Älskar ordet SEMESTER! ♡

ja, min första semestervecka då alltså, på min allra första riktiga semester. så jäkla skönt. trots att vi inte gjort något överhuvudtaget, så är det förjävla skönt. vaknat 9 på morgonen kanske, gått upp och käkat frukost, sen gått och sovit någon timme till. funkar ju liksom att göra så när inte vädret har varit med oss ordentligt.

har i alla fall suttit och pluggat nu på kvällskvisten, så är sådär lagom slut i huvudet nu. three down, a few more to go liksom. karln har även hunnit göra mig sådär härligt salongsberusad nu efter maten. det räckte tydligen med en öl och en sexa grogg för att man skulle bli lite susig, men vad gör väl det när det ändå är fredag och semestern har bara börjat?

ska väl strax krypa ner i loppkorgen och mysa, tänkte jag i alla fall, får väl se om jag får med mig min andra halva?! imorgon vankas det även golf, inte att jag ska spela, men tänkte eventuellt våldgästa mamsen och papsen och deras tv så älsklingen min blir nöjd.

var bara det. ville liksom hälsa från semesterfiraren! har även gjort mig lite semesterfin med nya fransar och naglar :} puss


saknar :(

det känns nästan lite jobbigt att inte ha min karl hemma :( det är liksom så tomt. det var tomt när jag kom hem igår, tomt att vakna helt ensam idag, och så grönjävligt jävla tomt nu när jag kom hem från jobbet. även fast det bara gäller några dagar, så känns det lite grann i lillhjärtat. och jag vill kramas.

jag har gått och tänkt hela dagen på det här. och jag längtar till på söndag ❤


Ont i benen imorgon?!

ja. då har jag alltså varit ute på en springtur med kocken idag. hela 5km (!!!) och jag kanske sprang 4,5km av de fem. vilket jag anser är ganska hyggligt från min sida då jag inte varit ute i spåret på ett år kanske.

men skönt vare i alla fall, såhär nu i efterhand. ont i benen har jag redan nu åh, så jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon. inte direkt så att jag längtar skitmycket till jag måste cykla till jobbet...

meeeen, jag är ändå glad att jag hängde med ut. kommer förmodligen sova gott ikväll. välbehövligt att jag fick komma ut och röra lite grann på kroppen. det kommer förmodligen bli fler gånger. kanske redan på måndag??


Wohoo!

idag när jag kom hem efter jobbet låg ett brev och väntade på mig innanför dörren. blev först alldeles nervös när jag såg det, men blev genast mycket gladare när jag såg innehållet. jag har blivit antagen i höst till att läsa upp matten så jag kan söka till högskolan i vår. gjorde lätt min dag. snart så. snart så får jag göra det jag verkligen vill. lyckligast i stan just nu!!!


You're all I want.

i lördags hade vi ett år tillsammans. att det gått så pass fort som det faktiskt gjort, är för mig ganska ofattbart, men det är även helt fantastiskt. jag hoppas att jag kommer få äran att få tillbringa så många fler år tillsammans med dig, min kärlek ❤

Jag älskar dig ❤


RSS 2.0