Sjuk, ensam och jävlig.

haha. forever alone typ enligt rubriken. men riktigt så är det väl kanske inte.

fredag idag i alla fall. den längsta fredagen i mitt liv ungefär. sjuk och jävlig är jag också. har varit sjuk i tre dagar nu. hosta, tokförkyld och feber. gotta love life!

i alla fall så har hjärtat precis flytt staden för helgen. så nu har jag lägenheten för mig själv. tråkigt och ovant må jag säga. men kanske lite bra också med tanke på att jag är sjuk så slipper han bli smittad. så i helgen blir det vila och en kur så jag bir frisk någon jäkla gång.

nu ligger jag död i soffan med alexander på magen. även han halvdöd. ska väl försöka hitta orken till att äta nånting idag också. vet bara inte vad. jaja.

pyntande johans bås idag på jobbet. haha, det blev så fint så! ^^.


Fredag, 24 augusti.

vissa dagar, som typ hela den här veckan, när man varit ledig, är det inte särskilt roligt att bo vid en skola med skrikande barn, studsande bollar och gnisslande hoppstyltor...

så. nu ligger jag här i sängen, tokvaken och skithungrig. dessvärre har vi haft fönstren öppna inatt och nu är det så kallt att jag inte vill kliva upp. alexander sprang iväg nyss, så jag har heller inget sällskap. jag är lite bitter idag, ursäkta!

i alla fall, så var det inget skämt heller att jag skulle få träningsvärk efter i onsdags. igår lyckades jag kravla mig från sängen till soffan. och sen låg jag där. det kom ett ögonblick då jag trodde att jag var stålkvinnan eller nånting, så på något underligt vänster lyckades jag ta mig till och från willys?? dessvärre är ju gångstilen kanske inte den mest glamorösa jag sett. kan ju meddela mina arbetskollegor att jag numer gör rätt för mitt smeknamn ni så fint gett mig - zeb macahan. det värsta är nog att jag ser er skrattandes också om ni ens skulle läsa det här .... apropå träningsvärk liksom.

och ja. till det jag egentligen ville komma till.. kollade ju som sagt på HELA the dark knight igår. och jag mådde så dåligt både under tiden och efter. när jag skulle lägga mig efter, såg jag det där vidrets ansikte när jag blundade. och jag kunde verkligen inte somna. låg och vred och vände mig. men tydligen måste jag slocknat stenhårt efter ett tag, för jag märkte inte ens när gossen sa hejdå imorse. om han ens gjorde det vill säga?!

ikväll blir det middag och bio i alla fall för hela slanten. mysigt! näe, nu måste jag fan gå och göra frukost. fick plötsliga cravings efter ägg?


We've been hurt before.

har precis kommit hem från en provridning. ett 8årigt fullblod som jag berättade om tidigare. jättetrevlig och fin häst! ska dit på måndag igen. lycklig tjej som hittat en hästkompis*
och jag kan ju säga att jag kommer ha så förjävla ont i kroppen imorgon. har redan börjat känt av träningsvärken. helt förståeligt eftersom det är 8 månader på marken istället för på hästryggen. fastän det var ovant för mig, så gick det ändå jättebra. så glad nu! 

ska ta och vila en liten stund nu. känner att migränen är påväg. så det är lika bra att krypa ner på en gång och trycka i mig en ipren och alvedon. orkar liksom inte ha migrän just nu ...måste hinna bli pigg till hjärtat kommer hem så vi kan åka och handla och greja. 

och apropå absolut ingenting, så ska jag tvinga mig igenom hela the dark knight som går imorgon på teven, för att sen gå på the dark knight rises på fredag på bio. nananananananananana BATMAN! haha. hörshej! 

 

tisdag, 21 augusti.

har lite morgonmys nu med mitt lilla hjärta, medan det stora hjärtat är och jobbar ^^.

tanken var ju att jag skulle åka och kolla på hästen idag, men eftersom min skolstart går av stapeln idag, så känner jag att jag inte riktigt hinner. måste hinna fixa lite grann innan dess. och efter lektionen blir det direkt iväg och möta upp amanda för en liten avskedsmiddag sådär innan hon flyttar över till Australien eller nya Zeeland (nånting åt det hållet).
så nej, jag har inte riktigt tid idag att åka ut och kika. ska prata med henne och se så vi kan skjuta upp det till helgen kanske.

ska väl ta och försöka ta mig upp ur sängen alldeles strax också. men det är ju så fruktansvärt skönt att ligga kvar och dra sig, speciellt när man vet att man får också :}


Iiiih!

har eventuellt hittat en liten hästkompis nu. meeeeen, jag tänker inte ropa hej innan jag kommit över bäcken så att säga. ska dit på tisdag och hälsa på. får väl se då. håll era tummar och tår för mig tack, så slipper jag vara så rastlös och klättra på väggarna här hemma.

och hästen är lite större än den på bilderna, men bara lite ;)


New in.

köpte ju som sagt en nyårsklänning härom dagen. är dock lite osäker .. vad tycks liksom??


Trött kvällshumor, godnatt!


tisdag, 14 augusti

jag vill så himla gärna vara ekonomiskt oberoende. vem vill inte liksom? kunna ta ledigt från jobbet någon dag, åka utomlands och unna sig själv nånting. nu får man istället leva så snålt och billigt det bara går för att överleva en månad, okej. kanske inte riktigt så, men det är heller inte långt ifrån.

varför jag ens började inlägget så, är för att den här dagen har varit jobbig. psykiskt och fysiskt. lång dag helt enkelt. och jag kommer på mig själv att jag står och svär för mig själv över att det BARA är tisdag. den värsta dagen på veckan.

nu är jag i alla fall hemma i soffan, och nu har jag kvällen att se fram emot istället. dock kommer jag tyvärr vara själv nästan hela kvällen då mitt hjärta är och rensar upp hemma så han blir klar någon gång.
ska ta och slänga ihop lite nudlar nu alldeles strax sen bege mig ut på en promenad. rensa skallen lite grann från allt som finns där. det är lite för mycket nu.


Words inside my head but you don't wanna know.

hej, mitt namn är moa och jag har problem. 
heeeej moa!

seriöst. jag blir galen på mig själv. jag borde inte få kolla på kläder såhär på internet. det är det absolut värsta jag kan göra. jag berättade ju förr (var ett bra tag sen nu) att jag köpte typ tre par skor inom loppet av en vecka, knappt. sen därefter har jag ju klickat hem både det ena och det andra. och idag. just idag, 11 augusti 2012 klickade jag hem en klänning. en nyårsklänning dessutom. och det roliga är ju att den jag köpte till förra nyår, hänger fortfarande i garderoben, MED PRISLAPPEN PÅ FORTFARANDE!!! jag blir inte klok på mig själv. hade ju tänkt att jag kanske skulle kunna ha den det här året istället då eftersom det verkligen inte blev som jag tänkt mig sist. men nu när jag satt och kikade, och hittade den här klänningen, så kunde jag ju inte bara låta bli. bara att hoppas på att jag kanske får användning för den här, så inte den också hänger och skräpar i garderoben. och kanske hoppas på att jag inte hittar någon mer klänning som jag får för mig att jag ska ha till nyår. för jag menar. jag är ju ute i gaaaaaaaaaaaanska god tid även detta år. som jag sa; jag bir inte klok på mig själv.

annars då, förutom mitt hysteri runt att nätshoppa. skulle ha träffat min saknade vän hanna idag och tagit några glas, men då hon var alldeles för bakfull för vår lilla aktivitet så fick vi skjuta på det hela. så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig själv med. kanske kila över till willys och köpa hem lite gott att knapra på, slå igång en film och krypa ner i soffan. orkar ju inte göra något den här helgen heller då jag är helt slut som människa. vaknade runt halv1 idag, och sen dess har jag inte gjort många knop. inte ens varit utanför dörren. så. kanske ska ta och rycka upp ma själv lite grann. komma ut och få en nypa luft.... puss!

provade surströmming med edwina i tordags. det absolut vidrigaste jag ätit!

Do you know? We're stuck in the middle two ways to go.

tänkte liksom bara kika in och säga hej och berätta om mitt totalt händelselösa liv just nu ...

den här måndagen har varit bra faktiskt. trots min totala söndagsångest som jag hade igår för att behöva kliva upp till jobbet, så har dagen varit skitbra och skitsnabb! skapligt skönt det ska ni veta. förra veckan var ju en ordentlig skitvecka. från måndag till fredag var det en enda vidrig skitvecka... usch*

ja, åkte och handlade hem lite mat till den här veckan direkt efter jobbet. och jag måste ju egentligen vara fruktansvärt svår att leva med. med tanke på att jag inte äter precis allting, medan min andra halva äter allting. ber om ursäkt till hjärtat mitt i förhand, och lite i efterhand. men efter många om och men så kom vi i alla fall fram till nånting att äta den här veckan. 

hade ju gjort upp en plan om att jag skulle ut och gå direkt när jag kom hem också, men jag insåg att de visade pållehoppningen på teve, så det var ju kört med en gång det. som tur är, är det slut nu så tänkte väl dra på mig träningskläderna och bege mig utåt. mina fina semesterkilon som jag la på mig måste bort nu med en gång ...! jösses. så nu får det bli promenader och springturer var och vareviga dag så man kommer tillbaka till sitt rätta jag igen, för det här funkar då inte! + att jag vill ha en pålle att skrutta omrking med snart, innan jag dör liksom! var väl egentligen bara det. behöver ju inte alls sitta här och beskriva hur långa och tråkiga mina dagar egentligen är.

längtar som en tok till jag pluggat klart! 



RSS 2.0