Lördagsmys

idag har det varit en ordentlig mysdag hörni! vaknade imorse, pigg, glad och med en blå himmel. låg kvar och mös ett tag med karln innan vi klev upp och gjorde varma mackor till frukost. 
började städa lite lätt i sovrummet innan jag åkte iväg till min nya kompis, dumle!

väl i stallet var det inte blå himmel längre, det kom några droppar, som tur innan jag skulle rida. red iväg till bergstig där jag rullade på i jättehärlig arbetsgalopp. blir bara mer och mer kär i denna hästen ska ni veta! visst, han skulle testa mig idag och gjorde några försök till att resa sig och bocka, men i den här världen kommer man långt på att vara bestämd och ett litet pet med spöet så gick vi framåt igen precis som vanligt. det var hur som haver jätteskönt att komma ut i skogen ett tag :} 

tog en sväng till mamsen&papsen innan jag åkte hem, satt och surrade ett tag innan jag åter åkte hem till min karl som jobbat järnet här hemma medan jag varit borta puss på dig älskling!

nu sitter jag, vi, i sängen och kikar lite os eftersnack, nyduschade och jag skulle kunna somna snart. 

allt som allt så har detta varit en bra lördag! precis vad jag behövde för att göra mitt humör lite piggare på livet. nu ska jag mysa med älsklingen innan jag tokslocknar. 




Livet på en pinne...

humöret är fortfarande på topp, nepp!
leds, uttråkad och ostimulerad. men, jag vill ändå försöka göra det så bra som möjligt utav den här situationen. 

imorgon ska jag ut och rida igen, känns skönt faktiskt att få komma ut. hoppas dock att vädret är lite bättre än det varit idag. torsdagar & lördagar kommer jag ha tillsammans med dumle, vissa veckor mer och vissa veckor mindre. men det känns bra det här! 

ska väl ta och sova nu så jag kommer upp i hyfsad tid imorgon. ska försöka ta mig ut till stallet till ungefär 1 halv 2 tiden tänkte jag. 





...




Glad fast inte glad, fast glad fast ändå inte

jag är leds, uttråkad och oerhört ostimulerad. även en liten härlig släng utav huvudvärk för att göra dagen bättre. likgiltig känner jag mig. 

igår sökte jag en till skola så förhoppningsvis finns det mer chans för mig att kunna göra något åt mig själv. kollade även den andra ansökningen jag gjort och där låg jag som prio1 & det känns ju fantastiskt!

& så var jag ju och red i måndags, gick ju jättebra, nu ska jag börja rida två dagar i veckan, så det känns bra:) ett steg mot en lite mer varierad vardag. 

nu ska jag gå och laga mat, hamburgertallrik står på schemat. 





Ibland behöver man bara lite tur.

igår hade jag och min prins en jättemysig kväll på Bistro nord. har ni inte ätit där redan så råder jag er att göra det, snarast! annars kommer ni gå miste om något. vi åt en trerätters och jag kan inte avgöra vilken utav de som var godast, alla tre var helt fantastiska! munorgasm så att säga. 

i alla fall. när vi kom hem blev det inte många knop gjorda, helt sjukt vad slut man är i knopp och kropp på fredagar.. fick ett sms där på kvällen om hästen jag provade i höstas, om jag ville komma ut igen och se om det känns bra så ska jag väl börja rida denna fina herre. så jag är väldigt glad just nu hörni! 

nu ska jag ta och åka och handla lite frukost sen blir det till att hämta upp ruthan för att inta hagaströms ip och kolla när våra gubbar spelar korp. och ikväll blir det tjejhäng med tacos och chocolate chip brownie :} 

see ya! 


Ansökning efter ansökning...

nu har jag suttit i säkert två timmar och kollat på utbildningar. eller, kollat kan man inte säga. jag vet ju redan vad jag ska söka, utan jag har mer kollat efter information HUR jag söker då det inte finns någon sådan knapp att trycka på, utan endast en intresseanmälan - som jag för övrigt skickat in typ 5 gånger utan något svar ...
har i alla fall lyckats fått iväg två ansökningar nu + ytterligare intresseanmälan + några mail till olika rektorer. haha, just inge desperat eller?? & nu är jag trött. så in i helvete trött är jag hörni. ögonen går typ i kors på mig.

så nu håller vi tummar och tår att det går vägen denna gång. det måste det helt enkelt göra, så är det bara. nu ska jag ta och göra mina squats och coreövningar, sen är det bannemej natta för min del. dumt att vara vaken när man kan sova liksom?

men puss på er hörni, så hörs vi väl! hoppas även ni håller era tummar för min skull?

 
 

Knep & knåp

har precis suttit och knåpat ihop ett litet schema till mig själv.
känner att jag släpper det där att hela tiden göra en övning som ökar dagligen.
istället har jag gjort ett rullande schema. så vi får väl se hur detta går. februari är klar, mars och april ska fyllas på med några övningar till, vet dock inte vilka ännu :} 
#vägentillenbättrekropp
#minresaräknas
#faststjärtskamanha
#HIIT




RSS 2.0