två år. 730 dagar.





Mystisdag!

det blev en stalldag idag istället för på torsdag, vi bytte lite denna vecka. skönt att kunna bytas med varandra om det behövs! gjorde i alla fall iordning allting innan jag tog in belsac och dumle, sadlade iordning dumle och allt det där för en härlig uteritt, haha. man kan inte säkert veta om det ska bli en härlig uteritt med dumle förrän man sitter på och hans humör kommer fram. allting började i alla fall redan när jag satt upp. tvärnit och vägrade gå framåt utan han började istället backa. "jaha" tänkte jag, då vet vi hur det blir idag ... efter några om och men började han gå framåt, men jag kände riktigt hur skeptisk han var över det hela. när vi kommit in i skogen typ 500 meter stannade han och började backa igen. och det som är roligt med denna hästen det är man kan inte börja skänkla på honom hur mycket som helst heller, för det gör saken bara värre, utan man måste lirka fram honom (glad att jag lärt mig det nu!). kom i alla fall vidare 1km ungefär innan det låg en jätteläskig sten på vägen! kan ni tänka er?! en sten, ett under att vi ens överlevde att (till slut, hoppandes) ta oss förbi den utan att bli uppätna?! magiskt!  haha, tur att han är söt i alla fall! :}

efter turen med dumle så var det bara att sadla om till jarram. en mycket trevlig häst, STOR, men trevlig. tog en skrittur på ungefär 40 minuter med honom. haha, kände mig verkligen pytteliten på honom, och jag såg nog ganska pytteliten ut också för de som såg oss från marken :') 

åkte förbi mamsen & papsen en sväng innan jag styrde hemåt. köpte även med mig max hem då jag kände att jag inte orkade ställa mig och laga mat nu när jag kom hem, höhö! 

jaja, nu ska jag mysa med min skatt innan det är dags att krypa ner i loppkorgen :} 

dumle får stå för bilderna idag ^^.
både dumle & jarram 



Sjukstuga, återigen.

jag förstår verkligen inte, men man kan ju tycka att efter två år ska man tåla varandras baciller, men icke! eller ja, Johan tål mina, men inte vice versa... 
...j har nämligen varit sjuk i veckan, och nu är jag pissjuk. tack för den passningen älskling! 
vaknade imorse och var helt trasig. mår nog sämre än de flesta studenterna gör idag. hua!

så. nu ligger jag hemma i sängen och fryser och skakar som om jag vore ett asplöv, medan j mår bättre och har åkt och handlat det sista virket till vardagsrummet. jag som hade velat mangla på inne där nu så vi blir klar någon gång. kanske hjälper om jag vilar en stund, sen kanske jag kan sätta igång och måla. 

köpte i alla fall världens finaste skrivbord förra helgen när vi var på loppis på källviks gård. ett gammalt fint, ek-skrivbord. är helt kär i det! längtar ihjäl mig efter att få flytta in i vardagsrummet igen och börja inreda! 

jaja, nu ska jag vila en stund så jag är fit for fight sen så jag kan måla. 
puss!




Nationaldag=ledig=fix hemma!

en väldigt behövlig ledig dag måste jag säga! lite mer tid åt att fixa och dona här hemma så vi får flytta in i vardagsrummet igen :} j är ju hos sina föräldrar och hjälper de med altanbygge och jag är hemma och trixar i lägenheten. jag har än så länge hunnit med - tvättat 6 maskiner - bytt sängkläder - målat med grund en sväng på golvlisterna - gjort ren kattlådan - varit ut med sopor - städat och plockat undan lite i köket, samt dragit igång diskmaskinen. mycket på några timmar, och det är så himla skönt! 

nu har jag precis ätit lite lunch, sitter och väntar på att färgen ska torka så jag kan måla listerna en sista sväng. tänkte även maskera uppe i taket så jag kan måla taklisterna en sista sväng också. sen så är det faktiskt inte så mycket mer kvar att göra där inne, lite småpill - tyvärr är det ju småpillet som tar tid, men snart så! elen är ju dragen och klar så det är ju skönt i alla fall :} 

näe, nu ska jag kika om färgen torkat så jag kan fortsätta denna härliga dag. 

typ världens finaste sängkläder! 

RSS 2.0