You know that I'll make her say.

måndag, klockan är 05:29 för tillfället, och jag är pigg?! hur skönt är inte det då liksom? vaknade på en gång när klockan ringde, så kunde jag inte somna om, så pass pigg var jag. det var inte igår man så faktiskt. sitter och trycker i mig lite havregrynsgröt nu, och till "efterrätt" blir det rostade mackor med leverpastej och smörgåsgurka. mums! måste ju orka med den här dagen så det gäller att fylla på.

den här veckan måste nästan träningen gå bra för mig känner jag. har haft ett par riktigt dåliga veckor nu på senaste tiden, men jag tycker det ska bli ändring på det nu allt. hinner egentligen inte skriva så mycket mer nu. vela bara ha nånting att göra under frukosten. hörs senare.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

If I had it my way.

   
men godkväll allesammans. söndag idag, och det känns nästan lite jobbigt att det är måndag igen om redan ett par timmar bara. jag som tyckte att den här veckan har gått sjukt sakta och sen har helgen bara flugit förbi. det är liksom inte okej. i alla fall, så var vi ju och jobbade på läkerolen igår. och allvarligt. det här är sista säsongen jag kommer jobba där, sen sätter jag inte min fot där mer. är så jävla less på allt och alla som har med det där att göra. plus att vi fick chansen att jobba en gång nu i februari. det är inte okej ...

men ja. vaknade upp i mitt andrahem idag eftersom jag följde med michelle hem igårkväll. mös ett bra tag innan jag ens tog mig upp ur sängen. tog halv tre bussen in mot staden och gick och inhandlade lite grejer. nytt skydd till min älskade telefon, solpuder, brynpenna, hårsnoddar och hårnålar. det är väl fint det? och inte alltför dyrt blev det heller ändå. tog tjugo över tre bussen hem till skogen. käkade lite frukost? aa det kan man nog kalla det. hasselbakspotatis, fläskfilé och bea. mums!

har typ precis kommit hem från prinsessan. tog en liten tur med henne såhär på kvällskvisten. skönt det faktiskt. och nu sitter jag här. i soffan med datorn i knät och teven igång. slänger ett litet öga då&då på the wedding singer. för den har man ju inte sett några gånger? har planerat att gå och koka mig en kopp te också. känner att jag behöver det för att det var så länge sen nu. sen blir det raka vägen i sängen. ska ju upp och träna satans tidigt imorgon ju, så det gäller ju att passa på att sova medan man kan. det skönaste med den här veckan är nog att det kommer bli en kortvecka för min del. awesome. näe. te står högst upp på min lista nu. hörs väl imorgon.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Once she gets a little touch.

                  
goddag folket. lördag idag och vad händer? jag ska i alla fall iväg och jobba med min vännina michelle på läkerolen. börjar fem. känner mig lagomt exalterad över det. hela dagen kommer ju gå bort. plus att jag vaknade för typ en timme sen. roligt. nej. jag vill inte jobba längre, men jag måste. usch.

ska väl alldeles strax ta och kila upp till prinsessan och göra klart allting för henne nu innan jag ska ta mig in mot stan. tänkte åka med päronen in när de ska till david, så slipper jag betala buss. fint det. måste köpa en ny töj när jag kommer ner på stan så jag hoppas att redrum är öppet. annars får jag väl gå omkring med mina tops som jag har. skitfult! menmen.

finns inget mer att säga om den här dagen förutom att den är förstörd. vi hörs imorn istället tycker jag.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

She won't ever get enough.

                                   
ibland säger en bild mer än tusen ord.

baby this is it.

                  
fredag idag, och äntligen helg! ♥ riktigt underbart måste jag säga. och praktiken idag. finns inget annat ord än awesome! fan va skönt. jag gillar det. förutom praktiken är det inte alls mycket som hänt idag. skulle gå upp till Y/A efter och plugga lite, men de hade visst stängt? inte visste väl jag att de stängde så tidigt idag inte. hmm. jaja, ringde päronen så de fick plocka upp mig efter vägen och sen åkte vi och hälsade på farfar på sjukhuset. haha. ja, jag fick mig ett gott skratt ialla fall av gammelgubben.

farfar: moa. har du någon kille nu?
jag: nej det har jag inte.
farfar: det är konstigt. du som är så snygg!

haha, ja, vad säger man? jag är superkvinnan som klarar mig på egen hand helt enkelt. pojkvän hinner jag med, det är lugnt. och typ 5 minuter efter, så ringer hans telefon ...

farfar: gun, maria, alva, peter, anna-lena och ............
...... jag har glömt bort vad du heter nu igen?!
jag: moa.
farfar: jajustja! moa är här också!

haha, ja. notera också att precis innan så sa han mitt namn när han började prata med mig, men nästa minut var namnet borta. lite yr kanske? haha, skrattar fortfarande när jag tänker på det.

aja, åkte hem och däckade i soffan. som vanligt eller hur? men skönt vare! käka lite, och sen innan jag visste ordet av det så var klockan så pass mycket att jag lära kila upp till prinsessan. tog en liten tur med henne bara för att vi båda två skulle få komma ut och röra lite på oss. har ju inte tränat alltför mycket den här veckan, så det var välbehövligt! och nu sitter jag här. i soffan med datan i knät och slänger ett öga lite då och då på teven. sporten just nu. vet inte varför jag har den kanalen på, men jag orkar inte sträcka mig efter dosan och byta. lat idag? aa kanske lite.

blev ju hembjuden till min väninna hanna idag också, men jag kände att mitt huvud höll på att döda mig, så jag valde att stanna hemma. känns ganska skönt det med faktiskt. kan jag gå och lägga mig exakt när jag vill, och sova exakt hur länge jag vill imorgon. awesome! näe, nu ska jag koncentrera mig på sporten? hörs kanske senare ikväll, eller imorgon.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dagens outfit ;;

bjuder väl på en sån idag igen ;) ENJOY!



♥ tröja, stadium ♥ lackleggings, gina tricot ♥
♥ jet set addiction klocka, ur&penn ♥halsband, JC ♥


With my fingers in your hair.

fyfan va skönt med helg snart. det känns så underbart. få sova ut lite grann, mysa lite. som jag längtat. den här veckan har ju känts så oerhört lång så det är ju helt sjukt egentligen? men nu så. hade textil idag, klänningskursen. och nu börjar vi komma nån vart. började göra min toall för studentklänningen idag, och den är väl klar nästa vecka så jag kan sätta igång med den riktiga klänningen. känns som att den kommer gå snabbt att göra ändå? ja, man kan ju alltid hoppas. efter skolan var jag duktig och gick och satte mig på körskolan idag igen. och klarade ännu ett prov. skönt! körskolan har liksom varit som mitt andrahem den här veckan kan man nästan säga, och får jag tid imorgon tänkte jag även sätta mig där då. men det vet man ju aldrig.

kom typ precis hem från prinsessan. eller ja, typ en timme sen såg jag nu. men aja. sitter och kikar på not another teen movie just nu. den är väl lite mysig ändå den? tycker det jag. hade tänkt att duscha idag, men jag gör det imornbitti istället tror jag. orkar verkligen inte nu. och det gör ju ingen direkt skillnad heller satt. 

kommer väl gå och lägga mig och sova snart också. är alldeles för trött för att hålla mig vaken. och så blir det skönt med lite sovmorgon imorgon också. ska ju börja på min nya praktikplats, t-shirt store, fint det! skönt att inte behöva åka över hela gävle för att komma till praktiken. aja. nog om det. hörs imorgon. 

SMELL YOU LATER BABES!  ♥


At the foot of the stairs.

        
godmorgon people! torsdag idag, och jag är astrött. ska alldeles strax åka in till stan och träna, men jag känner verkligen ingen ork till det. vad hände med förra terminen då man gick upp fem varenda morgon utan att bli trött? nu är man ju mer som ett vandrande lik än en människa ..? hmm. jag känner liksom inte ens för att äta frukost idag. orkar verkligen inte göra iordning nånting? sitter och tvingar i mig ett glas med apelsinsaft just nu, det är det enda. kan köpa nånting att käka sen istället. det får gå för den här gången.

blir i alla fall till att möta upp alla brudar efter träningen så vi kan gå tillsammans till klädpiraten eftersom de inte hittar. vi ska ju på studiebesök där idag och kika på lite balklänningar tydligen, sen direkt upp till skolan och börja leta reda på mönster. jag vet ju redan mitt mönster till studentklänningen, så det är väl antagligen bara att sätta igång och sy en sån där jäklans toall. ja, kul eller hur?

tänkte återigen gå och sätta mig på Y/A efter skolan, så jag har inte en blekaste aning när jag kommer hem. sitter väl där i sissodär 1½ - 2 timmar typ. fint det. duktig jag blivit tycker jag!

näe. nu ska jag faktiskt ta och kila. måste packa väskan så den är klar och sen vecka mamma så hon kan skjutsa mig till bussen då jag vägrar gå eller cykla. vi hörs senare på em eller kvällen. ha det bra så länge.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I got you on my lips.

                    
jaha, då var det onsdag igen då. gillar inte onsdagar längre. de förstår bara mina veckor. men ändå, det har varit en skaplig dag måste jag säga, dock försov jag mig lite imorse så det blev ingen träning, men äh. jag behövde väl helt enkelt sova då. måste också säga att även fast jag inte gillar onsdagar, så har den här varit skön för en gång skull. började med kultur&stilhistoria, fick lite information om uppsala-resan i mars, lite betygsinfo, lunch, idrott ("cirkus") och sen religion som faktiskt funkade idag. fick läsa en text om vad indiska kvinnor har för syn på oss här på andra sidan världen. blev nästan lite irriterad när jag läste det .. ohm?

jaja, vandrade till Y/A efter i alla fall och satte mig och pluggade lite. jag börjar få ordning på grejerna nu faktiskt. riktigt skönt! gick ner till bussen och åkte hem. och jag hade verkligen bestämt mig för att inte somna när jag kom hem, men vad tror ni inte att jag gjorde då?! jo, somnade. typiskt.

sitter i alla fall och kikar på dum och dummare nu. och haha, jag kan aldrig tröttna på den filmen. älskar den. tänkte försöka sova tidigt idag också. måste vekligen komma upp och träna imorgon. har ju lyckats träna EN dag den här veckan. det är liksom inte okej det eller. fan.
näe. nu är det dags att jag koncentrerar mig på filmen! hörs imorgon igen.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

On the way to the bar.

tankar är inte min starka sida. de ska alltid komma upp mitt från ingestans, och sen är det kört. sitter och tänker på verkligen allt mellan himmel och jord. det är sjukt. vissa grejer som jag tänker på stör jag mig inte ens på, men sen har vi ju de där tankarna som förstör allting. och varför ska det alltid vara samma saker, och samma personer man tänker på? varför inte lite variation? det kan ju aldrig skada. men tydligen. så är det helt sjukt hur mycket man kan sakna en person, även fast man inte ens vill det. och sitta och titta på bilder är ju värst av allt. tror jag ska ta bort alla sånna bilder från datorn. blir bara så jävla konstig av att titta på de. inte värt att ha kvar.

jag hatar det verkligen. och när man kommer på sig själv vad man tänker, då är det nästan som värst. när man försöker tänka på annat, men det går verkligen inte. och varför ska vissa vara så speciella att de fastnar såhär mycket i skallen, när de inte ens är värd det? det är bara sjukt. hela tankesystemet är sjukt. och varför var just en person tvungen att komma in i mitt liv igen när jag precis slutat tänkt på allting? näe, fyfan. om vissa bara kunde låta en vara, men det vill man ju egentligen inte heller. det är både och. både bra och dåligt, och jag kan endast tänka på de bra sakerna istället för de dåliga som jag kanske borde? men det går verkligen inte.

näe. som jag sa; tankar är inte min starka sida. skulle vilja bli av med de. eller åtminstone få svar på allting.


In the back of the car.

                     
jag vill bli biff igen. men tar träningen nånting? nej. jag blir så less! ska sluta träna helt och hållet! eller? njae skulle kanske inte kunna tro på det ...

har precis kommit hem från prinsessan, och nu sitter jag och kikar på 50 forst date på sexan. för den har man inte sett några gånger? men det funkar. väntar ju bara på att cougar ska börja. säsongsstart idag och jag är så lycklig! gud vad jag älskar det. det enda som saknas nu är ju desperate, sen är tisdagskvällarna gjorda framöver!

skolan idag var bra, lång, men bra. vandrade ner på stan med michelle efter för att köpa baltyger, och det var ju roligt? mitt tyg fanns inte ... eller jo, det fanns, men det var bara 2,35m. fick lite halvt panik, och skulle bestämma mig för en annan färg, men jag fick verkligen inte någon som helst bild framför mig. så ett tag tänkte jag faktiskt skita i balen, men sen, dagens +, de skulle beställa hem mer åt mig även fast det egentligen inte fanns att beställa, utan de lära ta från extralagret eller vad de prata om. tack! ♥ mjaa, gick i alla fall upp till Y/A efter det och satte mig och pluggade. inte det roligaste man kan göra, men jag måste ju. dock var jag alldeles för hungrig och trött för att sitta så länge som jag plnaerat, så jag vandrade ner mot stan igen och tog 20 över 4 bussen hem och rådecka i soffan. mys!

tänkte väl ta och plugga lite nu medan jag slänger ett öga på teven. har ju tydligen omprov imorgon. jävla skit kultur- & stilhistoria. det är så fruktansvärt onödigt må jag säga. usch! näe, nu ska jag ta och plocka fram alla grejer så jag kan plugga. vi hörs mer imorgon.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dagens outfit ;;




♥kofta, gina tricot ♥ linne, gina tricot ♥ lackleggings ♥
♥jet set addiction klocka, ur&penn ♥ halsband, JC ♥ 


My first kiss went a little like this.

                  
KAN NÅGON SNÄLLA GE MIG SOMMAR NU PÅ EN GÅNG?! jag är så fruktansvärt less på allting som har med livet att  göra nu känns det som. skulle bara vilja lägga ner precis allting, och ta mig till varmare breddgrader. det skulle uppskattas just nu. komma bort bara. bort från gävle och allting. fan va skönt. men självklart kommer det aldrig bli så, inte så mycket annat man kan förvänta sig i den här skithålan. fyfan.

jag fattar inte. först kan jag vara på topp, sen kan minsta lilla förstöra allting. varför är det så? nej, det är inte mens, jag lovar. men ah. tankarna vetni. när de sätter igång är det kört. och jag fattar inte heller, varför liksom?

så vissa folk kan jag ju bara spy på. utan någon som helst anledning egentligen. men de blir bara för mycket. jag orkar inte med sånt. fyfan. sen går ju träningen käpp rätt åt helvete också verkar det som. kommer ingen vart, och  jag har inte ens lust längre att gå upp på morgonen, men gör jag inte det, då vet ni ju alla hur jag blir sen ... fan. varför ska allting vara så jävla äckligt komplicerat hela tiden för?

aja. för att undvika att få ett jävla break-down nu så byter vi samtalsämne. skolan är skitbra, längtar som en idiot till studenten. komma därifrån. självklart kommer det vara jobbigt, men ni förstår vart jag vill komma med det här. ja, det är väl det enda positiva jag kan komma på just nu att skriva om egentligen. jag fattar inte. jag blir typ jämt såhär efter en sån fylla som det råkade bli i lördags. pallar inte ens skriva mer. ska plugga har jag tänkt. måste fixa det där nu, så jag har nånting att trycka upp i röven på trafikverket sen ...

SMELL YOU LATER BABES! ♥


Ladies take the biggest cut.

vilken äcklig jävla dag det här har varit. inte bara för den grymma baksmällan, utan för att allt praktiskt taget har gått käpp rätt åt helvete. verkligen. därför skiter jag i precis allting, ni kommer nog märka vad jag menar. eller ja, vissa av er kanske, andra inte.

men huvudsaken var väl att vi hade trevligt igår? eller hur? även fast det blev för mycket, så hade vi ändå jävligt roligt. spontanfyller är lite roliga på det viset. men nej, nu ska jag skärpa till mig och va nykter igen ett bra tag framöver. aa tog i alla fall tre kort under hela kvällen. känner riktigt hur duktig man är på det.

menmen. den här dagen har inte innehållit mycket, och inte kommer det bli någon ändring på det. ska väl förhoppningsvis äta snart. jag håller på och svälter ihjäl typ. ge mig mat någon!

ja, och så nu har jag ju tydligen lyckats haft sönder micron enligt mamma. det fatta man ju att det var "jag" som skulle ha sönder den. jag är liksom inte ens förvånad. men skitsamma. sånt där är jag van att få höra i alla fall.

för att göra det här inlägget lite mer glatt, så vill jag tacka min life-saver mattias elmqvist som skjutsade hem mig igår. utan honom hade jag med den minsta lilla chans ni kan tänka er, tagit mig hem. så jävla snällt gjort! känns som att jag inte kan tacka tillräckligt mycket! ♥

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Whatever's going down.

börjar med att svara på en fråga då. lika bra det.

Tjonken om How you like me?:
Haha Moa. Jag och en kompis slog vad igår om att jag ska lära mig Jump och han ska lära sig Shuffle på ett år sen ska vi dansa för varandra. Är du på.

svar: aafan jag är lätt på! bara att säga till! ;)




aa planerna blev visst lite ändrade för ikväll. hade ju tänkt att jag skulle vara hemma och ta det lugnt bara, sen kom ju michelle på den briljanta idén om att dricka lite grann såhär på kvällskvisten. awesome! så det vankas vin på öster hos hanna lite senare. mysigt! kanske att det kan bli typ interpool eller saints senare, vi får väl se. men då kommer vi ju till det där problemet med vad man ska ha på sig igen. typiskt. det var ju så länge sen jag hade det problemet, så jag har nästan glömt bort hur man löser de .. attans.

näe. nu måste jag börja planera lite grann. vi hörs väl imorgon kan jag tänka mig.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

We control the block.

lördag idag. visst är det lördag? mina dagar är helt bak & fram vända nu bara för att jag var ledig igår. man ska inte ha en dag längre helg, det blir bara fel allting då. fast skönt var det ju. men i alla fall. har precis kommit hem efter en tur ut till Ikea med mamma och david. och påvägen ut dit började jag brain-storma över hur min studentklänning skulle se ut, dock kunde jag ju inte bestämma det själv, utan jag lära fråga min väninna hanna om hjälp. mycket bra. köpte i alla fall lite tyger som jag ska använda till klänning sen när vi börjar med de, och jag tror faktiskt den kommer bli bättre nu än som jag hade tänkt den innan. köpte även likadant tyg som jag hade till kjolen som jag sydde, bild kan ni ju hitta i ett inlägg längre ner. tänkte göra en sån kjol till mig själv också eftersom jag blev helt kär i den. så det ska jag börja med på måndag tänkte jag. mysigt. börja med sommarkläderna nu när det fortfarande ligger snö på backen.

ja, sitter just nu och väntar på att få åka upp till prinsessan eftersom hon ska skos om idag. 500 spänn som försvinner där med. roligt. ohja! mamma håller för tillfället på att flippar ur på staffan. stackarn. han är ju så liten och vet inte vad han gör.

vet inte alls vad som händer ikväll. blir antagligen bara hemma. skulle ju ha jobbat på läkerolen ikväll när idol kommer dit, men det visade sig tydligen att det inte fanns nå jobb att erbjuda. så därför slänger jag om planerna helt och hållet. har komit fram till att det är ganska skönt att vara hemma ibland också för en gång skull. bara ligga i soffan hela kvällen och inte röra sig en meter. ganska mysigt det med.

skulle ju faktiskt vilja gå ut ikväll. goya - nelly high heels party är det ju ikväll. men har man nå pengar? nej. inte ett skvatt. plånboken mår riktigt dåligt nu kan jag tänka mig. tur att den får påfyllning på tisdag igen. näe, nu orkar jag inte skriva mer. där har ni hela min lördag. kanske skriver mer ikväll, men man vet ju aldrig. ha det så bra ikväll allesammans, och sup lugnt nu!

SMELL YOU LATER BABES! ♥


You know we rock.

va på tok för irriterad igår för att ens sitta vid datorn. vad hände med gårdagen? aldrig varit på sämre humör tror jag. eller jo, kanske. men ni fattar. först var det den snuskigaste lunchen jag någonsin ätit, helt allvarligt. höll på att spy av att bara stoppa skiten i munnen, och sen kunde man inte äta upp resten. roligt! sen fick vi se våra tyger till klänningarna vi ska göra. jag beställde aprikos till balklänningen, och fick hudfärgat! vad hände där liksom? och inte fick jag skicka tillbaka det heller, så nu måste jag gå och köpa nytt tyg nu i veckan. det är alltid roligt när man har så mycket pengar man kan lägga ut sådär bara ändå. skitgrejer. fyfan! aa, sen på bilskolan, satt jag fan i nästan 3 timmar och gjorde de där jävla testerna, men tror ni att det är lika när man skriver sen eller? NEJ. fyfan. åh, det var en riktigt jävlig dag igår ...

idag är det i alla fall bättre. tog en dag längre helg, så nu har jag sovit ut lite, varit och lunchat kusarna, och hunnit duscha. fint det! nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem från läkaren så vi kan åka och handla. kanske tar en tripp till Ikea, så jag får köpa mina tyger så jag kan göra en sån där kjol som jag gjorde till visningen. vill ju ha en egen. men vi får väl se.

kanske att det blir hockey ikväll? vem vet? brorsan har ju tydligen match, och päronen brukar ju vilja gå och kika, så jag kan lika gärna följa med i så fall. bättre det än att sitta hemma, själv. nej. det går inte. fyfan. sugen på öl är jag fortfarande också. och apropå öl, så har första rengörningen av en pumpflaska börjat. härligt det. nu är det inte långt kvar äh! awesome.

näe. nu måste jag klä på mig. håller på och fryser ihjäl nu typ. inte bra det eller. måste göras nånting åt det. kanske skriver mer ikväll. det vet man ju aldrig.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

You gotta like me.

va i helvete går det inte att lägga upp bilder för?! lack jag blir då! fan. kan aldrig dela med mig av mina fina minnen. sug kuk blogg.se. usch! ja. menmen. gör nånting åt saken tack, annars blir det här värdelöst. har precis kommit hem från prinsessan. och det var ju ett träningspass i sig det med. angelica skicka nämligen och fråga om jag kunde hjälpa henne att tömma alla påsar i conteinen (stavning???), och det var ju inte bara en påse heller, utan det var femton som hade frusit, så nu är jag trött i armarna. men får ju se det som nånting positivit. aldrig fel med lite extra träning sådär på kvällskvisten.

nu kommer jag bara sitta som ett slakt i soffan och inte röra mig mer än jag behöver till jag ska gå och lägga mig. funderar starkt på att sova i soffan inatt också, bara för att jag ska slippa röra mig. skulle ju vara underbart det, eller hur? dra igång en film och somna till den. tror jag fan ska köra på det jag.
är så fruktansvärt sugen på nånting, men vad, det kan jag inte komma på? nånting ätbart. och öl. men det var ju inget nytt. men nånting gott att tugga på skulle inte sitta helt fel i min lilla mage nu inte. typ, choklad. eller chips. ja, chips. spicy mexican för att vara exakt. satan va gott det skulle vara. men har vi nånting sånt hemma? nej. fatta man ju ....

funderar på om jag ska ropa åt mamma och hämta saft åt mig. det är alldeles för långt för att gå till köket och sen gå tillbaka hit. sitter ju alldeles för skönt. sugen på te är jag också. skriva dagbok, dricka te, en kvällsmacka. det skulle ju vara bra mysigt det. men orken, som sagt. den finns ju inte just nu. den har väl gått och gömt sig. lika bra det. har änvänt den till mycket nu de senaste dagarna.

näe. jag måste göra en allra sista kraftansträngning idag. alltså att gå till köket. usch, känner redan nu hur jobbigt det kommer bli. men jag måste. vi hörs imorgon allesammans.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

How you like me?



jag vill lära mig att dansa såhär. jumpstyle eller/och melbourne shuffle. eller jag SKA lära mig att dansa såhär. punkt slut!

Elevator to the top.

ännu en till underbar dag har det här varit. gud som jag trivs just nu. jag gillar att allting har blivit bra igen. jag trivs som bäst då. inte mycket minnenprat idag, men dagen har ändå varit bra tycker jag. mysigt på något sätt.

en fråga bara..? kan man få vrida nacken av någon och göra så den personen får lida riktigt mycket, utan att åka dit på det? i sånna fall, så vet jag vad jag kommer göra redan imorgon. gärna slå in pannbenet också. det skulle vara fint.

för övrigt idag då. inte har det varit en allt för händelsefylld dag i alla fall. men så kan det ju vara. ska väl alldeles strax kila upp till prinsessan. kanske tar en tur med henne, beror lite på hur halt det är ute nu, men det visar sig senare. mer än så kommer det inte hända idag. eller jo, vi ska äta nästan halvt hemmagjorda semlor. mumsigt! och nu har jag kommit till den där punkten då jag inte orkar skriva mer. eller rättare sagt; inte har något att skriva om. vem vet? jag kanske kommer på något intressant att skriva om senare, men hoppas inte för mycket.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I took the escalator.

den här dagen har varit en utav av de bästa dagarna för mig på väldigt länge nu. så jävla skönt att känna sig såhär glad igen. vi har suttit och pratat minnen hela dagen verkligen. så jävla underbart. och inte tala om att vi skrattat. jag älskar den här dagen. den har flutit på så jäkla bra hela tiden. ja, jag är nöjd. eftersom det inte går att ladda upp bilder här på äckelblogg.se så får jag kanske göra det senare. tänkte lägga upp en bild på en av alla minnen vi pratat om idag. men ni får nöja er ändå.

började i alla fall skolan idag efter vårat riktiga schema. och fyfabian va lång den här dagen har känts. herregud! började halv nio med klänningskursen. jag är både exalterad och väldigt ångestfylld över den kursen. får väl se hur allt slutar sen i vår. förhoppningsvis slutar den bra eftersom man lagt ut pengar på tyger för 2500:- och blir jag inte nöjd eller om något går snett, vill jag gärna ha pengarna tillbaka.

jag är fan för trött för att skriva mer här idag. ursäkta för det. kan ta igen det imorgon kanske, om jag har mer ork då. ska fixa till ppp för engelskan, sen ska jag sova. fick ju typ inge sömn inatt, fråga mig inte varför?! hmm, läskigt. aja. vi hörs imorgon allesammans.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag trettio.

äntligen har vi kommit till sista rubriken på den där förbannade listan. ångrar lite att jag gjorde den från första början, men ändå inte liksom. den har hjälpt mig lite med vad jag ska skriva om de dagar jag haft totlt hjärnsläpp. men nu är det över i alla fall, och ni behöver aldrig mer läsa nå sådant. inte här i alla fall. men ja, sista rubriken i alla fall, mina intressen.

jag har väl egentligen en rad olika intressen kan man säga. ett som jag haft sen jag var fem år kanske? är i alla fall kusarna. de har följt med mig hela vägen hit, och längre blir det väl säkert! sen har vi också fotboll, innebandy och hockey. när jag först började på fotbollen kan jag inte säga att jag var särskilt entusistisk. jag satt mest på en boll bakom målet och kollade på. men vilekn stjärna man blev sen då!? haha. folk kände nog igen mig mest på grund utav mitt fula och hårda spel, istället för bra spel med bollen. men sån är jag! alla kan ju inte vara nästa zlatan liksom.

innebandyn var fruktansvärt rolig. kommer inte ens ihåg hur jag kom in på den sporten, men det är nånting jag verkligen saknar. att lira innebandy. behöver inte va match eller nånting sånt, räcker nästan med att lira med polarna bara. så fruktansvärt roligt! (i alla fall om de man spelar med kan reglerna, och slår på bollen istället för på motspelarna ...)

sen hockey har jag väl egentligen aldrig tyckt om förrän nu. det är ju inget jag någonsin hållt på med, med tanke på hur min karriär på isen började ..
pappa ställder ut mig på isen för att jag ska åka lite grann.
jag:
TA MIG TILL LAND!
så nej, hockey har aldrig varit min starka sida. men jag älskar att gå och kolla på hockey, och likaså och sitta och kika på teve. det är mysigt på nå sätt. men som sagt. aldrig att jag ställer upp och spelar själv.

det var bara tre exempel på mina intressen, sen finns det ju andra saker också, men jag anser att de är för odiskreta för att skriva det här, så de struntar jag i.

I'm 20 levels up.

visst ska man släppa taget om någon man älskar?

When you step it up.

allting känns så fruktansvärt meningslöst just nu. jag är less på allt verkligen. det gäller väl bara att bita ihop och ta det som det kommer sen istället. jag får ju sånna här dagar. men nu är jag inte ens deprimerad, utan jag är bara less på allt livet har erbjuda just nu. och det känns fel måste jag säga. näe, jag har inga dumma tankar, så sudda ut det på en gång. det blir väl bättre, så småningom.

men i alla fall. har precis tryckt i mig lite pizza som blev över sen tidigare idag när vi käkade, och till det har jag farmors egna apelsinsaft. den är så jävla god så jag finner inte ens några ord. hade tänkt att jag skulle skriva lite mer på engelskaarbetet, men jag insåg precis att det jag har om min sista stad borde räcka. sen har man ju ppp också, pplus lite ljudklipp som ska med, så det borde räcka.

ska gå och lägga mig strax tänkte jag. ska ju upp satans tidigt imorgon och träna. själv. även fast michelle har kommit hem. suck* men jag antar att det är så ibland när man har småsyskon?

apropå ingenting, så har broder tuck flyttat igen. det känns redan hemskt. hemskt tomt är vad det är här hemma nu. att det ska vara lika jobbigt varenda gång. jag kommer sakna min storebror. även fast det känns som att jag inte hör till familjen varje gång han är hemma, så kommer jag ändå sakna honom. kan jag göra annat? han är trots allt en av de viktigaste personerna i mitt liv.

näe. nu packar jag ihop allting och går och lägger mig. orkar inte vara vaken längre. ska somna och glömma allting. sen när jag vaknar imorgon igen kommer allting vara precis som det var för ungefär en månad sen. underbart alltså.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag tjugonio.

jag vill gå ut skolan med bra betyg och kunna känna mig nöjd över det sista jag gjorde innan jag gick ut. efter skolan vill jag först och främst jobba ett tag och tjäna lite pengar. försöka spara undan så mycket som möjligt (jag måste verkligen lära mig att spara pengar). jag ska även plugga de kurser jag inte har nu på komvux med deras kvällskurser. förhoppningsvis att jag får tag på en mysig liten lägenhet nära stan, som jag får inreda helt och hållet själv, och absolut ska den inte vara alltför dyr. jag ska ju kunna betala den utan mina föräldrars hjälp.

efter att jag jobbat i sissodär två år kanske? ska jag ha kommit på vad jag vill göra med mitt liv, och plugga vidare. man får ju nästan inge jobb nu om man inte har läst på högskolan.

sen ska jag resa. resa, resa och återigen resa. jag vill komma ut i världen så mycket som möjligt. och komma bort från den här lilla staden lite grann. jag säger absolut inte att jag vill flytta härifrån för all framtid, jag vill bara komma bort och se mer utav världen.

det är mina ambitioner här i livet.

Boy I can do it in broken heels.

ja, då satt man här igen då. satt och pluggade till halv ett inatt tror jag klockan var? och har fortsatt nu när jag vaknade. roligt eller hur? och ännu en gång helt utan musik. vad är för fel på mig? nu har jag i alla fall gjort klart dokumentationerna för ikeaprojektet. känns riktigt skönt att ha det ur världen nu. så, nu är det bara engelskan kvar som ska göras idag. sen har man ju även lite idrottsuppgifter att göra, men det får vänta en stund eftersom det inte ska vara inne förrän vecka 9, så det är ju lugnt.

mormor och morfar skulle kika förbi om en stund, mysigt! känns som det var en evighet sen de va här. julafton. kan det har gått så lång tid tro? aa typ. så det blir väl lite fika då. har planerat att ta mig upp till prinsessan om ett tag och göra iordning allting. hon får vila idag eftersom jag ska hem till min väninna michelle för att plugga. tog ju faktiskt en tur igår, halv 9 på kvällen! varför liksom? men det var skönt. även fast det var äckligt jävla kallt ute.

jag hoppas verkligen att vi blir klar med engelskan idag. känns jobbigt annars eftersom vi har redovisning av allting på tisdag. hmm. vi får jobba på som satan. och så måste jag ha nå gott till vi ska plugga. annars kommer det aldrig gå. cola i mängder typ. kommer ju gå käpprätt åt helvete annars. utan cola funkar ingenting.

näe. nu ska jag gå och byta ben på sängen så brorsan får ta mina oh jag hans. det var tydligen livsviktigt att ha högre ben för honom på sängen. och som den snälla snyster man är så ställer man självklart upp på att byta. inte fan gör det väl mig nånting om jag får sova längre när än jag brukar. nejnej. haha, eller, vi får väl se.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag tjugoåtta.

det finns mycket jag saknar. men det mesta jag saknar, det är ju värmen måste jag säga. jag klarar inte av den här kylan så mycket mer. att klä på sig flera lager kläder utan att frysa, det är sjukt jobbigt. jag längtar så fruktansvärt mycket efter att kunna gå ut i ett par shorts och ett linne och svettas! tänker den känslan. det skulle ju vara en underbar känsla måste jag säga.

jag skulle verkligen kunna göra allt nu för att få lite värme. det spelar inte ens någon roll om det är här i sverige det blir värme. skulle vilja åka till varmare breddgrader i flera veckor och bara koppla av och få lite färg på kroppen. men nej. så kommer det ju självklart inte att bli,  tyvärr.

man får väl försöka se den här kylan som nånting positivt i alla fall. som att man uppskattar våren och sommaren mycket mer när det är kallt i ett halvår. men jag förstår bara inte varför det ska vara så fruktansvärt mycket snö, och så fruktansvärt kallt? det räcker väl med bara lite snö på backen, och kanske bara nån liten minusgrad? men nejdå. här smäller vi på med typ 2½ meter snö, och 20 minusgrader. inte konstigt att man går omkring och är förskyld hela tiden. suck*

Anything you can do, I can do better.

sitter med datorn i knät just nu, och pluggar, en fredagskväll. låter roligt eller hur? och jag är så fruktansvärt trött nu också så jag kan knappt hålla upp ögonen längre. men nej, jag får inte sova än. måste göra lite mer innan jag kryper ner i sängen med staffan. alla dokumentationer är i alla fall klara nu, så det känns ju bra nog skönt det i alla fall. eller näe. jag skoja. kom på att jag har två till att göra innan jag kan säga att jag är helt klar. skitgrejer. vafan ska man skriva sånt för?! det känns bara så fruktansvärt onödigt.

inte ens musik har jag på just nu?! WTF. näe. iställt sitter jag här i soffan, helt tyst i hela huset och pluggar i min ensamhet. fyfan, det är hemskt. har gått och blivit en riktigt kärring nu på senare dagar. kul det. måste fan ta och skärpa till mig snart tycker jag? eller, aa kanske, vi får väl se. cola har jag i alla fall bredvid mig, och det är väl tur det i alla fall. skulle aldrig klara mig annars. dock börjar jag känna mig väldigt hungrig just nu, men orkar jag gå hela vägen till köket för att hämta något att äta? näe, skulle inte tro det va.

så är det jätteroligt när staffan ligger och sover, och man hör verkligen hur han snarkar oc myser. kattfan. näe. fan va dum jag är! han är så söt så. näe, det är väl dags att fortsätta nu så man blir klar nån gång här i livet. hörs väl kanske imorgon om jag hinner skriva, men det ska jag väl förhoppningsvis göra.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I get it when I want it, and I get it right.

aa hallå där allesammans! har ni saknat mig? vet jag att ni har. haha. har som sagt inte orkat att sitta vid datorn den här veckan, så det har inte blivit nå bloggandes alls, ber väl om ursäkt för det. men nu är jag tillbaka och ska väl skärpa mig åtminstone lite grann är det tänkt.

har haft IKEAprojekt hela den här veckan i skolan. en mycket skön start på det nya skolåret måste jag säga. är riktigt nöjd. kan berätta lite om hur den här veckan har sett ut, inte för att det är skitmycket, men ändå.

måndag: började dagen med att åka in till gymmet och träna. vandrade upp till skolan i min ensamhet, det var riktigt skönt att komma tillbaka dit nu efter ett (överdrivet) långt lov. gick igenom lite hur veckan skulle se ut, sen fick vi sätta oss med datorer och spåna lite på vad vi skulle göra och vad vi skulle använda oss utav. åkte ut till IKEA efter lunch och plockade på oss alla grejerna. och tror ni det var oskönt att gå där och plocka på sig en massa saker utan att behöva betala?! shit, bästa känslan ever! eller ja, typ. behövde inte åka tillbaka till skolan när vi var klara, utan vi fick sluta där. åkte hem och la mig i soffan och dog ett tag. hade tänkt plugga, men jag hittade verkligen inte orken. så jag sov en stund istället. vandrade upp till prinsessan efter det och gick med henne en sväng.

tisdag: började även den här dagen med att träna. skönt! men det är inte riktigt lika roligt när man är själv. men det funkar i alla fall. gick upp mot skolan, och började med en gång rita upp mönster på mitt första plagg jag skulle göra, klänningen. hittade ett mönster på ett helt vanligt linne och ritade av det och sen klippte av banden vid armarna. blev skitbra! satt och pysslade med den tills vi slutade. vandrade ner mot staden för att ta bussen hem. dog återigen i soffan ett tag innan jag tog mig upp till prinsessan och tog en tur med henne.

onsdag: skulle egentligen upp och träna, men jag kände att jag var alldeles för trött när klockan ringde på morgonen. så tog en sovmorgon istället och tog bussen in till stan kvart i 8. vandrade upp till skolan med hanna, och började på en gång med min klänning. tröttnade dock efter tag och började på kjolen istället. slutade klockan tre, åkte hem, sov, tog en sväng med prinsessan.

torsdag: samma som onsdag, blev nästan typ klar med kjolen. satt kvar i skolan till 5 för att jag skulle bli det, men så fick jag ingen hjälp så satt kvar och pratade med brudarna i A istället.

fredag: ja, idag då. åkte in till skolan, gjorde klart min kjol på en gång. och jag älskar den! den ska jag köpa, för jag tänker då inte sätta mig och göra en till eller. fyfan. fem kjolar i en kjol. nej tack! när den var klar fortsätta jag med finliret på klänningen så även den skulle bli klar. och precis när jag ska gå och dra på mig den för att kolla hur den sitter, så kommer GD och vill ta kort. jajjemen, så nu ska jag vara med i tidinigen också. känns ju roligt. nej inte direkt. så ni får väl hålla utkik. haha. mamma kom i alla fall och hämtade mig efter skolan, åkte direkt hem, och nu sitter jag här. skulle ju åka till michelle idag för att plugga, men så är inte fallet nu. vi var för trötta för det idag, så vi tar det imorgon istället. så nu ska jag göra klart allting som ska va inne till på måndag. känns jobbigt att plugga en helg, men så blir det när man är dum och skjuter upp allting. fanskap! näe.

nu ska jag ta och kila. det är inlägget är långt nog för er att läsa, så behöver inte skriva nå mer just nu. det känns ju bara onödigt.

                  
klänningen: underklänning är gjord utav en pläd, en fleecepläd för att vara exakt. och som drapering har jag använt mig utav panelgardiner. och så har jag dekorerat med krossade speglar.

kjolen: ja, som jag kanske sa. det är fem kjolar i en kjol. men underkjolen och även de svarta volangerna är gjorda utav påslakan, och den vita volangen är metervara.

ALLT FRÅN IKEA. härligt!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag 23/24/25/26/27.

haha, jaha. då var det sådär då att jag inte orkat suttit vid datorn på hela veckan, så jag har ju en del rubriker att skriva om. 5 stycken för att vara exakt. så jag kokar ihop alla fem i det här inlägget.

dag tjugotre, rubrik: DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE.
åh herregud, vad ska man skriva här då? hmm. ja, choklad och cola mår man alltid bättre av. även fast det kanske inte är så bra att ta till det varenda gång man mår dåligt, men ibland får man ju göra det. det är liksom den bästa medicinen när man dåligt. men näe. mina brudar få mig att må bättre de gånger jag är nere. om jag är irriterad finns det inget de kan göra, men det var ju inte det det handlade om nu. de gör mina dagar, även då jag är glad redan från början. men det skulle bara inte vara detsamma utan de. brudarna+choklad&cola= det bästa botemedlet!

dag tjugofyra, rubrik:: DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA.
ja, egentligen är det inte mycket som får mig att gråta, dock om jag är riktigt trött, och det är nånting eller någon som säger eller gör något fel, då är det ju kört för min del. fattar inte?! varför ska man egentligen grina så fort man är trött? shit, det är ju inte normalt. men annars så är det väl filmer som får mig att gråta. allt mellan dscneyfilmer - rädda willy. haha, aa jag vet. men sån är jag! och så fötter får ju mig att gråta. mer om det kommer senare i det här inlägget.

dag tjugofem, rubrik:: MINA VÄNNER.
ja, de riktiga vännerna finns i min klass. de brudarna är väl obeskrivliga de!? jag gillar de. finns inte mycket mer att säga. det här förklarar allt för hur jag känner för de. sen har man ju vänner på andra håll också, men det är sånna där som man stannar och pratar på stan med, eller sånt, inga man umgås med.

dag tjugosex, rubrik:: MINA RÄDSLOR.
min allra största rädsla, det är fötter. jag vet, det låter sjukt. men jag är så fruktansvärt rödd för fötter så det är fan helt sjukt. min storebror brukar reta mig, och trycka upp hans fötter mot mitt ansikte, och jag bara galltjuter! det är hemskt. man kan ju tycka att man borde skriva typ att man är rädd för döden eller att förlora någon nära eller att dö ensam, men nej, inte jag inte! visst, jag är rädd för sånt också. men istället för att gå omkring och oroa sig för sådana saker tar jag dag för dag. och just nu är jag livrädd för fötter. hmm?

dag tjugosju, dagens rubrik:: MIN FAVORITPLATS.
måste ju ändå säga att mina verkliga favoritplats här på jorden är antingen i min säng eller i soffan. det finns inge bättre ställen. det är där jag typ spenderar mesta tiden när jag är hemma. älskar det. soffan är så otroligt skön när man kommer hem efter en dag i skolan, det är knappt så man kan hålla ögonen öppna. och sängen. åh, kommer inte ens upp på mornarna för att den är så sjukt äckligt skön. herregud. ett under att jag kommer i tid till saker och ting ändå. orkar inte skriva mer om min favoritplats. tror ni har fattat det ändå.

But when I go, it's a magic show.

godmorgon fuckers!
en ny vecka och en ny start nu då alltså. känns ju trevligt, eller hur? kunde i alla fall sova lite grann igår, somnade typ klockan två, istället för tre. men skönt! kändes att jag behövde det. sitter och trycker i mig frukost nu, havregrynsgröt med äppelmos á la moa. orkar egentligen inte äta, men jag måste eftersom jag äntligen ska få börja träna igen. blir lugnt idag dock. kan ju inte öppna upp med och pumpa direkt efter uppehållet.

näe. det var visst allt jag hann skriva idag. nu måste jag packa väskan och sen kila till bussen. hörs senare pluttisar!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

You go hard, yes you do.

kan ju berätta om mitt 2010. visst det är lite sent, men det gör väl ändå ingenting. right?

januari:
det nya året tyckte jag började bra, just då. nu när jag tänker efter hade jag lika gärna kunnat varit utan det. men ja. gick inte i skolan nånting under hela januari. var ute på praktik och hade mina sista veckor på DinSko.

februari:
vad hände egentligen under februari? inte den blekaste faktiskt. storebror blev i alla fall 20 år, så det firades med hull och hår! johanna fyllde 19 år (en måndag) men inte hindrade det oss från att fira henne inte. öl, mums!



mars:
jag blev 18 år!

april:
min väninnan jenny blev även hon 18 år, som firades i skutskär hemma hos henne med tacotårta och en massa trevligt folk! molly döptes och jag och broder tuck blev hennes faddrar genom livet.
morfar, farbror, kusin1, mormor och kusin2 fyllde år, så det blev en hel del tårta. jag träffade christian i början av den här månaden också.

maj:
åh. jag har faktiskt inte så mycket minne av vad som hände i maj faktiskt. blev tsm med c.

juni:
gick på mitt sista sommarlov och min storebror studenten. jobbade en vecka innan jag for till borlänge och härliga peace&love med mina flickor. när jag kom hem, var det bara till att jobba ännu mer och tjäna pengar så man skulle klara sig. joline, irma och michelle fyllde år den här månaden också. dock var jag bara med och firade irma.

juli:
jobbade hela juli ut. inte en ledig dag förutom på helgerna. a man gotta do, what a man gotta do. eller hur? sanna blev 19 också. åkte hem till henne och hade det trevligt med lite brudar där. tog slut med c. åkte till huvudstaden med mamma, moster och mormor och shoppade en heldag, mycket mysigt!

augusti:
linn fyllde år. firade henne först hemma hos henne innan vi drog in till staden. jag michelle, jenny och hanna tog farväl av vårat sista sommarlov med lite öl och vin. det var också här mitt rejäla festande började.

september:
skolan flöt på, festandet flöt på. september var helt enkelt en fin månad.

oktober:
ja, den här månaden började inte alls bra. drog en sån jävla karatefylla så det är helt sjukt. har inga bilder alls från den här kvällen, och inte gör det saken bättre heller när folk berättar för mig hur jag betedde mig den här kvällen. fyfan. förutom det, började jag min praktik den här månaden, ute i mackmyra med sara. hon som var så snäll och fixade en plats åt mig då jag inte hade någon.

november:
hmm, november? här började jag inse att jag lära lugna ner mig lite grann och istället satsa på träningen. firade halloween först på öster hemma hos fruarna olander och malm. sedan drog jag och michelle vidare ut till engeltofta för att vi tänkte att det skulle bli lite annorlunda, men ack så fel vi hade! det var ju precis som krogen? wtf!?

december:
planerat kanske hur mycket som helst tillsammans med alla hantverks3or hur julshowen skulle sluta. åh herregud, vi lyckades! firat en kick-ass julafton och lite mindre kick-ass nyårsafton. har även hunnit med att jobba några dagar också. på två olika ställen, så man får lite pengar nu i januari. betalat sista räkningen på studentmössan! WOOOP! hanna blev ju en stor flicka hon med, äntligen! även det firades med lite öl, och trevligt sällskap! och så har vi huong också då som blev 19. blev tyvärr inga festligheter där, men det kommer!

aa, där var hela mitt 2010. trevligt eller hur? nu ska jag duscha sen sova. godnatt!

Sit back and watch me.

                       
bjuder väl på en bild från skolan eftersom den börjar imorgon igen. det känns skönt, men ändå jobbigt. men det löser väl sig. första veckan kommer ju inte bli alltför jobbig heller. ska ju ha ikeaprojekt att sy till, så det är det vi kommer syssla med hela den här veckan lång. måndag-fredag. skön start ändå. men ja.

har varit ute och skottat av taket typ hela dagen sen jag vaknade. kände att jag behövde träna lite grann, så jag tog på mig det arbetet frivilligt idag. och kanske hoppas att jag får sova inatt? eftersom whiskeyn inte hjälpte ett skit igår. hualigen.

sitter med två färgburkar i håret just nu. tänkte så man kan se någorlunda ut imorgon. ska väl ta och skölja ur det snart så jag kan kila upp till lilla prinsessan och ta en promenad med henne. hade inte velat att det skulle bli så sent, men ack vad fel jag hade. när jag kommer hem ska jag ta en lång, varm och skön dusch, dricka lite te och sen krypa ner i sängen. tänkte ju faktiskt ta mig upp för att träna imornbitti, så det gäller att sova lite grann.

ursäkta att det enda jag skrivit om de senaste dagarna har varit sömn. men jag är en sån person som alltid har kunnat sova när som helst, och vart som helst. och nu när det inte går, så håller jag på och blir tokig. jag behöver min nattliga sömn. men nej, inte går det eller.

men i alla fall. nu ska jag ta och skölja ur färgen ur håret och lägga i efterbehandlingen. kommer antagligen inte skriva mer än såhär idag, så ni får helt enkelt nöja er.

SMELL YOU LATER BABES! ♥


dag tjugotvå.

saker som upprör mig... skulle kunna göra en hel lista om sånna saker. men det tänker jag inte göra nu. det som upprör mig allra mest, det är falska vänner, och vänner som helt plötsligt blir någon annan och skiter i en. man betyder inte lika mycket. det är sånt jag skulle kunna bli så fruktansvärt förbannad över. eller jag kanske borde säga; det är sånt jag är så fruktansvärt förbannad över? aa. det passar nog bättre in i verkligheten. lika så när vissa bara hör av sig när de behöver hjälp med något. varför? det är så genomskinligt så det är ju sjukt. men nej. folk gör det ändå. riktiga vänner. vad är det egentligen för något? sånna som bara skiter i en, att man endast passar när de har tid eller behöver hjälp? aa, man kan ju fundera. orkar inte ens skriva om det, blir alldeles för irriterad ...

You better watch me.

                                   
lördag, och vad händer idag? inte ett jävla skit. skulle ju tagit mig till skutskär för att umgås lite med michelle. men planerna blev ju ändrade. så istället ska jag vara hemma. inte göra nånting. det ska bli fruktansvärt skönt faktiskt. blir en tidig kväller för mig. tänkte försöka sova senast klockan 22.00. får väl se hur det går med det.

ska alldeles strax ta och kila upp till lilla prinsessan och göra iordning allting. är på tok för trött för att ta en promenad med henne idag, så jag tänkte gå upp dit och pyssla om henne istället. det funkar ju det med faktiskt.

blir i alla fall hem sen och försöka ladda inför en natts sömn. tänkte dricka lite te och sen ta lite whiskey av pappa och sen gå och sova. en klassisk sängfösare med andra ord. och jag ber till gud att det fungerar. jag kommer bryta ihop snart helt och hållet om jag inte får lite sömn. och hur ska det gå med träningen om jag inte får sova? åt helvete på ren svenska. fuckface.

näe. jag är för trött för att skriva nå mer idag. det här får duga. skriver mer imorgon. ni märker ju om jag är på bra eller dåligt humör.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag tjugoett.

ett annat ögonblick? hmm. vad ska jag säga? när min storebror flyttade hemifrån kanske? det var riktigt hemskt. det blev så tomt här hemma. hade ingen att prata med. eller jo, mamma och pappa kanske, men det var inte alls samma sak. kom hem, och mamma och pappa var det bara som var hemma. de första dagarna kändes verkligen jättekonstiga, men med tiden blev man mer och mer van, även fast jag aldrig riktigt vande mig helt och hållet. nu när han bor hemma, känns det tryggt och bra igen. dock kommer det inte hålla länge till eftersom han ska flytta snart igen. den där lägenheten är väl nyrustad på en nanosekund typ. synd. jag kommer sakna honom ...

Boss in my shoes, tick tock.

kan ju börja med att svara på frågan från ett tidigare inlägg.

anonym:
vilken är din favoritfilm?
svar: öhm, ja. det är svårt att välja ut en av alla de filmer jag gillar. gillar ju allt från typ twilight - green street hooligans, och allt där emellan. tecknat-animerat-vanliga. det spelar liksom ingen roll för mig egentligen. huvudsaken är att filmen har en bra handling och bra skådespelare.



ja, goddag då gott folk! den här dagen har inte varit alltför intressant kan jag ju säga. somnade halv sex imorse och vaknade igen klockan 12 typ? käka lite frukost innan jag och moder åkte iväg en sväng. slängde lite soper, åkte till broder tuck och kollade in hans nya lägenhet, som btw kommer bli mycket mysig när han är klar. åkte och handlade lite efter det, och nu är man hemma i soffan igen, där jag hör hemma. sitter och väntar på att maten ska bli klar någon gång. sen blir det upp till prinsessan och ta med henne ut på en tur. skönt. känner att jag behöver komma ut och rensa skallen lite grann. väldigt välbehövligt.

annars då? har en väldigt dålig dag idag. känns som att jag kan bryta ihop när som helst av absolut ingen som helst anledning. jag hatar att vara såhär. det är jobbigt. egentligen vill jag bara ligga hemma i soffan hela den här helgen. inte röra mig en meter. men så tråkig kan man ju inte vara, eller? är det tillåtet kanske?

aja, hur som haver så får jag göra det bästa av situationen. kan ju inte gå omkring som ett vrak hela dagarna. har precis lagt in en massa musik på telefonen, så jag känner för att ta mig ut att springa nu med detsamma. men jag känner att det är lite överembisiöst. tar det kanske imorgon om jag orkar och får tid över. kanske.

näe, nu ska jag väl ta och kolla om maten är klar. är hungrig och orkar inte vänta. tror jag? vad är det för fel? orkar inte ens äta längre? fan ockå. plus att man grät en skvätt imorse också när man läste tidningen. minnesstunden. det har redan gått ett år. det är helt sjukt. tänker på de stackrarna som fick genomlida det hela. och som ännu fortfarande gör det. men näe. nu måste jag dra, innan man blir för känslosam här.

                                

SMELL YOU LATER BABES! ♥


dag tjugo.

låt mig presentera ....

...
den låt som gör mig glad de dagar jag inte är det.


Fast like a fox.

sånt här pysslar jag med när jag har tråkigt om kvällarna/nätterna. roligt, eller hur? 





aa roligt eller? haha, näe. nu blir det film för hela slanten!


I'm fresh out the box.

jag vet inte vad det är med mig längre? less på allt. less på livet kan man väl kort och gott säga. har ingen lust med nånting längre. jag fattar verkligen inte? om jag fick välja skulle jag helst ligga i sängen hela dagarna och inte göra nånting. har inte ens lust att träna. då är det något seriöst fel?! shit. förhoppningsvis kommer min livgnista tillbaka snart. eller, jag hoppas det. jag saknar den.

var ju ut till mormor&morfar idag och käka lite mat och sådär. det var faktiskt trevligt. dock gillade jag inte alls vädret vi åkte ut i. trodde helt seriöst att vi skulle köra av vägen och smacka in i ett träd eller liknande. riktigt otäckt ändå. fyfan! men väl där i alla fall väntade fläskfilé med potatisgratäng och till efterrätt, hallonpaj. mums, det är det enda jag kan säga. det var vi, mormor&morfar och jessica&daniel där. molly, den lilla skitungen. sjukt gó. full av liv den där. haha. blir glad av att bara tänka på henne.

åkte hem runt 7tiden kanske? stannade på konsum och köpte hem lite gott till kvällen. vidare hemåt, bytte om på en gång och drog med mig pappa upp till prinsessan. tog en liten promenad med henne. var faktiskt riktigt skönt att komma ut och röra lite grann på sig i alla fall. gjorde iordning allting, och sen hem igen. har legat i soffan som ett slakt sen dess, men det får man ju faktiskt göra såhär på röd-dagarna. det tycker jag. gjorde iordning ett fotbad också. kände att jag behövde ta hand om fossingarna lite grann, även fast det är sjukt äckligt. fyfan. speciellt när jag skulle kleta in de i nån lotion efter. usch ...

... nu sitter jag här i soffan med staffan. vet inte vad jag ska hitta på. är i alla fall ingen idé att jag går och lägger mig eftersom jag vet att jag inte kommer kunna sova.vet inte vad det är med mig. jag kan inte sova längre? jag som har kunnat sova hur mycket som helst när som helst. men inte nu inte. men som sagt. är ju less på livet, så det har väl nånting med det att göra kan jag tänka mig.

näe. ska väl ta och slå igång en film kanske? orkar jag kolla på film ens? äh, vi får väl se. kan ju inte gå genom livet utan att ta några chanser. vi hörs imorgon istället.

jag måste få mig själv att må bra först innan jag kan tänka på hur andra mår.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

You'll never catch me.

                    
torsdag idag. trettondagsafton. ska åka hem till mormor och morfar och käka lite middag eftersom det inte blev något på annandagen. det kommer bli mysigt, tror jag. har i alla fall varit ute och skottat hela gården för en stund sen. och helvete vad tung snön har blivit? skönt, kanske den försvinner också. skulle väl vara rätt så underbart det tycker jag. men ja. dusschade när jag kom in, så nu luktar man gott. var ju ganska så välbehövligt med en dusch. mitt hår kunde stå åt alla håll och kanter för att det var så skitigt. men nu så!

vet inte hur länge vi är hos mormor och morfar idag, men jag antar att det blir ett tag. har ju inte varit där på väldigt länge nu. men efter blir det i alla fall hem och upp till prinsessan och ta en promenad med henne. måste göras nu, men hon har ju tappat en sko, så måste ju fixa det med. imorgon.

jaja. nu ska jag ta och blåsa håret innan det blir förstört. klä på mig lite också kanske eller vad säger ni? det är ju förbaskat kallt här hemma nu ju. BURR! näe. kila var det ja. vi hörs väl kanske senare, eller kanske inte. det beror ju lite på.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag nitton.

självklart finns det tonvis med saker man ångrar här i livet. det spelar ingen roll vad det kan handla om, alla känner ju ångest över nånting. det jag kan säga att jag ångrar mest, det är att jag är väldigt dålig på att ta vara på olika saker. jag låter allting bara passera, obrydd som jag är, och sen i efterhand ångrar jag att jag var som jag var. det är väl det största problemet jag har, som jag ångrar otroligt mycket. jag är för blind för att se det som betyder nånting, men sen när det är över, det är då det klarnar upp i huvudet för mig.

det är jobbigt att vara så. obrydd. men jag gör det utan att tänka på det. största anledningen är väl för att jag inte vill att folk ska komma nära, så det blir som ett mekaniskt skydd eller hur man ska förklara...
... jag har ju försökt ändra på det en lång tid nu, och det går, för en dag kanske, sen är jag precis lika igen. förlåt för det ni som ut av det.

sen om vi ska prata om en händelse jag ångrar, så måste jag säga 1 oktober 2010. det var ett stort misstag av mig. eller ja, jag tyckte väl inte det just då, men nu i efterhand. fyfan vilken jävla ångest jag har över det. vi skulle festa i alla fall. jag michelle och henna tyckte att vi låg efter så vi slängde i oss en liter vin på 40 minuter kanske? och lite öl på det. sen var kvällen förstörd. alltså, jag kan inte ens förklara ångesten. att jag vaknade upp med en stämpel från slick utan att ens ha ett jäkla minne av att jag var där. den känslan är hemsk. hade det varit möjligt att spola tillbaka tiden och göra om det skulle jag göra det. fyfan! usch! där kan vi prata om ångest.

Can you catch me?

                   
visst är det konstigt när man kommer till en gräns här i livet då man måste göra ett val. eller kanske t.o.m flera stycken? att behöva bli vuxen så fort. att ta sånna beslut som ingen annan kan ta åt en. det är verkligen en pain in the ass - känsla. jag vill inte bli vuxen. jag vill inte ta beslut. dagens ångest. hur ska jag göra med min lilla prinsessa? pappa och angelica har pratat om att vi kanske borde sälja henne, för att jag kanske har tröttnat. jag har inte tröttnat. jag har bara inte haft lust att göra nånting nu på senaste tiden. jag vill inte sälja henne. men just nu står hon bara och kostar en massa pengar. men vad ska jag då sysselsätta mig med? jag skulle bli ett jävla vrak om vi skulle sälja henne. skulle absolut inte vara hanterbar. åh, fan. jag vill inte.

för övrigt idag då? ska bara ligga hemma i soffan hela kvällen och inte göra nånting. jag orkar inte röra mig. jag har ingen lust till nånting. det känns så jävla konstigt allting. åh fan.

ursäkta för världens deppinlägg, men jag orkar inte vara glad. man kan inte vara glad och gullig jämt, även fast det dröjer mellan gångerna. jag kan inte det. och jag orkar inte med pressen med allting heller. jag vill bara va för mig själv nu känner jag. kanske ta ett beslut. kanske inte. troligen blir det ingenting uträtt idag, men då får det vara så. kan ju inte bara bestämma allting på några minuter. nej. det funkar helt enkelt inte så.

näe. orkar inte ens skriva mer. kommer kanske inte sitta id datorn nå mer idag, men blir det tvärtom så kanske jag kikar in här och berättar om läget. men vi får väl se. bry er inte om det här inlägget. det är var egentligen bara nånting så jag kunde skriva av mig lite ...

SMELL YOU LATER BABES! ♥


dag sjutton/arton.

dag sjutton, gårdagens rubrik: MITT FAVORITMINNE.
jag vet inte riktigt vad jag ska välja som mitt favoritminne. det finns så många, båda bra och dåliga. men jag kommer verkligen inte på något att skriva om. på något sätt så skulle jag vilja välja då jag låg på sjukhuset, men ändå inte med tanke på anledningen varför jag hamnade där. ska jag kanske välja den där helgen vi tog bilen ner till köping för att jag skulle provrida min prinsessa? när jag var så överlycklig att jag inte kunde sluta le? eller ska jag välja den gången vi åkte ner till göteborg för att spela i Gothia cup? eller kanske till och med den gången vi tog planet till cypern för en veckas träningsläger? ja, det är fina minnen alla tre av de. det finns så mycket att välja emellan så att det blir för svårt för att välja.  

dag arton, dagens rubrik: MIN FÖDELSEDAG.
vad ska man skriva här då? hur födelsedagarna brukar se ut? ja, det är väl lite olika. förr, när jag var liten kom alltid mamma och pappa in och sjöng för mig på morgonen, och jag låtsades alltid sova varenda gång, även fast jag legat vaken i flera timmar och väntat på att de ska komma in. numera, är det mer att jag får pengar när jag kliver upp. i alla fall om det är en helgdag. på efetrmiddagen har det alltid varit så att släkten kommer med presenter och sådana saker, fikar lite. ja, det är fint.

nu när jag tänker efter. jag har aldrig haft ett riktigt barnkalas är jag var liten. det blev aldrig av. måste ju vara den enda ungen som inte hade kalas med sina kompisar när jag var liten. hmm. intressant. men jag har ju alltid varit lite annorlunda från de andra. jag hade väl inte behovet av att ha barnkalas.

So I never stop.

goddag gott folk! måndag idag. en ny vecka på det nya året. det känns väl förträffligt, inte sant? vaknade lite för sent idag känner jag. det var ju inte alls meningen. ville inte sova så länge. men det går väl inte att göra nånting åt det. sitter i soffan nu i alla fall, med staffan i knät, och han är aningen irriterande. han ska ligga på halva datorn innan han är klar. och det spelar ingen roll hur många gånger man trycker bort honom, så lägger han sig där i alla fall. trögfattad katt, ja kanske lite då?

jag har precis betalat lite räkningar, känns aldrig riktigt bra att göra det. men nu var det i alla fall sista betalningen på studentmössan, så den slipper jag i fortsättningen. sen var det ju den där förbaskade räkningen på skolkatalogen också, som jag glömde bort förr, så den blev dyrare. jäkla skitgrejer! plus att jag kom på nu att prinsessan måste vaccineras. så det är bara till att ringa veterinären så hon kan komma ut. känns ju kul. 500 spänn som försvinner på det med. kul! näe. men jag måste ju. annars kan hon bli riktigt sjuk, och det blir ju bara dyrare ändå det. så ska väl ta och ringa nu med en gång medan jag kommer ihåg det.

varför ska alltid pengar vara ett sånt stort problem? jag blir så less! allting ska verkligen styras med pengar. undrar varför man inte är rik? skulle ju vara rätt så skönt det med.

ska väl alldeles strax ta och kila upp till lilla prinsessan och göra iordning allting. känns jobbigt. och inte kan jag ta en tur med henne heller eftersom ena skon har lossnat, så där har vi ännu en till kostnad. åh. fuckface! aja. dags att göra lite grejer medan jag har tid.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag femton/dag sexton;

dag femton, rubrik: MINA DRÖMMAR.
hmm, ja. mina drömmar? de är så väldigt suddiga och så långt borta. jag vet inte riktigt. jag har haft så många olika drömmar på så kort tid, och jag kan aldrig riktigt bestämma mig vad jag verkligen vill. ett som är säkert, det är att kunna gå ut skolan med bra betyg och kunna hitta ett vältjänt jobb. men det vet man ju aldrig hur det blir med det. eller jo, klara skolan det vet jag att jag gör. men det andra. det är det som kan bli lite klurigt. ångrar faktiskt lite att jag valde just textil & design som min gymnasieutbildning, eftersom det inte finns något man kan bli utan att plugga vidare. kanske egendesigner, men för att man ska klara sig som en sådan måste man bli riktigt stor, och flytta från sverige. och jag vet inte om jag skulle klara av det. att bara flytta ifrån allting bara sådär och säga hejdå till allting här hemma ...

... näe, mina drömmar är alldeles för långt borta just nu för att jag ska kunna veta exakt vad jag vill göra. jag försöker ta dag för dag istället, och klara mig genom allting på det viset.

dag sexton, rubrik: MIN FÖRSTA KYSS.
ja, min första kyss. om man bortser från de där pinsamma pussarna när man gick i typ trean till femman, så var min första kyss med mattias, som var min första pojkvän. den kvällen kommer jag ihåg som att det vore igår. vi var hemma hos honom, vi och två till. låg och mös och lyssnade på musik, och vips så bara hände det. det var pinsamt just då måste jag säga, för jag menar. det var ju ändå min första kyss, och jag var ju inte hans första direkt. jag tänker inte gå in på några detaljer nu, om hur långe det varade, om vi grovhånglade och sånna där saker. nejnej. inte nu.


There's no sign on the road.

har visst varit borta nu någa dagar, så jag kan väl skriva en sammanfattning sen i torsdags nu då för er.

torsdag: tog en liten sovmorgon eftersom jag hade jag jobbat dagarna innan, vaknade väl typ vid 12tiden kanske? dushade och tröck i mig ytterst lite frukost innan jag tog mig upp till prinsessan och gjorde iordning allting. efter det kom pappsen hem så han skjutsade mig till stan där jag mötte upp min väninna michelle. gick till telenor med en gång och blev en Iphone-ägare. hmm, jajjemen. blev dock ingen 4, för det var nämligen bättre erbjudanden på 3GSen så det fick bli en sån, men rosa skal såklart! gick vidare till 3 för att även michelle skulle införskaffa sig en Iphone, jäkla härmare det där, haha näedå. jennifer kom hon också och gjorde oss sällskap, så vi hjälpte henne febrilt med att hitta en klänning hon kunde ha på nyår. men nej, hon var för kräsen av de vi hittade. haha, hoppas att du hittade någon fin sen efter! gick även till ur&penn och köpte mig en klocka. en lila. från jet set addiction. den skulle göra hela min outfit på nyår. gick också och köpte en lemon flu fighter från naked juice bar som vi alltid gör när vi går på stan. det är liksom ett måste! det funkar inte annars. gick lite till och kika efter en klänning innan jag ocg much tog oss upp till läkerolen för att jobba. och fyfan! har aldrig jobbat så länge en torsdag. blev något irriterad kanske? jajjemen! var ju meningen att vi skulle åka till skutskär efter jobbet, men hann ju inte med sista bussen, så vi tog en sväng hit hem istället. aktiverade våra nya telefoner och lekte lite med de, innan vi bäddade ner de och oss själva för några timmars sömn.

                                          

fredag: gick upp satans tidigt för att åka med pappa in till staden. kom ju som sagt alrig till skutskär, och much skulle ju vara barnvakt åt sin lillebror klockan 8 på morgonen, så det var bara att gå upp klockan 5 och åka in till stan. när vi kom till skutskär gick vi direkt och la oss och sov igen, fyfan! sjukt trött. vaknade typ 4 timmar senare med en huvudvärk som heter duga. chillade lite och kikade på en film, käka lite tacos innan vi kom på att vi lära göra oss iordning för kvällen. jag började med att måla om naglarna medan michelle duschade för för fulla muggar. plockade fram sminket, och vips var man klar! blåsan åkte på, sen var det bara till att gå till bussen. kom till sanna och basse vid 5tiden. drack lite vin innan vi tog oss ner mot staden och o'learys för att äta en bit mat. det var faktiskt trevligt, och god mat vare också. satt där ett bra tag och umgicks och pratade. fick dock ta 20 öcer 10 bussen hem för att jag fick migrän. kunde verkligen inte vara kvar. usch, men huvudsaken var ju att vi hade trevligt under tiden som varade i alla fall.

                                                                                                       

lördag/idag: ja, vad händer? inte är det mycket. ska alldeles strax ta mig upp till prinsessan har jag tänkt. efter det blir det en varm och skön dusch och på med mjukiskläderna. fan va skönt med inge smink, håret i en tofs, och mjukisar. det finns fan inge bättre än det. jag älskar det! den här kvällen kommer bestå av mys. det är det enda jag ka säga om den här kvällen, och det får fan räcka tycker jag. det här inlägget är långt nog för att behöva gå in på specifika detaljer.

                  

hoppas i alla fall att ni alla hade en bra kväll igår, och att ni vaknade med inte alltför mycket ångest idag. själv tycker jag inte att man ska bli dyngrak på nyår, för att jag tycker det är fel att inleda det nya året med ångest. men det är ju bara jag. ingen annan behöver ju tycka så. men i alla fall. hoppas ni hade det trevligt. nu ska jag avsluta för mig idag. så hörs vi väl mer igen imorgon.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

WOOOP!

har visst inte haft tid att skriva om två stycken rubriker. och istället för att skriva tre olika (inkl. dagens) inlägg, så smackar jag på med alla tre i det här inlägget. det funkar väl det också, eller hur?

dag 12, rubrik: I MIN HANDVÄSKA.
ja, i min handväska. jag har väl egentligen hela mitt liv med mig då, typ. det säger väl alla tjejer, men det är så. det enda jag inte går omkring och bär på, det är smink och hårspray. anser inte att det är något viktigt att ha med sig. eller aa okej. jag kan ta med mig det om jag tränar på morgonen, så jag kan dra på lite puder efter träningen, men det är knappast så att jag bär med mig det bara för att jag ska kunna fixa till mig lite extra om det behövs. nejnej! 100% naturligt vacker. haha! inge smink för min del, om det nu inte skulle vara som igår, då får man överdriva med smink tycker jag. i alla fall så länge det ser bra ut.

men nu var det ju inte det jag skulle skriva om. jag kan ju berätta vad som finns i min handväska. det är typ, plånbok (med alla sorters kort i), kalender, pennor, skrivböcker, p-piller, allergitabletter + adrenalinspruta, hårnålar, headset, nagelfil, aa sen är det typ träningskläderna också. 

dag 13, rubrik: DEN HÄR VECKAN.
ja, vad ska man skriva här då? eftersom det var igår jag skulle skriva den här rubriken. och jag kan ju inte skriva en planering av vad jag ska göra resten av den här veckan med endast två dagar kvar? näe, det funkar inte, så jag kan väl skriva en planering över nästa vecka då. om det nu är så man ska göra. 

måndag: blir väl träning och lite plugg till körkortet.
tisdag: gratta kusinen som blir 20 år.
onsdag: hmm, träna?
torsdag: träna?
fredag: träna?
lördag: förbereda inför skolstarten igen.
söndag: förbereda inför skolstarten ....

dag 14, dagens rubrik: MITT HEM.
jag älskar mitt hem. det är riktigt mysigt tycker jag. det är inte så modernt varken ut- eller invändigt. eller alltså. vi har ju rustat upp bra nog mycket sen vi flyttade hit, men det är ändå inte som alla andra har det. det är lite stugaktigt på något sätt eller hur man ska förklara. och visst, det ligger i skogen typ , men vafan gör det? jag trivs nå sjukt bra här. älskar det. att kunna gå och lägga sig och sola under sommaren hur som helst utan att man har någon som ser en. man kan göra vad som helst.

och för att prata om mitt rum, som jag inrett helt själv, så är jag riktigt nöjd. dock skulle det behövas en ny teve, men det kommer nog i januari kan jag tänka mig. men annars, riktigt msyigt. det enda som saknas är lite lister här och där, men det sätter man ju snabbt upp. för övrigt så är det jag som tapetserat hela mitt rum själv. eller ja, jag fick lite hjälp av pappa att börja, men jag svslutade det helt själv.

                                      

förresten! gott nytt år på er allihopa! nu är det tvåtusenelva. hoppas att det här året blir bättre för er som hade ett skitår nyss. allting löser ju sig, eller hur?


RSS 2.0