I gotta party man, that's how I live.

jamen, nuså. nu börjar man minsann tagga till på riktigt.
nu har michelle och jenny även kommit hit till J&J's place för att joina mig och linn denna härliga fredagskväll. nu sitter vi och väntar på resten av gänget som ska komma. alla kommer vara här, utom de som verkligen bor här, men det får funka det med. näe, nu ska linn få locka håret på mig så jag blir helt klar. sen ska jag bannemig knäppa första ölen. mums! ikväll lir det goya good people.

ps. J&J, det väntar en överrasking åt er när ni kommer hem. ja, jag r så snäll och vänlig jag! ds.

puss på dig <3

so long suckers!

Breakfast in bed.

tänk va underbart om man någon gång kunde få frukost på sängen?
men istället är man tvungen att tvinga upp sig tidigt som ett as för att ens hinna äta frukost. måste ta och göra mig iordning nu också. det var skönt att vakna i tid för en gång skull. eller ja i tid och tid vet jag inte riktigt, men skönt att inte sova över i alla fall.

ikväll blir det utgång med brudarna, härligt! kommer inte ha tid att skriva mer än såhär för er idag, så jag hör av mig imorgon igen istället. 

so long suckers!

Sanningen slår till när du minst anar det.

mina bilder har kommit idag som jag skickade efter i söndags,
så nu är det andra foto-albumet klart också. mysigt måste jag säga. kom typ hem från skolan för ett tag sen, eller ja, en timme sen nu men ni förstår. käka våfflor, och hur äckligt gott är inte det då egentligen? smaskigt! ska väl alldeles strax dyka ner i skolböckerna igen, måste ju bli klar någon gång. och det är det att när jag gjort klart en grej, kommer jag genast på att det är mer som ska göras som jag glömde skriva upp på listan jag gjorde igår. shit, detta lidande kommer aldrig sluta, eller jo, om ett år när man tar studenten, men det är ju ett bra jävla kvar dit med. 

näe, nu ska jag försöka fortsätta sticka klart det jag började på idag, hur det nu kommer gå utan hjälp av maggan? kommer väl förmodligen gå käpp rätt åt helvete kan jag tänka mig, men jag måste ju försöka i alla fall. näe, dags att kila.

so long suckers!

Fuckface!

fan-helvetes-jävla-hor-äckel-telefon!!!!!! jag vaknade för 10 minuter sen,
bussen gick för 15 minuter sen. blir så jävla less. det är ju roligt att man ens vaknar till klockfan. sitter och slänger i mig frukosten för tillfället, för jag måste  göra mig iordning nu eftersom jag måste till bussen om en fucking jävla halvtimme. fuckface, då var den här dagen förstörd, great .....

Paow paow!

ok, nu är jag helt slut i huvudet. kan inte ens hålla ögonen öppna mer.
har suttit och pluggat i princip hela jäkla dagen, och visst, några saker är klart nu men ändå. plus att det inte är slut heller. det känns som att det aldrig kommer ta slut. men det är väl bara att kämpa på. har ju hunnit gjort klart lab.rapporten nu också, så ett stort grattis till mig! för jag menar, den skulle ju inte alls vara inne för cirkus 4 veckor sen :') haha, näefan. nu ska jag sluta prata om skolan, eller i alla fall för tillfället. 

och jag undrar ju en sak. innan idag hade jag vääääääääääärldens datortorka, och nu är det här mitt fjärde inlägg för idag. haha, jag sa ju att jag skulle bättra mig, och det är ju huvudsaken att jag håller mitt ord. har precis tryckt i mig en macka för att jag skulle få lite energi till att fortsätta plugga, men bara det att jag orkar verkligen inte mer idag, mitt huvudet kommer explodera om jag fortsätter. så jag ska väl krypa ner i sängen snart för att sussa, det är ju ändå en långdag som väntar imorgon. ska bara dricka upp min cola och ta alla mina mediciner innan jag kryper ner i sängen. ja, mediciner. apropå det ..
.. har fått tre nya mediciner jag måste ta dagligen, två gånger om dagen. har blivit en receptbelagd pundare kan man nästan säga. men, huvudsaken är att det hjälper. men att det ska påverka min träning, det förstår jag inte!? WTF liksom. 

aja, nu skriver jag bara en massa strunt. börjar väl svamla och hallucinera snart också. eller, svamlar det gör jag ju redan, men hallucinera. näe det behöver jag ju inte göra. så därför säger jag godnatt nu peeps. vi hörs imorgon, I promise you that.

so long suckers!

Det börjar bli en enda stor dimma nu.

wiiiiho! det börjar sakta men säkert försvinna lite skolarbeten nu.
har gjort klar alla dokumentationer, fackteckningen är så gott som klar nu när jag äntligen ritat upp en modell och kommit på lite kläder att klä på den stackars modellen med, marknadsundersökningen är gjord den också. det känns förjävla skönt måste jag säga! är faktiskt stolt över mig själv. och som jag sa i det tidigare inlägget så ska jag prata med maggan imorgon så hon får hjälpa mig med stick- och virkproverna så de blir klara, nu ska jag minsann hugga in på idrottsuppgiften. erik får helt enkelt nöja sig med att få in det imorgon. för han sa ju faktiskt senast fredag, men att det skulle vara bra om det kom in idag, så det är väl lika bra att göra det nu medan man är på gång istället för att spara det till imorgon, eller vad säger ni homies? 

på teven är american pie - the naked mile i full gång, så jag slänger väl ett öga då och då på det med. tog en liten paus för ett tag sen från allt plugg och tog en tur med bilen med pappa. och kan man tänka sig? bara jag bestämmer mig för en sak så funkar det ju äckligt bra. men, det beror väl på att jag helt enkelt är awesome! bara att erkänna det för er själva gott folk. 

näe, plugg var det ja! och till det har jag en fet cola och en marabou, så ja, det är väl bara att hugga in nu igen. sen är det ju bara snabba grejer kvar att göra. naturkunskapen tänkte jag göra imorgon, och även börja lite smått på samhällskunskapen om jag hinner. tänkte inte jobba med det på lektionen imorgon, för jag ska minsann sticka och virka jag! jajjemen, för det ska jag. ni får ursäkta att jag skriver hemskt mycket om plugg och skolan just nu, men eftersom min framtid verkligen kretsar kring det nu, så får ni helt enkelt stå ut. take it or leave it liksom. näe, nu ska jag sätta igång igen. men först måste jag fylla på glaset och hämta choklad. 

so long suckers!

Det är dyrbar tid vi pratar om här!

och hej och hå! jag har tagit tag i pluggandet nu. och jag känner mig stolt!
har tagit en liten paus nu på cirka 5 minuter för att slappna av lite innan jag tar tag i näst grej som måste göras. båda dokumentationerna är klara att lämna in nu, ska alldeles strax sätta mig och rita upp marknadsundersökningen, men det går ju på kanske 10 minuter, sen är även det klart, och efter blir det vidare till idrottsuppgiften. härligt. bara man kommer igång går det ju faktiskt bra, men det är ju det också. det som är bland det svåraste, det är ju att ens börja, och liksom veta vart man ska börja också? hmm, det är ett mysterium det där ändå tycker jag. imorgon ska jag även prata med maggan och ta tag i stick- och virkproverna så de blir klar någon gång. innan 21 maj måste de vara inlämnade annars kommer jag inte upp i trean, vilket kommer leda till att jag antingen får gå om eller helt enkelt skita i skolan. och det får fanimej inte hända! 

ne, nu ska jag ta tag i pluggandet igen. för mycket slapptid leder ju ganska logiskt till att man skiter i det fullständigt. så skärpning nu! 

so long suckers!

Äter ju typ för två, är det nå fel då?

ok, ja jag vet att det gått otroligt segt för mig nu med bloggen, så därför tar jag tag
i det nu med en gång. har ju fått klagomål av både michelle och joline, så det här är för er brudar. men sanningen är den att jag haft datortorka överlag. har inte haft ork att sitta vid datorn, kan bero på att jag haft datorn ståendes borta vid sängen, och ni vet lika väl som jag att det är ju ändå i soffan jag spenderar mest tid. näe, men nuså! 

körkortet är i alla fall påväg ner i min ficka för er som undrar. var ju på riskettan i fredags, ganska tråkigt, men det fatta man ju ..
.. den 11 maj ska jag göra risktvåan a.k.a halkkörningen. och jag längtar som en alkolist längtar efter alkohol om det tagit slut, så ni förstår alltså hur mycket jag längtar? det kommer i alla fall bli sjukt roligt. sen så, ska jag och jenjen boka skrivningen tillsammans nu i slutet av maj. åååh, vill ha körkort nu med en gång fan. 

och sen är det ju det här med skolan också. ja, vart ska jag ens börja? har ju sjukt mycket nu, och jag måste ta tag i skiten nu annars kommer jag förmodligen inte upp till trean, och det vill vi ju inte? 

  • dokumentationer på trikå, skulle varit inne för ca 2 veckor sen.
  • engelska grammatikprov, skulle gjorts i ettan.
  • stick- och virkprover, skulle också gjorts i ettan.
  • marknadsundersökning, skulle varit klart förra veckan typ.
  • svenskaprov, gjordes förra veckan men jag gjorde det aldrig pga att jag inte pluggat.
  • idrottsinlämning, ska vara inne idag och har inte börjat med det än.
  • naturkunskapsinlämning, ska vara inne på måndag.
  • samhällskunskapinlämning till vecka 19.
åh herregud, hur ska jag hinna? kanske dags att börja redan nu? jajjemen. måste hinna klart, annars kommer jag nog få ett ADHDutbrott skulle jag lätt kunna tippa på. så ja, bara att slå upp böckerna och dyka ner i de.

för övrigt då? jo, det är nå fel på mig och min jävla hungerkänsla. blir så äckligt less så jag vet inte vart jag ska ta vägen. lunchen idag, bestod av äggröra för tre pers. typ, tre mackor, en bra mängd köttbullar plus en tallrik med yoghurt och jag är ändå hungrig!? WTF? äter som en jävla hästjävel fan. och det skulle verkligen inte förvåna mig om att allt det här kommer smälla till efter några år, och sen kommer jag rulla fram. haha, det skulle ju vara rätt roligt egentligen, tänk er om ni gick på stan, så vips kommer jag och rullar förbi. hahahhhaha! 

up next; pluuuuuuuuugga!

so long suckers!

Don't stop me now.

jag tror bestämt att jag fått en slags datortorka nu på senaste tiden.
jag orkar verkligen inte ta fram datorn och sitta med den längre, och då är det ju nå seriöst problem med mig fan!? har väl egentligen inte alltför mycket att skriva om, men äh, det sket väl jag i. torsdag imorgon, vilket är min sista skoldag den här veckan, skönt! fast i och för sig kommer man bli tvungen att sitta och lyssna på någon randomsnubbe på fredag som ska säga att man inte ska dricka alkohol eller ta droger innan man ska köra bil, whaaaaaaaaaaaaaaaaat? det hade jag inte en aning om!! 

måste då säga att jag mår sjukt bra nu, allting flyter på som det ska, det går bra nu. men såhär trivs jag. har så mycket att se fram emot nu också. sista april som redan är planerad det enda vi hoppas på nu är fint väder, modevisningen som kommer äga rum 1a juni 18.00 i aulan på polhem, skolavslutningen, p&l, alla sena sommarkvällar, ja, allt som har med sommaren att göra längtar jag sjukt mycket till. det som är synd, det är den där skiten de pratar om att vi kommer få en kallare sommar pga askan från island. jävla isländare som ska förstöra allting! men det är väl bara att bita ihop. kalla somrar är vi ju ändå vana vid.

det var meningen att jag skulle dra igång en disneyfilm att somna till, men det sket ju sig rejält. plus att det var meningen att jag skulle plugga idag också eftersom vi har prov imorgon, men det sket sig det med. istället har jag legat i soffan med terrorhuvudvärken 2000 typ, så det har helt enkelt inte gått att göra nånting vettigt från min sida. men så är livet stora cirkel, eller vad säger ni? näe, kanske dags att dra igång lite musik att somna till, känns som att sömn är välbehövligt nu. fönstret står på vi gavel så man får in lite frisk luft medan man sover. lång dag väntar imorgon, och jag måste spela sjuk. ja, så får det bli. 

och btw, så vill jag helg nu. myspys :)

up next; sooooooooooooova!

so long suckers!

Let's pretend, we're just two people and, you're not better than me.

vad hände egentligen med att jag skulle sova för länge sen då?
herregud, det är tamejfan ingen ordning på mig inte. skolan idag tyckte jag gick rätt så fort, och efter blev det ju direkt till gymmet med michelle, joline och johanna. jajjemen, nu är det dags att ta tag i det här igen. kan ju inte ha för många slöveckor. näe, för det går jag inte med på. för övrigt då? vettefan vad det varit med mig idag? helt borta med vinden måste jag då ändå säga, men det är väl trevligt ibland det med. 

huong planerade att vi skulle ha klackar på oss imorgon i skolan, ja, våren är här, gruset är nästan helt borta, så det är ju dags att plocka fram de små älsklingarna igen. men kanske inte riktigt imorgon. känner att mitt knä håller på och ballar ur igen, så jag tänkte ta det lite chill med klackarna nu ett tag. så jag får helt enkelt nöja mig med tygskorna, och inte gör det mig nånting det heller. 

näe, nu ska jag bannemig dra igång lite musik och öppna fönstret sen är jag redo att sova. är ju faktiskt helt fantastiskt trött, men ändå sitter jag uppe, och fråga mig inte varför för den frågan kommer jag tyvärr inte kunna svara på. men ja, musik och öppna fönstret var det ja! take care.

so long suckers!

This is all you ever get.

bilden bjuder jag och hanna på, right? 

förstår verkligen inte hur man kan vara helt slut som människa egentligen?
varken min kropp eller mitt huvud har varit med idag. men nu så. nu börjar det ordna till sig, sådär på kvällskvisten, men det är ju alltid nånting. sitter och kikar på gossip nu, och inte hänger jag med alltför mycket heller. kommer väl antagligen decka i sängen till en ännu en disneyfilm, men jag har kommit fram till att det är nog det jag är ämnad för att göra. det är liksom det jag är bäst på. 

imorgon är det måndag, vilket betyder att man ska tillbaka till verkligheten igen. den här helgen har varit underbar. det har den faktiskt. och nå mer detaljerat än så kommer jag inte göra det här, men det har varit bra helt enkelt. näe, nu ska jag ta och kila ut en sväng. hörs kanske imorgon.

so long suckers!

I gotta party man, that's how I live.

hej och hå. känns som att det var en evighet sen jag satt vid datorn.
men jag har faktiskt haft en liten dator/telefonpaus nu på sista tiden. och jag måste ju bara säga att det har varit förjävla skönt! men nu så känner jag att jag kan ta tag i det igen. ska alldeles strax bege mig ut på en liten promenad så man får röra på sig lite grann i alla fall. och senare beger jag mig av mot bomhus. jajjemen, så ser min lördag ut. och mer än så kommer det nog inte hända. men det är så jävla skönt med en lugn helg ibland också, mhm nice! 

näe, men jag tänkte väl mest meddela att jag fortfarande lever med det här inlägget. har ju inte så mycket mer att skriva eftersom det inte hänt alltför mycket. näe, dags att kila. 

so long suckers!

There are more things in heaven.

när näsan täpper igen, ögonen sväller, halsen sväller igen  och det
kliar i hela ansiktet så fort man tar ett steg utanför dörren, då vet man att det VÅR. eller ja, jag vet det i alla fall. så bara så ni vet, våren är på ingång! fick ögondroppar av michan idag, och varje gång jag tar sånna tror jag att jag ska bli blind, helt seriöst, jag får inte upp ögonen på ett bra jävla tag. det är hemskt! var och köpte glass på lunchen, och det finns fan inge bättre än glass i solen. även brillerna åkte fram idag, dock de svarta, men tänkte matcha imorgon så jag får ha mina nya blåa älsklingar. 

det är skönt att skolan har börjat igen tycker jag. komma tillbaka till vardagen, rutinerna liksom. och även träningen. tog ju en vilovecka från träningen förra veckan, men nu så har man även kommit igång med det, och måste ju då säga att det var sjukt skönt att komma igång igen. känns som att det behövs nu såhär efter påsk. 

ja, apropå ingenting, så har jag i alla fall haft en jättebra helg. har ju inte skrivit nånting eftersom jag vart mer borta än hemma. i fredags åkte vi hem till jenny och firade henne, hoppas att du hade en bra kväll! i lördags var det bara att dra på sig finkläderna och försöka se lämplig ut. var på dop för lilla molly. jag och broder tuck blev faddrar så nu är det alltså bara att framstå som bra förebilder för det lilla trollet. efter dopet blev det en massa smörgåstårta och annat gott, tror jag gick upp minst 15 kg pga. det, men inte gör det mig nånting heller. kom hem, grillade och njöt av maten, och sen drog jag vidare till bomhus. igår låg jag bara inne och chillade i soffan även fast det var sjukt fint väder, men jag orkade helt enkelt inte göra nånting annat. 

ja, där har ni min helg VÄÄÄÄÄÄLDIGT kortfattat, men det är nånting ni får överleva. nu sitter jag och väntar på mat. har en massa plugg framför mig ikväll, så det är väl nånting jag måste sätta igång med också. men först; mat på hög nivå! 

bild tagen i fredag ;


so long suckers!

Walking in memphis.

gör den här innan jag börjar göra mig i ordning. ikväll ska Jenny Isabelle
Fors firas för att hon blir 18 jävla fucking år imorgon! YAAAHO! one by one. så nej. dags att göra det här nu, sen fixa till sig lite grann. har fortfarande tvivel på klädseln, men det löser väl sig med tiden det med. 

om dig själv:
namn: anna moa wehlin.
födelsedatum: 28de mars.
stjärntecken: vädur.
stad du bor i: gävle.
glasögon: jajjemen.
tandställning: nope.
sjukdomar: räknas det att man har 5% nersatt funktion? :')
husdjur: kissemissen.
syskon: storebror <3
vem är din absolut bästa vän: dw.
vem är din modeikon: nobody.

din kropp:
hur lång är du: 161 cm.
hur mycket väger du: ja, va ju ett tag sen jag vägde mig.
vilken skostrlk har du: 37/38.
är du nöjd med din kropp: jadå.
skulle du kunna plastikoperera dig: varför?
sak du tycker är fulast med dig: inget, är såååååå jäla läcker.
vilken ögonfärg har du: blå/grön/grå.
vilken hårfärg har du: svart.
har du lång överkropp: njae.
har du långa armar: tillräckligt.
har du långa naglar: jajjemen.

dina känslor, tankar och humör:
hur är ditt humör just nu: hyfsat bra.
vad tänker du på just nu: lite allt möjligt.
saknar du någon just nu: ja, faktiskt lite grann.
gillar du någon: you never know ;)
är du kär: näe.
är någon kär i dig: hur ska jag veta?
älskar du någon: älskar mina vänner iaf.
hatar du någon: näe, hatar är ett starkt ord.
hur är du om du är hungrig: som vanligt eftersom jag alltid är hungrig.
hur är du om du är trött: otrevlig, osocial.

dina önskningar:
du skulle egentligen vela heta: jadu, bra fråga ta nästa!
du skulle egentligen vela bo i: osch, jadu?
din högsta önskan är: att jag ska vinna hur mycket pengar som helst!
du skulle vilja ha: pengar?

ditt rum:
vilken färg är det på ditt rum: svart/grå/vit.
har du en teve i ditt rum: jaja.
har du en dator i ditt rum: I sure have.
har du en säng i ditt rum: näe, varför ska man ha en sång i sovrummet?
vilken färg är ditt påslakan: rosa ;)
har du kläder på ditt golv: nope.
har du tidningar på ditt golv: varför skulle jag?
har du något annat på ditt golv: matter?

övrigt:
vem fick du senast sms ifrån: bullan.
vem ringde dig senast: bullan.
vad gjorde dig senast glad: jadu, don't know for sure.
vilken film kollade du senast på: a cinderella story.
är du snygg idag: ohja!
va skratta du sist åt: angelica, störtskön!
vad gör du på fritiden: inte äre mycket.
när grät du sist: jadu, ingen aning du.
vad sr du om du kollar åt höger: säng och garderober.
ett ord du säger ofta: babe.
någon du tyckt om en lång tid: ...
har du en blogg: nej, vad är en blogg?
kort stubin: kan man säga.
vad åt du sist: toast.

If today was your last day, if tomorrow was to late.

så låg man här i soffan med en skål chilinötter, cola och så är supersugen
i full gång på teven. de flesta i gävle roar sig med att festa idag, och det vet ni ju att jag också skulle gjort egentligen. men jag är en person med bra karaktär, i alla fall i de här fallen. kommer kännas tomt att krypa ner i sängen själv ikväll, men det är väl sånt man får överleva helt enkelt. får trösta mig med att slå igång en film att somna till. måste ändå upp tidigt imorn, måste ta mig till banken så de kan fixa mitt gamla bankomatkort. är verkligen rastlös, men huvudet hindrar ju mig från att ens resa mig upp ur soffan. 

näe, nu ska jag återgå till mitt tevekikande och ätande av chilinötter. hoppas ni småbarn har haft en trevlig kväll hittills. 

so long suckers!

If you want my future, forget my pass.

nu har jag alldeles precis klickat hem en bikini till i sommar,
och även en tröja/tunika. ja, jag är nöjd. eller mest över bikinin, men jag var tvungen att beställa nånting mer eftersom jag får rabatt och grejer. så det var väl bara att slå till då. var meningen att det skulle bli utgång ikväll, men jag och joline slog våra kloka huvuden ihop och kom fram till att det är ganska onödigt att bli fattig redan nu i början av april. så nej. det väntar vi med, så till er som ska ut; ha det så jävla roligt, och btw ni kommer må så dåligt imorn medan jag kommer må AWESOME! haha näe, nu ska jag inte vara sån. eeeeeller?! 

näe, nu ska jag kila. känner att ett megamigränanfall är på igång, så då är det lika bra att lägga sig och sova på en gång så kanske det blir bra sen. 


so long suckers!

I'm calling out your name.

vet ni!? jag har bestämt mig. trodde jag faktiskt aldrig om mig själv.
inte att det skulle hända än på ett bra tag i alla fall. MEN JAG SKA BLI BLOND! har kommit fram till att det är så sjukt fint, och nu när det börjar bli vår och allting, då är det ju så fiiiiiiiiint med blont hår, eller vad säger ni!? :D kommer bilder sen, har köpt blekningsmedel och grejer, så ska slänga i det i håret nu på en gång! 






































MAHA! näe, jag kommer nog aldrig mer bli blond igen. jag är och kommer förbli ett svarthuvud.

so long suckers!

That's the way.

känner mig lite smått irriterad just nu ändå faktiskt. och jag kan inte sätta
fingret på vad det är som stör mig heller. men nånting är det i alla fall jag gruvar mig över. men äh, jag glömmer väl det så fort jag lägger mig, vilket jag tror att jag ska göra snart ändå. måste komma upp imorgon för att träna en skvätt. äh. vettefan varför jag ens började skriva? 

so long suckers!

Du ser på mig där du står.

ni fattar inte hur duktig jag varit idag! man kan om man bara vill.
vaknade upp tidigt, mös i sängen ett tag innan man tog sig in till stan och tränade. efter det gick jag till banken, satte över pengar till mamma, fixade nytt kort och dosa och även nytt leg är påväg. tog mig upp till Y/A när jag var klar på banken och boka drogkursen, hem och luncha och nu sitter man här. ja, jag har hunnit med bra mycket på kort tid, är stolt över mig själv. skulle även fixa garn till OSmössan men de hade tyvärr inte färgerna hemma, så får väl gå och kika om någon dag eller två. 

nu vettefan vad som händer. men jag funderar på att dra fram körkortsboken och läsa lite grann så man framstår som en intresserad person på kursen. måste ju tydligen vara med i alla diskussioner för att man ska få godkänt i kursen så man kan ta körkortet. herregud. och tror ni kursen är billig?! 800 spänn ska de ha. det är helt jävla sjukt det. gör allt för att tjäna pengar eftersom fler och fler väljer att inte ta några körlektioner. åh, så ja. där försvinner min lön som jag slitit för att få. men vad ska man göra då när man måste gå på den där skiten. dessutom håller det på i 3 jävla timmar. kommer vara lagom slut i huvudet efter det, eller vad tror ni? näe, nu ska jag ta nånting att käka innan jag sätter igång och pluggar. hoppas bara vi har nånting gott hemma, annars vettefan vart jag tar vägen nu när jag är så sjukt hungrig. jag skulle kunna käka en hel antilop! aja, kila var det ja! 

so long suckers!

Vem vet när vi ses igen?

det är roligt att det kommer lite snö idag ändå eftersom vi haft så lite
av det den här vintern, eller vad säger ni? nej, jag blir bra nog less på den här skiten nu. jag menar, varför är det ens nödvändigt? åh, jag blir så mör! 

har i alla fall varit ut och glidit i bilen ett tag nu på förmiddagen, och imorgon ska jag boka drogkursen och sen halkkörningen/skrivning/uppkörning, sen så jävlar! jag ska ha det där förbannade körkortet snart. aja, ska alldeles strax åka in och käka lite med mamma, sen ska jag ta mig in till stan. blir borta ikväll. aja, mer än så har jag inte att dela med mig av idag. 

so long suckers!

So I got this for you.

egentligen borde jag sova. jag borde egentligen sova så himla hårt.
men jag kan verkligen inte. det är liksom nånting som håller mig vaken, och jag kan inte sätta fingret på vad det är riktigt. det känns som ångest, men jag tror inte att det är det ändå. det är nånting annat. och om det nu skulle vara ångest, vad är det då jag ångrar så mycket som gör att jag inte kan sova? jag ångrar ju ingenting? alla beslut jag tagit och allt jag gjort den senaste tiden, har inte inneburit följderna av ångest. nej, det måste vara nånting annat. det är inte det att jag tänker for mycket heller, utan det är mest bara tomt. tomma tankar som snabbt suddas ut. eller betyder det att jag tänker för mycket? det är dubbelmoral på gång här hemma. och frågan är ju om det är bra. kanske är det för att jag saknar tryggheten som jag gärna inte erkänner för varken mig själv eller för andra. men där har ni det. jag saknar faktiskt tryggheten. ingen speciell person, utan tryggheten. och är det då det jag har ångest över? men så kan det ju heller inte vara, eller? det här är inte bra för mig, eller någon annan. näe, jag borde egentligen sova så himla hårt istället för det här.

och till er som säger att ni mår bäst av att vara själva; jag vet att ni också saknar tryggheten. alla vet det. 


I can found a way to make it.

jaha, men söndag nu då alltså? hade tänkt åkt in och tränat,
men känns som att det är lite försent nu ändå. plus att jag skulle följt med och grattat farbror min också, men jag sov ju bra nog för länge också. aja, blev alltså chill idag, men det gör väl inte så mycket det heller. mamma och pappa håller på och härjar här hemma och involverar mig i grejer jag inte bryr mig ett skit om. alltså ganska less. och allting ska ju gå så jävla snabbt, herregud, dags att stressa ner en aning kanske? 

ska stänga in mig på rummet nu och städa tänkte jag, eftersom det gick ju som det gick i onsdags. så kanske jag får lite lugn och ro här hemma också? fast, näe. det kommer nog aldrig hända. 

so long suckers!

Nu är det inte långt kvar äh ;)


jenny: 7 dagar
joline: 79 dagar
hanna: 249 dagar

AHAHHAHAHAHA, jamen har man tråkigt så har man ;) men nu vet ni brudar!

Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep.

varför har pengar sån jävla stor betydelse för? jag blir så jävla less!
jag vill ut ikväll, men ekonomin räcker fan inte till äh. åååh. näe, istället är jag sjukt duktig och spar mina pengar till nästa vecka, även fast det bränner i plånboken. fuckface! men som tur är kommer i alla fall storebror och gör min dag, och det är jag tacksam över. näe, jag har till och med inget att skriva om. så därför kilar jag väl ut i solen och jäser ett tag då. bäst så. 

so long suckers!

There's no halo around my head, there's no angels here.

varför intalar jag alltid mig själv att jag ska gå och sova när jag ändå
fastnar fram datorn varenda gång? det är nånting som gör att jag verkligen inte kan ta mig till sängen, även fast den står typ två meter bort och ser helt underbar ut! kall, men underbar är vad den ser ut att vara för stunden. kommer väl antagligen slagga med benen på bordet och datorn i knät ikväll. dålig gamnacke man kommer vakna med då imorgon då, men det fatta man ju! what to do, what to do? och sugen på vatten är jag också, men det är ju alldeles för långt för att gå och hämta det. så jag får väl helt enkelt törsta ihjäl här hemma. åh här va vi positiva märker jag?! eeeeller? men ja, jag ska nog i alla fall aldrig mer dricka ...
... förrän på torsdag.

näefan, orkar inte skriva nå mer. gamnacken börjar redan smyga sig fram känner jag. dags att ställa sig upp och röra på sig lite sen är det bara att slå ner asset igen i soffan. 

so long suckers!

We do this for fun.

minnesluckor. vad ska sånna vara bra för egentligen?
alltså, jag menar. man vill ju oftast komma ihåg när saker och ting sker, och lika vad det är som sker. men ja, det man inte kommer ihåg, har inte hänt som man brukar säga. men inte för att det var någon fara igår, men ni förstår vart jag vill komma med den här saken. vi alla har ju ändå varit med om det. 

idag ska jag ta det så otroligt lugnt. ska inte röra mig alltför mycket och äta chips. äta chips i mängder vill jag lova. och cola, vi ska inte ens ta upp hur mycket cola jag kommer dricka. så ikväll handlar det bara om mig. ska mysa i soffan med mamma och pappa och bara ha det underbart. kanske kommer bror förbi en sväng också och myser med oss, eller så blir det helt enkelt imorgon. ja, jag ska alltså chilla järnet hela helgen. måste ta nya tag inför nästa vecka då vi slår klackarna i taket torsdag och fredag. ja, så det är bara att ta nya tag och börja tagga till ordentligt. jag har precis tryckt i mig en stor skål med ananas och melon, det är faktiskt riktigt smarrigt att käka frukt när man är sliten. tror jag fått det från the bullmaster. nej, nu måste jag sova. det här funkar ju inte. är alldeles för trött för att sitta vaken i onödan. 


so long suckers!

Jag lever min dröm.

jamen nuså! nu händer det äntligen lite grejer här i gävle!
sitter hos J&J och har precis knäppt första ölen för ikväll. ja, för ikväll gott folk ska vi göra gävles gator osäkra! de som går ut, går ut på egen risk vill jag lova. väntar på att michan och alabi ska komma så drar det igång på riktigt. kanske väntas det lite mer folk, men man vet ju aldrig MAHA! dags att dra i sig ölen nu innan den blir varm.

SO LONG PARTYPEOPLE!

RSS 2.0