fredagsmys! ☆

äntligen fredag! jag har längtat efter den här dagen sen i söndags. så, idag efter jobbet har det inte hänt mycket. halvligger just nu i sängen. överväger att plocka fram datorn och kika senaste avsnittet av grey's då jag totalmissade det i onsdags. 
lyxade även till det alldeles nyss med ett fantastiskt gott mellanmål som bestod utav ciabattabröd, olivolja, mozzarella, parmaskinka och tomater. guds gåva till oss jordbor! så nu är jag nöjd och lite lagom mätt. 

nu ska jag mysa ner med hjärtat innan vi sätter igång med tapetseringen utav sovrummet. spännande!




...

när det känns som att allting faller isär.




Bästa, bästa du! ♡

idag när jag kom hem från skolan väntade en bukett med tio röda rosor på mig. älsklingen ville överraska på min namnsdag, & jag måste då säga att han lyckades. bästa, bästa du! jag älskar dig av hela mitt hjärta ♡ tänk vad glad man kan bli av en sån liten gest egentligen. en namnsdag som jag egentligen inte bryr mig om annars. så får jag komma hem till det här. 
jag är så himla lycklig med dig! du gör mina dagar ljusare och livet lite lättare. & det bästa är att du är min fina, fina prins. 

och utöver det här med blommorna så kommer jag även hem till ett färdiglagt golv i sovrummet. jag har tur som har dig. 
JAG ÄLSKAR DIG! 




Saker jag vill ha till sovrummet ♡

först skulle jag vilja ha denna skylt. tror den skulle passa alldeles ypperligt ovanför sängen!

en liten mysig ljuslykta som är en av sakerna jag kommer ställa på ena byrån.

sen är det även lite andra smågrejer som jag planerat att köpa in, lite sånna där saker som gör hela rummet egentligen. en skylt som jag dock inte har någon bild på, lite tavelhyllor, sen ska vi nog även sätta in tavlan med gitarren på som jag köpte på ullared

haha & inte har jag pratat med johan om det här heller, utan jag har tagit fria händer till detta. men det står han nog ut med. sen har jag även hittat lite grejer att dekorera vardagsrummet med. älskar det här! 


All my life, I've been looking for someone like you

snart är vårat fina golv på plats. det känns bra att det går så pass mycket framåt måste jag säga. tur att man har en händig karl hörrni! själv har jag städat undan på balkongen till vintern kommer, tvättat, målat kabelvindan en sista gång och alldeles strax ska jag ta och hugga in på badrummet och köra en storstädning där inne. kan jag inte hjälpa till att snickra får jag helt enkelt göra andra nödvändiga saker. 

sitter för stunden och kikar på kök. vet inte riktigt vad det är jag letar efter då jag inte har en aning om hur planen ser ut för det, det enda jag vet att vi ska byta ut är det bruna och behålla skåpluckorna då de redan är vita. men jag vet faktiskt inte. tar som sagt ett rum i taget, men kan ju ändå vara bra att man kollat runt lite grann i alla fall. 

men ja. rustningen av lägenheten fortsätter alltså. spännande!

jajustja! vi var även och köpte tapet igår.  nöjd tjej! det är dock inte färgen som är på bilden, snodde den från Google då jag inte hittade våran tapet, och orkade inte resa mig upp för att knäppa kort på den. haha, men medaljonger är det i alla fall.





Fem dagars ledighet

idag har jag tagit helg.
& det bästa är att jag kommer ha fem dagars helg nu. känns underbart, och framförallt välbehövligt. imorgon ska jag inte göra nånting. jag ska sova ut ordentligt, äta god frukost och bara vara. jo, jag ska iväg halv1 och göra fransar, men då det inte är sådär vidare värst ansträngande för mig så tänkte jag unna ni ett set nya fransar. har ju haft mina nuvarande i över en månad så känner att det behövs med lite påfyllning så man ser fräsch ut. 
tänkte även köpa hårfärg så pälsen ser lite bättre ut också. 

angående de andra dagarna så fick jag lite ledigt på måndag & tisdag nästa vecka också då det var lite jobb för tillfället, men jag känner inte riktigt att jag kan klaga över det. kan behöva lite ledighet. 

i helgen ska vi försöka hinna lägga in golvet i sovrummet. jag hoppas verkligen att vi kan komma igång med det nu. inte för att det gått långsamt fram så, utan det har varit mycket att göra inne där innan vi kan lägga in det. men ja. jag hoppas det går framåt så det kommer på plats :}

nu ska jag bara ligga här i sängen och mysa innan det blir dags för kväller. 

kanske ska försöka hinna med lite träning och motion de här dagarna? kanske till och med ta sig till bassängen och simma en timme eller tre? 




Dagens middag, morgondagens lunch

två kokta ägg
en burk makrill
knäckemacka med en ostskiva
414kcal





Turn around

varenda liten dag känns numera som en motgång för livet. ingenting verkar gå enligt mina planer, och så har vi det där med energitjuvar när den riktiga personen kommer upp till ytan. 
är det då så konstigt att man tappat motivationen till att kliva upp ur sängen om morgnarna?? 

känner att det blev en ordentlig turn på livet just nu. göra om, göra rätt som man säger. kanske ska prova på det? 




Söndagsångest...

jaa, söndagsångest. inte just för själva jobbet, utan mer för hur stämningen där kommer vara...
...en bunt med energitjuvar orkar jag inte med riktigt nu. meeeeeeeeen åh andra sidan är det väl dumt att ta ut något i förskott. 

annars då? träffade en hel bunt med härliga människor igår, drack lite vin och satt och surrade fram till tre på natten. 
nudå? jag ligger i sängen, faktiskt inte så farligt bakfull, och så har jag lyckats dragit på mig en urinvägsinfektion... kul! verkligen, skitkul! j är inne i sovrummet och donar med garderoben. jag har tvättstugan om ett tag så det är väl kanske dags att dra på sig lite kläder, men inte riktigt än. först ska jag ligga en stund till och tycka synd om mig själv.




Fortsättning följer ...

ja, nu har vi hållt på med sovrummet varenda dag förutom igår, då vi bestämde oss för en vilodag, dock var vi ändå iväg till återvinningen med lite gammalt material från garderoben. nu ska jag ta och hugga in på sista väggen med en målning till. karln håller på och reglar inne i min garderob för tillfället. det har liksom verkligen tagit fart nu!

om det fortsätter i denna takt kan vi nog lägga in golvet snart. vi tänkte rota klart lite i garderoben innan vi lägger in det, så att det inte blir skadat av något. börjar se sovrummet framför mig nu, klart och inflyttat igen. spännande!

ja, näe. nu ska jag dra på mig snickeribyxorna och sätta igång, funkar ju inte att mannen jobbar och inte jag?!




Rust upp över våra öron.

den här helgen har vi varit väldigt effektiva med rustningen utav sovrummet kan man säga. vi började igår med att måla taket första gången, helt sjukt vilken skillnad det blev av bara en rullning, inte så konstigt heller med tanke på att taket i princip var gult ... 
åkte till ikea efter och köpte oss en hylla till badrummet så vi får lite ordning där inne, som jag för övrigt började sätta ihop när vi kom hem halv12 på kvällen från middagen vi blev bjudna på. haha, det krävdes nästan att man var en raketforskare för att sätta ihop den, men till slut så, efter några svordomar här&där. 

och idag blev det ännu en målning utav tak för att sen börja måla väggarna. gjorde cirkus 3 väggar, sen var vi tvugna att åka till k-rauta för att inhandla lite fix. åkte därifrån vidare till firman där det byttes däck på bilen och jag började slipa och grunda vår kabelvinda, som i ett lite senare projekt ska bli vårat vardagsrumsbord :} 

så ja. det har våran helg bestått utav, ska bli skönt att komma iordning sen. nu har vi precis avslutat denna helg på bästa sätt - med plankstek! så underbart! nu en dusch sen blir det bannemig ryggläge i sängen. kanske kika ett avsnitt grey's då jag har lite att ta igen. 




RSS 2.0