dag elva;

min storebror är min största förebild och hjälte som jag har. det är nå helt sjukt hur mycket jag ser upp till honom. det är en person jag inte heller skulle kunna klara mig utan. vi kanske inte har den där speciella sysknrelationen många andra har, men när det väl gäller så går det inte att slå det. när han flyttade hemifrån för ett år sen, har det blivit riktigt jävla tråkigt här hemma. jag har ingen att prata med känns det som, även fast jag inte är helt ensam. men ändå. efter att han tagit alla sina grejer och flyttat från vårat lilla näste, så var det svårt att inte vara ledsen över det. så ni kan ju tnka er hur glad jag är just nu när han bor hemma igen?! dock bor han ju bara hemma ett litet tag till, sen flyttar han igen. men det känns ändå bra att honom hemma.

jag skulle vilja tillägga min moster  här på syskon också. jag david och jessica, det känns mer som att vi är syskon än något annat. hon betyder också mycket. och ställer upp hon med. hon känns faktiskt som en storesyster för mig.

jag tycker om mitt/"mina" syskon. ♥

Wrap my hair up.

goddag folket! idag bjuds det inte på någon bild inte, men jag vet att ni klarar er ändå utan sånt trams. sitter i soffan just nu, slänger ett öga lite då och då på teven som för tillfället visar vänner. det är väl en fin serie det? en serie som aldrig kommer dö ut. det vet jag.

jag ska väl alldeles strax ta och kila upp till prinsessan. vet inte om jag orkar ta en tur med henne, det skulle behövas, men som sagt, vet inte om jag orkar. det visar väl sig när jag kommer upp dit.

jobbade ju även idag. skönt, nu är det bara en dag var som jag måste gå upp tidigt. känns riktigt bra faktiskt. men ändå måste jag säga att det har varit både roligt och skönt att jobba nu den här veckan. dock saknar jag träningen lite grann, men den kommer igång nästa vecka igen skulle jag kunna tänka mig. fick en veckas julledigt, och det tycker jag att jag är värd.

näe. pallar inte skriva mer nu känner jag. har ont i fingrarna. måste ta bort naglarna. slita av de, typ .. aa, gör det sen. typ på lördag.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag tio;

ja, ganska onödig rubrik, men skitsamma. kommer inte bli ett långt inlägg det här inte. who cares?
hade i alla fall på mig jobbarkläderna idag. vad annars liksom?

*långkallingar.
*mörkblåa jobbarbyxor.
*röd tischa.
*röd tjocktröja.
*jobbarjacka.
*mössa.
*tennisskor.

WIIHOOO vad roligt för er att läsa ....

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I roll my sleeves up.

                   
näe, men ska man ta och bli en iPhonenörd på onsdag då kanske? jajjemen, det ska jag. dålig karaktär jag har. jag som sagt: våga vägra iphone. men näe. jag skiter i vad jag har sagt och tar och skaffar en ändå. känner att min älskling håller på och dör för alltid nu, så måste ju ta och skaffa en ny. känns spännande. undra hur lång tid det kommer ta innan jag lär mig den? typ aldrig? haha. jodå. jag är ganska duktigt på att sitta och nöta med telefoner så jag lär mig de snabbt. har bara inte haft tid eller lust. men nu så! haha, känner mig asball nu ju! en svart får det bli, självklart med abonnemang, annars kommer det aldrig funka. gud va mysigt. haha, jag älskar att köpa nya telefoner. känner mig som ett litet barn på julafton då.

har i alla fall jobbat idag. ska jobba imorgon och på onsdag med. och på torsdag, men då blir det på läkerolen. skönt att få in lite pengar nu i januari. kommer bli skapligt mycket i alla fall. känns riktigt skönt måste jag säga. lön från sodexo, lön från läkerolen och studiebidrag. blir väl i alla fall 3000 extra, typ. asnice!

har precis duschat. skaa ta och fläta håret nu tänkte jag. kör på inbakat idag, så kanske det håller sig till imorgon, men det tror jag väl inte på att det gör. får jag väl göra om den dådå. blir väl inte vaken alltför länge har jag planerat. kunde ju inte sova inatt, så jag hoppas att jag kan det nu. annars kommer jag va som ett lik imogon igen, och det vill jag inte.

näe, nu ska jag gå och koka lite te och göra iordning en macka med creme cheese på. det är väl alldeles förträffligt mumsigt det! med gurka på också. mums. hungrig jag blev då ...
... bara att slänga ihop det där nu då. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥ 

dag nio;

haha, lite roligt att jag ska berätta om min tro för er, när jag inte har någon. kan ju inte bli annat än intressant. vart ska jag ens börja? tycker det är lite löjligt det här med att någon slags gud kom och skapade hela jorden, och människan från grunden. att människan syndat så ort det är något. nej, det är inget jag tror på.

jag kan ju säga att jag är kristen, för jag är döpt och har konfirmerat mig, men jag är långt ifrån troende. jag klankar absolut inte ner på de som nu är troende. men jag förstår bara inte hur folk tänker? det är inte logiskt någonstans.

och vad hände med de människor som får för sig att de är de utvalda? det är nånting jag aldrig någonsin kommer förstå mig på. det är ju bara nå trams de  fått för sig det. är det inte någon som sagt: alla människor är lika mycket värda. ? hur kan det då komma sig att vissa blir utvalda? det är ju bara sinnesjukt.

näe, det finns varken någon gud eller jesus. det har aldrig gjort det, och kommer inte göra det. allting är bara så sjukt ologiskt. näe ...

We can do it even better with broken heels.

           
det här är ju kanske världens goaste unge det. lilla mollymus. hon har ju blivit så stor lillfisen. men ack så söt. på julafton är det här. men det syns väl kan jag tänka mig.

måste börja med att säga att filmen vi såg igår var awesome. värd pengarna måste jag säga. och då betalade vi endast 20:- för den också. hade dock velat haft lite mer 3D-effekter än vad det var, men det är sånt man får leva med. tog ju en fika med alla innan vi gick upp och köpte en massa gottigheter. det som är negativt med sånt, det är väl att man typ hinner äta/dricka upp allting innan filmen ens har börjat? i alla fall jag.

det var ju meningen att vi skulle åka till mormor&morfar idag som vi gör varenda år. men vädret ville inte tillåta det. istället har vi hela familjen skottat gården och taket. fint det! och jag hann springa upp till prinsessan där emellan jag också. och jag pulsade i snö upp till lårena typ. på hemvägen höll jag på att dö, så jag la mig i snön ett tag för att vila, kände verkligen hur mycket jag behövde det.

sen dess har vi bara legat som slakt i soffan alllihopa. till och med staffan. pappa och david åkte iväg och köpte pizza en sväng så vi skulle få i oss nånting. är så less på julmat nu så det är helt sjukt. och då är det bara annandagen också. men julskinka, det kommer jag aldrig smutskasta. det är nånting man inte kan tröttna på. mums!

har precis provat mitt lilla minispa jag fick i julklapp. och helvete! det fungerade verkligen. det är ju en maskin med typ sandpapper på som man tar mot huden, så försvinner allt hår, + att det tar bort en massa död hud. så nu har jag kört på benen och lite i ansiktet, och jag blev len som en barnrumpa, typ. tog även tillfället i akt och målade både tånaglarna och naglarna. fint!

sitter just nu i soffan med staffan i knät och kikar på robin hood - prince of thieves på femman. jag vet inte varför, men jag älskar den filmen? haha. ja. vad ska man egentligen säga?

jamenjustja! är så jävla glad. min outfit till nyår är helt klar nu också. blir min efterlängtade klänning från H&M, lila leggings, kors-halsband, armband, klocka (som jag tänkte köpa nu i veckan) och min fjäder i örat. det jag inte funderat ut riktigt än, det är om jag ska ha mina stövlar, eller om jag ska ha klackar? det är den stora frågan. känns ju bekvämast att ha stövlarna, men vet ju inte om det passar ihop. måste ta och prova det tillsammans allting. håret tänkte jag i alla fall locka, och så blir det glitterspray, tycker det passar sådär på nyårsafton. awesome, ja jag är nöjd!

näe, nu ska jag minsann ta och kila. fokusera på filmen. och mysa lite med staffan som ligger som en boll i mitt knä. mysigt! vi hörs kanske senare, annars blir det imorgon!

varför känns det som att allting har förändrats så snabbt? allting är bara fel, det känns inte riktigt rätt. tankarna snurrar om vad jag gjort fel eller vad jag borde göra. gå tillbaka eller sikta framåt?

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag åtta;

när jag ska berätta om ett speciellt ögonblick, det enda som kommer upp i mitt huvud då, det är min 18årsdag. eller ja, dagen innan jag fyllde 18. hela kvällen var bra. gick ut och käkade först på helt enkelt, hade sjukt mysigt, och den där ölen till maten. kyparen som jag blev kär i. gick vidare till öster där festligheterna började. jag anser inte det här som ett speciellt ögonblick bara för att jag blev firad, utan för att jag hade brudarna runt omkring mig. dock var det synd att inte alla kunde komma, men så är det. jag gillar det helt enkelt.

stämningen, musiken, sällskapet. ja, allt var perfekt. och det var min kväll. kan ju gott säga att det hade inte blivit detsamma utan er brudar, för det var ju faktiskt ni som gjorde hela min kväll. krogen, aavisst. det var väl kul och så. men det var inte det viktiga.

det var en kick-ass födelsedag i alla fall. och det är det jag kommer minnas ett bra tag framöver. tack brudar för att ni gör mina dagar!


All the ladies tell the fellas that we can do what they can do.

jamen godkväll folket!
har precis gjort mig iordning. ska ju nämligen in till stan till typ 8tiden för att ta en fika med michelle, daniel och jenny. vet inte om sanna och basse kommer ner till dess, men efter ska vi i alla fall gå på bio. NARNIA i 3D. hur awesome kommer inte det bli då?! asså shiiiit! känner mig som ett litet barn som går på bio på juldagen istället för att gå ut. men det här kommer bli en vit jul för mig. tycker mer om det.

det kommer bli en fin kväll det här. jag känner det på mig. en massa cola och chips i mängder. fy fabian va det är bra. aa, sitter för stunden och kikar på astrid lindgrens jul. känner mig verkligen som ett barn ..
men åh andra sidan ska man ju vara barn så länge som möjligt.
dags att kila.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

You got me all night long.

jag har inte riktigt orkat lägga in bilderna från igår, men vafan. det kommer! ska ju ta och framkalla bilderna till mormor också. hon ville ju ha de eftersom det var mollys första riktiga julafton. så jag ska väl ta och fixa det med så hon får de. jag vill också ha de. eller ja, vissa av de i alla fall.

ska väl alldeles strax åka iväg med mamma. tänkte ta en tur med bilen så vi får köra den varm lite grann. får väl se vart vi hamnar i slutändan. inget särskillt mål i sikte. vi får ta det som det kommer helt enkelt.

jamenjustja! glömde skriva igår vad jag fick för fina presenter. ~stock med snus~tofflor~toffifee~minispa~kofta~t-shirt~doftljus~pengar~halsduk~strumpor~finfina spetstrosor~smink. fint det! är riktigt nöjd! mhm.

menmen. sa väl ta och fixa iordning lite grann nu. så slipper mamma stå och stampa utanför om att vi ska åka iväg. kan ju bli lite drygt det åh. näe, syns och hörs senare!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag sju;

jag kan inte riktigt peka ut en bästa vän av alla mina vänner. alla är bra på olika sätt, och jag behöver de lika mycket! de är alla speciella på sina vis. sen visst, jag har bättre kontakt och allt sånt där med vissa, men ändå. jag behöver alla lika mycket.

men om jag nu ska välja ut en person som min bästa vän, så måste jag nog säga min mormor. hon ställer alltid upp, oavsett vad det är. och hon kan ringa flera gånger om dagen bara för att fråga hur det är med oss. hon är bara helt underbar. det går inte ens att beskriva henne egentligen. hon är oslagbar!

en till sak som jag älskar henne för, det var att hon räddade mig från att heta lillemor. ja, ni hör ju själv hur det låter. tänk om jag hetat så? då hade jag varit så mobbad och utanför som det bara går att bli. fyfan, tack mormor för att du räddade mig från det! ♥

kort sagt; jag skulle inte klara mig utan min mormor!

When we're together baby, I'm feeling all right.

                   
jaha, då var den här julen över i ett nafs då ...
... känns skönt ändå måste jag säga, även fast det är riktigt mysigt under tiden det varar. började i alla fall den här dagen med att åka till farmor&farfar, fikade lite där och prata, sen tog vi oss hemåt efter inte en alltför lång tid på sätra. drog på mig rejält med kläder och traskade upp till prinsessan. gjorde iordning allting där, gav henne lite "julgott" och så lämnade jag en julklapp till angelica. jag är väl en gullig hyresvärd? vandrade hemåt igen, drog på mig andra kläder, fixade till håret innan alla kom. satte oss och kollade på den traditionella kalle anka innan maten. det är väl för bra det? kalle anka. ett bra påhitt tycker jag!

eftersom det här va "riktiga" julaftonen för molly, blev det så att vi öppnade paketen tidigt i år. typ 5 tror jag? är i alla fall jättenöjd över allt jag fick. riktigt bra grejer! sen efter det har det bara blivit att ta det lugnt i soffan och umgås. kikade på harry potter gjorde vi också. hmm?

nu i alla fall, så sitter jag i soffan med staffan. han ligger oh sover. och jag ska väl ta och göra detsamma är det tänkt. mormor&morfar snarkar på utanför mitt rum, så jag antar att jag får sova med öronpluppar inatt? aa lika bra det. näe. nu blir det till att sova. hoppas att ni alla haft en bra julafton med massa god mat och trevligt sällskap.

                     

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag sex;

min barndom idag då alltså. ja. vart ska jag ens börja? den var sjukt bra! verkligen.
visst, jag måste säga att jag varit riktigt bortskämd, men ändå inte så pass bortskämd så det har förstört mig. men det blev så. både jag brorsan har varit bortskämda av mamma och pappa, men nr det gäller mormor&morfar tror jag att jag varit lite mer bortskämd, fram till nu. jag har varit deras enda tjej som barnbarn, och det är väl alltid lite speciellt, eller hur?

bortsett från allt det där, så hade jag hela tiden bra folk runt omkring mig. jag gick på bra skolor hela tiden. jag har alltid varit en sån som står upp för mig själv, så jag har klarat hela uppväxten utan att bl mobbad, och ännu bättre, jag mobbade inte heller.

jag har även under hela tiden även som liten och nu, haft lättare att prata med killar än tjejer, så jag hade många killkompisar när jag var liten, det gjorde också att jag blev lite tuffare i sättet. jag lekte mer med bilar och sånt än med dockor. tror det inflytandet kan komma från min storebror eftersom han var och är fortfarande min hjälte.

jag har helt enkelt haft en jäkligt bra barndom, kort och gott!

dag fem;

blev ju inget "dagens rubrik" igår, så jag kör gårdagens idag också.

nu ska jag alltså beskriva vad kärlek är för mig? hmm. det här kommer bli intressant ...
vart ska jag börja? jag tycker faktiskt att kärlek är nånting fint, speciellt när båda parterna kan göra saker på sina håll. alltså. jag är helt fel människa att beskriva kärlek. jag är ju som sagt inte så jävla bra på det.

men kärlek behöver ju inte heller vara mellan två människor. det kan ju vara nånting som idag. julafton. när hela släkten träffas och bara umgås. gemenskapen som är. det skulle jag nog kalla kärlek för mig.

varför ska jag vara så hjärn dö för?


I'm dancing all night long.

                   
god kväll. måste ännu en gång tacka alla HV3or för kick-ass julshow. det trodde jag faktiskt inte.
men det känns bra i alla fall. nu har även jag fått jullov, och det känns ju bra awesome det. ja, tillbaka till julshowen då. i måndags hade jag inget hopp över huvudtaget om att den här showen ens skulle bli av. igår på genrepet kändes det dock lite bättre, men ändå så kändes det som att allting skulle faila. och idag. när det väl gällde, så satt det som handen i handsken. jag är riktigt nöjd. och vi hade roligt.

älskade verkligen att alla tyckte jag var skitäcklig, för, det var ju det som var meningen. bäst var ju när bruden i publiken inte såg när jag kom, så jag ställde mig och kollade på henne ett tag, och när hon såg mig höll hon på att skita ner sig typ. haha! så jävla awesome!
tyckte alla var grymma faktiskt. det gjorde vi bra tjejer!

sitter just nu och kikar på sagan om ringen på 6an. tänkte ta och måla naglarna nu faktiskt. fick ju med mig lite nya nagellack hem idag, så ska väl prova lite. fint det. sen ska jag krypa ner i sängen och sova. är ju sjukt trött, + att jag ska upp och träna imornbitti med michelle innan vi ska köpa de sista julklapparna. mysigt! näe, nu ska jag kila.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag fyra;

ja, och nu ska jag tydligen berätta om vad jag har ätit idag. det är ju intressant för er att läsa.
men jag kör väl på ändå. ni har ändå inget att säga till om, jag och min blogg gör som vi själva vill?

började i alla fall med frukost klockan sju uppe på textil. då blev det två mjukmackor med ost och gurka, en knäckemacka med "julskinka" och ett glas juice. mums!

efter första showen blev vi bjudna på bulla, frukt och dricka. men duktig som jag var tog jag bara frukt och lite cola. aa, det trodde ni inte om mig eller?

när jag kom hem slängde pappsen ihop lite spaghetti & köttfärssås. och nu ska jag ge er ett tips, om ni nu inte redan har provat det. men när jag äter ust spaghetti&köttfärssås måste jag ha ketchup, ost och amerikansk hamburgedressing på. det är asgott! ni måste prova om ni inte redan gjort det. riktigt smaskigt är vad det är. lärde mig det av broder tuck. mums!

och nu senare på kvällen har jag ätit lite marabou, druckit en festis och ätit en mandarin. duktig jag! får väl se om jag lyckas trycka i mig nå mer innan kvällen är slut. om jag inte slocknar snart vill säga ...


As long as I see the strobe lights.

ja, godkväll alla kära människor som finns där ute. tisdag idag, och det blir ingen sömn för min del inatt.
eller ja, jag ska ta en powernap om en liten stund tänkte jag. men först ska jag ta och dricka upp min feta kopp med te, dunka lite musik, och ladda hem någon film jag kan kika på. måste ta och packa väskan till imorgon också. plocka i lite bandage och sånt smått och gott. linserna måste jag också komma ihåg att packa i. herregud, det är ju en del grejer ändå som ska med. måste ta och fix det.

04.25 ska vi i alla fall åka härifrån. känns ju bra? tur att det är lov sen så man får chansen att rätta till det där. kommer ju vara rätt så död imorgon när jag kommer hem. det är bara en känsla jag har.

näe. nu ska jag fixa och dona lite. kanske ta en pizzbit som kvällsfika? åh, gott det lät. aa så får det bli. hörs senare inatt folket!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag tre;

ja, vad ska jag egentligen säga om mina föräldrar? förutom att jag älskar de oerhört mycket?
pappa, som btw heter peter är 48 år och är född 17 mars 1962. spelade hockey i sina yngre dagar, var tränare åt brorsans lag när han var liten. han jobbar som tågelektiker euromaint som ligger typ vid rusta? aja. spelar nu mera golf på sin fritid med gubbarna på jobbet. han är mannen i mitt liv, och det kommer han alltid att vara. ♥

mamma, också vid namn anna-lena är 40 år och är född 13 mars 1970. jag vet inte riktigt vad hon pysslade med när hon var yngre, men det är en hel del har jag för mig. typ fotboll, friidrott m.m. hon jobbar åt sodexo och åker rut och gör olika golvvård om dagarna, ett jobb som sliter väldigt mycket på henne. stackarn! hon är väl egentligen största anledningen till varför vi flyttade hit från första början. hon älskar ju att vara ute och pyssla runt på gården under sommaren. under tiden jag låg på sjukhus var hon min största hjälp att jag klarade av det. hon hjälpte mig genom allt då. ♥

ja, mer än så har jag inte att tillägga. det var en kort och bra sammanfattning över hur mycket jag älskar mina föräldrar. genom vått och torrt!

'Cause I'm the only one who understands.

                     
där är vetekuddarna vi har som projektarbete. vi kan börja ta emot beställningar igen efter jul. personliga detaljer. gillar de. tycker de är mysiga. jag vill ha en. jag ska köpa en sen. ja, det ska jag!

men i alla fall. har suttit och pluggat till idrottsprovet vi har imorgon. näringslära. aa visst låter det roligt? näe inte direkt, men är ju så illa tvungen. tänkte läsa igenom det en gång till innan jag kryper ner i sängen för lite sömn. blev ju typ ingen sömn alls för min del nu inatt, så jag måste väl ta igen det på nåt sätt.

har suttit och tryck i mig två feta koppar med te nu eftersom jag gått och blivit snorförkyld. helt sjukt. fatta man ju att man skulle bli det såhär lagomt till julafton. ska göra allt jag kan för att få den att försvinna. te, hostmedicin, halstabletter ja, you name it. jag tänker bli frisk!

funderar på om jag ska läsa igenom det där häftet en gång till nu på en gång sen sova. ska upp och träna imornbitti ju. blir dock väldigt lugn träning för min del eftersom halsen inte vill mig väl just nu. men lite mage och rygg kan man ju köra oavsett. aa, läsa får det bli nu. hörs imorgon.

         

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag två;

vad ska jag säga om min första kärlek egentligen? jag var i alla fall typ 6 eller 7 år när den här kärleken inträffade. den kanske inte betydde så mycket nu när man tänker efter, men just då. herregud vad kär jag var! det var i alla fall Ove Molin som jag var hopplöst förälskad i. tror jag hade alla möjliga olika hockeykort på honom som jag gick omkring med dagligen. min hjälte det där!

på senare dagar, när man blivit lite äldre och insett att kärlek har en helt annan betydelse än när man var barn, träffade jag en kille. jag var tretton nu, och blev tillsammans med min första riktiga pojkvän, mattias. vi var tillsammans i först ett år tror jag det var, tog slut typ ½ år, sen hitta vi tillbaka igen. dock tog det slut igen efter ytterligare ett år p.g.a rykten. vi hade en fin tid, och jag växte som person under den tiden. idag är vi kompisar och pratar lite då och då.

Like I'm the only one that's in command.

fy hellskotta vilken tid det tar att städa det här förbaskade rummet. då kan ni tänka er hur mycket det var!
har fan hållt sen typ tre och jag är inte ens klar än. håller på och bäddar rent i sängen nu, och hur roligt är det då egentligen? riktigt tråkigt. känns som att jag aldrig kommer bli klar. och på ett sätt önskar jag att jag inte hade haft datorn nu, då hade det gått fortare. men nej, usch vad säger jag? tar nästan tillbaka det där. tänk om den skulle gå sönder igen nu liksom? usch, nej den tanken är hemsk! sugen att kika på film är jag också. kärleksfilmer dessutom. varför? vad händer med mig? hualigen.

hittade i alla fall en ny töj som jag satt i örat, dock var den för liten så jag fick fylla ut med några avklippta tops. men nu behöver inte ni som stör er på det tänka på det mer. varsegod, det var så lite så.

har planerat att fixa klart rummet idag i alla fall. det är ju trots allt inte så mycket kvar att göra. måste ju upp till min prinsessa också. hon får vila idag också, orkar verkligen inte. efter det måste jag duscha. jag har inte duschat på väldigt länge nu, känner mig inte direkt skitfräsch. men äh, palla bry?

på torsdag har jag bestämt mig för att ha ett kärleksfilmmaraton också. passar bra när man är ledig. kan man ägna hela dagen åt det. förutom när uppesittarkväll börjar. men ja, näe kärleksfilmer blir det då! har ju några på lager som man älskar. aa, det är i alla fall sju stycken. det borde jag ju hinna med, eller? aja. dags att bädda klart i sängen. tänkte ju försöka hinna plugga sen också.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

dag ett; presentera mig själv.

moa wehlin, 18 vårar (snart 19), gillar långa promenader i solnedgången ...

näe, men vad ska man säga om sig själv då? jag är 18 år i alla fall, börjar där, det är alltid något. bor hemma med päronen i norra åbyggeby. har två katter, varav en är min lilla bebis, staffan. har ju även en kuse också. och vips så vet alla det. för er som inte visste det eller har fattat det.

går tredje året på gymnasiet, textil och design på polhem. har sytt allt mellan kläder och kuddar och annat smått och gott. ska få sy min egna bal- och studentklänning nu till våran, spännande. förutom att jag mår asdåligt över det. tänk om nåt går fel? aja, tillbaka till rätt spår.

tränar regelbundet på friskis&svettis för er som missat det. försöker ju bli biff. dock går det inge bra eftersom jag går ner i vikt hela tiden utan någon som helst anledning. skitgrejer!

aajo, singel är man ju också, men det var ju inge viktigt för er att veta ...

jobbar extra på läkerol arena under brynäsmatcherna, men även på olika events också. trevligt, gillar det faktiskt. lite extra cash sådär i plånboken.
annars då? finns inte så mycket mer att säga egentligen tror jag. så det där får duga. ha en fin kväll!


Only girl in the world!

okej, nu tänker jag göra som alla andra bloggare. från och med idag.

dag ett;
presentera mig själv.
dag två; min första kärlek.
dag tre; mina föräldrar.
dag fyra; det här åt jag idag.
dag fem; vad är kärlek?
dag sex; min barndom.
dag sju; min bästa vän.
dag åtta; ett speciellt ögonblick.
dag nio; min tro.
dag tio; det här hade jag på mig idag.
dag elva; mina syskon.
dag tolv; i min handväska.
dag tretton; den här veckan.
dag fjorton; mitt hem.
dag femton; mina drömmar.
dag sexton; min första kyss.
dag sjutton; mitt favoritminne.
dag arton; min födelsedag.
dag nitton; detta ångrar jag.
dag tjugo; låt mig presentera.
dag tjugoett; ett annat ögonblick.
dag tjugotvå; det här upprör mig.
dag tjugotre; det här får mig att må bättre.
dag tjugofyra; det här får mig att gråta.
dag tjugofem; mina vänner.
dag tjugosex; mina rädslor.
dag tjugosju; min favritplats.
dag tjugoåtta; det här saknar jag.
dag tjugonio; mina ambitioner.
dag trettio; mina intressen.

Like I'm the only one who knows your heart.

god förmiddag folket! har precis typ kommit hem. eller ja, har ju varit hemma ett tag, men ändå.
spenderade i alla fall gådagskvällen på öster med hanna. tycker att vi hade en trevlig kväll/natt. och det är förresten hon som har fixat min finfina blogg, som alltid. ingen får röra min design förutom hon.
http://jjustlike.se

mjaa, blev i alla fall lite pizza, chips och cola för våra del. och när klockan började röra sig mot nattimmarna drog vi igång wii - just dance 2 och blev lite svettiga och mysiga. avslutade hela kvällen med att spela lite mario. och jag höll ännu en gång på att klippa bort min förbannande tumnagel som jag skulle kunna skjuta ihjäl.
blev tyvärr inge skutskär den här helgen, men det är tur att det är jullov nu snart så kan man ju alltid fixa till det.

sitter i soffan nu i alla fall, och jag har planerat att städa idag. aa precis. broder tuck kommer ju kanske hem med min soffa idag, så jag måste ju få lite ordning här hemma. har ju en miljard grejer som ligger lite huller om buller. och inte tala om fotöljen. det är sjukt. aa, röja undan, dammsuga, byta sängkläder. det står överst på mitt schema just nu. men hur ska jag egentligen orka? det är ju så mycket att göra ...

jajustja! imorse? ja, idag när jag vaknade i alla fall var det som om att världens bomb av en förkylning landat i mitt ansikte. näsan var ju helt igentäppt, halsen döda typ mig. + allt det, så har jag fått typ en förfrusning på halsen som kliar nå in i sjutton mycket. helt sjukt. aa, det här är en fin dag. och utanför är det snökaos. less på vintern nu.  MEN jag ska väl inte klaga. hjälper ändå inte.

näe, jag ska väl ta och börja städa nu annars kommer det aldrig bli av.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Like I'm the only one that you'll ever love.

                   
okej, nu har jag hittat min grej när jag blir deprimerad på det här viset. jag sminkar mig och knäpper kort.
fattar inte hur det kan hjälpa egentligen, men det gör det, och det är huvudsaken. nog för att jag ser något drogad ut på den där bilden, men det sket väl jag fullständigt i ..? palla bry sig om sånt. hanna ska i alla fall knäppa skitsexiga kort på mig, aa hon kan ju alltid försöka liksom? men ja. måste ju tacka er som hjälpte mig med den här kvällen. ♥ ni vet förmodligen vilka ni är.

ska ta och krypa ner i sängen nu snart tänkte jag. och jag orkar verkligen inte tvätta bort allt det här sminet just nu, så det får sitta på tills imorgon. låter som en bra plan det. dåligt skönt med helg. imorgon ska jag sova bra nog länge. ska dra på mig ögonlappen och dra ner rullgardinerna så att jag absolut inte kan vakna av något som helst ljus som tränger in i rummet. hmm, tränger in? lät ju fint. aja.

SMELL YOU LATER BABES! ♥ 


Så blir ditt 2011!

min solotidning kom idag, och det stod om hur mitt kärleksliv skulle bli 2011. klockrent måste jag säga.

VÄDUREN 21 mars - 20 april.

årets utmaning:
att jobba på ditt tålamod! varför så fruktansvärt rastlös?

om du är...
singel:
karriären får stå tillbaka lite under våren för ditt utsvävande partyliv. du kör ganska hårt och visst finns det vissa killar som skulle kunna passa, men du har för bråttom fr att ens se dem. du behöver nog leka av dig. killarna blir, som vanligt, galna i dig och ännu mer galna blir de förstås när du iskallt nonchalerar varje sms, varje invit. under hösten tar jobbet mycket tid, och där och då verkar det hetta till ganska ordentligt. även från din sida den här gången.

upptagen: under vårvintern blir du så uttråkad, så trött på allt deppigt vardagsliv. vilken svennebanan du blivit med fredagsmys och annat som du aldrig tidigare tilltalats av. är det läge att bli singel eller bör du bara försöka aktivera dig mer, typ skaffa en... hobby? du skapar mycket onödig dramatik på grund av tristessen, särskilt under våren. är det bara för att du älskar det passionerade, rätt hårdhänta försoningssex som följer?

bästa kärleksperiod: september - december.

kärlekstipset: många killar tenderar att låsa dig men det finns tecken som matchar ditt rörelsebehov. spana in vågen lite extra! en skytt kan också fascinera dig.

tänk på: killar vill också ha bekräftelse i form av komplimanger. var lite snäll och sweet nu!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world.

goddag fuckers! den här fredagskvällen kommer ju bli intressant, orkar inte röra mig en meter.
känns bra det här. men äh. skönt med en hemmakväll för en gång skull. var länge sen det. kommer väl antagligen bosätta mig här med datorn i knät hela kvällen kan jag tänka mig. roligt det lät, eller hur? men äh, kanske ska ta och plugga lite grann så man får nånting gjort? skulle ju vara skönt att bli av med lite grann, och jag menar. idag är det ju en perfekt dag för sånt. har ju hur mycket tid som helst. meeeeen, vi får väl se. jag är duktig på att hitta på annat att göra.

praktiken idag var i alla fall rolig. tolkade med pulka efter sara och jag tror jag röjde varenda snödriva jag kunde hitta, men huvudskn var ju att det var roligt. fyfan. aa i alla fall. fick skjuts hem av våran handledare sofia, mycket snällt gjort. drog av mig alla blöta kläder så fort jag kom innanför dörren, genomblöt vill jag lova! tog en körtur med pappa ut till valbo igen sen i alla fall. var ju tvungen att åka och byta/reklamera min skor jag köpte för ett tag sen. ett par lårhöga stövlar fick följa med mig hem. och nu tänker nog ni: åh shit, moa har köpt ett par lårhöga porrstövlar, hon kommer aldrig passa i de. men vänta en sekund bara. det är inge stövlar med nån jävla klack. utan det är mer som ett par sånna som jag hade i själva skon, bara det att de är höga. så ta det lugnt. jag kommer aldrig införskaffa mig ett par porrstövlar. det är inte riktigt min grej.

staffan ligger här bredvid mig och spinner. tycker det är så mysigt. dock gör han mig väldigt trött, och jag vill inte bli trött nu. nej, jag vill vara vaken hela natten och OOAH! men han är ju så söt så jag kan ju inte skicka iäg honom heller. han får helt enkelt vara ett sömnpiller.

+ allt det här, så har jag fått typ en allergichock eller nånting. min hals är alldeles uppsvälld och gör skitont. enda sen jag åt det där förbaskade äpplet till lunch. (lugn bara lugn. åt inte bara ett äpple till lunch). det är skitjobbigt. och jag orkar verkligen, verkligen inte ta en allergitablett. fan, allting blev så jobbigt helt plötsligt ...

.. har en liten känsla över att jag kanske kan bli deprimerad ikväll. satt och pratade om en massa gamla saker nyss, och det bådar aldrig gott. ska försöka hålla mig borta från att skriva allt mitt elände här på bloggen. det är ändå inte värt att läsa det. åh, fuckface va jobbig. då måste jag alltså plugga ikväll för att slippa tänka. aa, det är enda lösningen.

näe, nu ska jag ta och kila upp till min lilla prinsessa innan klockan blir för mycket. hon får vila idag, orkar ju som sagt inte göra nånting alls. skönt. aja. hörs väl senare people!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

So this is christmas, and what have you done?

nu är det exakt en vecka kvar till julafton, och det är ju helt förträffligt. tänk vad tiden går fort.
tyckte det va jul för inte så länge sen, men ack så fel man kan ha ... sen är det ju nyårsafton, sen helt plötsligt är det 2011. konstigt det känns att säga. tvåtusenelva. hmm, spännande. men då i alla fall kommer vi ett år närmare tills jorden går under. det är tur att man hinner gå ut skolan till dess i alla fall. men ja, nu ska vi inte vara sånna. ville bara påminna er om att tiden går fort.

ska väl ta och klä på mig nu för att ta mig ut till praktiken. dags och göra det åh. staffan ligger och myser på min fotölj. jag vill också mysa. men nejdå det är lugnt.

jag tycker i alla fall att det är  väldigt skönt att det inte är vinter längre typ. det är ju faktiskt +grader ute nu, och det ska ha varit minusgradit i sju dagar om det ska kunna kallas vinter. gillar att vintern tog slut nu. så, ge mig 40+ istället och kanske en sandstrand och en drink i handen. det skulle uppskattas!

dags att ge sig av.

SMELL YOU LATER BABES!

You've been living your life alone.

måste bara säga det en gång till, men jag är så lycklig över att min dator fungerar igen.
det är nånting ni kommer få höra länge nu. haha, näedå.

sitter och kikar på lite vackra bilder och förundras över de. nej, jag är inte deprimerad, jag är sjukt glad faktiskt. blir glad när jag ser de bilderna. de är mysiga, gillar de skarpt.

va bara det jag ville säga. nu ska jag sova. låta datorn vila lite så den inte blir utbränd på en gång. skulle ju vara ganska så ledsamt. hörs imorgon partypeople!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I miss how it feels when we touch, just like a papercut.

hola fucktards! jag har en mycket stor nyhet att dela med mig av. kan ni gissa vart jag sitter just nu och skrver det här?
jo, hemma, på MIN egen dator! det här är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! alltså det är helt sjukt. när rasmus och hanna fick igång den var jag inte alls långt ifrån att börja gråta, och då är jag helt seriös. jag har saknat det här. att sitta i min soffa och kika på teve samtidigt som jag kan ha datorn i knät. åh, den här dagen ska jag alltid minnas.

blev i alla fall en lång dag idag. började halv nio, skulle haft vävning, men jag plockade med michelle och gick till musiken för att göra klart de sista ljuden till julshowen. satt mellan typ halv tio till ett. aa det är alltid lika trevligt, eller? men ja, åkte hem till flotthanna efter det, och vi sysselsatte oss med en gång måste jag säga. jäklar vilken samarbete, och jäklar vad effektiv jag var!? började med att bleka hannas hår, sen fläta michelles, sen färga hannas hår igen, och efter det färga hennes löspäls. kände mig rätt så duktig faktiskt. och ett stort + är att jag också fick min löspäls isatt. tycker dock synd om hanna eftersom det inte ville sig alls för henne. stackare, men jag hjälper dig med det där sen jag! kom i alla fall hem typ vid 8tiden? käkade, och apropå det! jag provade nånting helt nytt idag. grillad kyckling med aubergine. spännande ny smak, men jag måste säga att jag gillade det, måste göras fler gånger. har precis kommit hem från prinsessan, typ. och nu sitter jag bara här. med min älskling ♥

kommer väl antagligen sitta här typ hela natten. känner på mig att jag kommer ha väldigt svårt att slita mig härifrån nu eftersom det var ett bra tag sen. men vad gör det liksom? det är snart helg, och efter det är det ju jullov, och då kommer jag ju få vila ut. skööööönt! det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort från skolan nu ett tag känner jag. inte på grund utav en speciell anledning, bara för att jag är sjukt less och det påverkar skolarbetet. behöver sova lite grann också, har  blivit många tidiga mornar för mig nu på senaste tiden.

imorgon är det praktik, känns väl helt okej ändå kan jag väl tycka. lite kallt bara, men annars så ska det nog funka. det är ju egentligen bara att klä på sig så klarar man sig finfint! och senare på kvällen ska jag inte göra nånting alls. ganska skönt det med, lite tråkigt dock, eftersom jag är van att vara i skutan och mysa annars, men det får gå för den här gången. det ska bli intressant. måste träna imorgon då så jag inte blir deprimerad eller nånting, för då är det ni som får ut för det. stackare.

näe, men nu tänkte jag faktiskt ge mig på att lägga in lite bilder sen i fredags. får väl se hur det går eller om jag lyckas krascha datorn igen? peppar peppar ta i trä. haha, näemen det ska väl förhoppningsvis gå bra. annars har jag ju mina hjältar of the day. dags att kila.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I know that you're worried, but you'll thank me later.

                   
goddag alla fuckers! lugnt eller? ännu en ny vecka har börjat, och det går alldeles för fort. hänger liksom inte med.
sitter i alla fall på engelskan nu, och jag orkar verkligen inte jobba. känner inte alls för det helt enkelt. näe. slutar i alla fall efter den här lektionen, och då tänkte jag faktiskt försöka städa när jag kommer hem? aa jag vet, surprise! trodde ni inte om mig eller? men kan avslöja att michelle gav mig lite inspiration till det, så ja. men man vet ju aldrig. tror mer på att jagslocknar i soffan när jag kommer hem. kanske imorgon?
näe, jag måste fan ta och sluta med det där att skjuta upp saker hela tiden. alla skolarbeten och allting. bildas ju bara en jävla hög som man skiter i till slut, shame on me ...

för övrigt då? har suttit nere på musiken typ i två timmar innan det här och försökt pysslat ihop all musik till julshowen, som btw failade så jävla hårt. blev klar med två ljudspår utav, typ, sex kanske? bra där. men det var faktiskt inte mitt fel. hade ju fått musik som inte ens gick attlägga in. så kan det gå.

annars då. vad händer i mitt liv just nu? inte ett jävla skit måste jag säga. min dator kommer kanske börja leva igen på torsdag, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. dock har jag inte så höga förväntningar om den, men lite i alla fall. men hanna hon kan hon!

nästa vecka är det i alla fall jullov, och hur awesome känns inte det då? gud så jag har längtat. känner att det behövs nu innan man säckar ihop helt och hållet. och även fast det kommer bli en hel del plugg för mig på jullovet så kommer det ändå bli riktigt skönt att komma bort. tänkte även försöka jobba lite grann, men vi får väl se hur det blir med det. plus att man ska hinna med nyårsafton också på det. ohm ...

näe, nu orkar jag inte skriva mer. vi får väl se om vi hörs på torsdag. gör vi inte det, så är min data fortfarande död, och då blir det väl begravning för den och så får jag ta och köpa en ny för alla mina pengar? asså shit. aja, vi hörs partypeople!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

JA, precis!


* leggings och hoodtröja.
så jävla underbart att ha det på sig så det är ju helt sjukt!
* ljusa jeansleggings.
tycker det ser somrigt ut. gillar det helt enkelt!
* svart kängor.
aa okej, alla har sånna, men alla skor är ju olika. palla bry sig om att alla har sånna. vi bor i gävle, kan inte bli på nå annat sätt då ...
* kunna vara sig själv. 
det är det viktigaste. att man ska kunna gå ut utan att behöva sminka sig till tusen för att gå i skolan.



* ryssmössan!
beöver jag säga nå mer?!
* brudar som inte kan vara sig själva.
vad hände med idealet om att man måste fixa till sig varenda jävla dag? eller att man måste duscha jämt och ständigt? eller dra på sig tre kilos smink för att kunna vistas ute bland folk? WTF?! prova att gå på stan utan allt det där och var er själva!
  


RSS 2.0