Första advent ♡

denna vecka tog jag ett beslut. jag tog beslutet om att säga upp mig från jobbet. att må så dåligt som jag gjorde för att gå till ett jobb är det inte värt. jag vill kunna gå och lägga mig om kvällarna och må bra över den kommande dagen. jag vill kunna vakna på morgonen utan att behöva längta till att klockan ska slå 4 så jag slipper vara på jobbet. så, därför beslutade jag detta, och vet ni vad?! jag mår faktiskt bra över det! 

jag har ett annat jobb på gång, kommer få svar därifrån till veckan, och det ser jag faktiskt fram emot! det löser sig alltid, på ett eller annat sätt. 

igår firade vi edwina för att hon fyllt 25. det blev mat, dricka, sång och dans på hille ip med ett gäng tjejer innan vi tog oss ner på stan och heartbreak. jag hade en riktigt bra kväll med både gamla och nya ansikten :} men jag lär då säga att jag inte saknat krogen i den här stan. folk kan verkligen inte bete sig. näe, kroglivet har jag växt ifrån, om man nu kan säga så.. 

i alla fall så är det ju första advent idag. kan för min värld inte tro att någon av er missat detta :} men jag har i alla fall plockat fram julgranen. vissa tycker säkert att det är för tidigt, men då j ska få en adventskalender med tjugofyra paket tyckte jag att det kändes roligare om de ligger under granen så han får plocka därifrån istället för att jag ska plocka fram ett paket dag för dag. men granen blev jättefin tycker jag! jag har pyntat med silver och svarta kulor och silvrigt glitter. tycker det är finast istället för att ha en miljon olika färger i den. så jag är nöjd. till och med så j hjälpte till att fixa iordning den :} 

nu sitter vi bara och myser och funderar över någon film vi kan titta på. får väl se om vi hittar någon :} 




Prestationsångest.

nånting som jag alltid "drabbas" av är just prestationsångest. det spelar egentligen ingen riktig roll vad det är det handlar om. jag vill alltid göra mer än mitt bästa. jag vill lyckas på en gång! 

det här är faktiskt nånting som jag upplever som riktigt jobbigt, då min mage vänder sig i princip ut&in och jag mår bara dåligt utav stressen jag lägger på mig själv. 

nu när jag har nytt jobb så känner jag att prestationsångesten är över dess like. jag kan inte släppa det. jag kan ju inte göra annat än mitt allra bästa, men ändå känner jag mig inte tillräcklig, som att jag inte duger. 

det här äter verkligen upp mig. jag har försökt att tänka "släpp det när du kommer hem, lägg all tanke, omsorg och kärlek på j, tänk inte på det när du är hemma, ta det imorgon när du kommer till kontoret." det är jävligt lätt att tänka på det när kl slår 16 och man är påväg hem. 
jag är så jävla nervös för att de ska komma fram och säga att jag inte presterar tillräckligt. att jag får packa ihop mina grejer och traska iväg. 

sen är det inte bara det här med jobbet heller, det är även privata grejer som ger mig denna prestationsångest. sånt här kan verkligen knäcka mig. detta är min akilleshäl.

så. hur ska jag göra för att bearbeta detta?! jag försöker tänka positivt. försöker tänka att det enda jag kan göra är mitt bästa. försöker tänka att jag faktiskt inte är otillräcklig. 

det är bara jobbigt. allting känns jobbigt just nu. känner mig gråtfärdig. jag får väl helt enkelt fortsätta försöka tänka positivt och försöka släppa det. det blir som det blir. eller? 




RSS 2.0