Today is the day

ja hörni, idag, 31/1-14 har jag minsann fått fingrarna ut och skaffat mig själv ett körkort! sug på den ni! trodde ni inte va?? 




Ingen är gladare än jag!

& hoppas det kan fortsätta även imorgon! 




Pluggar så det knakar!


dags att verkligen ta tag i detta nu moa wehlin!!!

Dåligt humör och ofärgat hår.

bra rubrik. nej, inte alls egentligen, men så ligger det i alla fall till. 
varför jag har dåligt humör - jag är fruktansvärt ostimulerad i min huvud att hjärnkontoret gått på långsemester. varför mitt hår är ofärgat - det känner jag att jag inte behöver förklara... 

men ja, ostimulerad och uttråkad = dåligt humör varenda dag. det som är positivt är väl egentligen att jag inte är på dåligt humör varenda sekund utav dygnet (om man ens kan säga att det är positivt?) men det kommer små dimper då&då tyvärr. 

jag tror att det beror på att jag inte gör något. eller rättare sagt. jag VET att det är så. därav att jag vill ha en häst att rida. jag är en sån människa som behöver komma ut och släppa allt, det har jag lagt märke till nu när jag varit utan det i 2 år :( 

så, därför gör jag ett nytt försök. om det är någon som känner någon, som behöver hjälp med sin häst några dagar i veckan, snälla, säg till. för nu måste jag verkligen få tag i något att rida.

:( 




And we're gonna let it burn.

igår på lunchen brände jag hela halva mitt fuck you finger. så fruktansvärt jävla pissont har det gjort ska ni veta! & till den roliga delen, jag brände mig på vatten...
skulle nämligen ta vatten ur våran kaffemaskin och när jag slutade trycka på knappen så slutade inte vattnet att rinna, utan det fortsatte ner på mitt finger. skitkul, verkligen! satte direkt fingret i en kopp med svalt vatten för att brännan skulle minskas, icke! hittade en kylgel som jag sprayade på men som inte hjälpte. fick efter det en kylkompress som jag lindade runt fingret, som hjälpte en liten stund. fortsatte spraya på den där sprayen ifall att det skulle hjälpa, vilket det inte gjorde. var helt seriöst nära på att hugga av mig fingret där ett tag för att det brände så. 

åkte i alla fall hem till jessica & daniel efter jobbet och fick låna en annan kylgel som faktiskt hjälpte! ingen var lyckligare än mig där och då ska ni veta! 
nu har det däremot gått och blivit blåsor, vilket inte heller är skönt, svullet är det fortfarande åh! hoppas det kanske lägger sig till imorgon i alla fall? 

& där har ni ett helt inlägg om mitt finger. trevlig fredagsläsning för er allesammans!

så, nu ger jag mitt finger ett rejält fuck you och hoppas att det går över. nu ska jag bädda rent i sängen och hoppa in i duschen.

& på söndag ska jag ut och rida med jennie igen, det ska bli så himla roligt hörni! 






Alexander Wehlin Fernqvist

världens tröttaste & sötaste katt!




Do what you want with my body.

nya tider bokade, squatsen börjar ta sig och jobbet rullar på som det ska nu igen. vardagen börjar komma tillbaka till mig nu. vilket är skööööööön-t. 

men. de senaste dagarna har jag inte alls varit på humör. allmänt arg och leds på allt och alla. känner mig hemsk! förlåt, i alla fall till vissa utav er som fått stått ut med pmshumöret 2000. haha :} 
vet inte riktigt vad det kan bero på men jag hoppas det går över snart. 

nu ska jag ta och mysa med min prins i väntan på paradise. kanske ta sig en kvällsmacka eller kvällsfrukt :) byebye! 





Dagens kreation

+ två smörgåstårtor och lite mat. ja jag kan om jag vill :}



 

The conjuring.

jag har idag suttit och kikat på the conjuring. & jag måste då säga att jag trodde den skulle vara värre än vad den var. alltså, den var läskig och hade det där lilla extra som gör att man sitter och spänner sig, men jag trodde och hade hoppats att den skulle vara läskigare. 

visst, jag satt hemma i sängen med paddan medan det var ljust ute så det kan ju självklart ha påverkat mitt omdöme, men ändå. efter allt alla sagt, att den är lika läskig oavsett om man ser den när det är ljust eller mörkt ute. 

men ja. den var som sagt bra och jag fastnade för den, men hade ändå hoppats på att den skulle vara mer ...
... gripande om ni förstår vad jag menar. haha, men over all så var den bra, helt klart en utav de bättre skräckfilmerna! 





Little by little.

idag fick jag hämta ut mina älskade skor som kommit, har inte hunnit prova de ordentligt, men det ska hinnas göras det åh! fina var de i alla fall :} jag har även hunnit varit ute på en kall och halkig men härlig powerwalk också. hela 5,6 km blev det idag och 95 squats på det. riktigt härligt! 

nu sitter jag, nyduschad i sängen och väntar på att Thor ska börja igen. skön fredagkväll ska ni veta! 

annars. så känns det mesta lite upp&ner just nu. kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på, men det känns lite tungt. 






FREE 5.0 SHIELD

nu har jag klickat hem ett par nya älsklingar hörni! 
NIKE FREE 5.0 SHIELD
och jag älskar de redan! 



känner att det blir roligare med motivationen om man har bra och sköna grejer. så, nu behöver jag bara vänta tre-fyra dagar innan dessa skönheter är hemma hos mig :}  

Trött dag...

vet inte om jag sagt något om mina sömnproblem? men i alla fall, jag har sömnproblem, kan inte sova om nätterna längre. antingen så somnar jag vid 12tiden och vaknar runt 4isch, eller så är jag vaken till 4 och somnar och sover max fyra timmar. helt förstörd blir jag av det! det har varit såhär i sissodär tre veckor nu... och nu är jag så fruktansvärt trött, men jag får verkligen inte sova, inte nu, för gör jag det är det kört ikväll, och jag ska upp och jobba imorgon, så måste verkligen sova då. 

men i alla fall. vi åkte iväg där mitt på dagen idag och handlade lite grejer. svängde förbi stadium outlet så jag fick köpa med mig tre stycken nya sportbh-ar och en yogamatta. detta kostade mig 250:-, alltså helt överkomligt kan jag tycka. 

sen vi kom hem har jag suttit med paddan och kikat lite utbildningar. känner att jag måste börja planera mitt liv lite granna. så än så länge har jag i alla fall två stycken. ska kika lite närmare någon annan dag och se om jag hittar nåt mer, men två alternativ är bättre än inget! 

nu måste jag upp och röra mig innan jag somnar. puss







Det där? Jag?

något som jag älskar att göra är att kika gamla foton på Facebook som folk lagt ut på en under alla dessa år. hur mycket man har förändrats, eller om man fortfarande är sig lik. bara sen studenten tycker jag att jag ser helt annorlunda ut. både kroppsmässigt och utseendemässigt. haha :} 

men, en sak som jag speciellt börjar tänka på när jag ser alla dessa bilder, är att vi hade så sjukt jävla roligt när de togs. no regrets överhuvudtaget! sen en till sak är att jag börjar sakna mitt svarta hår mer och mer också när jag ser bilderna. 
hur som haver, det är i alla fall sjukt kul att kolla gamla bilder. speciellt sådana här nätter när man verkligen inte kan somna ... 




Det går i alla fall framåt.

ja, det går i alla fall framåt för mig. tredje dagen idag, och nu kan jag säga att det känns i mina lår efter alla dessa squats jag gjort. men det är skönt, och ännu bättre kommer det att kännas när det börjar synas. hehe :} 

i alla fall. idag och igår när jag var ute och gick i boulongerskogen, så ser jag människor som fortfarande går och matar änderna med bröd. & jag måste bara säga att det värmer så mycket i mitt hjärta när jag ser sånt. jag ska också börja göra det. ta sånna där kanter som ingen äter i alla fall och gå och ge de. det ska få bli min nya goda gärning jag ska utföra. det kanske finns hopp inom mänskligheten gentemot djuren ändå? 






En utmaning

kl 7 imorse var jag vaken och låg då och funderade över om jag skulle ut och gå då eller inte. somnade i alla fall om och vaknade igen kl 9 då min väckarklocka ringde. trött som jag var stängde jag av alarmet och sov ytterligare en timme. vaknade igen kl 10 ,em. låg kvar i sängen till 11. funderade över om jag verkligen skulle ut och gå eller inte, vädret var ju inte det bästa ...
20 över 11 ledsna jag på mig själv och tog mig upp och drog på mig kläderna. i och med detta kom jag på hur faktiskt jävla lat jag är & vilken slags livsstil jag valt för mig själv. att det ska ta mig 4,5 timme och ett rejält tag nackskinnet för att få mig att tänka. halv 12 var jag ute på min promenad, väl tillbaka så får man ju en ashärlig känsla i kroppen. 
så nu är det skärpning moa! jag säger inte att jag nu ska ut och röra på mig var och vareviga dag, för det kommer jag inte hålla. inte nu i början i alla fall. men lite skärpning i alla fall.

så läste jag på michelles blogg, att det blir en liten utmaning varje månad. tyckte jag lät lite spännande, så jag hoppar på den idén jag åh! nog för att jag börjar tre dagar sent denna månad, men det är bättre än inget! 
så denna månad kör vi lite squats - så man får lite läckra ben och rumpa! 




Alexander. ♡





Första dagen på det nya året.

& jag är bakfull. mer bakfull än vad jag förtjänar! faktiskt ... 
men jag hade en jättebra dag/kväll igår så bakfyllan kvittar. började dagen med en tur på hästryggen, väldigt skönt må jag säga. när jag kom hem blev det hopp in i duschen och sen en tupplur på det innan jag började med nyårssuppén. 

förrätten bestod utav en härlig bruschetta, gick i ganska snabbt ändå. varmrätten fick bli en härlig plankstek med ett glas rött. och sist men inte minst, efterrätten - hemmagjord pannacotta med bär. en helt okej middag ändå, och jag tror bestämt att jag fick godkänt utav Johan ;}

i alla fall. när maten var uppäten och vi var mätta och belåtna, blev det lite bingolottospel, och nej, vi är inga pensionärer. jag vann hur som haver en hundring, så fick i alla fall tillbaka mina pengar :} 

robin & mariette kom förbi och firade in året med oss. riktigt trevligt hade vi. satt och surrade och hade vickning ända in på småtimmarna. slutade med att vi gick och la oss kl6 imorse. haha, kommer inte ens ihåg sist jag var vaken så länge ...

nu blir det i alla fall bakismat som väntar - onlinepizza - lätt bästa en dag som denna. blir med andra ord inte många knop gjorda idag. 







RSS 2.0