You're alright but I'm here, darling, to enjoy the party.

nu sitter jag alltså hemma hos jenny och väntar på att hon ska bli klar.
sen ska vi bege oss mot gagnefvägen 10 innan vi tar oss vidare på andra trevligheter. fint det. tro det eller ej, men jag är ganska peppad på den här kvällen ändå. det trodde jag inte om mig själv. men med rätt sällskap kan det här faktiskt bli en bra kväll. hoppas jag.

får väl se om vi åker in till stan senare. man vet ju liksom inte riktigt med skutskärsbor. haha. skoja. eller? näe, men jag vet faktiskt inte hur det blir. sånt där visar sig alltid. och nu är jag törstig, men min alkohol är ju inte här med mig dock. så jag antar att jag får vänta. näe. den här datorn var ju cp att skriva på, så det här får bannemig räcka. hörs imorgon. peace!

It doesn't really mean that I'm in to you.

sista april idag då. valborg kan man ju också kalla det.
var ju ganska så opepp igår, men idag har jag bestämt för att det får bli ett par kalla ändå. herregud, ibland måste man ju bara gå emot sina egna kriterier. så efter att jag käkat ska jag ta mig till skutan och umgås med lite fina människor där. kan nog bli trevligt trots allt. 

dock har jag ett problem. som alla andra gånger när man ska ut. vilka kläder ska man ha på sig? det är ju den stora frågan det. det är alltid samma problem. varenda gång! jag fattar inte. undrar om det är lättare för killar de här gångerna? fast näe. det tror jag inte. de är ju fan värre ibland. hmm. men vi får väl se vad jag hittar på. är ju sugen på att dra på mig min högmidjade kjol, men det kanske blir för mycket? åh. jag vet inte. fan då. aja. tur att sånt där alltid löser sig. nu ska jag ta och kila upp till sessan och göra iordning allting så jag kan ta en sommersby till maten. sen ska jag ju hinna och duscha och grejer också. intressant. skriver antagligen inte mer ikväll, utan det får bli imorgon. peace! 



blir den för mycket?

I could stick around and get along with you.

åh herregud vad många inlägg jag kört på idag då?!
men det blir ju lätt så när man har tråkigt. och jag har så fruktansvärt tråkigt just nu också. sitter med efterbehandling i håret och väntar på att få skölja ur det så jag kan blåsa till det och sen sova. är ju så fruktansvärt trött? varför är jag trött? har ju sovit som en gud de senaste nätterna? hmm. 

men i alla fall. jag är otroligt opepp på morgondagen, men ändå vill jag inte bara sitta hemma. kommer nog ta mig till skutan och umgås med mina fina vänner där. det är ju i alla fall värt ett försök, och om jag fortfarande är opepp då är det ju bara att åka hem då. aa. det får nog bli så. näe. nu ska jag ta och skölja ur håret en sista gång, sen ska jag nog krypa ner och mysa med staffan i sängen. gohjärtat mitt ♥ skriver mer imorgon. peace!



sån jävla biff!

Walt disney.

det är ganska fantastiskt det där med disneyfilmer. jag är så fascinerad av de. det är ganska sjukt egentligen kan man ju tycka. på teven visas just nu pocahontas. en mycket fin film måste jag säga. tycker också att det är ganska fascinerande att de kommit på att använda den berömda klippan i både lejonkungen och pocahontas. klyftigt. det är som en enda stor kärlekssaga det här med disney. man blir liksom lycklig av att se på dem. 



kommer ni ihåg när man var liten? när man kunde spendera timmar framför teven. sätta i ett videoband i vhs:en, kolla på filmen, och sedan spola tillbaka för att kunna kolla på den igen? om och om igen. jag kunde ägna flera timmar åt att kolla på disneyfilmer som liten. mina favoriter vad; pocahontas, robin hood, lejonkungen och snövit. jag kommer också ihåg att jag var alldeles för rädd för att kolla på skönheten och odjuret. och likaså snövit, men den kunde jag ändå kolla på eftersom jag tyckte om den. 

det är liksom nostalgi över det hela. känner mig som ett litet barn varje gång jag kollar på de här filmerna. jag gråter lika mycket till lejonkungen nu som då, när mofasa blir nerknuffad bland hjorten av gnuer, när scar säger att det var simba som dödade honom. usch. ja. jag får fortfarande ont i magen av det. 

och har ni tänkt på en sak? i alla disneyfilmer, är det alltid en god och en ond. i verkligen varenda film är det så. antar att det är för att det ska bli mer spännande för barnen. men också har de alltid några pajaser med de onda för att inte skrämma de små liven alltför mycket. tycker det är smart uträknat faktiskt. 

men som jag sa. man blir lycklig av disney. när jag får barn, då ska inte barnen få kolla på nånting annat än disney. och inte de där nya filmerna, utan de gamla. filmerna som jag såg när jag var liten. egentligen så var alla barnprogram bättre förr, när jag var liten. nu är det så mycket animerat så man vill ju spy på det. tecknat ska det vara. och inte tala om julkalendern förr i tiden. pelle svanslös, mysteriet på greveholm och karusellerna som sover (hette det så?). aa, allt var bara bättre förr. bara så ni vet. 


Det finns ju en anledning till allt.

ja, hallå igen då. bloggar som man ska nu.
har ju använt mig utav fonen de senaste två gångerna, men nu så. dagen har varit väldigt lugn måste jag säga. kanske aningen föööör lugn. var på praktiken tidigare, min allra sista dag idag. så jävla skönt. dock kommer jag nog sakna fanny en gnutta. haha, störtskön. menmen. det var lugnt i alla fall. kom in typ två kunder under hela tiden jag var där? varför liksom? höll ju på att somna ståendes där ett tag. 
gick till scorett med mina bal/studentskor och reklamerade de, igen. som tur var tog de in skorna och skulle lämna de till skomakaren, bara för att jag så gärna ville ha kvar skorna. fint. hoppas det blir bättre nu då. 

var i alla fall hemma vid typ 3tiden? aa, något sånt har jag för mig. la mig i soffan och dog på en gång. så alltså kommer denna fredag bli alldeles utomordentligt trevlig känner jag. kanske. inte. men vad ska man göra åt saken då? tänkte alldeles snart färga pälsen. måste ju ha en bra färg eftersom vi ska sätta i löspälsen på tisdag. kanske ska ta och färga brynen också medan jag ändå håller på? och kanske till och med noppa till de? aa, vi får väl se hur det blir med den saken. vet inte om orken finns för alla de där sakerna ..

i alla fall så är det ju valborg imorgon, som jag hoppas att ingen har missat? och jag tycker att det är så jävla överskattat. alla pratar om sista april, som om det vore sista dagen någonsin. typ. det är bara en massa jävla fjortisfylla överallt, vart man än går?! jag skulle hellre se att man var ett gäng med sköna männsikor, grilla, chilldrack och hade bara hur trevligt som helst. men nej. så är det inte nu för tiden. nu ska man mer supa tills man stupar. klyftigt eller hur? nej. jag vet inte. är inte så taggad på morgondagen. har bättre saker att lägga ner mina pengar på känner jag. men nu ska jag självkart inte sitta och vara en moralkärring, sa bara vad jag tyckte om det hela. och nu ska jag färga pälsen istället för att sitta här och häcka bara. kanske skriver mer ikväll. kanske inte. det beror ju lite på det också. peace! 




sitter i bilen påväg mot hemlingby för att...

sitter i bilen påväg mot hemlingby för att släppa av hanna på hennes praktik innan vi beger oss mot staden igen. idag är det min sista dag på min praktik, hur skönt? UNDERBART! kan man va hemma och jäsa på fredagar sen. känner verkligen glädjen i kroppen. blir hem sen och chilla bara. även det underbart. har inte så mycket mer att skriva än såhär. hörs sen!


jag är så fruktansvärt less så det är ju h...

jag är så fruktansvärt less så det är ju helt sjukt..! först gick mina skor som jag skulle ha på balen/studenten sönder (precis som de andra gjorde) utan att jag ens använt de, prislapp och allt kvar. sen insåg jag att min balklänning är åt helvete. jag är helt enkelt inte ämnad för att gå på den där jävla äckliga balen. i alla fall. går ner på stan för att reklamera skorna, kommer få ett tillgodokvitto på 140:- inne på scorett, och vad ska jag göra med de pengarna då? finns ju knappast skor där nu så billigt. i alla fall. kom hem och då hade jag fått en faktura från folkspel.se, tydligen hade jag blivit automatiskt prenumerant. ringde, och måste betala fakturan ändå. ni kanske kan ana varför jag är less på livet just nu? en bra sak idag i alla fall var ju att jag hade fått min jacka som jag klickade hem förra veckan. jättemysig! näe, nu ska jag äta sen plugga. peace!


Let's stop the madness.

torsdag idag då alltså,
och jag börjar skolan 14.10 idag, men jag väljer att åka dit till halv 9 ungefär. duktig jag känner mig. men det gör jag endast för att jag tänkte ju försöka hinna bli klar med min söta lilla balklänning idag så jag får se hur den sitter till slut, med flätorna och allt. intressant det kommer bli ..? lite nervös också ändå måste jag säga. men det går väl.

det är väl tänkt att jag ska börja göra mig iordning om en stund. bussen går ju inte förrän om 55 minuter, så än är det ju ganska chill. försöka hitta på nå kläder jag kan ha på mig idag. något fint, typ. aa. blev i alla fall klar med två grejer till av listan igår. känns underbart! så ska jag skriva klart dokumentationen idag, och även börja på ekonomiredovisningen som skulle varit inne för, ja. hur länge sen? men det är väl bara att fixa det nu då. ingen panik än så länge. efter det så är det enda jag har kvar att göra, är att plugga till ett prov nästa vecka, och det borde jag ju klara. fan vad jag känner mig stolt över mig att jag vaknade upp och tog tag i sakerna på en gång och gjorde klart grejerna. herregud!

ni får ursäkta mitt ständiga tjat om att plugga hela tiden. kan förstå att det inte är alltför roligt att läsa egentligen, men vafan. ni borde ju ha någon slags förståelse för mig också kan man ju tycka? men ja. nu är det dags för mig att göra mig iordning. skriver väl förmodligen mer när jag kommer hem. peace! 




Off the map.

jag har lyckats fått lite gjort idag ändå. stolt över mig själv..?! lyckades skriva klar religionen efter många om och men. visst, jag skulle kunnat jobba på bättre och blivit klar med mer, men det är inte alltid man lyckas oavsett hur mycket man vill saker och ting. jag har i alla fall börjat. ska ta och skriva lite ergonomi nu medan jag ändå sitter här, det var ju inte så mycket man behövde skriva, så det går ju fort ändå. kan man ju alltid hoppas på ja. 

religionsuppgift - check!
idrott ergonomi - 
ekonomiredovisning -
dokumentation studentklänning - påbörjad
religionsuppgift moral o etik -
kultur o stil historia prov

aa som sagt. det är ju en hel del grejer som ska göras. kul. näe, det kan jag inte riktigt påstå. men jag har bara mig själv att skylla eftersom jag varit så duktig att skjuta upp allting. dags att börja då. 

(jag är så fruktansvärt sugen på philadelphiaost!)

It's like I hate it.

goddagen då allesammans!
återigen sitter jag späckad framför datorn och pluggar. härliga tider det här känner jag. har inte alls mycket kvar att skriva på religionen, men ändå är det så jävla svårt att veta om jag verkligen har gjort rätt eller inte. skriver egentligen bara ner det jag känner för. eller ja, olle gav mig typ 5 punkter som jag skulle ta upp, och det har jag nu gjort. så därför borde det ju räknas som klar, right? eller ja, snart i alla fall. lite finlir kvar bara. ska lägga till lite grann innan. sen ska jag dyka in på vår ekonomiredovisning för vårt företag som vi hade. roligt. men man måste ju. 

känner mig inte lika stressad idag i alla fall. även fast jag inte hann bli klar med så mycket igår, men jag har ju i alla fall börjat med lite grejer, och det är ju nästan det som är huvudsaken. då är det ju lättare att fortsätta kan man ju tycka. hela den här veckan kommer jag sitta med näsan i mina böcker och försöka hinna bli klar med så mycket som möjligt. kan ju till och med bli så att jag blir hemma på sista april också eftersom alla har dragit sig ur våra planer verkar det som. då kan jag lika gärna sitta hemma och plugga och göra någon nytta. tråkigt, men finns ändå inte så mycket man kan göra åt saken. gäller ju att vara nykter och duktig någon gång också. näe. nu ska jag fortsätta en stund till innan jag kilar upp till sessan och tar en tur med henne för att komma bort och koppla bort pluggandet, för att sen kunna komma tillbaka och vara på topp. peace!



sexigt 80tal, eller är det jag som är sjukt sexig? haha.

She's like suicide.

godmorgon godmorgon!
en ny härlig dag idag då alltså. klev up för inte alltför länge sen, och nu sitter jag och trycker i mig lite frulle. tänkte göra iordning kaffe alldeles strax också. men inte riktigt än. återigen har jag sovit som en gud inatt. jag älskar helt enkelt min säng. och jag har verkligen inte visat det de senaste nätterna. men nu så. 

tänkte cykla till skolan idag faktiskt, eftersom det är så fint väder och allt liksom. plus lite motion på det. fina grejer det. ganska skönt ändå. lite mer än 2 mil sammanlagt, 60 minuter fram och tillbaka. ja, förfan. jag gjorde det förr och jag gör det igen. dock är det ju lite kyligt ute, men det ska väl förhoppningsvis fungera ändå kan jag tycka. 
näe. nu ska jag ta och äta upp frukosten, göra kaffe sen bli halvt klar för att åka. peace! 



staffan. ♥

All my girls have it.

ja näe, nu har jag gett upp pluggandet för idag.
det är ju ingen idé att sitta och nöta sönder sig utan att ens komma någon vart. jag har ju i alla fall börjat med lite olika saker, så det är ju helt okej ändå. istället har jag precis målat om naglarna och sitter och kikar på desperate nu och dricker saft. känns skönt. slappna av lite grann. 

mamma och pappa håller i alla fall på och planerar för min student. det märks ganska tydligt. men vad de gör är svårt att säga faktiskt. de frågade nyss vad förkortningen av mitt program är. haha, spännande. kommer säkert bli bra det där. 

och hanna skulle fixa och trixa lite med min blogg också. när vet jag inte, hon kanske håller på just i detta nu? ja, man vet ju aldrig med henne. och jag kanske förstör nu när jag logga in? hmm. kanske ska sluta nu med detsamma då? aa, gör nog så. peace!

ångest kan förstöra allt det roliga.

ja. precis. rubriken säger allt om det här inlägget idag. ↑
insåg idag att det är endast 6 veckor kvar i skolan. 2 veckor kvar till balen, ungefär 3 veckor till allt ska vara inlämnat och klart. okej. jag har inte mycket jag ligger efter med, men ändå. känner mig äckligt stressad just nu. ångest 2000 kan jag säga. direkt när jag kom hem från skolan satte jag mig här vid datorn och började skriva på religions upgiften som skulle vara inne för cirkus 2 veckor sen. och jag fattar inte ett skit! hur fan kan lärare få göra sånna här idiotuppgifter till sina elever. det är ju helt absurt ju. så, därför struntar jag i den uppgiften så länge och hugger in på nästa grej. dokumentation för studentklänningen. wiiiho vad roligt. blir alldeles exalterad. men, som den duktiga människa jag är, så ska det här få bli en pluggvecka för min del. ska göra upp en planering så ska jag bannemig bli klar med den här skiten. + att det bara kommer komma mer och mer. snälla, kan allting bara ta slut med en gång?! 

det som håller mig uppe just nu, är att idag blev det verkligen bestämt att vi ska till rhodos i augusti. vecka 34 på söndagen åker ju michelle och sanna och lite till folk ner, så jag och jenny packar väskorna och drar veckan efter då de andra ska vara där i två veckor. kommer bli så jävla awesome. är aspepp på det nu känner jag. kan någon ge mig typ 13 maj, 10 juni och vilken datum det nu blir, nu med en gång?! skulle vara asskönt att komma bort en stund. men nej. jag lever i nuet och fortsätter plugga på som fan. roligt! aa. dags att fortsätta så jag blir klar med något av det i alla fall. peace! 



kuuuuuuuuuuuuuul?!

hallå där! första gången jag bloggar från ...

hallå där! första gången jag bloggar från mobilen så ni får ha förståelse för det här inlägget. sitter på svenskan nu i alla fall i skolan och går igenom hur vi ska skriva vårt tal till svenska nationella. inte skitroligt måste jag säga. men sånt som man måste ta ändå. blir hem och råplugga sen, har ju lite grejer jag måste göra. typ 4-5 saker, vissa viktigare än andra. hade ju kunnat plugga nu på lovet, men som ni vet så hade jag andra saker för mig? bättre saker liksom. men ja, orkar inte skriva mer än så här, så kan skriva mer när jag kommer hem sen. peace!


You notice what I'm wearing.

goddag mina kära fans!
hur står det till denna finfina söndag? sista dagen egentligen på den här påsken, och varför ska vi bryta våran trend vi skapat med att inte köra idag? dock kommer det nog bli lugnt för min egen del. måste ge mig nu. är alldeles för sliten just nu, så aa. skärpning efter det här. 

håller på och blir människa igen just nu, visst det tar ju ett tag, men man kan ju inte räkna med så mycket annat heller egentligen. men i alla fall. när jag lyckats bli mig själv igen ska jag ta mig in till stan för att sätta mig på gävle strand med hanna och steka en stund innan vi fortsätter med trevligheterna. herregud. att vi ens orkar. men ja. så ligger det till i alla fall. näe. nu ska jag dricka lite vatten sen kila upp till sessan och göra iordning allting. skriver mer imorgon. peace! 




Baby let me blow your mind tonight.

och det blir utgång även idag.
fina fisken det här. har precis lyckats blivit människa igen, så nu ska jag knata upp till sessan och göra iordning allting, sen bär det av in till stan för lite trevligheter. man måste ju passa på medan man är ung och galen, eller hur? åh herregud. det som är tur är att jag inte rört en krona på kortet, så jag har ju ändå nånting att göra av med också. härligt! 

det bästa med det här, det är ju att man aldrig får nog. eller ja. det är ju inte alkoholen som gör att man inte får nog, det är ju det utomordentligt trevliga sällskapet jag hela tiden har av folk. riktigt underbart. måste säga att vi avslutar vårat ALLRA sista lov på det bästa möjliga sättet. det är ju liksom bara en liten uppvärmning till studenten. haha. näe. nu måste jag fixa iordning allting. peace! 




You notice that I want it.

idag mår man ju verkligen som krossade mumsmums.
och då är jag helt ärlig. eller ja, jag mår egentligen inte dåligt, jag är bara jävligt sliten och trött. inte människa på en fläck. har försökt med det mesta. ätit, druckit, sovit ute i solen och duschat. men det går väl förhoppningsvis över. är ju piggare nu än imorse i alla fall. herregud. vad gör alkohol med oss människor egentligen? vad gör sprit med oss? jag blir ett jävla cp när jag dricker det. usch. och herr rasmus malm måste verkligen sluta med att säga åt mig att vi ska shotta rent. det är inte okej! och dum som jag är, så gör jag det varenda gång också. nej. det får bli ett slut på det tycker jag.

i alla fall så sitter jag och väntar på att maten ska bli klar nån gång. håller på och hungrar ihjäl. det blir lite påskmat. lax, ägg med räkor och majonäs, köttbullar. men mums! fyfan va gott. tycker vi borde vara glad över att jesus valde att dö och uppstå såhär tidigt efter julafton så man får gotta i sig lite smått och gott. det finns liksom en anledning till det. typ. 

får se vad som kommer hända ikväll. vi prata ju igår om att vi skulle ut idag igen. så vi får väl se. hur alla mår idag. skulle ju vara roligt eftersom hela gävle ska ut idag, så varför ska vi sitta inne för? det är ju bara onödigt och slöseri med trevligt sällskap. aa, ni förstår vad jag menar. hmm. så ja, vi får väl se. sen måste vi nog lugna oss. blir ju fyradagars idag om vi väljer att gå ut. men vafan gör det när allting kommer kring?! näe. nu ska jag gå och kolla om pappsen ska ha hjälp med maten. peace! 



puss.

Spit it out, cause I'm dying for company.

ja, rubrikenn säger ganska mycket i det här läget.
jag har legat ute exakt hela dagen (fram till nu) och grillats. bokstavligen talat. vindstilla och 30 grader på baksidan är aldrig riktigt fel. så där har jag spenderat min dag. råka även nicka till lite där mitt i allting, men det var det värt. ganska otroligt att solen kan ta så förbaskat mycket redan nu. tycker det är så tidigt än liksom? men i alla fall. min mage är nu mer en pepparkaksmage skulle jag vilja kalla den. men det är fint det! 

nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar någon gång. vi skulle käka vid 4, men nånting gick visst snett efter vägen tror jag allt? vill ju göra nånting. fick panik när jag såg att jenny hade skrivit till hanna på fb om att hon var taggad. jag trodde helt seriöst att jag missat nånting. men nejdå. inte riktigt. så vi får väl se vad vi jäntor hittar på ikväll. jenny ville pimpla vin idag igen, och det är väl egentligen nånting jag också skulle kunna tänka mig. det är ju faktiskt påsk, så man får pimpla då. nu då. börjar köttet lukta välgrillat. skriver antagligen inte mer än såhär idag/ikväll. har ju faktiskt andra saker inplanerade i mitt schema också. näe. dags att kila. vi hörs. peace! 



ja, ni kan ju gissa.

När vinterisen ligger klar.

men goddag!
fredag, och det är kanonväder ute. hur awesome? så jäkla nice. ska alldeles strax ta och lägga mig ute och jäsa lite grann medan solen fortfarande är framme. man måste ju passa på liksom. 

gårdagen var fin. hela dagen var bra. åkte ju hem till bananen vid 5tiden ungefär och började dricka lite vin i väntan på de andra flickorna från klitteholm. typ. när alla väl hade kommit gick vi och satte oss på gävle strand i solen och mös och drack. hade skitmysigt verkligen. plus att vädret var ju helt kanon, så det gjorde ju självklart saken bara ännu bättre. typ vid halv 9 gick vi hem till hanna och rasmus igen och fortsatte trevligheterna där innan vi gick ner på stan. skulle ju gå på quizen på heartbreak, men det visade ju sig att det tydligen inte var någon? cpgrejer. så istället vandrade vi till vårat älskade saints och satt där ett tag. blev lite shots och annat smått och gott som gör att man blir hjärndö. 
så jag måste ju tacka för gårdagen. hade sjukt roligt! 

i alla fall så kommer det väl inte hända alltför mycket idag. ska gå ut i solen och jäsa lite nu tänkte jag. sen blir det lite grillat här hemma. får se om broder tuck kommer över och gör oss sällskap. hoppas det. kanske tar mig till olander och malms fritidsgård lite senare också. det lutar åt det faktiskt. känner att jag vill ha sällskap idag. haha. aja. det var min skärtorsdag det, och lite av långfredagen. nu kan vi äta en massa god mat och skratta åt att det var nu under påsken som jesus dog. nu ropar solen efter mig. peace! 




När det blir varma sommardar', kom ihåg mig då.

hej igen!
nu är jag hemma efter en långtur med kicki och även att jag hann upp till min egna lilla prinsessa. det gick i alla fall kanonbra på turen, blir bara mer och mer kär. nu står duschen och skriker efter mig, så det är väl dags att ta och göra sig iordning nu då så man hinner. ska ju hem till bananen vid 5, så det gäller att speeda på nu. ska ju hinna käka också mitt upp i allting. herregud. så mycket att göra, men så lite tid! därför avslutar jag här för idag. kommer antagligen inte skriva mer än såhär, men jag tror ni överlever. peace!




vi ses i dimman ikväll då ..!

När du står sist i kön, kom ihåg mig då.

godmorgon allesammans!
en fin dag det här känner jag. vaknade runt 8tiden trots gårdagens bravader. tog ju som sagt en roadtrip med jenjen och hanna, och även rasmus fick följa med han också. blev lite vin och öl även fast det kanske inte var inplanerat från början riktigt, men det brydde man ju sig mindre om. kom väl runt halv två kanske? nånting sånt var det i alla fall, så det blev ju direkt sängen för min del. blev ju lite halvfull på det vi drack också? bra jobbat! 

alldeles strax ska jag i alla fall ta mig till bussen som ska ta mig in till stan för att jag sen ska ta bussen mot finnböle. ska ta en tur med kicki idag igen. skulle ta oss en bit idag, så jag vet inte alls hur länge vi blir ute. den som lever får se. sen senare idag blir det ju lite vin med trevligt sällskap. antingen på gävle strand eller hos bananen. vi får väl se hur vädret håller i sig. annars får ni ha en trevlig dag, för det tänkte jag då ha. kanske skriver mer när jag kommer hem. kanske inte. vi får väl se. men tror nog jag ska hinna slänga ihop något mer till er. peace! 



snodde bilden av kicki, förlåt för det. men måste ju visa jätten..!

Och gör allt för en dialog.

godkväll!
ska alldeles strax ut på en liten roadtrip med jenjen och hanna. fan va skönt att komma bort från åbyggeby och göra nånting för en gång skull. har suttit hemma i två dagar, och jag håller på och dör nu. typ i alla fall. har ingen aning om vart vi ska, men det får vi väl se sen liksom. har bränt ut två skivor till bilen i alla fall. en med ny musik, och en med gamla godingar. det kommer bli så fint! så skulle bananen plocka med sig lite vin så vi har lite att gotta oss med medan jenny kör. vi är sånna snälla vänner! 

får se när jag kommer igen. det ska väl inte bli alltför sent är det tänkt, då jag ska upp tidigt imorgon och ta bussen mot finnböle för att ta en  tur med kicki igen. det kommer bli så fint! sen på kvällen kör vi några brudar lite mys. härliga tider det här är! näe. nu ska jag väl ta och göra mig iordning för avfärd. de borde vara här vilken sekund som helst? eller? man kan ju alltid hoppas. peace! 



spontana roadtrips slutar nästan aldrig bra. vi får väl försöka vara bra den här gången då..!

När du tagit första bästa tåg.

  
det här får förgylla min torsdag med lite fint sällskap!

Kom ihåg mig då.

tja fuckers!
håller på och städar rummet för fulla muggar just nu. halvnaken och allt. som det ska vara alltså. har i alla fall lyckats fått bort alla kläder från ena soffan, och nu kände jag för en liten paus. som vanligt. har ju lite grejer kvar att göra, men det är ju dumt att skynda på. jag menar. jag måste ju ha något att göra sen också? 

klicka i alla fall hem en skinnjacka alldeles nyss. jag tänkte bli en i gänget med en svart jacka. så den kommer förhoppningsvis nästa vecka. eller ja, det gör den ju. 4-5 vardagar, så då kommer den typ då ja. hahah. motorcykelmodell var det på den i alla fall. känner att det ska bli skönt med en svart jacka, då det inte går att matcha alltför mycket till min blåa. näe. jag ska väl ta och fortsätta med städningen nu så jag kan lägga mig och dö sen. låter väl fint? peace!






När du träffat botten.

godkväll allesammans.
tisdag idag, och vad har den här dagen haft att erbjuda då? inte ett jävla skit faktiskt. kul. skulle ju gå upp satans tidigt imorse, men det blev ju inte så, eftersom jag var vaken alldeles för länge igår. smällar man får ta det. har legat hemma i soffan exakt hela dagen. roligt påsklov .. inte ett skit. mormor och morfar kom förbi de också på eftermiddagen/kvällen och lämnade mitt och brorsans påskägg. haha. ja, jag vet. vi är för gamla för det, och vi har sagt att vi inte behöver ha något, men de är ju som de är, och det älskar jag de för. 

har alldeles precis nyss tagit en premiärdusch här hemma efter 1½ månad drygt. det var så jävla underbart. kunna hoppa in i duschen, sen gå ur och krypa ner i soffan och mysa. det var länge sen det hände. annars har vi ju alltid behövt åka iväg och duscha. men inte nu längre. det enda som saknas nu är lite superbalsam som jag måste inhandla, sen är det bara att köra på! wiiho! 

ska ta och sova snart också har jag planerat. men först måste jag bädda sängen. känner att jag verkligen inte orkar göra det nu när jag är trött, men jag måste ju. undra om man ska uppfinna en slags maskin som bäddar sängen åt en, och städar? skulle ju vara saffran värt det. eller så skaffar man sig helt enkelt en butler. det känns ju i och för sig lite lättare. aja. nu ska jag inte skriva en massa konstigt. så jag avslutar här. peace!




   
stålmannen-märket ska jag tatuera in bakom örat, bara så ni vet.

Och ytan inte går åh nå.

godkväll allesammans.
sitter för tillfället och kikar på big brother och myser med staffan. får ju mysa med honom bara för att jag inte har någon annan att mysa med. men så kan det ju vara ibland. men inte klagar jag för det inte. staffan är ju i alla fall inget egoistiskt svin. 

har riktigt tråkigt just nu. hade ju chansen att knata över till grannen, men jag orkade verkligen inte, även fast han erbjöd sig att hämta mig. dock bor vi ju inte så långt ifrån varandra, men ändå orkade jag inte röra mig från soffan idag. vad säger du? kanske tar det imorn? jag måste verkligen förbättra min lathet. det här funkar ju inte. kan börja imorn. kanske. 

kom i alla fall på den briljanta idén om att jag och några till borde dra ihop ett helt gäng med sköna människor och gå och sätta oss på gävle strand och mysa och dricka lite vin i kvällssolen nu den här veckan. inviga våren liksom. tycker det låter helt fantastiskt jag. och sen när det börjar bli mörkt och kyligt ute, går man in någonstans och förtsätter trevligheterna inomhus. aa. jag vill att det ska hända. med tanke på att det ska bli fint väder hela den här veckan. så varför inte liksom? man måste ju passa på medan man kan. eller vad säger ni? 

har också kommit fram till att jag kommer kunna börja cykla till skolan nästa vecka också. de gånger det är fint väder i alla fall. hur underbart är inte det då? 

för att byta ämne helt och hållet, så känner jag väldigt irriterad och frustrerad. eller det kanske är samma sak? aa. men jag vet inte varför. det är skitjobbigt. är irriterad på allt och alla just nu känns det som. vill typ pissa på vissa, just för att de är sånna jävla idioter. det finns väl kanske vissa som kan ta åt sig. åh. jag hatar att vara såhär irriterad. det liggar kvar sen helgen tror jag ... godnatt. 




det gäller ju att kunna vara söt också ..

När du står ensam kvar på tå.

ursäkta mitt utbrott igårkväll. men jag blev lite småless faktiskt, som ni kanske märkte också? men nu är det faktiskt mycket bättre. min dator verkar ha skärpt till sig lite grann efter gårdagen, peppar peppar. men i alla fall. ska alldeles ta mig ut i solen och njuta av värmen. på baksidan vid mitt fönster har vi just nu vindstilla och ca 40 grader. helt klart värt att sätta sig där och kanske förhoppningsvis få lite färg på kroppen. 

kom precis hem också. var in till stan och handlade lite till maten, och sen svängde vi även förbi olander och malms fritidsgård för att ge lilla valle lite mat och vatten. jag är en fin kattvakt/vän. inte sant? vi får väl se vad den har dagen har att erbjuda. man vet ju som sagt aldrig. kanske till och med knatar över till grannen om jag får tråkigt? aa, vi får väl se. näe. nu ska jag ut i solen och passa på medan den är framme. peace! 



underbara sol. 

MEN KUUUUUUUUUL!?

aa. roligt. jag har precis upptäckt att jag måste köpa en ny dator. fy helvete vad irriterad jag blir! skitgrejer! den blir överhettad lika fort som man startar den. och så lägger den av, av sig själv. kukneger vad less jag blir! fyfan. aa, och var ska de pengarna komma ifrån då? de finns inte ens. och jag måste ha en dator nu, för jag kan verkligen inte vara utan en. jag skulle lätt kunna börja grina nu. det är typ så att man bränner sig på datorn. måste lägga över alla bilder inom snar framtid någon annanstans så de inte bara försvinner. då skulle jag helt seriöst skjuta mig själv. åååååååååååååh!

aa, det finns inte mer att säga. det här förstörde mitt liv totalt kan jag säga. jag ber till gud att det bara är nånting idag, så jag kan fixa till allting imorgon. jag vill lägga mig och grina. det här händer liksom inte ... fuckface. 

bara för att prata om något annat, så har inte dagen innehållit sådär skitmycket. åkte ut till valbo med mamma efter jag vaknat till liv. gick där ett tag innan vi tog oss hemåt i värmen. gick upp till kusen och gjorde iordning alltig för dagen och sen hem igen. käka lite grillad kyckling med krocketter och bea. därefter tog vi oss in till staden för att gratta farbror och kusinen. mycket trevligt. och allvarligt. jag har börjat druckit kaffe igen? skit också. jag som slutade för att jag skulle  slippa känslan av behov av kaffe. det gick ju. åkte hem, och sen dess har jag legat död i soffan. kikat på bb och tagit det allmänt chill. sen kom jag ju på att jag ville lägga in lite ny musik på telefon, och då insåg jag att inom en mycket snar framtid kommer min dator krascha och det kommer inte finnas någon räddning. den ger upp helt enkelt. fegt sådär att ta självmord när jag skött om den så bra. fyfan! nu är jag så jävla less att jag tänker lägga mig i sängen och gråta mig till sömns. aa, jag är helt ärlig. jag hatar att pengar ska vara ett sånt stort jävla problem hela jävla tiden. åååååh. skulle behöva alkohol så jag kunde lugna ner mig. men nejnej! äh. skitsamma. nödvändigt inlägg. hejdå!

She's a twisted wristcutter.

lördag idag, och jag är helt slut nu känner jag. riktigt jäkla trött. brorsan kom ju in till mig och gjorde ett sånt fint uppväckande så jag blev ju nästan lite lycklig. eller ja, det blev jag eftersom det var första gången på två veckor som jag fick träffa honom. jävla neger han hade blivit då. jag vill också åka utomlands nu? någon som kan bjuda mig? som den underbara människa jag är!? haha.

i alla fall. åkte ut lte tidigare mot finnböle med jessica och daniel. skulle ju till kicki innan jag tog mig ner till mormor och morfar. och allvarligt! jag är inte den som skriver alltför mycket om hästar, men den där pållen. skulle nog offra halva armen för den. riktigt roligt var det. mamma och pappa kom förbi precis när vi kom tillbaka och fick se när jag hoppade lite med honom. haha. roligt! åkte ner till mormor och morfar efter det och hoppade direkt in i duschen. hade visst klätt på mig lite för mycket kläder. käkade och så, blev helt lam i hela kroppen. 

kom precis hem, och nu sitter jag och väntar på att jenjen ska komma förbi och hämta upp min telefon som hon ska låna eftersom hon var så duktig att tappa sin telefon i ett dike med vatten. så ska även jag få nycklarna till hannas lägenhet så jag kan kika till katten om de skulle bli kvar längre i borlänge. jag är en underbar vän helt enkelt! för övrigt vet jag inte alls vad som kommer hända idag. ska väl upp till min idiot lite senare och ta en tur med henne är det tänkt. får väl se hur det blir. tillbaka till verkligheten typ. aja. blir lugnt ikväll. har ju inget bättre för mig, så varför inte liksom? men vi får väl se. det kanske dyker upp något. näe. nu ska jag ta och leta fram laddaren till telefonen. skriver kanske mer sen. kanske inte. peace!

She's unhappy all the time.

men goddag allesammans! varit och jobbat idag. började klockan 8 och skulle jobbat till 16 men fick sluta lite tidigare som tur var eftersom det bara var ett barn kvar. och nu sitter jag här. hemma i soffan och är helt utslagen. det är egentligen helt sjukt hur barn lyckas suga ur all energi man har i kroppen. skulle lätt kunna somna när som helst. plus att man varit ute största delen av dagen också. herregud! men nej. nu ska jag ladda om inför en kväll med lite vin och fint sällskap. kan ju inte slockna efter första glaset bara? men roligt har det varit i alla fall. alla tokigheter som kommer från barn, de är väl för gó egentligen? så nu ska jag sätta upp sig som vikarie lite överallt typ. 

men i alla fall. ska käka lite nu. grillat står på schemat. mums! sen ska jag bara upp till sessan och göra iordning allting innan jag tar mig in till staden för att umgås. helt ärligt. skulle jag stanna hemma idag skulle jag slockna efter maten och inte vakna på hela natten. men aa. skitsamma! blir hem till fröken hanna olander i alla fall. ska bli jättetrevligt tycker jag. mysigt. och nu har jag egentligen inte mer att säga om den här dagen. vi hörs imorgon. peace!

That she kills the rush.

godkväll allesammans! har precis kommit hem efter visit i finnböle hos kusinerna och så kikade jag även in hos kicki innan. det var roligt att träffa henne igen, sist jag träffade henne var jag 11-12 kanske? ska i alla fall ut dit på lördag och prova hennes nya pålle och se vad han går för. mysigt. men i alla fall. grattade ju yngsta kusinen där ute. och fy tusan vilket liv det var?! tror jag är halvt döv nu typ. herrejösses. nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå. tänkte försöka sova om ett tag. börjar ju jobba 8.00 imorgon och kommer jobba till 16.00. vara ute hela dagen med barnen. gud vad roligt! 

skola idag i alla fall. hade svenska np skriftligt. tur att det var ett bra ämne jag kunde relatera till i alla fall. hade fått psykbryt annars. fick sitta i fem timmar, men jag lyckades bli klar efter ca 2½. så jäkla skönt! så det blev en kort dag i skolan då vi inte hade några andra lektioner. det var ju en såkallad brytdag idag. awesome. knatade hem till bror efter och städade lite grann som den underbara lillasyster jag är. gjorde ju sista natten där inatt, och det känns ju nästan lite jobbigt i hjärtat. det var ju helt underbart att kunna gå dit när man varit ut. menmen. sånt är ju livet dådå. 

mamsen kom i alla fall och plockade upp mig, så jag kunde ta mig hem med allting jag hade där som lära hem. kom hem, käka lite pannkaka innan jag la mig och dog i soffan en stund. så underbart. åkte ut dit vid halv fem ungefär och har varit där till nu ungefär. och jag kan inte ens höra vad jag själv tänker just nu bara för att det varit så förbaskat högljutt. men det är väl så livet ska vara också antar jag? haha. näe. nu sitter jag bara och babblar. skriver väl kanske mer imorgon. om jag hinner vill säga. ska bara hem en snabbis efter jobbet sen ska jag in till hanna och hjälpa henne städa upp i lägenheten innan vi börjar med lite vin. haha. ja. det går bara utför ... nejdå! aja. kila ska jag göra. peace! 




It's like she feels so much.

sitter hemma i lägenheten nu och kikar på big brother, dricker te och njuter av min sista ensamma kväll här. eller ja, ensamma. min sista kväll som jag sa i det tidigare inlägget. har diskat upp allting som jag har använt, städat toaletten och så ska jag även dammsuga så det är rent och fint till brorsan kommer hem. tänkte även försöka gå på upptäcksfärd och leta reda på sophuset så jag kan städa ur balkongen också. gud ån underbar lillasyster jag är! en sån skulle ni allt vilja ha va? åker bort i två veckor, sen när man kommer hem är kylskåpet fyllt med lite gottigheter, och så är det rent och fräscht och luktar gott. jag är helt enkelt ett helgon.

apropå absolut ingenting, så började jag och några brudar spåna på en idé idag. eller ja, det var vi som gungade, orkar inte skriva namnen igen, så vet ni inte vilka jag pratar om får ni helt enkelt bläddra ner och läsa, och sen återkomma. men vi blev ju så nostalgiska idag. så vi kom på den briljanta idén om att vi ska dra ihop ett helt gäng med härliga människor, nära en sån där gunga med en stång i mitten och två "armar" så snurrar. i alla fall. umgås, grilla, supa, knulla och knarka! haha aa typ. bortsett från de två sista kanske? haha. tänk er det när det blivit lite varmare ute och bara ha sjukt roligt med människor man tycker om. jag skulle må så bra då! så vi får helt enkelt dra ihop nånting sånt någon dag. awesome, eller hur?

men i alla fall. det är så väldigt tyst här just nu, jämfört hur det lät här igår alltså. usch. jag vill ha sällskap. men det var väl inget nytt eller hur? ursäkta om jag tjatar om det varenda jag varit här, men det blir ju lätt så när man är helt själv och det är alldeles tyst och man har absolut ingen att prata med. aja. ska inte prata mer om det. ska stänga av datorn nu och dricka te och kika klart på det här innan jag tallar in i duschen. mysigt. men ja. vi hörs imorgon. kanske. aa. det gör vi nog. peace!





She says she's happy like her daddy.

goddag. nu var det ett tag sen igen. men det gör ju inget. tänkte att jag skulle uppdaterat er igår, men johanna kom ju på den briljanta idén om att vi skulle kika på manchester - chelsea och dricka lite öl. så det fick bli min syssla igår istället. riktigt mysigt var det. eller ja. det hade kunnat varit mysigt, men varken jag eller johanna var kontaktbara igår då vi verkligen levde oss in i matchen. som by the way var astråkig att kolla på egentligen. men ni förstår vart jag vill komma med det här? 

för övrigt då? skola idag, som alla andra onsdagar. hade dock bara en lektion idag, då jag valde att hoppa över simningen ifall min jävla köttnacke skulle bli inflammerad. så, istället gick jag michelle hanna och jenny och gungade i en handikappgunga. asroligt. fan va vi blev nostalgiska .. 
skulle lätt vilja vara 14-15 år igen och vara ute och ha skitroligt. det hade ju varit awesome. man var alltid ute på den tiden och gjorde nånting. vad gör man nu liksom? ligger hemma vid datorn, eller så super man och går ut på krogen. det var helt enkelt bättre förr. och på fredag ska jag få agera dagisfröken och leka med barnen. ska bli så jävla roligt. då jag kan äntligen vara den lilla flickan jag egentligen är. haha! 

näe. ligger just nu halvdöd i soffan och väntar på att mamma ska komma hem med max åt mig. gud va gott det ska bli! och nu slog det mig precis att jag kanske skulle börja äta lite nyttigare. för den här veckan har absolut inte varit nyttig för min del. men egentligen bryr jag mig inte, fast jag kanske borde? äh. vafan. man lever bara en gång. 

ska i alla fall hem till brorsan sen och sova där. sista natten där nu ju innan han kommer hem igen. sorgligt. det som har varit så fruktansvärt skönt att kunna sova länge på mornarna. men nejnej. inte nu längre. får väl börja vänja av mig då helt enkelt. jobbigt. aja. det här får räcka för stunden. nu ska jag sova till mamma kommer hem igen. peace!

Although her mouth looks glad, her eyes are sad.

åh herregud. idag var det riktigt en sån där dag som jag känner att jag skulle behöva mysa med någon. varför är det inte så för då kan man ju undra? ja, bra fråga. kanske för att man är som en robot. typ. känner att jag är lite desperat efter sällskap just nu. tur att staffan håller mig lite sällskap i alla fall. även fast det inte är sånt malingt sällskap jag skulle vilja ha idag. näe. 40+ ungefär, då är jag nöjd. haha. näedå. där skojade jag bara med er. eller? ja, det vet man ju aldrig riktigt. jo, för jag är inte sån. johanna är sån, inte jag. plus att hon kör på dubbelnamn, och det gör verkligen inte jag. näe. nu var jag dum. 

och vet ni en sak som jag verkligen hatar?! jag kom på det just precis nu. och det är när ens ex eller ett gammalt ragg försöker göra en svartsjuk. jag kan inte göra annat än att skratta åt det. jag hatar det, men jag tycker ändå att det är förjävla roligt. som den här konversationen som jag hade nyss;

- : hur går det med killarna då?
jag: vilka killar? 
- : okej, tänkte om du träffar någon?
jag: nej, det gör jag inte. 
- : det gör jag. jag har träffat en tjej som jag mår bra av. 

haha. aa. tycker det är skitroligt. herregud! jag ska också börja köra på den. försöka göra någon svartsjuk. hmm. vem ska jag börja med? aajustja, jag kanske borde börja träffa någon om jag ska lyckas med det? haha, aa kan ju vara en bra sak att göra. 

sitter i alla fall och kikar på big brother nu. med hallonsoda och lite jordnötter. hade dock sett att jag varit i lägenheten och myst med trevligt sällskap, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. tänkte försöka sova tidigt ikväll eftersom jag äntligen ska börja träna imorgon igen. har ju haft ett litet uppehåll på ungefär 1½ vecka då jag haft inflammation i axeln. men nu så! härligt det ska bli. aa näe. onödigt inlägg egentligen. men det sket jag i. alltid nånting att läsa i alla fall. nu ska jag kolla på bb helhjärtat. peace!

If we could escape the crowd some how.

men hallå där fuckers. söndag idag, och den är precis som den ska vara. mysig, regnig och grå, och så ska den innehålla mycket onyttigt mat. vaknade upp imorse av att johanna ringde och väckte mig halv 11. vad tänker hon med? inte en chans i världen att jag är vaken den tiden dagen efter man supit. men i alla fall. legat och myst i soffan och kikat på fotboll mitt på dagen. eller ja, jag halvsov väl lite mer under tiden, det var väl tur att man hade sällskap som höll mig vaken. päronen kom in och lånade duschen och sen åkte vi och käkade. det fick bli giros till frukost för min del. så jävla gott! hade tänkt på det enda sen jag vaknade. 

nu sitter jag i alla fall hemma. i skogen. och det regnar ute. riktigt mysigt faktiskt. är så jävla trött så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen. herregud! så går det med alkohol i kroppen och väldigt lite sömn. men i alla fall. firade ju som sagt jenny igår som fyller 19 år idag. så ett jättestort grattis till henne min lilla sockerpulla. började hemma hos henne med lite tacotårta, bål, öl, vin, ja allt ni kan tänka er. tog oss sedan in till vårat älskade saints för att fortsätta med trevligheterna där. tyvärr splittrades vi ganska rejält så fort vi kom dit. alla var på sina håll. men måste ändå säga att jag hade skittrevligt. och michelle drack. som hon sa att hon inte skulle göra. haha, hon är söt! men ja, det var en toppenkväll. riktigt roligt. 

ikväll ska jag bara ligga död här hemma i soffan. tänkte att jag skulle ta mig in till stan igen för att spendera kvällen där, men jag orkar verkligen inte. åker dit imorgon istället tror jag bestämt. ska ju ändå in och träna imorgon, så det gäller att sova hemma om det skulle bli av. näe. det här får minsann räcka för stunden. kanske skriver mer sen, kanske inte. peace!




If I said my heart was beating loud.

nu har jag precis blivit klar med att fixa mig. dragit på mig lite smink och även dragit på mig jennys leopardblåsa. känner mig översminkad på nåt sätt, även fast jag har sminkat mig exakt lika som alla andra gånger. men ja, jag vet inte jag. men är i alla fall klar nu. har även knäppt första ölen för idag, och det känns alldeles utomordentligt bra. gott som fan! 

nu alldeles strax ska vi åka till öster och plocka upp mina två snygga brudar, sen blir det vidare till skutskär. dock har jag ett dilemma. har funderat på om jag ska behöva ta med mig min stora väska, eller om jag ska ta min lilla? ett himla problem må jag säga? hmm. nånting jag får klura på ett tag till. 

har i alla fall fått min träning för idag. hjälpte angelica att kratta lite när jag kom upp dit, och fan vad jobbigt det var? sen när jag cyklade hem var det VÄRLDENS motvind i VÄRLDENS uppförsbacke. herregud. men jag får väl vara nöjd ändå. och nu såg jag hur mycket klockan var. dags att kila. dags att förtära alkohol! peace!

And I need a vacation tonight.

jag skulle ju ha pluggat igår jag, men tror ni det blev av eller? inte ett skit gjorde jag! varför liksom? jag har verkligen ingen självdisciplin alls. va less jag blir. jag som behövde plugga. men nejdå! men i alla fall. får väl försöka göra det imorgon då. måste ju faktiskt. men äh! nu ska vi inet tänka på det. 

ska alldeles strax ta och färga till ögonbrynen lite grann och även noppa de så att de ser hyfsade ut till ikväll. för just nu är de riktigt buskiga. isch! haha. mycket står på scemat idag ändå. mamma och pappa ska grilla här hemma, och jag har bestämt att jag måste hinna äta åtminstone lite grann innan jag tar mig ut till skutskär. äckligt med grillat liksom? 

det är så mycket som ska hinnas göras idag. eller ja, så fruktansvärt mycket är det väl egentligen inte, men det känns så. färga ögonbrynen - noppa - göra klart åt kusen - käka - göra mig iordning för kvällens bravader - käka igen - förtära alkohol! aa. det är ändå en hel del. dags att sätta fart nu då, så man slipper stressa. vi hörs imorgon, typ. peace! 




Cause you feel like paradise.

jag har tänkt på en sak. eller ja, jag kom att tänka på det nu faktiskt. varför är det så himla roligt med nagellack? jag förstår det inte riktigt. de flesta tjejer tycker det är asroligt. jag är en av de. älskar att ha en massa olika färger, och byta så ofta som möjligt. nu inom loppet av 5 dagar, har jag målat om naglarna 3 gånger. och det är ju som värst när man köpt nya färger. och det gjorde ju jag i söndags. det är ganska sjukt egentligen. hur det kan vara så? nu har jag målat de lila, och ska alldeles strax måla på ett till lager innan jag drar på den svarta graffitifärgen. aa, jag är fascinerad av nagellack. 

sitter i alla fall och kikar på bb nu och dricker en drink som pappa gjorde iordning åt mig. kir med fruktsoda. mums! en sån där fin soffdrink på slutet av kvällen. ett bättre avslut på en värdelös dag. ska faktiskt försöka sova efter det här när jag känner mig klar. då ska jag krypa ner i sängen med staffan och ladda om inför morgondagen. är riktigt taggad på det nu. dricka lite vin och öl och bara ha det skitbra. gud så mysigt! 

har i alla fall slagit fast i att så fort vi brudar i klassen pratar om något, så slutar det alltid med att vi relaterar det till sex. varför liksom? kom på det idag. verkligen allt vi pratar om slutar med sex. hmm. coolt. men åh andra sidan är vi lite störda också. men vad har det med saken att göra egentligen? 

näe. dags att avsluta. nu babblar jag bara. måla på ett till lager nu, sen skriva lite dagbok kanske? gud så mysigt! aa, vi hörs imorgon igen. för nu blir det inget mer idag inte. peace! 




Would you hold it against me?

börjar väl med att svara på michelles kommentar då eftersom jag precis upptäckte att hon skrivit till förra inlägget. 

svar: aaw. det är du med. så länge du inte blir blond igen! ;)



ja. fredag idag. och jag är så jävla less på allting nu verkligen. först praktiken. blev less där. sen när jag kom hem och insåg att jag inte har en krona den här månaden att leva på, bröt jag bara ihop. mitt framför mamma och pappa. och det brukar jag faktiskt inte göra. men jag kunde inte rå för det. helt sjukt. är fortfarande less, men jag har lugnat ner mig nu i alla fall. pappa kom med en liten slant som en tröst. så gullig är han. mannen i mitt liv det där ♥

nu sitter jag i alla fall bara här. jag orkar inte röra mig en centimeter. därför min incheckning på ansiktsboken. raklång i soffan. aa, så är det faktiskt just nu. trött är jag också. har inte sovit bra alls de här senaste nätterna. vettefan varför. alldeles för mycket ljud runt omkring och alldeles för många tankar i skallen. på teven är det i alla fall the big bang theory just nu som jag slänger ett litet öga på då och då. och nu har tydligen mamma gjort fika också. 

det blir en lugn kväll för mig idag. ska ligga i soffan och mysa med mamma och pappa. det behövs nu känner jag. har varit alldeles för ensam nu på kvällarna, så jag behöver lite sällskap. det blir däremot lite röj imorgon. som jag sagt (tror jag) så ska vi ju fira jenny imorgon med lite tacotårta och utgång. fint det! näe. kladdkakan bara ropar på mig från vardagsrummet nu. kanske skriver mer sen, kanske inte. peace.

If I said I want your body now.

godkväll allesammans! sitter hemma hos brorsan nu och väntar på att håret ska torka. har ju färgat håret. kände att det behövdes då min utväxt inte var det vackraste jag sett. och nu har jag min hårfärg. blåsvart. som jag älskar det. tänkte väl ta och sova så fort håret fått torkat en stund till. vill ju inte vakna med en frippa imorgon som det inte går att göra något åt. ja, ni förstår vad jag menar.

har varit här sen halv nio ungefär. kikat på teve, druckit en hel del te, färgat pälsen, duschat, målat tånaglarna och skrivit dagbok. och så har jag även kikat på bb. alltså har jag hunnit med fruktansvärt mycket på fruktansvärt lite tid. känner mig stolt över mig själv. och nu medan jag väntar på torktiden kikar jag på scrubs. intressant eller hur?

skolan idag. gick ju upp tidigare för att jag skulle sy på min klänning. men tror ni att jag gjorde något då? inteett jävla dugg! jag plockade fram klänningen, men sen insåg jag ganska snabbt att jag inte skulle orka jobba idag. så jag satt bara och prata. efter det blev det svenska. gick igenom np som komer äga rum nästa vecka. lite halvnervös faktiskt. vandrade hem till huong med ett helt gäng av tjejer. michelle och linda skulle nämligen tatuera sig. och som den äkta vän jag är mot alla, så satt jag och höll både michelle och linda i handen under tiden. jag är ängel. satt i alla fall och drömde mig bort under tiden om en ny tatuering som ska få äga rum på min kropp. jag är sugen på det! herregud. en tatuering och man är fast. nästa jag kommer göra, kommer stå för något fint. när det blir kan jag tyvärr inte säga just nu. men jag är sugen på en i alla fall.

tog i alla fall bussen hem och käka och gjorde iordning allting till kusen innan jag tog mig in till stan. fick skjuts av mamsen för hon ville nämligen låna duschen. så hade lite sällskap en stund i alla fall. konstigt nog börjar faktiskt vänja mig vid tystnaden nu. undrar hur det kommer bli när jag får flytta hem igen. kommer kännas riktigt ovant måste jag säga. menmen. och nu sitter jag här. har lite smörjning kvar att göra innan jag kan sova för natten. men det går ju fort. näe. nu orkar jag inte skriva mer. vi hörs imorgon kiddos. peace!





lycklig tjej ..

|

från en awesome dag igår, till en inte så awesome dag idag. eller ja, det vet jag ju inte riktigt ännu, men det känns så. sitter i alla fall just nu och dricker lite morgonte. laddar upp innför att ta mig ner på stan och brottas med pensionärerna inne på banken. känner hur jobbigt det kommer bli. eller så är det förhoppningsvis väldigt lite folk där. får se om jag hinner kika in på kicks en sväng innan michelle är klar med gymmandet. skulle ju vara trevligt. och just därför måste jag kanske gå snart?

måste bara dricka upp mitt och min päronsaft. jag höll seriöst på att skita ner mig inatt. eftrsom jag egentligen bor där jag bor, så är ju jag numera van med att vi måste gå ut och hämta posten ute i brevlådan, men inte här. nej. halv 5 imorse damp det ner en tidningsjävel ner i brevlådan, och jag höll bokstavligen talat på att skita på mig. helvete. aah. kommer aldrig bli van med det här. eller ja. brorsan kommer ju fan hem typ nästa vecka har jag för mig? då blir det till att återgå till de tidiga mornarna. usch, vad hemskt.

näe. jag ska väl ta och avsluta här och börja göra mig iordning för dagens äventyr. alltså sitta i skolan och försöka komma någon vart med balklänningen. aa, visst är man väl duktig som sitter i skolan tidigare fastän man börjar 14.00 idag? det tycker jag. näe. kila var det ja. peace!

I couldn't even think about tomorrow.

goddag fuckers! onsdag idag. lillördag som man också kan kalla det om man vill. det har varit en alldeles underbar vårdag ute idag. jag blir så lycklig av det. jag blir så lycklig av allting nu för tiden. eller ja, det mesta, kanske, typ. aa ni fattar. fick en klubba av joline idag, och bara en sån sak gjorde mig lycklig. ja, som jag skrev på michelles blogg. klubbar är magiska uppfinningar. en rund grej av hårt socker. måste ju vara något misslyckande egentligen. aa, det borde vara det. men i alla fall. nu var det ju faktiskt inte det jag pratade om. lycklig vare ja! ja, det måste ju vara våren som gör det. aa. som jag hörde på radion. det var en kille som varit otrogen mot sin flickvän, så hade han gått till läkaren och då hade han fått till svar att våren gör att hormonerna i kroppen "utväxlas" så det var därför han hade varit otrogen. vad är det för jävla skitsnack?! visst, våren gör mycket, men inte fan är det våren som gör att man är otrogen? herregud.

dagen, förutom vårrvädret har varit otroligt skön! sov som en gud inatt, och när klockan ringde villa jag inte alls gå upp. kan säga att det var tur att michelle ringde och sa att hon skulle komma och möta mig, annars hade jag aldrig tagit mig till skolan. men ja, det har varit en fin dag trots allt. 

nu är det inte alls mycket som händer. kom precis hem till åbyggeby. sitter och väntar på maten nu, sen ska jag ta och kila upp till kusen och se vad som händer idag. kan vara inne på sista trippen för henne nu, men peppar peppar. det hoppas vi inte. åker i alla fall tillbaka in till stan sen för att spendera ännu en natt där. tänkte ju kila upp till skolan till 11tiden imorgon, så då kan jag lika gärna sova där, så jag får sova längre. aa. det låter fint. och jag vill ha helg. fredagen blir lugn, sen på lördag ska vi fira jenny eftersom hon blir lika gammal som mig. haha. har i alla fall beställt en varm&kall till dess. fint det! näe, nu ska jag kila. peace! 





And wave'em like you just don't care.

godkväll allt folk! hur står det till en kväll som denna då? själv är jag äckligt irriterad och trött som ett jävla as typ. aa så är det faktiskt om jag ska vara helt ärlig. teven har ju inte riktigt fungerat nu när jag varit här. det har varit störningar på både 5an och 11an. så först blev desperate fuckat, och sen även big brother. vad hände med det då egentligen? ingenting verkar fungera för mig idag. nu vill inte ens spotifu funka. skitgrejer! ååh.

ska väl alldeles strax ta och bädda ner mig i sängen och sova lite är det tänkt. men kände att jag behövde vara vaken en liten stund till. har förutom att allting krånglat, så har jag haft det mysigt idag. har inte känt samma behov att prata med någon på samma sätt som i söndags. även fast jag inte skulle tacka nej till lite mysigt sällskap just nu. men det är ju som det är, eller hur?

för övrigt börjar jag bli jävligt orolig för mig själv. kan man säga så? det är bara en massa fel i kroppen nu. på alla tänkbara ställen. det är sjukt. börjar bli lite nervös faktiskt. usch! näe. så ska man ju aldrig tänka, men nu börjar jag faktiskt fundera. när ingenting är som det brukar vara längre. varför liksom? varför skulle jag drabbas av allt det här just precis nu för? aa näe. orkar inte ens skriva om det. nödvändigt inlägg. aja, natti!

Throw your hand's up in the air.

såja. nyduschad och alldeles strax klar för skolan. skönt det känns. fick i alla fall skjuts av papsen in till stan, så jag slapp bussen. gillar inte att åka buss. speciellt inte kvart i åtta bussen från mig. näe. det är nånting jag är emot helt enkelt. sitter och lyssnar på musik nu genom teven. det är underbart. tror jag lyckats väcka hela trappuppgången nu vid det här laget. men det var väl nånting jag sket i. de väckte mig i lördags, så lite pay back har aldrig gjort något.

sitter i bh och trosor nu, och jag kommer inte börja klä på förrän klockan börjar närma sig skoldags. det är ju sjukt skönt. nånting jag borde göra oftare tror jag bestämt. tänkte dra på mig min batboy som jag fick från praktiken. den var ju lite stor, så jag kan ha den till leggings. awesome. näe. bara en massa strunt kommer det från mig nu, men det sket jag också i. det finns mycket jag inte kunde bry mig mer om.

försöker febrilt få tag på min väninna joline. men då hon inte har någon telefon är det ganska svårt. tänkte om hon skulle ha en trocadero nu till religionen eller om ska ha den till svenskan. ja, vi har ju den geniala funktionen att vi bjuder varann på dricka varann gång. det funkar fan asbra! tror nästan att vi tjänar på att göra så? men jag vet inte, vi kanske går bra nog minus också. men äh. och jajustja! apropå pengar. måste gå till banken nu någon dag och kolla vafan det är för fel på mitt kort. det dras pengar utan att jag ens handlar något? jag blir så jävla less. hade räknat med att ha minst 500 kr kvar den här månaden, men NEJDÅ! gick och tog ut 100:- till balbiljetten igår, och då hade jag endast 176:- kvar på kortet. kuken va less jag blir! fan. ungefär samma känsla som när jag låg -438:- efter kryssningen. det är inte heller okej. fyhelvete! varför ska pengar vara ett sånt stort jävla äckligt problem hela tiden för? allt handlar fan om pengar. och är man utan, får man stanna hemma. och det gäller inte bara förtäring av alkohol, utan pga allt!

aja. ska väl ta och kika lite på teve nu och se om det är något sebart, eller om jag sätter mig vid datorn igen. det vet man ju aldrig. men det brukar ju vara ganska bra program nu såhär på morgonen. kanske slumrar till en stund också. det är ju trots allt ungefär en timme och en kvart kvar till vi börjar. och jag behöver ju gå typ 5 minuter innan härifrån för att hinna. lovely! näe, men vi hörs kanske senare. kanske inte. förmodligen inte, eftersom jag dragit på med två inlägg redan nu på morgonkvisten. men man vet ju som sagt aldrig. peace!

wristcutters incorporated.

godmorgon alla fuckers! shit. har inte sovit ett dugg typ inatt. lyckades skrapa ihop några få timmar sömn, och det är ju alltid något. och det är ju dumt att klaga. jag tror helt enkelt att jag behöver en stor, stark karl att sova med, så jag är trygg. har precis tryckt i mig lite frukost, och nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå. det är ju tänkt att jag ska ta kvart i 8 bussen in till stan för att traska upp till brorsan och duscha. är så jävla vidrig nu efter igår så det är ju helt sjukt ju. usch!

jag känner inte alls för den här dagen egentligen. först religion - lunch - svenska. näe. ni förstår vart jag vill komma med det här. skulle inte alls tacka nej till att ligga hemma i lägenheten i soffan och kika film hela dagen. men så kommer det ju självklart inte att bli. fatta man ju. 

så måste jag ha fil. och ska jag verkligen behöva köpa fil alldeles själv? tycker inte det jag. det är sånt som är väldigt onödigt. men det skulle inte förvåna mig. åh. vilket roligt inlägg .. godnatt!

Use a tommy gun baby.

aa. har varit ute på en riktigt hejdundrans självmordstur idag. helt sjukt. första gången jag var riktigt rädd. och jag brukar inte vara rädd. men i alla fall. idag är det en sån där dag som jag skulle vilja ha någon att mysa med. som johanna sa; en söndagspojkvän. det skulle vara fint. eller ja, jag hade ju kunnat haft lite mysigt mitt i veckorna också. men nejdå! sitter och myser med mig under filten. aa, det låter kanske perverst, och det kanske det är också? vem vet liksom? 

näemen. aa. sitter och kikar på big brother nu. och jag tror jag är kär i simon. skulle lätt vilja gifta mig med honom och ha han som min egna lilla gosebjörn, typ. haha. bra sagt. men han är underbar. herregud. 

tänkte ta lite saft nu och skriva dagbok. vet inte varför jag ens började skriva ett nytt inlägg? det bara blev så. kunde inte kontrollera mig själv riktigt. vet inte vad det är för fel på mig. trött_tjej_92. aa det är typ definitionen (stavas det så?) av mig. äh. fan. slumrar nu också. peace!

If you had to shoot me.

måndag idag, och bärjan på en ny vecka. ja. vadska man säga? det är väl för härligt ändå? haha. aa precis så tänkte jag också. var i skolan idag till 10tidenför att hinna köpa balbiljett. 500:- som bara försvann äckligt fort. det är aldrig roligt att vara med om något sådant. men i alla fall. satte oss och käka efter innan vi traskade upp till textil för att sy lite på klänningarna. så jävla skönt, jag är snart klar med min, och då. då har jag sovmorgon till 14.10 på måndagar och 14.00 på torsdagar. underbart!
men i alla fall. sov hemma hos brorsan inatt. och fyhelvete va läskigt det var att sova där själv. herregud. så fort någon öppnade portdörren vaknade jag och trodde att jag skulle dö. typ. riktigt äckligt. så var det nånting i lägenheten som pep hela natten, och jag trodde att något skulle explodera. aa. vilken jävla fantasi man kan ha va? lyckades somna vid 3tiden i alla fall. lagomt skönt sådär. 

min lilla bebis har tydligen varit ute helt själv idag också. jäkla pappa som släpper ut honom. han är ju för liten för att vara ute själv. vill ju att han ska vara inne med mig och inte vara ute och ränna om nätterna. och att de bara släpper ut honom utan att ens prata med mig? näe. det funkar helt enkelt inte. men han hade skött sig i alla fall, och det är ju tur det. och självklart pratar jag om staffan. vem annars? 

blir hemma i åbyggeby inatt. så sover jag i stan imorgon istället. saknar min säng. även fast det är så bra nog mycket skönare att kunna gå upp typ en halvtimme innan man börjar, för att sen hinna till skolan. men imorgon åker jag dit och duschar och sover. eftersom jag börjar vid 10tiden på onsdag. näe. mer än såhär blir det inte för stunden. kanske mer sen, men ni vet hur det oftast slutar. peace!

But just not baby when it comes to you.

goddag fuckers. söndag idag och regnet öser verkligen ner. och jag älskar det!? jo, faktiskt. jag är helt ärlig nu. hellre regn än snö. ni måste ju hålla med mig tycker jag? så försvinner snön lite mer nu när det är sånt här väder. har precis kommit hem efter att jag och mamsen varit och handlat lite grann. tog oss till ica maxi så jag kunde köpa lite nya nagellack att leka med. blev ett rött med glitter, två nyanser av grönt och ett lila. älskar nagellack, det är så roligt. provade det röda nyss, och det blev sån fin färg på det! 

haha. aa, usch vilken tjej jag lät som där, men daah. jag är tjej .. eller? jag börjar bli väldigt tveksam över det. i alla fall så kommer det inte hända alltför mycket idag. ska alldeles strax kila upp till sessan och göra iordning allting, sen blir det käk med päronen innan jag tar mig in till stan för att inta soffläge och mysa lite grann. det gillar vi! ska möta upp joline också så hon får sitt cigarettpaket som hon glömde i fredags. sen så, blir det mys resten av dagen. 

känner att jag skulle vilja göra nånting riktigt spontant snart. eller ja, typ helst nyss. det skulle vara jätteroligt. och spontana grejer kan inte bli annat än roligt. spännande liksom. men nej. idag ska jag mysa.
balbiljetterna släpps imorgon, och jag och michelle planerar att stå där ett bra tag innan de ska släppas, bara för att vara 100% säker på att vi får den där jäkla biljetten. skulle ju vara sorgligt om vi inte fick någon, nu när vi kämpat med våra klänningar menar jag. så, imorgon kör vi michelle! näe. orkar inte ens skriva mer just nu. kanske gör det senare. kanske inte. peace! 

min studentklänning. just so you know.

I have a heart, I swear I do.

ojojoj. vilken lördag det här har varit. ganska skön. hade gärna gått ut idag ändå, men det är ju som det är. hinner ju med sånt också. nu alldeles strax ska jag ta och kila ner i sängen för att sova lite grann, då det inte blev sådär skitmycket sömn inatt. men det är ju fint det åh. tänkte ta med mig staffan också och tvångshålla honom så jag har någon att mysa med. det funkar ju inte annars. 

i alla fall. lördag, idag alltså. suttit och kikat på film med mamma och pappa en sväng, och nu är jag för trött för att ens orka leva med mig själv. det är alltid lika roligt. och speciellt att lägga sig den här tiden också, men what a heck. jag har aldrig brytt mig förr, och jag gör det definitivt inte nu heller. aa. det var väl ungefär det jag hade att säga. ha-ha. godnatt suckers!

I am cannibal. |

goddag allesammans! nu var det ett tag sen igen, och det ber jag så mycket om ursäkt för. har ju varit inne och gästbloggat hos både michelle och jenny för att få de att komma igång igen, och då glömde jag typ bort min egen blogg? ursäkta. det ska inte hända igen. har precis kommit hem till norra åbyggeby igen efter en dag/kväll/natt inne i stan hos bror min. hade skitkul igår verkligen. sånna kvällar uppskattas verkligen, så gärna fler sånna tack! gick först och käka på isaks hörna och sen vidare hem till brorsan för att knäppa första ölen. tog oss till interpool först, tog en öl, drog. det var så jävla tråkigt så det finns ju inte?! shit. tog oss vidare mot vårat älskade saints och fortsatte istället trevligheterna där. efter några drinkar och nån öl, vandrade jag hem till brorsan i den mörka vårnatten. 

har i alla fall haft skitmysigt nu idag också. bara legat och chillat i sängen och inte orkat gjort nånting. alltså, precis som det ska vara. tog en lång, varm dusch innan jag begav mig mot bussen som skulle få ta mig hem. så, nu sitter jag alltså här. i soffan med min mysiga filt. har precis tryckt i mig en massa frukt. jag fattar inte? varför är det så fruktansvärt gott med frukt såhär dagen efter? 

vet inte riktigt hur den här kvällen kommer se ut. var meningen att jag och några finfina brudar skulle hem till johanna för att käka lite mat och sen fortsätta med ölen. men så verkar det inte bli. får väl se om vi andra hittar på något istället då. egentligen är jag så sjukt sugen på att ligga hemma i soffan och kika på sons of anarchy med en chipspåse på magen, dip på sidan och även ett stort glas cola. men som sagt. vi får väl se. 

näe. nu ska jag ta och lägga in lite bilder på datorn för att sen ladda upp en del av de på ansiktsboken. och sen tänkte jag ta och dö i soffan en sekund eller två. vi får väl se. näe. nog för mig. peace!

RSS 2.0