I love the way you lie.

jag försöker få bukt på mina tankar som far fram och tillbaka mest hela tiden, men det blir inget bättre resultat. jag försöker le även när det är som svårast, och jag försöker bara vara även fast det verkligen inte går.

varför??
jag borde vara världens lyckligaste, jag har all anledning till att vara det. jag har välmående familj och vänner, och jag har världens bästa människa vid min sida om dagarna. men ändå är det nånting, nånting som tar fram klumpen i halsen och knipen i magen.

jag är inte mig själv just nu, och egentligen är det inget jag ber om ursäkt för heller, det bara är så.

jag ska försöka komma ut och röra på mig mer, ta en promenad om dagen bara för att släppa allting. kanske att det hjälper. förhoppningsvis.

jag ska ta mig ut en sväng nu innan mitt hjärta kommer hem, sen blir det dusch och mys innan läggdags.


Nov. 17, 2012

underbara, fina du ❤


med dig är jag liksom hel ❤


oooops?!

råkade visst klicka hem ett par till skor. bäst att inte säga något till gossen min ;) men visst är väl de söta??


alexander ❤

mitt älskade lilla hjärta ❤😢


Eclipse

myser för stunden med mina favoritpojkar i soffan och kikar på eclipse. eller ja, jag är väl den enda som tittar och myser. medan den ena ligger och sover och fnyser och den andra sitter med näsan i datorn.

i alla fall, kan lova att det är bra nog skönt med fredag imorgon. välbehövligt om inte annat. och så ska jag bara försöka mysa med mitt hjärta så mycket det bara går. åka ut på middag hos mamsen och papsen också. harmonihelg kan man säga ❤

hade egentligen inget intressant att säga. nu ska jag försöka få lite uppmärksamhet av någon av de här två..

du gör mig så lycklig mitt hjärta!


RSS 2.0