Söndag och bakfylla.

ja, söndag och bakfylla alltså. länge sen jag var bakfull nu. dock är det faktiskt inte så farligt som det brukar då jag var duktig att dricka vatten igår på slutet istället för sprit, och att jag gick upp imorse och tryckte typ en liter vatten, två resorb och en ipren.
gick och la mig och sov igen, vaknade runt tolv och drog en online - pizza. så jävla bra att det finns sånna här dagar!

nu ligger vi bara halvt död i soffan och fiser illa, bägge två. haha! tanken är väl att vi ska åka och handla lite senare till imorgon, sen kan det eventuellt bli biljard senare ikväll och nån öl. uh, inte direkt skitsugen på öl idag äh. + att det ska drickas imorn åh. tur att man är ung så man klarar av det här ...


Dag 2.

åh, ska alldeles strax börja packa igen .. ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. är liksom för seg och trött i kroppen för att orka ta mig upp. ska ge alltså ge mig på garderoben idag. hualigen.

i alla fall. inatt vaknade vi av att det smällde till rejält och att det kändes som att hela lägenheten skakade, speciellt fönstrena. en ordentlig smäll, precis som att det släpptes en bomb här utanför. någon som vet vad det kan ha varit? helt sjukt ...

näe, ska väl ta och resa på mig nu jag åh. så jag hinner slänga i mig lite frukost innan det är dags att hugga in på packningen. hann komma ha ska långt igår, tänkte försöka hinna lika mycket idag. fick ju lite fler lådor igår så nu jäklar. snart bor vi i en flyttkartong. som tur är kommer det inte vara länge alls.


Det roligaste som finns ...

håller på och packar för fulla muggar. har hållet på sen 10 imorse. var tänkt att jag skulle börjat tidigare, men då det blev visning på lägenheten fick jag vänta med det. 5 lådor är klara, håller på med den sjätte nu men var tvungen att ta en paus. plus att det snart är slut på lådor så jag måste ha tag i fler. har istället skruvat ner en del hyllor och så.

packa kan vara det värsta jag vet. det är så tråkigt så det finns inte. drar mig inför flyttstädningen. men det måste göras, och det kommer bli så bra när vi är klar och har kommit in i nya lägenheten, vår lägenhet. så jag antar att det bara är till att bita ihop och fortsätta. ska ta och rensa ur lite grejer nu som jag inte behöver, istället för att det ska stå och ta en massa plats.

imorgon ska jag ta och hugga in på garderoben. så den är så gott som klar. det blir bra det här!


...

ni vet den där känslan när man inte känner sig accepterad? när man verkligen försöker visa att man inte utnyttjar en person, men det är ingen som tror på det ändå?
den känslan känner jag just nu ...


Så jag lever idag.

äntligen har det vänt. äntligen fick vi lite flyt. jag önskade mig det av jultomten och han kom visst lite tidigare än julafton till oss i år. han kom redan igår. så glad, det värsta är löst nu. nu kan jag andas ut lite grann och kanske sova på nätterna istället för att ligga och oroa mig.

det är mycket av det som hänt nu som dragit ner mig - och nu när det är löst så tycker jag att det borde kännas bättre. men ändå har jag den där känslan i magen över något. jag vet inte vad det är eller vad det beror på. jag kommer få bo med mitt älskade hjärta - min kärlek, allting börjar klarna upp, men det är ändå nånting. ni vet den där lilla känslan i magen.

tror det har berott på hur mycket jag jobbat den senaste tiden. att det är det som ställer till det. i november hade jag 186,25 timmar och nu i december blir det även där en hel del övertid. känns liksom som att jag nästan gått in i väggen. dels det och väldigt dåligt med sömn.

men nu har jag fått lite julledigt och kan koppla av lite grann. förhoppningsvis komma ner på jorden igen. ska ägna mina dagar åt att packa så att så mycket som möjligt är klart till senare. vi går mot ljusare tider nu allesammans. och jag är lycklig med min prins, tack för att Du finns hjärtat mitt ❤


Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.

har suttit och kikat igenom lite bilder här på datorn nu. hittade en massa på donna. det gör så ont i magen när jag ser bilderna. jag vet inte vart hon är, hur hon har det, eller om hon ens fortfarande finns kvar. mitt hjärta, min livskamrat. skulle kunna göra allt för att få allting ogjort, göra så hon fortfarande fanns hos mig. jag har ingen kompis att ta en tur med när jag vill för att rensa alla tankar längre. snart har ett år gått, om 14 dagar är det ett år sen jag såg henne sist. jag spenderade alla mina dagar i fyra år med henne. 1460 dagar. min livskamrat ♥

det var i alla fall inte det jag skulle skriva om nu. egentligen har jag tappat tråden helt vad jag skulle skriva. kom av mig totalt.

karln min är för stunden och spelar match. orkade inte följa med och kika, var liksom inte på humör för att frysa arslet av mig ...
får väl se hur det gått när han kommer hem, om han är mer nöjd idag än sist.

ska laga gómiddag idag - rostbiff och potatisgratäng sen därefter ska jag ta och tillaga årets julskinka. som jag gått och längtat efter den nu. lätt bästa på hela året. får väl se hur den kommer smaka, om jag lyckas i år också.  

i alla fall. paniken och stressen börjar stiga mig åt huvudet nu. måste hitta ett boende och en ny bil, inom ca en månad. ingenting som verkar fungera just nu tydligen. mitt huvud är upp&ner. 

näe, nu skiter jag i det här värdelösa försöket till att skriva nånting. ska försöka hitta filmen med julshowen från skolan och kika på. hööööörs. 

 
 

Kanske gråter jag sen.

hade sista provet i skolan idag. hade inte alls förberett mig bra inför det här. funderade starkt på att strunta i det då jag tyckte att det ändå inte var värt då det skulle bli ett stort F över allting ändå. men jag gick dit, tänkte att jag ändå kunde försöka. och försökte gjorde jag också. när jag såg första frågan började jag skratta. och lika den andra och tredje. när jag läste resten av frågorna blev jag lite svettig och stressad. herregud! vad hade jag gett mig in på?? tänkte gå fram och lämna pappren igen direkt när jag fick dem. meeen - jag försökte. får se nästa vecka om jag lyckades. förmodligen inte. men jag försökte i alla fall briljera på de frågor jag verkligen kunde svaret på! så jag försökte i alla fall.

halvligger i soffan nu med en katt som är så sällskapssjuk så han håller på åh trillar av pinn typ, och en karl som inte alls är på humör. ska väl försöka hitta på något att äta också. för tydligen är ju det nånting man måste göra typiskt nog.

annars, så kanske planerna är gjorda för nyår. skulle vara så sjukt roligt så vi får väl se om det går i lås. har lite saker som måste klargöras innan vi riktigt kan bestämma oss. får väl se.

nu ska jag försöka få mitt hjärta på bättre humör. får se om jag lyckas?!


Jag skrattar idag.

trött, tröttare, moa wehlin...
det har varit så sjukt mycket på jobbet senaste tiden att man knappt hunnit hämta andan. och än är det inte slut heller.

ligger för stunden i soffan med ett glas rött i handen. "på en måndag" tänker ni nu - kontring - ja, jag tar lite vin på en måndag. mestadels för att det är så himla gott med ett glas, och helt enkelt för att jag tycker att jag är värd det.

ont i armen har jag också. ni vet, min cparm som inte riktigt vill sköta sig såsom den ska. den gör ont i alla fall. så in i helvete också. känns som att den är påväg att smälla vilken sekund som helst. bortdomnad från axeln till fingertopparna. *härligt*

nu ska jag ta och njuta av mitt röda innan jag kryper ner i sängen för att börja en timme tidigare imorgon. puss!


Julen är här!

åh nu så är jag nöjd! snön är här och det är äntligen första advent och jag har fått börja julpyssla här hemma. igår blev det byte av gardiner och dukar och även iordningställ av adventsljusstake och farfars ljusstake. gjorde även ett pepparkakshus på kvällen som står i köksfönstret bredvid julstjärnan.

idag kilade jag och hjärtat ner på stan och kollade lite julklappar, åt en mysig lunch och kollade på invigningen av bocken. så himla mysigt! ❤
när vi kom hem blev det till att göra iordning degen till lussekatterna och under tiden den stod på jäsning passade vi på att göra en ost&korv bricka och ta oss en öl och bara mysa.

nu har vi precis lagat färdigt maten, så vi ligger bägge två i soffan halvt döda. blir sängen alldeles strax så man kommer upp till jobbet imorgon. en riktig myshelg har detta varit varefall, älskar det här med julen. och så är det extra mysigt nu när jag har någon att dela det med ❤❤


RSS 2.0