senare idag. man vet j aldrig. puss!


kan ju i alla fall berätta att jag snart k...

img_4428 (MMS)

kan ju i alla fall berätta att jag snart kan återgå till mitt vanliga liv. det har varit en massa krångel på sista tiden, som bara tryckt ner mig. skolan, hemma aa you name it. men blir på bättre och bättre humör varje dag, så snart så. och imorgon ska jag till sjukhuset och förhoppningsvis fånett svar. men tänkte bara säga att jag lever. kortet är från igår när jag gick iväg en bit och mös med sessan min. skriver mer sen när jag blivit människa igen.


I won't let you tear up these eyes.

nu tänker jag ta en paus från livet. eller ja. det mesta i alla fall. bara så ni vet. orkar inte med nånting längre. helst av allt skulle jag bara vilja gräva ner mig satans långt under jorden, och inte kika fram på ett bra tag.
så vi får se när jag kikar in här igen. dröjer väl inte alltför lång tid kan jag tänka mig.
men nån sekund, minut, timme, dag, dygn, vecka i alla fall.
you never know!





godmorgon! har precis käkat lite frukost n...

img_0444 (MMS)

godmorgon! har precis käkat lite frukost nu och tagit mitt älskade morgonkaffe. dock va det inte alls nå gott, så jag är besviken. ska ta kvart i 10 bussen härifrån. ska gå och sola någon kort minut innan jag möter upp michelle för lite tacos innan vi kutar upp och syr på våra klänningar. sweet! hörs sen då. peace!


I ain't crushing down, I ain't gonna drown.

aamen what up med att jag skulle plugga idag då?
det hände liksom inte. inte nånting har jag gjort idag. herregud. jag tror jag gått in i väggen. typ. eller ja. men faktiskt. med tanke på hur duktig jag varit idag, så förtjänar jag faktiskt en dag ledigt från allt pluggande. sitter och surrar med kicki nu på fb. hon är väl för gó hon då! haha. ja. 

men i alla fall. det här har varit en riktigt slapp dag (bortsett från coopertestet). men ni förstår. kom hem, så va mitt lilla hjärta här. blir så glad av henne varenda gång ♥ la mig i soffan och dog efter de åkt i alla fall. så jävla skönt. sov i typ, 2½ timme kanske? w to the onderful liksom. aa, ni förstår mig. sen dess har det inte alls hänt mycket. hojjade upp till min andra lilla prinsessa och tog en tur med henne. lära komma ut och bort hemifrån datorn för att slippa ångesten att jag inte pluggat. blev ju i alla fall grey's anatomy och off the map efter det. mysigt! vägrar ju kolla på bb i veckorna nu när rodney är ute. finner inget intresse i det längre. bara på söndagar dock. 

just nu visas scrubs på teven som jag slänger ett öga på lite då och då. ska väl alldeles strax krypa ner i sängen för lite skönhetssömn. ska ju upp till skolan imorgon fastän man inte har en enda lektion för att sy klart balklänningen. så alltså måste jag plocka med mig; skor, bh och tutt-tejp. åh herregud. hur ska jag komma ihåg allting? kommer ju aldrig gå. eller så kan jag ju packa ner allting redan nu så det är gjort? eller kanske inte. näe. det händer liksom inte i min värld. äh, men vafan. nu orkar jag inte ens skriva mer än såhär. har ju blivit en del inlägg idag? aja. peace! 



snart är det även min tur. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHO!

This is how we party, come on move your body.

satt och kikade runt på lite bhar alldeles nyss, och så hitta jag den här?! ↑
it's fucking awesome ju! partybh kallas den för, till er som inte visste det. jag var ju en av er för precis någon minut sen. visste verkligen inte om sånna här. men den är ju skitcool ju. hmm. kanske ska införskaffa en? eller njae. kanske onödigt, men fruktansvärt coolt. 

en sån här ska man ju alltså dra på sig på fredag nästa vecka till balklänningen. ↑
what up? så jävla vidriga att ha på sig så man vill ju egentligen bara kräkas av själva känslan. tänk er känslan att ha något där, men ändå inte. vidrigt! meeeeeeeeeeeeeeeen. vill man vara fin så får man lida pin. återigen borde det vara skottpengar på den som myntade det uttrycket. 

↑det här kan ju vara det sjukaste jag någonsin sett. vad hände? det ser vidrigt ut.
ser liksom ut som en träbh. right? budskapet med den här kan jag verkligen inte förstå mig på. kanske inte så konstigt heller med tanke på hur den ser ut. den här lära jag bara ta med för att den är så sjuk. usch ...




aa, i alla fall. det jag ville få sagt med det här är att jag har ångest över bhar. eller ja, det gäller väl mest till balen då min bh jag redan köpt är på tok för liten, och jag skulle behöva köpa ny. men nej. pengarna räcker inte till det. så jag ska ta och fixa och trixa lite med den som redan är min ägo, så får vi se vad det blir utav det. hmm, spännande. och jajustja! kan någon påminna mig om att ta med tutt-tejpen till skolan imorgon? tack på förhand. mvh. 

(bilderna är tagna från google.)

nu är i alla fall coopertestet gjort. dock...

img_2205 (MMS)

nu är i alla fall coopertestet gjort. dock missade jag vg-gränsen med 1 min och 6 sek. lite besviken på mig själv ändå. den tiden hade jag ju lätt kunna springa in.. men jaa. sket i att gå på religionen nu efter. orkade verkligen, och då kan jag lika gärna sitta hemma och plugga, kan man ju tycka. missar ju även mötet inför modevisningen, men tror helt ärligt att de klarar sig utan mig idag. de får göra det. näe. det här får räcka för stunden. skriver väl kanske mer sen. peace!


dagens outfit jaooooo!

img_9577 (MMS)

dagens outfit jaooooo!


You're a fool.

precis tryckt i mig lite frukost nu då, och det enda som saknas är en kopp kaffe.
kanske ska göra iordning lite. fast då kanske pappa vaknar, och då kommer han förmodligen inte bli glad. hmm vilket dilemma. kan ju alltid vänta en stund. aa, i alla fall måste jag ta kvart i 9 bussen idag eftersom vi börjar den underbara tiden 9.50. så jävla dålg tid så jag vet inte vart jag ska ta vägen. får väl sitta för själv på skolan då .. kanske plugga till provet? 

har ju coopertest idag också. känner att det kommer gå käpp rätt åt helvete om jag ska vara ärlig. konditionen, vart har du vägen?! aja, huvudsaken är väl att jag tar mig runt och att mina knän förhoppningsvis håller. kommer bli jobbigt annars. äh, det är väl bara att plugga in lurarna i öronen, sen kötta ba! typ. haha. näe. nu ska jag ta och göra mig iordning lite grann. typ fläta håret, byta om, dra på masken och packa väskan. OCH dricka kaffe. aamen, vi hörs väl sen då. peace!

Löspäls - check!

jag är så fruktansvärt less så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen riktigt.
gjorde ju klar den där äckliga religionsuppgiften som jag prata om förr, den kommer ni ihåg va? fick i alla fall tillbaka den idag, och jag måste göra om den. jag hade fuskat enligt min lärare. han sa att jag hade kopierat hela texten och klistrat ihop från olika hemsidor. bara det att jag satt och skrev om varenda liten stavelse till mina egna ord när jag gjorde den äckliga jävla uppgiften. men, gör jag den inte får jag IG i kursen, och då får jag inte ett slutgiltigt betyg, utan bara en betygshandling. så det är väl bara att börja om då, och skriva om allting igen. så äckligt jävla less! aa, ni förstår varför jag är less ..?

det var i alla fall min enda lektion idag. religion. efter det gick jag och michelle till olander och malms fritidsgård för att sätta i löspäls och skriva årsredovisningen till vårt företag. och nu kan även jag sätta i löshår. gjorde fläta och sydde i på michelle. nu då hanna! haha. men i alla fall. årsredovisningen gick ju käpp rätt åt helvete. hur hade de tänkt att vi ens skulle förstå lite grann av det som stod på det där pappret? herregud. cpgrejer. en bra sak är i alla fall att jag har långt hår igen. fruktansvärt långt hår!? 50 cm, kom vi fram till det michelle? aa, riktigt långt i alla fall. men det måste ju vara långt till baluppsättningen. kommer ju ha lockigt, så det krävs att det är långt så det inte blir alltför kort när man lockar det. så fint så! 

ja, det är väl det enda positiva idag. eller ja. fick ju hämta ut mina skor idag också som jag lämnade in. dragkedjan gick ju sönder igen, så gick dit för att reklamera de, men då frågade expiditen om jag jättegärna ville ha just de där skorna och att de kunde lämna de till skomakarn i sånna fall. så, de har jag alltså hämtat ut idag. smörjt in dragkedjan med lite skofett för att de ska vara enklare att dra upp när det väl gäller. och jag kommer inte använda de heller förran det gäller. vilket är nästa fredag by the way. aja. nu måste jag fortsätta plugga om jag ska bli klar någon gång. peace! 




godkväll då allesammans! hade egentligen p...

godkväll då allesammans! hade egentligen planerat att sätta mig vid datorn idag och skriva, men jag orkar verkligen inte. ska ta och krypa ner i sängen snart och sova. är helt slut som människa nu. har varit trött exakt hela dagen, så det är ingen idé att kämpa emot längre. hade ju tänkt att jag skulle skriva klart ekonomin idag också, men det känns inte värt det när jag är såhär trött. kommer bara bli fel då, och sen får jag göra om allting i alla fall. var och köpte tutt-tejp idag efter skolan som jag måste ha till balklänningen. det sved bra nog i fickan det måste jag säga. och ändå kostade det bara 99:-, men det är ändå mycket för en fattig student. men jag måste ju ha det, så det är väl egentligen bara till att leva med det. näe, det här får räcka för idag. nu ska jag ta och krypa ner i sängen med Staffan och mysa lite grann innan jag tvärslocknar helt och hållet. skriver mer imorgon istället. peace!


I think you're cute, but I really think that you should know.

godmorgon godmorgon!
måndag idag då alltså. hade ställt klockan på 7, men vaknade kl 6 istället. inte så konstigt med tänke på att jag sovit som en påse nötter inatt. helt plötsligt fick jag asont i hålet där i mitten av örat som jag har. helt inflammerad och jag fatta inte vafan det kom ifrån?! det är nånting som händer med min kropp. kan det snälla bli 10 maj gärna nu på en gång? läskigt. 

ska väl ta och cykla in till staden lite senare. ska ju träna med mich. synd bara att det är så fruktansvärt kallt ute. vad hände med det liksom? typ 2,6 grader när jag gick upp. hmm. men det är väl bara till att dra på sig lite kläder det och se glad ut. det är ju faktiskt ganska dumt att klaga egentligen. blir ju inte direkt bättre av det. 

och jag kom på nu att jag måste verkligen städa rummet igen. soffan som jag gjorde iordning för ett tag sen, är numera en vertikal garderob igen. men jag finner ingen ork till det. kanske för att det är det minst viktiga i mitt liv just nu. men ändå. det är ofräscht. måste ta tag i det. kanske när jag kommer hem från skolan idag. men lovar absolit ingenting. näe. nu ska jag ta och pyssla lite. göra mig iordning lite halvt. packa väskan och så. peace! 



whaaat up?

Don't get to excited 'cause that's all you get from me.

godkväll allesammans!
sömdag idag. vilket borde innebära söndagsångest, men det så är det faktiskt inte. jag är faktiskt glad över att det är måndag imorgon. träna lite grann med michelle sådär på morgonkvisten, sen gå upp och sy på klänningen, och förhoppningsvis komma någon vart med den. eller ja, se så att den blir bra. det vet man ju aldrig. annars blir det minsann ingen bal för min del. menmen. 

idag har det inte hänt mycket. var lite seg när jag vaknade efter gårdagens bravader, men det är ju helt förståeligt. åkte över till hillesjöstrand på em med mamma. hälsade på min lilla sköning. haha. hon är väl alldeles för gó den där skitungen. åkte hem, käka lite, tog mig upp till sessan och gjorde iordning, sen hem och spela bingolotto. fick ju hem tre lotter för de kommande tre (inkl. idag) söndagarna. vann ju ingenting, men det fatta man ju. 

sitter och kikar på bb just nu med en kopp te. jättemysigt! plus att min lampa slutat fungera i mitt rum, så det är just nu mysbelysning på hög nivå. typ. blev också precis med spotify premium. känns underbart! så kan jag lyssna på mina favoriter genom telefonen istället för att lägga in en massa musik hela tiden. sweet. blir chill nu resten av kvällen, sen blir det sängen i tid. tänkte cykla till skolan imorgon igen, ta det som en liten uppvärmning innan träning. fint det. aajust det! jag glömde nästan. kommer ju ha ett tillfälligt jobb i sommar för att få ihop pengarna till rhodos-resan, men efter det har jag förhoppningsvis ett annat jobb klart. från augusti - december i alla fall. känns ju pretty awesome det med faktiskt. näe. nu ska jag kila. peace! 



   
mysungen min! ♥

god kväll mina vänner! nu är jag påväg hem...

img_5227 (MMS)

god kväll mina vänner! nu är jag påväg hem mot min säng efter en under kväll. va ju först till skutan och hade det jättetrevligt med massor av fint folk. drack lite öl och hade det allmänt trevligt. drog in till stan med jenny runt halv1 tror jag? gick till vårt kära saints och tog en drink i väntan på bussen. efter lite trevligt sällskap och lite prat om gamla minnen, är jag nu påväg hem. känns ju bra underbart. länge sen jag somnade hemma efter en kväll ute. men nu så. ska jag mysa med staffan inatt eftersom jag inte träffa tillräckligt bra folk ute, så staffan får duga inatt. annars då. hade i alla fall astrevligt med jenny. bara vi två. perfekt berusade av den fina alkoholen. hade gärna sovit med michelle och daniel inatt men det får vi ta en annan gång, då jag verkligen ville krypa ner i min egen säng. men det kommer de med! näe, nu fick jag sällskap på bussen. peace!


RSS 2.0