So damn sure, you wanna look kind.

finner ingen som helst inspiration till det här längre. jag vet liksom inte vad jag ska skriva eftersom ni är så fruktansvärt dålig på att ge feed-back. helgen har varit fin. dimmig, men fin. spenderade några timmar på heartbreak/slicken både fredag och lördag. fina upplevelser kan man kanske tycka. kom fram till en lite skrämmande sak igår, därför tänker jag ge upp det där nu. funderar på att ta bort numret? näe, så överdriven ska vi kanske inte vara. men skrämmande, det var det. 

jaha. idag då. söndag. vad gör man? tydligen drog ju mamma och pappa iväg med farmor till stugan redan vid 9 imorse. lämnade mig här. david och edwina är där också. kul. och ingen svarar när jag ringer. känner mig älskad som person. får se om jag tar mig till andersberg? senare och avslutar den här veckan. vet inte riktigt än, funderar fortfarande. 


It's just the way it is.

funderar på att skita i det här ett tag. allt av det.
vet inte riktigt vart jag har mig själv just nu,
eller någon annan heller för den delen.
vi ses när vi ses.

jag måste i alla fall vara den bästa i vär...

img_6828 (MMS)

jag måste i alla fall vara den bästa i världen på att ta pauser medan jag jobbar. sitter uppe på taket nu och bara har det bra. hade gärna sett att det varit soligt, men det får duga ändå. ni ser ju korridoren ovan. den håller jag på med nu. 15 rum + korridor. ni förstår varför jag bestämde mig för en paus va? ska gå över och prata med chefen min sen tänkte jag, få veta vad de tänkt göra med mig till nästa vecka. är lite nervös faktiskt. vill vara kvar här med mina karlar, och för att kunna få in pengar så jag kan flytta. hmm. spännande. är för övrigt lika trött som alla andra dagar. vaknade 10 minuter innan vi skulle åka. inge stress då eller. nejdå! aja, ska väl ta och gå tillbaka till den dödslånga korridoren och roa mig.


What we dream, is all that matters.

okej, nu har jag lyckats blivit på bättre humör än sist. hanna lyckades göra mig glad igen, vilken hjältinna! ett gott skratt och ett bättre humör fick jag i alla fall. var alldeles nyss upp till sessan. tänkte ta en lite längre tur med henne idag, bara för att få komma ut och inte tänka. men nejdå! då håller ena bakskon på att lossna, så det blidde inge med det eller. kul. och nu sitter jag här igen. funderar över vadfan det var som hände idag egentligen. hur personen i fråga kom in i mitt liv igen. när man väl fått bort dem, kommer de tillbaka lika fort igen. ungefär såsom flugor dras till kobajs. jobbigt. jag vill leva mitt liv precis så som jag lever det just nu. okej? ingen idé att klanka ner på mig för det. 

ja, tänkte i alla fall köra på en ta-hand-om-mig-själv-kväll nu. noppa/färga brynisarna och fransar, ta bort gammalt nagellack från både händer och fötter, fila till de små naglarna jag har kvar och därefter lägga på ett nytt lager med lack. lägga i en behandling i håret och sist men inte minst, ansiktsbehandling. och så självklart te på det. alltså en riktigt freakin' tjejkväll, fast med mig själv. blir nästan rädd för mig själv när jag tänker igenom det jag precis skrivit, men så får det vara. ibland måste man ta hand om sig själv också, inte bara ta hand om alla andra. 



weit.com

It's far from home, it's for the better.

ja, vart ska jag ens börja? känner mig äcklad och oerhört besvärad. det är vidrigt hur en person kan hålla på. jag finner inte ens några ord. hur kan en människa må så dåligt att denne försöker trycka ner någon annan för att ens känna sig en gnutta nöjd med sig själv? hur kan en människa må så dåligt över att den andra har gått vidare, men inte han själv? tur att det finns bättre människor. så många fler bättre människor. usch!

bara för att byta samtalsämne från något dystert till något lite mer roligare. grabbarna frågade om jag ville prova sky-liften idag. ni kan sluta tänka snuskigt nu med en gång, eftersom det är en av deras bilar. och det här är alltså min sista vecka där. inte ens en vecka, utan jag har två dagar kvar där. vad jag vet än så länge i alla fall. herregud vad jag kommer sakna de om jag inte får komma tillbaka. ska gå och prata med chefen imorgon och se vad hon säger. myskarlarna har ju blivit en del av min vardag nu. skulle alltså passat på att både badat med de och åkt i den där medan jag hade chansen?  blev ju nästan lite deprimerad nu när jag tänker på det. herregud. 


onsdag. lillördag. herregud vad veckorna g...

img_5413 (MMS)

onsdag. lillördag. herregud vad veckorna går snabbare och snabbare. och nästa vecka kanske jag får börja min ofrivilliga semester. hoppas inte. kommer sakna mina karlar på tok för mycket om det skulle bli så. blir nästan lite tårögd när jag tänker närmare på saken. usch nej. hade en fin "tjej"kväll igår med jenjen och bananen. käka chips, drack cola och kika på film. snygg,sexig, singel. hade glömt bort att den var så bra. vaknade i alla fall upp idag, inte utav klockan som jag så fint ställt, nej. jag vaknade av att jenny gick och stängde av den eftersom jag var för dum i huvudet  för att fatta att det var min klocka som ringde. förlåt för det gullet! ska alldeles strax ta och knata över till mina herrar. dricka lite isvatten först bara. hörs väl senare.


We're gonna make it, you and I.

okej, en sak som jag funderat länge över nu..
hur i helvete borstar karlar tänderna? det är ju förfan tandkräm över hela spegeln efter de är klar. en liten grej jag lagt märke nu när jag praktiskt taget lever med män. hur? varför? jag fattar inte. någon som vill vara gullig att berätta det för mig? 



Who's gonna bring me back to life?

som jag sa igår. jag blev nå fruktansvärt sugen på att mysa. bara sådär ändå. vilket också gjorde att jag absolut inte kunde somna igårkväll. det kändes helt enkelt inte rätt att gå och lägga sig själv. och jag är det fortfarande också. som tur är ska jag få saxa med jenjen ikväll, men det är ändå inte samma sak som att skeda med det motsatta könet. haha! bra förklaring. men ni förstår. vuxenlivet tar så hårt på mig, det står väl bara på till jag står där; gift, 3 barn, villa, vovve och volvo. åh herregud. lugna ma!

är i alla fall satans trött även idag. förstår inte hur en liten människa som jag kan vara så trött jämt. varenda morgon är den andre lik skulle man kunna säga. och så är det. att jag ens kom upp i någorlunda bra tid idag, det är ju fuckin' unbelievable! ni måste ju hålla med mig, ni som sett mig de här tidiga mornarna? att jag är väl inte alltför pigg. skönt på ett sätt. nånting som  tyder på att jag fortfarande är ungdom i alla fall. 

näe, dricka upp téet och borsta huggtänderna innan det bär av in till stan för 8timmars slit och elände. haha, eller 8timmars sitta och kolla runt bara? beror på hur man väljer att se det :}

weit.com

Who's gonna save the world tonight?

michelle! jag lyckades få pli på min självdisciplin trots allt. nu är rummet städat och fint igen. känner mig så stolt över mig själv nu. det trodde ni inte va? 

kom typ precis hem från sessan. tog en självmordstur med henne såhär i blåsten. ett under att jag kom hem igen kan jag ju säga. men lite spänning i livet kan ju aldrig skada. right? och nu sitter jag nergrävd i soffan med en filt. orkade inte klä på mig igen efter jag drog av de andra kläderna och nånting måste jag ju ha på mig ;} tänkte ta och koka mig lite te nu innan jag kryper ner i sängen. och kvällsfika. det är ett måste för min del. kan ju inte somna hungrig heller! 

imorgon ska jag in och träna med jenny. älskade gym ♥ och sen ska vi köra på en övernattning. får väl se om jag hinner skriva nånting när jag kommer hem, annars kanske jag lånar jenjens dota och slänger in nånting. beror ju lite på. den som lever får se.


David Hasselhoff vs. SoA??

Postat av: Agnes
gillar början på sista stycket i astro texten.. passar dig fint tror jag :))
och mig, för jag är också vädur!

sv; haha! aa det passar oss båda riktigt bra faktiskt ;)



det sägs att david hasselhoff ska medverka i fjärde säsongen av SoA. en 60årig gammal avdankad baywatch-stjärna kommer att komma in i serien för att spela porrstjärna. 

"HOLLYWOOD. Nu kan David Hasselhoff få användning för sin gamla
speedo-badbyxor. Den 58-årige skådisen ska spela porrstjärna i mc-serien
Sons of anarchy. The Hoff ska porträttera den välutrustade ex-porrskådisen Dondo,
som gjort karriär genom att producera filmer med lesbiskt sex. 
Hasselhoff har tidigare bland annat medverkat i Baywatch och varit domare
i talangserien America's got talent."

-urdrag från aftonbladet, skriven av magnus sundholm. 

jag får känslan av att det här kommer förstöra hela serien. jag som gått och längtat så jävla mycket på att den här säsongen ska komma ut, så ska HAN vara med. av alla människor de kunde hitta. varför just HAN?! 

vad tycker ni om det här? er som jag vet att ni kollar på SoA? 



kom jag upp imporse? aa kvart i 6 och jag ...

img_3804 (MMS)

kom jag upp imporse? aa kvart i 6 och jag börjar jobba 6. heja! nå fruktansvärt trött sådär på morgonkvisten. det kanske skulle hjälpa om jag hade någon att sova med? njae, kanske inte. sitter i alla fall i omklädningsrummet just nu, orkar inte gå ner igen. råkade visst ta en lunch på 1timme och 45minuter hoppsan! men äh. vad gör det? kan ju liksom inte blir klar allt för tidigt heller. så, här sitter jag alltså. gruvar mig för att gå ner och jobba igen. känns som en pain in the ass dag det här faktiskt. när jag kommer hem måste jag städa, eftersom jag råkade glömma bort det igår. kan någon snälla skicka ett sms och påminna mig om det ca 15.10? skulle vara jätterart. annars kommer det sluta med att jag lägger mig i soffan och sen är det kört. tack på förhand i alla fall! mvh.


Can you feel this?

att vakna upp på morgonen av att håret klibbar mot nacken, täcket och kudden fastklibbat mot kroppen, det är aldrig trevligt. så vaknade jag upp imorse + att jag hade både fönstret öppet och en fläkt som stått och gått hela natten. mysig tjej sådär kände jag på en gång. så det fick direkt bli en lång dusch för att jag skulle känna mig fräsch igen. 

det blev i alla fall lager157 idag med mamsen och moster. åkte dit så vi var där strax efter 3tiden, vilket gav oss ca 1½ timme att gå och kolla. och det räckte måste jag säga. man behöver inte gå där i flera timmar, för de får ändå inte något nytt under tiden man går där. fick med mig tre saker hem i alla fall. och de tre små sakerna kostade mig 750 riksdaler. en fiskartröja, en tröja och ett par jeans. jag skyller kostnaden på jeansen. det var de som gjorde att det drog iväg. kan dock inte kalla 750:- för dyrt om man tänker på om jag köpt det någon annanstans. plus att jag var bara tvungen att ha jeansen. kanske det skönaste jag haft på mig någon gång? eller aa, kanske inte det absolut skönaste, men ni förstår. 

nu ska jag ta och städa upp på rummet. det ser ut som ett helvete här inne. har praktiskt taget hela min garderob i soffan, och dessutom har jag inga sängkläder eftersom jag snurrar runt så mycket på nätterna att de hamnat på golvet. fint. precis som en tjej ska ha det kan man tycka. 


You want me to say who I am?

väduren är handlingens tecken, alltid påväg någonstans och alltid med ett mål i sikte. full av energi och nyfikenhet lever hon livet här och nu med inställningen att imorgon är försent. väduren känns igen på sin lite kaxiga - påstridiga framtoning. hon räds inte konflikter utan kan snarare tycka att lite drama sätter en guldkant på tillvaron. hon vet vad hon vill ha och ser till att skaffa det. väduren skulle aldrig beklaga sig över en tråkig tillvaro, utan hon ser till att ha roligt istället.

den tilltänkte "drömprinsen" ska vara manlig, ärlig och stark, ömsint och samtidigt kunna bjuda på motstånd. om han dessutom kan ignorera hennes nycker och provokationer, är succén given. för att vinna en vädurs hjärta på lång sikt, bör han ha samma optimistiska och energiska livshållning som hon själv. hon har ju en tendens att snabbt tröttna på saker och ting och behöver därför tonvis av kärlek, uppskattning och passion. känslomässigt är väduren mycket generös men kan ha svårt att verkligen släppa någon in på livet. att älska någon fullt ut tar tid och kraft för väduren. hon värnar så starkt om sin frihet att hon blir rädd för att förlora kontrollen över den, om hon hänger sig åt någon annan.

väduren har sitt eldiga temperament att tacka när det kommer till sex. hon är på jakt efter den totala njutningen och prövar det mesta på vägen dit. hon är sällan pryd och skäms inte för eventuella böjelser eller fantasier.
väduren är typen som är polare med alla på jobbet, som hejar på de flesta om hon går ut på en bar eller en klubb, men hon har få riktigt djupa vänskapsrelationer.



som ni kanske förstår så köpte jag en bok om vädurar när jag och mamma tog vår lilla tripp idag. och det är sjukt egentligen att nästan allting stämmer in ganska så exakt. jag blir helt fascinerad över allt som har med astrologi att göra, jag vet inte, tycker bara att det är så coolt. 

åkte i alla fall hem till jessica och daniel efter vi handlat och käkat, satt där ett par timmar innan vi tog oss hemåt igen. mysigt värre. en hel del barnskrik och massa trevligt. sånt som gör allting så värt. bestämde även med jessica att vi kanske ska ta en tur till lager157 imorgon, beror lite på hur vädret är. skulle vara trevligt att åka dit. kolla om de fått in något fint till hösten man kan köpa. vi får väl se hur det blir. 

skänker i alla fall en sista tanke till mina vänner. som just nu befinner sig på parkrocken i s-viken. hade gärna gjort det iår igen, men som sagt, jag hann verkligen inte. hoppas ni tänker på mig lika mycket som jag tänker på er! 

det råkade visst bli donken idag?!

Every morning is the same.

kan ju säga att jag blev mäkta förvånad när jag såg att det var 9 kommentarer på senaste inlägget. keep up the good work! haha. har i alla fall hunnit fått tillbaka några timmar sömn som jag missade igår och nu är jag människa igen. har precis tryckt i mig en skål med både smultron och jordgubbar som mamma så snällt hade plockat åt mig. nomnom :} och nu sitter jag mest och bara inte gör nånting. det är oväder är i åbyggeby idag och jag önskar att jag kunde vara på någon annan plats här i världen just nu. jag hatar det. och nu har jag kommit på mig själv att varje gång det blixtrar till håller jag andan ända till åskan är över. hujedamig. 

tänkte kanske om jag skulle kunna få med mig mamsen ut till valbo också. bara för att göra nånting. jag vill inte ligga hemma i sängen hela dagen och inte göra nånting. det funkar liksom inte för mig. blir ju lätt uttråkad sådär jag, och jag orkar inte ligga och kika på film helt i min ensamhet heller. nej. så nånting måste jag göra. försöka göra i alla fall. kolla lite på kläder är jag sugen på. + att jag måste köpa nytt torrschampoo. 



lite bilder från gårdagen när jag var upp till sessan. 
nån gång måste jag bjuda på sånna bilder också.


att somna vid ca 4tiden på morgonen för at...

att somna vid ca 4tiden på morgonen för att sen gå upp halv6 är inget jag personligen rekommenderar. fick erfarenhet av det idag. istället för riktigt sömn blev det en power-nap utan dess like. och nu sitter jag är här. trött och eländig. varför? jo, för att igår var jag ut med tjejerna. blev slicken för vår del. spenderade natten på brynäs, och ja, låt oss säga helt enkelt att det inte blev mycket till sömn (då det åskade och blixtrade utanför fönstrena som bara den). låt oss säga det. kunde ju självklart inte strunta i att gå till jobbet, men hade jag inte vetat bättre hade jag nog legat kvar där i sängen än. synd att man ska vara så bright hela tiden.. nu sitter jag i en fåtölj (dock inte så skön sådan) utanför gymmet. orkade inte gå tillbaka in i stora byggnaden efter att jag var klar här, så jag bestämde mig helt enkelt för att plantera min söta lilla stjärt här. det stora + för igår var ju att jag var nykter, vilket gör att jag mår hur bra som helst idag, dock är jag inte allt för pigg. ska nog sluta med alkohol när jag såg hur alla blev igår. eller? nääääe.. jaja, innan jag däckar av helt och hållet här ska jag väl ta och avsluta. saknar min säng sÃ¥ himla mycket just nu 


Deep shadow.



weit.com

I been thinking.

ibland måste man tillåta sig själv att ha tråkigt. dock inte när man kanske kunde
ha haft det mycket roligare. det är alltid lika roligt när människor hör av sig tycker jag.
är det för att jag bor en bit bort som folk känner; näe, men hon kommer ändå inte kunna
eller vilja ta sig in till stan. känns som så. eller nånting. 

antingen är det nånting jag bara fått för mig, eller så är det verkligen som jag tror?
svårt att veta svaret när ingen säger något. 

men jag tänker inte sitta och grina för det inte. det är ju som det är liksom.

After all we been through.

efter två dagars ätande, eller ska jag säga sörplande av soppa är jag nu ganska less på skiten. soppa. vad är det då? kan knappast kalla det för mat. kom hem och vad står på bordet? jo, kaninmat. visserligen var det ju kycklingsallad, men vad spelar det för roll? jag vill ha riktig mat. mat för en karl. typ. 

jag hade planerat att städa rummet idag men det blev ju inge med det eller. ja, dagen är ju iofs inte över än så jag skulle ju egentligen hinna. men orkar jag? kanske. 

imorgon är det begravning och födelsedagsfirande som gäller. bra kombination kan man tycka? jojjemen. det blir nog fint hur som helst.

Girls just wanna have fun.

I'ts not that girls don't like nice guys,
it's that they can distinguish between genuinely
nice and desperate.


då lever jag alltså på flytande föda just nu. känns otroligt bra ska ni veta! det jag fått i mig idag; 2dl varma koppen och en milkshake från max. och nej, jag har inte ätit så för att gå ner i vikt som kanske vissa började tänka nu. det är för att jag inte kan äta pga halsen. jävla halsjävel att inte bli bra. håller ju på och dör utav hunger. mer intressant än såhär blir det inte idag. ska ta och krypa ner i sängen nu och sova. upp och jobba imorgon. tjänar ju inge pengar genom att ligga hemma och tycka synd om mig själv, så det är bara till att kliva upp oavsett hur man mår. vuxenvärlden tillåter inte sjukdom.


Always say to a girl that she looks good.

yeeeeeiy halsfluss!  känner mig överlycklig. verkligen. så nu är det alltså penicillin i tio dagar som gäller för min del. alltså vet jag att denna helg också kommer bli vit. jajjemen. duktiga jag. men jag tänker faktiskt ha roligt ändå, utan alkohol. jag ska bevisa för att suparglada människor att man faktiskt kan ha förjävla roligt utan skiten också.

den här dagen har inte alls haft mycket att erbjuda. jobbade på som vanligt. bästa gruppen som jobbade idag. sa att de saknat mig när jag var borta två dagar förra veckan. aaaw. så tiden gick fort och vips kom mamsen och hämtade mig. åkte hem, mådde återigen som en kasse med krossade älgknän. kunde inte äta eller nånting så mamma bestämde sig för att ringa rådgivningen och 20 minuter senare befann jag mig i läkarstolen med en pinne inkörd i käften. är det nånting jag verkligen avskyr så är det att sitta och gapa inför folk. vet inte varför dock?? upp till ica maxi och hämta ut medicinen. 

och nu sitter jag här. i soffan. precis som vanligt. och dör över min hals. ursäkta för de extremt korta meningarna. men det blir ju lite mer spänning i det hela för er att läsa då ju ;} haha! näe. men ska väl ta och koka mig lite te snart är det väl tänkt och sen bara ligga här till 10 innan jag kan krypa ner i sängen (skulle helst av allt vilja gå och sova typ... nu, men måste ta ett till piller innan jag somnar). 

weit.com

Allt man slickar på, äger man!

det kändes mycket lättare att gå upp idag med vetskapen om att mamma och pappa också skulle gå upp. eller ja, mamma i alla fall, då pappa började med en fri-dag efter semestern. ska åka bil in till jobbet idag, vilket också gör den här dagen så himla mycket bättre redan. 

för övrigt är ju min hals fortfarande åt helvete. gomseglet som det så fint kallas är ungefär lika stor som en körsbärstomat. halsmandlarna är väl ungefär som pingisbollar. då förstår ni att jag har ont i halsen. skulle verkligen, verkligen, verkligen behöva vara ledig en vecka så jag kan vara hemma och kurera mig. få la prata med chefen nästa vecka när hon kommer tillbaka från semestern! 




är man skabbig sånna här dagar, bjuder man på sånna bilder också!

And I like .. whuuuuut?!

jag har en fundering. varför ska man behöva lägga ut en massa "nakenbilder" på sig själv på bloggen för att känna sig nöjd med sig själv? jag förstår inte riktigt det där. kan man verkligen ha så dålig självkänsla så att man söker bekräftelser överallt? det finns andra sätt att göra det på. bättre sätt. klankar absolut inte ner på någon speciell person, för detta handlar inte om ett personangrepp. jag förstår bara inte?? 



ska alldeles strax sätta mig i bilen och ta mig ut till mormor och morfar, är det tänkt i alla fall. får se om det blir snart eller om det faktiskt blir senare. man vet ju aldrig. skulle ju behöva duscha innan egentligen med tanke på att håret verkligen står åt alla håll och kanter. men nej. det får nog vänta till ikväll. mormor tycker ju att jag är fin precis som jag är. 



And it's like ... awesome?!

såja, nu har jag gjort iordning en pärm ↓ till min ekonomi.
duktiga (vuxna) lilla jag.



Jag kan, jag vill.

har ännu inte tagit någon bild på mina inköp som blev igår, kan fixa det senare. sitter och myser i soffan och bara njuter av min nya teve. känns som ett förjävla bra inköp måste jag säga! riktigt nöjd. 

alldeles strax ska jag och mamsen åka iväg till dollar store $. tänkte ihandla en pärm och lite plastfickor så jag får ordning på alla mina viktiga papper. typ som räkningar, kvitton m.m. tänkte att jag skulle bli duktig på det där nu och hålla koll på vart mina pengar tar vägen. jajjemensan! 

och lite senare på ef kommer farmor hit för att äta lite grillat med oss. vi bjöd hem henne på lite mat eftersom hon sa till pappa att hon inte ätit grillat på jättelänge, så vi ska väl åka förbi sätra lite senare och hämta upp henne så hon kan ta ett glas rött till maten. tycker att hon förtjänar det faktiskt. 

jaja. slänger upp en bild senare när jag kommer hem så får ni se. 




Vi kallar det vuxenpoäng.

ja, vart ska jag börja?? inom loppet av ca tio minuter såg jag 4000 riksdaler försvinna från mitt konto och inte långt därefter ytterligare 500. det känns ju fruktansvärt bra måste jag säga. tog flera steg in i vuxenlivet och samlade på mig lite poäng där. näe, men jag behövde ju faktiskt en ny teve satt det var ju inget att bråka om. dessutom är jag ju så freakin' tät nu också. hur var det nu igen? jag skulle väl sluta med att tro att jag har råd med allt? äh. det här var ett behövligt inköp från min sida i alla fall och det är ju huvudsaken det. 

sitter och håller på och dör av svällt just nu. har endast fått i mig lite nötter idag, så jag längtar som en tok på maten. därefter bär det återigen av ut till valbo, denna gång endast med mamsen. jag ska kika på ett par nya skor och även en kavaj som jag ska ha på farfars begravning. vi får väl se hur det blir. tänkte inte dra på med något värstavärsta, men en kavaj ska det bli i alla fall.

nu ska jag ta och plocka upp lite grejer så pappa kan sätta upp min nya bebis under tiden jag är borta. så kan jag bara komma hem sen och krypa ner i soffan och mysa. precis som det ska vara!

De heter.. wiener..bread.


ser väl ganska gott ut va? nomnom.

I'm not a fucking slipper.

det är verkligen helt underbart att vakna upp först av att katterna går och skriker för att få gå ut. sen att vakna igen efter man lyckats somna om p.g.a halsen, är till och med ännu bättre! lovely morning ♥

ska gå och koka mig ett glas te nu såhär på morgonkvisten, sen blir det film till mamma vaknar så jag får sällskap. eller negeboll kanske som finns kvar sen igår?? åh, nomnom :} blir ut till valbo sen med hela konkarången (?) och kika på teve till mig. mys!



'
ser äckligt ut? 
we  it

It's my time.

d; varit hemma idag?
jag; jajjemen, halsmandlarna svällde upp imorse så kunde typ inte andas. 
d; och vart sitter halsmandlarna då??
jag; i halsen kanske?

det slutade med att jag stannade hemma idag istället. efter att varit vaken ett tag imorse kände jag hur halsmandlarna bara svällde upp och vips kunde jag inte andas. (Y) lovely. verkligen ...

så alltså, jag missade mina 8 timmar idag på jobbet och jag kommer även göra det imorgon också. lika bra att bli riktigt frisk på en gång istället för att gå omkring och vara lite halvdan. (haha).

brorsan har precis åkt härifrån, han kom ju hit och käka med oss. han är väl för gó han åh. sa att han skulle lämna både soffa, tevebänk och soffbord i lägenheten till mig. sött. sa dock ifrån teven, nånting kan han ju behöva ha själv när han hittar sin lägenhet. typ en teve i sovrummet är aldrig helt fel? right? 




ordbajs, ja jag vet ...

We could be a sweet dream.

bra dag jag känner att det här var. suck* min hals är typ igentäppt av en sten så jag kan inte svälja, vilket leder till att jag inte kan äta. snorar som en liten treåring och så mens på det. fint! två dagar i rad nu då alltså som man bara älskar livet. wiiiiie...

kommer antagligen inte vara kvar längre än jag behöver på jobbet idag. de skulle nog ha förståelse ändå om jag stannade hemma också?? men nej. kan ju inte utnyttja situationen på det viset heller. även fast det skulle vara grymt skönt. blir inte kvar så länge istället, hellre att jag missar lite grann av tiden istället för att missa hela 8 timmar. 

och så ska man cykla när man mår såhär. kul liv ..

Come and get me.


breathe you out, breathe you in. you keep coming back to tell me, you're the one who could have been. and my eyes, see it all so clear. it was long ago and far away, but it never disappears. i try to put it in the past, hold on to myself, and don't look back. i don't wanna dream about, all the things that never were. and maybe i can live without, when i'm out from under. i don't wanna feel the pain, what good would it do to me now? i'll get it all figured out, when i'm out from under. so let me go, just let me fly away. let me feel the space between us, growin' deeper, and much darker every day. watch me now, and i'll be someone new. my heart will be unbroken, it will open up for everyone but you. even when i cross the line, it's like a lie i've told a thousand times.

.

jag tänkte att jag skulle berätta vad det är som hänt så slipper jag få ett dussin sms där alla frågar vem jag menar. min farfar dog imorse klockan 9. det jobbigaste är inte vetskapen om att han är borta, utan det är att se pappa. jag kan inte ens tänka mig hur han känner. jag vet att jag inte skulle klara av det i alla fall om jag varit i den sitsen. jag har aldrig riktigt haft så bra kontakt med min farmor&farfar som jag kanske skulle haft, men det är ändå jobbigt. det gick så fort allting nu på slutet. egentligen visste vi ju om det här, att den här dagen skulle komma. men vi har ju gått omkring och väntat nu i flera månader då läkarna sa att han skulle klara sig till november förra året. så det har alltså varit en riktig väntan, men nu på slutet gick det så fort. nu har vi flaggan på halvstång. det blev ändå tungt att andas när jag såg det. det är ju alltid jobbigt när någon i ens närhet går bort. 

R.I.P ♥






vila i frid. du har det bättre där du är n...

vila i frid. du har det bättre där du är nu. slippa lidandet och den eviga väntan som var.


This is like ooh, aah.

idag ska jag få skjuts in till jobbet eftersom min racer-cykel står kvar på stationen. det regnade och åskade/blixtrade ju i gävle igår. vilket också gjorde att jag vägrade cykla hem. jag menar, klarar jag inte ens av att köra bil i sånt väder, hur går det då att cykla? jisses.

sitter och dricker mitt älskade morgonte nu och verkligen njuter. jag har glaset med te bredvid mig och jag fick sova lite längre idag. det här skulle kanske kunna bli en bra dag?? och ja, jag dricker te i glas. jag finner det mycket godare! 

jag funderar på att vara duktig och ta med mig en grönsallad till jobbet idag också. kan ju liksom inte bara ha paj med mig, det blir jag ju aldrig i mitt liv mätt på. proppa en matlåda med sallad, fetaost och gröna oliver kanske? åh herregud. började vattnas i munnen på mig nu när jag läste igenom den där meningen. så får det bli! ska bara ta och tvätta bort sminket. det är ju ändå tre dagar gammalt nu? börjar klia lite för mycket i ögonen nu faktiskt. sen sallad och efter det väcka mamsen som ska skjutsa mig så snäll som hon är.

We'll keep on falling.

mitt nästa mål här i livet, det är att bli snål. eller jag ska i alla fall försöka bli det. känner att det är nyttigt. jag avundas alla människor på jorden som är snåla. som t.ex. joline. min kamrat de senaste tre åren. henne avundas jag. hon skulle ju ha snabblektioner med mig om hur man blir snål. no offense bull.

men ja. det första jag ska börja med i alla fall, eller jag kanske ska säga att det första jag ska sluta med är att jag inte ska ta med mitt kort när jag slår klackarna i taket. ta med mig endast så lite som jag behöver. jag ska även sluta ta med mig det när jag åker och jobbar. har man pengar på kortet och man har kortet med sig, slutar det alltid med att man köper nånting. 

lika innan jag köper nånting nytt. jag måste verkligen tänka igenom mitt köp innan jag gör det. är det verkligen värt det?? behöver jag det här?? är det här viktigt för mig att ha?? sånna grejer. och rea-varor. de är livsfarliga. billigt blir dyrt som man brukar säga. vilket jag faktiskt kan hålla med om...

och den största punkten av de alla. jag måste sluta tro att en hundring här och där inte gör nånting. och även sluta tro att jag har råd med precis allting. det funkar liksom inte längre. får väl se. jag kommer i alla fall börja med att sluta ta med kortet överallt. får se hur det kommer funka. förhoppningsvis skitbra!? aa, vi får väl se helt enkelt. 




It's such a shame.

fyfan vad jävla mycket storhets vi alla egentligen har. pengar är det enda man går och tänker på om dagarna, och man skulle nästan kunna göra vad som helst för att komma åt de.

det är helt sjukt. när klockan ringer varje morgon 04.30 här hemma, vaknar jag med sån ångest över att behöva gå upp den tiden på dygnet. jag menar, det är fan inte ens mänskligt. men ändå går jag upp. istället för att t.ex. ringa och sjukanmäla mig. jag tror att allt fler börjar se $-tecken mer och mer. med andra ord; storhets.

säger inte att det är fel egentligen, men tycker det är lite sjukt bara. det är det ända. och nu ska jag dricka upp mitt beloved morgonte. halsen dödar mig. kan inte svälja. what the fuck happend last night??

I'm no fool.

Mimmie om Everyone's got their chains to breake, holding you.:
Den Moa jag kande kanske kan forlora sin barntid, men aldrig barnasinnet :)

sv; åh, va söt du är mimmie! näe, barnasinnet kommer alltid att finnas kvar! 



vecka 28. måndag. åh herregud. är redan trött på den här veckan och längtar till fredag. tänkte faktiskt köra på en vit helg den kommande helgen, med tanke på att de senaste har varit kolsvarta. men vi får väl se. tänkte spara lite pengar istället för att göra av med de. det är ju trots allt dags för att ta nästa steg in i vuxenlivet. det första steget var att träffa någon ny människa nykter, det andra steget är att lära sig att spara. man kan ju faktiskt ha roligt utan alkohol också. 

apropå att spara så kanske det kommer lösa sig med lägenhet för mig också. herregud vad jag hoppas. och jag hoppas även att ni alla håller tummarna för mig?? det måste ni liksom göra. 



I could be your Romeo.

oh my fucking lord vad trött jag är..! kanske inte så konstigt heller egentligen eftersom man somnade typ 6 imorse? och vaknade vid 10-11 nånstans. aa. pigg tjej! men gårdagen var trevlig för det. ända in i början på morgonkvisten. har varit halvt död/levande idag, men det får man vara efter för mycket alkohol och alldeles för lite sömn. kom hem strax vid halv1 och då var det bara till att krypa ner under täcket och sätta igång en film och gömma sig från omvärlden. (då det blev världens oväder med åska och blixtrar och grejer, usch!) det är sånna gånger jag verkligen behöver en söndagspojkvän. slippa vara själv när det är sånt väder med tanke på att jag är livrädd för det ...

tog mig i alla fall igenom the notebook. kanske världens mysigaste film?? vet inte hur många gånger jag sett den, men jag får inte nog av den heller. så fin ♥ startade en till film efter det, men råkade visst somna efter ca 5 minuter. hoppsan!

nu är jag precis nyduschad. var upp till sessan och tog en liten tur med henne sådär på kvällskvisten. riktigt skönt faktiskt. och nu är jag redo för sängen. måste bara dricka upp mitt älskade kvällste först. sen så. är det bara till att hugga in på den kommande arbetsveckan. känns ju skönt?? får ju träffa mina karlar i alla fall, och det är ju huvudsaken det. 


When she moves, it takes my breathe away.

- MOOOOOOOOOOA! det är fredag snart.
- ja, jag vet. underbart!
- MOOOOOOOOOOA! det är fredag snart.
- nehe, är det?
- jajjemen, blir det nå dansa för dig då??



underbara fredag. som jag saknat dig. jobb idag först, sen jag ska jag till olander och malms fritidsgård så fort det bara går. får väl se vad kvällen har att erbjuda. kanske någon god öl?? skulle inte alls sitta helt fel. nu är det bara plattning utav hår och dricka upp mitt te, sen ska jag ta och cykla till jobbet idag igen. känns skönt i alla fall att man drar in så skapligt med pengar på en vecka. det är det som får mig att gå dit. efter 12 dagar i juni, kan jag absolut inte klaga på lönen :} 


She's a hot girl.

måste ju säga att jag skulle allt behöva minst fyra dagars ledighet nu. kommer fan gå in i väggen annars. att gå upp den här tiden på dygnet (04.30) varenda morgon, det är inte mänskligt för mig. okej om jag hade börjat sju på morgonen, det hade varit okej, men sex??! näe. har börjat drömma skitkonstiga drömmar nu också. drömmar som jag inte ens kan förklara. det är bara jag själv med i drömmen. springer och springer och springer gör jag i alla fall. det är snuskigt. 

ska alldeles strax ta och sätta upp håret i toffs sen bege mig in till staden. kommer cykla även idag tänkte jag. så mycket skönare eftersom jag kommer hem fortare, + att jag får ju ca 2,5 mil i kroppen också. tja, det funkar väl.

satte i alla fall upp mig på en till lägenhet igår. så nu är det väl bara till att hoppas kan jag förstå. vill verkligen ge mig av nu. det är liksom dags. och nästa vecka ska jag köpa en ny teve och efter det en ny dator. hejaheja. det där med fyra dagars ledighet kanske inte passar sig just nu... 




Ååååh! |

vad gullig hon är bananen! ett sånt fint inlägg av min mycket saknade vän. ♥ det gjorde genast min kväll så mycket bättre. det var länge sen nu hanna, flera veckor sen!

ja, och jag då?? dagen rullade väl på precis som den skulle. kom hem efter jobbet, käka och åkte till brorsan. tänkte att jag kunde väl följa med så jag fick träffa honom en stund eftersom vi inte ses sådär alltför ofta nu för tiden. slutade med att jag åkte därifrån, men gråten i halsen. är det någon som kan göra nånting jag tar åt mig av, så är det just han. allt han säger till mig, det går rätt in. och på senaste tiden har det inte varit bra saker. känns så jävla meningslöst just nu. den person jag alltid trodde skulle stå bakom mig, finns inte där. det gör så jävla ont. det får mig att bara vilja sticka ännu mer. lämna gävle. lämna allting. kanske är hårda ord att säga, men ibland får han mig att känna just precis så ...

i vilket fall som helst vill jag ha hem hanna olander nu. det är liksom inte detsamma utan dig kompis!


hello sunshine!


hehehehehehehehehe! altsååååååwh, chacha <33333'3

Nejdå, nu ska vi inte va sånna. Tänkte bara kolla in läget här inne och säga hello. ( hej moa btw, det är din trogna kamrat som talar. ) Jag har såå otroligt tråkigt och jag flyter nästan iväg. Men sen så kom jag och tänka på att moa har grillat kroppen igår och då börja jag små skratta för mig själv. Undar om hon nu ser ut som en el tomato? :} fast det är ju min super kvinna vi pratar om nu så antagligen så är hon svart. (då jag alltid blir den vita/röda av oss två)

Slänger även upp denna ↑ otroligt söta bild på min älskade vänn. Får väl se om hon kommer ihåg att den tagits, annars lär hon väl få en liten chock när hon ser detta. :*

/ h.

fatta man ju att det skulle vara fint väde...

fatta man ju att det skulle vara fint väder idag ... dock klagar jag inte. ganska skönt att bli lite piggare ändå pga vädret. har ju känt mig full de senaste dagarna för att jag varit så trött..? aa jag vet. jag är lite speciell sådär, men det är ju åh andra sidan ganska charmigt också. haha. tänkte försöka vara kvar då länge som möjligt idag. har ju tagit en liten kortare lunch jämt och gått en kvart tidigare. men nej, idag ska jag försöka dra ut på det så mycket som möjligt. sen tänker jag lägga mig i solen och dö när jag kommer hem minsann. det förtjänar jag!


pigg_tjej_92! åh herregud. jag är så trött...

img_8200 (MMS)

pigg_tjej_92! åh herregud. jag är så trött just nu vilket leder till att jag känner mig full? fråga mig inte alls hur det går till, men så är det iallafall. förkyld är jag också, som ett as. känner inga som helst lukter eller smaker. verkligen skitkul! har tagit en paus från arbetet nu annars kommer jag bli klar på tok för tidigt. tänkte ta mig till kärring-grillen när jag är klar här. behöver få lite färg, och även värme. ja, jag vet. man ska inte sola om man är förkyld, men jag ska säga er en sak; att det skiter jag i just nu. aanäe. skriver kanske mer när jag kommer hem.


Is someone getting the best of you?

- fan moa, varför ser du inte sådär när du jobbar för?
du skulle ju lätt få alla efter dig då.
- haha!

gårdagen var fin tycker jag. vi avslutade kvällen med att skaka lite rumpa på heartbreak/slick. har mått prima idag också. var till och med upp halv8 imorse och släppte ut de två små liven. sen dess har jag legat däckad i sängen och kollat på film. eller ja, jag har somnat lite då och då däremellan också, men äh. 

haha, första filmen jag kollade på. black beauty. blev bara så sugen på att kolla på den eftersom jag aldrig sett den förr. lite halvmysig film sådär. ingenting man kanske rekommenderar till folk, men ändå. handlar ju om en häst som föds upp på en gård av en liten pojke. hans pappa blir av med gården och måste då också lämna kvar alla djur och allting på gården. beauty som han så fint kallas hamnar hos en massa olika ägare. han får både vara med om bra och dåliga människor, man får följa hans liv till den dagen han till slut kommer till sin uppfödare igen. haha. jättemysig film faktiskt. 

den här filmen gillade jag skarpt faktiskt. I am number four. kanske lite orealistisk till och från, men det är ju ändå en sci-fi genre på den, så man måste ha förståelse. handlar om en kille som måste "beskydda" sin art så att säga. 

haha, så jäkla dålig film så att den blev bra. number 1 cheerleader camp. handlar om en kille som kommer till ett läger för cheerleaders. alla tror att han är bög, vilket man faktiskt skulle kunna tro de scener som det bara går fel för honom. han är rädd för att "prestera" och har ett minne inprintat i huvudet som inte riktigt vill försvinna. 

efter att ha sett den här filmen blev jag faktiskt snäppet lyckligare. never say never med justin bieber. lätt sevärd film ändå, oavsett om man tycker om honom eller inte. det är en film om hans liv och hur hans uppväxt sett ut. jag gillar den verkligen. och allt han gör för sina fans är otroligt fint ändå.

Were you born to resist, or be abused?

I don't necessarily have to be here for this
I'm gonna keep the headphones though

precis nyduschad och grejer. nu är det bara till att blåsa håret torrt, kanske dra på en grundmask sen ska jag tvinga med mig mamsen till min favoritaffär - dollar store. aa, tänkte handla på mig lite mer bra grejer att ha. vi får väl se om hon går med på att åka med mig. men det tror jag, hon gillar också den affären satteee.

febern har lagt sig och den här dagen är redan så mycket bättre än gårdagen. inge tycka synd om mig själv idag inte. blir några kalla idag. jenjen ska ju ha inflyttningsfest idag, så det är bara att köra! får se hur länge jag kommer vara ute idag, man vet ju aldrig. ska ju ändå upp tidigt imorgon ... men äh. 


ska inhandla en tavla på marilyn monroe. om den nu finns kvar vill säga. 
så jäkla vacker människa ...


Everyone's got their chains to breake, holding you.

tycker rubriken passar perfekt för det här ordbajsande inlägg.

blir alltmer sugen på att flytta för varenda liten dag som går. klara mig själv liksom. bli vuxen en gång för alla. trots att jag måste ta steg för steg för att komma dit. dock har jag sådan ångest. samtidigt som jag bara vill sticka härifrån, så är det ju en jävla trygghet. känner mig fortfarande sådär liten som på bilden. tanken av att man ens ska behöva bli vuxen är fan så mycket mer skrämmande än nånting annat. det är jobbigt det här. det är så många beslut jag måste ta innan jag kan göra något. beslut som jag helst skulle vilja slippa ta, fast som jag kanske redan börjat acceptera mer och mer? för exakt tre veckor sen slutade jag skolan. tiden gick alldeles för fort, och nu vill jag alltså flytta. allting går för fort. men man måste ju också åh andra sidan. jag har ångest över att flytta och lämna mitt, mamma och pappas lilla näste. men jag har också ångest över att stanna. vem vill bo hemma för länge då? blir galen av allt som snurrar omkring i mitt huvud. näe, ångest är tamigfan det värsta som finns ...

och det är inte bara det som snurrar heller. utan jag får en massa bilder i huvudet, bilder jag egentligen inte alls ska ha där. jag blir arg och besviken på mig själv när jag inser vafan det är jag sitter och tänker. jag är inte sån? eller? är jag? näe, finns inte ens på världskartan det. jag skulle vilja att det skulle gjorde det, fanns på världskartan alltså. men nej. svårt att lita på människor gör bara livet till ett helvete ibland. eller att man är en jävla robot, det gör inte heller saken mycket bättre. 

ibland har man tillåtelse att sitta och tycka synd om sig själv och vara ledsen. man måste göra det ibland. för att bevisa att man inte är annat än mänsklig. man är inte perfekt och man är definitivt inte glad och lycklig jämt. så därför sitter jag här nu. och tycker synd om mig själv. tycker synd om mig själv för att jag inte vill inse att jag ska bli vuxen. tycker synd om mig själv för att jag har svårt att lita på folk och för att jag är en fucking robot emellanåt. jag får göra det. idag får jag göra det. imorgon kommer bli så mycket bättre. därför passar jag på att tycka synd om mig själv nu istället.

jag vill föralltid vara liten. att vara liten äger. var man glad så var man, och blev man ledsen någon gång var det bara att gå till mamma eller pappa och gråta en stund sen blev allting genast mycket bättre och man var glad igen. att vara vuxen suger. man kan inte komma gråtandes till mamma och pappa, man måste ta beslut, jobba. allt känns bara förjävla jobbigt. och man kan inte vara för framåt, utan man måste vara lite tillbakadragen, men inte för mycket, man måste hitta en balans däremellan. 

man ska vara barn så länge man kan. och nu är min barntid förbi...

I've got another confession to make, I'm your fool.

- vad tyst du är idag moa ...?
- aa, jag har feber. fick det inatt.
- jaha, då blir det alltså inge dansa för din del ikväll då?

haha, krusse. vilken lirare. åkte ju i alla fall och jobbade idag, även fast jag mådde som en kasse med krossade älgknän. det som inte dödar, härdar. right? har sovit ända sen jag kom hem. alltså ca 5 timmar. fruktansvärt välbehövande måste jag säga. nu sitter jag mest och väntar på att maten ska bli klar. tänkte försöka få i mig nånting att äta idag i alla fall. vi får väl se. pappa har ju dragit på en sjuhelsike middag idag. jösses.

idag bestämde jag mig i alla fall för att köpa en ny dator när jag får lön. den här har gjort sitt nu. säckar ihop mer och mer för varje dag. stackarn* men jag får helt enkelt skaffa mig en ny liten älskling. en lite bättre. aa, det är tänkt så. visst, man skulle kunna se det som att kasta pengarna i sjön, men jag måste ju ha en dota. så är det bara. så tänkte jag även tatuera mig igen, beror på hur lönen ser ut. datorn ska jag ju i och för sig inte köpa förrän i augusti, så jag skulle nog ha råd att kosta på mig en tatuering. som kommer bli helt grym. och som jag även kommer tillägna mamma, pappa och david. ♥ den ni! 

näe, nu ska jag slå igång en film till maten blir klar. får se om jag skriver mer ikväll. kan hända eftersom vi inte har någon teve just nu. pappsen glömde ju betala in för boxern, så just nu har vi bara ettan, tvåan, fyran och sexan. wiiho! aanäe. 




Pictures of last night ended up online.

jaha. feber då alltså. kul..

jag har inte tid att vara sjuk? jävla skitgrejer. och om ca en kvart ska jag cykla till bussen. känner att det kommer bli en kort dag för mig idag i alla fall. jobbar väl kanske till ett någon gång? sen kommer jag fanimej åka hem, knapra alvedon och sova. bli kvitt febern liksom. aa. 







RSS 2.0