Sex ljuva sex?

ligger för stunden nerkrupen i filten och kikar på "sex ljuva sex?" på femman. en massa tonåringar som har brutalt mycket sex och tjejer som vill lära sig ha sex som porrstjärnor, bara för att de verkar ha bättre sex. vet inte ens varför jag egentligen kollar på det. för långt till zappern och jag orkar inte resa mig..

tänkte väl ta och försöka sova mig lite grann alldeles strax, inge roligt att sova själv bara, men det ska det väl kanske bi lite ändring på ;} höhö.

har gått och frusit som en idiot idag också. apropå absolut ingenting liksom! ville bara att ni skulle veta det. bara jag inte bir sjuk, för det har jag då inte tid med nu inte, och inte råd med heller för den delen, eller lust till det. så, därför får det bi lite extra c-vitaminer och annat nyttigt för att hålla hälsan på topp. har ju tryckt en liter jordgubbar sådär till efterrätt :}

näe, nu ska jag ta mig en Ipren sen plocka med mig Alexander till sängen och sova oss lite. fredag imorgon, jobb, stan och mys står på schemat ❤

 


Please don't make a fuss, it won't go away.

tog en sväng ut till ikea idag efter jobbet med mamsen. blev en ordentlig gott&blandat påse som fick följa med mig hem. allt från sängkläder - salladsbestick. så nu har jag pysslat lite här hemma och satt upp både nya gardinstänger och gardiner. det blev så mysigt så! ska se till att städa imorgon tänkte jag så bir det ännu bättre :} efter jag varit och fått vaxning och pedikyr vill säga, höhö.

annars, så har min helg varit helt sjukt underbart mysig. hade dock lite problem med att somna igår bara, men det är väl smällar man får ta ibland antar jag. nu ska jag ta och borsta till huggtänderna och krypa ner i sängen och sova mig lite grann. för som jag sa - kunde inte somna igår och gick upp och tränade innan jobbet idag, och ska även träna imorgon igen. var bara det. peace out! 



Glassigt

hur underbart är det inte då när man kan gå ut i shorts trots att klockan är halv12 på kvällen? underbara sommar ❤

och grattis bästa mamma på morsdag!


It is not said, I always know.

alltså. ja. jag vet fortfarande inte riktigt vad det är jag ska säga. vet inte ens om det finns något att säga? sitter och tänker så det gnager för att jag ska välja rätt ord vid rätt tidpunkt, men det går ändå inte. ordförrådet är liksom tomt. 

gårdagen slutade på allstar med järngänget. drack både en och annan shot och provade även en cosmopolitan, höhö :} godare än vad jag trodde den skulle vara. idag har jag mått precis så som jag förtjänat, utan tvekan. inte så konstigt med tanke på min vinglande väg hem inatt.
gick ner på stan och mös lite grann där vid halv11. råkade även springa in på systemet och handla hem en gott&blandat påse. alltid bra att ha sakerna hemma ifall man känner för att vara spontan.

sitter just med två färgburkar i skallen och ska ta och dra i lite färg i brynen och fransarna så man blir lite fräsch sådär är det tänkt. kom hem från mamsen och papsen för ett tag sen. åkte ut dit och käkade lite gott. helt klart lätt värt det. nomnom*

jaja, den här kvällen har inte mycket att erbjuda. vi får väl se. som det ser ut just nu bir jag bara hemma med alexander. kanske lika bäst det ...


To help us grow.

sen igår har jag suttit med den här sidan uppe och inte riktigt vetat vad jag ville få sagt. och faktiskt så vet jag inte vad jag vill få sagt nu heller. det är lite upp&ner just nu, på ett positivt sätt, tror jag? det har hänt lite saker och ting som jag inte riktigt kan sätta fingret på, och inte heller direkt prata om. jag klagar inte, absolut inte. som sagt, jag tror det är något positivt.

annars, så har jag gjort ett nytt försök till att sluta snusa på riktigt. så just nu går jag och småäter hela tiden. tur att man springer bort det. får väl se hur det går den här gången. förra gången höll jag uppe en månad ungefär. nånting jag tänkte försöka slå den här gången. så jag ber om ursäkt på förhand ifall jag någon gång uppfattas otrevlig. men jag ska göra mitt bästa för att hålla humöret uppe. 

och eftersom jag inte vet vad jag vill få sagt med här, kan jag lika gärna sluta. men jag är glad i alla all, och det är huvudsaken. 


To light the night.

uuh, måndag. började 7 imorse, ungefär mer död än levande när jag kom till jobbet. migrän har jag haft hela dagen också. så jag ber om ursäkt till er som fått stå ut med mig idag, men där har ni anledningen till varför jag varken pratat eller varit särskilt glad i alla fall. har lagt koncentrationen på att inte kräkas, därav tystheten och bitterheten.

och nu är jag så sällskapssjuk så jag håller på och dör. bara för att jag inte pratat med någon på hela dagen. fuck. jaja. planerna runt att hitta en kuse att hoppla omkring några dagar i veckan ändras ganska fort. nu har jag fått svar från en som kommer ha sin i järvsta, max 10 minuter ifrån mig. underbart. men, räknar inte riktigt med nånting, utan vi får se hur det blir efter jag varit där och hälsat på och provat den lilla (läs stora) damen.

näe, ta och hoppa in i duschen och köra lite håriinpackning så jag får bort mina tovor ur håret. sen blir det faktiskt sängen. får se om jag lyckas ta mig upp imorgonbitti för att träna innan jobbet eller om jag faktiskt ligger kvar i sängen och sover en extra timme.

bilden beskriver faktiskt ändå ganska bra mitt vardagliga humör just nu,
förutom dagens. men annars så säger bilden otroligt mycket.

Vilken härlig dag, nanana nananananaaaa!

åh va härligt. katterna kom och väckte mig nyss och ville gå ut. eller ja, halle kom och väckte mig rättare sagt. staffan har ju legat som ett plåster mot mig inatt. ekorrgos*

tänkte blunda någon timme till innan jag cyklar in te stan igen. klockan är alldeles för lite för att vara lördag. plus att jag måste hinna svänga in på systemet då det är planerat en heldag ute idag med gänget. såå härligt! aanäe. var bara det. peace out! ❤


Everthing is what you make of it.

fredag, och jag är helt slut. gick upp vid kvart-över-fyra imorse och duschade för att jag frös så mycket. sov ju till och med påklädd med dubbla täcken. burr*

varit på bra humör mestadels av dagen, kan ju egentligen inte vara annat :}

sitter just nu hemma hos mamma och pappa, nerkrupen i en gosig filt framför brasan. kan knappt hålla ögonen öppna nu när jag får lite värme i och runtom kroppen. ska sova kvar här inatt så katterna får sova inne lite grann och inte bara ute på altanen. + att det skulle bli varmt och skönt imorgon så tänkte passa på att lapa lite sol här ute.

var väl egentligen bara det jag skulle säga. känns lite konstigt att vara här ute ensam när jag inte bor här längre, men det är bra mysigt också. hade dock varit bättre med lite sällskap... peace out!


mys torsdag ❤

en underbar dag som jag skrev förr. mer än välbehövligt. harmoni som jag brukar säga. nystädad lägenhet har jag också ^^. nu blir det till att mysa ner under lakanen och sova. ❤


I'm here to stay.

ååh, sån mystorsdag det här har varit då :} välbehövlig må jag då säga.

var ut och käkade med några från jobbet igår, hade vår egna lilla avtackning av amanda som lämnar oss imorgon. var först till terassen och käkade lite grann, (ganska skapligt besviken på maten blev jag i alla fall) traskade över till interpool efter och tog några drinkar sådär. en fin onsdag faktiskt.

och en bra torsdag som jag också skrev. ligger i soffan hemma hos mamma och pappa nu och myser järnet med staffan. ska alldeles strax åka hem tänkte jag. måste ju städa och laga mat så jag har till imorgon. fast insåg precis att det kräkregna ute, så blir nog kvar ett tag ändå. tur att man inte sitter i sjön om man säg ;} peace out!


If you live another day in this happy little house, the fire is here to stay.

alldeles strax ska lilla jag ta mig till hemlingby för att springa mig en runda. är aspepp på det nu! tänkte bara slänga ihop käk lite snabbt sådär. perfekt väder också för att springa måste jag säga. var ju på gymmet imorse och tränade, även idag ett kort och intensivt pass. men känner att jag behöver konditionen också, så därav löprundan. 

annars, så har väl dagen varit lite sissodär. stressigt. tiden har gått fort men dagen har ändå varit lång. ja, ni förstår vad jag menar. jaja, nå mer intressant än så har jag inte att säga. inte för att allt det här var intressant heller. näe, dags att kila nu så jag hinner ta mig ut innan björnarna kommer fram ^^.


You can catch me, don't you run.

trött tjej, hej! fattar inte vad som hände idag, men fy satan i gatan så trött jag varit, heeeela dagen också. det var bara tur att edwina skickade sms till mig imorse, annars hade jag förmodligen sovit över rejält. ♥ blev lite piggare efter cykelturen till jobbet i alla fall. motvind hela sträckan vid järnvägsmuseet. och blev även på bättre humör när jag kom dit, alltså till jobbet, inte sträckan. höhö :} 

kom hem efter jobbet, hade tänkt laga iordning mat och åka ner till gymmet på en gång, men så blev det ju inte. somnade visst i soffan. och inte orkade jag laga mat då heller. utan det fick bli tacopaj även idag, som det även bir till lunch imorgon. nu ska jag bara fylla i lite papper som jag måste lämna på komvux innan jag cyklar vidare till gymmet. det får bli ett kort men intensivt pass idag då tiden bara rann förbi. ska nog gå och lägga mig direkt efter när jag kommit hem. efter jag duschat vill säga. 

ska ringa och bestämma en tid med kvinnan med hästen också. fortfarande en väldigt trött, exalterad och lycklig tjej. vill bara sätta igång med detta lilla projekt nu med gång. iiiiih!


Our hearts sings 'cause we do not know.

gårdagen blev fin, trots mitt trötta jag liksom. traskade ner till mingel&bar runt halv11 tiden och mötte upp några utav grabbarna från jobbet, hade faktiskt riktigt trevligt. 

idag är det inte alltför mycket som hänt. alltför lite skulle jag vilja påstå. låg kvar i sängen alldeles för länge trots det sjukt fina vädret som jag skymtade genom persiennerna. men så är livet.
knatade iväg till willys och handlade hem lite grann till maten. det får bli tacopaj idag, nomnom* ska väl ta och städa upp idag också då, eftersom det inte blev så mycket av det igår. hann bara plocka undan en sjuhelvetes massa kläder innan jag var tvungen att göra mig iordning. så det fick alltså vänta till idag. 

för övrigt så är jag så lycklig just nu. verkligen jättelycklig. som jag skrev förr har jag ju varit ut och letat efter en häst nu att ta hand om. idag fick jag ett svar från en kvinna med en halvblodsvalack, som jag även kommer få börja träna och tävla med om allting går som det ska och kemin stämmer. lycklig tjej!* ska ut nu i veckan och träffa henne och lillkillen, så förhoppningsvis har jag ett nytt projekt pågång. som jag sa - lycklig tjej! ni kan inte ana hur bra det känns! 

annars sitter mamma och pappa just nu på flyget till italien. lite svartsjuk är jag allt, men det är bra för dem att komma bort ett tag bara dem två liksom. hoppas ni får det bra där borta! ♥ 

nu måste jag ta och hugga in på matlagningen och sen städningen och sen ta en lång varm dusch. sen så får det nog bli kväller. sjukligt trött tjej måste jag då säga...

pigg tjej

Our hearts sing less than we wanted.

att en del personer lyckas få mig så chockad. jag är chockad, och glad. mest chockad. men också väldigt glad. varför behöver vi egentligen inte gå in på för det är inte så viktigt för er. 

ligger just nu i soffan, i fosterställning, med vetekudden på magen och dricker tranbärsjuice. ni vet precis vart det här är påväg redan eller hur? urinvägsinfektion. alltid lika roligt. *låter-er-anteckna-detta-i-era-intresse-block* tänkte förflytta mig in till duschen om en stund och lägga mig där på golvet med varmt vatten på magen. kanske hjälper det, kanske inte. så drygt. märkte av det lite grann igår, men tänkte inte så mycket på det. men imorse när jag vaknade var det hemskt. som tur är har jag så snälla föräldrar så de kom hit med två förpackningar tranbärsjuice. nånting jag tycker är så jobbigt att dricka, eftersom det är så avskyvärt. men det hjälper, så jag får genomlida det med ett halvt tillgjort leende på läpparna. 

ska diska och städa upp helt ordentligt här hemma idag är det tänkt. det är så fruktansvärt äckligt så det är ju inte sant åt det. länge sen nu sen jag storstädade ordentligt. och så tänkte jag även gå och kika om det finns någon tvättid typ imorgon så jag får undan lite grejer. hääärlig lördag!

imorgon åker mamma och pappa till italien också. de kommer vara bort ända till tisdagnatt, inte veckan som kommer nu, utan veckan efter. kommer dröja aslång tid innan man får träffa folk igen. alla är borta just nu. foreveralone* typ. haha. näe. nu ska jag försöka göra nånting åt mitt liv. och min lägenhet. peace out! 


My tired heart is beating so slow.

onsdag. 9 maj. 2012. tiden bara rinner förbi. idag åkte min vän hanna till turkiet med sin familj, och mormor och morfar åkte även till italien idag, och mamma och pappa åker till italien på söndag, och david och edwina åker till grekland typ i juni?? om jag inte missminner mig helt. jag vill också åka utomlands...

annars. så vill jag ha en häst att rida några dagar i veckan. håller på och få tuppjuck här hemma. vill verkligen ut på hästryggen igen. det går inte en dag utan att jag tänker på det. har satt ut en annons på blocket, men har inte fått något svar ännu tyvärr. saknar donna nå fruktansvärt. saknar att bara vara i stallet och ha det som en fristad. saknar att komma ut och bara släppa allting och bli liksom ett med hästen. en gång hästtjej, alltid hästtjej. så är det faktiskt. så om ni känner någon, eller har egen pålle ni behöver/vill ha hjälp med. hojta gärna till! 

första bilden som togs på mig och donna när hon kom hem till mig 28 november 2007. ♥

I love this place, but it's haunted without you.

oj. det är så mycket som hänt sen sist jag skrev. var på afterwork i fredags. hade trevligt med folket. blev ganska skapligt jävla skitfull - vilket resulterade i att jag blev förbannad - vilket resulterade i att jag började grina. sprit och jag går inte riktigt ihop, ändå drog jag i mig fem raka mintushots innan vi drog ut på krogen. varför?? ja, det skulle jag också vilja veta. 

vaknade fortfarande full i lördags, fick sällskap av grannen min till willys för båda var sugen på iskall cola och apelsinjuice. apelsinjuice är så fruktansvärt äckligt jävla skitgott dagen efter. knatade hem och stekte mig lite bacon till frukost innan jag drog iväg och mötte upp min cheerleadingpolare. ja, ni läste rätt. jag agerade cheerleadar i lördags - full och bakfull som jag var. men hur roligt som helst var det. åkte hem till mamsen och papsen och blev bjuden på lite grillat. la mig och sov tre timmar - vaknade upp och var mer bakfull än någonsin. grabbarna från jobbet försökte få med mig ut även denna dag, men mådde alldeles för dåligt (självförvållat(stavning?)). därför blev det mys i soffan istället till hockeyn.  

idag (söndag) vaknade jag upp och mådde bra. mös på som satan gjorde jag åh. insåg att det var alldeles för fint väder utanför för att sitta inne och häcka. så jag målade om naglarna en sväng innan jag satte mig på racercykeln hem till mamma och pappa. väl där, satt vi ute i solen och fikade. mamma hade ju gjort kärleksmums, nomnom* sen satt mamma och jag som några ordentliga muppar i hammocken och spelade rumble mot varandra - jag vann. vi satte oss i bilen och tog en tur. jag mamma och pappa alltså. jag körde. tog en tripp ut till älvkarleby och checkade in golfbanan. nej, jag ska inte ut och lira golf. pappa ska. imorgon. åkte hem sen så jag fick laga lite mat. nu sitter jag mest i soffan och häckar. har precis tryckt i mig hallon och fikon. så gott. så nyttigt. alexander ligger här bredvid mig och sussar. tror han är lite trött faktiskt. jag också för den delen. så nu ska jag rosta mig en macka innan jag kryper ner i sängen och sover. jobba imorgon. ska även köra igång ordentligt med träningen igen. bara så ni vet. peace out! 

haha, sjukt osmidiga för att vara cheerleaders.
men ack så bra vi var!

Remind me again please?

sitter och letar efter den perfekta sommarklänningen.
både till vardag och fest.
hittade en, den var fin.
den var vänlig för plånboken.
den fanns inte i min storlek.
fuck life.

Enjoy life they say.

har kommit underfund med att det är mycket saker jag saknar. saknar min klass, mina fina och underbara vänner där. jag saknar min storebror. saknar min prinsessa och allt som var runt omkring. jag saknar studenten och den ljuva festen. saknar sommaren och värmen. saknar att bara vara jag.

det var bara det jag tänkte säga. nu ska jag måla om naglarna - får se vilken färg det blir denna gång. röd? lila? turkos? ljusgrön? grön? blå? silver? 


The way I used to be - and who I am now.

idag har moa wehlin varit allt annat än nyttig, men åh andra sidan - vem orkar vara nyttig 365 dagar om året då?? inte jag i alla fall. ibland måste man helt enkelt få unna sig lite gott. så idag till frukost blev det äggröra med knaperstekta bacon, lunchen bestod av två mackor (mörkt bröd!) och till middag en calsone. men jag ska ju då säga er att jag kunde inte bry mig mindre. jag har aldrig varit en sån person som hela tiden, 24/7 tänker på vad jag stoppar i mig, så varför börja med det nu? huvudsaken är ju att jag inte sitter i soffan bara under tiden, utan att jag faktiskt tränar också. jaja.

tog en tripp ut till mamma och pappa idag igen. fjärde dagen i rad jag åker dit. orkar liksom inte sitta inne när det är så fint och underbart väder ute. därför passar jag på att åka dit och lapa lite sol. 

tanken var ju att jag och papsen skulle ha tagit en tripp uppåt i landet idag till imorgon för att hälsa på min prinsessa, men det blev ändrade planer. väldigt ändrade planer. det gjorde ont i mitt hjärta när jag fick svaret. så nu får jag bara försöka uthärda tiden i ytterligare 6månader, innan jag kanske kan få hälsa på min fina. kände att det inte var bra för mitt psyke, speciellt inte nu när jag var inställd på att få träffa henne, sen helt plötsligt så går det inte. som jag har gått och väntat på den här dagen, för att sen bli besviken ... 

nu ska jag istället gosa ner mig med alexander i soffan och invänta grey's anatomy. peace out!


6 månader - 1 halvår

aajustja, glömde att säga det förr. men idag firar jag ett halvår med lägenheten. därför får det bli hemmagjorda cheeseburgare med en öl till middag ^^.


Hey there sunshine, lovely sunshine!

gårdagen var lugn, fin och trevlig. jag tycker att Valborg är en så överskattad dag så det finns inte. bara en anledning för alla småfjortisar att vara ute och supa skallen av sig på stan för att sen däcka i en busskur nånstans.
så, istället var jag hem till mamma och pappa och åt middag. mormor och morfar var där också. blev oxfilé -potatisklyftor och bea. en alldeles utmärkt måndag.

just nu ligger jag i soffan och väntar på att gå ner i tvättstugan och slänga in allting i torktumlaren/torkskåpet. sen får vi se vad jag hittar på. ute ska jag vara i alla fall. antingen blir det en löprunda i hemlingby eller så tar jag mig en cykeltur hem till mamma och pappa igen. älskade vår och älskade sol. nu mår jag som bäst! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_200687282.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_200687282.jpg" class="image">


RSS 2.0