Pay & ride

charlotta frågade mig idag om jag kunde tänka mig att starta en klass i dressyr med nice, och självklart tänkte jag! hade dock glömt bort att mina tävlingsnerver sitter helt på utsidan av kroppen, för efter att jag skickat in anmälan blev jag skitnervös! jag menar, jag har startat i dressyr två gånger, TVÅ, för typ hundra år sedan. haha, näemen senaste gången är väl för ca 7 år sedan. 

men ja. det är om ca tre veckor så jag hinner ju rida in min ordentligt på nice då och så hinner jag även lära mig programmet ordentligt. ska rida en LC:1 är det tänkt. jag är glad över att dressyrprogram.se finns! har suttit och nött programmet nu, så jag har till och med lärt mig det. dock är det ju skillnad att kunna det såhär och komma ihåg det när man rider, men det ska väl gå bra. har även kollat lite klipp så man får se när andra rider det :) 

red ju faktiskt lite dressyr med henne igår och hon kan ju faktiskt, det behövs bara lite mer träning. sen kommer det gå som en dans! jag är glad att första starten "bara" är en pay & ride. så när man fått in lite rutiner så kan man ju starta en riktig, eller ja, en liten, riktig tävling :) 

haha, det ska i alla fall bli spännande! 




wohoo

efter många om och men har jag bikinin hemma. skulle komma i fredags, men då var jag tydligen inte tillgänglig, (?) och så skulle den komma idag, men då var jag tydligen inte heller tillgänglig, trots det att jag praktiskt taget satt vid dörren hela dagen utan att en enda människa knackade på dörren. kan säga att det var en mycket otrevlig moa som ringde till kundtjänst, TVÅ gånger! jävla FedEx och posten ... 
MEN, den satt perfekt i alla fall!  blev mest förvånad över hur bra den höll flickorna på plats, men så är det väl när man lägger lite pengar på det. det enda som återstår att se nu är om det blir väder igen som tillåter bikini. ser dock mörkt ut just nu ... 

jaha, annars då?? känner mig för övrigt osynlig. ni vet den känslan? får väl se om det blir bättre eller ej. 

RSS 2.0