A drop in the ocean, a change in the weather.

idag är en sån dag med massa blandade känslor. lycklig - stressad - ledsen - glad - besviken - lättad. allting på samma gång, och jag förstår verkligen ingenting. var och hämtade nycklarna till lägenheten idag, så det känns ju toppen! ska börja flytta lite grejer imorgon och så får det väl fortsätta hela veckan. tänkte försöka sova där till helgen redan, så vi får väl se hur det går med flyttplanerna. 

skickade även ett hatmail till måbättre nyss. inget jag ångrar dock. blev så fruktanvärt irriterad. vi rev ju mitt medlemskap bara för att det var för dyrt för mig att betala 448:- i månaden, och ändå hade de dragit pengar från mitt konto när jag kollade. fruktansvärt förbannad blev jag, så allting jag hade i huvudet slank ner i ett mail som jag sen skickade iväg. vi får väl se om jag ens får något svar av dem, men ska ändå ner dit imorgon och kräva tillbaka pengarna som jag betalat in = 1412:- så det är ju egentligen inte nå småpengar heller för en som är arbetslös för tillfället. okej om det hade varit någon hundring sådär, men så var ju inte fallet denna gång. så vi får väl se vad de säger. annars plockar jag med mig pappsen, då brukar det lösa sig. blev bara så fruktansvärd förbannad när jag såg det ...

men till något annat. imorgon blir jag officiellt en glasögonorm. haha jajjemen. imorgon ska jag hämta ut mina nya glasögon (två par) ett som jag kan ha på fest, lite coolare brillor och ett par till vardags. det är inte så konstigt egentligen att jag haft så ont i huvudet på sista tiden då jag hade brytningsfel på båda ögonen, långsynt på vänster, närsynt på höger samt översynt. haha :} jag har praktiskt tagit varit helt jävla blind utan att jag tänkt på det bara för att jag blivit så van med att se så fruktansvärt dåligt. så från och med imorgon kommer jag alltså se världen på ett helt annat vis, kanske. troligen inte. kommer dock bli ovant med glasögon eftersom jag inte haft det på så pass lång tid, men jag behövde ju inte ha dem jämt och ständigt i alla fall. huvudsaken var att jag hade de när jag läser, sitter vid datorn, kollar på teve och kör bil. aa, praktiskt taget så blir det hela tiden i alla fall .. haha, men det blir roligt. som en lite annorlunda accessoar till skillnad från andra som köper fetaste halsbanden osv. nej, moa wehlin kör på brillor hon. passande! 

näe. nu sitter jag bara och babblar. ska ta och koka mig en kopp te nu och ta mig en macka eller två, sen ska jag faktiskt sova. ska upp tidigt imorgon för att ta en tur med prinsessan som stått nu i alltför många veckor. så det ska bli skönt. hoppas att vädret håller bara.

He says he's in love, but lately I just don't know.

näe, någon promenad blev det inte idag. har sovit som en kasse med skit inatt - mardröm. så jag låg kvar och sov ett tag till istället. välbehövligt må jag säga. 

egentligen är det väl meningen att jag ska börja packa också. men finner ingen direkt ork till det just nu. hela rummet är ju en enda stor flyttkartong, bara det att nu ska allting ner i mindre flyttkartonger. idag är sån dag då jag inte är så värst sugen på att flytta, eller i alla fall packa. men jag måste väl ta tag i det snart, om en stund. måste förbereda mig mentalt innan, haha :}

den här dagen har inte mer att erbjuda än packning och skoning av häst. en väldigt tråkig måndag om jag får säga som jag vill (tror dock att de flesta av er håller med mig). men förhoppningsvis får det mig på andra tankar i alla fall. vissa stunder är ju bättre än andra, i fredags var det värst, nu har jag börjat vänja mig vid tanken mer och mer. 

apropå något helt annat. sen december förra året har ju jag haft ett sår i nacken och på halsen. träffade ju en massa olika läkare för att få reda på vad det var, fick en salva som gjorde att det försvann, trodde jag i alla fall. nu har det kommit tillbaka igen, ett år har gått snart. och har det inte försvunnit inom en månad ska jag alltså lägga mig under kniven och skära bort det för att få reda på vad det kan vara. tänkte bara berätta, speciellt så du vet jennifer som ville att jag skulle kolla upp det där. spännande, så vi får väl se vad det är för nånting. 

näe, nu ska jag ta och och dra på mig lite kläder och påbörja packningen. tänkte i alla fall försöka få ner allt smått i lådorna. kan nästan lova att när den här dagen är slut har jag ändå inte fått ner något i vilket fall som helst. men det ser ju bättre ut om jag säger att jag ska försöka ...

saknar dig michelle.

Day fourteen.

day fourteen - någonting jag vill ha mer än nånting annat just nu.

det jag trodde att jag hade för bara någon dag sen ...

He's about to lose me.

gårdagen var en sån lyckad dag. glädje. ren glädje. allt var perfekt, från början till slutet. tack till er alla som gjorde kvällen minnesvärd (dock med små minnesluckor). blev ju en och annan öl och en hel del shots, men det var lätt värt det. 

har haft en sån sjuk baksmälla idag, men som jag sa; det var det värt. trots den fruktansvärda baksmällan var jag ändå på benen vid 10tiden imorse. gick upp, duschade, tröck två ipren, frukost och borsta huggtänderna. sånt där som faktiskt hjälper dagen efter. det gäller att försöka bli fräsch igen så snabbt som möjligt istället för att sitta och beklaga sig över hur dåligt man mår. ett tips till er med problem dagen efter.

tog en sväng ut till mormor och morfar. det var tänkt från början att jag skulle kört ut, men då jag inte var körbar så fick pappsen sätta sig bakom ratten istället för mig. letade i alla fall lite grann på mormor&morfars vind och hittade ett jättefint köksbord och stolar som jag fick ta till lägenheten. ska bara fräscha upp det lite grann. tänkte sandpappra lite grann och få det att se gammaldags ut. fick även med mig lite annat smått och gott hem också, sånt som mormor tyckte att jag behövde. jättesnällt!

tog en sväng till david&edwina efter, la mig i soffan där och självdog ett tag medan david och pappa satte upp deras garderob. jättemysig lägenhet i alla fall. och det var första gången jag såg den idag, trots att de haft den ett bra tag. känns skapligt att jag kommer ha en större lägenhet än dem, och jag ska bo ensam. kommer bli tomt...

har tryckt en kebab idag också. typ första gången jag åt upp en hel kebabtallrik. men det är fint att flotta såhär dagen efter. det behövs faktiskt.  man mår så mycket bättre! 
sitter och kikar på teve nu, tänkte dra igång en film snart innan jag ska sova. för imorgon tänkte jag ta mig upp i tid och ta mig ut på en promenad. i alla fall om jag får sova inatt, annars ligger jag nog kvar och drar mig ett tag. har ju fått så fruktansvärt svårt att sova nu om nätterna. drömmer samma dröm varenda natt, och det som skrämmer mig är att det är samma bil det handlar om. så vi får väl se. 

ordbajs till inlägg, jag vet. nu ska jag ta nånting att käka innan jag planterar min stjärt i soffan igen. 

jag trodde  att det fanns mer ..

Day thirteen.

day thirteen - min favorit årstid och varför.

ja, som ni säkert redan förstått så är hösten min absoluta favorit årstid. Vad finns det inte att älska med hösten? Den är helt underbar enligt mig. Det bästa som finns är ju att krypa ner i mysiga koftor, ha ett par snygga stövlar till. Ja, jag älskar det. 

moa ♥ hösten!




Day twelve.

day twelve - 10 saker du inte vet om mig.




* jag heter anna i andranamn
* jag skulle egentligen hetat lillemor
* jag har fotfobi
* jag är rädd för clowner/jokrar
* jag hatar sjukhus
* jag blev kritiskt skadad och hamnade på sjukhus i nästan 3 veckor när jag cyklade omkull. NYKTER??!
* jag är livrädd för att släppa in någon i mitt liv
* jag pratar gärna inte om mina känslor
* jag är tydligen världens sämsta stalker, enligt "charlie"
* jag flyttar hemifrån NÄSTA VECKA!!!

Day eleven.



day eleven -
mina syskon.

jag har bara ett syskon - min storebror. david heter han, två år äldre än mig. honom älskar jag mer än nånting annat. man skulle kunna säga att han är hela min värld. när vi var små hängde jag ganska ofta på han och hans kompisar och gjorde det de gjorde. vi lekte med varandra jämt. när vi kom upp lite grann i åldrarna började vi såklart bråka mer och mer. äkta syskonkärlek kallar jag det. vi kom inte överens ett dugg, utan vi slogs så fort vi kom för nära varandra. nu när vi har blivit ännu lite äldre så är vi som syskon ska vara. vi finns för varandra när det behövs, även fast vi kanske inte säger det till varandra, så vet man ändå. självklart blir vi väl ovänner lite då och då fortfarande, men så får det vara. och nu när vi slåss så gör vi det med kärlek. haha, ja vi slåss fortfarande. men det är inte lika dramatiskt som när vi var mindre. utan nu är det bara ett knytnävesslag på armen sen är det bra.  

jag tror att han spelar en ganska stor roll över den jag är som person idag. jag skulle inte klara en dag utan honom. som jag sa; han är hela min värld. det är väl här kärleken kommer in som jag känner till en specifik person. dock är det ju inte sån kärlek, men ni förstår vart jag vill komma med det här.

och är det någon som säger nånting dumt om honom, till mig - då hugger jag tillbaka på den personen. man kan säga vad man vill, men prata aldrig illa om min bror, inte till mig. jag är aldrig snäll tillbaka om det är så. långt ifrån snäll.

han är ju helt klart den bästa storebror man kan ha. så säger alla, men det är väl en viss speciell kontakt man har med sina bröder. ♥

I set fire to the rain.

alla korten ligger nu öppna på bordet, och äntligen kan jag börja bli mig själv igen. dock med annan utgång än vad jag kanske trodde. men det är sånt som händer..

en flicka kan ju inte få allt det hon vill.

visst, det kommer nog ta en stund innan jag är mig själv helt och hållet igen, men det går åt rätt håll i alla fall. tänkte bara låta er veta - ett gott livstecken från mig alltså. och det dröjer förhoppningsvis inte lång tid förrän jag är på banan igen.

puss :*


Day ten.

day ten - innehållet i min väska.

sån fruktansvärt tråkig grej att skriva om, så ni kan sluta läsa här redan.

*allergitabletter
*adrenalinspruta
*deo
*parfym
*tandborste/tandkräm
*paraply
*plånbok
*tamponger

....

Day nine.

day nine - min tro eller livsfilosofi.

kan inte riktigt säga att jag har en särskild tro eller livsfilosofi då jag inte är troende utav gud eller religionernas livfilosofi. jag är kristen, döpt och konfirmerad i svenska kyrkan, men det gör mig inte till troende. självklart accepterar jag andra som är det, jag tycker det är ganska fascinerande ändå med de människor som verkligen tror på nånting.

nånting som jag verkligen tror på, det är spöken. eller jag kanske ska säga energier från bortgångna personer. när man märker att det händer nånting runtom men man kan inte sätta fingret på det. jag har varit med om det flera gånger. första gången var när jag vaknade en natt av det kändes som att någon försökte strypa mig. satte mig upp i sängen och tände lampan för att se nånting. då det inte var någon annan i rummet la jag mig ner och somnade om, men vaknade av samma sak igen lite senare.
- då var det tydligen en gammal man som ville visa mig hur han kände i sina sista andetag.

på kvällarna när jag ska lägga mig brukar jag känna mig iakttagen. precis som att det står någon vid fotändan av sängen och kollar på mig när jag ska sova. och som de flesta andra så vet ni att det är ganska svårt att somna när det känns som att någon kollar på en. därför har jag lättare för att sova när jag sover med någon, just för att det inte är någon som står vid fotändan och kollar.
- på den frågan fick jag till svar att det var min gammelmorfar som ville "bevaka" mig och mina nära. han ville se att vi kunde få oss en god natts sömn och även att dagen går som den ska.

en annan gång var när jag var ensam hemma. satt inne på mitt rum och kollade på teve. helt från ingenstans fick jag en kall rysning från tårna ända upp till huvudet, och sen ner igen. staffan var inne på mitt rum när detta hände och han började fräsa åt mig sådär som katter gör. tänkte väl inte mer på det utan tiden gick. efter en stund skulle jag ta upp staffan men då reste han ragg och fräste återigen mot mig. notera också att så har han aldrig betett sig mot mig tidigare.
-
svaret var att det var en tant som inte tyckte om katter som stod framför mig så fort jag skulle ta i staffan, vilket då ledde till att han reagerade med rest ragg och fräsningar, eftersom han kände av den negativa energin mot honom.

och nu det sista. för någon vecka sedan när jag satt i soffan i mitt rum stängdes min dörr igen helt bara sådär ändå. tänkte inte så mycket på det, utan reste mig upp för att gå och öppna den igen och ta bort det som förmodligen hade stängt igen den. precis när jag tar tag i dörren fick jag en sån där kall rysning genom hela kroppen igen. och det var ingenting som ramlat omkull för att putta igen dörren.
- jag har ännu inte tagit reda på vad det kan ha varit. utan jag låter det bara vara.



jag vet att de flesta av er sitter och skrattar just nu och tänker att jag inbillat mig allting det här. fine, det får ni göra. det här är nånting man måste ha varit med om för att man ska tro på det fullt ut. och hur jag kan veta vad för slags personer som varit med mig - jag har självklart pratat med ett "medium", så jag sitter inte och hittar på detta. hon sa att jag var en sån person som lätt drar åt mig dessa energier, bara för att jag sätter andras välmående framför mitt egna. därför kommer de här energierna till mig för att få hjälp över till "andra sidan".

jag tycker det är riktigt coolt att olika personers energier kan finnas kvar så vi andra kan lägga märke till det. det är verkligen nånting som fascinerar mig, och jag skulle vilja veta så mycket mer om det än vad jag gör idag.


Day eight.

day eight - favoritsaker.

teven, datorn och telefonen är mina tre absoluta tekniska favoritsaker. öhm. ja, det var visst de enda sakerna jag kom på. men hey - det var ju bara tre saker, så där har ni dem ...

sen finns det ju självklart andra saker, men det är inget jag planerar att skriva om här dock.

Day seven.

day seven - vänner.

jag kan inte säga att jag har en överdrivet stor kompis-krets, utan jag har några färre riktigt bra vänner. vilket jag trivs sjukt bra med.

jag orkar inte skriva ett helt inlägg om mina vänner. eller jag kanske ska säga; det går inte att skriva ett helt inlägg om dem - just för att de är så värdefulla för mig. jag hoppas ni vet vilka ni är utan att jag ska behöva skriva en lista med namn. de som finns just nu i mitt liv, det är just de jag vill ha med också när min "berättelse" skrivs. jag ställer upp för dem som jag vet att de skulle ställa upp för mig lika mycket. ♥


Day six.

ångest. sån fruktansvärd ångest just nu.

day six -
om det här vore min sista dag.

om det här vore min sista dag så skulle jag definitivt inte sitta här just nu. jag skulle förmodligen vara ute och leva livet som aldrig förr. rånat en bank och gett bort pengarna kanske. jag skulle prova allting jag inte gjort under min livstid. bara njuta av det sista med människor man tycker om.

jag skulle förmodligen äta hur mycket som helst också. äta flottig mat i stora mängder för att sen inte bry mig ett skit om hur det påverkar min hälsa. tror inte att jag skulle dricka så mycket alkohol dock. för jag menar, sista dagen ska vara minnesfull för andra (då jag inte kommer komma ihåg nånting). men hellre att folk har en sista bild av mig som en "nykter" person, som lyckas njuta av det bästa in i det sista.


Day five.

sv till jennifer; åh, äntligen någon som förstår innebörden av en (EN) miljon kronor. puss chokladpralinen ♥

day five - vad är kärlek?

oj, skapligt stort ord att beskriva egentligen. kärlek är ett skevt ord till man hittat rätt enligt mig. det är så många som missbrukar ordet kärlek nu för tiden. men absolut är det nånting fint om man hittar rätt person/varelse att dela den med. det behöver ju inte alltid vara en människa man delar den med, men jag går utifrån det. 

det är ett sånt stort ord för mig - då jag egentligen inte varit med om att dela "äkta" kärlek med just en person. kärlek till andra medmänniskor har jag såklart, men jag har inte varit med om kärlek till en specifik person. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara heller vad ordet har för mening för mig. de jag känner kärlek till just i detta nuet vet om vilka de är. 

näe. det här ordet är för svårt för mig att förklara. tyvärr. men det är synd att folk ska missbruka det. lika med de tre små orden jag älskar dig. de missbrukas också. tycker det är så synd att missbruka nånting som kan vara så fint, som är så fint. 



Day four.

day four - vad skulle jag göra om jag fick en miljon?

ja, jag har sett andra personer som fått den här frågan. de har svarat följande "jag skulle nog spara mestadels av pengarna", "jag skulle ut och resa, typ jorden runt", "ge det till välgörenhet" osv. bullshit. en miljon är inte mycket pengar egentligen. men alla får ju göra som de vill. det är det som är det fina med sverige...

men för att vara riktigt ärlig och lite realistisk, så skulle jag nog köpa mig en hyffsad lägenhet. inte nå lyx, utan ett hem skulle jag köpa. för att sen använda resten av pengarna till att göra det till mitt, på mitt vis, få det som jag vill ha det. det känns mest realistisk för mig. men man vet ju aldrig. eftersom man aldrig haft den där miljonen i fickan, eller förmodligen aldrig kommer ha den heller, så blir den här frågan ändå svår att svara på till 110%. sen blir det ju aldrig som man tänkt sig, right??


För första gången står jag på mina egna ben.

jag måste då säga, jag älskar den! mer än så kommer jag inte säga. har dock ångest. men jag älskar den! den är min också så fort jag säger NU, typ. kan ni tänka er?! oh fucking jesus.

Day three.

day three - min första kärlek.

ja, min allra första kärlek det var faktiskt ove molin. haha, fråga mig inte varför för jag kommer aldrig någonsin kunna svara på den frågan. men åh andra sidan var jag ju sissodär 5-6 år när den förälskelsen inträffade. men det var väl något speciellt med honom då. hade alla möjliga olika samlarkort på honom, i brynäströjan såklart, vad annars?? men han var i alla fall min första kärlek, sen att den kanske inte var den bästa, det hör inte hit.

annars så måste jag väl säga att det var min första riktiga pojkvän - mattias. vi var tillsammans i tre år om jag inte missminner mig totalt (det har gått så pass många år nu att jag glömt bort). men det var nånting sånt i alla fall. vi är fortfarande vänner även fast vi kanske inte håller kontakten sådär skitbra. han typ räddade livet på mig i vintras när jag (full som jag var) hoppade av bussen i strömsbro och tänkte gå därifrån hem, i 25 -grader. det tackar jag för!

ja. där hade ni min(a) första kärlek. haha, kul för er :}

                                                  

Det är hon.

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När hon tog min hand jag visste redan då

Det är hon jag vill leva med
Det är hon jag vill åldras med
Det är hon jag vill dela alla dagar

Du var sexton år
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år

När hon tog min hand jag visste redan då

Det är hon jag vill leva med
Det är hon jag vill åldras med
Det är hon jag vill dela alla dagar

Det är hon som leder mig
Det är hon som tar mig hem
Det är hon som jag älskar

Jag kan inte leva ett liv utan dig
Vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skiljas åt
Aldrig skiljas åt

Det är hon jag vill leva med
Det är hon jag vill åldras med
Det är hon jag vill dela alla dagar

Det är hon som leder mig
Det är hon som tar mig hem
Det är hon som jag älskar

                    

Day two.

måste börja med att säga att jennifers kommentar på förra inlägget var bra gulligt, och jag lovar att kolla in din nya blogg snygging ;}

day two - mina föräldrar.

ja, vad vill ni veta om mina föräldrar tro? den stora frågan idag typ. mamma heter anna-lena och är 41 år, fyller 42 den 13mars. hon är uppvuxen i lövåsen, en bit innan hedesunda. hon har två syskon, varav hennes syster (min moster) är mer som en storasyster för mig. jag kan prata med mamsen om allting, oavsett om jag gör det eller inte, men jag har ett val i alla fall. vi kanske inte har de bästa stunderna tillsammans alla gånger, men hon är ändå min mamma, och jag älskar henne.

pappa heter peter och är 49 år, fyller 50 den 17mars. han är uppvuxen i horn, neråt i landet nånstans. exakt vart det är kan ni kolla upp själva om ni så känner för det. alltid spännande med släkt utanför lilla gävle. han har två syskon, två bröder. jag pratar inte med pappa om lika mycket som jag gör med mamma, men det har ju sina anledningar det också. jag är pappas lilla flicka, så är det bara, och jag är stolt över det.

oavsett, så älskar jag mina föräldrar. jag gjorde ju inte en tatuering tillägnad dem bara för att.


Day one.

ja, eftersom jag saknar noll inspiration med allting just nu kommer jag börja köra på en sån där dag-lista. vet att det är fruktansvärt tråkigt för er, men känner att jag behöver skriva av mig dagligen, oavsett om jag saknar inspiration och kreativitet. så därför får det bli så nu till jag finner mig själv igen.

day one - presentera mig själv.

hmm, ja. vart ska jag ens börja?? och hur ska jag börja?? de flesta av er som läser vet redan vem/hur jag är till grund och botten, men för er som inte vet. jag heter moa wehlin, 19 år. jag bor hemma hos mina föräldrar i Norra Åbyggeby - aka skogen (men jag trivs här ute, tyst och lugnt, naturen runtom gör själva grejen). jag har en häst som jag haft i fyra år den 28de november. även hon är 19 år (dock äldre i deras värld). ungefär 75% svenskt halvblod och 15% arab om jag inte missminner mig helt och hållet. ett rött sto - mer behöver jag väl inte säga hur hon är till sättet? jag tränade hoppning med henne regelbundet för tränare en gång i veckan, till mars förra året då hon gick sönder totalt, så numer har jag bara henne som skogsmulle. gled ifrån ämnet helt nu ...

jag har en storebror som jag älskar mer än nånting annat - min bästa kompis även fast han kanske inte ser det så. han är två år äldre än mig - david heter han.

jaja. för tillfället är jag arbetslös. blev ju det för tre veckor sen. har jobbat på brandstation hela sommaren. städade där och höll reda på gossarna. någon var ju tvungen att göra det också. men nu gör jag alltså inte mycket om dagarna, förutom att söka nya jobb hela tiden, någon gång nappar det ju.

jag älskar snabbmat, speciellt max. men jag tränar ju också, så det är okej att äta flottigt då och då. choklad behöver vi inte ens gå in på. eller skor för den delen. vill man få mig till den lyckligaste tjejen i världen så köper man antingen choklad eller skor till mig, eller både och. det funkar det med.

that's about it. kommer inte på något mer just nu jag kan dela med mig av.


He is a loser, he's a bum.

sitter och kollar på the dark knight på trean. en film jag hatar så jag förstår egentligen inte varför jag genomlider den en gång till. första gången tvingade pappa mig att se den, praktiskt taget. anledningen varför jag hatar filmen så mycket som jag gör; heath ledger - jokern. tål inte att se honom. för det första är han bara riktigt jävla vidrig, för det andra klarar jag inte av smaskandet som han gör pga att han är vidrig, för det tredje - jag verkligen avskyr jokrar/clowner. skulle inte vilja säga att jag är rädd för dem, eller jo, det är jag. men snarare för att jag bara tycker deras utseende är vidrigt, deras sätt att vara på vidrigt, allt som inkluderar dem är vidrigt. därav hatar jag den här filmen. just för att heath spelar så fruktansvärt bra och gör rollfiguren så snuskigt levande, om ni förstår vad jag menar?? usch!

ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen. tänkte hinna läsa lite grann innan ögonen blir alltför tunga. köpte ju en ny bok igår - en dag. och eftersom den nu kommit ut som film så måste jag läsa boken innan jag ser den (då det är en film jag verkligen vill se?) har ju redan hunnit avverka några kapitel, så det är ju lika bra att fortsätta innan man tappar för mycket. älskar verkligen att jag hittat en bra bok. äntligen. känslan som uppstår i kroppen när man hittar en bok man inte kan sluta läsa, underbart. nu tänker säkert ni att jag sitter och malar igenom bok efter bok efter bok, men så är inte fallet. det är sällan jag läser böcker, men som jag sa - hittar man en bok man inte kan slita sig ifrån, så är det ju bara att fortsätta läsa då. 

näe. ska stänga av teven nu, annars kommer jag drömma mardrömmar om jokern inatt. inte okej.. så måste jag även borsta huggtänderna. och apropå ingenting. jag köpte världens skönaste flanell-pyjamas-byxor igår. topp 5 bästa köpet på länge nu. vi hörs när vi hörs. 

 



mår illa av att bara se honom, magen vänder sig liksom ut&in ...


He is a hustler, he's no good at all.

återigen var söndagen här. och nu börjar jag faktiskt få ångest? dock inte söndagsångest som man får när man ska upp och jobba på måndagen, men ångest för att jag verkligen inte har något att göra i veckorna. klarar inte av det här längre. jag är ingen sån person som bara är hemma hela dagarna. nånting måste jag göra. ett jobb tack!

gårdagen var väl fin. det finns självklart saker och ting som hade kunnat varit bättre, men jag hade det trevligt ändå med mina fina vänner. dock är jag fortfarande arg på jocke då han verkligen förstörde min spelarkurva. haha, det kommer han få höra resten av sitt liv också! men i alla fall. lilla lurven - cloey. kanske hur söt som helst. ville bara ta med henne i väskan hem. en sån liten sötnos. jag har ju i alla fall tjingat som första hands hundvakt.

den här dagen har inte haft mycket att erbjuda. har myst med staffan i sängen mesta tiden, han var ju så mysig inatt och hela dagen idag när han kom och kröp upp i sängen och la sig med huvudet på min hals och spann. så nej, jag har inte rört på mig alltför mycket idag. gick utanför dörren första gången kl4 typ, och då gick jag direkt ut till bilen och åkte till valbo och köpte mig den där förbannade produktnyckeln. 990 svenska kronor kostade den mig. svindyrt. men nu så kan jag börja skriva min ansökning till utbildningen + skriva om cv/pers. brev och skicka in till fler ställen. som sagt, jag måste ha ett jobb nu snart igen.

näe. ska ta och kila upp till prinsessan om en liten stund. måste bara hämta in kläderna innan då de ligger ute och förmodligen är kanonkalla, måste ju hinna bli lite varma i alla fall innan jag drar på mig dem. vi hörs när vi hörs.


                                                                         it's like I've known you forever.

We've become desolate.

vaknade upp imorse av att jag trodde att jag var nå fruktansvärt kissnödig - ack så fel man kan ha.. typ det enda jag dricker idag är alltså tranbärsjuice. absolut inte det godaste man kan få i sig i vätskeväg direkt. men vad gör man inte då för att bli av med skiten.

var ju som sagt ut till valbo idag mitt på dagen. kollade först på lilla kusinen när han spelade innebandy, tyckte dock väldigt synd om dem då domarna var totalt kassa. tog en sväng ut till köpis efter i alla fall. två bhar, en bok + lite annat smått och gott fick följa med mig hem. bra-att-ha-grejer alltså.

letade även efter en produktnyckel till office, men de är ju så jävla dyr så man vet ju inte vart man ska ta vägen när man ser priserna.. dock måste jag verkligen ha en så tänkte om jag skulle skicka efter en från internet. men det är så jävla konstigt också egentligen. för på vissa sidor står det att man endast får beställa ett om man köper en dator samtidigt, på vissa sidor står det inget alls. ja, jag vet att man kan få tag i en produktnyckel utan att köpa en, men jag tänkte vara laglig den här gången :}

jaja. har suttit och kollat ännu mer nu på min utbildning. låter väldigt intressant det där. sista anmälningsdatumet var 15 november så får man väl bara hålla tummarna. jag har ju i alla fall det som krävs när jag satt och kollade på utbildningskraven. kommer bli så spännande! och jag hoppas att ni håller tummarna för mig med, även fast ni inte har en susning om vad det är jag ska göra.

näe. dags att kila nu då. har ju prinsessan kvar att göra också. ska ju in till olander & malms fritidsgård och dricka nån öl och spela tvspel ikväll. så ja, lika bra att kila med en gång nu då alltså.


So I will go on until the end

nu ligger jag här - nyduschad i min renbäddade säng. finns det något mer underbart egentligen? typ den bästa känslan som finns (typ). kan knappt hålla mina ögonlock öppna vid det här laget, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite ändå.

barnkalaset drog musten ur mig. jag var slut som människa när vi åkte därifrån, så mycket höga ljud som jag inte är van med. men vad gör man inte för de små liven? de är ju trots allt söta. haha :}

imorgon mitt på dagen väntar Valbo för min del. ska åka ut och kolla på ena kusinen för han har innebandy-match, och därefter blir det köpis. har lite grejer jag måste inhandla. typ lite bra-att-ha-grejer.

näe. just nu är det världens match mellan mig och mina ögon, och som det ser ut nu ligger jag i stort underläge måste jag säga ...
vi hörs när vi hörs.


It's not enough, it never is.

fredag idag då alltså. inte för att det spelar mig någon större roll längre då jag ändå bara är hemma om dagarna. vilket det förhoppningsvis ska bli ändring på snart. jag och pappa satt och pratade lite igår om vad jag ville jobba med och så, och nu har jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor! eller ja, stor och stor - något jag vill jobba med ett tag framöver i alla fall. pappa skulle kolla upp det där åt mig idag, ser när kursen börjar och så. ½ - 1 års utbildning krävs för yrket, sen kommer pengarna rulla in bra nog åh! iiiiiiwh!

ska alldeles strax åka iväg och gratta lilla skitungen molly eftersom hon fyller 2 år idag. känns som att det var igår jag stod och höll na, alldeles nyfödd. tiden går alldeles för fort för att det ska vara sant. skulle bli bjuden på mat där, nomnom* wook, mums. blir väl kvar där ett bra tag kan jag tänka mig. känns nästan som det.

i alla fall. till något helt annat. klänningen som jag beställde igår låg och väntade på mig i min brevlåda redan idag. lycklig tjej - aa det skulle man nästan kunna säga. dock var den lite för stor, men ingen idé att jag skickar tillbaka den och tar en mindre, för xsmall kommer jag nog aldrig komma i. antingen får jagväl gå upp ca. 2kg till nyår eller så får jag helt enkelt ta in den lite på sidorna. kan ju det där med att sy ändå jag. konstigt vore det ju annars...
slänger in en bild lite senare på hur den sitter eftersom min vän hanna ville se den.

förutom allt det där kom jag på den perfekta utklädnaden för halloween igår också. tänker inte säga än vad det blir, men det kommer bli klockrent. har planerat det enda in i minsta detalj. kommer bli awesome!

näe. ska väl ta och kila nu jag också då. dra på mig ett par andra kläder bara sen så. är man fit for fight för ett barnkalas. jag vill också vara barn igen och få stora och många paket. vi hörs när vi hörs.


                                                                                            //link//

Why give in?

åååh, satt och kikade runt lite på nelly.com/se/kl%c3%a4der-f%c3%b6r-kvinnor/" target="_blank">nelly.com för rolig skull. och så kaaabom så hittade jag min nyårsklänning. är så lycklig nu. visst, det är ett bra tag kvar till nyår, men lite framförhållning har ju aldrig skadat. det enda som saknas nu är kick-ass klackarna, men de har jag tid på mig att hitta. huvudsaken är klänningen. så jävla fin!



                                                                                       iiiiiiiiiiiiiiwh!

Why give up?

aha, men det här var ju alldeles förträffligt roligt. klockan står just i detta nuet på 03:29 och jag kan verkligen inte sova. är helt klarvaken och ögonen har aldrig varit lättare. fan också. jag har alltså lyckats vända på dygnet utan någon som helst mening till det. man ska inte ens vara vaken den här tiden på dygnet. det är liksom inte okej -okej?

antar att jag kommer få ligga här och vrida och vända på mig ett par timmar till innan jag kan somna. kommer vara pigg imorgon? inte ett dugg. har i alla fall ställt klockan på nio så jag kan gå upp då och förhoppningsvis vända tillbaka dygnet.

hungrig är jag också, men det är på tok för kallt och långt för att resa mig ur sängen och gå till köket. i-landsproblem , ja jag vet! men jag får väl göra det bästa av situationen och försöka somna i alla fall. hade dock velat haft sovsällskap inatt. då hade jag förmodligen sovit för länge sen. som sagt - jag har mycket lättare för att somna om jag vet att jag har någon bredvid mig..

näe. jag gör väl ett sista försök då till att somna. lyckas jag inte är jag vaken ända till imorgon. så det så! ville bara skriva av mig lite. godnatt 


Until I fade away.

har precis suttit och kollat på Modo - Brynäs. en fruktansvärt dålig och tråkig match att kolla på. att ha lasse jonsson i egen zon kändes fan inte säkert. och sen att bertilsson fick fyra matchers avstägning + 15000 i böter för tacklingen mot luleås jonas berglund, när sedan modos morten madsen och nicklas danielsson kan gå in och göra en varsin huvudtackling på två av brynäs spelare och inte få en endaste minut utvisning, det är ju bara sjukt ...
näe, hockeyn i sverige håller på att bli förstörd. det går inte ens att kolla på det längre.

jag tänker absolut inte sitta och försöka vara någon hockeyexpert, för nån sån är jag inte. men att se sånt där gör hela sporten tråkig att kolla på.



sitter i alla fall och dricker te. åh, mitt älskade te. blev ju extremt sugen på det igår, men självklart hade vi ingen mjölk hemma - besviken moa. så idag har jag gått och suktat efter mitt älskade te. hela dagen har jag väntat trots att vi haft mjölk sen jag gick upp. kan dock inte dricka te mitt på dagen då det hör morgonen eller kvällen till.

funderar på om jag ska dra igång en film att mysa ner i soffan till. i sånna fall blir det nog en film jag sett några gånger, så slipper jag kolla så noga. det är för sent för att kolla på en film man aldrig sett förr. svårt att hänga med liksom.

och jajustja! på senare tid har jag tränat på måbättre i gävle, har trivts riktigt bra där, stort och fräscht gym liksom. i måndags var jag där på upptaktsmöte med en av coacherna - pratade om hur det gått och även om priser för ett årskort. skrev på ett medlemsavtal på ett år, tänkte inte mer på det utan gick och tränade i gymmet när vi var klara. under tiden jag tränade började jag räkna lite på hur mycket det skulle bli på ett år - ca 6500:- för ett jävla gymkort??! wtf. näe, så både idag och igår har jag försökt fått tag på min "handläggare" eller vad man ska kalla henne. lämnade meddelande och mailade henne så hon ringde upp mig nu i eftermiddags. jag sa som det var, att jag inte skulle ha råd då jag blev av med jobbet för två veckor sen + att jag har en häst att betala varje månad. hon blev verkligen hur grinig som helst på mig och sa åt mig att kanske sluta gå ut och fika på stan eller att äta ute. för det första; jag fikar ALDRIG på stan. för det andra; jag äter inte ute, och gör jag det så är det med mamma&pappa. höll på att tappa greppet där ett tag, men jag tog några djupa andetag och sa återigen hur läget såg ut för mig. jamen vadfan tror hon? 6500 på ett år - arbetslös. näe, det går inte riktigt ihop. men till slut blev hon trevlig igen och sa att hon skulle ordna det åt mig. 
så nu funderar jag alltså på att gå tillbaka till friskis. där jag känner mig hemma och vet hur allting fungerar. känns ändå skönt. det var ju där som träningen tog som bäst, så varför ändra något egentligen? jaja. vill inte säga nå dumt om måbättre i sig, men tycker bara att hennes attityd var fel bara... 

näe. det här får räcka för mig för idag. vi hörs väl när vi hörs.


Kiss me one last time before I go my way.

I live to die another day.

har precis betalat lite räkningar. alltid lika roligt när man tvingas göra det. dock var det bara två, men åh andra sidan gick de enda två på ca. 2000 riksdaler. älskar det! som tur är, är det de enda räkningarna jag har den här månaden. eller ja, en till då kom jag på nu eftersom jag ska betala försäkringen på kusen också. yippie! men det är ju så att vara vuxen numera..

ska alldeles ta och hoppa in i duschen. har ju gjort klart allting hos sessan så det är ju lika bra att duscha med en gång så slipper man den bördan senare. så blir det direkt ner i soffan igen efter det. jag trivs i soffan. men det borde ni lagt märke till tidigare.

får se om jag kommer ha några krafter kvar sen för att ta mig in till stan - olander & malms fritidsgård. de kom ju hem från deras lilla tripp igår (om jag inte missminner mig) så jag måste ju åka och hälsa på. eller om det blir imorgon. beror ju som sagt på om jag har kvar några krafter senare. man vet ju inte riktigt med mig ändå. slappast och latast i stan, det skulle kunna vara jag egentligen. för har jag en gång lagt mig är det svårt att resa på sig igen.

näe. nu skriker en varm dusch efter mig. så det är ju lika bra att göra den till lags med en gång. vi hörs när vi hörs.


                                                                                             //link//

I feel it growing stronger.


It's over, no longer.

oh oh oh

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn everytime I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you onced, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong on and leave you behind

I can't waste time so give it  a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

If I live every moment
Won't change every moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do, oh

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

I can't waste time so give a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you



                                        

Here I stay.

när jag avslutade förra veckan på bästa möjliga vis, så kände jag att jag lika gärna kunde börja den nya på bästa möjliga sätt också. därför min frånvaro. eller ja, haha frånvaro och frånvaro men ni förstår vad jag menar.

dagen har inte haft mycket att erbjuda. klev inte upp förrän efter 11, la mig i soffan på en gång och självdog framför teven. vandrade ner på stan runt 2tiden för att köpa ny tandkräm. 149 svenska kronor kostar den mig. kanske kan säga att det är dyrt, men åh andra sidan räcker den i två månader också. brilliant smile - det verkar som att den fungerar i alla fall.

jaja. ska alldeles strax ta mig upp till prinsessan och göra iordning allting för kvällen. känner dock hur det verkligen tar emot då det är freaking cold utomhus. mössa och vantar - check! sen blir hem och soffläge ännu en gång. "intressant" tänker ni nu, vilket jag kan säga att det inte är.. men mer än så har inte den här dagen att erbjuda. därav soffläget. tänkte dra igång en film också. vet inte vilken dock. har ju några stycken jag inte sett, men som alla vet, så finner jag det ganska värdelöst att kolla film ensam, så vi får väl se hur det blir. 

kom ju på att det är tisdag idag ändå - desperate houswives, så nej. det kanske inte blir film ändå. om jag nu inte får för mig att dra igång en efter. vi får väl se. näe. tänkte kila nu så jag hinner med det jag ska göra. viktigt viktigt. vi hörs när vi hörs. 

 
                                                                            I wish it was you and me,
                                                                             'cause that is my dream.

Alone I walk the winding way.

söndag idag då alltså. och jag har ingen söndagsångest. kanske beror det på att jag inte har något jobb att gå upp till. kanske är det ganska skönt, dock väldigt tråkigt och jag blir snabbt rastlös. men det är ju som det är.

ska kila upp till min prinsessa nu strax sen ska jag dra mig inåt stan för lite söndagsmys. känns bra att avsluta vecka 40 på bästa möjliga sätt. herregud. snart har skolorna höstlov också. inte ett dugg avundsjuk faktiskt. har kommit på det mer och mer nu. jag saknar inte skolan ett dugg, och jag har inte gjort det heller sen jag gick ut från polhems dörrar en sista gång. det var bara känslan att inte börja i skolan igen som gjorde att man trodde att man saknade det.

jaja, nog om det. gårdagen var väl fin. kan dock inte säga att jag tycker om goya. fick ju i alla fall en goodie-bag och så fick vi även se de urläckra jennifer och arlene när de gick. skitsnygga var de båda två! kvällen blev tidig för min del. följde med michelle och satt med henne till hennes buss kom. stannade kvar ett tag pratade med jenjen innan jag satte mig i taxin hem. ja, jag tog en taxi hem. det var för kallt för att stå ute och vänta på bussen i 50minuter för att sen gå hem från bussen 1,5km. så därför bestämde jag mig för att ta en taxi hem så jag fick skjuts fram till dörren. visserligen kostade det mig 308 riksdaler, men det var lätt värt det.

näe. nu är det dags för mig att kila så jag hinner in till stan i tid. vi hörs när vi hörs.



                                                                                           //link//

I'm done with these endeavors.

vet att jag har sagt nu många gånger att det finns många osäkra kort. och är det nånting jag verkligen vill just nu, så är det att lägga fram alla dessa kort, öppet på bordet. orkar inte med sånt här längre. ett jävla spel. känns på något sätt att man växt ifrån det nu. så snälla. lägg fram alla era kort på bordet så gör jag detsamma.

vaknade kl.8 imorse av att solen lyste in. trängde sig igenom rullgardinen, in rätt i mina ögon. och med mitt morgonhumör så var det inte det allra bästa som kunde hända en lördagmorgon. min dag är nästintill förstörd...

fortsätter på mitt nyktra jag även ikväll. dock inte hemma från soffan, utan på goya. känns riktigt bra att vara nykter faktiskt. har nästan tröttnat lite på det där med alkohol, jag kan faktiskt ha roligt ändå. men ja. ska hem till michelle&daniel innan vi beger oss mot stan. så alltså ska jag ta mig ut till skutskär idag. länge sen man var där nu. sist var väl typ när sanna fyllde och då var jag också nykter. kan det där med att gå ut nykter jag! ajemän.

nästa helg blir det i alla fall bebiskalas, i stora mängder dessutom. molly fyller 2 år på fredag och så får hanna hem sin lilla bebis då också. typ världens sötaste lilla lurv jag någonsin sett, i hela mitt liv. en sån liten sötnos. så ja. bebiskalas nästa helg då alltså. kan bli mysigt det där ändå.

näe. nu ska jag noppa brynisarna på mamsen innan jag tar mig upp till prinsessan och gör iordning allting. sen måste jag städa klart här hemma också innan jag tar mig över hela stan till kvällens destination. vi hörs när vi hörs.


                                                          And how come when I reach out my fingers,
                                                          it feels like more than distance between us?

So clever, whatever.

jahaja. tredje inlägget för idag, ursäkta för det men jag har haft nå otroligt tråkigt. därför blir det såhär. städade aldrig klart rummet så det är väl nånting jag får fortsätta med imorgon också då. attans..!

sitter för stunden och kikar på dödligt vapen 3. filmer som man började tröttna på för ganska så länge sen då de visas exakt hela tiden. men de funkar att kolla på. slänger ju bara ett öga lite då och då. har tänt lite ljus också bara för att det ska bli lite extra mysigt. dock är det något som saknas?? jag undrar vad det kan vara. inte är det staffan i alla fall då jag har honom över hela mig. sötnosen min.

eftersom jag aldrig städade klart så började jag pyssla med lite andra grejer. jag har nu bytt ut alla kort i mina fotoramar. nu är det numera kort som passar "idag" eller vad jag ska säga. det blev mycket bättre! har även satt in lite andra kort i mitt fotoalbum så det är snart fullt också. har även sytt om min förra nyårsklänning till ett linne som jag planerar att ha på mig imorgon. är dock inte helt säker. det stora vanliga klädproblemet när man ska ut. jag blir inte klok på det.

men ja. det är vad jag gjort idag. + spelat en hel del wordfeud. dock inte alls roligt att spela mot min fina vän då han verkar vinna varenda gång?? inte ens roligt. jag menar. man kan ju faktiskt låta andra vinna också. men nejdå!

antar att jag ska sova snart då jag inte har något bättre för mig. finns ju ingen anledning att sitta vaken då inte. ett ganska värdelös inlägg, såsom den här dagen har varit för övrigt. jag gick ut första gången idag när klockan var 20.00. det är illa. värdelöst. vi hörs när vi hörs.


                                                                                  I have a dream,
                                                                                  and you're in it.

Söt som socker och har sin oskuld kvar.

det gick ju hyggligt att städa upp här hemma. har suttit i soffan i lite mer än 1½ timme nu. jag har tagit en paus. en lång paus. men det är ju så förjävla tråkigt och det kan ni alla hålla med mig om. jag har i alla fall lyckats få bort all tvätt från soffan och även plockat av bordet. detta tog mig ca 2 timmar...
och apropå. är det illa om man har 9 halv-liters flaskor cola inne på rummet? ojdå.

sitter med vetekudden på magen just nu. tackar gud för att vi valde att göra vetekuddar som projektarbete i skolan. min mensvärkkudde är nog bland det dyrbaraste jag har. måste dock gå och värma på den en gång till känner jag. en gudomlig uppfinning.
men i alla fall. när jag satt här i min egna värld och lyssnade på musik, så slogs plötsligt min dörr igen. hmm, undrar vem som är här och hälsar på den här gången?? spännande!

näe. ska väl ta och fortsätta med mitt. snart. måste hitta orken igen. dock inte så mycket kvar, så det borde ju gå snabbt egentligen. om jag bara lägger manken till så kanske. och då måste jag alltså resa mig ur soffan nu med en gång, annars kommer jag förmodligen sitta kvar här nån timme till.



"jag ska köpa grönsaker för 60kr."
haha, kan vara det roligaste jag hört någon säga i sömnen.



Sometimes I run.

godmorgon!
ligger fortfarande i sängen och myser med både filt och täcke då jag tycker det är för kallt för att gå upp. har planerat lite hur min dag ska se ut också. tänkte kliva upp om en stund och göra mig en riktigt god frukost till och börja med. sen ska jag städa. städa som bara den. mitt "flickrum" ser numera ut som en enda stor flyttkartong och jag tänkte försöka göra något åt saken. det är bara äckligt när det är såhär ...

tänkte även försöka hinna måla om mitt vitrinskåp. eller jag kanske inte ska säga måla om - måla på mer färg helt enkelt..

vid den tiden är det väl dags för lite lunch kan jag tänka mig - makaroner & köttfärssås. nomnom*
alltså lunch för en mästare!

vi får väl se om jag är klar med allt efter lunch, annars är det ju bara att fortsätta. har dock inga planer för ikväll, men det visar sig alltid nånting. eller så är jag bara hemma och tar det hur lugnt som helst. vi får väl se :}
näe. ska försöka ta mig upp ur sängen nu och klä på mig lite grann innan mina aktiviteter för dagen kan börja. vi hörs när vi hörs.


Someone like you.

kom hem från jobbet för ett tag sen, har precis duschat av mig allt vidrigt man får på sig. första och sista gången. så jävla irriterad just nu så det är inte sant åt det. aldrig mer helt enkelt.

bortsett från själva jobbet så var det i alla fall mycket trevligt att träffa michelle igen. länge sen sist nu. kan ju säga att det var tur att hon jobbade med mig idag, annars hade jag förmodligen gått i taket på riktigt. hon och jag ska köra på en nykter utgång på lördag. frivillig dessutom. kände att vi inte orkade förtära, så därför tänker vi gå ut och ha roligt ändå. man behöver ju faktiskt inte alltid dricka. ska på goya (kors i taket!!) och kolla på vår chokladpralin jennifer som ska vara modell för make up store som ska ha visning där då. länge sen man var på goya nu. sist var under studentveckan, på måndagen ...

ska väl ta och sova alldeles strax. måste varva ner lite grann innan bara. + smörja in mig. annars kommer jag vara hur torr som helst imorgon. eller ja, jag börjar redan bli. får se vad morgondagen har att erbjuda. har inte riktigt bestämt mig än om jag ska åka in och träna eller inte. vi får väl se. sova ut tänkte jag göra i alla fall. orkar inte ställa någon klocka. näe. sova nu strax. vi hörs när vi hörs.


                                                                                   with you,
                                                                               I keep smiling.


One night to be confused.

vilka värdelösa dagar det här har varit. nå fruktansvärt värdelösa. skulle ju ha tagit 9.45 bussen in till stan idag för att träna, men då knackade morfar på dörren 9.15 med fika. eller ja, fika och fika. frukost hade han köpt med sig. så där satt vi, inne köket till klockan blev halv12 och han skjutsa in mig till gymmet. hittade en jätterolig maskin som tog hur bra som helst också. satte mig på 20 över 1 bussen hem igen för att hinna slänga i mig åtminstone lite lunch innan skitungen skulle komma. 

och apropå buss. vad är det för fel på stadsbussarna i gävle och dess chaufförer?? skulle köpa ett månadskort för ungdom. fick betala en enkelbiljett för ungdom istället, sen när jag sa till igen att det var ett månadskort jag ville ha, blev han skitgrinig och så fick jag inte köpa nå jävla busskort. är det konstigt att folk i denna jävla stad väljer att inte åka buss nu för tiden?! så jävla irriterande. och jag skulle nog kunna sitta här hela kvällen och skriva en massa negativt om dem, men jag väljer att sluta här...

har typ precis kommit hem från en tripp till IKEA med päronen. det fick bli sån mat idag, och inte klagar väl jag över en kotlettrad heller :} sitter bara i soffan nu, med staffan kurrandes halvt över datorn. jättemysigt, verkligen. får väl se vad resten av kvällen har att erbjuda. lutar åt absolut ingenting. känns som det. dock känner jag för att mysa. var ju så länge sen. typ, haha.
jaja, vi får väl se. allt det där är ett enda stort osäkert kort.

imorgon blir det i alla fall jobb. 17.00-23.30 ca. känns både bra och dåligt. inte värt det egentligen, men vad gör man inte för de där små extrapengarna? får ju i alla fall äta god gratis mat och dricka hur mycket cola jag vill ... det överväger inte, jag vet.


                                                                     When I look up at the stars,
                                                                          I want you next to me.

And I'm hanging on a moment of truth.

skulle egentligen behövt sova lite längre än vad jag gjorde idag, men känslan av att åka in och träna tog över. måste dock bli av med min fruktansvärda huvudvärk först som jag somnade med igårkväll. en rackare på att hålla i sig minsann. blir nog hyfsat lugnt på gymmet idag kan jag tänka mig. lite kondition och styrka bara. blev ju trots allt dubbel träning igår.

blir hem sen och koka ihop lite lunch och även åka upp till prinsessan i tid och göra iordning allting. sen kommer ju faktiskt molly, och med den här huvudvärken kommer jag inte orka nånting. därför måste jag hinna duscha och vila nån sekund mer innan.

vi får se vad som händer ikväll. återigen är det ett osäkert kort. mamma prata igår om att vi skulle åka iväg och kika nånstans, vart har jag ingen aning om.  var ju aningen nerstämd igår, så hon ville hitta på något idag för att jag skulle må bättre. ja, vi får se hur det blir. nu måste jag slänga på mig lite kläder och göra något åt håret sen ska jag ta mig in mot staden. vi hörs när vi hörs.


mitt hjärta. ♥

|

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Kiss me trough the phone.

idag har man varit mer än effektiv kan jag säga. tog en 2timmars promenad på förmiddagen, vilket motsvarar ca 1,5 mil. sedan fick det bli 1timmes cirkelträning/styrketräning nu på eftermiddagen. känns bra att vara igång igen, och jag kan inte säga annat än att jag älskar det. 

nu ska jag alldeles strax upp till prinsessan och göra iordning allting. sen blir det direkt hem till duschen. måste skynda mig skapligt så jag hinner bli klar till desperate houswives som börjar idag (!!!) woooop! som jag längtat efter den allra sista säsongen. som de flesta redan vet, så är ju tisdagar och onsdagar traditionella för mig. kl. 21 båda dagarna. går verkligen inte att missa.

har inte mer att säga än så. imorgon blir det gym mitt på dagen, sen kommer jessica hit och lämnar molly så jag ska vara barnvakt åt den lilla skitungen. mysigt. aanäe. dags att kila nu om jag ska hinna med allting.

Fireflies.

jag är helt slut efter den här dagen. efter att ha spänt exakt varenda liten muskel i kroppen i ca. tre timmar är jag mer än utmattad. mer död än levande skulle man kunna säga. men jag är nöjd. jag är mer än nöjd. att den blev ännu bättre än vad jag någonsin vågade tänka mig, det är ganska sjukt. perfektion helt enkelt! dock är den inte helt klar. smärtan var för mycket precis där vid fotknölen, vilket gjorde att vi inte kunde göra klar skuggningen där. kroppen slutade ta emot färgen. så det är lite kvar som ska göras. men först ska jag låta min fina fisk och de fina blommorna få vila och läka en månad. och det allra bästa var att mamma, pappa och storebror blev glada över att jag gjorde tatueringen för dem. ♥
måste även tacka huong för att den blev som den blev, och även hanna som följde med som mitt moraliska stöd och försökte få mig på andra tankar under hela tiden.

nu ligger jag helt utmattad i soffan, med staffan i knät och kollar på two and a half men. kommer antagligen somna tidigt ikväll, men inte klagar jag för det inte. kom typ precis hem från prinsessan. var ju tvungen att åka dit också kom jag på, när jag var som mest död efter dagens bravader.

näe. nu ska jag ta bort plasten runtom, sen visa upp konstverket för dem här hemma. de är så spända över att se hur den ser ut irl då de bara sett den på bild än så länge. haha. till och med brorsan blev glad över den och tyckte den var fin. kors i taket ;}


Dear Mr. president.

jag blir inte klok på dagarna nu. får ingen ordning på dem. allt jag vet just nu är att det är söndag idag - vilket ger mig måndag imorgon. mina nerver är ju allt annat än lugna och avslappnade. nej, det är snarare väldigt tvärtom. det var ju så pass länge sen att jag glömt bort känslan. men det ska bli spännande. jag har ju trots allt gått och väntat på den här dagen väldigt länge nu. jag är ju inte ett dugg orolig för hur resultatet kommer bli, utan det är mer frågan om jag kommer klara av det. för just på det där området gör det så jäkla ont också. det är det enda jag kommer ihåg. men imorgon har jag den där. precis där jag vill ha den. som jag velat haft i flera månader. åh herregud! 

ligger i soffan nu och kollar på "superhuman". ett program om kortväxta. riktigt intressant faktiskt, och det är så fascinerande att se hur de klarar av vardagen. just nu är det om en kille som heter pingping, världens kortaste man. hela 74cm kort/lång. coolt!

var ju i alla fall tänkt att jag och edwina skulle ta en långpromenad typ på fm. men vi bestämde oss för att flytta den lite. de kommer väl snart hem igen, så det blir ju till att byta om då. vi har en runda på 1,5 mil som vi tänkte ge oss på. skönt, det kommer nog gå hyfsat fort ändå tror jag.. haha, vi får väl se. kan ju säga att jag inte kommer ha mina easy tone på mig i alla fall. känns väl sådär då de fortfarande är väldigt hårda och jag får ont av dem. dumt att få skavsår och ont efter halva vägen.

ska ta och dra på mig grejerna nu så jag är klar till de där två kommer hem igen. bild och mer uppdatering kommer imorgon.


Can you even look me in the eye?

jahaja. sitter på bussen nu påväg hem efter våran lilla tripp till åland över dagen. till en början gick det kanonbra, men ju längre ut vi kom på öppet hav, ju högre blev vågorna. och är det nånting jag verkligen inte klarar av så är det vågor. usch och fy. magen vände sig ut&in några gånger. så tyvärr blev varken matintaget eller vätskeintaget särskilt stort...

sitter i min egna värld just nu med musiken i mina öron och bloggar. orkar inte lyssna på fyllekajorna här på bussen, därför valde jag att försvinna. har hunnit sova en sväng också. dock inte alls länge då jag vaknade av att ryggen låste sig i svanken som den brukar göra nu för tiden.

det fick i alla fall följa med lite smått och gott hem. en baccardi mojito, lite snus, parfym och en kristall-deo. det är ju egentligen inte så jävla billigt på båtarna som alla tycker, men lite blev det i alla fall. nöjd är jag för det.

vet inte riktigt vad som händer ikväll. vet inte om jag klarar av att göra nånting då det känns som att jag ska kräkas så fort jag rör mig tack vare sjön som gick. men vi får väl se hur jag mår när jag kommer hem till fina gävle igen. helst av allt skulle jag vilja mysa. lägga mig i soffan och bara mysa järnet. kanske skulle kunna vara riktigt underbart efter en sån här dag.

jajustja. sitter även med en sån där doftsticka man kan spruta parfym på för att se hur den luktar, uppkörd i näsan. min absoluta favoritparfym är det också. sean paul - blårandiga flaskan - herrparfym. mums! tänkte nästan köpa med en sån flaska hem också, men fanns ju bara stora.. men jag får nöja mig med doftstickan så länge. kommer nog sova med den till och med(?!)

janäe. dags för en tupplur igen tror jag allt. vi får väl se om jag skriver mer när jag kommer hem eller om jag faktiskt skiter i det.


Tonight, yeah baby.

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this California king bed
We're 10,000 miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this California kingbed
We're 10,000 miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart on me
My California king

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

In this California king bed
We're 10,000 miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart on me
My California king
My California king

In this California king bed
We're 10,000 miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king

 

             

RSS 2.0