Uteritt i solen ☀️

idag tog vi, jag och tre stalltjejer en härlig tur i solen. jag bara måste börja med att säga hur glad jag är över att fått lära känna dessa härliga människor! 

ridturen gick väldigt bra och dumle var jättefin! vi höll ett bra tempo så jag kunde trimma medan vi red. han gick ner i en väldigt fin form i traven och galoppen, böjde igenom hals och rygg, och han var väldigt lätt i handen! kul! älskar när det är så att rida, allting känns så himla lätt! 

just för stunden hänger jag i soffan, ska ta en dusch alldeles strax, bädda rent i sängen ska jag göra åh. sen blir det bara mys med min kära karl. 

en bra lördag med andra ord!  ♡




Sjuk - igen ...

jag förstår inte vad det är med mitt immunförsvar denna vinter/vår?! imorse när jag vaknade kittlades det i halsen, tänkte inte så mycket mer än så på det, under dagen kom även hostan och feberfrossan som ett brev på posten. men jag kände mig ändå inte hängig, utan jag var ganska pigg utan att skryta. kom hem, käkade lite, sen försvann rösten mer och mer. tog en Ipren och lite kan jang och sov en stund, tänkte att det skulle bli bättre då - det blev det inte! vaknade efter en halvtimme och det var värre. kul. 

har tagit hostmedicin och halstabletter, plus att jag druckit te med honung och honungsvatten. ingen feber nu som tur är, utan bara tokförkyld och halsont/hosta. ska proppa i mig lite alvedon till jag ska sova så att jag vaknar upp imorgon frisk som en nötkärna! 




RSS 2.0