Feels like I am floating.

saga
Heej! Skit bra blogg! Men har en fråga, är det du som är på bilderna på din header?

sv; tack så mycket! näe, det är inte jag på bilderna :}


onsdag, lillördag som jag hellre kallar det. kändes som jag inte ens hann börja jobba innan jag skulle sluta, men inte klagar väl jag för det inte. åkte och hämtade ut min tavla efter jobbet. fick fälla sätena ibak på bilen för att den skulle gå in, men ack så fin den var! helt klart värt pengarna.

har bara suttit här sen dess. ska fixa lite saker nu sen ska jag ta mig in till stan och mysa ner i soffan. tänkte även försöka sneaka till mig en massage. kan ju säga att det känns i ryggen efter gårdagens innebandyträning. dock trodde jag att det skulle vara mycket värre så jag ska ju absolut inte klaga. huvudsaken är ju att var sjukt roligt!


weit.com

Your touch, magnetizing.

helt sjukt att jag är uppe nu. jag vaknade kl4 av klockan och inte somnade jag om heller. ganska sjukt, det har aldrig hänt förr. och att jag kunde ta mig upp ur sängen också, det måste ju fan vara ett mirakel!

onsdag idag då alltså. tycker att de här dagarna har gått alldeles för fort. det här skulle ju egentligen varit min sista dag på jobbet, men fick ju förlängt ännu en månad. känns bra nog skitskönt det ska jag säga er. annars hade jag fått ofrivillig semester imorgon. funderar på att unna mig en - två dagars ledighet nu också. typ tors-fre nästa vecka. jaja, vi får se hur det blir.

näe, dags att klä på sig lite grann och fixa nånting att käka såhär på morgonkvisten. sen blire jobb 8timmar. lovely.


Could you be an angel?

tisdag. lätt den värsta dagen på veckan...
men det funkar ändå. fick skriva på nya papper idag också, så gossarna får stå ut med mig i minst en månad till. känns riktigt bra, kan jag dra in lite kulor och även passa på att lägga undan en slant så jag har senare.

ska ta och göra mig iordning nu snart. ska ju plocka fram innebandyklubban igen efter alla dessa år. känns som att både klubban och jag kommer vara ganska dammiga, men äh. jessica skulle komma och hämta mig vid halv7 så jag måste hinna upp till sessan först också. så slipper jag fixa det när jag kommer hem igen. utan det blir raka vägen in i duschen. kommer antagligen slockna på en gång ikväll, så jag förmodar att det här är första och sista inlägget idag. jaja. dags att göra lite nytta :}


Could you be the devil?

åååååh, tänk er makrill i tomatsås med hårdkokta ägg på en knäckemacka. det ska jag mumsa i mig nu som kvällsfika. herregud vad jag ska vräka i mig. det är ju så förbannat jäkla gott! + att jag gått omkring och varit kanonsugen på det nu i flera veckor, vilket bara kommer göra det ännu godare. "det kommer smaka som Guds penis." aa, typ så gott kommer det nog vara.

till den här delikatessen ska jag även kika på film, ensam. tänkte dra igång black swan och njuta av den här måndagskvällen. jag menar. själva dagen har väl kanske inte varit den bästa och då måste jag ju avsluta på ett bra sätt istället.


imorgon ska jag träna innebandy. efter ca. 7 år ska jag alltså ge mig ut på planen igen. haha kommer gå bra?! ;} njae, tror faktiskt inte. det är ju i alla fall bara korp, men ändå. hur ska jag orka? och hur ska mina knän hålla? ska hur som helst bli roligt, och fruktansvärt skönt. alltid bra med nånting sånt där. träningen blir roligare än om man bara ska vara ute och springa hela tiden. men vi får väl se om jag överlever, eller om jag faktiskt kommer dö av ansträgning.


och för att hoppa till något helt annat. jag vill ha höst nu på en gång, gärna igår. älskar verkligen hösten. visst, man ska absolut inte klaga på sommaren, den är underbar. men det finns verkligen inget bättre än att dra på sig stora mysiga stickade koftor, leggings och sen ett par snygga stövlar till det. eller att krypa ner i soffan och mysa med filt runt omkring sig och en kopp te. mmmmmh, underbara höst. och alla fina färger som är också. helt klart den bästa årstiden! och ni får tycka jag är knäpp, det är lugnt. jag kan ta det. vintern kan jag gladeligen hoppa över, men hösten. den ska vara precis som den är. kall, blöt & mörk. så jävla mysigt!


näe, nu till filmen. blev ett litet allt i allo inlägg det här, men det är helt enkelt nånting ni får leva med. 

        

You're so hypnotizing.

de här senaste dagarna har inte min kropp velat samarbeta med mig riktigt. hade blodsocker-fall till och från hela dagen igår. skakade som en jäkla idiot och svimfärdig. idag kände jag för att krydda på min vardag med en allergichock och även ännu ett blodsocker-fall. det var en allergochock utan dess like den här gången. aldrig varit med om att det blivit så förr. kändes som att hela bröstet skulle brinna upp på mig och det var väl ungefär lika rött som mitt hår där ett tag. jösses. blir inte klok på mig själv. extra viktigt nu då alltså att jag alltid tar med mig den förbannade medicinen överallt eftersom det finns folk lite överallt som vill ta livet av mig med mandel.
man skulle kunna säga att så "allergisk" som stålmannnen är mot kryptonit, så allergisk är jag mot mandel. ni förstår alltså att det är ganska illa..

har i alla fall tryckt i mig olika sorters medicin för att få bort allt, är dock fortfarande väldigt rödsprängd på bröstet men det är nånting jag kan leva med. har precis käkat och nu sitter jag här, i soffan som alla andra dagar. funderade ett tag på om jag kanske skulle ta mig ut och springa lite grann. få bort helgens matintag. kan ju säga att det varit allt förutom nyttigt den här helgen och det känns nu såhär i efterhand. vi får se hur jag gör. har ju fortfarande hälen att tänka på med mitt mördarskavsår. måste i sånna fall tejpa foten och jag vet inte om jag orkar.

får väl allt se vad som händer ikväll. mysa i soffan till en film kanske, dock är det väldigt värdelöst att göra en sån sak på egen hand. men antar att man ibland får stå ut med sånt också..
betala räkningar ska jag göra i alla fall. fick hem den sjukaste räkningen genom tiderna idag. tavlan jag beställde har kommit. visserligen har jag ju 14 dagar på mig att betala, men kom ju på den briljanta idén om att jag kan ju faktiskt dela upp betalningen på den. känns skönt. slipper jag betala allting med en gång med tanke på att det är och kommer förmodligen alltid vara den dyraste jävla tavlan jag köpt genom tiderna. men fin är den! 

 
weit.com

kan inte göra annat än att älska när folk ...

img_9777 (MMS)

kan inte göra annat än att älska när folk försöker ha ihjäl mig genom att plocka fram mandel! känns som att bröstet ska brinna upp och självklart är medicinen hemma i kära åbyggeby. underbart, verkligen! en bra start på en ny vecka kan man kanske tycka ..


Wrist to wrist.

sommaren kom visst tillbaka i ett nafs bara sådär ändå? har spenderat hela dagen utomhus i solen. kan inte säga annat än att jag älskar det. david och edwina kom förbi idag på fm, haha. det är jobbigt att ligga i, inte sant edwina? ;} såg lite halvsliten ut sådär. men det hör ju till det med!

har precis kommit in från en power-walk. tänkte att jag skulle gå in nya skorna. skulle dock inte gått lika långt första gången som jag gjorde. mina fötter är ju tydligen gjorda utav stål verkar det som, men när jag inte hade så långt kvar kände jag hur det började ila upp i benet på mig. dum som jag var knöt jag av ena skon för att rätta till strumpan och upptäckte då världens vidrigaste skavsår, och inte fick jag på mig skon efter det heller. hatar skavsår, och ni ska ju inte tro att vi hade nå skavsårsplåster hemma heller. nejdå! kommer antagligen inte kunna ha skor med häl innan vi införskaffat oss det...
fick en whiskey av pappa alldeles nyss för att "dämpa smärtan" som han sa. haha! så det var ju bara till att gå ut till sjukskåpet han har ute i snickarboden och dra i sig den där. och visst, det hjälpte. gjorde mer ont i halsen efter än vad det gjorde på hälen. lilla pappsen då

sitter och väntar på maten nu. det vankas grillat här hemma idag, och senare blir det kräftor. yumyum! ska alltså vara hemma den här helgen och ta det lugnt. känns riktigt bra faktiskt. låter inte bara min lever vila, utan jag sparar också pengar på det. bra kombination. har ju trots allt hästarna den här helgen, så det är lika bra att ta det lugnt med tanke på att jag måste dit ca 4-5 gånger/dag.

apropå något helt annat, så kom andreas (grannen) och frågade om jag ville ha ett vitrinskåp idag. först var jag lite tveksam på om det skulle bli för stort, men så fort jag såg blev jag helt kär. det är helt perfekt! vitt, litet gulligt vitrinskåp. jag hade ju varit dum om jag tackat nej till det. och nu står det här bakom mig. ska måla på det en gång till och sen funderar jag också om det skulle vara fint att ha en annan färg innuti. typ ljusgrått eller ljuslila. måste fundera på saken. eller så låter jag det vara vitt. men det hinner jag fundera över. bättre grannar får man ju i alla fall leta efter! tack så mycket.



weit.com

We were always just that close.

fyfan vilken jävla dag det här har varit. det är helt sjukt. jag verkligen kokade när jag kom till jobbet och det fortsatte ända fram till lunch. jag var verkligen hatisk mot allting idag. fram till lunch då jag tog mig ner på stan och gick där i min ensamhet och lyssnade på musik. harmoniskt och lugnt. precis det jag behövde idag. köpte ett par skor, en ring och en poncho. bara för att tänka på något annat. och det hjälpte faktiskt.

sitter och väntar på maten nu, ska in till jenny lite senare. vara det femte hjulet med hanna liksom. får väl se vad som erbjuds ikväll. helst av allt skulle jag vilja ligga och mysa i soffan, med tanke på att jag inte alls varit kompis med den här dagen och jag är det fortfarande inte. men, jag får väl ta mig i kragen och försöka bättra mig, bara för en dag liksom. 

              
                                                         

Palm to palm.

fredag och jag är lycklig. drömde världens sjukaste dröm inatt. pappas polare sen ungdomen (som även jobbar på stationen) hade beställt hur mycket sprängdeg som helst och skulle typ göra en anders behring breivik-cup fast bra mycket värre. han skulle först och främst utsätta lilla, lilla gävle. för att kunna stoppa honom från att genomföra detta så var jag tvungen att ladda hem olika appar på telefonen och sen pussla ihop de bitarna. tydligen var jag den enda som kunde göra nånting åt saken. jag var alltså en detektiv, typ. helt sjukt. hann dock aldrig få veta slutet av den här drömmen eftersom klockan började ringa och det var dags att gå upp ...

nu ska jag bara ta och dricka upp mitt beloved te innan jag borstar huggtänderna och tar mig in till stan. 8 timmar återstår av den här veckan. riktigt jäkla underbart måste jag då säga! som jag längtat efter denna dag, hela veckan!

på lunchen idag ska jag ta och knata ner på stan och kika på ett par nya skor. inte vilka skor som helst heller. hörs då.



Nose to nose.

hualigen va trött jag varit idag. helt sjukt. tog en stödvila på 40 minuter när jag kom till stationen. visserligen sittandes i omklädningsrummet, men det var en stödvila i alla fall. höll ju inte på att ta mig ur sängen imorse ens. det var så gosigt. för gosigt. lyckades i alla fall ta mig till jobbet till halv7 och jag börjar jobba kl6. bra ändå det tycker jag!

kom hem från jobbet för ett tag sen. ska ta och slänga i två färgburkar i skallen nu så pälsen verkligen blir röd. som jag vill ha det. just nu är det ju både rött och lite brunt. kanske inte det mest intressanta att skriva om kanske, men äh.

vi får väl se vad dagen/kvällen har att erbjuda idag. det visar väl sig såsmåningom. blir bara lugnt i alla fall, antingen i min soffa eller en annan :} haha!

aajustja! käkade lunch hemma hos hanna och rasmus idag. bakad potatis med hannagjord skagenröra. fick typ orgasm i munnen skulle man kunna säga. så sjukt gott var det! yumyum.




Chest to chest.

åh, lillördag. underbart. två dagar kvar på den här arbetsveckan. skönt att veckorna går fort, dock synd att helgerna går ännu snabbare.. -.-

ja, som vanligt har dagen rullat på bra. blev lite irriterad på gruppen idag eftersom de tar sån jäkla tid på sig i omklädningsrummet. men gulliga som de var så var deras ursäkt att de hade plockat upp varenda liten pryl från golvet. blev så glad när jag såg det. på tre månader har det aldrig varit så tomt på golvet. men nu förväntar jag mig också att det ser ut så varje gång den gruppen jobbar! haha :} man ska inte skämma bort mig alltför mycket, lätt att man vänjer sig vid småsakerna.

kom hem för en timme sen. väntar på maten nu. pappa skulle laga canninånting. italienskt var det i alla fall. får väl se vad man tycker om det sen. är inte sådär jätteförtjust i okänd mat. blir till att springa en vända efter maten i alla fall innan jag åker upp till sessan och gör iordning allting. ska åka in till stan när allting är klart och bara mysa ner mig i soffan med den kanske varmaste kroppen någonsin bredvid mig. bara så ni vet.

ska ta och plocka upp lite här innan päronen hojtar till om att maten är klar och står på bordet. lägga in lite kläder i tvätten och även slänga ner lite välbehövliga grejer i väskan till ikväll. min lillördag det där. kan egentligen inte bli så mycket bättre!


weit.com

I can resist everything but temptation.

tisdag. snart lillördag, typ. har varit nästan helt ensam på stationen idag då vissa av gossarna åkte iväg och lira lite fotboll på fm medan andra åkte iväg med bilarna hit och dit. inte alldeles för roligt + att det var typ alldeles tomt när jag skulle åka hem. typiskt. så just nu känner jag mig väldigt sällskapssjuk, och mamma sitter vid stationära datorn och är ungefär lika asocial som jag själv är. molly kommer om ett tag. ska vara barnvakt åt den lilla skitungen idag. haha, kan inte bli annat än bra det eller. lovely!

jag har faktiskt planerat att plocka upp lite grann här hemma, ser ut som ett bombnedslag, bokstavligen talat. måste helt enkelt göra något åt saken, för det här är bara vidrigt. efter upplockningen av allt och barnpassningen av molly har jag också planerat att ta mig ut och springa lite grann innan jag tar mig upp till sessan och tar en tur med henne. många järn i elden idag alltså. får se om något av det verkligen kommer bli av. vet man ju aldrig med min självdisciplin.


I don't know why I can't keep my eyes off of you.

måste ju i alla fall bara säga att det var fruktansvärt underbart att komma bort den här helgen. känns som jag haft typ 3 veckors semester, genom att bara försvinna tre dagar.

direkt när vi kom dit i fredags hälldes det upp vin och maten stod på bordet. tröck i oss en massa god kyckling och potatisklyftor innan vi gav oss in på efterrätten - irish coffee. mums! tog väl sista klunken vin typ vid halv4 på morgonkvisten. vaknade rätt så sent på lördagen, så vi slängde i oss lite frukost innan vi gick ner mot hamnen och satte oss och tog en fika i solen. riktigt skönt och mysigt. vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. gick hem och satte igång grillen och la bakpotatisen i ugnen och så korkade vi även upp igen. gick och satte oss på en uteservering senare på kvällen och tog en öl. och helt ärligt. jag ska aldrig mer klaga när det är lite folk ute här hemma. det var helt sjukt. och det var bara en massa småttingar. jösses! gick hem till lägenheten igen senare i alla fall och fortsatte dricka vin och surra. vaknade typ vid 11tiden igår, solen verkligen sken in i rummet. åkte väl från anne vid 2tiden ungefär. svängde förbi säffle påvägen hem. hälsade på christina lite grann eftersom det var så länge sen vi träffade henne. var hemma i gävle vid 10tiden igårkväll ungefär.

åkte iväg och mös igår också. härligt! har sovit som en gud inatt, i världens kanske skönaste säng. varför sover man alltid bättre när man sover med någon? ville verkligen inte gå upp imorse när man ser den andra ligger kvar i sängen och snarkar och sussar på precis som ingenting. jag vill ju också ligga och mysa i sängen :/

för övrigt har dagen flytit på bra, förutom att jag gått och tänkt på den underbara sängen hela dagen. tycker synd om gruppen idag. det blev larm på larm på larm. de hann knappt komma in på station innan det gick ett nytt. och allra värst när de precis satt sig ner för att äta lunch, så går ett larm. stackare. nånting jag verkligen inte avundas dem. men de gör det förjävla bra måste jag säga. hjältarna i samhället skulle jag vilja kalla de. 

resten utav dagen kommer bli lugn. får se vad den har att bjuda på. krypa ner i soffan och kika film kanske? ta en varm lång dusch och sen bara njuta. låter ju helt underbart det ju. vem vet. det kanske blir lite mys även idag? det återstå att se. 

                                                 


With nothing to do, nothing to lose.

har fått lånat en dator av anne så jag kan slänga in ett inlägg. jag stortrivs här. jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur skönt det är att komma bort ett tag ibland. inte tänka alldeles för mycket. har suttit ute på ett café idag i solen i hamnen, drack kanske världens godaste kaffe med mjukglass i + att jag tröck i mig en hallonpaj. bara en sån sak liksom. att kunna gå ner till vattnet, sätta sig och ta en fika och inte känna en enda människa här nere. fruktansvärt skönt! men självklart finns det ju personer där hemma som jag saknar att vara utan. sånt går ju aldrig att komma ifrån. tänker på er, ni borde ju veta vilka ni är! 

korkade upp idag igen för nån timme sen. ni får ju inte tro att jag dricker nå mindre bara för att jag försvann ett tag. nejdå! jag dricker nog desto mer men under en längre tid på dagen. tog sista klunken med vin halv4 imorse. precis som det ska vara tycker jag! 

blir till att laga lite mat nu. ska grilla och äta bakad potatis med vitlöksbröd, och senare ikväll blir det till att gå och sätta oss på en uteservering typ vid vattnet kan man säga. riktigt mysigt. 

men jag lever i alla fall. var bara det jag skulle säga. 

 

Cause it's you and me, and all of the people.

äntligen är fredagen här. känns förjävla bra måste jag säga. gårdagen var mysig, väldigt mysig faktiskt. mer detaljerat än så tänker jag inte gå in på ämnet. det var bra jobbigt att gå upp imorse i alla fall när ens sovsällskap ligger kvar i sängen och sover hur skönt som helst.

kom precis hem från jobbet. ska ta och slänga ner lite grejer i väskan nu sen drar vi iväg neråt i landet. jag, mamma och moster tar en sväng ner till deras kusin. skönt att lämna gävle för en helg sådär. gävle är en fin stad, men just nu behöver jag komma bort från allt som finns i den. har jobbat exakt hela sommaren, jag förtjänar en ledig helg bort från allting. kommer komma hem på söndag igen, vilken exakt tidpunkt det blir är svårt att svara på. blir väl fram mot eftermiddagen/kvällen kan jag tänka mig. höööööörs då!

      

I've been losing so much time.

kan inte förklara med ord hur trött jag har varit idag. hade lätt kunnat sovit en stund på lunchen, men varför gjorde jag inte det då för?? shithead va dum jag är. dock blev jag ytterst lite piggare efter lunchen. fick i mig lite mat + att jag gick några rundor runt stationen. jodå, det hjälpte faktiskt lite grann. 

sa ju imorse att jag skulle sova när jag kom hem, men jag har ändrat mig om den saken. sitter och väntar på maten igen nu, sen blir det minsann ut i skogen och ta en runda med alla vargar och björnar som vi har här ute. sen blir det upp till sessan och ta en tur med henne innan jag kan ställa mig i en varm dusch för att sen krypa ner i sängen och sova. förhoppningsvis blir det så. man vet ju aldrig. kan ju "råka" sitta uppe lite för länge även idag, men jag tänkte försöka att inte göra det. 

näe. ska ta och cynka phonen med den här datorn nu så jag kan lägga in lite ny musik till jag ska springa. börjar tröttna på den jag har, lyssnat alldeles för mycket på den. eller ja, förr lyssnade jag på den, nu är det ju bara spotify som gäller. nu tänker säkert ni; vänta så ska jag bara ta fram min care-box. och så får ni faktiskt tänka angående det där. jag lovar, det är helt lugnt!


I can't keep up and I can't back down.

det är illa när jag inte har självdisciplin så det räcker att ens gå och lägga mig i tid på kvällarna. nejnej, moa wehlin tror visst bestämt att hon är något när hon sitter vaken, även fast hon ska upp omänskligt tidigt dagen efter. på tre nätter har jag lyckats skrapa ihop nio (NIO!!!!) timmar sömn. det är liksom det jag behöver få ihop på en natt för att fungera som människa..

sitter i alla fall med mitt morgonte nu. dock är det nånting jag borde kunna sluta skriva om, då jag tycker att ni borde veta att jag måste ha te på morgonen vid det här laget. men jag säger det ändå. te i mitt hjärta! ♥

när jag kommer hem idag ska jag i alla fall sova. jag ska sova så jäkla hårt. har ju inte ens gjort det när jag kommit hem de två senaste dagarna. ska även försöka få med mig alla alines grejer idag. jag ska ju hjälpa henne att sy typ fodral till några korgar då hon verkligen inte hade tålamod till det själv. efter så lång tid ska jag få sätta mig vid en symaskin igen. känns otroligt bra måste jag säga.

näe, svira om nu lite grann - borsta huggisarna - jobba. 8 timmars slit. haha, njae. kanske inte ;}


This clock never seemed so alive.

snart måste jag nog lugna ner mig med bloggandet känner jag. men kan bara inte rå för det. har så mycket tankar i huvudet och vill så gärna få bort de, och tro det eller ej, men oavsett att jag inte går in djupare på vad det är som försigår i min hatthylla så minskar ändå tankarna när jag skriver. och då skriver jag både här och vanlig dagbok. dock får jag alltid skrivkramp av att skriva för hand så jag börjar tröttna på det lite grann.

typ precis hemkommen från olander & malms fritidgård. åkte in och mös lite grann med hanna och michelle sådär på kvällskvisten. underbara stunder! kikade igenom julshowen vi slängde ihop förra året. kommer bli svårt för de kommande att slå oss eftersom vi satte ribban bra nog högt. så jäkla bra gjorde vi den. och så fruktansvärt vidrig jag var!

blir till att krypa ner i sängen snart och mysa lite med staffan. jag är nå otroligt kramsugen så katten blir lidande. stackarn. ligger verkligen och tvångshåller honom för att ha lite sällskap. jobbigt det där. måste nästan ta och fixa det där senare. senare. när det händer och sker är ganska svårt att säga.

                                                
                                                 
                                                

What day is it, and in what month?

då var alltså tisdagen för denna vecka över. tiden går ju alldeles för fort och jag har sån fruktansvärd ångest att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. jag har liksom två val nu att välja mellan. eller ja, val kan jag inte heller kalla dem. jag har ju ingenting att säga till om, om det inte vill gå min väg. det är ju liksom inte ens jag som bestämmer hur fortsättningen ska se ut. dels vill jag bara komma bort, men åh andra sidan vill jag inget annat än att stanna.

förlåt att jag pratar i gåtor, men det här är nånting jag väljer att hålla lite för mig själv. bara det att jag måste få ut några av alla mina tankar som snurrar just nu.
jag tänker alldeles för mycket ...

jaja, dagen har väl rullat på som den ska. dock en ganska så tråkig grupp som jobbade idag. jag har ju blivit mer tjenis med vissa än med andra, och i dagens grupp var det två stycken som jag blivit det med. blir nog bättre imorgon ska ni se, när favoriterna kommer ;}

sitter för stunden och bara väntar på maten. sen blir det snabbt upp till sessan innan jag tar mig in mot staden igen. ska mysa lite med brudarna denna tisdagskväll. skulle ju egentligen kört på en sleepover, men jag struntar nog i den och åker hem mot kvällningen.

nu kom jessica med molly så ska vara lite social med mitt lilla busfrö till maten står på bordet. (en av många fördelar med att bo hos päronen!)



btw, gulligt av er att kommentera det tidigare inlägget.
vem ni nu än må vara. ♥

Tell me it's not all in my head.

är det nu man ska säga att hösten är påväg och att det är dags att skaffa någon att mysa med? typ! kunde i alla fall verkligen inte sova igår, tog ett bra tag. låg och tänkte alldeles för mycket tror jag bestämt. var till och med tvungen att hämta staffan så jag skulle ha någon att kramas med. tror dock inte han uppskattade det lika mycket som jag gjorde?? hmm, återstår att se.

sitter här med mitt morgonte och njuter järnet. hade en otroligt bra dröm inatt som vi egentligen kan ta någon annan gång än just idag. så komplicerat att förklara och jag är ju trots allt nyvaken.

blir in till stan nu för att jobba av två timmar, senare blir det vidare mot sätra-tandläkarn. glömde ju ringa och avboka min tid, så det är väl bara till att åka dit det. tar ju inte så lång tid ändå, får man hoppas. aanäe, på med kläderna nu och sen borsta till huggtänderna med min brilliant smile - whitening+ toothpaste. haha, fel det där lät :}

 

haha fan va jag älskar att det va cam på den här datorn.
pigg tjej!


Popping those bottles cause we rock rock.

sitter här med min nya bebis. fruktansvärt nöjd måste jag säga. lätt värd varenda krona. har suttit och överfört lite grejer från den gamla, men hade ju så otroligt mycket på den så jag fortsätter imorgon.

ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen. kan knappt hålla ögonen öppna längre. har hållt mig vaken exakt hela dagen, utan någon pn, och med en timmas sömn i bagaget. snacka om att vara en troett tjej! herregud. lägenheten vi var och kollade på var i alla fall jättefin. så nu hoppas jag att de får den så jag får flytta. får väl se vad de säger om den när de kommer hem från turklandet.

annars har fan inte den här dagen innehållit alltför mycket. förutom att jag gjort av med ca. 7 lax alldeles för fort. jösses! kill me now liksom. men åh andra sidan är det ju så att vara vuxen har jag märkt. bara plockar in vuxenpoängen. + att det blir till att söka lite jobb nu också. blir inte klok på mig själv hur många steg jag tagit nu på så kort tid ... det här är liksom inte riktigt likt mig inte. spännande.

näe, kanske ta och krypa ner i sängen nu snart så man förhoppningsvis får ihop några fler timmar inatt. skulle ju vara hur skönt som helst det ju.


Shaking our heads but we won't stop.

har pluggat in mina heineken-lurar i datorn och sitter och diggar musik helt i min egna lilla värld just nu. vid 5tiden ska jag ta mig till stigslund för att kolla på en lägenhet åt bror och edwina så jag får flytta någon gång. snäll syster sådär känner jag! inge sugen på att flytta eller, nejnej! kunna gå hem på helgerna. underbart! 

trots att jag bara sov cirkus en timme inatt är jag pigg nu ändå. dock var jag nära på att låna en säng på lunchen och "vila" lite grann. när det gäller mig så är vila=sova. men jag höll mig vaken. duktig som jag faktiskt är! och nu sitter man här i soffan igen. dagen gick alldeles för fort för att jag skulle fatta nånting. 

ska i alla fall ta en tur till valbo efter vi kikat på lägenheten. funderar på att köpa en ny dator. behöver en känner jag. ja, ni vet ju. den här kraschar ju vilken dag som helst. och betalat räkningar har jag gjort idag också, apropå absolut ingenting. det är roligt med lön. så länge den finns kvar på ens konto i alla fall. jaja.

köpte även den här tandkrämen idag.
149 riksdaler.
får väl se om den är värd pengarna.

Banging 'til we drop.

åååh herregud gud vad jag älskar det här! kunde absolut inte somna igår och när jag väl somnade vaknade jag en timme efter och det var dags att gå upp. ibland bara älskar jag mig själv och mitt sätt att tänka. kommer vara skapligt trött där vid lunchtiden? aa, skulle kunna tippa på det.

sitter i alla fall med mitt beloved morgonte nu och lyssnar på musik. varför kan inte varje morgon vara såhär? visst, sömnen har inte varit på topp inatt, men för en gång skull är jag på bra humör och kan ta det lugnt. det händer aldrig annars. kanske ska börja köra på en timmes pn varje natt om jag blir såhär av det. njae ...

ska väl ta och dra på kläderna jag då. borsta huggtänderna sen bege mig in till stan för 8 timmar där. mysigt



Run in town, show what we're about.

jag finner inga ord för den här helgen. det har varit en fin helg. dock skulle jag behöva vara ledig i minst en vecka för att kunna återhämta mig. helgen blev inte bara dimmig utan den blev kolsvart. nu blir det lugnt i veckan till nästa helg, som även den kommer bli lugn. tydligen måste jag lämna gävle för att ha lite självdisciplin, då är det illa. 

men ja, gårdagen. linn bjöd på hur mycket mat som helst när vi kom dit, hon gödde oss verkligen. gott var det i alla fall och jag ljuger om jag säger att jag åt lite grann bara. älskar att min aptit börjat komma tillbaka igen. körde lite lekar och vips var det dags att bege sig in till stan. slutade på heartbreak as usual. träffade några från jönköping, satt och snacka lite sådär, drack. alltid trevligt när man blir bjuden! en av snubbarna bad mig först att dra åt helvete och sen skulle han tydligen mörda mig. det var då jag kände att det var dags att åka hem. typ. dels pga det och för att det blev alldeles för mycket utav det goda..

den här dagen kommer inte alls innehålla mycket. ett lugnt avslut på den här veckan. kika lite film, äta lite flottigt. aa, precis som en söndag ska vara. så är det tillbaka till verkligheten imorgon. träffa gubbarna mina, se om de överlevde helgen på limön. haha :} 

funderar på att fixa naglarna igen. 
känner att jag vill göra nånting med de nu.

My girls downstairs and we're going out.

åh herregud hur gårdagen var. stod och sa på jobbet att jag absolut inte skulle ut och ditten och datten. nejnej. det skulle bli en lugn fredag för min del. jo tjena! efter vi varit på kyrkogården och sänkt ner farfar åkte vi till sätra och käka lite grann, kände att jag började bli lite halvt törstig sådär. jamen ni vet känslan när det börjar vattnas i munnen men samtidigt blir man torr i halsen och seg i gommen. den känslan fick jag igår. tänkte väl inte mer på det och åkte hem till jenjen för att umgås lite med henne och hanna. klockan blev 9, vi började bolla med idén om att gå ut. klockan blev halv10 och då var vi påväg till coop för att inhandla groggvirke. jag blir inte klok på oss! avslutade i alla fall kvällen på heartbreak, som alla andra gånger vi går ut. förvånad?

nu sitter jag och taggar om inför ännu en kväll i dimman. bubbelvattnet står bredvid mig, musiken är på högsta och jag bara njuter under tiden. ska väl ta och hoppa in i duschen är det tänkt, bli lite fräsch igen. känner att även den här kvällen kommer bli fin. fin som fan kommer den bli! aanäe, ställa cidern och ölen på kylning nu i några timmar, hoppa in i duschen, noppa brynisarna lite grann (kanske färga) sen korka upp igen då alltså. lovely liv. ses i dimman allesammans! 


You're in bed and I'm so bored.

nu har jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. eller ja, jag har ju vetat det ett tag. men nu har jag tänkt igenom allting och jag kommer genomföra det. jag ska gå den hälsopedagogiska utbildningen. har skickat mail och bokat tid med en studievägledare nu för att kunna diskutera vad som krävs för att komma in på utbildningen, om mina ämnen krävs eller om jag är tvungen att gå kurser på komvux innan jag söker in. givetvis ska jag göra högskoleprovet också. jag ska anmäla mig och göra det kommande i vår. det här är nånting jag verkligen vill göra. jag älskar träning och allt vad det innebär, och om jag kan få chansen att hjälpa andra människor att må bra och ha ett hälsosamt liv, så är det självklart att jag tar den! 

det här är nånting jag går och tänker på dagligen och jag längtar till jag kan sätta igång med allting. men först vill jag jobba. funderar att försöka hinna med att söka in redan till nästa höst, vilket gör att jag kan jobba på nu i några månader. visst, jag älskar att vara på gästrike räddningstjänst men jag har högre mål än att gå och städa hela livet ut. det är ju inte ens säkert att jag får vara kvar i vilket fall efter augusti.

det är så många som sagt till mig att jag borde utbilda mig inom nånting från min gymnasieutbildning, men jag vill inte bli någon syfröken. jag valde textil&design endast för att jag tyckte om det då. jag hade inga planer på att senare utbilda mig inom det. för jag menar. hur lätt är det att välja ett framtida yrke när man är 15 år? som man vill hålla på med resten av livet. det händer inte. i sådana fall ska man vara väldigt målinriktad redan vid tidig ålder. och det finns nog inte en femtonåring som redan nu vet vad han/hon vill pyssla med i livet. därför har jag nu bytt riktning. mot något helt annat. något som jag älskar att göra. utbildningen finns här på HiG (Högskolan i Gävle) och det är där jag funderar på att söka in. givetvis så kommer jag nog söka in på andra orter också, endast för att komma in på det jag vill, men det känns tryggast att vara på hemmaplan, även fast man växer nå oerhört mycket som person genom att flytta. men nej. inte själv, inte än. 


Oh my tippy toes sneaking out the door.

det där med mobilbloggning är fan inte bra. i alla fall inte här på blogg.se. inläggen blir ju helt och hållet oläsbara. allt bara flyter samman. på det viset är nattstad bättre (då jag fick äran att göra ett gästinlägg till alabi från hennes phon). jaja, nog om det. vart tog den här dagen vägen då? tyckte att det var nyss som jag satt i lunchrummet på studio q och tröck i mig lite lunch med jenny, och nu sitter jag här. klockan är 19.41. jag blir inte klok på det här! 

ska alldeles strax ta mig upp till sessan och trimma henne lite nere på åkern. tror jag. har inte bestämt mig än. eller så tar jag en kortistur ute i skogen med vargarna och björnarna som vi har här. vad låter mest lovande? blir hem och in i duschen och ner i sängen bums sen i alla fall. måste försöka sova i tid idag. är helt slut som människa nu känner jag. usch! jag gillar inte att vara såhär förbannat trött varenda dag...

i alla fall. tavlan som jag trodde att jag beställde i lördags blev tydligen aldrig registrerad, utan det var bara fakturan som blivit gjord. kul liv. och nu kommer jag inte in på sidan heller för att göra en ny beställning. roligt då om jag skulle få dubbla fakturor. då skjuter jag mig själv i sånna fall. då skulle det alltså blir en räkning på 4294 riksdaler. INTE OKEJ! blir äckligt jävla kukless på allt just nu. 

på lördag blir det i alla fall ut till älvkarleby för att fira linn som fyllde systemet i fredags. jag anar att det kan bli brännboll i hästhagen med en stekpanna? bara en gissning. men förjävla rolig brännboll blir det av det i alla fall. sen blir det väl säkert en hel del alkohol och kubb också. brukar sluta så när vi varit där. ser fram emot det. känns som att det kommer bli sista gången man kan vara ute innan det blir för kyligt. 

näe. nu ska jag ta och kila. (notera också att jag lyckades skriva fyra rader för varje spalt). ett helt ovärt inlägg men det skiter jag i just nu.

kanske hur roligt spel som helst! dock är ...

img_6317 (MMS)

kanske hur roligt spel som helst! dock är det bara "lite" eftersom jag inte vågar skriva upp kortnummer och sånt där på mitt app-konto. jag är så försiktig när det gäller sånt där, kanske aningen fööörsiktig. jaja. ska ta och kila över till jenjen om ett tag och käka lunch med henne. sen blir det tillbaka hit och det allra sista lilla som ska göras innan jag kan gå hem. även idag sviker magen mig. skitmage. känns precis såsom när jag hade av bukspottskörteln, och det är precis där jag har ont också. näe, kila ner och jobba lite grann medan grabbarna äter sig lite rundare och lite goare!


Please excuse me if I sound rude.

de här två dagarna har känts så fruktansvärt långa. jag fattar inte. och så har man mått som en kasse med krossade älgknän också. roligt det ska ni veta! skulle ha träffat michelle idag, men nejdå. min mage ville annat och sen jag kom hem har jag legat i fosterställning och knappt kunna röra mig. 

dagen rullade i alla fall på bra. när gruppen åkte iväg efter lunch och lämnade mig ensam kvar med åskan kom min kärlek och jag verkligen tvingade honom att vara kvar med mig, men nejdå, han drog ett tag innan mamma kom, så jag blev ensam. är i alla fall tacksam för att han stannade en stund :} 

nu ska jag försöka komma upp ur soffan och ta mig till sessan. hade ju tänkt tagit en tur nu när hon är nyskodd och allt, men nej. det regnar och jag vill bara hem och ligga i fosterställning igen så snart som möjligt. tar det en annan dag istället. 


ungefär sådär känner jag mig.

weit.com

So put your hearts in the air.

bilden ↑ tog vi igår, tack ännu en gång hanna!
och det är även den där bilden som jag skickat efter som en tavla. mys. den ska hänga ovanför soffan i lägenheten sen. men i alla fall. det har regnat i gävle idag, för er som inte tittat ut genom fönstret. fruktansvärt skönt må jag säga. hade dock sett att man kanske skulle haft någon att mysa ner i soffan med en dag som denna. men som den superkvinna jag är (enligt alla) så klarar jag mig fint ändå. tog en sväng ut till lövåsen och hälsade på mormor&morfar på fm. lite mat och fika innan vi satte oss i bilen igen och tog oss hemåt. det var tänkt att jag skulle följt med mamma&pappa till farmor idag också. hon skulle bjuda på fika i minne av farfar. han skulle ha fyllt 74 år idag. men ack vad trött jag var, vilket också gjorde att jag låg kvar i soffan. ska ju ändå få träffa både farmor&farfar på fredag. om man nu kan säga så. men det är urn-nedsättning då och jag har fått äran att ställa ner urnan i jorden (då jag kommer vara det äldsta barnbarnet som ska vara där). 

kände att jag helt gled ifrån vad jag egentligen höll på att skriva om där. kanske inte skrev om något speciellt heller. regn - mys. det var dit jag ville komma. vart är min söndagspojkvän när jag behöver honom som mest? det är ingen ordning på dig, vem du nu är! 

ska i alla fall gå och hämta ett glas saft nu och sen krypa ner i soffan och slänga igång en film. håller på och väljer mellan upp - dumma mej eller det regnar köttbullar. tecknat är bäst. så enkelt är det. kan även tillägga att jag grinar till alla av dem. kan bara inte rå för det! 
vilken av de tycker ni bäst om?

Over and over, just like you do.

det här med att ingen skulle väcka mig innan 12 den här helgen, jag vet inte vad som hände. igår gick jag upp kl9, dock för en rolig stund. men idag. vem ringer till någon 8.38 en söndag?! dagen efter man varit ut? och dolt nummer såklart, annars hade jag ju vetat vem som ringde. och nu kan jag inte somna om. fatta man ju!

gårdagen slutade i alla fall på heartbreak. ovanligt eller hur? sämsta självdisciplinen genom tiderna. jajjemen, det har jag! men jag hade jävligt roligt också åh andra sidan. länge sen det var sådär roligt att gå ut. aa det var en fin kväll. dimmig, men fin. 

ska väl alldeles strax kila upp till sessan. angelica ringde igår och frågade om jag kunde ta in de små odjuren för att någon traktor skulle komma och fixa nånting. sen blir det direkt hem och lägga sig och dö hela dagen. eller ja, måste ju på något sätt ta mig in till stan också för att hämta min plånbok med tuggummi som jag lämnade hos särbon min igårkväll. ska jag inte ha någon snus så måste jag ha tuggummi. så enkelt är det. 

och jajustja! jag beställde en 150x90 canvastavla igår. 2147 riksdaler kostade den mig. tänkte bara berätta.

you and me.



It's the colours of the rainbow that feed my soul.

jag kan ju säga att jag är nå fruktansvärt stolt över min lilla pålle idag! jag har varit lite nervös över den här dagen faktiskt för att vara 100% ärlig och jag trodde inte alls det skulle gå som det gick. blixtstilla stod hon under hela tiden (förutom mot slutet när hon började tröttna och skulle äta gräs istället). jag gör gärna om det, med lite mer idéer och under en hel dag!

kan ju bara berätta lite kort vad vi gjort eftersom sara frågade igår. jag hanna och rasmus har haft en photosession idag. och donna då såklart! några fina kort blev det allt. bl.a. barbacka och med sadel i "damsits" med lite somriga kläder. vi gick till en åker som ligger lite fint undangömt med fina träd runtomkring. tror vi var där i 1½  timme?

ska ta och göra mig iordning lite grann nu och sen ta mig in till stan. ska hem till hanna för att umgås med henne och jenny idag. ska även kolla igenom korten, och kanske redigera de lite grann? aa, vi får väl se. nånting blir det i alla fall. men nu vet ni i alla fall vad vi pysslat med under den här dagen. 

haha, första gången jag skriver ett helt inlägg om hästar?!

Everytime I look into your eyes.

tyckte att jag förtjänade att ta en cider ↑ nu på fredagskvällen, kände att jag behövde unna mig nånting efter den här arbetsveckan. glow - peach&apricot är ju i alla fall hur god som helst. saft liksom. smakar som guds penis som joline skulle sagt. och helt ärligt, det gör den också. 

kom alldeles precis hem från sessan. dresserade henne lite inför morgondagen för att jag kanske ska ha en chans att överleva den. red alltså barbacka idag. det är ju så mysigt, började tänka för mig själv; "varför gör jag inte det här oftare? på sommaren.." sen kom jag ju faktiskt på mig själv att man är ju nästintill självmordsbenägen när man sätter sig på henne. men imorgon ska jag alltså göra det. för hannas skull vill jag tillägga. det är hennes idé det här. men jag menar. överlevde jag idag så borde jag ju överleva imorgon? 

nu blir det lite fredagsmys och krypa ner och kika på film. tänkte bara dra igenom tecknade/animerade ikväll. sen måste jag nästan sova hyfsat tidigt eftersom olander & malm kommer vara här till 10 imornbitti.

The colours of the rainbow shine so bright.

jag vet inte vart jag har er längre.



I've got you on my mind.

åååååh, underbara fredag! som jag saknat dig. fyfan va underbart med helg. kan liksom inte ens beskriva känslan riktigt. får se vad den har att erbjuda. kanske inte blir lika dimmig som den förra, eller så blir den bara ännu dimmigare. 

nå fruktansvärt skönt i alla fall. och jag vill bara tala om att om det är någon som ens tänker tanken av att väcka mig innan 12 lördag/söndag, så kommer jag sätta ett skott i pannan på den personen. tänkte att det är ju lika bra att berätta det med en gång, så blir ni inte förvånad om det skulle hända.

bara för att kallprata lite grann så kan jag ju också berätta att jag kanske lyckats skaffa mig en båtkompis. hmm, spännande tänker säkert ni nu, men innan jag avslöjar några detaljer ska jag ha åkt båt också. näe, dricka upp mitt beloved morgonte nu innan jag drar på mig arbetskläderna för sista gången den här veckan.

Now every time I look up to the sky.

jag har tyvärr inte fixat någon bild än på skallen. det blev för mörkt igårkväll så det syns inte rikktigt. måste ses i dagsljus för bäst effekt. haha! vaknade utan problem idag. vad hände med det liksom? fruktansvärt skönt att inte vara sådär grinig som jag var igår. har ju en förmåga att bli det vissa mornar, och igår var en av dem. 

dags att klä på sig lite grann och platta till pälsen, får se om jag får någon ordning påt! slänger in en bild sen när jag är i dagsljus.

One too many times before.

- jag har nästan saknat dig under min semester. och vart var du när jag gick på semester? börjar bli lite lycklig nu av att jobba. haha, "charlie" kom ju tillbaka idag som jag sa tidigare. kanske en av de mest charmiga människorna jag mött. 

sitter och väntar på att maten ska bli klar. risgrynspudding står på schemat idag, nomnom. jag är som ett litet barn när det gäller sånt där, älskar det. efter det blir det upp till sessan en sväng innan jag tar mig ut och springer av mig lite i värmen. skulle ju gjort det igår också, men råkade ju somna i soffan och där låg jag utslagen i 3 timmar ungefär, så det blev ju inget med saken. sen blir det till att färga håret. är lite nervös faktiskt. hatar att byta hårfärg. annat var det när man var svartskalle. det kunde liksom aldrig gå fel när man la i färgen. men nu, nu ska jag prova nånting som är allt annat än svart. herregud! 

slänger kanske in en bild senare på håret. kanske, beror på hur det ser ut...




weit.com

det där fick bli min lilla frukost idag ef...

img_6716 (MMS)

det där fick bli min lilla frukost idag eftersom jag  var så fruktansvärt trött imorse. trodde att den Hr dagen skulle bli ett helvete, men nejdå! när jag kommer till stationen ser jag att "charlie" har kommit tillbaka från semestern. dagen kan inte bli så mycket bättre!


det här ska bli min sista dosa. jag ska fö...

img_5817 (MMS)

det här ska bli min sista dosa. jag ska försöka i alla fall. tror dock att det kommer bli svårt med tanke på de trevliga stunderna vi haft med varandra de senaste 3,5 åren. jag har ju bestämt mig nu för lite förändringar, vilket borde göra det hela mycket enklare?


I thought I can love no more.

jösses. finner inga som helst ord för hur trött jag är idag.
skulle nästan hur lätt som helst kunna döda för att få ligga kvar i sängen.
kan lika gärna hoppa nerför ett stup, ungefär så trött är jag.


        
bilderna talar helt för sig själva.

Making me feel so brand new.

efter att ha cyklat två mil och ett träningspass däremellan kan jag säga att det känns ganska mycket i kroppen. en skön känsla. kan man kanske hoppas på träningsvärk imorgon då? skulle ju vara hur skönt som helst det. känna att man gjort något riktigt bra. men förmodligen blir väl inte det av eller. imorgon funderar jag på att dra igång inlärningen av jumpstyle. tänkte om det kanske är smart att börja med hopprep, bara för att få in känslan för själva musiken? man kan ju alltid prova. blir en springtur innan som uppvärmning. nu jävlar ska jag minsann ta tag i träningen igen, på allvar. 

nu blir det i alla fall en lång dusch för att slappna av till 1000 efter den här dagen. lite mys i soffan innan jag kryper ner i sängen. ska försöka att inte skicka nå sms inatt också. funderar på att stänga av telefonen? kanske kan hjälpa faktiskt. aja.

och jajustja. jag ska bli rödhårig inom kort.


All I ever wanted is to be with you.

tydligen har jag börjat skicka sms i sömnen nu också. satt och kollade igenom mina sms påväg till jobbet och såg ett underligt sms som jag hade skickat. "?han e rolig :)" haha, vad i hela helvete?! och jag kommer inte ihåg vad eller vem jag drömde om heller. så ja, dyker det upp några konstiga sms från mig så behöver ni inte bry er alltför mycket, eller så får ni er ett gott skratt helt enkelt, på min bekostnad såklart ...

i alla fall. dagen rullade på otroligt bra. har suttit ute i solen och chillat till och från. suttit och pratat med min "kärlek" som jag så fint hittade där. ja, en fin måndag alltså med andra ord. och jag har även funderat en massa idag. bl.a. för att sluta med snusen. jajjemen. det ska jag. därmed basta. och så ska jag även ta tag i det där med att lära mig jumpstyle och shuffle som jag pratade om förr, för länge sen. tänkte börja med jumpstyle. har suttit och granskat det där lite mer noga idag. så nu så. får väl se om jag är en naturbegåvning eller hur länge jag kommer få trilskas för att få till ett endaste litet steg. någon som är på med att börja med det? skulle ju vara hur roligt som helst! 

alldeles strax blir det lite käk innan jag tar mig upp till sessan, sen blir det till att ta cykeln in till stan för att svettas lite grann med edwina. asnice. vi båda kom på att det är dags att hitta formen igen nu. sommaren har ju en förmåga att få den att försvinna helt och hållet. men nu så. alltid fint när man är två så man kan peppa varandra. push it to the limit liksom. aa, kommer bli fint det där! 


haha, formen sen förr. vad hände med den liksom?

24/7 on my mind.

kom upp i tid idag tydligen. jag har bytt ut mitt glas med te till ett glas med cola idag. eller ja, kanske inte bytt ut. ska ta te alldeles snart, klarar inte av dagen annars. måndag, 1 augusti. en början på en ny månad alltså. herregud vad tiden går fort. tycker att det var nyss vi var i boulongern och spela brännboll. men nej då. inte alls. och snart är det lön också, då blir det en nya dator. sen blir det eventuellt flytt. hur skönt?!

gårdagen var i alla fall mycket fin. efter många om och men vaknade hanna till liv och jag tog cykeln in till henne. gick och satte oss på gävle strand - wayne's och tog en varsin smoothie i solen. lovely! därefter blev det hem till jenjen en stund innan jag tog cykeln hem igen. kände att jag ville ju göra nånting, så kunde ju lika gärna ta en cykeltur och få 2 mil i kroppen också.. 

ikväll blir det väl eventuellt träning med edwina. får se om hon hör av sig något. hon pratade ju om det. skulle ju vara skapligt skönt i alla fall. känner att det är dags att ta tag i det där nu igen faktiskt. inte sant? träna imorgon också på gymmet? ska kolla om jenjen har lust att följa med. aja. det var allt jag hade just nu. 


RSS 2.0