Karma?

jag lär ha gjort något så bedrövligt mot någon eller nåt. första veckan hade jag infekterad körtel, förra veckan var jag hemma för återhämtning och återbesök på sjukhuset. hinner inte ens bli bra igen förrän jag blir sjuk. vaknade med en dunderförkylning och risig mage imorse, som tur är ingen feber, än så länge! och som grädde på moset kom även den efterlängtade mensen också.  kul liksom.. 
har dock inte råd att vara hemma från jobbet, så det blir till att kliva upp imorgon och genomlida en dag innan det är helg. 

med lite tur kanske jag är lite piggare imorgon? *hoppas*

en bild på mig och nicean när vi red i en godkänd ritt och fick personbästa i järbo och fick åka hem med en rosett :}

Planering!

sitter framför datorn just nu. vi har fått ett infall att ta tag i vårat kök nu, och vi var ut till ikea tidigare och påbörjade att rita upp ett kök. hann dock inte klart då de stängde, hehe, så nu sitter jag här hemma i soffan, med datorn i knäet, dricker cola och planerar vårat kök. tänkte gå och göra mig lite popcorn också så jag har något att knapra på :} j åkte iväg på träning alldeles nyss, så det är bara jag och datorn, och alla kataloger vi fick med oss hem. har en liten idé om hur jag vill ha det, gäller bara att få till det hyfsat. 

spännande är det i alla fall. får se vart det här leder :} 




Nu är hösten här!

nu känns det verkligen som att hösten är här hörrni! det regnar verkligen konstant! men, jag tycker faktiskt att det är lite mysigt när man hör hur det smattrar mot tak och fönster. 

igår var det återbesök på sjukhuset för min del. läkaren tyckte att det såg fint ut och att svullnaden skulle lägga sig så småningom, SKÖNT! dock har det blivit i och med allt det här en liten iflammation i en lymfkörtel nu. hade inte så ont igår men idag är det tyvärr värre. jag är som tur är inte mer svälld än igår, tror nog att det mest beror på att läkaren tryckte så hårt på körteln och att det är därför jag känner av det idag. 

ligger för stunden i sängen och myser med Alexander. gäller att passa på när jag ändå är sjukskriven hela den här veckan :} ska väl ta mig upp strax och äta lite frukost. sen står faktiskt städning och tvättning på schemat. var ju inte kapabel till det förra veckan, så det får jag göra nu istället :} 




Prinsessa på ärten

inatt ska jag ÄNTLIGEN få sova i sängen igen. nu när jag kan röra mig hyfsat felfritt är det inte mer än rätt att flytta in i sovrummet igen till min älskade. 

har tyvärr inte kunnat äta så mycket idag då allting kommit upp igen. beställde hem en sallad men fick endast i mig ett par tuggor, som jag, peppar peppar, fått behålla ett par timmar nu. så jag känner mig fortfarande svag i kroppen, men på ett helt annat sätt såklart. 

en annan sak jag kommit på de här dagarna när jag inte kunnat gå, stå eller ligga utan en smärta utav dess like, är att man tar dem här sakerna för givet. idag har jag stått rakt upp och ner här hemma bara för att jag kan. har legat på golvet, suttit på golvet, bara för att jag kan, och jag har uppskattat det ska ni veta! 

jag hoppas att det håller i sig så att det inte vänder igen, då bryter jag ihop. igår när j hjälpte mig in i badrummet för att kissa, skrek jag över hela grannbyn att jag inte skulle överleva det här. så ont gjorde det. 

jaja, nu ska jag inte tjata om det här mer. jag är bara så glad att jag kan röra mig igen :} 

helt orelevant bild, men han är ju en världens finaste grabbar, så varför inte liksom? 

Äckelvarning och total lycka!

hörrni! den har spruckit! har aldrig varit med om något så äckligt, men det gör inget, för nu har jag inte ont längre! haha

vaknade en timme efter att jag somnat av att jag hade så ont i ryggen och var tvungen att vända på mig, som inte gick för just då gjorde det brutalt ont. men kände efter en stund att "trycket" lättade och att jag kunde röra mig mer och mer. 

men som sagt, riktigt jävla skitäckligt är det i alla fall. hinken står alldeles bredvid för jag känner hur magen vrider sig av bara tanken på det. hehe. lite nattsnusk såhär en söndag. förlåt hörrni! var bara tvungen att skriva det. helst av allt vill jag väcka j och berätta, men det får vänta till imorgonbitti minsann :) 




Önskar en stekpanna i huvudet, tack!

inte en hel natt har jag fått sovit sen i tisdags. vaknar vid 3.00 varje natt när medicinen börjar gå ur kroppen, och kan inte somna om förrän 5-6tiden. 

vaknade till vid halv8 imorse och hade sådan panik så j kom springandes och hjälpte mig att stå en stund för att avlasta ryggen då jag legat ner sen i fredags. 

får försöka klara av den här dagen så gott det går, så får jag ringa imorgon. antingen om jag kan få starkare medicin eller om de tar emot mig imorgon redan för eventuell operation. kommer ej överleva ända till torsdag. inte som det känns nu i alla fall.. det är helt sjukt hur sakta dagarna går när man har såhär helvetesont! 

har för stunden lyckats lagt mig på rygg utan att det gör för ont. har dragit igång djungelboken, fått i mig två korvbröd och lite hallonsoda, som jag än så länge fått behålla. känner att ögonen blir tyngre och tyngre. ska nog försöka sova lite nu igen. tog smärtstillande för en stund sen, och de har nog börjat kicka in nu. 

jag är i alla fall väldigt glad över att mitt hjärta tar så bra hand om mig. man ser på hela honom hur orolig han är. jag är så lyckligt lottad som har honom! ❤️

Bartolinit

var tvungen att åka in på akuten igår, hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. det är väl inte direkt bättre idag. går på antibiotika och smärtstillande. kan endast ligga ner i fosterställning och kräks mellan gångerna. en dröm hörrni! 

näe, fyfan! det här är bland det värsta jag varit med om. kan inte gå, sitta och knappt ligga ner. sover i soffan för att jag varken kommer i eller ur sängen. hinken står även här bredvid. 
jag lär säga att jag tycker riktigt jävla synd om mig själv faktiskt. hoppas att det går över snart. har ett återbesök inbokat på torsdag på sjukhuset. jag hoppas verkligen att det lagt sig till dess. men just nu ser det som sagt inte ljust ut. FY HELVETE! 

Ledig fredag.

som sagt, ledig fredag, och det är så himla skönt! just nu ligger jag i sängen med värmekudde och äter korvbröd med ketchup, haha! 

annars då? en annan har ju lyckats dra på sig en infekterad körtel. det gör lika ont som det låter kan jag säga. äter antibiotika i hopp om att det ska försvinna. ser inte direkt något ljus i tunneln ännu. därav att värmekudden är min bästa vän just nu! 

tänkte faktiskt ligga kvar här en stund, bara för att jag kan. sen tänkte jag gå ner på stan sen och köpa mig en smoothie, känner att jag behöver en vitaminboost, och så hade de ju även börjat med en ny smak som jag bara MÅSTE prova. därefter ska jag ta bussen ut till mamma och pappa. titta till katterna, göra en brasa och läsa en bok faktiskt. så ser min fredag ut. 
HADEEEE! 

har även lyckats fått långt och framför allt så himla mycket hår! *nöjd*

Lediga dagar

fick lite ledigt från jobbet ons-fre denna vecka, och det har varit fantastiskt skönt måste jag säga! dock har jag klivit upp halv7 för att skjutsa j till jobbet så jag kan ha bilen. men det har faktiskt varit skönt att kliva upp i tid också. har ju faktiskt vilat mitt på dagen, så det har inte direkt gått någon nöd på mig. 

igår var jag till läkaren för att få mer medicin och få mer koll på astman. det slutade med att jag gick därifrån med en ny medicin + den gamla. har dock inte hämtat ut dem än, tänkte åka och göra det strax. efter läkaren åkte jag hem och vilade ögonen lite grann innan jag satte igång med att städa hela lägenheten. kom inte ihåg när jag dammsög senast så det var på tiden vill jag lova! på kvällen åkte jag iväg och köpte en sadel till mollybus som hon ska få till sin trähäst :} 

idag klev jag upp halv7 igen med j. skjutsade honom till jobbet och när jag kom hem började jag baka tekakor till frukost. de blev faktiskt väldigt goda! somnade till en stund efter frukosten innan jag åkte ut till hästarna. nu när jag kom hem slängde jag ihop lite colasnittar. inte för att vi äter särskilt mycket kakor, men jag lär ju roa mig med något?! ska strax åka och hämta hem j. 

imorgon då? vad ska jag göra då? har dumle, men det tar ju inte hela dagen direkt. kanske ska sätta mig och läsa en god bok? känner att jag inte kan baka mer i alla fall för det har vi nog inte plats för. om inte tekakorna tar slut då så jag får göra nya. haha, kanske skulle sparat kakorna till imorgon. haha, jaja. något lär jag väl kunna sysselsätta mig med! 




RSS 2.0