There ain't no reason you and I should be alone.

ååh. fredag idag då alltså. sov i alla fall inte lika länge som igår, vilket jag är väldigt glad över. solen verkligen skiner, och på vår baksida är det just nu 45grader celcius. inte helt okej för min del. det är ju faktiskt sista september idag.

ska alldeles strax ta och kila upp till kusarna och mats för att se hur allting har gått. och även göra iordning allting som ska göras till alla tre. det är mycket att göra när angelica är borta, men jag hjälper så gärna till så! skönt att ha allting klart sen i alla fall. slippa åka upp dit nå mer idag.

efter blir det in till stan en sväng. tänkte försöka hinna på 13.45 bussen. måste ju lämna lite papper och så till jobbet, men det berättade jag ju om igår satteee. får se vad som kommer senare. det är ännu ett väldigt osäkert kort.

har i alla fall skrivit ut fyra olika storlekar på min firre till på måndag. sen får vi väl diskutera då vilken som passar bäst. vill ju inte ha en alltför liten, och inte alltför stor heller. men vi får väl se. tror jag vet vilken av de jag skulle vilja ha, sen får vi väl se vad mästaren herself säger. äntligen säger jag bara! som jag gått och längtat efter den här dagen. i ett halvår nu. mer egentligen. men för ett halvår sen ungefär blev det klart att det var just den här firren jag ska ha. + tre körsbärsblommor. det kommer bli så fint! kan någon ge mig måndag nu med en gång? tack!

näe. nu ska jag ta och kila. har ju lite grann att stå i idag. kanske skriver mer senare, kanske inte. det vet man aldrig. den som lever får se som jag brukar säga.

No matter what you say about love.

huvudet känns alltför tungt att bära av alla tankar. det spökar i mitt huvud. ena rösten säger åt mig att verkligen hoppa för att sen se vart jag landar, medan den andra säger åt mig att springa därifrån så fort jag bara kan och aldrig mer se tillbaka. huvudet vill åt ett håll, magen åt ett annat, resten av kroppen vill bara stå kvar. förlamad på plats. time, everybody's looking for time. kvällarna är värst. allting blir hundra gånger värre när mörkret smyger sig på. det värsta som finns är att känna men inte veta, eller att veta men inte känna.
det är så mycket man måste tänka på. vare sig man vill det eller inte.
ska jag hoppa? vågar jag? vart kommer jag landa? landar jag på fötterna eller kommer jag inte kunna resa på mig igen?
om jag springer, vart hamnar jag då? vad blir jag för slags person om jag verkligen springer för livet? vad säger det om mig?
nej. tankar är något jag skulle klara mig utan...

ridturen gick i alla fall super med de tre små liven. dock höll jag på att flyga av när spektakel såg nånting i skogen och verkligen kastade sig upp i luften med sina 500kg och gjorde världens största bocksprång. och visst var det nånting i skogen allt. två stycken var ute och tränade med hunden i skogen. han sökte efter nånting sa de. helt otroligt att jag faktiskt satt kvar på den där jätten när han började.

sitter för stunden och lyssnar på deppmusik (?) och gör absolut ingenting. teven är inte ens igång. wtf? vet inte vad det är med mig ibland. måste träna. inom en ganska snar framtid. såhär kan jag inte hålla på. sitta och bli deprimerad så fort jag inte gör något vettigt.

jag tänkte väl försöka sova snart. kan ju inte sova alltför länge imorgon då jag måste upp och kolla hur det gick för mats med att släppa ut de små. haha, man vet ju inte riktigt med honom. han kan ju ha sina egna ideér den där. sen måste jag ta mig in till stan och lämna in papper så jag får betalt för den här veckan. kan ju vara bra. hmm. känns så tomt. jag har lördag idag bara för att jag inte jobbat. imorgon blir det alltså söndag - och sen riktig helg på det .. vettefan hur det här kommer gå för mig, att inte ha något att göra om dagarna. usch. näe. sova nu, prata sen.

 

You're on my heart, just like a tattoo.

måndag 3 oktober, 13.00


Cause all men will die.

torsdag idag alltså. kan ju säga att det var bra nog underbart att få sova ut idag. känns dock lite konstigt att jag inte befinner mig på station just i detta nuet. men det vänjer jag väl mig vid också så småningom. har lite grejer att fixa idag, och sen lite senare ska jag låna spektakel av angelica och ta en tur med honom, jaqueline och sam.

vi får väl se vad som händer ikväll. det är fortfarande ett osäkert kort. jävligt lugnt ska det bli i alla fall. och lika blir det imorgon då jag ska ta en sväng till Åland på lördag och äta gott.

jaja. kom bort från ämnet. jag lever vidare i alla fall. trots att jag är utan jobb. och halsmandlarna spökar på de med. lever just nu på flytande föda igen. underbart! vi hörs väl när vi hörs.


hearts on fire

åh herregud. hur en människa kan driva en till vansinne, det är helt sjukt. hade jag haft en pistol i bakfickan under de här två dagarna så hade jag fan skjutit mig själv. klarar verkligen inte av människor som aldrig har fel, som vet och kan mest om allt och alla, och som pratar om sig själv exakt hela tiden. har varit så irriterad idag att jag gått omkring och skakat.

blir kvar här en stund till innan jag cyklar hemåt. lovade ju att tvätta upp lite trasor till imorgon, så blir ju kvar till maskinen gått klart. har inte den blekaste aning om vad jag ska pyssla med till dess. läsa tidningen igen kanske? som jag redan läst tre gånger idag. dricka ännu mer kaffe? näe, jag har faktiskt inte en aning om vad jag ska göra. har ju lämnat ifrån mig både nycklar och kort nu, så jag kan ju inte gå nånstans heller. hade ju gärna behövt gått ut till gymmet och hängt ut ryggen lite, men nej. gruppen skulle åka iväg nu, så det är ingen jag kan plocka med mig som kan låsa upp heller.

vilken skitdag. onsdag 28 september 2011. en dag som vi lika gärna kunnat hoppa över. och än är den inte slut heller. den skulle ju kunna bli bättre, men det känns nästan tveksamt. i nuläget känns det väldigt tveksamt...


When somebody tells you something about you.

fick i alla fall sova en timme längre idag, skönt! har börjat fått problem med halsmandlarna nu igen, kul. vaknade nu imorse och har nå äckligt ont i de igen, helt uppsvällda är de åh. så nu blir det te och flytande föda för min del eftersom jag inte kan äta. gud vad jag älskar livet vissa gånger. helt bara sådär ändå så är de uppsvällda och gör asont. fick jag välja skulle jag ta bort skiten. de gör ändå ingen nytta. inte för mig i alla fall.

ja, som jag sa. ska ta och dricka mitt te nu innan jag sätter mig på cykeln in till stan. tänkte åka dit så jag är där lite tidigare än tanten, så hinner jag dricka kaffe i lugn och ro. ska väl även ta och göra mig iordning kanske, dra igång lite music så man vaknar till liv. kan behövas. är ungefär mer död än levande idag.

jaja. vi får väl se om jag skriver mer när jag kommer hem. beror lite på om jag hinner. ska ju in till stan igen och mysa ikväll. och förhoppningsvis får jag ligga kvar i sängen utan att behöva gå upp. skulle ju vara awesome! näe. blanda ihop teét nu sen göra mig iordning.

                                    
                                                                                         //link//

Ain't it something you all.

She's all laid up in bed with a broken heart
While I'm drinking Jack all alone in my local bar
And we don't know how
How we got in to this mad situation
Only doing things out frustration
Trying to make it work but man these times are hard

She need me now but I can't seem to find a time
I've got a new job now on the unemployment line
And we don't now how
Hos we got into this mess it's a god's test
Someone help us cause we're doing our best
Trying to make it work but man these times are hard

But we're gonna start by
Drinking old cheap bottles of wine
Sit talking up all night
Saying things we haven't for a while, a while yeah
We're smiling but we're close to tears
Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting for the first time

She's in line at the Dole
With her head held high
Well I just lost my job but
Didn't lose my pride

But we both know how
How we're gonna make it work when it hurts
When you pick yourself up
You get kicked to the dirt
Trying to make it work but
Man these times are hard

But we're gonna start by
Drinking old cheap bottles of wine
Sit talking up all night
Doing things we havn't for a while, a while yeah
We're smiling but we're close to tears
Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting for the first time

Yeah..
Drinking old cheap bottles of wine
Sit talking up all night
Saying things we havn't for a while, a while
We're smiling but we're close to tears
Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting for the first time

Oh these times are hard
Yeah they're making us crazy
Don't give up on me baby

                                    

27.09.2011 tisdag



But you don't know a thing at all.

What day is it
And in what month
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you

All of the things that I want to say
Just aren't coming out right
I'm tripping on words, you got my head spinning
I don't know where to go from here

Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to prove
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you

Something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right

Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you

You and me and all of the people
With nothing to do, nothing to prove and
It's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you

What day is it
And in what month
This clock never seemed so alive

                                   

Well, you think you know it all.

ångesten fyller hela min kropp. vad gjorde jag? hur gjorde jag? och varför gjorde jag så? det finns inget svar på nånting, och jag vet inte riktigt hur fan allting är just nu heller. ångest. det är ett jävla påhitt. man lever en gång och då ska man behöva känna ångest. känns som att allting inte kunde gå mer åt helvete än vad det gjort nu.

var tvungen att åka hem tidigare från jobbet idag. vaknade med migrän utan dess like imorse, men som den duktiga människa man är så gick man upp till jobbet i alla fall. till en början gick det väl bra, men efter tag började det kännas som att mitt huvud blev skrapat mot marken för att det kändes så tungt. och för varenda rörelse jag gjorde kändes det som att jag skulle kräkas. så nej. jag satte mig på 13.20 bussen hem och la mig. har sovit sen dess. alltså ca 5 timmar. skulle lätt kunna gå och lägga mig nu igen och sova till imorgon.
men så bir ju inte fallet.

ska alldeles strax kila upp till prinsessan. försöka göra iordning allting utan att jag känner att jag vill lägga mig ner och dö. ja, jag vill typ inget annat när jag har migrän och ångest på en och samma gång. får väl se om jag ens kommer orka ta mig upp dit..

sitter i alla fall för stunden och planerar mitt liv med jennifer. vi funderar på att utbilda oss till undersköterskor och tandläkare så vi kan starta eget och bara ha rika gamla gubbar som kunder. känns som att det faktiskt skulle kunna funka. jennifer som undersköterska och jag som tandläkare. vi bollar med idén ett tag och suger lite till på karamellen innan vi bestämmer oss. men visst låter det som en förjävla bra idé ändå? fan va vi skulle bli snuskigt rika... typ.

jaja. det är väl dags för mig att kila nu. om jag ska hinna med nånting idag. inte för att jag har något att hinna med, men ändå. tänkte om jag kanske skulle poppa mig lite popcorn när jag kommer hem, krypa ner i soffan, tröstmysa med staffan lite grann och dra igång en riktigt snuskigt romantisk kärleksfilm. det känner jag för idag. och typ tänka mig in i situationen och önska att jag också kunde få ha det sådär underbart med någon. det är en sån dag idag helt enkelt. imorgon kommer det vara bättre och jag kommer skämmas över att jag ens kollade på en sån film och för att jag ens sitter och skriver det här. men bara så ni vet. ni hittar mig i soffan ikväll. vill ni nånting får ni väl slå en pling eller dra iväg ett skriftligt samtal. har ni tur så kanske jag svarar. men jag lovar ingenting.


Mr. Know it all.

ååh lördag idag och jag försöker styra nånting, men vad hände med allt folk idag då? jösses. det är lönehelg och hur mycket folk som helst kommer vistas ute idag. jag är så sugen på att verkligen spåra. det var så länge sen ... som tur är kommer min vän hanna hem till gävle idag så tänkte försöka hitta på något där. nånting roligt borde det ju gå att göra, tycker ju jag i alla fall.

ska dra upp musiken nu några snäpp och slänga i en - två färgburkar i skallen, i brist på annat liksom. sen blir det käk, upp till sessan, hem och duscha sen in till stan. eftersom det inte går att styra nånting i den här stan så får vi helt enkelt köra på en spontan kväll. fast i och för sig så är det ju de som blir roligast.

har två dagar kvar på jobbet fick jag veta igår. slutar alltså på tisdag. känns ju mindre roligt. men åh andra sidan finns det inget att göra åt saken. bara att bita ihop och vara mellan två jobb till jag hittar på nånting att göra. får ju sova ut om dagarna i alla fall så det finns ju både fördelar och nackdelar med att vara arbetslös, right?

näe. dags att göra nånting åt min mycket hemska utväxt. får väl se om vi ses ute på stan ikväll. man vet ju inte riktigt hur den här dagen/kvällen kan sluta. den som lever får se!


det vankas tårta här på stationen idag fic...

det vankas tårta här på stationen idag fick jag veta, och jag kan tyvärr inte stanna och gratta födelsedagsbarnet. känner mig jättedum, men jag hinner verkligen inte. jag har alldeles för många järn i elden idag för att jag ens ska hinna med nånting egentligen. jag får väl bjuda tillbaka på tårta nästa vecka jag då istället. har inte alls mycket kvar att göra här nu, en trapp och gymmet. när jag slutar måste jag springa ner på stan direkt och köpa en ny träningsväska, sen bege mig mot gymmet och träna en sväng. efter det blir det upp till söder en snabbis innan jag kan sätta mig på bussen hem igen. väl hemma måste jag hinna äta, upp till prinsessan och se vad jag kan göra åt henne, duscha av na, hem igen och duscha och packa väskan för att sen ta mig in till stan igen. ni ser. har ett fullspäckat schema idag alltså. längtar till ikväll när man kan slänga sig i soffan och pusta ut. en helvetestorsdag är det här helt enkelt. jösses ..!


Now I'm here, suddenly I see.

- har du fått förlängt här nu moa?
- näe, jag slutar på fredag nästa vecka..

*total tystnad* alla vänder sig mot mig.

- VAAAAAAAAAAA?!


haha ja, vad finns det att säga om gubbarna på stationen egentligen. kunde inte göra annat än att skratta idag när vi satt och käka lunch. och det där var inte ens en tredjedel av vår konversation. jaja, då har jag sagt det till en av grupperna, tre kvar.

sitter i alla fall här hemma i soffan nu, lyssnar på musik och kollar på teve. ska ta och kila upp till prinsessan om en stund för att ta en tur med henne innan det blir alltför mörkt ute. får se vad som kommer hända ikväll. antar att det blir till att mysa i soffan till en film. tänkte om jag kanske skulle kika på priest idag. någon som sett den och vet om den är bra??

jamen justja! kollade ju på friends with benefits igår. en riktigt bra film. hade inge direkt förväntningar på den, men ack så bra den var! älskar när man verkligen fastnar för en film och verkligen kan kolla om och om på den utan att tröttna. både justin timberlake och mila kunis gör det riktigt bra. spelade bra mot varandra! så ja, vi får väl se vad cam gigandet och lily collins har att erbjuda. kan bli spännande det där.

näe. nu ska jag ta och kila så jag hinner med det jag ska göra. orkar ju inte komma hem alltför sent heller, så det är lika bra att sticka upp nu med en gång.


Now I'm here, blinking in the starlight.

godmorgon på er. måndag idag och det är ett riktigt ruskväder utanför. riktigt mysigt faktiskt. sitter här med min gröt och mitt te och riktigt hör hur regnet slår mot taket. underbara höst! kan helt enkelt inte få nog utav det.

ska åka till jobbet om ca 20minuter. känns mindre roligt när det är sånt här väder, men åh andra sidan, vad gör man inte för lite pengar då? jag har lite grejer att fixa idag. både på jobbet och sen hemma. får väl se hur det blir med allting, men jag måste ju försöka.

jag fortsätter i alla fall med det där att skicka sms i sömnen. så återigen. bli inte förvånad om ni skulle få ett make-no-sense-sms av mig typ på nätterna. mamma var det som blev drabbad denna gång. "åh va snällt :D" jag har ingen aning om vad jag menade eller vad jag kan ha drömt. men bara så ni vet i alla fall.

nu blev det helt plötsligt dags för mig att klä på mig och åka till arbetet. hörs då.


Just how blind I've been.

Find me here
And speak to me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place
Where I find peace again

You are the strenght
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything

And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

You calm the storms
And you give me rest
You hold me in your hands
You won't let me fold
You steal my heart
And you take my breath away
Would you take me in
Take me deeper, now

And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

Cause you're all I want
You're all I need
You're everything, you're everything
You're all I want
You're all I need
You're everything, you're everything
You're all I want
You're all I need
You're everything, you're everything
You're all I want
You're all I need
You're everything, you're everything

And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

Oh and how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be
Any better than this

You're everything.


All that time, never even knowing.

då var alltså den här helgen över nu också då. min långhelg är över. eller ja, kanske inte riktigt än. har i alla fall haft fyra riktigt sköna dagar, med blandade aktiviteter. allt från manikyr/pedikyr till hotshots på krogen. aa, alltså väldigt blandade dagar. och så har jag även hunnit mysa en hel del också. underbart!

ska alldeles strax ta och kila upp till prinsessan och göra iordning allting. tänker inte rida nånting idag, utan jag kommer börja rida till henne imorgon för att få henne i ett bra skick om ca. två veckor. då bör hon vara klar. tycker jag. om jag ligger i så. för att återgå till ämnet, så blir det hem sen och dyka ner i soffan och kika på film. tänkte ta mig igenom friends with benefits. har hört att den ska vara bra, så man lär ju kolla då.

tänkte försöka lägga mig i tid ikväll också. känns som att det kommer vara bra nog jobbigt att komma upp imornbitti annars. vi får väl se om imorgon är min sista dag att börja kl6 eller om det kommer bli fler dagar i veckan. annars kommer jag börja kl8 de här två veckorna. känns ju ganska skönt egentligen, dock tråkigt att jag kommer förlora 20timmar på två veckor. men det är ju som det är, inget att göra åt saken. får se om jag ska släppa nyheten imorgon redan på stationen eller om jag ska vänta några dagar. spännande eller hur? åh herregud vad jag ska få det att skina nu de här veckorna. ska stå och verkligen stå och gnugga ihjäl mig. oavsett hur lång tid det kommer ta. 

näe. ska ta och kila nu så jag hinner hem i tid så jag kan kika på filmen. antar att det här är första och sista inlägget för idag. för mer än såhär har jag inte att dela med mig av just nu, och dels orkar jag inte skriva mer heller för delen. 

       

fr v; jag & björnen, friends with benefits, haha jag i en kundkorg. behöver inte ens säga mer. :'}

All those years, outside looking in.



kör väl på en skål idag då. kanske. ett tag i alla fall. hejdå!

All those days, watching in the windows.

har precis tagit mig igenom trassel eller tangled som jag hellre säger då jag tycker om den filmen waaaaaaaay mer på engelska än svenska. riktigt mysig film faktiskt, och jag kan nog aldrig tröttna på tecknat. eller ja, animerat. nu ska jag ta mig upp till min lilla prinsessa och göra iordning allting för dagen. sen blir det hem och duscha och försöka göra något åt min päls då den är som ett skatbo nu ungefär. kanske blev lite mycket igår ;}

ska ta mig in till stan sen igen i alla fall. blir hem till hanna & rasmus. antar att vi kommer spela en hel golf även idag. brukar ju sluta så. får väl se vad som händer senare in på timmarna. det får vara ett mysterium det tycker jag. blir roligare så. tänkte försöka hinna träffa vår vän piroz innan han flyttar. fick ju reda på igår att han ska flytta till rumänien och plugga i 6år eller vad det var. herregud. gosse! fick en tår i ögat när jag fick nyheten.. inte okej.

det har i alla fall blivit nå jäkla cpfel på min rygg .. den håller på och låser sig nere vid svanken till och från. jag börjar helt enkelt bli för gammal. haha, typ. näemen det är skitdrygt. kan ju typ inte ta mig ur sängen nästan. tänkte att jag skulle ha legat en stund på spikmattan, men eftersom jag blivit en tidsoptimist så tänker jag strunta i det idag då jag måste komma in till stan i tid. och då har jag alltså inte heller tid att sitta här egentligen om jag både ska hinna upp till donna och duscha. herrejesus. varför kan inte tiden bara stå stilla en, två eller tre timmar typ? skulle ge mig så otroligt mycket tid. jaja.


Aloha, mi amore.

det börjar kännas mer och mer att det snart är dags för flytt. pappa skulle ha varit hemma imorse när jag vaknade men det var helt tomt i hela huset. efter ett tag kom han hem. med en kartong full med olika kastruller och stekpannor som han köpt till mig. mitt flyttpaket bara växer mer och mer. snart så!

fredag idag alltså. har inte den blekaste aning om vad som händer idag. tänkte ta mig en pw snart i alla fall så jag får röra lite på mig idag i alla fall. blir ut till valbo när mamma kommer hem, så mycket vet jag idag. annars är det hela ett enda stort mysterium. bara så ni vet.

näe. nu ska jag gå och göra mig ett glas te och äta en bulle. haha :} sen blir det ut på en rask promenad. och förhoppningsvis så kommer fötterna hålla också. ser gärna att jag får slippa skavsår denna gång.

har blivit en nörd på wordfeud. ingen bra app alls att ladda hem ...



//link\\

I'll always remember our summer in Hawaii.

då var alltså även den här torsdag över. snart i alla fall. har haft en jättetrevlig dag med mina fina. åkte in till stan och mötte upp michelle, sanna och jennifer kl10, gick och kikade omkring lite grann innan vi satte oss på coffeehouse by george. riktigt mysigt. bakad potatis med kräftstjärtar, nomnom* och även en vitchoklad-tårta till efterrätt. alltså helt okej. vi satt i alla fall där som fyra mongon utan något liv och spelade wordfeud, mot varandra. haha! :'} blev till att kika omkring lite till efter lunchen innan det var dags för mina tre skutskärsbor att åka hem igen. hade lite ångest hur jag skulle slå ihjäl tiden innan jag skulle till jenny (2 timmar, själv på stan) men sen kom jag ju på den briljanta idén om att jag kunde ju faktiskt gå och sätta mig där och vänta ut tiden. som tur var hade hon ingen kund så hon kunde sätta igång med mig på en gång. blev visst både pedikyr och manikyr. inte helt fel det heller. tårna fick bli skrikgul-glittriga medan fingrarna blev lite rosa-lila-röda. de ser riktigt mumsiga ut! och innan jag glömmer det. trodde aldrig att jag skulle säga detta. men. det var faktiskt skönt med pedikyr. kan jag lätt göra fler gånger.

!det fick i alla fall följa med en till poncho, halsduk och en ny kalender med mig hem.!

nu har jag precis betalat lite räkningar. det är alltid lika roligt. hade ju en hel del räkningar den här månaden. tur att man inte blir ruinerad av att betala de då. med tanke på att jag är så jävla tät liksom. bildbevis kommer det snart. ska ta och kila upp till sessan nu alldeles strax. funderar på om jag ska ta en tur med henne eller inte. har inte riktigt bestämt mig än. fryser ju som en jävla idiot, så hmm. vi får se hur jag känner när jag kommer dit helt enkelt. annars ikväll händer absolut ingenting. ska ta mig en varm dusch när jag kommer hem, sen ska jag krypa ner i soffan och kika film. 

har ingen aning om hur morgondagen kommer att se ut. men det visar väl sig. kanske får med mig pappsen ut till valbo för att köpa sladd till datorn om han nu inte ska tapetsera och jag måste agera hjälpreda. typ. aja. 

                                           

To make it right, let the brimstones burn.

skönt att man vaknar 08.08 när man är ledig, av sig själv. kan inte direkt påstå att det är riktigt okej. slocknade igår kl. tio med staffan på ryggen. var på tok för trött för att orka hålla mig ens lite vid liv. och så vaknade jag för ett tag sen..

ska alldeles strax ta och dra på en mask och sätta på mig lite kläder, sen ska jag bege mig in mot stan. ska luncha med sanna och michelle är det minsann tänkt. länge sen man träffade de brudarna nu så det är faktiskt nånting jag ser fram emot! jag kommer bli kvar på stan när de åker hem. ingen idé för mig att åka hem direkt eftersom jag har tid kl. tre hos jenny. får gå omkring och filosofera för mig själv helt enkelt.

måste också säga att det varit hemskt tomt den här veckan, utav olika anledningar. skulle vilja krypa ner i soffan och mysa in mig i filten för en kväll. skulle vilja ha storebror här så jag har någon att naggas med. det finns så mycket som inte har hänt den här veckan, som gärna skulle ha hänt annars. tomt alltså. riktigt jäkla tomt har det varit.

jag kommer hur som haver få flytta in i lägenheten efter 3 oktober. jag kommer antagligen få städa ur den själv för en slant med tanke på att varken brorsan eller edwina orkar, eller har lust till det. och visstsjälvklart. får jag det som jag vill ha det också.

näe, nu är det dags att göra nånting vettigt. kommer ju lyckas missa bussen om jag inte gör mig iordning nu med en gång. och det skulle ju vara synd. får se om jag slänger in nånting senare ikväll eller om jag faktiskt skiter i det..

 

Stopped in your tracks in the middle of a fight.

bytte ut mitt citron-te mot indian chai idag. kände för att byta smak bara lite sådär. och måste ju också säga att indian-chai är hur gott som helst att dricka när man är full. nu vet ni det i alla fall.

sista dagen på jobbet den här veckan då alltså innan jag tar helg. så det är alltså fredag för mig idag! vi får väl se vad dagen kommer ha att erbjuda. funderar på att följa med på ett sånt där "inredningsparty" som jag tror att mamma skulle gå på. det var nånting som jessica hade fixat på jobbet. tänkte om man skulle åka dit och kika lite då och förhoppningsvis få lite inspiration till man ska flytta, som by the way verkar kunna bli lite när som helst. måste dock sortera ur rummet lite grann av vad jag ska ha med mig och inte. för allt som jag har kommer definitivt inte få plats i lägenheten. men det hinner jag ju med. absolut.

näe. nu sitter jag bara och pratar en massa goja. ska dricka upp mitt te nu och börja klä på mig för att åka till jobbet. mycket som ska göras idag minsann! längtar till mitt paket med kläderna kommer!

You stole my heart like a thief in the night.

igår flyttade en barndomskompis till mig till new york för att plugga och jobba. på söndag flyttar en annan barndomskompis till mig till nya zeeland för att även hon ska plugga och jobba. önskar er all lycka till och jag hoppas ni får en riktig kanonupplevelse!

har typ precis kommit hem från en fika på stan med amanda, mamma och maria. vi satt på java i 2½ timme och pratade om allt mellan himmel och jord. mamma och maria är ju barndomskompisar, vilket också gjort mig och amanda till det. och det är även hon som ska flytta på söndag. kände att vi ville träffas en sista gång innan hon lämnar sveriges marker för ett helt år borta. har hur som haver haft riktigt trevligt!

nu blir det bara lite lugnt ett tag innan jag ska krypa ner i sängen och sova mig lite grann. måste tvätta bort sminket först bara. och även mysa med staffan lite först också. måste ju passa på att mysa med honom nu med tanke på att jag blev lämnad ensam den här veckan ;}

har klickat hem två grejer från bonprix. hittade en mysig byxdress som jag bara var tvungen att ha, dock är det lite ändringar jag ska göra på den, men den var supermysig! och så fick det även följa med en stickad klänning. den var helt enkelt jag. såg den och klickade hem den på en gång. behövde inte ens fundera på det.

näe. nu ska jag ta och gå och sova. mysa ner i sängen med lite mysmusik. underbart!

bonprix.se

                      

kommer ihåg att jag skrev förr en gång att...

kommer ihåg att jag skrev förr en gång att tisdagar lätt var den värsta dagen på hela veckan. dock gäller inte det den här veckan för min del längre. denna tisdag är som eran kommande torsdag, och min onsdag är som eran kommande fredag. fyfan vad jag behöver det här. vara ledig. få långhelg och kunna vila ut ordentligt. i ca 90 dagar i sträck har jag gått upp mellan 04.00-04.30 varje dag utom helgerna. visst, det finns säkert de som har det värre än så, men just nu ser jag till mig själv. ska inte heller klaga när jag har jobb, men att gå upp de där tiderna är inte riktigt mänskligt för mig. så därför ser jag att jag är värd de här två dagarna som jag får extra till helgen. jag ska till och med gå och göra/få (vet inte hur man säger därav två alternativ) pedikyr nu på torsdag. kors i taket! kommer antagligen inte tycka om det, inte tycka att det är skönt som alla säger. nej, det är jag högst tveksam om, men bara det att jag gör det är grejen i sig tycker jag. nu ska jag gå och jobba vidare. har haft mycket att göra på första stället jag är på så klandra mig inte för att jag tar det lugnt här.


I wouldn't say that I'm super religious.

sitter här med min gröt och morgonte just nu. hade verkligen glömt att det är såhär mysigt att gå upp i tid och kunna ta tid på sig när man äter. underbart! dock tycker jag inte att det är sådär överdrivet gott med havregrynsgröt men man står sig bra på det, så det är ju egentligen bara att hålla käft och äta och se glad ut, typ.

tänkte försöka gå lite tidigare idag från jobbet. om jag hinner vill säga. mycket som ska göras de här dagarna. men bara det att gruppen drar iväg på sån övning igen och då kommer jag antagligen få sällskap av rörberg-pojkarna (de var tydligen från rörberg) och vi kommer väl alla ihåg hur trevliga och glada de var ...
så nej, ska försöka smita tidigare. ska ju jobba in lunchen och frukosten är det tänkt. det borde ju gå.

näe, nu ska jag ta och äta upp det här sen dra på mig kläderna så jag är redo för att åka vilken sekund som helst. hörs väl sen, kanske ;}


I never really been the typ to be superstitious.

känner hur söndagsångesten börjar krypa fram sakta men säkert, dock känner jag en sån glädje att jag kommer få en långhelg den här veckan. tre dagars arbetsvecka. underbart! känns lite tungt att jag inte kommer få mysa på hela veckan bara, men som tur är har jag ju staffan som jag kan tvångsmysa med.

den här dagen har inte haft alldeles för mycket att erbjuda. vaknade typ vid 10 halv 11tiden någon gång, låg och vred och vände mig för att somna om. men nejnej. det var ju på tok för ljust i lägenheten för att kunna somna. kunde ju i alla fall ligga kvar och mysa ett bra tag innan det var dags att kliva upp och förflytta mig till soffan. haha :} kom hem vid 3tiden och då var ju mormor och morfar här och efter ett tag kom även david och edwina. blev ju lite fika innan vi tog oss in mot stan för att käka. jag fick ju uppgiften att välja vad och vart vi skulle äta, och eftersom det var ett tag sen jag fick trycka ett skrovmål så blev det självklart max. och som alla andra gånger blev det GIbröd istället för det vanliga. mycket godare, prova det för jag rekommenderar det starkt! och sist men inte minst har jag varit till sessan, precis som alla andra dagar. alltså ingen speciellt händelserik dag direkt.

nu sitter jag här i soffan, med staffan över mig, bokstavligen talat. han har saknat mig nu när jag varit borta hela helgen. sötmissen min men i alla fall. jag har börjat fundera lite. och det har börjat märkats så jäkla tydligt nu vilka vänner som ställer upp för en, som står bakom en om det är nånting och vilka som bara snackar en massa jävla skit och tar en för givet. nej, nu är det slut på sånt. jag vägrar låta någon ta mig för givet, och likaså de vänner som står bakom mig. blir bara så leds på skiten...



förhoppnings kommer det kanske bli flytt för min del antingen den här månaden eller nästa. kan inte säga annat än att det känns skitbra! som jag längtar.




imorgon är det en ny vecka. imorgon ska jag börja återuppta mitt gamla liv när jag tränade som mest och mådde som bäst. tänkte börja med havregrynsfrukost sen får det bli en springtur när jag kommer hem. det får bli starten. sen på torsdag ska nytt gymkort inhandlas så jag kan gå och träna efter jobbet. känner att jag verkligen måste ta tag i det där igen. kunna somna på kvällen och känna att jag gjort nånting bra, känna att jag gjort något för mig själv.

funderar även på att börja träna på gävle träningscenter - fitness tripudio. det ska tydligen vara både skitroligt och bra träning. hemsidan hittar ni här.

How does it feels when you're on the edge?

jaha, då var det alltså lördag igen då. hanna och rasmus är påväg mot gävle så det blir till att umgås med de ikväll. har i alla fall jag planerat. haha :}

åkte in till stan och var med och firade arléne igår i vilket fall. var på s. rådmansgatan först innan de drog ut på krogen och jag gick och mös. nej, jag var inte med ut igår. kors i taket. låg ju i migrän sen jag kom hem från jobbet så kände inte riktigt för att varken dricka eller gå ut. men jag hade väl trevligt ändå. dock tog inte lång tid innan jag slocknade i soffan med den kanske mysigaste filten i världshistorien. förlåt för det ;}

nu sitter jag bara här i soffan med datorn i knät. funderar på om jag ska ta mig en pw innan jag hoppar in i duschen. skulle ju faktiskt kunna vara riktigt skönt. men vi får väl se om jag orkar, eller om jag fastnar här. förhoppningsvis inte då jag känner att det verkligen är dags att ta tag i det där nu igen. ska köpa nytt gymkort nästa vecka, så då kommer det bli ordning igen.

jaja, det här blir väl förmodligen dagens första och ända inlägg.förmodligen. näe, det är väl lika bra att dra på sig easy tone-skorna nu med en gång annars kommer det aldrig bli av.



                                              http://youtu.be/M7CdTAiaLes - allvarligt. hur sugen blir man inte då?

när man ska väcka väcka mig på mornarna må...

när man ska väcka väcka mig på mornarna måste man verkligen vara försiktig och tänka på hur man gör det. det får absolut inte låta mycket och man ska heller aldrig tända taklampan .. men hur gjorde pappa imorse då när han tyckte att jag skulle gå upp? jo, han tände och släckte, tände och släkte, tände och släkte taklampan och till slut tände han en sista gång. och inte nog med det så gormade han ganska så rejält också. det var precis som att han ville förstöra min fredag. kommer inte ens ihåg va klockan var, men jag vet att jag inte hade sovit över i alla fall. så till vilken nytta gjorde han sådär för? önskar verkligen att jag hade ett svar på det ... hela min dag är förstörd. är nå fruktansvärt trött nu, vet inte ens vad jag håller på med. att en människa kan vara så ondskefull. skulle jag gjort sådär mot honom hade jag blivit utkastad ur huset och sen aldrig mer fått komma tillbaka, typ. funderar på att ta en stödvila på en kvart så kanske jag blir lite piggare. aa, måste fan gör det. frukosten är egen tid och det är väl tur det!?


I can't afford this heart, still I am responsible if it will fall apart.

        den bästa känslan man kan vara med om är när man verkligen kan göra en annan människa så glad.

har haft en riktigt mysig eftermiddag med hanna och rasmus uppe hos donna. haha, det var riktigt roligt faktiskt att se när hanna verkligen lös upp av ett leende när donna satte igång i galopp helt oväntat. så nu behöver du inte tänka på att du inte galopperat på ett tag heller :} men mest chockad är jag att donna skötte sig såsom hon gjorde. herregud, jag var faktiskt lite nervös över hur hennes humör skulle vara idag.

och vad händer egentligen nu då kan man ju undra? har inte den blekaste aning. blir väl till och käka lite nu innan en varm dusch, för att sen krypa ner i soffan och kika på film. känns som ett bra avslut på denna torsdag. för jag måste ju säga. den här dagen har ju rullat på bra som bara den, så varför inte bara fortsätta i den riktningen?!

 

                                                                               underbara vän!

idag är det verkligen en sån där dag då ma...

idag är det verkligen en sån där dag då man verkligen INTE borde jobba alls överhuvudtaget. tiden skulle helt enkelt ha stått still idag. mysvädret som är utanför dörren är ju helt underbart! imorse var jag verkligen nära på att strunta i jobbet och ligga kvar och mysa i sängen när jag upptäckte vilket ruskväder det var ute. dock kom jag på att jag skulle bli lämnad ensam där i vilket fall efter bara en timme, så det var ju alltså bara lika bra att pallra sig upp. men det tog emot, det ska ni veta! sitter på brandstationen nu. ensam. gossarna mina åkte iväg för de skulle tydligen ha kemi-övning på korsnäs exakt hela dagen. eller ja, de skulle vara tillbaka runt tre, men då slutar ju jag, så jag får väl vara här själv idag då. riktigt själv kanske jag inte är, gruppen från skutskär, s-viken, rörberg? (har ingen aning om vart de kommer ifrån) är här och har passning. men de var ju ungefär lika trevliga och glada som krossade mumsmums ... så jag anser att jag är ensam. har i alla fall bokat in en lunchdejt med jenjen nu halv12 så lite sällskap får jag ju trots allt idag. känns skönt! vi får se vad resten av dagen har att erbjuda. ska gå och heja fram arlene när hon ska vara med i det här modelljippot som är på nian idag i alla fall, men det blir ju inte förrän efter jag slutat. ladda hem det nya avsnittet av SoA ska jag göra i alla fall eftersom den kommit ut nu. som jag har längtat efter min jax-man. mmmh, underbart. höööööörs då!


Hometown Glory |

I've been walking in the same way as I did
Missing all the cracks in the pavement
And tutting my heel
And strutting my feet
"Is there anything I can do for you dear?
Is there anyone I can call?"
"No and thank you please Madam
I ain't lost
Just wandering"

Round my hometown memories are fresch
Round my hometown
Ooh
The people I've met are the wonders of my world
Are the wonders of my world
Are the wonders of this world
Are the wonders now

...

vila i frid.
din gråtande röst när du ringde och berättade vad som hänt sitter fortfarande kvar.


               

You're from a whole another world.

idag har inte varit någon bra dag alls. har gått omkring som en riktig zombie på jobbet och inte fattat nånting. allt jag haft i huvudet är din röst när du ringde mig imorse. det är allt jag kunnat tänka på idag. jag skänker en tanke till dig och din familj ♥

har inte gjort mycket sen jag kom hem. vilade en stund innan maten då det inte blev sådär jättemycket sömn inatt. haha, att höra någon annan prata i sömnen kan vara så roande ibland! tycker sånt där är riktigt roligt, dock inte när man själv sätter igång att mumla. men i alla fall. var ut och körde en sväng i bubblan så jag fick gasa ur den lite grann. mamma har ju en förmåga att fisåka ibland ;} haha! och nu sitter jag här i soffan. ska alldeles strax ta mig upp till sessan och göra iordning allting. hade ju tänkt tagit en tur med henne idag, men jag orkar verkligen inte idag. känner helt enkelt inte för det. blir hem och kolla idol sen istället.

känner att jag hade behövt sällskap idag. mysa och bara tänka på den andra personen istället för det jag har i huvudet just nu. men så ser inte kvällen ut att sluta. så jag får väl slänga igång en film sen och bara försöka koppla bort allting, om det nu skulle vara möjligt. försöka kan man ju alltid göra.


Different DNA, they don't understand you.

då var det alltså söndag och en ny arbetsvecka tar fart imorgon. känns lite jobbigt eftersom söndagen snart är över. men jag överlever väl. ska gå och prata med chefen imorgon om att vara ledig tors-fre 15-16. kommer bli awesome att vara ledig då. bara att hoppas att man får då. men borde ju inte vara nå problem tycker jag.

var ut till skutskär mitt på dagen med hanna, rasmus och jenny och kolla på hästarna. fick lite inspiration sådär. har plockat upp på rummet sen jag kom hem. kände att det behövdes så jag hade en horisontel garderob. alltså, allting låg på soffan eller på golvet. men nu så! nu är det ordning igen. är dock långt ifrån kvar, men har ju fått bort allting så det är inte lika vidrigt längre i alla fall. får fortsätta imorgon...

ska upp till sessan nu och göra iordning allting sen ska jag ta mig in till stan och mysa ner i soffan där. så det är väl kanske dags att börja röra på sig då alltså? jag har tydligen blivit en tidsoptimist ....


You're not like the others, futuristic lover.

precis hemkommen från olander & malms fritidsgård. har haft en skitmysig kväll utan någon som helst alkohol inblandat. varför gör vi inte sånt oftare för?? har spelat både golf och supermario, gått en vända längs ån och kollat när det var så mysigt, ätit en massa nachochips och dip och druckit ett eller två glas för mycket cola. men ack så trevligt jag har haft det ikväll. och jajustja! de flesta av er vet om att jag verkligen inte tycker om grytor, men hanna och rasmus hade lyckats slängt ihop en sån fantastiskt god köttgryta som jag blev bjuden på. herregud. receptet tack!
jag och hanna har även suttit och planerat lite grann till nästa helg. kommer bli skitbra det där!

i alla fall. när jag stod där på öster och vänta på sista bussen kommer det en bil och kör skitsakta på parkeringen. stannar vid mig och stänger av. ur bilen kommer det en ursinnig snubbe som skriker och grejer och efter kommer det en tjej som även hon är ganska högljudd. han ropade på mig och frågade om det passerat en mörk-klädd kille, men eftersom jag precis hade kommit ut så var det bara jag där. innan de båda sätter sig i bilen för att åka igen säger de åt mig att vara försiktig. sen stängde de bara dörrarna och åkte...
snacka om att jag blev livrädd! de hade ju kunnat sagt nå mer om vad saken gällde, för tydligen var det nånting allvarligt eftersom de skulle anmäla den här killen. ringde hanna och de hade hört det hela från balkongen. fyfan, som tur var så kom bussen ganska precis så jag behövde inte stå där länge alls. men ändå. blir fan rädd. jag har alltid varit så blind, men nu med tanke på vad som hänt senaste veckorna har jag börjat bli nojig när det händer nånting. för någon helg sen blev jag hotad om att bli mördad. igår gick jag och --- emellan ett bråk som var ganska illa däran. och idag det här. usch, vad händer med gävle? det är snuskigt. funderar på om man ska behöva gå omkring med ett knogjärn i fickan för att gå säker. eller i alla fall pepparspray. näe fyfan.

ska ta och krypa ner i sängen nu snart. kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite grann innan. kom i alla fall på att jag typ inte sovit hemma alls den här veckan. mån, tis sov jag hemma. resten av nätterna spenderade jag i annan säng. saknar mig säng. ska bli nå fruktansvärt skönt att krypa ner i den. ska plocka med mig staffan också och mysa tänkte jag. honom har jag också saknat att sova med. min lilla favoritkille det där!
näe, godnatt :*

                    

weit.com

They say, "Be afraid".

mina dagar är helt ihopblandade just nu. känns som att det borde vara söndag idag, vilket gör mig så väldigt lycklig eftersom det är lördag och helgen blev genast längre. riktigt underbart!

det blev interpool igår för vår del. det var faktiskt helt okej, en hel del folk. typ det sjukaste jag varit med om var i alla fall när en av bartendrarna tyckte att jag skulle betala två shots i natura. kan ju säga att jag bara vände på klacken och gick därifrån på en gång.. usch.
gick iväg för att mysa på natten, somnade kl6 imorse. alltså hade jag varit vaken i 22 timmar, så ni kan ju tänka er att jag var ganska så trött.

vaknade vid typ 3tiden idag och mös ner i soffan med filten på en gång. nu sitter jag här hemma i soffan, kom hem för typ en halvtimme sen. ska väl käka snart sen blir det upp till sessan och göra iordning allting och sedan vidare in till stan igen. ska hem till hanna och ha en myskväll med lite flottigt att äta och tevespel. kände att jag inte orkade förtära nånting idag eftersom det blev både tors-fre, så ikväll blir det alltså lugnt. vi ska väl kanske gå ner på stan också och kika. det är ju lyskväll idag i gävle. varje helg i september, så om vi skulle lyckas missa det idag har vi ju tre helger till på oss.

ska ta och hoppa in i duschen nu innan maten. fryser ju som en jude, plus att håret står ju verkligen åt alla håll och kanter just nu. det är illa. riktigt illa. 

       

Leave my body glowing.

jahaja. det blev alltså utgång igår. jag har varit mer onykter än nykter idag. trodde först att jag var megabakis, men nej då. tydligen inte, utan jag var fortfarande påverkad märkte jag efter ett tag. tog en liten stödvila på jobbet typ vid 12tiden och det var inte förrän efter den jag blev lite mer människa. hur som helst så tycker ju jag att det var starkt gjort av mig att ens gå till jobbet idag. men det var ju trots allt självförvållat så det var ju bara till att stå för det. nu mår jag ju skitbra efter att jag fått i mig lite i magen och även en hel del vätska. är dock otroligt trött ..

ska ta och krypa ner i sängen en stund och vila mig lite grann. kommer bli en chillkväll idag med en hel del fotboll. tror vi skulle hem till shaggy och lira lite fifa innan vi tar oss ner på stan och kikar på fotboll. förhoppningsvis jobbar min fina, saknade vän anton idag så han kan göra en strawberry daiquiri till mig. blev nå väldans sugen på en sån idag. och han gör så jävla goda sånna så det är ju helt sjukt! vi får väl se. lugnt ska det bli i alla fall. förhoppningsvis..

                       

att gå ut på en torsdag kan vara roligt. d...

att gå ut på en torsdag kan vara roligt. dock är det inte alls lika roligt fredagen därpå. speciellt inte om man börjar jobba kl6, vilket inte är en mänsklig tid att börja. och att komma hem vid 3snåret och somna vid fyra är inte heller okej egentligen. men vad gör man inte för en rolig stund? - jo man förtär lite alkohol som mot slutet blev ganska mycket ändå och går ut med sina vänner. vet inte riktigt om jag blivit nykter än heller, men det är ju som det är när man inte fått sova ur sig alkoholen ordentligt. sitter uppe i omklädningsrummet nu, har telefonen på laddning vilket också gjorde att jag fastnade här ett tag. tänkte jobba in min lunch idag så jag kan gå tidigare. halv2 känns faktiskt helt okej ändå, och då blir det bums hem och slänga sig i sängen igen.


RSS 2.0