Molnen har dragit förbi.

idag har jag varit på en liten roadtrip med mamsen och papsen. vi satte oss i bilen imorse och styrde ner mot eskilstuna. varför undrar ni då? jo, för jag ska säga er en sak. åkte faktiskt ner till parken zoo som ligger där nere. och jag var som ett litet barn på julafton bland alla lejon och tigrar. sen var det ju självklart en massa andra skitcoola djur - såsom surikater, fiskarkatter, krokodiler och miniatyrhästar bl.a. :} jaa, jag var som ett litet barn! svängde in på burger king påvägen hem, vilket bara gjorde min dag ännu bättre! väl hemma i lilla gävle igen så kom mannen min hit så vi tog en sväng till forsby och kastade oss i det (bokstavligen talat) iskalla vattnet. men skönt var det i alla fall att svalka av kroppen lite grann efter den här stekheta dagen. & nu är jag ensam. förutom alexander då som ligger här och sover bredvid mig. hjärtat drog iväg och drack lite öl medan jag stannade hemma. kan knappt hålla ögonen öppna, så tänkte väl krypa ner i sängen nu. det har varit en lång och skön dag, som ska avslutas i tid i loppkorgen. jaa, det var väl egentligen bara det ... puss!


Kom tillbaka, hela världen är så underbar!

har haft så bra dagar nu på sista tiden. bara myst ordentligt. var ut till axmar med hjärtat i fredags, träffade de såkallade "svärföräldrarna" (haha, vet att jag lät jättegammal nu), tror att det gick bra, det kändes så i alla fall. alltid lite extra hjärtklappning när man ska träffa föräldrarna för första gången :} låg ute i vårvik igår hela dagen i solen. råkade somna till där ett tag, och jäkla skönt var det ska ni veta! och på kvällen blev det lite ferre, med chirre och dirre, inte alls egentligen. men fest blev det, för hela slanten också ☺ idag har jag väl mått som jag förtjänar. resorb har varit min klart bästa kompis kan jag säga. det sista jag drack igår innan jag tokslockna och det första jag drack idag när jag slog upp ögonen. jag och prinsen tog bilen ner på stan och käkade lite gott innan vi åkte till vattnet och satte oss och mös ett tag :) ska ta och hoppa ner i loppkorgen alldeles strax. tänkte försöka komma upp i tid imorgon och göra något utav dagen istället för att sova bort hela. var bara det jag skulle säga. puss!


One more time.

halvligger i soffan med min lilla bebis på magen. passar på att mysa medan mannen är ute på golfbanan. sov till 13.00 idag?! förstår inte, och jag är fortfarande helt dåsig i huvudet. måste ju bero på att man inte är helt 100 i kroppen ... ska alldeles strax ta och klä på mig och kila bort till affären. handla hem till maten, för idag blir det nämligen hemmagjord pizza! nomnom* tänkte hinna städa upp här hemma också. det ser ju numera ut som en svinstia. ordentligt också ska ni veta. får väl se vad resten av dagen har att erbjuda :} puss!


svensk sommar ...

... består blandat av sol, regn, åska, blixtar, sol, spöregn osv. ligger just nu nerkrupen i sängen. har legat här ett tag med täcket över huvudet. jag HATAR verkligen åska och blixtar, innerligt HATAR det. #livräddtjej som tur är har jag haft mannen i mitt liv bredvid mig hela tiden, jag har nästan bokstavligen talat krupit in under skinnet på honom. ja, ni förstår kanske vart jag vill komma med det här. livrädd har jag varit i alla fall, och så glad över att jag haft sånt bra sällskap hela dagen ❤ ska försöka väcka liv i hjärtat nu så vi kan börja planera vad vi ska äta. snorhungrig just nu, och om vi måste handla så är det lika bra att göra det nu medan det är uppehåll. var bara det jag skulle säga. puss!


I don't even know.

huvudvärk, halvt feber, ont i magen och som grädde på moset så är mitt huvud fucked up. ingen bra känsla alls överhuvudtaget. det är precis sånna här dagar jag vill vara hos mamma, bli liten igen. ligger och kikar på dear john just nu i min ensamhet. kan ju inte riktigt somna om pojken ska komma hem och jag måste ner åh öppna, så får roa mig med en film istället. jag vill inget annat än att sova just nu. sova bort all oro i kroppen. vill ju vara glad och må bra nu när man äntligen fått semester, men nej. då får man en käftsmäll tillbaka. var bara det. ett rörigt inlägg om allt. men kände att jag var tvungen att skriva av mig...


Never say never.

ååh, ligger just nu i soffan som ett slakt med hjärtat mitt ❤ vi mös till det idag med lite tacos till middag. blev så fruktansvärt sugen på det idag så det var ju helt sinnes. mår magen bra, mår människan bra, om man säg. börjar bli sjuk nu också tror jag. helvetes-jävla-skit-neger-pulla va leds jag blir! nu när man är 9 arbetstimmar ifrån semester liksom ... fatta man ju. men tänkte köra på en liten kur av mindfuck så ska ni se att jag mår bättre inom en snar framtid. hade en utlandsresa inplanerad nu till nästa vecka också, men vi kom överens att vänta med den till hösten istället när vi verkligen har råd att åka. vill ju liksom inte leva på vatten de närmsta månaderna. så vi får väl se vad semestern har att erbjuda istället då. kan ju lova att jag ska sova ut ordentligt. i alla fall de första dagarna så man kanske kan vara lite piggare, istället för att behöva sätta tandpetare mellan ögonen för att ens kunna hålla de öppna. ska väl ta och försöka vara lite social nu innan det är dags att hoppa ner i loppkorgen. skadar ju aldrig att försöka.. peace out!


Winter howling at my face.

jag har kommit fram till att jag kan vara en riktigt arg person. långsint dessutom. vill ju inte vara det egentligen, men kan liksom inte göra något åt det. jag har försökt, men dessvärre inte lyckats. som idag till exempel. var på bra humör på förmiddagen, sen blev det en tvärvändning och sen var det kört. vissa personer kan verkligen få mig att koka, som att det brinner i mig liksom. verkligen skit-jävla-jobbigt. 

nu är jag i alla fall på bättre humör. har hunnit vila en stund, och så börjar det ju faktiskt närma sig helg och lite semester (om min vilja går igenom). hjärtat kommer och hämtar mig om ett tag, ska åka till järvstaskogarna och grilla. lite kan man ju lyxa till det en onsdag som denna. måste bara hoppa in i duschen, vilket jag borde gjort för en halvtimme sen. jaja.

annars är det inte så mycket mer intressant som händer. jag mår bra, riktigt jäkla skitbra mår jag! det är sommar, snart semester igen, i helgen tar jag en tripp till lager157 och livet flyter bara på ordentligt bra. så ja, det är dumt att klaga.  

     

Crazy skies are wild above me now.

jag är kär, bara så ni vet. 
helt plötsligt liksom. eller ja, helt plötsligt är det väl egentligen inte heller, men ni förstår vart jag vill komma med det här hoppas jag. är ju inte direkt den som sitter och pratar om kärlek hit&dit. 

idag har jag i alla fall haft bakfyllan från helvetet, skojar jag inte om heller. sick! har varit både full och bakfull fram och tillbaka under dagen, om det ens går. men har känts så i alla fall. uuh -.- inte ätit sådär vidare värst mycket, har inte kunnat. men, åh andra sidan så var det ju självförvållat, så ska väl kanske inte klaga egentligen. och huvudsaken är ju faktiskt att jag hade skitroligt igår, även fast vi missade beach volleybollen. men vi tog ju faktiskt igen lite förlorad tid åtminstone. 
åkte hem till mamsen och papsen på eftermiddagen och käkade lite grann. blev visst kvar där till halv11. kände inte för att sitta hemma ensam och häcka...

nu halvligger jag bara i soffan med godispåsen bredvid mig och lyssnar på musik och fixar lite med spelningslistorna mina. det var ju ingen som helst ordning på dem, så var ju tvungen att styra upp det där. ska väl ta och krypa ner i loppkorgen alldeles strax åh. för trött och sleten för att ens orka försöka hålla mig vaken. får väl se när min andra halva kommer hem inatt. kommer antagligen vakna, och sen kommer inte jag kunna somna om medan han är full och förmodligen slocknar innan huvudet landat på kudden. tur att det är söndag imorgon så hinner jag sova ändå, förhoppningsvis. 

fick en ny telefon idag åh. finally liksom. inte en sekund för sent. eller jo, egentligen tre månader för sent. men nu har jag en fungerande telefon i alla fall om det är någon som har något på hjärtat, så är det bara att ringa eller skicka sms, nu när det går igen. wohoooo! näe. peace out! 


                         

RSS 2.0