.

sitter för stunden och kikar på lite terräng, helt sjukt va fort det går och hur farligt det egentligen är, men ganska coolt ändå att vissa lever för det.
en annan skulle förmodligen aldrig ge sig ut på den banan.

ja, och när man sitter och kikar på det här så får det en att sakna turerna rejält mycket. komma ut i skogen och köra fullt ös och släppa allting annat, lyssna på härlig musik under tider, eller att komma ut på banan och hoppa och endast fokusera på att ta sig över felfritt och snyggt.

så, om det är någon som har en pålle till övers som behöver få komma ut lite då och då, så är det bara att hojta till!


Sådär ja!

jaa. angående mitt förra inlägg så har jag faktiskt varit åtminstone lite duktig. jag har simmat, gjort situps och squats, och idag var jag och anneli ute på en springtur runt boulongern. det är inte mycket, men det är alltid något. sen har jag även börjat med mindre portioner så magen krymper lite grann. ska köpa ett kort på fjärran så jag kan gå dit och simma ett par gånger i veckan, och variera det med promenader och springturer.

spelade även fotboll i helgen! olearys cup, five a side. haft kraftig träningsvärk i två dagar i låren, och lite skön träningsvärk idag. det är ju alltid skönt när det känns att man rört på sig.

så, nu när jag börjat tagit tag i mig själv så är det dags att hålla i det också. måste sluta ge upp så jag slipper börja om var och var eviga gång. nu så!


Mål.

nu är det dags att sätta upp lite mål och få lite rutiner igen. som de flesta säkert är medvetna och även har lite erfarenhet ifrån, så är det ju ganska vanligt att man lätt kan dra på sig nåt semesterkilo här och där. OCH det är precis det jag gjort denna härliga semester vi haft tillsammans.

så, nu är det dags att sätta upp lite mål och få rutinerna tillbaka till vardagen. ska ju åka utomlands i oktober, så där har vi mitt första delmål. att hinna få en någorlunda hyfsad kropp till dess att vi åker. mindre portioner och mer motion är det jag kommer köra med nu. så. nu ska jag sätta mig och skriva ner det jag vill åstadkomma. tror det är ganska viktigt att skriva ner sånt här innan man fått det till en rutin att göra såhär varenda dag. så, återigen, börjar jag om på ruta 1. ska försöka hitta tillbaka den motivationen till träning och kost som jag hade för bara nåt år sen. dags att ta tag i livet lite grann liksom ...

vet att jag sagt det här förr, men nu får det banne mej räcka. kan inte ens kolla mig i spegeln längre.


5 dagar utav öl.

nu är friden och fröjden snart över för denna gång. imorgon vankas det jobb igen efter fyra veckors semester. känns lite tungt i hjärtat faktiskt :( meeeen, åh andra sidan fick jag avsluta denna semester på bästa sätt! det blev en hela 5dagars bestående utav öl, musik och sjujäkla trevligt gäng att hänga med.

började i tisdags lite grann när vi tog båten över till Åland för att köpa på oss lite öl inför de kommande dagarna. på onsdagen hade vi en liten uppvärmning med femkamp, öl och nattbad. sen i torsdags drog allting igång på riktigt. getaway rockfestival tog ju fart, och trots det gräsliga vädret vi hade första dagen så var det ändå hur bra som helst! och det var ju även de resterade dagarna. fick ju se in flames och system of a down, som jag egentligen var där mest för, men även soilwork, hatebreed och kristet.

så, nu avslutar jag min semester på topp. i morgonrock och film hela dagen med det regnar och dundrar där utanför. ses och hörs om jag överlever första arbetsveckan.


RSS 2.0