Sveriges bästa immunförsvar! 👍

jag har ju verkligen Sveriges bästa immunförsvar. eller inte ...
... hinner inte ens bli frisk innan jag blir sjuk igen. 

men, även trots att det har känts som att jag varit döende så hjälpte jag ändå till att bära upp 4,5 meters golv igår till lägenheten, som säkert vägde minst 15kg styck. lite slut var man ju efter, det kan man inte sopa under mattan. & idag har vi rustat inne i sovrummet hela dagen. så numera står våran säng i vardagsrummet och soffan står i en klump i ett hörn med en byrå framför sig. jag har målat klart i garderoben och påbörjat målningen av garderobsdörren, johan har plockat bort lister, spacklat taket och lagt målarfog. 

så imorgon ska väggfärg och färg till dörren inhandlas, sen ska tak, dörr och kanske eventuellt väggar målas. golvet kommer vi inte lägga in förrän på antingen tisdag eller onsdag, just för att träet ska hinna acklimaseras ordentligt så det inte krymper eller sväller efter att vi lagt det. känns bra att vi tagit tag i det här nu, längtar till det blir klart så man kan börja inreda ordentligt! 




Söndagschill.

denna söndag har i princip spenderats i soffan. gick utanför dörren kl19 på kvällen och har suttit i morgonrock från det att jag klev upp till det att vi åkte till affären. 

har suttit och kikat på after earth och sons of anarchy så är sådär lagom seg idag. ska ta och läsa igenom lite grann i matteboken till imorgon också, sen är det nog dags för loppkorgen minsann. 

ja. annars då. längtar ju lite tillbaka till gc nu när det gått och blivit svinkallt ute här hemma. igår när vi åkte hem från jessica&daniel var det -3,5 grader ute. lite halvkallt kan man ju säga. 

jo förresten, det blev ju inget med den där hästen som jag var och provade, såklart... tänkte lägga handskarna på hyllan för gott när jag fick svar, men nu har jag hittat en som jag verkligen kommer få börja rida. hon som jag köpte min prinsessa av har en häst hos henne jag hade hästen hos från början som hon behöver hjälp med. ett 8årigt halvblod som gått 1.30hoppning. så ska ta och höra av mig till henne och eventuellt kanske åka ut en sväng till nästa helg. så nu är jag lite glad. 

var väl egentligen bara det. hörs då!





Gran Canaria, 9-16 okt -13

jaa, då var vi alltså hemma igen efter en vecka på GC. vi har ju haft det alldeles fantastiskt bra med fint väder och mellan 27-30 grader varenda dag. helt underbart med andra ord. vi bodde ju helt otroligt bra med havsutsikt från balkongen och ca 10 meter ner till stranden och atlanten. så, det är helt klart väldigt dumt att klaga på den föregående veckan.
 
som mest har vi befunnit oss på playa de cura där vi bodde, men vi hann även med ett besök till puerto rico och så blev det två besök till puerto de mogan som är lite av grannbyar skulle man väl kunna säga.
 
ja, en alldeles fantastisk resa såhär i oktobermörkret. och ett stort plus var ju att jag fick chans att lära känna svärföräldrarna och storasyster lite mer. så, för att resumera hela den gågna veckan väldigt kort - jag är nöjd. väldigt nöjd. och framförallt väldigt glad att jag fick följa med på det här ca 4330 mil hemifrån.
 
var bara det egentligen. vi lever och vi mår fantastiskt bra. med nyladdade batterier så är vi nu beredda på den kommande kalla istiden vi har framför oss ett par månader.

puss!
 
lätt coolaste partybåten!
 
 
 
 
 

Underbart!

ja, vi har det i alla fall asnice här. nog för att vi bara varit här ett par timmar, men jag älskar redan stället!

havsutsikt från balkongen och ca 10 meter till stranden. skulle faktiskt kunna tänka mig att börja leva såhär på riktigt!

sitter ute på balkongen nu och dricker lite gott och myser i solnedgången. blir nog middag om en stund sen blir det förmodligen till att krypa ner i loppkorgen då vi varit vakna sen halv3 imorse. 

puss!





Packlista

ja, jag håller på och packar för fulla muggar i skrivande stund. känns som att halva livet följer med. men jag har faktiskt försökt vara duktig och begränsa mig lite. ska ju trots allt bara vara borta en vecka. jag har det viktigaste med mig, bikini! haha

i alla fall. jag har fått mycket gjort idag ska ni veta! började dagen med en fortsättning i tvättstugan, emellan tvättarna så började jag städa upp här hemma. känner att jag vill ha rent och fint tills vi åker, så det är rent och fint när vi kommer hem igen. ja, sen mellan sista tvätten passade jag på att springa ner på stan och köpa ett par haremsbyxor som jag ska flyga i. vägrar ju ha jeans på mig när vi ska flyga 5,5-6 timmar. ja, köpte det i all hast, sprang förbi sabai här utanför påväg hem och köpte med mig lite sushi. j har ju legat alldeles bakfull idag, så för att vara lite extra snäll så fick han lite gott i magen. har även hunnit sprungit ner i källaren med lite saker, lämnat tillbaka lampan till killen som ägde lägenheten före oss, bäddat rent i sängen, lagat och ätit mat, duschat och nu håller jag alltså på och packar. och jag har faktiskt inte mycket kvar att packa ner heller. lite smågrejer bara. och lite tröjor som jag måste tvätta på tisdag, sen så! 

ja, så har min söndag sett ut, tvättade ju även igår. och jag har plockat skapligt med poäng till underbar-flickvän-listan åh! haha, igår var j iväg på grabbfest och idag har han legat bakfull och inte behövt gjort något, då jag varit så pass snäll att serva honom med förtäring av både dryck och mat. 

nu ska jag packa i det lilla sista som går sen är det nog dags att krypa ner i loppkorgen. jobb och lektion väntar mig imorgon, så ska väl försöka vara lite pigg i alla fall. 

puss!




GC

snart åker vi. på onsdag eftermiddag landar vi på gran canaria.
ska bli skönt att komma bort från allt en vecka. släppa verkligheten lite grann.




plugg/bonde söker fru

ja, ta mej tusan. jag sitter och pluggar matte, hemma, själv! kors i taket. 
känner mig väldigt duktig som gör detta, då jag inte haft disciplinen på min sida från start. men nu är det i alla fall nånting som är roligt vi håller på med. har ju börjat på kordinatsystem och linjära grafer nu, så nu är det ju något man kan relatera till. 

nu har jag tagit en snabb paus i pluggandet och har nu slagit mig ner i soffan framför bonde söker fru. inget jag i vanliga fall kollar på, men nu är det ju så att en gammal jobbkompis är med. haha, så jävla skön! 

så, sen blir det alltså tillbaka till böckerna och jobba ikapp lite grann då jag missat några lektioner. dags att ta tag i det här ordentligt nu, för jag ska nämligen söka in på högskolan till våren är det tänkt, och linn ska hjälpa mig att skicka in ansökan på lördag när jag ska göra fransar. 
haha, känner att det är många järn i elden just nu, men det är lite roligt det med. ska även försöka hinna börja packa lite smått imorgon. sen ska tvättid bokas till helgen, så man kan packa klart allt i helgen. åker ju liksom om en vecka, en vecka! det är helt sjukt vad fort tiden gått. herregud. det är redan oktober... 

näe, nu ordbajsar jag. haha hörs!




RSS 2.0