suttit på brända med mich, jenjen och sann...

img_4676 (MMS)

suttit på brända med mich, jenjen och sanna nu såhär på kvällskvisten. blev sådär härligt salongsberusade. precis som en torsdag ska vara på sommaren! påväg hem nu till min underbara säng. kommer somna ovaggad ikväll som michelle så fint uttryckte det. underbart att få träffa de små fina igen. long time no seen liksom. måste verkligen göras om!


Is this a hickey or a bruise?

- jag sprang och sprang och sprang. kom ingen vart. jag vet att jag försökte fly från någonting men jag visste inte alls var det var jag sprang ifrån. jag sprang in i skogen ...

... sen ringde klockan och det var dags att gå upp. jättekonstigt dröm hade jag inatt. kan inte förklara vad jag drömde heller för jag kommer bara ihåg vissa delar av den. jag hatar när man vaknar från sånna drömmar som man verkligen vill veta slutet på. 



bild tagen från google.



Barbie's on the barbecue.

- vad är det för ålder på dig då?
- 19.
- men herregud, vi satt och diskuterade din ålder för någon dag sen och vi trodde du var typ 25?!

aa. 6 år äldre än vad jag egentligen är, kul. haha! hade ju varit helt okej om de sagt att jag såg ut att vara typ 21, då hade jag inte klagat, men 25??!! näedu, lugn bara lugn. 

jag har varit så effektiv idag. tycker jag själv åtminstone. jobb 06.00-13.30, handla, käka, körde rally med pappa, en tur med sessan, in och träna och därefter ett kvällsdopp. och nu är jag helt slut. kan jag lova! ska alldeles strax krypa ner i sängen för några timmars sömn. känns underbart med helg snart, dock skulle det ju bli dåligt väder. frivillig mys-söndags-pojkvän någon? gärna hela helgen. 







DJ's passed out in the yard.

- men herregud så du ser ut! är du trött? när kliver du upp mornarna?
- haha, ja jag är fruktansvärt trött, går ju ändå upp halv5 varje morgon.
rolig kommentar att få sådär på morgonkvisten. kände mig genast mycket piggare och fräschare! alltid kul att höra hur förjävlig man ser ut. tummen upp för det tycker jag allt! 

alldeles strax ska jag ta och åka in till stan. hem till jenny rättare sagt. ska gå ner och träna först innan vi vandrar tillbaka till S. Rådmansgatan. tänkte spendera natten där. så jag får sova en timme längre. underbart! känner hur mycket det kommer göra. kommer vara så mycket piggare och fräschare imorgon. yeah right. 

näe, kila upp till sessan kanske och göra iordning allting. så jag hinner menar jag. gymmet stänger ju 20.00 så man kanske ska sätta lite fart? underbara gym, som jag saknat dig.







jaha. solen skiner och det är alldeles för...

img_6617 (MMS)

jaha. solen skiner och det är alldeles för varmt för att jobba. hade gärna sett att jag legat på stranden idag istället. men nejdå! fyfan va underbart det skulle vara. måste kräva nån veckas ledighet sen annars kommer jag nog dö. helgerna räcker helt enkelt inte som ledighet. + att det är ju dåligt väder på helgerna. kul liv .. funderar på att ringa och sjukanmäla mig någon dag och dra med mig någon och sola istället. en dag kan väl inte skada heller? right?


I smell like a minibar.

- bäst före datum; 24 juni 2011.
- fan! jaha. dagen var förstörd redan där.

te är nånting jag verkligen bara måste dricka på morgonen för att jag ska få min dag att fungea som den ska. och igår när jag klev upp hade ju mjölken tagit slut så jag fick ta grädde som en ersättare. vilket inte alls fungerar så ni vet. 

jag har lite som står på schemat idag, så jag antar att det är bara att hugga in på en av det. orkar inte jobba idag. orkar inte jobba mer överhuvudtaget. jag har tröttnat. jag skulle också vilja vara vaken hela natten och gå och lägga mig och sova på morgonen. men nejnej. skiter i det. jag ska fanimej bli lärare så jag får lov. tänk er. betalt sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. ingenting jag skulle tacka nej till precis. 




Pink flamingos in the pool.

åh hualigen. hur kan man vara såhär trött egentligen? somnade i solen när jag kom hem, och nu ligger jag i soffan. kan knappt hålla ögonen öppna. suck* det får bli en tidig kväller ikväll minsann, annars kommer jag vara alltför död imorgon. aa. 

efter två mil i kroppen är jag alldeles slut som artist just nu. och ont i röven har jag också efter cykeln. herregud. känns som att jag antingen börjar bli gammal och skruttig, eller så är jag en hypokondriker? nånting av det är det i alla fall. 

jag finner liksom ingen inspiration till nånting. kanske ska lägga ner det här? haha. roligt. men jajustja! idag drog alltså peace&love igång. mitt älskade peace. saknar det. tänker på alla som sitter där på campingen just nu och dricker öl och bara har det skitbra. varför planerade inte jag för att åka det här året också? dumt gjort av mig. verkligen dumt gjort. fick för mycket storhets av pengarna att jag sket i det. så måste det vara. jag tänker på er mina fina vänner som är där just nu. hoppas ni tänker exakt lika mycket på mig.


har tagit en liten paus från arbetet nu. g...

img_9586 (MMS)

har tagit en liten paus från arbetet nu. gick upp och satte mig på balkongen högst upp i huset. inge varmt eller! herregud. solen ligger på och steker som fan, och här sitter jag. med långa tjocka arbetsbyxor och en tischa. fin bränna! kände att jag kunde sätta mig ett tag dels för att jag nästan är klar och dels för att grabbarna åkte iväg på nån övning. inte alls roligt att vara där nere själv då ju. lunch snart också. tänkte lägga mig ute i solen och ta en pn när jag kommer hem, om den nu är kvar till dess vill säga. aja.


Glitter all over the room.

godmorgongodmorgongodmorgon! trots att det blev endast 4 timmar sömn inatt är jag så löjligt pigg? w to the onderful liksom. har precis tryckt i mig lite frukost nu och ska väl alldeles strax dra på kläderna och masken innan man tar sig till bussen. eller ska man kanske cykla in idag? skulle ju vara rätt så skönt faktiskt. så har man träningen avklarad liksom. hmm? då behöver jag liksom inte åka förrän om en halvtimme istället för en kvart. aajo. känns lovande. mm. 

jag är så ledsen nu. jag råkade klicka omkring lite för mycket inne på spotify, så nu är mina listor åt helvete. låtarna ligger helt fel. blir så less på mig själv. hur återställer man det? eller går det inte? för i sånna fall är mitt liv över. fuckface.



ojoj.


There's a pounding in my head.

åh herregud. ja, det märktes ju i alla fall att det var ett bra jävla tag sen man var ute på en spingtur. helt slut nu. och inte blev varken knäna eller ryggen bättre utav det. snarare värre skulle jag vilja säga. och den smärtan skyller jag på en viss person. men mysigt var det ju för tillfället. haha. 

aanäe. bara att dra på sig lite andra kläder nu och dra sig till sessan. kommer dessvärre inte ta någon tur med henne idag. min kropp är alldeles för trasig känner jag. så nej. kanske blir film och mys ikväll. men vi får väl se. är inte säker än. har ju fortfarande några minuter på mig att fundera. right? 




There's a stranger in my bed.

fredagens smink, håret i en toffs eller ja, det ska vara i en toffs i alla fall. känner mig ohyggligt fräsch faktiskt. ohja! kanske dags att göra nånting åt det? kan man ju tycka i alla fall. tänkte dra på mig träningskläderna snart och dra ut i skogen en sväng. long time no seen nu träningen! aa det ska jag fan göra. sen kan jag fundera på att bli fräsch efter det. ingen idé innan liksom. 

aajo. rubriken stämmer inte, tyvärr. så ta den med en nypa salt. inte håller jag på med sånt heller. nejnej. jag är för liten för sånt. läskigt?

undrar vad dagen annars har att erbjuda då? absolut ingenting har jag en känlsa av. som vanligt. men hey. det är ju söndag. kan inte begära så mycket mer. ska ju få träffa mina karlar imorgon, så om den här dagen suger, gör ju inte det nånting egentligen.? hmm. aa.


För han är brandman.

efter god mat, en hel del alkohol, borttappad telefon, uppsvällda knän, en rygg som dödar mig och bra sällskap är jag äntligen hemma efter en trevlig midsommar i öregrund! whaaad up?

ja, det var det som hände igår, kortfattat. väldigt kortfattat. visst hände det lite mer trevliga saker men det är ingenting jag tänker skriva om. men i alla fall. gårdagen var så jävla fin. verkligen. förutom ilskan som bubblade upp lite titt som tätt, men jag klarade mig. kom hem till tältet vid 4tiden imorse tror jag? svinkallt. hade gärna sett att jag haft bättre sovsällskap. (ta inte illa upp jenny).

och nu är jag alltså hemma. min kropp är trasig och jag är för trött för att orka leva med mig själv. precis som vanligt alltså. har blivit bombad av en massa sms och missade samtal när jag kom hem eftersom fonen dog inatt. men det är ju alltid trevligt. aanäe. dags att dö i soffan. 

hade ju med mig kameran också. dock hade jag alldeles för trevligt för att ens tänka på att ta något kort. men det är ju alltid positivt. right?


wohooooo! då var vi påväg då alltså. under...

img_8188 (MMS)

wohooooo! då var vi påväg då alltså. underbart. ha det bra i gäve allesammans!


Och braverar om sin röda bil och sin långa, långa slang.

aanäe. jag har varken packat eller duschat och inte kommer jag göra det idag heller. jag känner inte för det helt enkelt. tar allting imorgonbitti. ska ju ändå upp tidigt eftersom jag har utsläpp på de små liven vid 8tiden, så jag hinner med det jag måste göra. 

glömde även berätta. jag har plockat ur min töj ur örat också. för två dagar sen typ. och det har redan gått ihop jättebra. tänkte att jag skulle bli som alla andra så jag kan ha örhänge i även det örat. plus att jag tröttnat på det, och för att man kanske ska tänka till lite grann nu när man kommit ut i arbetslivet. aanäe.

Väl där inne, står han i linne.

hur ska jag kunna klara mig utan mina män hela den här långa helgen? och inte hann jag träffa "charlie" heller.
suck* men, jag får väl överleva eftersom jag ska ha en kick-ass helg!

kom på för ca 3 minuter sen att jag kanske måste börja packa? bilen går 11.00 från S. Rådmansgatan 6 imorgon, och då gäller det ju att verkligen ha fått med sig allt. men vad fan ska man ha med sig? vad är bra skor? kläder? herregud. jag hatar verkligen att packa. det enda jag vet som jag bara måste ha med mig är; ÖL! sen då? inte den blekaste aning. och det är ju så svårt också, just för att man inte vet exakt vad det kommer bli för väder när vi väl är där. nånting fint, nånting vardagligt och nånting varmt ska jag i alla fall få med mig. och så ska jag även ta med lakan osv. kanske ska skriva en packlista? det brukar ju alltid underlätta...

ska i alla fall alldeles strax kila upp till sessan. tänkte ta en tur med henne. om det nu slutat regna vill säga? jäkla trökväder det ska vara då! men, åh andra sidan. vad är väl inte en svensk sommar utan regn? det kan man ju då undra. men ja. sen blir det i alla fall bums hem och börja packa. sen tänkte jag även ta mig en lång och skön dusch. har ju inte kunnat duscha nå länge nu på sistone eftersom vi haft stopp. men idag så! lovely.

kommer ju inte bli så bra uppdatering i helgen då. men kanske slänger iväg ett inlägg från fonen. man vet ju aldrig riktigt med mig eller. precis som det ska vara! ♥


Och mumlar något om en brandinspektion.

ja, då var snart även den här veckan slut också då. och på fredag drar jag och jenjen till öregrund! känner på mig att det här kommer bli en fin midsommar. lovely!

dagen har i alla fall inte haft mycket att erbjuda. jobbade till 14.45 och då traskade jag ner på stan och mötte upp mamsen. gick vidare till veromoda eftersom de har lagerrensning pga ägarbyte. fick med mig ett par jeans med låg gren hem, för endast 50 riksdaler. lätt värt! jag gillar de. ljusa och ja, låg gren. assköna var de också, vilket bara gjorde saken ännu bättre. åkte i alla fall hem och käka innan jag drog upp till sessan. nya skor stod på schemat idag, vilket också gjorde mig 500:- fattigare. herregud. och nu sitter jag här. har verkligen jättejättejättejättejätteont i fötterna. jag fattar inte!? jag har ju bra skor på mig när jag jobbar, men varenda dag när jag kommer hem har jag svinont? varför? vad vill världen mig? 

från det ena till det tredje. jag håller på och letar lägenhet för fulla muggar. har skickat iväg några intresseanmälningar här och där, så det gäller bara att vänta. har även sagt åt bror att jag vill ta över hans lägenhet om han nu skulle bestämma sig för att flytta, som han sagt ett tag nu. skulle ju ändå vara rätt så nice att ta över den. jag menar. jag har ju mina minnen därifrån. men vi får se. jag är i alla fall sugen på att flytta. ta hand om mig själv. vi får väl se helt enkelt. jag håller i alla fall tummarna, och jag hoppas ni gör detsamma åt mig? 


för första gången när jag är här på brands...

img_4453 (MMS)

för första gången när jag är här på brandstationen vill jag hem. vad är det för fel? är alldeles för trött för att orka leva med mig själv just nu. därför vill jag hem. har tagit en paus och sitter ute nu. har inte varit ut sen imorse när jag gick hit. kanske det som tröttheten beror på? vet man ju aldrig. ska gå in och fortsätta strax. hade ju gärna uppskattat om solen varit framme lite längre, men nejdå! svensk sommar. jag säger då det. näe, in och kissa nu sen fortsätta...


Han glider före i kön, med hjälp av sin legitimation.

det är så himla många tankar som far runt i huvudet på mig nu. men vad det är för tankar kan jag inte riktigt sätta fingret på. ibland känns allting bara så grått. jag vet inte. allting känns bara så konstigt...

vackra skapelse.

jag tror jag blir mer och mer kär för vare...

img_5665 (MMS)

jag tror jag blir mer och mer kär för varenda sekund som går här på brandstationen. känner mig som 12 igen när man blev kär i allt och alla. men jag kan helt enkelt inte rå för det. "luften blir fuktig" som bigD skulle sagt. internskämt kanske inte är så roliga för er? men äh. sitter i alla fall och tar en eftermddagsfika just nu. eller egentligen sitter jag väl bara av tiden då jag är klar med allt som sk göras idag. jobbar alldeles för fort. någon måste lugna ma! när jag kommer hem idag ska jag laga pastagratäng alldeles på egen hand, för första gången. päronen är ju inte hemma, så det blev jag som fick sköta hushållet idag. funderar på att ta en springtur också. halsen känns ju faktiskt mycket bättre! men som sagt. jag funderar bara på det.


If I was to leave when you need me most.

jaha. då satt man här med en kopp te bredvid sig. jag gillar te. te får mig att känna mig hel. typ. alldeles strax ska jag krypa ner i sängen och sova mig lite. men fick ett himla sug efter att skriva av mig. men om vad jag ska skriva vet jag inte alls. därför ett ganska onödigt inlägg måste jag säga. så, för att slippa ödsla eran dyrbara tid kan ni sluta läsa ungefär här ...

jag måste i alla fall bara säga att jag är så trött på folk som försöker para ihop mig med en massa olika personer. bara så ni vet så får det mig att känna mig smutsig. typ att ni tycker jag är alldeles för ful och äcklig för att klara av nånting på egen hand. så ni får jättegärna sluta upp med det. vill jag ha något seriöst kan jag fixa det själv. behöver inte eran hjälp. som jag dessutom aldrig bett om. jag är så jävla less på det. 

jag fattar liksom inte. har man ett sånt tråkigt liv att man måste försöka para ihop folk? är förhållandet så jävla värdelöst så man måste skaffa sig ett annat par att umgås med? eller vill folk bara att jag ska bli en toffeljävel tillsammans med de? bara så ni vet; det kommer aldrig hända! över min döda kropp. 

jag klarar mig precis som det är just nu, och vill jag ha det annorlunda, gör jag det annorlunda. punkt slut.

'Cause what kind of guy would I be.

att jag mår så bra som jag gör idag är ju egentligen ganska otroligt. men glad är väl jag för det. hade ju varit rätt så jobbigt att vara sliten idag känner jag. 

var i alla fall till old saints igår eftersom födelsedagsbarnet ville gå dit. ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt tröttnat på det stället. alltid samma folk. men, det var trevligt igår ändå eftersom man hade ju bra sällskap. man får ju göra det bästa av det. överlag så var gårdagen en fin dag. 

nu sitter jag här, i soffan. och jag orkar verkligen inte göra nånting. tänkte ta en powernap nu snart. det behövs. måste ju vara utvilad imorgon till jobbet så mina ögon hänger med på allting. finns ingenting jag kan missa. 




Anytime you whisper my name, you'll see.

måste i alla fall börja detta inlägg med ett stort grattis till michelle englund på systemdagen! ett mycket stort ögonblick. som en milstolpe i livet. och nu är hon där. blir liksom stor på riktigt. för jag tycker ju faktiskt att man blir riktigt vuxen efter att man fyllt 20. visst, man blir myndig när man är 18 år, men det finns ju fortfarande en sak man inte får göra vid den åldern. och det är ju faktiskt att gå och köpa sprit själv utan att behöva be någon annan om det. aa. så grattis! 

kom typ precis alldeles nyss hem från sessan. lunchade idag eftersom angelica var borta. passade på att göra iordning alling också. tänkte ta och hoppa in i duschen nu, sen blir det en räkmacka! *hjärta.
jag älskar räkmackor. så är det bara. blir i alla fall till att göra mig iordning sen för kvällens bravader. blir ju lite öl idag dådå. som jag längtat efter att få öppna en kall och bara njuta! aanäe. vi ses i dimman då.



haha! busig tjej.

Anywhere you go, I'll be there.

varför man ska behöva ha hosta, det skulle jag allt vilja veta. det absolut jobbigaste som finns är att hosta (efter att spy då såklart!). jag blir så arg på mig själv. sitter och trycker i mig whiskey nu, har hört att det ska tydligen hjälpa mot hosta? synd bara att man börjar hosta av det så fort man ens tar en klunk. FY! 

dagen har gått bra. förvånadsvärt bra faktiskt. bättre än väntat. ja, ni förstår. och jag har kommit fram till att jag har skaffat mig en ny fetisch (stavning?). brandmän. ingenting annat duger. det är nånting med de som gör de så löjligt läckra. herregud. blir alldeles exalterad av att bara skriva om det. jösses.

förutom att jag jobbat häcken av mig idag (egentligen inte) så har dagen inte haft mycket att erbjuda. ganska skönt om jag ska säga det själv. om ett tag ska jag koka mig lite te sen tänkte jag krypa ner i sängen och fortsätta kika lite på SOA. förutom brandmän så är charlie hunnam min fetisch. eller ja, typ i alla fall. så tänkte jag ta en låååååååång sovmorgon imorgon då jag gått upp 04.30 de senaste mornarna den här veckan. tycker att jag förtjänar det faktiskt. 

imorgon ska vi fira michelle englund som fyller systemet. blir lite förkrök innan vi drar ut. tror det skulle bli heartan om jag inte missminner mig helt och hållet? hur som haver kommer det nog bli en kanonkväll vilket fall. näe. nu ska jag svepa whiskeyn och hulka lite grann innan jag dricker te och myser.



                               


Anywhere you are, I am near.

god fucking torsdag på er då. hostan blir bara värre och värre, jag fattar inte. har druckit fyra koppar te idag + att jag tar hostmedicin. någon som vill komma och hångla så jag kan smitta den personen så jag blir frisk? tack på förhand. 

min sista dag på introduktion idag då alltså. undrar jag hur morgondagen kommer gå. men äh, första dagen själv då får man göra fel, eller vad säger ni grabbar? fick i alla fall sluta i skaplig tid idag också, 11 för att vara exakt. vandrade direkt ner på stan, beställde en gravering till min gästrikering som jag fick i studentpresent av mamma och pappa. kommer få den någon gång nästa vecka. den är så himla fin! 

men ja. väl hemma så började jag städa klart på rummet. nuså är det rent och fint igen! ska ta och bädda rent i sängen snart också. sen är det bara till att krypa ner och få sin sömn som man behöver. lyckades ju skrapa ihop 3,5 timme inatt då jag inte kunde somna efter filmen. och aropå det! filmen var dock inte lika bra som jag hade hoppats på, men den var ändå riktigt mysig. jag rekommenderar den ändå till er som inte sett den. ω



(bilden är tagen från google.)

Red riding hood.

passar på att krypa ner i sängen och mysa för mig själv, man vet ju aldrig när det vänder och man börjar få sällskap.. HAHA! tänkte ta mig igenom red riding hood också.

Oh, I'm in heaven for sure.

jaha. onsdag var det alltså idag då, och imorgon är min sista dag på introduktionen. då är det alltså meningen att jag ska klara mig själv med grabbarna på stationen. oh my lord! lite nervös faktiskt, men det kommer nog bra. trivs där bland alla karlar. har ju liksom hittat min dröm man. 1½ månad ska jag vara där så länge. känns så jävla underbart. lite ögongodis på jobbet har man ju liksom aldrig tackat nej till. 

blev klar så in i norden tidigt idag, så vandrade hem till bananen efter jobbet och väckte henne. oj!? färgade även hennes hår innan vi knata ner till arbetförmedlingen. varför jag går dit kan man ju egentligen undra, men det är ju aldrig fel att vara inskriven ifall att. dock är ju min tid pausad just nu, men blir jag arbetslös så är det bara att starta den igen. pappsen stod utanför och väntade på mig medan jag var klar, passade på att svänga in på max för lite käk. löjligt god nachoburgare har de i alla fall. herregud. 

men ja. ska ta och kila in i duschen nu tänkte jag sen blir det fan sängen för min del. måste bara trycka i mig lite te och hostmedicin innan. fint att man gick och blev typ sjuk nu? varför liksom? ser ingen mening med det. aja. det var allt.

We ride.

jamen goddag då allesammans! tyvärr har det inte blivit nå inlägg sen studenten, men jag tror nog att ni klarat er. det var i alla fall utan tvekan en av de bästa dagarna i mitt liv. så jävla underbart. och inte en tår föll. robot, aa kanske? näe. men tack i alla fall till er alla som gjorde min dag så jävla värd, och tack för alla presenter och gratulationer. 

i alla fall. dagen har varit fullspäckad. jag och hanna har varit så jäkla effektiva. var till arbetsförmedlingen till klockan 10 då de öppnade och skrev in oss osv. därefter drog vi upp till skolan och betalade av vår skuld för företaget vi hade och så lämnade jag även in lappen för stipendiumet. aajustja! det glömde jag säga. fick ett stipendium i fredags. WOOOP! aa i alla fall. efter det gick vi över till Y/A, jag bokade körlektioner och bananen skrev in sig här i gävle. upp till jenjen sen och kolla in hennes nya crib (och vem vet, vi kanske blir grannar?!). följde med henne ner på söder zoo och letade efter en kompis till badboy25. därefter blev det stan för mig och hanna. gick och letade lite kläder innan vi traskade bort till coffeehouse by george. fick bli en bakpotatis med kräftstjärtar för min del. efter blev det att leta lite mer kläder. och nu sitter jag här. hemma. i den soffan med mest kläder i. tänkte ta och röja upp lite grann. det är sånt man kan göra när det är så tråkigt väder ute...
kommer i alla fall få börja jobba redan imorgon! så underbart. jag hann vara arbetslös en fucking jäkla dag, sen ringer min chef och frågar om jag kan komma imorgon. så i sommar kommer ni hitta på mig omvårdnad mitt emot slottet, och även på brandstationen. mums. känns otroligt bra! 

ja. mer än sådär har det inte hänt sen i fredags. eller jo. bytt hårfärg har jag hunnit gjort också. just nu är det röd/brunt, men ska slänga i lite blonda slingor sen. men först måste jag klippa mig. ska även klippa lugg? herregud, vad är det som händer med mig egentligen? aja. det här får räcka för stunden, och förhoppningsvis för dagen. peace! 




Det är studenternas dag idag!

fick lite tid kvar till att köra på ett inlägg här också. jag har precis blivit klar med sminket och håret, och alldeles strax ska jag dra på mig klänningen och mössan. har även tagit en öl till frukosten också. kände att jag behövde det. herregud. jag börjar bli lite nervös just nu faktiskt. fyfan va härligt det kommer bli. hela den här dagen. 

har ett fullt schema hela dagen, kommer fan knappt ha tid att gå på toaletten känns det som. men äh. inte brydde jag mig eller! jag är alldeles exalterad! har fan inte tid att skriva mer nu. vi hörs typ imorn kanske? peace!

It's like rain falling down.

då har alltså studentveckan tagit fart då. den veckan som man gått och längtat efter i 3 låååånga (men väldigt snabba år) herregud. jag kan inte ens fatta att det är sant. gårdagen var verkligen så fantastiskt bra så jag finner inte  ens några ord för det. vaknade upp hemma hos hanna och rasmus kl 06.30. drog i oss lite te innan vi fortsatte med ölen och gjorde oss iordning. brännboll i boulongern stod ju på schemat. vann första matchen mot några piratpojkar, och förlorade andra mot el. drog hem en snabbis efter det och käka lite grann innan jag tog mig hem till hanna igen och fortsatte. som avslutning fick det bli efterfest på goya.

idag har var det vattenkrig på rådhustorget för fulla muggar. var pissblöt efter, men det var väl egentligen inte så konstigt. hade ungefär 48 liter vatten i öronen efter i alla fall, men det var lätt värt det. 

det var ju egentligen tänkt att vi flickor skulle hitta på något idag också, men eftersom min röst gav upp redan igår så valde jag att stanna hemma. kanske inte det roligaste man kan göra under studentveckan. men vad gör man då när man inte kan prata över huvudtaget? känner att jag måste vila halsen åtminstone lite grann så man kanske har rösten tillbaka till på fredag. köpte ju ändå ingen biljett till barrundan, så jag anser inte att jag missar nånting. kanske lite extratid med klassen, men det hinner jag med imorgon fram till fredag också. 

jag avslutar det här inlägget med några bilder från gårdagens och dagens bravader. peace! 




Won't be the last to be reunited.

jamen goddag då allesammans. det här blir mitt första och sista inlägg för dagen, och så blir det även det sista på ett tag nu. studentveckan väntar på mig alldeles bakom hörnet och jag kommer inte lägga ner tid på att blogga under den. bara så att ni vet. 

gårdagen var i alla fall mycket fin. jag förtärde alkohol i 14 timmar innan jag gav mig. blev ju en hel del öl måste jag säga. men fint var det ändå. har mått riktigt bra idag ändå. men det är väl just för att man drack under en lång tid igår och inte bara på ett par timmar. 

alldeles strax ska jag ta mig in till olander och malms fritidsgård för att ha en myskväll där innan allting drar igång. kommer även sova kvar där eftersom vi ska ju upp rätt så tidigt imorgon. herregud. jag är så exalterad. jaja. nu ska jag packa iordning allting så det är klart att bara åka. vi hörs om en vecka ungefär! 





We're not the first ones to be divided.

godmorgon godmorgon godmorgon! solen skiner och temperaturen står på 25 grader i skuggan, redan! det här kommer bli en mycket fin dag. sitter i bikini just nu och ska alldeles strax ta och packa iordning allting inför dagen. ska göra iordning en tacosallad och skära upp melon att ta med. mysigt värre. och även en hel del vatten. annars kommer man ju dö, långsamt. 

får skjuts in till stan av mamsen, ska till olander och malms fritidsgård först och sen ta oss ner mot bussen. vi tänkte bosätta oss på harnäs idag. hela dagen lång. så just därför har jag tryckt i mig havregrynsgröt till frukost och även gjort iordning allting till sessan så det är klart. sweet. ska även packa med mig lite vin att dricka. kommer bli så mysigt! kommer förmodligen inte skriva mer idag än såhär. vi hörs imorgon istället! 

I lost my way and I couldn't find you.

ligger för stunden i soffan och slänger ett öga lite då och då på big brother. länge sen man kolla på den skiten nu. men eftersom det inte fanns nå bättre på teven, så fick det bli det. blir bara irriterad av det känner jag. men i alla fall. ska alldeles strax krypa ner i sängen för lite sömn. blir ju upp ganska så tidigt imorgon så jag hinner upp till sessan och göra iordning allting eftersom jag sen kommer dra iväg för lite sol, bad, grillning och gott dricka under dagen/kvällen. morgondagen kommer bli en fin dag. 

You were the eyes in the face of fortune.

flaklagsfest och årets första dopp utomhus idag. utan alkohol och bikini.
vi har varit snuskigt effektiva måste jag säga. åkte först till borlänge och SKANSKA och gjorde iordning flaket, därefter blev det falun för att egentligen dricka kaffe, men det slutade med tre assvettiga brudar och björn i vattnet. 20 grader var det, alltså helt okej för att bada kan jag tycka. är ju egentligen en pytteliten badkruka jag :$.

men ja. fick fixa och trixa lite i alla fall med flaket. sätta upp lite räcken. jag menar. det skulle ju vara synd om kenta om vi skulle ramla. sitta och köra helt själv liksom. så det fick bli lite snabbt ihopsatt. eller ja. alla karlar där släppte ju allt sitt arbete för att hjälpa oss. så gulligt! och janne gjorde sin insats till att grilla hamburgare åt oss. mums. 

nu i alla fall sitter jag i soffan, i mörkret, inne på mitt rum. var ju tänkt att jag skulle ta en pn, men kunde ju verkligen inte somna. herregud. ska väl alldeles strax kila upp till sessan. kanske tar en tur med henne. vet inte om jag orkar riktigt. fast måste ju egentligen. svårt val. sen blir det hem och duscha och förbereda inför morgondagen. aa, stora planer på G! 




Don't feel like picking up my phone.

godkväll allesammans. åkte iväg på personalfest som jag berättade. och det blev faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle bli. dock var jag tvungen att åka hem vid typ halv 9? eftersom de serverade mandeltårta till efterrätt. schysst tänkte jag. hyperallergisk som man är så var det bara till att packa ihop och åka hem (eftersom medicinen låg hemma) hade ju liksom räknat med att de inte skulle servera nånting med mandel eftersom de vet hur extremt allergisk jag är mot det, men nej. tydligen inte. 

sitter i alla fall hemma nu. ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova. ska ju upp satans tidigt imorgon eftersom jag michelle hanna och rasmus far till borlänge imorgon och fixar med flaket. en liten roadtrip sådär. kan ju bli fint. en kompis skrev nyss och fråga om jag kunde komma och kika på film, hade jag inte haft planer för imorgon hade jag gjort det, lätt! bara så du vet liksom. så kan det ju vara ibland också. 

aanäe. det är väl lika bra att packa ihop sitt pick och pack och krypa ner i sängen. känner mig faktiskt lite trött ändå, så det är ju kanske dags då kan man tycka. kanske slänger in ett inlägg från telefonen imorgon under bilturen. man vet ju aldrig liksom.

I just wanna lay in my bed.

jaha, och vad fan har man på sig på en personalfest då? jag har verkligen ingen aning. helt stört. leggins vet jag i alla fall att jag ska ha på mig, men sen då? herregud. i alla fall ska jag och mamma bara åka dit en snabbis. mingla lite, käka och ta drickspengar sen ska vi åka. varken jag eller hon känner speciellt mycket för det. och michelle ska ju ändå inte med, så vafan har jag där att göra då? absolut ingenting. 

ja. sen blir det hem i alla fall. chilla med livet ska jag göra hela kvällen lång. jag ska inte röra mig en meter! precis som rubriken säger alltså. w to the onderful!

jaja. måste väl börja göra mig iordning nu då. lika bra det. eller ja. dra på mig kläder, platta till håret och dra på mascara. mer än så blir det inte idag. näe, det här får räcka för stunden. skriver kanske mer sen. 

Today I don't feel like doing anything.

ja. vad ska man säga om gårdagen? jag blev i alla fall påmind om varför jag inte tycker om heartbreak.
nånting positivt i alla fall. eller ja. kom ju in gratis igår så det var ju också positivt. man lär sig av sina misstag. och jag tror att jag kanske kan vara full fortfarande. det blev lugnt igår, men ändå tillräckligt för att man skulle lyckas ha kul där inne. aja, i alla fall. 

ska väl försöka väcka hanna så jag kan åka dit och lämna hennes bankomatkort och leg som jag glömde ge henne igår. plus att jag måste hämta alla mina grejer som är där. 

sen är det väl bara till att korka upp igen då?! haha, näe verkligen inte. blir väldigt lugnt för min del idag eftersom man ska åka till borlänge imorgon satans tidigt. och känner faktiskt inte för att sitta hur bakis som helst i en bil. näe. nu blir det minsann duschen så man blir pigg igen. känner att det behövs. sweet. 




Go to the party in my head.

min dag är förstörd. jag var verkligen sjukt taggad på allt vad dagen har att erbjuda,
men det sket ju sig så fort man kom till skolan. jag tänker inte ljuga, och jag tänker inte vara trevlig och låtsas som ingenting. så fruktansvärt jävla dåligt av alla brudar i klassen som inte kom och hjälpte till med att göra iordning skyltarna till flaket idag. vi är inte bara tre stycken i klassen ...

och nu kommer ju alla börja tänka "åh, varför säger hon inte det där i verkligheten? hon skriver det på sin blogg istället. hon vågar inte säga det öga mot öga" ... jodå. om det ens är någon som nämner det här ikväll, så kommer jag förmodligen bli förbannad. så låt bli bara. det räcker med att dagen är tillräckligt förstörd. 



men. jag ska försöka ha roligt idag ändå, och bortse från allting. idag ska jag dricka vin. och jag ska dessutom bli full. det är min plan. jag ska ha jävligt roligt med allt folk som jag kommer träffa ikväll. så är det bara. sen får resten säga vad de vill! 

det här blev dessutom mitt klädval idag.
efter en väldigt bra anledning kom jag på varför jag
ska ha just den här klänningen på mig.

troett tjej_92, aa det är jag idag. herreg...

img_8297 (MMS)

troett tjej_92, aa det är jag idag. herregud! jag fattar inte. skulle vilja lugga kvar i sängen till i alla fall klockan 2 idag, och sen korka upp! istället får man gå upp halv 8 och vara mer död än levande. i alla fall. så har jag nog bestämt mig för att ta klänning nummer 4 idag. alla som undrar kan få höra min kanonförklaring sen. nu ska jag klä på mig och borsta huggtänderna innan jag väcker pappa så han får skjutsa mig till skolan. peace!


RSS 2.0