We'll be coming back for you one day.

men godmorgon.
förstår liksom inte vad som hände imorse. somnade med pojken bredvid mig igår, vaknar upp helt ensam?? skönt att jag inte ens märkte att han gick imorse, eller så sa han helt enkelt inte hej innan han gick. eller så är jag alldeles för trött. så kan det också vara.

lördag idag alltså. vad finns det att göra? jo, ska alldeles strax gå ner och kolla om det finns någon tvättid ledig. sen ska jag städa, diska, tvätta (kanske då) och bädda rent i sängen. så ser min lördag ut. roligt kan vissa tycka, jag - näe inte så värst ändå. nu ska jag morgonmysa en stund med alexander innan jag kliver upp. puss!


Kissa ej i motvind.

ååh, ni anar inte hur efterlängtad denna helgen varit! helt sjukt, äntligen är det fredag.

dagen har väl varit hyfsad ändå. snälla barn, fram till sista lektionen. herregud. var man verkligen sådär jobbig i högstadiet?? tur att man är en sån kingvikarie så man löste det ändå.

sitter i alla fall på bussen ut till kusen nu. hoppas han sköter sig i alla fall, annars jävlar blir jag leds. rida helt utan krav idag. orkar liksom inte bråka känner jag.

för övrigt så blev jag så fruktansvärt leds nu när jag tog ut pengar. så nu måste jag alltså ta mig till banken på måndag. horautomat!

näe, nu måste jag bli lite mer positiv om jag ska klara av den här dagen. puss!


Skolan om & om igen.

idag är en sån dag när jag inte har lust med nånting. att ta sig upp ur sängen imorse var så överdrivet jobbigt, och då hade jag ändå sovmorgon till 10.
och vi ska inte tala om hur det var att gå till skolan nu efter jobbet. när jag äntligen kom hem och fick slänga mig i soffan, så måste jag resa på mig igen efter typ en halvtimme. nej. det var inge roligt alls det.

men nu sitter jag här i alla fall och väntar på att lektionen ska börja. den börjar om tre minuter, så jag får väl helt enkelt härda ut. skönt med helg snart ska ni veta! synd bara att jag vet att den kommer avslutas på sämsta möjliga vis, tyvärr. får försöka bita ihop. nu ska jag ta och vara social med klasskompisarna. haha.


gå in i väggen??

satt idag på lunchen och skulle blogga. tänkte skriva att det var chill att vara lärare. nu i efterhand är jag bara glad att jag inte kunde logga in ...

sista lektionen förstörde mig totalt. så skulle jag ut och rida efter jobbet, och hästjäveln sköter sig inte. kände hur jag kokade över och började brinna inombords. helvetes jäkla skitmåndag! förhoppningsvis slipper jag sånt här imorgon.

i alla fall. så tänker jag lämna bort mina barn på typ "foder" när de är mellan 10-16 år. då får de minsann bo hos mormor och morfar. höhö ;) eller så är det som pojken min säger - "då har man haft de så länge att man gett upp hoppet i alla fall" haha. verkar lovande det här!

sitter på bussen hem nu, & jag är så förjäkla törstig så jag håller på och trillar av pinn, typ. kanske inte riktigt, men det är heller inte långt ifrån. bara jag tänker på vatten just nu så vattnas det i munnen på mig (råkade ju glömma vattenflaskan hemma i all stress när jag skulle iväg efter jobbet). tur att man snart är hemma i alla fall. och då väntas en liter vatten, en dusch, tacopaj och efter ska jag totalt mysa ner mig i soffan och inte röra mig mer än jag behöver. det var allt för mig idag. puss!


underbara fina du! ❤❤❤


I love you like a lovesong.

jag har varit hemma på tok för många dagar nu. jag har tråkigt och tankarna surrar fortfarande omkring i huvudet på mig. att gå ut och gå gjorde saken bara bättre för stunden. egentligen inte ens det eftersom det gav mig ännu mer tid att tänka. jag skulle behöva komma ut och rida i skogen, ensam. det är precis sånna här dagar som jag önskar jag hade haft primadonnan kvar.

jag kan inte riktigt sätta fingret på tankarna. de är överallt, hela tiden. att jag kanske kan ha förstört saker för mig själv, ordentligt. jag har en ständig oro i kroppen som gör att jag inte riktigt kan koppla av och leva för stunden.

varför? jag har inte en aning.


Fantastiskt

blev alltså ofrivilligt ledig idag. så hela dagen blev upp&ner. jag hade behövt jobbat idag. inte bara för pengarna skull (mestadels därför, självklart) men också för tankarna som surrar runt i huvudet.

ska ta mig till hemlingby nu strax. försöka springa av mig allting. känner att det behövs, mer än väl för den delen...

för övrigt så har jag lyckats krossa min hand, typ. jävla klantarsel. men mer om den historien någon helt annan gång. nu ska jag bege mig ut i spåret och rensa huvudet från alla spöken och demoner. puss!


Fina du! ❤


Men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

ännu en dag i sjukstugan. ligger i sängen med två täcken och en alexander över mig, jag svettas, men jag håller på och fryser ihjäl. det är ordentligt jobbigt, för jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. hjärtat låg och höll om mig imorse innan han åkte till jobbet, och ändå frös jag, och han blev sjöblöt av mitt svett. oooops, ledsen för det hjärtegrynet mitt :$

i alla fall. nu när jag äntligen hittat mig en häst, så ska jag självklart bli sjuk och inte klara av att rida. tänkte köra på en ordentlig kur de här dagarna, så jag kan komma upp på hästryggen igen nästa vecka.

nu ska jag ta och blunda ett tag. det är ju någon som säger att man blir snabbast frisk om man vilar, vilar och återigen vilar. så det är precis det jag ska göra nu. vila. ha en fortsatt trevlig torsdag! puss


onsdag 5 september.

det här har varit en enda skitdag. gick upp imorse och sjukanmälde mig från jobbet. fick skit för det, men struntade i det just då. tog mig till hc och satt där i två timmar och fick antibiotika eftersom jag varit sjuk så pass länge, och att det satt sig i lungorna. ringer till jobbet för att berätta att jag ska vara hemma imorgon också, får en total jävla utskällning om att jag egentligen inte är sjuk, att jag känner efter för mycket, hur kass jag är för att jag inte kan komma och jobba (då man tydligen ska jobba med feber).

så. nu ligger jag i sängen. så jäkla död så det är helt sjukt. tankarna far och flyger ifall jag ska våga sjukanmäla mig imorgon. känns ju roligt att vara rädd för att sjukanmäla sig.. och det är ju inte alls så att jag inte jobbat nästan två veckor MED feber redan heller. ångest att dö över.

ångest var det ja. pratade med mamma och grinade som en tok. pratade med robin och började koka inombords. jag hatar det här.


För jag vill bara känna på din kropp.

fel att bli frisk någon gång då? kan ju verkligen inte andas utan att hosta, och att gå ner/upp för trappen här hemma, det skulle just nu kunna räknas som försök till självmord. inge skämt det heller! jag som vill ut och skrutta omkring i skogen med micke...

i alla fall, så kan det här räknas som den mest värdelösa och tråkigaste dagen som någonsin har existerat. har jobbat helt ensam idag. och då menar jag HELT ensam, eftersom b-rudarna var sjuk. värdelöst.
och nu är jag också ensam eftersom hjärtat är hemma och pysslar. kanske skulle passa på att vila en stund då? eftersom jag ändå inte har nå bättre för mig...



What I thought was a dream...

...was as real as it seems.

idag är jag sådär extra kär. och självklart är hjärtat mitt i uppsala stad. typiskt! som tur är kommer han hem imorgon :}
och apropå det. tror ni jag kunde sova igår då? näe, för sängen var alldeles för stor och tom för min smak, och alexander låg nere i fotändan, så fick ju inget sällskap av honom heller.
tycksyndommignunärjagärensamochsjuk* haha!

jag har även tröst-shoppat. jäkla members och lyko, ni förstör mitt liv! ett par klackar, en jeansskjorta och en parfym rikare. var ju tvungen att köpa ny parfym då min spårlöst sprungit bort för mig. men ändå. jag kan verkligen inte kontrollera mig själv. såhär kan jag då inte fortsätta!

näe, nu ska jag mysa ner gossens tröja och KANSKE kolla film (har inte bestämt mig än). ses och hörs!


RSS 2.0