Me, myself, I got nothing to prove.

jag måste bara börja med att berätta att jag ÄNTLIGEN fått tag på en praktikplats. inte en minut försent måste jag ändå säga.
det känns riktigt bra må jag säga. plus att jag får börja redan imorgon. och jag har sara att tacka för den fina insatsen att fixa en plats åt mig. jag är så lycklig! 

kom typ hem för inte alls så länge sen. ska alldeles strax kila upp till min prinsessa och göra iordning allting så det är klart för idag. sen hem igen, byta om lite snabbt, sen direkt iväg till arbetet mitt. känns skönt att veta att jag kan tjäna lite pengar då och då. med tanke på hur mycket allting kommer att kosta nu framöver. så jag är glad. plus att jag får matersättningspengar sen också för praktiken. wonderful life! 

näe, men jag ska väl ta och kila nu då så jag slipper stressa sen. det är ju bara jobbigt. och jag orkar verkligen inte med det. jo justja! skolan idag var riktigt skön måste jag säga. har suttit och chillat hela dagen. vävt lite då och då, men annars var det rätt så lugnt! näe, dags att kila iväg. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Maybe we'll make something.

godmorgon då alla fuckers! hur fan står det till? jag är så sjukt trött så det finns fan inte på världskartan. jag fattar inte!
eller jo, kanske har det att göra med att staffan väckte mig en miljard gånger inatt? tror fan det jag. blir skolan om ett tag, och för min och m
ichelles del blir det bara till att väva de få timmarna vi ska vara i skolan. hur skönt känns inte det då egentligen? ska väl alldeles strax ta och göra mig iordning. dagens klädsel får bli baggy-jeans, ett linne, tjocktröja, halsduk och mössa. det låter väl alldeles utmärkt det ju!? 

var ju till skolan igår började med vårat projektarbete. visst är vi väl duktiga, som tar oss till skolan och sitter där och jobbar fast vi hade studiedag. ja, det är ju så det ska vara. sista året, och jag sa ju att jag skulle kötta. det är liksom ett måste det ändå. i alla fall. påväg ner på stan efter allt det där, så tog jag en sväng in på biblioteket också. ja, det är sant! jag har faktiskt inte satt min fot där på 2½ år, minst. lånade i alla fall svindlade höjder till svenskan så jag kan börja med fördjupningen snart. kanske är dags med det snart? 

aja, idag efter skolan blir det hem på en gång, måste hinna upp till lilla prinsessan och göra iordning allting för dagen. börjar jobba klockan fyra som vanligt. brynäs - skellefteå. blir väl trevligt det med. kan man ju hoppas på i alla fall. 
näe, nu ska jag ta och göra mig iordning för skolan. åker med pappa in till stan idag, så jag kan ta det lite lugnt i alla fall, och skönt är väl det. hade brutit ihop om jag hade varit tvungen att cykla till bussen nu när det är minusgrader ute. BURR! näe. dags att kila peeps! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Starting from zero, got nothing to lose.

ja, här har ni min lilla kissemiss. ni kanske kan förstå att jag blev helt kär i honom när jag såg honom? går ju inte att motstå!
tio veckor gammal är han i alla fall, en riktig liten bonde, och måste också tillägga att han är sjukt kaxig mot våran andra misse, som också är 2 år äldre. haha, sötnosen min! 

åkte och hämtade honom i mårdäng igår efter skolan. det var egentligen inte meningen att han skulle följa med hem redan igår, men som sagt, det gick verkligen inte att motstå honom. så nu har vi en ny bebis här hemma som tassar omkring, följer en vart man än går. me like very much. så nu har
halle
någon att leka med också, det är trevligt det. det enda som saknas nu är en liten kenneth. men det kommer väl sen det, nöjer mig mycket väl med de två jag har nu. 

skolan idag då. måste säga att jag blev riktigt besviken på hur idrotten blev. trodde det skulle vara svett och tårar idag igen, men så blev det ju självklart inte. ingen riktigt uppvärmning, efter halva lektionen typ, då kändes det som att vi precis blivit klar med uppvärmningen. det enda som var bra det var avslutet. men ändå. hade räknat med så mycket mer. samhällskunskapen var bra. jag tror att jag kommit in hos läraren mer nu, men det beror nog på allt mitt politiksnack, och att jag är så sjukt insatt. lunchen. ja, vart ska jag ens börja?! fick käka potatismos och ketchup idag och två knäckebröd. vilken lunch eller hur? helt sjukt. svenskan efter var bra, men det beror ju på att vi har malin. dock råkade jag somna på bordet när vi skulle kolla på två filmsnuttar, men det var det värt. kände att jag behövde lite sömn. och sist men inte minst, engelskan. börjar tycka att det är riktigt roligt. det är mer fritt nu och tiden går snabbare än vad man tror. riktigt chill faktiskt ...

... mamma kom i alla fall och hämtade upp mig efter skolan, åkte och handlade lite saker till staffan så att han känner sig som hemma, och får sina egna prylar. hem sen, la mig i soffan och dog, bokstavligen talat. började få migrän, så det var ju bara att krypa ner under filten och sova en stund. dock så var det värre när jag vaknade, och jag var alldeles för arg på päronen, helt utan anledning. ledsen för det. gick och la mig en stund efter maten igen, och sen tog jag mig upp till min lilla prinsessa. jag  tycker synd om henne, hon har förlorat sin bästa kompis. stackare där. 

sitter i soffan nu lite halvt död sådär. teven är på, och jag slänger väl ett öga lite då och då på den med. ska väl gå och lägga mig om ett tag, tänkte bara ta nånting att käka innan. kan ju inte gå och lägga mig med en hungrig mage inte. näe, det går inte! imorgon ska jag upp och träna på friskis med michelle halv 10, och sen upp till skolan. är ju egentligen ledig imorgon, men vi har beslutat oss för att ta oss upp till skolan och påbörja vårat projektarbete. kanske är dags nu? jag och hanna ska ha ett UF-företag och det ska även michelle, fast hon ska ju vara själv. men vad ni ska göra, det får ni veta lite senare. 
nu ska jag ta och käka nånting, är alldeles för hungrig för det här. men vi hörs väl imorgon skulle jag kunna tro. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Any place is better.

blev fan ingen dusch för min del nu känner jag. är alldeles för trött. visst, det är väl vissa kroppsdelar som luktar sämre
än andra, men det går att rätta till. får ta en raggardusch imorgonbitti innan jag drar mig iväg till gymmet. så får det fan bli! orkar ju inte ta mig ur soffan nu inte. 

imorse upptäckte jag att jag hade ett stort jävla blåmärke på ena armen, och jag kan verkligen inte komma ihåg hur fan det hamnade där? jag menar, roligt om man gjorde världens vurpa igår och så kommer man inte ens ihåg det? och mystiken tätnar allt mer och mer. plus att jag upptäckte för en liten stund sen att jag även har ett blåmärke på benet? vafan liksom? men som min kära väninna joline lindgren säger: "ska det konsumeras alkohol så ska det ske helhjärtat eller inte alls." det är väl helt rätt det, eller hur? börjar faktiskt tycka om mina fylleskador på något vänster.

nu har jag precis kokat två ägg så det är klart till imorgonbitti så slipper jag ställa mig och göra det då. bara att lägga på mackan och käka med en gång. funderar på att gå och sova snart. eller ja, jag tänkte lägga mig och läsa ett kapitel eller två i boken innan jag ska sova. känns som att det blir en fin avslutning på den här helgen. den har varit riktigt kanon måste jag säga. 
ska ju ändå upp och träna imorgon, så det är lika bra att få lite sömn på benen. kommer ju gå enda till 16.30 imorgon, så man måste väl passa på. så nej. nu säger jag godnatt för ikväll så hörs vi imorgon.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Maybe together we could get somewhere.

haha, bjuder på den här. min röst håller inte i alla lägen, men vem fan brydde sig om det egentligen?  fight blev det i alla fall.



Maybe we make a deal.

som bilden visar, var gårdagen mycket bra! kanske att det blev lite för mycket av det goda där ett tag, men vad gör det?
mådde ju verkligen som jag förtjänade imorse när jag vaknade. eller ja. först mådde jag sjukt bra och var överdrivet pigg, men efter ett tag slog fan allting till på en gång. jag tror jag aldrig varit så sliten som jag var imorse. det är helt sjukt. kan inte ha varit alltför läcker. men jag måste då säga att det har nog aldrig varit så gott med öl som det var igår. och jag tror fan inte att jag druckit sådär fort som jag gjorde heller, det gick fan i som vatten. självklart gjorde jag en videoblogg också, men den kommer att läggas upp om ett tag. haha! 

mamma kom och hämtade mig i skutskär vid typ 1tiden idag, åkte hem på en gång och dog i soffan. har bokstavligen talat proppat i mig chips och cola sen dess. och så har jag även haft tid att slänga i mig en kebabtallrik också för den delen. riktigt jävla gott måste jag säga. hade tänkt att jag skulle ut och springa idag, men jag orkar fan inte. jag är helt slut som människa. så det blir bara en lugn hemmakväll i soffan nu. skönt det!

och apropå absolut ingenting, så ska jag kanske få en kissemiss till. och som kommer vara min dessutom. staffan ska han i alla fall heta. eller ja, den kommer heta så oavsett om det är en tjej eller kille. orange är den i alla fall. mitt dröm ideal över en katt. så jävla söt! 
men nog om det nu. för nu ska jag dö i soffan ett tag till innan jag beger mig till min prinsessa. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I want a ticket to anywhere.

jag känner mig sjukt glad just nu. sitter och ler för ingenting. och det är för att jag var ute och sprang tidigare idag.
jag måste verkligen komma ut och röra på mig för att må toppen. tänkte ställa klockan lite tidigare imorgonbitti så jag kan ge mig på samma vända igen, måste nämligen förbättra min kondition. och det bästa med allt, det var ju att jag inte kände av knäna överhuvudtaget. tror det var det som fick mig att orka springa också, eller ja, fortsätta springa. och det var så jävla skönt efter! nånting jag ska börja med när jag inte tränar på gymmet.
ska fan gå och sova nu tänkte jag. är lite småtrött efter springturen. så ska jag ju ställa klockan lite tidigare imorgon också, sen bär det av ut till mormor&morfar. mysigt det! får se vad som händer efter det, men det lutar åt skutskär-hållet i alla fall, och det fatta man ju ;)
bjuder på en av de skönaste låtarna som finns, perfekt att somna till tycker jag. enjoy!
jag känner mig sjukt glad just nu. sitter och ler för ingenting. och det är för att jag var ute och sprang tidigare idag.
jag måste verkligen komma ut och röra på mig för att må toppen. tänkte ställa klockan lite tidigare imorgonbitti så jag kan ge mig på samma vända igen, måste nämligen förbättra min kondition. och det bästa med allt, det var ju att jag inte kände av knäna överhuvudtaget. tror det var det som fick mig att orka springa också, eller ja, fortsätta springa. och det var så jävla skönt efter! nånting jag ska börja med när jag inte tränar på gymmet.

ska fan gå och sova nu tänkte jag. är lite småtrött efter springturen. så ska jag ju ställa klockan lite tidigare imorgon också, sen bär det av ut till mormor&morfar. mysigt det! får se vad som händer efter det, men det lutar åt skutskär-hållet i alla fall, och det fatta man ju ;)


bjuder på en av de skönaste låtarna som finns, perfekt att somna till tycker jag. enjoy!






SMELL YOU LATER BABES! ♥

You got a fast car.

fredag, och hur tråkigt har jag inte haft det då? har ju återigen varit ofrivilligt ledig, och det är fan inte roligt. hate it!
så jag bestämde mig för att, istället för att sitta hemma och ha hur tråkigt som helst, så tog jag mig mot skolan och satt där några timmar. började väva på sjalen jag och much ska göra. kommer säkert bli skitbra det där! hur ofta händer det liksom att ungdomar nu för tiden åker till skolan och jobbar när de är lediga? inte alls ofta, men jag kände för att bryta den trenden idag, och det gjorde jag. känner mig stolt över att jag faktiskt tog tag i saken. 

har precis käkat, lasange. och jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, men förr älskade jag det, och nu kan jag knappt äta det längre. jag fattar verkligen inte ..? men i alla fall. jag tänkte dra på mig träningskläderna nu om en stund för att komma ut och springa lite. hoppas verkligen att mina knän tänker hålla för det, annars blir jag less, måste ju fan träna idag annars kommer jag bli deprimerad som fan. ska bara ladda mp3;n lite sen så! 

får se om mormor och morfar kommer förbi här idag. mormor har ju nämligen varit till åland idag, och jag skicka med en beställning att hon skulle köpa en stock snus till mig. bara att hoppas på att de kommer idag, skulle behöva det jag. 

igår när jag och mamma kom hem efter jobbet, hade pappa varit och köpt en ny teve. jag älskar det! så jag kommer fan bosätta mig i soffan och koppla in datorn så jag kan kika på filmer där igenom, mycket skönare måste jag säga. lovely! 
näe, nu ska jag ta och kila ut en sväng. hörs väl säkert senare ikväll kiddos!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I lågornas sken fanns mitt hopp och min tro.

godmorgon alla fuckers där ute! hur är det då? det är helt sjukt hur tidigt jag kom upp idag ändå, det trodde jag faktiskt
inte om mig. i alla fall inte efter den senaste tiden då jag aldrig kommit sängen. jag blir fan bara bättre och bättre. sitter och typ fryser ihjäl nu också, och då har jag mjukisar - tjocktröja - och en stor jävla filt runt mig, plus att jag tänt värmeljus. det är helt sjukt hur mycket jag fryser. vad hände egentligen med att det blev såhär jävla kallt så jävla fort då? jag blir lite småless på sverige ändå. ena dagen kan det vara jättevarmt och skönt, och andra dagen är det svinkallt. 

ska ju iväg och träna med michelle, fast det är ju ett tag kvar innan man ska åka, så just nu kan jag bara chilla ett tag. vi ska ta oss upp till skolan sen för att göra klar våran andra väv, ska egentligen börja 13.10 idag, men maggan är ju så gullig så vi fick komma tidigare idag. börjar ju alltså halv9 och går till halv1. skönt det! 

åh shit. kom att tänka på, att snart är det fan jul. eller ja, jul och jul. det är ju visserligen 3 månader kvar, men tänk er hur fort det kommer gå egentligen? sen blir det vår! julen är överskattad tycker jag. visst, det är trevligt att träffa släkten och äta och dricka gott. jag vet inte. för barn är det ju roligt, men annars då? aja. ska väl inte vara så negativ om julen, den har fina stunder den med förstås. 

och idag ska man jobba. tror ni det finns någon ork till det eller egentligen? känner för att vara hemma och bara chilla. det hinner ju i och för sig ändra på sig under dagen, men just nu skulle jag absolut inte vilja åka och jobba. kommer ju hem så sent! och inte vet jag hur det blev med praktiken heller. det är helt sjukt. jag vet inte om jag ska dit, och i sånna fall vilken tid, och till vilket hotell? jag fattar verkligen ingenting. kändes som att det här bara blev struligt, och frågan är ju då hur fan allting kommer sluta. jag börjar få lite lätt panik nu ändå.finns ju ingenting att få tag på, det är ju fan fullt i stan/valbo. jag blir så less!

näe, nu ska jag packa väskan så att det bara är att åka senare. slippa bry sig om det liksom. får se om jag orkar/hinner skriva när jag kommer hem från skolan. annars hörs vi imorgon!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Jag såg inget ljus fast allt runt omkring stod i brand.

just de där tillfällena saknar jag. turerna med linn holmgren. så jävla nice så det är helt sjukt ju! vinter, kallt och mysigt,
och så kaffe på det! härliga tider! men, nu var det ju inte det jag tänkte prata om. har väl egentligen inte alltför mycket att prata om idag egentligen? skrev av mig alldeles för mycket igår för att ha nånting kvar idag. skolan idag var i alla fall sjukt skön. jag och michelle är ju kanske hur grymma som helst! började på andra väven idag. varpade - förskedade - drog på - klippte - solvade - skedade, ja vi gjorde i princip klar hela idag. så imorgon kommer vi äntligen få börja väva, äntligen! så jävla slappt! vi gjorde även en god gärning efter att vi var klar med våran. lite besviken dock. 

och apropå god gärning, så måste jag ju säga att jag är en riktigt bra kompis ändå, även fast det kanske är svårt att förstå. gjorde ju först en god gärning med michelle. efter skolan gick jag, michelle och hanna hem till fröken olander och malm, skulle ju sätta om löspälsen på much. och hanna fick ont i fingrarna av flätorna, så jag ställde upp på att sy fast löspälsen. ja, jag kan vara riktigt bra att ha ibland. och så ska jag även hjälpa irma att plugga till provet vi ska ha i samhällskunskap om två veckor. jag är stolt över mig själv. haha, nog med kärlek till mig själv, men jag ville bara berätta.

jag måste säga att jag är ruskigt besviken. det är faktiskt dåligt gjort om jag får säga vad jag själv tycker. kom igen och bit ihop istället för att bara skita i det hela. det är sån bortkastning så det är ju helt sjukt. jag skäms nästan över det, det påverkar ju faktiskt oss alla. men jag antar att det ändå inte går att säga nånting, det är ju så när man har sin egna vilja, men ibland måste man faktiskt tänka till lite. men och andra sidan är det här bara min åsikt, och den är väl ungefär lika viktigt som en droppe i mississippi. jag bryr mig bara, även fast jag vet att jag egentligen skulle slutat med det eftersom man ändå inte får någon respons. 

näe, nu ska jag ta och kila. orkar inte det här mer. ska väl försöka hitta på något annat att göra. vi hörs väl imorgon skulle jag tro. eller ja, det beror ju på om jag hinner skriva. ska upp och träna klockan 7, sen börjar jag halv 9, går till halv 1, ska sitta kvar i skolan och skriva en affärsplan, börja jobba klockan 4 och kommer väl hem vid 12tiden ungefär. så vi får väl se om jag hinner som sagt. men jag kan försöka göra mig tid i alla fall. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Jag blev fångad i ett mörker.

TJEJLISTA!
1. har du ett par rosa string? - näe, det tror jag inte du.
2. vem var den senaste du pussade? - lammkött ..
3. trivs du med det? - jamen bra nog åh!
4. hur många killars telefonnummer har du inlagt på din mobil? - 81.
5. gillar du någon nu? - ja, jag är ju kär!
6. vad gjorde du inatt? - drömde om politik.
7. och i förrgår natt? - drömde om politik ..
8. vad gör du innan du ska sova? - tar en snus.
9. kan du prata med din mamma och allt? - ja, det tror jag nog.
10. hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - jajjemen.
11. har du varit gravid? - kanske, kanske inte.
12. hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - jag hade dött av skratt!
13. choklad eller glass? - både och, eller ja. choklad är gott, men isglass är mumsigt det med.
14. push-up eller tshirtbh? - ingen alls förfan!
15. string eller hipsters? - jag gillar mer mormor-trosor.
16. klackskor eller sneakers? - sneakers, lätt!
17. kjol/klänning eller jeans? - inget av det tack.
tio fakta:
1. hemstad/ort? - gävle.
2. hårfärg? - svart.
3. längd? - 161 cm
4. ögonfärg? - blå/grön/grå.
5. frisyr? - snaggat.
6. skostorlek? - 45.
7. humör? - väldigt bra tycker jag!
8. färgat eller naturligt hår? - gissa?
9. civilstatus? - SINGEL!
10. vänster eller högerhänt? - höger ofc.
tio saker om ditt liv:
1. har du nånsin varit kär? - kanske jag har ja.
2. tror du på kärlek? - öhm, för de som hittar den, ja.
3. har du gjort nånting inom kärleken du verkligen ångrar? - näe, kan jag inte påstå.
4. har du nånsin fått ditt hjärta krossat? - krossat och krossat vettefan.
5. har du nånsin krossat någon annans hjärta? - kanske håller inte koll riktigt?
6. har du blivit kär i din bästis? - ja, jag blir kär i varenda människa jag ser.
7. har du nånsin älskat någon utan att berätta det för någon? - nejje!
8. är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - jajjemen, livrädd för att vara mer exakt.
9. har du nånsin haft en hemlig beundrare? - jag har ju flera stycken, hallå?
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - icke sa nicke.
tio saker:
1. kärlek eller pengar? - både och egentligen.
2. cider eller öl? - recorderlig 7,0 dricker jag jämt!
3. dag eller natt? - both.
4. one night stand eller förhållande? - one night stand, i alla fall för stunden.
5. tv eller internet? - internet.
6. pepsi eller cola? - COLA! det va nog den dummaste frågan jag hört!
7. vild fest eller romantisk hemmakväll? - vild fest, romantik är inget för mig ..
8. färgfoto eller svart/vita? - svart/vita, de blir mer levande då.
9. telefonkontakt eller face to face? -face to face, hatar att prata i telefon.
10. bilddagboken eller myspace? - lunarstorm!
tio, har du någonsin:
1. har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - näe, jag är så jävla listig förstår ni.
2. har du nånsin velat ta livet av dig? - finns inte ens på världskartan det.
3. har du nånsin gjort något du ångrar? - det finns väl vissa saker.
4. har du hoppat bungy jump? - näe, och kommer aldrig göra det heller.
5. har du nånsin varit med i en olycka? - jajjemen.
6. har du nånsin ätit en hel tårta? - aa, smörgåstårta!
7. har du nånsin önskat att någon sa göra sig riktigt illa? - ja, det är väl klart.
8. har du nånsin gått på bio ensam? - näe, men det är nånting jag ska göra innan jag dör.
9. har du nånsin gillat någon utan att det varit ömsesidigt? - när jag va liten kanske?
10. har du nånsin tyckt att världen suger? - näefan! man gör det som man vill ha det.
tio känslor:
1. saknar du någon just nu? - kanske en aning.
2. är du glad? - jag är alltid glad.
3. är du fundersam? - näe, inte ett dugg!
4. är du uttråkad? - nu ja, men bra nog!
5. är du tysk? - ja.
6. är du italienare? - ja.
7. är du fransk? - ja.
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? - jajjemen.
9. gillar du någon just nu? - det vet man aldrig med mig.
10. är du kär i någon just nu? - ja, det vet ni ju!
tio, om dig:
1. hur mycket är klockan just nu? - 21.13
2. namn? - moa
3. vart bor du? - åbyggeby.
4. hur många barn vill du ha? - 8 stycken, och alla med olika farser.
5. vill du gifta dig? - ja, jag ska ju ha ett vinterbröllop nu i december.
6. rullar du spaghettin eller skär du den? - skär den i småsmåsmå bitar.
7. har du ätit sushi? - ja, så jävla gott!
8. favoritglass? - twister!
9. hur många olika sorters flingpaket har du i ditt köksskåp? - inget alls för tillfället.
10. humör? - fortfarande sjukt bra!
fyra grejer:
1. har du någonsin blivit jagad av polisen? - näe, jag är snäll.
2. har du en hund? - näe fyfan, tur är väl det!
3. sover du helst själv eller med någon? - med någon.
4. tror du på spöken? - jaaaaa!
skulle:
1. skulle du vilja vara längre? - näe, jag trivs såhär.
2. skulle du vilja väga mer? - näe, väger det jag vill väga nu, tror jag i alla fall?
3. skulle du vilja dricka dig full nu? - ja fyfan vad gott det skulle vara med en kall jävla öl nu!
kan:
1. kan du röra på öronen? - kan väl alla?
2. kan du slicka dig på näsan? - näe, tyvärr.
3. kan du kolla i kors med ögonen? - hmm.
4. kan dina föräldrar lita på dig? - klart de kan.
5. kan du låta bli att prata på fyra timmar? - skulle inte tro det va.
6. kan du vara på en fest utan att dricka? - ja, men det har aldrig hänt.
7. kan dina vänner lita på dig? - absolut!
8. kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - skulle jag väl kunna.
9. kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja, man hittar aldrig nånting när man har pengar.
har:
1. har du nånsin ljugit för dina föräldrar? - bara vita lögner i sånna fall.
2. har dina föräldrar sagt att de älskar dig? - japp.
3. har du syskon? - ja, min älskade storebror!
4. har du ljugit på någon fråga? - näe.
5. har dina föräldrar ljugit för dig? - det har de säkert, vita lögner i alla fall.
6. har du varit full den här månaden? - alldeles för mycket!
7. har du redan tröttnat på de här frågorna? - näe, skoja inte.
8. har du borstat tänderna den senaste timmen? - näe.
9. har du pussat någon som är 4 år äldre? - kan ha hänt.
10. har du haft ett förhållande med någon som är 4 år äldre? - äh, näe.
vem:
1. vem älskar du? - min storebror!
2. vem kan berätta allt för dig? - de som litar på mig.
3. vem vill du bli full med? - det är många på den listan.

They say I should leave this streets behind me.

typ sådär känner jag mig för att behöva gå upp på morgnarna nu. jag är så jävla trött så det är fan inte sant!
jag menar. jag går ju ändå och lägger mig i tid, somnar på en gång, och när klockan ringer går det verkligen inte att öppna ögonen. ibland är jag sjukt morgonpigg, medan redan dagen efter så kan jag vara helt tvärtom och inte alls komma upp ur sängjäveln. jag har för skön säng helt enkelt. plus att det börjar bli kallt nu också, och då är det ännu värre att gå upp. och apropå det, vafan ska man ha på sig idag? ... 
... det är ju fan sjukt kallt ute, och inne dessutom. men vi får väl se vad garderoben har att erbjuda för nånting.

ååååh, jag är egentligen alldeles för trött för att sitta och skriva, men jag måste göra nånting annars kommer jag somna. så jag får väl dra igång lite oskar linnros då så jag kan sjunga med, och ja, jag vet att det låter förjävligt, det behöver ni inte kasta i mitt ansikte. jag vet redan om det. näe, jag måste sluta skriva nu känner jag. kommer bli arg om jag fortsätter, mitt morgonhumör är ju inte det bästa. 

saker som verkligen måste göras:
  • skriva en projektplan/affärsplan.
  • börja med projektarbetet.
  • låna svindlande höjder på stadsbiblioteket.
  • börja skriva på svenska inlämningen.
  • skriva ner hur det gick i valet, analysera.
  • plugga till samhällsprovet.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Though the rain never goes away.

jag tror fan att jag gått och blivit kär, på många olika plan. mer detaljerat orkar jag inte gå in på, tror nog att de flesta förstår
ändå. har typ precis kommit ut ur duschen, och fy satan i gatan vad skönt det var att duscha efter träningspasset idag. har känt mig ganska så mycket äcklig idag, och det krävs mycket ändå att jag ska känna mig så. men nu känner jag mig i alla fall fräsch igen. ska väl ta och blåsa till håret alldeles strax också så slipper det bildas ett skatbo i skallen på mig igen. funderar på om jag ska kolla på green street hooligans idag igen, men vet ju inte hur mycket klockan kommer bli, och jag vet inte om jag orkar hålla mig vaken så länge heller. men jag är bra sugen. bara för att se mannen i mitt liv, som jag btw ska gifta mig med inom kort. vi ska ha ett fint vinterbröllop, det kommer sändas i direktsändning på teve och alla är självklart bjudna. 
men tror ändå att jag kan spara filmen till imorgon. kom faktiskt att tänka på att jag var sugen på att lägga mig och läsa ett kapitel eller två i min sista twilight - bok som det inte alls går framåt med. skönt det! 

allvarligt!? tror ni mina knän mår bra efter dagens idrott? ena knät är helt blått och uppsvällt så jag kan typ inte gå nu eller ens röra på benet. det gör så äckligt ont, och jag är sjukt less på mina knän vill jag lova! fan, man kan ju inte göra nånting utan att känna av skiten. så imorgon blir det lindat för min del om jag ska kunna gå som vanligt.
okej, det syns väl kanske inte alltför bra, men ont så in i helvete gör det i alla fall. funderar helt seriöst på om jag ska göra en självoperation och hugga bort mina knän och sen sätta på de resterade delarna från benet upp på låret. på så sätt behöver jag ju aldrig mer ha ont! eller, kommer visserligen aldrig mer kunna böja på mina ben, men det var väl skitsamma! kan ju prova att operera in gångjärn så blir det säkert skitbra ska ni se! 

och apropå sånna här konstiga grejer. ni kommer väl ihåg när jag skrev om att jag hade fått typ bett på armen som såg ut som ormbett? nu har jag i alla fall fått två till. eller ja, jag fick det typ dagen efter. och det kliar och svider nå in i helvete. sitter ju och bara väntar på att min förvandling ska börja. undra vad jag kommer bli för något? jag skulle ju vilja bli en vampyr, men det känns som att jag inte kommer bli det. och vad kan man bli av ett ormbett? lång och smal eller? näe, jag tror mest på att jag kommer bli nya spider - woman, det känns ändå mest troligt att jag skulle bli det, med tanke på kryptonitspindeln jag hittade i min säng. jag är lite förväntansfull ändå måste jag erkänna. får väl se när det händer och sker. jag lovar i alla fall att informera er om det.
aa fast näe, det där syntes ju inte heller ett jävla skit. men ni kan ju tänka er hur det ser ut. läskigt! det är kanske därför jag har så in i helvete ont i knät nu?! förvandlingen kanske började där? shit, va coolt! då måste jag ju låta knäna sitta kvar, för all del. awesome. snart kommer jag inte vara mig själv längre. det kommer bli riktigt läckert! 

näefan. nu känner jag att jag sitter på övertid. är alldeles för trött för det här. och det är väl just därför jag bara sitter och babblar på om absolut inget vettigt. nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, sen ska jag drömma lite om politik som jag gjort nu senaste tiden. hörs imorgon!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Been holding this pain inside for so long.

haha, läckert eller hur? från när jag fyllde år. fan vad allting var så jävla enkelt då! inge bekymmer alls då inte.
inte för att jag har några bekymmer nu heller, men ni fattar. sitter och väntar på att maten ska bli klar någon gång, för nu håller jag verkligen på att hungra ihjäl. var ju äcklig mat i skolan, så min lunch fick bestå av potatismos, broccoli och en hårdmacka. aa, givande lunch eller hur? och speciellt med tanke på idrotten som vi hade idag. det var ju helt sjukt! men måste då säga att jag tror jag aldrig någonsin har svettats så mycket på en idrottslektion som jag gjorde idag. fick köra cirkelträning och jag och michelle vi kötta verkligen. typ på hälften av andra varvet höll jag helt seriöst på att dö.
det här har varit en riktigt bra dag. efter idrottslektionen blev det samhällslektion, och ni vet hur mycket ångest jag hade över det, men det gick faktiskt riktigt bra! efter blev det lunch (mindre bra dock) och sen svenska. hade typ prov/läxförhör, vilket gick bättre än jag kunnat tro. sen engelska, och jag kände innan att jag verkligen inte orkade gå på den, men duktig som jag är så gjorde jag det ändå, och det är jag fan glad över. tiden bara flög förbi och innan man visste ordet av det var klockan 16.20, fick sluta då och mamma stod utanför och väntade på mig. 

kom hem för inte alls så länge sen, ska väl käka om en liten stund hoppas jag, sen blir det direkt upp till min prinsessa för att göra iordning allting så jag får komma hem och ta kanske den längsta duschen jag någonsin kommer ta. är riktigt duschsugen faktiskt. 

jajustja! jag måste berätta. jag har blivit sjukt insatt i politik nu sen valet var i söndags. jag vet att jag säger åt alla att sluta tjata om det, men jag tänkte inte alls ta upp nånting om hur det gick och att sveriges befolkning röstade helt sjukt fel, för det tycker jag nämligen inte. helt rätt! fast nu var det ju inte det jag skulle komma till. sjukt insatt har jag gått och blivit i alla fall. jag följer det på teve, och så fort det är någon som startar en diskussion om det, så brinner jag typ för det. det är helt sjukt. igår morse när min väckarklocka ringde, så fick jag för mig att det var påminnelser på mobilen om att jag skulle iväg på riksdagsmöte? aa, och inatt drömde jag om det också. jag fattar verkligen inte? fick höra idag att det kanske är mitt framtida jobb, att bli politiker. fast jag vet ju mycket väl att det aldrig kommer hända. nejnej! 
aa det var bara det jag ville berätta. nu börjar det lukta mat här i huset, så måste gå och kolla om det är klart snart. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

För bredvid ditt namn, står ett namn till.

jag älskar verkligen oskar linnros jag. lyssnar på låten om och om igen utan att tröttna på den. så jävla mysig!
en sommarlåt tackar man aldrig nej till inte. jag sa ju i förra inlägget att jag sov över, stressat som en jävla jude för att hinna bli klar, så kommer pappa nu och säger att han kan skjutsa mig till skolan. roligt. då hade jag lika gärna kunnat chillat nu på morgonen. hatar när jag måste stressa. i och för sig så betyder ju det bara att jag kan kolla igenom väskan så jag fick med mig allting som jag i all hast bara slängde ner. ibland funderar jag faktiskt vem jag fick min intelligens av. haha! 

näe. och för att vara extra tråkig såhär på morgon, så gör jag en lista. länge sen nu, och det blir förmodligen den sista på väääääääääääääldigt länge. men jag har ju tråkigt nu, så ni får helt enkelt stå ut. 

25 FRÅGOR OM MIG:
är du kär - det vet ni ju redan!
har du snusat - jajjemen, every single day.
har du fimpat en cigg på någon annan - aa massvis med gånger ..? :S
har du legat i sängen bredvid en kille - mysigt ju.
är du oskuld - så kan man också kalla det om man vill.
har du blivit dumpad - ohja, mitt hjärta blev krossat i tusen bitar ..
har du blivit slagen allvarligt - aafan, blev praktiskt taget misshandlad i helgen :')
tar du droger - hade jag varit i finland hade det räknats som det.
har du pussat en tjej - uuuuuh tjejbaciller!
hatar du någon - samhällskunskaps läraren ..
älskar du någon - klart jag gör!
har någon av dina vänner svikit dig - vet inte om jag kan kalla de vänner.
har du djur - min kissemiss och favoritkille.
har du legat bredvid en tjej i sängen - jag är rädd för tjejbaciller.
hatar du dig själv - näefan, älskar mig själv!
gillar du orange - njae, kan jag inte påstå.
har du haft sex den senaste veckan - kanske, kanske inte ;)
har du någon sjukdom - förutom gonorré, hiv, aids, näe tror inte det.
har du skämt ut dig för den du gillar - palla skämma ut sig, man är den man är.
har du en gris - aa jag har en spider - pig!
har du en plattång - vad är det?
har du en bror - en mycket älskad dessutom.
har du sjukt bra humor - klart jag har!
är du brunett - en gång i tiden ja.
gillar du att stå i duschen i flera timmar - gillar inte att duscha.


SMELL YOU LATER BABES! ♥

Och i din port har ingenting förändrats utom just på din.

godmorgon fuckers! nu är det tisdag, den dagen jag har fruktat för att komma. sov över gjorde jag
också för den delen och det gjorde ju säkert allting mycket bättre. så nu sitter man och trycker i sig frukost fort som attan sen ska man hinna packa väskan och göra sig iordning också. OMG! jag kommer ihåg allting från 05.40-06.00 sen blir det svart. jävla skitgrejer ..

.. går till halv 5 idag, suck* känner verkligen inte för det. men det ä väl bara att bita ihop. näe, dags att packa väskan, för här kan jag ju inte sitta och hänga hela dagen.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.

ja, jag ska egentligen sitta med näsan i skolböckerna nu, men jag kände att jag behövde en liten
paus från allt det där. har ändå gjort sjukt mycket, så vad gör lite vila egentligen? så kom jag att tänka på en sak som jag bara måste dela mig av ...

typ varann fredag så får vi ägg levererade hem, och i fredags när jag var hemma kom de. jag var så sjukt ofräsch så det är ju helt sjukt. fula jävla mjukisar, en stor äcklig t-shirt, håret i en tofs (sjukt flottigt), nyvaken, aa såg ut som om jag vaknat upp från ett krig typ. så plingar det på dörren. och tänk er en blandning av vincent pontare och alexander skarsgård. jag var självmordsbenägen efter det kan jag säga! fyfan va läcker han var! men det är insidan som räknas va, eller? hahahaha fyfan!

aa, det var bara det jag ville berätta. nu ska jag hugga in på böckerna igen tänkte jag, om jag orkar? jag måste verkligen sluta med att plugga kvällen innan. det är ju inget som fastnar då, men ändå gör man samma misstag om och om igen. det är svårt att lära en gammal hund att sitta, eller hur? måste fan skärpa till mig. jag har i alla fall gjort klar idrottsuppgiften helt och hållet, utskrivet så som han ville ha den, och nu sitter jag och försöker lära mig en massa författare från romantiken. aa det låter skitroligt eller hur? ni kan ju gärna få göra det för mig om ni vill? det är helt okej för min del. 

tänkte ändå gå och lägga mig i tid idag, blev ju lite sent igår på grund utav valvakan som var, så därför tänkte jag kompensera det med att lägga mig tidigt ikväll. plus att jag vill vara pigg till idrottslektionen imorgon som vi har som första lektion. det skulle antingen vara cirkelträning eller boxersize (stavning ..?) och det kommer ju bli toppen det! riktigt awesome! så det blir ju inget gym för min del imorgon, får ju min träning på annat sätt som tur är. 

och jajustja! jag har riktig jävla ångest inför morgon. inför samhällskunskapen. jag kommer lacka ur känner jag på mig redan nu. för jag vet att den där fittan vill diskutera valet och att SD kom in i riksdagen, och jag kommer självklart säga vad jag tycker om det, och hon kommer klanka ner på min åsikt, och då är det kört kan jag lova. kommer gå åt helvete det där ...

... näe, nu ska jag kila. vi hörs imorgon fuckers!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Ett år försvinner utan ljus.

sitter typ och sover just nu känner jag. helt slut efter den här dagen fan. shit. kanske beror det på
att skolan gick sjukt segt idag, eller att man gick upp satans tidigt imorse för att träna, eller kanske kan det till och med bero på allt jävla politiksnack som går hela jävla tiden?! allvarligt. jag blir så jävla less. kan inte ens logga in på facebook längre för allt tjat. fan gå och göm er! 

ska ta och sova en stund nu, sen blir det plugg hela kvällen lång. ska skriva det där till idrotten, sen efter tänkte jag ta mig an svenskan. måste även ta och ringa till min blivande praktikplats! jajjemen, ni läste rätt. jag har en nu, eller ja. det är i alla fall 98% säkert, ska ta och ringa och prata med janne, och då är det klart! jag är så lycklig så ni förstår inte. näe, vila en stund. ska ställa klockan. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Står inte ut, står inte ut.

godmorgon alla fuckers! hur fan är det med er då? överlevde ni valet eller? jävlar vilket liv det blev!
måste ju bara säga att jag tycker det är grymt töntigt av de som sitter och skriver en massa på fb och leker nånting. typ att ni skäms över sverige och blablabla. men vill ni veta en sak? sverige har demokrati, vilket innebär att alla som är 18 år och svensk medborgare får rösta. och såhär valde folket? vad är det som är så svårt att acceptera egentligen? och det där snacket alla körde med; "jag skäms över att vara svensk .." vafan då för om jag får ifrågasätta det? det är det löjligaste jag har hört på bra nog länge. skärp er nu för fan och bete er ..

nog om det där, och det kommer förhoppningsvis vara det sista jag skriver om politik nu. jag blir bara så jävla less. ska alldeles strax åka in till stan för att träna med michelle. och det känns förjävla bra vill jag säga! har längtat sjukt mycket, och idag ska vi pumpa! sen blir det upp till skolan och chilla bara. härligt det! 

TROR NI ATT DET ÄR VARMT UTE NU ELLER?! allvarligt, vafan hände under natten? när jag kom upp var det 2,5 grader ute. fatta 2,5! det är inte alls långt ifrån att blåsa isbjörnar då inte! fyfan. jag tyckte att hösten kom fort, men tror fan vintern kom ännu snabbare!? shit. men åh andra sidan, så lever vi i ett iskallt ikealand så det är ju bara att stå ut. än kommer då inte vinterjackan plockas fram. den kommer nog i november/december om jag själv får avgöra. man ska ju frysa in vintern eller hur? 
näe, nu ska jag ta och göra mig iordning för lite träning. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Det kommer mera!


Somliga ljus brinner aldrig ut.

måste börja med att säga att gårdagen var rolig, kanske att det blev lite för mycket av goda? haha,
näefan heller! så jävla roligt, och jag kände mig ändå ganska gammal på något sätt? undrar varför ..
vaknade upp imorse på ett trevligt vis tycker jag, och sen dess har jag inte alls gjort mycket. kom hem från skutskär runt 6tiden käkade en snabbis, sen tog jag mig iväg till åbyggebyskola för att rösta. jag måste säga att jag är riktigt nöjd över att mona sahlin inte kom till makten, för då hade jag fan flyttat härifrån. hon har ingenting där att göra. visst, jag är inte så insatt i politik, men hon är ju helt hjärndö. 
kände att jag kom ifrån ämnet helt och hållet, men det är ju ändå en viktig fråga nu, så det gör fan inget för den här gången tycker jag. 

men i alla fall. efter röstningen var gjord åkte jag och mamma till affären, kände att jag behövde lite salt i kroppen efter gårdagen, så det blev en hel del godis, chips, cola och mandariner! haha, sjukt gott vill jag lova, knulla typ i munnen. hojja upp till min lilla prinsessa efter och gjorde iordning allting, och shit vad fort det gick?! slog visst på turbon skulle jag kunna tro. men åh andra sidan hade jag ju en massa godsaker som låg här hemma och väntade på mig, så inte så konstigt egentligen. kröp i alla fall ner i soffan och slog igång green street hooligans. en riktigt bra film, och om det är någon stackare där ute som har missat den, så rekommenderar jag starkt att ni ska ladda hem den på en gång och kika på den. en av de bästa filmerna som gjorts faktiskt. och jag kan även passa på att säga att det är inte en tjejfilm, så om ni är känsliga, så strunta i det då, eller kolla på den med pojkvännen/flört så ni kan hålla någon i handen under tiden. det kanske hjälper åtminstone lite grann. 

ska väl alldeles strax krypa ner i sängen för att få lite sömn, det är ju ändå måndag imorgon, och eftersom man går till klockan fem, så kan det ju vara bra att ha några timmars sömn i bagaget. orkar inte med måndagar och tisdagar, de är hemska! vill ha onsdag imorgon redan, då det bara är textil som gäller. men det fatta man ju att så kommer det ju inte bli. måste fan plugga också. shit ...

  • idrottsuppgift, skriven och inlämnad på tisdag morgon.
  • svenska läxa, på de tio största författarna genom romantiken? eller? aja, också på tisdag.
okej, det är inte mycket som ska göras, men ändå. jag ska bara hitta orken till det, och det är just det som är problemet. orken finns fan inte där. jag måste skärpa till mig. kan ju inte redan börja sådär. måste ju höja mina betyg. 
näe, nu ska jag ta nånting att käka innan jag kryper ner i sängen.

SMELL YOU LATER BABES! ♥



Jag blir aldrig samma, från och med du.

jajjemen, ni ser rätt. det blir sånt här smått och gott ikväll. ska ju till fröken olsson i älvkarleby och
mysa lite grann. det kommer bli awesome. jag menar. har ju kört varenda helg nu i typ fyra veckors tid så varför inte fortsätta den här helgen? jag älskar det! visst, varenda helg nu på senaste tiden har jag sagt att jag aldrig mer ska dricka vin, sen går det en vecka och jag dricker det igen. dålig karaktär kan man säga? men den här gången kör jag i alla fall på rosé, lite skillnad om jag får säga det själv. har ju annars hållit mig till fruktviner och chardonney (stavning..?) så jag slår på stort idag med rosé och tequila rose. 

sitter och lyssnar på musik och taggar till, och försöker febrilt komma på något jag kan ha på mig ikväll. jag menar. det blir en hemmafest, så man behöver ju inte vara dödsläcker, men man behöver ju inte se ut som en lodare heller. ett sjukt dilemma det där vill jag lova. jag har i alla fall bestämt hur håret ska vara, men resten då? det är jobbigt att vara tjej ibland. men vi får väl se vad jag drar på mig för något. nånting hittar jag säkert. ska väl ta och göra mig iordning snart också. fick ju komma efter 4tiden, och klockan är ju tre nu, så det är väl dags att dra på sig lite puder/rouge/mascara nu då kanske. 

aja. ni får väl ha det så trevligt ikväll ni också. vi hörs imorgon alla fylleskallar som finns där ute! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Jag minns varenda scen ifrån vår film.

jag fryser, och jag är sjukt trött. började inte bra den här dagen inte. usch! vill krypa ner i sängen igen men nej, så kommer det inte bli. tänkte ta en liten promenad om ett tag, sen ta en varm dusch efter det. åh gud va skönt. få upp värmen lite grann förhoppningsvis. och sen efter lägga mig och dö i soffan och kika på green street hooligans innan man beger sig ut till älvkarleby. jajjemen, idag blir det förtäring av alkohol, och michelle englund, du ska med även om jag så ska behöva släpa med dig. allting kommer ju ordna sig! 

mamma ska alldeles strax åka iväg till brorsan och hjälpa honom med lite grejer, så jag får huset för mig själv. skönt det också faktiskt. ska väl inte klaga. 
näefan, orkar inte skriva mer nu. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro.



in this time of fear
when prayer so often proves in vain
hope seems like the summer bird
too swiftly flown away
yet now I'm standing here
my heart's so full, I can't explain
seeking faith and speaking words
I never thought I'd say

ja, jag har äntligen lyckats lugna ner mig ..
.. åtminstone lite grann. och jag har ännu inte kollat på några som helst bilder. tog lite nya istället, så jag har
lite att leka med nu ett tag fram över. trött börjar jag bli också, vilket är en väldigt bra sak! typ det bästa ikväll.
som tur är så får man leka lite med brudarna imorgon, och då kommer allting bli mycket bättre. vad skulle
jag göra utan de liksom? shit, tack brudar! näe, säger fan godnatt nu och hoppas att jag kan sova gott inatt. SMELL YOU LATER BABES! ♥



Ser dig på blåa i april, i telefon, i nya jeans.

jag börjar bli riktigt orolig för mig själv nu fan. det blev ingen träning för mig idag, och nu är jag fan
deprimerad igen. tankarna bara flyger runt i huvudet på mig, och allting känns bara helt fel. jag har ännu inte börjat kolla på nå bilder, och jag ska förhoppningsvis kunna hålla mig ifrån det. jag hoppas i alla fall. sitter fan och skakar nu, och det känns som att jag får anstränga mig för att kunna skriva det här. shit. det är nånting som är fel när det blir såhär. 

jag älskar verkligen att träna, och när jag inte gör det, då blir jag såhär. det räcker med en promenad på en timme för att jag ska kunna hålla huvudet högt, men så fort jag bestämmer mig för att inte göra något alls, då vänder fan allting lika snabbt som, aa jag vet fan inte. det är skrämmande. jag skulle ju kunna gå och lägga mig och sova egentligen. men det kommer aldrig funka. för det första; så är jag inte ett dugg trött. för det andra; går jag och lägger mig nu, kommer tankarna att explodera ännu mer. och det mest sjuka, det är att jag bara sitter och tänker en massa patetiska tankar jag egentligen inte har en endaste anledning att tänka. det är stört. och snusen tar ju slut lika fort jag blinkar när jag blir såhär också. usch! 

känner för att ta en springtur nu faktiskt. springa typ tre varv runt byn. då skulle jag bli lugn sen. och jag skulle vara lugn imorgon. men istället kommer jag känna samma rastlöshet imorgon när jag vaknar. det är ju just det. när jag inte tränar, då blir jag rastlös, och då sätter tankarna fart. tror ni det är bra? undrar om det hjälper om jag göra några sit ups nu? kanske, kanske inte. åh, va less jag blir på mig själv. fuckface! 

äh, skiter i det här nu.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Från och med du.

aa, jag vet. jag längtar sjukt mycket till studenten. det är helt sjukt. kan liksom inte sluta tänka på
det heller. satt och räknade idag på hur många skoldagar vi har kvar. och grovt räknat blev det cirka 157 dagar. observera att jag räknat bort alla helger och lov. tror ni det låter mycket eller? näe verkligen inte. shit! 

vaknade imorse med typ en hjärntumör i magen. fick typ kräla ur sängen, och sen kräla tillbaka för att jag inte kunde stå upp. vafan hände liksom? sen har jag fått nå jäkla bett på högerarmen också för den delen. hade jag inte varit nykter igår så hade jag fan börjat fundera på vad som egentligen hände ...
... och det gör jag nu ändå. har verkligen inte en blekaste aning.

tror faktiskt att jag kommer bli nya spider-woman jag. det skulle vara sjukt coolt. tror jag ska satsa på det. jag menar, jag gjorde ett test idag, på vad jag skulle jobba med, och jag skulle tydligen bli superhjälte så varför inte liksom? kör på bah! 



men i alla fall. lyckades städa rummet idag fastän det gjorde sjukt ont i magen för varje rörelse jag gjorde. men nu är det klart i alla fall, och det är det som är huvudsaken. och justja! jag hittade ju en kryptonitspindel i sängen som verkligen inte gick att ha ihjäl, så det är säkert den jag blivit biten av, så jag sitter och väntar på att mina kramper ska börja snart. 
ska väl alldeles strax ta och kila iväg till min lilla prinsessa och göra iordning lite grejer, sen hem och duscha. känner att det kliar bra nog i min hårbotten just nu, och måste fan göra nånting åt det. (det kliar pga att jag har skitigt hår, inte att jag har löss en något dylikt.) sen blir det bara en lugn och skön hemmakväll i soffan. och apropå soffa, jag ska få en ny, en skönare! skulle få brorsans, så vi får se om han kommer ut med den idag eller om det blir imorgon. mysigt! sen måste jag även ta och klä om fåtöljen. shit, oj vad jag kom in på ett helt annat spår nu, och jag kommer inte ens ihåg vart jag ville komma med det jag skrev innan, menmen. 

det gick i alla fall sjukt bra att jobba igår. jag älskar det där stället. gratis mat och gratis cola, det är bara att dricka och äta så mycket man känner för. härliga tider! men ja, i alla fall. blir jobb tre veckor framåt nu för min del. pengar rullar in som de ska, det går bra nu! 
näe, nu ska jag ta och kila. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Från och med nu.

mitt liv lite smått och kort. haha. så fina bilder så det är ju helt sjukt. 
lyckades sova över lite grann idag, klockan ringde inte!? tur att mamma var hemma och väckte mig, annars hade ja sovit över BIG TIME
fan. tack mamma! ♥ 

blir skolan nu då, fram till halv ett, då blir det vidare ner mot staden och kolla efter en praktikplats. hoppas jag har turen med mig säger jag bara. orkar fan inte vara hemma fler fredagar. det lir ju bara fler dagar för mig att ta igen. tredje imorgon liksom. roligt, nej! 

det här är nog mitt första och sista inlägg för idag. ska iväg och jobba klockan 4, och kommer hem runt halv 12 - 12 typ. och då ska jag sova med en gång har jag bestämt! näe. nu ska jag ta och göra mig iordning. måste ju vara fin idag då alltså om jag ska fråga efter praktik. jobbigt ..
aja. vi hörs imorgon! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Det här är slutet på vår film.

näe, men inte alls nå sugen på godis nu eller? shit, tror jag dör! fatta en stor jävla godispåse och
en chipspåse med dipp? tror ni det skulle vara äckligt eller? och en stor kall cola till det. det vattnas fan i munnen när jag tänker på det fan. som tur är så har mamma och pappa köpt en massa chokladbollar till mig, plus en 2 liters cola. ja, jag är lycklig! kommer fan trycka i mig en massa av det där. haha, det är bra när man motionerat lite idag. 

skolan idag var sjukt skön ändå. haft vävning exakt hela dagen. och jag och michelle är typ snart klar med uppsättningen av våran första väv. när den är klar ska vi börja med de andra två. härligt det! sen kommer det ju vara kanske hur chill som helst när vi bara får sitta och väva. wonderful! ganska skönt när det är lugnt på textil så man kan fokusera på alla andra ämnen, i alla fall nu i början. har ju planerat att i alla fall försöka höja alla mina betyg, ett eller två snäpp, det beror ju på. man jag kan ju alltid försöka. 

efter skolan tog jag en låååååång promenad, typ nästan 1½ timme tog det. så jävla skönt så det är helt sjukt. och nu känner jag mig inte alls deprimerad över huvudtaget. det var det som fattades i mitt liv. eller ja, det fattades de här senaste dagarna i alla fall. kom hem, käka lite, sen drog jag ut och körde lite med pappa. känner att jag ska ta och plocka fram körkortsboken nu, för jag orkar fan inte vänta längre. det har gått alldeles för lång tid, så nu ska jag fan ta tag i det på riktigt. 

näe, nu ska jag ta och trycka i mig lite chokladbollar och cola.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

För en är krossad, en är din.

aa, godmorgon alla fuckers! tänkte bara informera om att nu är det tamejfan höst. 
det är mörkt, kallt, blött, grått. aa trist. så nu ska alla höstkläder åka fram. mysigt det ju i alla fall. vaknade sjukt tidigt idag måste jag säga, och var pigg dessutom. så nu har jag lite tid på mig att göra mig iordning. ska väl ta och lacka naglarna en gång till, sen sitta här och hänga en stund. vill dunka musik, men eftersom pappa ligger och sover så kan jag ju inte göra det heller. det är så tråkigt att sitta och lyssna på låg musik.

näe. idag har jag bestämt mig för att
inte sova när jag kommer hem från skolan. jasså, aa förstår att ni är förvånade, men det är bestämt nu i alla fall. jag ska ut och ta en fet promenad istället. jag pallar inte sitta inne längre och inte få röra på mig. det är därför jag är grinig och deprimerad hela tiden. suck*

näe, nu ska jag ta och göra mig iordning så jag slipper stressa med det senare. är ju en hel del som måste fixas. eller ja, sket väl jag fullständigt i, men i alla fall. hörs väl senare mot em. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

En tredjedel av den jag var går hem.


jag har kommit på varför jag varit så sjukt deprimerad på sista tiden. aa, ni har ju sett mina inlägg.
men träningen har väl inte varit på topp den senaste veckan, och det är därför jag är deprimerad. jag blir liksom rastlös, och då blir jag helt jävla nere? älskar ju verkligen att träna, och nu kan man inte. jävla äckelförkylning/feber/hosta som ska ställa till det hela jävla tiden. blir hårdkörning nästa vecka kan jag lova! 

skolan idag då. har varit sjukt lång. jag hatar tisdagar. det enda vettiga som är det är idrott och svenska, men såklart hade vi ju ingen idrott idag. näe, fick börja med samhäll och jag får allvarligt talat en knut i magen när jag går in på den lektionen. hatar den jävla läraren. kommer lyckas sänka mitt betyg i det ämnet till IG för att jag vet redan nu att jag kommer börja bråka med henne. jag har sagt till mig själv att jag ska gå dit och hålla käften, men det går fan inte. svenska och engelska efter det. och går till halv fem. inte skitroligt vill jag säga. men antar att det bara är att stå ut. 
fick gå och lyssna på en föreläsning idag igen, och som tur var, så var den här bra! jag ville sova, men jag tyckte ändå att det var för intressant för att lyckas med det. 

aja, fick i alla fall sluta en halvtimme tidigare idag, och när jag kom hem tröck jag i mig hur mycket mat som helst (eftersom jag fått ätit kaninmat i två dagar i rad nu) sen tvärslockna jag i 1½ timme på soffan. det var kanske hur skönt som helst det. åkte ut och körde med pappa en stund efter det. kände att jag inte kunde sitta hemma, för då hade jag antagligen fått världens meltdown vid det här laget. har precis duschat, och snart ska jag krypa ner i sängen och sova. är sjukt trött fortfarande. och jag fattar inte!? hur mycket kan jag egentligen sova? det är helt sjukt. sover fan hela tiden. aja, nu ska jag ta nånting att äta medan håret torkar. 

SMELL YOU LATER BABES! :*

För en minut sen var du min.

gofisen min och min bästa vän; mormor! älskar de där två filurerna måste jag säga.
har precis skissat klart på min bal- och studentklänning. och jag tror att de kommer bli awesome! är riktigt nöjd över min idé på balklänningen, längtar riktigt som en tok till jag får sätta igång med den. ska höra med m
aggan om jag kommer få börja med den redan nu, eller om jag måste vänta till nästa termin då vi har klänningskursen. kommer inte visa er hur de kommer att se ut, men balklänningen kommer vara enkel, fast ändå inte. den kommer vara annorlunda. och studentklänningen ska vi inte ens prata om! den kommer verkligen skilja sig ifrån allas vita klänningar. näe, den kommer vara något helt annat. och den längtar jag sjukt mycket till jag får börja med. tänk er egentligen va coolt att sy sina egna klänningar sådär. sånna där klänningar som man ska använda en gång för att sedan hängas undan och bara kunna ta fram den senare i livet och blicka tillbaka. det är obeskrivligt. tänkte ta och köpa mig ett speciellt fotoalbum till studenten så jag kan spara alla minnen med mina flickor. shit, det är helt sjukt hur mycket jag längtar. och jag har tänkt på en sak. jag är sjukt glad över de 91or vi har i klassen som har gått om och fått börjat i min klass. det känns som att det ändå inte hade blivit samma sak utan de, eller ja. i och för sig, det hade det inte heller. hade de aldrig börjat, hade HVT3B aldrig funnits för den delen, och då hade verkligen polhem gått miste om någonting dyrbart. tre jävla år har bara flugit förbi, jag kan inte ens fatta det. 

haha, aa ni märker ju hur extas jag verkligen är över hela det här spektaklet. dock kommer det vara sorgligt när det är över, men vi får göra det bästa utav situationen. 

jag ska alldeles strax ta och gå och krypa ner i sängen och sova. en sovmorgon väntar oss imorgon, och det känns verkligen sjukt bra. sen direkt när vi börjar ska vi göra ett skolval, aa, det är ju bara en massa sånt där nu när det är val på söndag. bara en massa jävla tjat. och på torsdag ska vi på en ytterligare föreläsning. kan inte bara den här veckan ta slut någon gång så man slipper allt jävla tjat? sen har man ytterligare fyra år på sig att tänka på nästa val och hur fan man ska rösta då. aa, oj. vad jag kom in på annat helt plötsligt då? men ja, sova var det jag skulle göra ja! för jag menar, jag har ju sovit så lite idag inte sant? haha, näe inte riktigt va? men ni får väl ha det så bra så hörs vi imorgon peeps.

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

Står vid din port, står bara still.

HAHAHAHAHA bjuder på den här bilden!

hemma från skolan nu då. och ja, vad ska man säga? det är demokrati-vecka den här veckan,
och det sög ju bra nog det. två föreläsningar idag. och jag har sovit på båda. kanske ska börja fundera vad de tar in för folk till föreläsningar då? shit. skönt i alla fall med två power-naps. ja, jag gillar det i alla fall! 
pratade med maggan idag, och nu är det klart att jag får sy min balklänning på ind. valet, det känns helt sjukt bra. så kan jag lägga ner tid på studentklänningen senare eftersom den är mer avancerad. tror jag kommer bli sjukt nöjd ändå ..
.. aja, ska väl bara ta och rita upp de, sen så är det bara att köra på! 

tänkte faktiskt ta och dö i soffan nu en stund. finns ju ändå inge bättre att göra. och jag har typ kramper i magen, så jag måste verkligen vila en stund. för jag menar; jag har ju inte sovit så mycket idag ..
.. haha! näefan, men sjukt skönt skulle det vara i alla fall. ladda krafterna lite grann. imorgon fick vi sovmorgon till 10.15 och det är typ det bästa med hela veckan. riktigt skönt! dock måste ju den där idrottsuppgiften göras, men det går ju snabbt att fixa till. 




tänkte bara säga att jag är
kär, men det visste ni säkert redan. eller ja, vissa av er i alla fall.





näe, nu ska jag sova en stund innan jag gör nånting annat. 
FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

Somebody said you got a new friend.

inte har man uppdaterat nånting i helgen heller, fy skäms! men nu så.
har ju legat däckad sen i fredags. vettefan vad som hände, men helt plötsligt blev jag sjuk med feber och grejer? fatta ungefär lika lite som ni gör. men nu så. efter två dagar kurerande, med te i mängder och bokstavligen talat knarkat alvedon, mår jag mycket bättre! det enda som är kvar nu, det är pyttelite hosta och den här jävla förkylningen som aldrig kommer gå över. 

bilden är i alla fall från i fredags, och vi hade sjukt trevligt måste jag säga! drack fyra olika viner och öl, ja, ni kan tänka er hur jag mådde i lördags då när jag vaknade? det kändes som att en dinosaurie hade stampat på mitt huvud om och om igen. tror att jag fick ett migränanfall plus att man var sjukt bakis efter den där jävla blandningen. men huvudsaken är ju att vi hade trevligt. följde med michelle hem till skutskär som vanligt. det har jag ju inte gjort de senaste gångerna vi dragit en fest. men jag tycker faktiskt det är trevligt. 

ska väl alldeles strax ta och göra mig iordning för skolan också. visst, det är en timme kvar innan jag ska till bussen, men hellre att göra sig iordning nu än att stressa senare. har redan valt ut myskläder för idag. känner att det är en sån dag idag. packa väskan ska jag också ta och göra. finns så mycket död tid nu på morgonen som man måste försöka slå ihjäl. aavisst, jag hade ju i och för sig kunnat sova lite längre, men det är det att, gör jag det, så kommer jag inte upp. därför måste jag gå upp tidigt. 

sitter för stunden och lyssnar på knappen & hakim nrj. och just nu är det min favoritlåt. eller ja, favoritlåt och favoritlåt, men gillar den bara, sjukt somrig. oskar linnros - från och med du. älskar den. ja, haha det var väl bara det jag skulle säga. nu ska jag minsann göra mig iordning. går till halv fem idag, så är väl hemma runt
6-tiden kan jag tänka mig. hörs väl kanske då. 

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

There's something you should know about me.

har fått reda på alldeles för mycket på för kort tid nu känner jag.
hade ju gärna inte behövt veta nånting, men ja. för; det man inte vet, det lider man inte av. right? och det här gjorde ju allting mycket bättre. satte inte alls igång tankarna såhär på natten, så jag undrar hur fan det kommer gå att sova jag. det är alldeles för mycket att ta in just nu känner jag. sånt där som inte jag klarar av. jag vet inte vad jag vill, eller vad jag ska tro. det blev bara för mycket helt enkelt.

förlåt att jag pratar i gåtor, förstår att det är irriterande. men jag är alldeles för stolt för att öppna mig, och visa hur jag egentligen mår. så bloggen och ni läsare får ta stryk nu. jag förstår mig bara inte på folk. finns det någon man ens kan lita på längre? någon som man kan förtro sig på. verkar inte som det nu i alla fall. jag finner inga ord längre för hur saker och ting är. det är bara helt sjukt, och jag vet inte vad jag ska göra längre ...



now listen to me baby, before I love and leave you.
they call me heart breaker.




jag saknar dig så jävla mycket så det är helt sjukt.
det är så himla tomt här hemma utan dig.
och jag behöver verkligen dig just nu.
bara så du kan få mig att tänka på annat.
jag vill bara ha dig hemma, okej?
jag säger det inte alls ofta, eller rättare sagt aldrig.
men du är den personen som betyder mest för mig,
och jag älskar dig så obeskrivligt mycket.
det finns ingen som dig storebror!

You make me sick!


jag är så jävla less nu på allting. vet inte ens vad jag ska säga längre. det finns så mycket som tynger ner mig. och det känns som att man inte kan prata med någon om det. det är liksom tomt. det känns som att jag inte är glad på riktigt utan bara visar mig så utåt för att slippa frågor. det är liksom tomt på något sätt. jag mår illa med tanken av det. kan typ inte vara ensam. börjar bara tänka en massa idiot tankar då. det här var sista gången jag gav mig in på ett område jag inte hör hemma i. alla är inte perfekta, bara så du vet. 

jag vet bara inte längre. jag finner inga ord till nånting nu. det är helt tomt. jag får panik. känner mig instängd, och att jag aldrig kommer komma ut den här jävla bubblan. jag hatar det här. varför gick jag med på det från första början? jag visste ju hur det skulle bli. det blir alltid såhär. snälla, ge bara upp. finns ingenting att kämpa för. inte ens vänskap. antar att det blir så när man försöker vara kompis med en egoistisk slampa. 




Dagens outfit :'D


HAHAHAHAHAA, askalas!


They always standing next to me, always dancing next to me.

kom precis hem från skolan. och vad fan har den här dagen att erbjuda då egentligen?
jo, det ska jag ta och berätta för er. absolut INGENTING! aavisst, låter det roligt? förstår att ni blir svartsjuka på vad jag ska göra idag ...
... sjukt tråkigt. och jag måste ha klämt en nerv i hjärnan eller nånting, för det går fan inte bra för mig. stammar som en jävla, aa jag vet fan inte, får bara inte fram orden riktigt (kanske supit bort några hjärnceller?) och sen har jag absolut ingen som helst koll på tiden. i två dagar i rad nu, har jag frågat exakt klockan elva om vi har ätit lunch redan, fastän jag vet mycket väl om att vi har sena luncher. alltså, vafan är det som händer egentligen? och nu när klockan är tre känns det som att den är sex. det är inte okej. åh, jag blir så less på mig själv ibland. som imorse. jag ställer ju alltid klockan väldigt tidigt för att jag ska hinna snooza i typ en timme innan jag ska upp. men imorse när klockan ringde halv sex flög jag upp ur sängen och trodde att jag hade försovit mig. jag tror jag aldrig varit med om värre panikångest. och när jag kom på att det var två timmar innan jag skulle bege mig till bussen var det ju ingen idé att gå och lägga sig igen eftersom då hade jag aldrig mer kommit upp. denna jobbiga värld! 

menmen. skolan idag var faktiskt riktigt skön ändå. jag och michelle har suttit och förskedat typ hela dagen. eller ja, vi hann ju dra på varpen i alla fall, sen är det bara att börja om imorgon. men skönt i alla fall att vi hunnit så pass långt på ändå ganska kort tid. det börjar hända grejer. 

hade tänkt göra idrottsuppgiften idag, men sen kom jag ju på, att eftersom jag varit så himla duktig med att hitta en praktikplats så är ju jag ledig på fredag igen,
så jag kan lika gärna göra det då istället för att ge mig ut nu. känner att jag inte riktigt orkar. 

håller på och laddar upp en
videoblogg nu igen. haha, det är roligt att göra sånna på fyllan. men ni får ha överseende med detta, och jag måste bara säga. jag är inte sådär egentligen. så bli inte rädda nu små barn. det är bara en rolig grej, är ju knappast dödsseriös. näe. nu ska jag ta och kika omkring lite på datorn medan jag väntar på att filmen laddar. ha det så bra så länge, så hörs vi över videobloggen! 

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

Dagens outfit :'D


I smell of wine and cheap perfume.

fy satan i gatan va skönt det skulle vara att ligga här nu då. utomlands. det är nånting som måste
hända snart. eller ja, när jag gått ut skolan i alla fall. ligga och steka i 2-3 veckor och bara njuta. fyfan vad underbart det skulle vara. näefan, nu blev jag ju deprimerad av den här tanken. dags att tänka på annat.

ska ta och göra mig iordning alldeles strax. men måste vakna till lite först. ställer ju klockan på halv 6 varje morgon så att jag ska hinna snooza några gånger innan jag ska upp. men imorse fick jag panik och flög upp ur sängen på en gång när den ringde. fick visst för mig att jag sovit över? med 3 timmar dessutom, bra jobbat där moa! tummen upp .. näe, men ganska skönt ändå. så kan jag bara sitta och ta det lugnt ett tag istället för att stressa. 

har precis tryckt i mig lite frukost, och nu blev jag kanske hur trött som helst? vafan hände? sjukt drygt. men aja. jamen justja! hade ju mössprovning igår, och mössan blev ju kanske hur läcker som helst. jag är verkligen sjukt taggad nu till studenten. har liksom inte insett det förrän igår, men brudar vi tar studenten nästa år! shit. mössan fick mig att inse det. och det bästa är att det blev ganska billigt ändå. det blev bara typ 1129 kr, och det tycker jag är helt okej. dock får man ju mynta för det själv, men det gäller ju att ta ansvar. jag är nöjd i alla fall, och vi kommer vara sjukt snygga när vi står där på trappan. näe. nu måste jag sluta tänka på studenten innan jag får ett nerv sammanbrott, typ. 
haha, ska ta och göra mig iordning istället så jag tänker på det istället för det här. slutar tidigt idag, och funderar på om jag ska gå och sätta mig på körskolan efter om jag nu inte ska vara barnvakt. näe. kila var det ja! 

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

Dagens outfit :'D




I need some fine wine, and you. You need to be nicer.

haha morsan som man va i helgen då. eller ja, ni fattar! klockan är halv 7 och jag är typ redan klar för skolan? vafan hände egentligen? kan det kanske bero på att det är fucking jävla mössprovning idag som gör att man är taggad till tusen eller? aaaaah, shit! jag vet precis hur jag vill att min ska se ut. fyfan va skönt det känns att det inte alls är lång tid kvar till studenten egentligen. det här året kommer gå så sjukt fort! 

igår va en skön och snabb dag faktiskt, trots att vi gick till halv fem. men det va härligt. dock gillade jag inte det som hände i skolan. varför ska det behöva vara nödvändigt? kom igen tjejer, vi går faktiskt i trean. förstår verkligen inte, bara att hålla sig utanför och hoppas att det löser sig. 

efter skolan igår vandrade jag ner mot staden med mina flickor. gick in på apoteket och hämtade ut nya
p-piller,
kändes faktiskt som att det var nödvändigt. efter det blev det en sväng in på H&M för att köpa nytt solpuder och en ny borste. kom hem och bokstavligen talat dog i soffan. började kika på O.C, och fan. hade glömt bort att jag tyckte det va sådär bra. 

slutar halv fem idag också, och då kanske jag ska vara barnvakt åt sötaste molly. den lilla skitungen har ju gått och blivit jättestor nu ju. snart har ett år gått, redan. ja, vad säger man? tiden går fort när man har roligt. haha, dröjer väl inte alls lång tid innan hon springer runt på stan och jagar killar. haha! kanske gick händelserna i lite förväg där? 

näe, nu ska jag ta och göra mig iordning för skolan. ska ta bussen som går om en timme, så det är ju egentligen lugnt. men hellre att jag gör mig klar nu istället för att stressa senare. måste ta och göra rent patten också, den får jag inte glömma! haha! näe, kila var det ja!

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

If you really knew me, you couldn't do this to me. you would be my friend.

godmorgon alla fuckers! hur fan står det till? har precis tryckt i mig frukost, och nu ska jag börja göra mig iordning. ska inte och träna med jenny. michelle skulle också följt med, men jag tror visst att hon har gått och blivit lite lat? ;) hahah! 

helgen var awesome. eller ja, den var tuff. så jävla bra. trivs sådär jag. bilderna är inte skitsnygga sen i helgen dock, därav bilden ovan. men hey, vem måste vara snygg jämt då? inte jag i alla fall.

näefan. blev ett kort inlägg idag. men nu måste jag göra mig iordning. träningen kallar ju. hörs väl kanske när jag kommer hem från skolan. den som lever får se! 

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

När drinken kom gick allting snett.

sitter hemma hos min väninna jenny fors just nu. väntar på att hon ska städa klart så vi kommer iväg till michelle någon gång. egentligen skulle ju jag kunna hjälpa till, men jag orkar verkligen inte. jag städade ju trots allt mitt rum igår. haha, awesome, jag är en sån snäll kompis. men hon blir nog snart klar. bär av hem till michelle sen och fixa och trixa lite grann. behövde ju inte vara barnvakt så vi ska dricka lite vin istället. det tycker vi om! kanske blir en till videoblogg om ni har tur, det vet man ju aldrig. haha!

näe, nu ska jag kika om jenny behöver någon hjälp. annars hamnar jag väl här igen. den som lever får se!

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

You fooled me once but you can't have that ego turning.


ja, min lilla bebis är väl gó han. vaknade för inte allt så länge sen. riktigt skönt att vara ledig idag faktiskt. har precis käkar lite frukost, och nu sitter jag bara och väntar. tänkte ta kvart i ett bussen in till stan och överlämna stenklumpen till kamera till j&j sen över till hanna och ge henne en belöning för igår. upp till kusen ska jag sen och göra iordning allting så det är klart och fixat. 

vid fem-tiden drar jag in mot staden igen för att möta upp jenny och åka med henne till skutskär. min fredagskväll kommer att spenderas där med henne och michelle. vi får väl se vad vi hittar på, men nånting roligt blir det ju alltid. så jag har ändå rätt så mycket som står på schemat idag. eller ja, ändå inte. men ni fattar. 

näe, nu ska jag ta och göra ren patten för idag också. det behövs ju. sen kanske man ska tvätta bort gårdagens smink? ser ju ut som typ, aa. jag är obeskrivlig just nu. haha! ja, mer än så hade jag inte att dela med mig av för stunden. vem vet? vi kanske hörs av senare? :) 

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

I said I'm not coming back, it's it!

torsdag, och vad fan gör man då? sitter i soffan och inte orkar röra sig ur fläcken. gick ju i skolan från 8.30-12.30 idag, dock kändes det som att vi var i skolan till klockan fem typ. jag fattar inte! hade ju körlektion imorse också. och när jag tycker att det går bra, då tycker han att det går sämre än vanligt. fattar liksom inte?! shit. aja, vandrade till skolan och började göra klart allting med michelle. tänk att vi varpa klart även fast det blev lite småfel då och då. följde med hanna hem efter skolan, klippte till mina toppar och satte i löspälsen. och jävlar vilket långt hår jag hade fått! (alltså innan löspälsen satt på plats.) men vi behövde bara sätta i en rad, och hur awesome är inte det då?! så kan man spara på resten. 

har bara varit hemma sen dess. sovit och ätit mat. ja, visst låter det som en händelserik torsdag? och bättre blir den bara. har ju planerat att städa på rummet idag också. det är faktiskt riktigt skitigt och äckligt, plus att jag måste passa på medan vi har dammsugaren hemma, (broder tuck har ju en förmåga att låna den ett bra jävla tag.) så ska jag bädda rent i sängen. känner att det behövs. och så finns det typ inge bättre än att krypa ner i en säng med rena lakan. 

näe, jag ska väl ta och sätta fart nu då annars kommer jag antagligen bli klar imorgon. är ju ledig imorgon eftersom jag inte fått tag i någon APU-plats, det är väl helt okej egentligen. men det hade ju varit skönt att ha en klar liksom. men det händer ju inte, satt äh. justja! jag skulle ju kila.

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

I remember when you would say you hate my waist.

godmorgon gott folk. är det bra eller? jag förstår inte hur fan man kan vara så jävla trött. somna ju fan tidigt igår för att jag skulle vara utvilad idag eftersom jag har körlektion kvart över 8. undrar hur fan det kommer gå jag? antagligen åt helvete. hatar att köra deras jävla bilar. bromsen tar på en gång, och dragläget är fan helt sjukt. innan man vänjer sig med de där bilarna då. blir iväg till skolan direkt efter i alla fall. ska ju "sova" över idag, men det behöver ju inte maggan veta om. 

efter skolan ska hanna sätta i löspälsen på mig, och det gillar vi. vill ha lite tjockare hår känner jag. ska bli riktigt skönt. får se vad mer som kommer hända idag. slutar ju halv 1 idag, första gången ever! näe, nu ska jag ta och göra mg iordning. har precis målat till naglarna, och nu ska jag måla till mig själv. 

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

But you're not okej, telling me you miss my face.

den här dagen har fan varit riktigt skön. kan inte påstå att vi gjort alldeles för mycket saker.
började halv 9 med mentorstid sen nio var det meningen att vi skulle börja med vävningen, men eftersom mina och michelles trådar inte hade kommit, så började vi fixa oss inför skolfotot istället. sjukt läckra var vi måste jag säga. fick ju ganska så mycket blickar när vi kom in i p1 och skulle gå igenom ljusgården. men det var ju nice. 
lunch efter det och sen blev det återigen vävning. jag och michelle gjorde faktiskt någonting, skrev typ klart våran vävsedel så att det bara är att börja sen när trådarna kommer. awesome! 

efter skolan träska jag, michelle och huong ner på stan. hade ju en busig grej på gång, och jag mådde så dåligt å ni förstår inte. och självklart fick man vänta ännu en timme. och tack michelle för att du stannade och väntade med mig, annars hade jag nog aldrig klarat det. haha, men det är klockrent! och jag är glad att jag gjorde det.

ligger hemma i soffan nu, har precis legat och sovit en stund. kände att jag behövde det eftersom jag blev väckt 10 över 4 imorse. haha. sjukt skönt. ska ta och färga till löspälsen snart sen bär det av upp till kusarna en sväng. mer än så har jag inte planerat för idag. bara chilla ska jag göra. skönt det! näe. nu orkar jag inte skriva mer.

FUCK YOU PUSS OCH KRAM!

RSS 2.0