Peace&love.

hallå där ute att alkoholister, narkomaner, sexmissbrukare, ja allt vad ni är.
idag försvinner jag i en vecka ungefär. ska ta mig mot borlänge och ha en veckas semester. härligt det! har varit uppe sen kvart i 6 imorse på ett ungefär. gick först upp med christian eftersom han var här och han skulle ju upp och jobba, sen gick jag upp till kusen och gjorde klart allting för idag så slipper angelica det. jag är väl ändå för gullig jag också. väskan är väl så gott som färdigpackad skulle jag kunna tro, men jag antar att det är lika bra att gå igenom allting en gång till så att man inte glömmer halva livet hemma, det skulle ju vara lite synd ändå. jag kommer sakna mitt hjärta men det visste ni redan, men åh andra sidan får ni stå ut med att jag säger det. 

näe, nu ska jag ta och titta till väskorna, sen bär det av hem till johanna&joline, ska ju faktiskt sällskapa med de. kommer bli härligt. det var ju länge sen jag träffade de brudarna. aja. ni får ha det så gott här hemma i gävle folket. vi och hörs och syns om en vecka.

so long suckers!

something old, something new.

oj oj oj oj oj, här var det ett bra jävla tag sen man skrev. men det blir väl så ibland.
sitter i bomhus just nu hemma hos christian, den lilla stackarn har legat med migrän och sovit nu i ungefär 1 timme. stackars liten <3. ska väl alldeles strax ta oss ut till landet hem till mig, måste ju faktiskt packa. åker imorgon. blir en veckas semester för min del. lilla pluppen min har fått tagit över mitt jobb, bara att hoppas på att de inte tycker om han mer än mig ;) kommer sakna den lilla filuren när jag är borta.

p.s han är inte liten, han tränar faktiskt, men jag är ju faktiskt större! ;) haha d.s

aja, orkar inte skriva mer, så ni få som är kvar och läser den här bloggen får helt enkelt nöja er för tillfället, jag har ändå bättre saker för mig just nu.

so long suckers!

Everything you want is everything you need.

hej och hå! tror allvarligt talat att jag är utbränd efter två dagars arbete.
och det är fan i mig inte bra det eller. bara 4 veckor och två dagar kvar ..
.. heja! näe, fan. det är bara att bita ihop. för egentligen så går det ju bra fram till lunch, det är liksom efter det som man håller på och bryter ihop. stått och skrubbat en jävla diskbänk idag i typ 2½ timme endast för att ha lite arbete att göra, annars hade vi nog varit klara innan lunch. 
imorgon blir det jobb med mamma på polhem, tvätta fönster. mhm, visst låter det som en dröm? tur som fan att jag tjänar en helt ok peng på arbetet som jag gör. 

näe, nu ska jag ta en kort powernap sen blir det käk med mamsen. bby kommer väl hit om en liten stund, så tänkte vila innan det. mycket står på schemat nu efter jobbet, och allt måste hinnas med. så, jag säger adjö för denna gång och packar ihop mitt. dags att sova en minut eller två. 

so long suckers!

Do you see anything you like?

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti i hundrade år! 
ja, idag blev den här góa bruden hela 18 år. som jag har längtat efter det här ögonblicket! haha, ja, låter lite konstigt att jag längtat efter det, men det behöver ni inte förstå varför. plus
att det var ju två andra brudar i klassen som blev ett år äldre också i helgen. michelle som blev ett år närmare 20, och irma som även hon blev 18 år. härligt det här, underbara liv! nu är det bara hanna banana kvar, sen så är vi i hamn! 

första dagen på jobbet idag. och jag är slut som människa, redan. hur bra är det egentligen då? inte direkt skitbra om jag får säga det själv. men äh, pengarna rullar ju in och det är ju det som är huvudsaken liksom. är sjukt trött, och jag måste ju ta och sova snart om jag ska komma upp imorgonbitti. börjar ju typ 06:45 så måste ju gå upp typ halv 6 om jag ska hinna vakna till. det kommer säkert gå bättre imorgon, eller ja. det är i alla fall vad jag hoppas på. näsan är ju full av damm från betongen, så frågan är ju om jag kommer kunna andas imorgon när jag ska fortsätta fylla på det lagret. kanske är smart att ta med nässpray eller vad säger ni? kan vara en bra idé. 
näe, nu ska jag ta och fylla på magen med någonting smaskigt, sen krypa ner i sängen för lite sömn. 

so long suckers!

It's a fools game, nothing but a fools game.

jag måste ju säga att jag riktigt älskar de ljuvliga migränanfallen som dyker upp mitt
från ingenstans. tror jag aldrig ärr lika glad annars än när jag har de här idiotanfallen. kommer väl antagligen hamna i koma ikväll, som jag brukar. skönt det med i och för sig. eller näe. äh vafan.
vet inte ens varför jag logga in här och börja skriva, kommer ändå inge vettigt ur mig, så skitsamma! 

so long suckers!

Hits you when you're down.

men vad hände med vädret? från flera regniga, trista och gråa dagar till solsken!
det är väl helt underbart det, inte sant? har typ precis varit och lunchat kusarna, och när jag kom hem efter det var jag snäll mot mamma och fixade disken och damsög hela kåken. jag kan vara riktigt snäll ibland jag också. så slipper hon börja med det när hon kommer hem senare idag. ska väl alldeles strax ta mig iväg till bussen för att åka in till stan. ska hämta nyckeln till kissemissen,sen tänkte jag faktiskt gå och sola en liten stund. känner att jag är värd det. och ja, ok, det är sol ute så ni undrar säkert varför jag tänker lägga ner pengar på att sola när jag lika väl kan ligga ute, men jag ska säga er, att hemma på min gata i stan, där bor det en tant ...
... haha, näerå. men det är skönt ibland faktiskt. efter det blir det iväg till bomhus och mysa med lilla valentino, riktigt mysigt må jag säga. vi får väl se vad som händer och fötter efter det. hem blir det i alla fall.

so long suckers!

It's a heartache, nothing but a heartache, hits you when it's too late.

sitter just nu med datorn i knät och kollar på ullared och lyssnar på bonnie tyler.
ja, visst låter det som en händelserik tisdagskväll? trodde faktiskt att det skulle vara cougar på teve idag, men det tog tydligen slut förra veckan. suck*
ska väl alldeles strax krypa ner i sängen och kika på en film. men vet inte riktigt vilken än. vill kolla på Upp men frågan är ju då om jag orkar sätta mig och ladda hem den nu? beror ju på om det kommer gå fort eller inte. vill ju se den. den är ju bra nog söt, kan liksom inte hålla tårarna inne riktigt. tycker synd om gubbstackarn. 

nu är jag i alla fall inte lika less som jag var innan, men jovisst tänker jag på det. men det är ju en annan sak.
tänka bör man, annars dör man.
eller näe, kanske inte riktigt så, men skitsamma! jag kan väl inte riktigt säga att den här dagen har innehållit alltför mycket roliga saker. först den där skiten, som ni vet vid det här laget gick åt helvete, sen hem och sov ett bra jävla tag. hämta mamma, upp till kusen, hem igen, dö framför teven. visst lät det roligt?! men egentligen. vad kan man begära när det bara är tisdag? fast i och för sig är det ju ändå sommarlov. hmm, ett jäkla dilemma det där. 

i helgen har vi två brudar i klassen som fyller år. en blir myndig och vuxen, medan den andra blir ett år närmare tjugo. det är väl härligt det? kommer tyvärr med en tråkig nyhet, och det är att pengarna inte räcker till, så kommer därmed inte följa med ut på någon krog. men HEY vi har ju lång tid på oss, så jag tror vi hinner med sånt också. jag hatar att pengar ska ha en sån jävla stor betydelse för vad man kan göra. jag fattar inte. allt handlar numera om pengar. tänk om man var miljardär. vad enkelt allt skulle vara. ganska tråkigt, men enkelt. man skulle liksom aldrig behöva bry sig om den frågan. utan, om jag då skulle ha lust att köpa nya kläder så är det bara att göra det, och inte behöva bry sig om att titta på prislappen varenda jäkla gång. det är lite smådrygt det där ändå. 

näe, nu har filmen laddat klart så ska ta och göra mig iordning för sängen. kommer få sova själv inatt, kommer bli tomt. men jag får överleva. I'm a survivor. så det kommer nog gå bra tror jag. det är tur att man inte har så stor säng, det blir liksom inte lika tomt då. näe, kila var det ja! 

so long suckers!

Somehow.

det är helt sjukt vad less jag är just nu. det finns liksom inte ens ord för det.
jag lägger det där på hyllan nu ett tag. dels för att ta nya tag, och för att det inte finns några tider nu heller. kanske är bra att släppa det ett tag nu och bara komma tillbaka om någon vecka och sätta allting. förhoppningsvis. antingen vill de tjäna pengar på mig, eller så tycker de bara om att umgås med mig, vilket av alternativen tror ni att det är? jag satsar 100 spänn på det första. 

aja, det finns väl inte så mycket att göra åt. uppe i 4000 nu, och det ser inte ut att bli billigare direkt. och låna pengar är nog det värsta jag vet om. men, vad ska man göra då? kanske är det inte meningen att jag ska ha det där förbannade kortet? ja, jag vet inte. några veckors uppehåll borde göra susen i musen, sen är det bara att köra på! nu ska jag sova bort dagen, är alldeles för less för att vara vaken. så...
... ni får väl ha det så bra så hös vi väl! 

so long suckers!

Got the message that I got to be a wild one.

här var det tomt såg jag, isch! men har ju haft fullt upp enda sen i fredags, så jag skyller
nog på det tror jag. sitter hemma, alldeles själv just nu. christian var här för ett tag sen, men han har ju åkt hem som ni kanske förstår. jag har absolut ingenting att göra just nu. jag har nå lame program på teven och datorn i knät. funderar på att ta en powernap så dagen kanske går snabbare? eller så kan det ju vara bra om jag pluggar lite grann? imorgon kör jag igen, och ber till gud att jag klarar det, annars skiter jag nog i det. haha, näedå. men känns väl inte allt för roligt eller. 

var ut till valbo igår med bby, fick en keps, en röd, som jag har velat haft alldeles för länge nu. men nu så, nu har jag en. och det tackar jag stort för. vem vet? den kanske ger mig lite tur imorgon så jag klarar allting? det skulle ju inte vara helt fel direkt. hmm ..? 

aja, jag ska väl försöka få nånting gjort, kanske sy fodret till min nya väska så den är helt klar? aa, det skulle ju vara underbart om den kunde bli klar någon gång så är det bara att använda den som en helt vanlig väska sen? för just nu ser det bara äckligt ut när jag inte har nå foder alls. så det kanske man ska ta och rätta till? men först väskan! ska iväg till bomhus senare, är ju kattvakt åt kanske världens sötaste kattunge. åh, jag har blivit kär i den, tror jag ska stoppa ner den i väskan och ta med han hem.
h
anna kanske inte märker nåt?
näe, kila var det ja!  

so long suckers!

Vi hade i alla fall inte tur med vädret!

ja, eftersom vi slutar skolan idag, så kan jag väl bjuda på förra årets avslutningskort.
dock saknas det två stycken, men vi får se hur det blir i år. kanske att någon i Hvt 2b får ett stipendium i år, för jag tänkte. vi fick ju så många stipendium förra året! haha, åh vad jag ljög där kände jag. vi var den enda klassen som inte fick ett fucking stipendium. kanske har det att göra med att alla vi hade IG i något ämne då. haha, så roligt så. 

jag hoppades på bättre väder idag eftersom storebror tar studenten, men huvudsaken är väl att det inte regnar ändå. men det hade ju varit trevligt med lite solsken sådär, så man känner att det verkligen är sommar. men nejnej. det är mulet och tråkigt ..

ska ta och slänga i mig lite frukost nu tänkte jag, så jag kan göra mig iordning i lugn och ro sen. inte för att jag ska vara speciell på något sätt. typ jeans och en tischa. jag menar, vi går ju ändå bara ut tvåan så varför klä upp sig hur mycket som helst. borde räcka om man bara borstar till håret. eller? aja, kanske tar klackarna så blir det lite fräschare.
näe, nu är det dags för mig att kila iväg. huvudvärken börjar komma den nu med, så det är väl lika bra att gå och knapra lite tabletter nu med en gång. 

so long suckers!

Sommar och mitt allra sista sommarlov!

först och främst vill jag börja med att säga grattis till mimmie som tog studenten idag,
hoppas du har haft en kanonvecka! imorgon blir det sommarlov för min del, och min älskade broder tar även han studenten i år. det är härligt med studenten, och jag längtar som en tok tills det är min tur. det kommer ju gå satans fort tror jag. men på ett sätt vill jag ändå inte gå ut skolan. det kommer bli så konstigt. i 12 år har jag haft en trygghet om vad jag ska göra om dagarna, men det kommer fan ändras snart. plus att det kommer kännas sjukt konstigt att inte träffa mina tjejer dagligen heller. funderar på att försöka få med mig alla så vi kan gå om ett år tillsammans, då skulle vi bli LEGENDARISKA. men, det är vi ju redan när jag tänker närmare på saken. 
aja, jag ska väl inte deppa ihop alltför mycket, vi har ju ändå ett helt år kvar tillsammans, och det gäller att njuta av det bästa. 

håller på och pysslar för fulla muggar här hemma. maten är snart klar till imorgon, och även allting annat. nu är det bara städningen kvar som gäller, sen är det helt klart. jag ska väl ta och göra en kraftansträngning jag med till att städa lite på rummet. kan ju inte låta det se ut som en svinstia imorgon, eller vänta nu ..
.. jo det kan jag nog göra ändå.
men för att vara lite snäll och trevlig och visa min bästa sida utåt så tänkte jag plocka upp lite. bara för mammas skull gör jag det. 
näe, nu är det dags för mig att kila. det börjar lukta grillat här hemma, så ska kolla om maten snart är klar. 

so long suckers!

Even though the stars are blind.

nu måste jag ju ändå påstå att nu är det fan sommar i sverige! äntligen!
har inte haft varken tid eller ork till att uppdatera nånting här i bloggen de senaste dagarna, hoppas ni har förståelse för det. i lördags åkte vi ut till älvkarleby för lite grillmys och annat smått och gått med de bästa b-rudarna i stan, a.k.a Hvt 2b. hade det riktigt trevligt måste jag säga, och det tackar jag linn olsson för hennes otroligt bra idé om det. 
vaknade i alla fall upp i söndags med en aning huvudvärk, men det var absolut inte värre än vanligt. gick och la mig i solen och dog ett par timmar, fick lite färg sådär. efter ett tag kom christian och gav mig lite sällskap. tog det väl lugnt i princip hela dagen. 

måndag idag då, och idag hade vi klassens dag. var och bowlade från 10:30-12:30, och det är faktiskt riktigt roligt. nånting man inte gör sådär skit ofta direkt. men det var trevligt. vandrade bort till nordost efter det, alltså hem till huong. käkade lite, umgicks, pratade, och sjöng lips! jag var kanske hur grym som helst på det jag, eller vad säger ni brudar? haha. var ut till mormor och morfar en stund efter det, och kört massvis med bil. eller säger man så? aja, jag har i alla fall kört mycket idag. har varit ute och backat bra nog med pappa, bara för att få allting att sitta som det ska. och nu, nu jävlar! aja. tänkte krypa ner i sängen nu med min favoritkille. börjar 12:30 imorgon och har bara städning på schemat. sen är man ju ledig onsdag och torsdag och på fredag blir det ju sommarlov! åh, så jävla underbart. näe, sova var det ja! 

so long suckers!

Even though the gods are crazy.

jag ber till gud att det finns tid imorgon för mig. eller att någon vänlig själ
har fått för sig att avboka mitt från ingenstans. jag skulle nog kunna älska den personen då. eller ja, kanske lite fel att säga så ..
.. eller näe, jag skulle nog älska den människan om det är någon som avbokat. MEN är det nånting man lärt sig här i livet så är det inte att man ska hoppas på nånting.  det är liksom bara att go with the flow. men jag ber ändå till gud. förstår ni hur desperat jag eller? det känns så pissigt om jag ska vara ärlig. la väl helt enkelt en för stor press på mig, och det funkar fan inte då. så fuck allting jag sagt på sistone. jag gör det här för min skull och inte för någon annan. 

jag är nervös, stressad, irriterad, besviken, aa you name it. och det lär ju knappast bli bättre av det här. åh, fan då. jag är trött, så jag ska nog ta och sova nu snart så jag är pigg till imorgon. det är ju viktigt att jag är det. annars kommer det nog gå käpp rätt åt helvete. åh, positiv jag känner mig ..
.. eller näe, där jag ljög jag bra nog. äh. nu skiter jag i det här, det finns bättre saker att göra. broder tuck är här så jag tänkte mysa ner mig i soffan med honom nu. det gäller ju att passa på. ni får väl ha det så jävla bra så länge. skriver väl imorgon, och ni märker ju om jag är glad eller inte. 

so long suckers!

But you can see the real me inside, and I'm satisfied.

jag är äckligt jävla less nu alltså. fuckface, fucktard, äckel-fitta-mamma-töjare,
aa kärt barn har många namn. är ruggigt besviken. det var fan som att snubbla på mållinjen det där. måste boka ny tid, så snart som möjligt. men pappa är ju inte hemma, och han har mina koder så jag kommer ju inte in för att boka heller. blir så less. jag hoppas på en tid redan imorgon, och att jag då skulle klara det. annars kommer jag väl antagligen att bryta ihop eller nånting. frågan är ju bara när pappa kommer hem. jag hoppas på bra nog snart. vill att mamma ska komma hem så jag har någon att prata med nu när jag är så här äckligt besviken. mamma gör allt bättre ...

... men jag antar att det bara är att tagga om inför imorgon. jag ska ha det, jag lovar. det är liksom det jag gått och sagt den senaste tiden, eller ja, det jag gått och pratat ständigt om ska jag väl säga. BLÄ, riktigt less. så nu säger jag hejdå så länge till jag fått en ny tid så jag är glad igen ...

Some people never get beyond their stupid pride.

tja fuckers! lugnt eller? det är kanske hur fint väder som helst idag,
och jag måste ju säga det att jag är ju inte sådär kanonsugen på att gå till skolan nu eller. förstå va skönt det skulle vara om man fick stanna kvar hemma och ligga och jäsa ute i solen. mhm, underbart! näe, istället ska man vara inne hela dagen och ha genrep och bli stylad. YIPPIE! näe. 

aja, har precis käkat lite frukost nu och tryckt i mig lite omega3 tabletter. ska väl ta och borsta tänderna nu med, sen göra mig iordning. eller ja, behöver ju inte göra så mycket eftersom jag inte ska sminka mig eller nånting sånt, great. näe, nu ska jag ta och kila. 

so long suckers!

RSS 2.0