lööövve |

Hej min underbara vänn. Som du ser - så har mina magiska fingrar varit här inne och spökat. fina!

/ h


ett år kvar då.

jaha, då var den här födelsedagen slut nu också då. det känns ju skönt, på sätt och vis. även fast det inte alls har känts som min födelsedag. men som jag sa igår (tror jag) så är ju inte födelsedagarna alls som de var när man var liten. men det är ju ingenting att gråta över det eller. jag har fått fina presenter, inte många, men jag är ändå nöjd. idag fylldes kassan på till balbiljetten, ett par raggsockor som man aldrig kan ha för många av, och så fick jag ett presentkort på KICKS av min kära faster som kom förbi också. helt okej ändå. och som grädden på moset har jag fått ätit smörgåstårta. mycket dessutom. så har jag en bit kvar till imorgon som jag kan ta till frukost. underbart! 
för övrigt skulle jag vilja tacka för alla gratulationer idag. ni är väl för gulliga ♥ och nu var det visst bara ett år kvar till systemet. ja, tiden går fort när man har roligt. 

på fredag ska vi brudar ut på en pubrunda och göra gävle osäkert. som jag längtar! sen har jag även lovat johanna att följa med henne ut på lördag då hon inte kan vara med på fredag. måste ju komma upp i mitt antal, så det är bara att köra på. haha, näemen. det kommer bli trevligt. kommer dock försöka ta det lugnt på fredag eftersom jag fortfarande går på piller, och det är aldrig bra att blanda piller med alkohol har jag hört? aa, det kanske stämmer. 

för övrigt så har jag planerat att kika igenom något till avsnitt av soa nu såhär på kvällskvisten. men jag är så trött. och jag kan inte kolla på det om jag inte kommer kunna hänga med på vad som händer. men jag vill. måste. det är så bra. i alla fall ska jag göra en sak för mina föräldrar och min storebror inom en snar framtid för att visa de hur mycket jag älskar de, och vad de betyder för mig. kommer inte säga vad det är förrän det är gjort. ni får se sen helt enkelt. 

näe. nu ska jag nog ta och bädda ner mig i sängen med datorn och kika på ett eller flera avsnitt av mn nya favoritserie. har ju sovmorgon imorgon till 13.45 så det gör ju inget om jag är vaken nu en stund till egentligen. aa, men det var min måndag i alla fall, så nu vet ni. jag skriver väl kanske mer imorgon. beror ju på om jag har något vettigt att skriva. och förresten! jag ska börja gästblogga hos min michelle nu också. endast för att väcka hennes blogg till liv igen. http://michelleenglund.blogg.se kika in om ni känner för det. jag kommer nog ta mig in där några gånger lite då och då. näe. dags att kila. peace.

SOA.

jag har i alla fall gått och skaffat mig en ny favoritserie. punkt slut. sons of anarchy. en underbar serie. Guds gåva till denna grymma värld. helt ärligt. det är nog det bästa jag sett hittills. har haft ett maraton både igår och idag, och jag är nog kär. kan bero på att min älskade charlie hunnam är med. min drömpojkvän om man nu kan ha en sån. 

var till hillesjöstrand idag mitt på dagen hos jessica och daniel och blev firad av släkten på den sidan, och imorgon kommer väl farmor och farfar förbi en sväng kan jag tänka mig. det är fan inte roligt när man blir grattad dagen innan man fyller. även fast födelsedagarna nu för tiden är ganska överskattade eller vad jag nu ska kalla de. det är liksom inte samma sak som när man var liten, men det är väl inte så konstigt egentligen. men i alla fall. fick en stickad tröja, en tischa, pengar, presentkort på make up store ( som jag lyckades boka tid hos samma dag som balen, så sminkningen är inget problem längre, plus att en kostnad gick bort ) och så fick jag även choklad, istället för en blomma. tackar! 

nu sitter jag mest bara och väntar på att Big Brother ska börja. sen tänkte jag dra igenom nåt avsnitt till av soa, innan jag ska sova. tänkte ju ta mig upp och träna imornbitti innan skolan, alltid lika skönt att få det gjort. ja, så har min söndag sett ut. en fin söndag. nu ska jag ägna lite tid åt teven och äta lite snickerskakor. peace.

      
jag skulle också vilja ligga och mysa sådär med min stora kärlek ...

Rough and tough and mean.

goddagkväll till er få läsare som finns kvar här. fredag idag, och det känns väl alldeles förträffligt bra, inte sant? den här helgen kommer verkligen inte bli händelserik för min del, och jag är inte alls för nöjd med det. men, vad ska man göra åt saken då? det är ju bara en helg det gäller. men i alla fall. håller på och städar rummet bara för att sysselsätta mig. drog på mig en ansiktsmask tidigare, och när jag är klar med rummet ska jag färga ögonbrynen också. hade gärna uppskattat att få duscha idag med, men så verkar det ju inte bli. inte så konstigt det heller egentligen. 

praktik idag, mellan 10-14. det är väl fint det?! ja, jag gillar det. dock väldigt ont i kroppen så det blev ju jobbigt att stå efter ett tag. märks att jag blir ett år äldre snart .. usch. kom hem, slockna i soffan som alla andra dagar, käka några tuggor mat innan jag insåg att jag inte alls var hungrig. hmm? slapp i alla fall ta mig till sessan idag, för angelica hade redan fixat allting åt mig, så det fanns inget för mig att göra där. skönt, tänkte jag. då fick jag mer tid till att städa rummet. men vad gör jag då? jo, sitter vid datorn, kikar teve och dricker cola. ingen självdisciplin alls! men äh, mindre brydde jag mig. 

apropå ingenting. så slog det mig igår att de tre små orden; jag älskar dig har blivit en klyscha! endast för att alla missbrukar det. folk kan säga det till varandra efter typ en vecka nu för tiden? varför liksom? man lskar inte någon efter en vecka. så till er nu som känner er träffade av det här, skärp er förfan! det är aldrig vackert eller romantiskt att få höra det så tidigt. herregud. 

näe, nog för mig nu. kanske skriver mer sen, kanske inte. förmodligen inte. ska städa klart nu, sen ska jag prova lite kläder och se om jag ska ha kvar det eller inte. annars kanske jag drar till med en bloppis. HAHA. näe. skoja bara. dags att kila. peace!

Far jag kan inte få upp min kokosnöt.

vad ska man säga om den här veckan då tro? förutom att den varit oerhört lång, men kort på en och samma gång? men i alla fall. torsdag idag, vilket betyder en dag från helg. fyfabian vad skönt! har börjat med piller nu också. i tio dagar. antibiotika. och nej, det är inte klamydia, som jag fått förfrågan om idag. nej, har ett sår i nacken som ska bort nu! eller ja, typ. 

sitter i alla fall och kikar på bb nu, repris från igår eftersom jag missade. går ju liksom inte att missa nu när man börjat kika på det. tog ett tag dock innan jag började, men bättre sent än aldrig. men ja. ska ta mig ut en promenad efter det här i alla fall. känner att jag behöver det idag. 

men ja. imorgon är det praktik, sen väntar en lugn helg hemma framför mig. känns skönt. dock eftersom jag inte får inta nå slags alkohol nu med tanke på tabletterna. men det skiter jag i nästa vecka och kör då! aja. där har ni. vi hörs väl någon dag framöver. funderar starkt på att lägga ner det här med att blogga ...

Get up on the floor.

men godkväll då fuckers! söndag idag, och det börjar lida mot sitt slut. känns jobbigt. för den här helgen har vi bara haft ledigt en dag. det känns helt fel. men ändå, det har varit en fin helg. blev lite småsugen på öl i fredags, så tog mig hem till hanna olander för att dricka lite vin och spela tevespel. självklart slutade det med att vi gick ut? som alltid då. men det var fint. hade en fin stund med joline där på natten som verkligen uppskattas! i alla fall så gick man upp klockan 7 igårmorse för att ta sig till skolan. skulle ju ha modevisning på Ikea, så det var bara till att pallra sig upp skolan för att bli stylad, full som man var ... 
men det är alltid lika roligt. 

idag har jag inte gjort ett skit. jag har äntligen lyckats blivit människa efter så lite sömn som möjligt. farmor, farfar och farbror kom förbi på fm för att fira päronen eftersom de fyllt år. och det är ju roligt att farfar ens vet vem jag är? de satt ute på altanen när jag kom ut. 

farfar:
vem är du då? någon som är här och hälsar på också?
jag: det är jag som är moa.
farfar: jaha...

roligt. känner mig älskad inom min familj numera. aja. åkte hem till moster och duschade idag, kände att jag inte ville åka hem till brorsan och störa honom ännu en gång. känns som att han vill vara själv. även fast jag hade uppskattat att sova där inatt eftersom man ska upp och träna imornbitti. menmen. nu, alldeles precis nyss har jag kikat på bb. tro det eller ej? så nu kan även jag vara med i diskussionerna imorgon. näe, sova nu. prata sen. 


But I'm perfectly good at it.

nu äntligen börjar jag känna mig som en människa igen, rösten börjar bli bättre den med. härligt! även fast jag gillar att vara sjukt sliten. menmen. den här dagen har varit fin, faktiskt. mycket skratt och annat smått och gott, men det är ju därför jag tycker om mina flickor. 

i alla fall så ska jag ta mig ut i kylan nu alldeles strax. måste ju fan röra lite grann på mig nu när man suttit still i några dagar. eller ja, ni förstår vad jag menar. sen ska jag hem, göra iordning toast och te, och mysa ner framför teven eftersom desperate houswives börjar idag! fyfan va skönt, plus att cougar kommer efter. fint det! 

äh, ska sluta prata en massa trams. har ju ändå ingenting att skriva, så det är lika bra att bara skita i det. kan åtrkomma när det kommer nå vettigt ur mig. men till dess, ha det så jävla bra!

I may be bad.

då var alltså studentkryssningen över då. det var en fin resa. eller ja, en underbar resa för att vara ordagrann. dock hade jag gärna sett att den varit 48 timmar istället för 24 timmar. tiden gick så sjukt fort när man kom på båten, alldeles för fort. vips så skulle man kliva av. men man får väl njuta av det som varade. träffade riktigt sköna människor, både lite här och där. alltså, alkohol, fint umgänge och god mat. underbart! 

inte har jag varit nå bakis idag heller. kors i taket! det trodde jag faktiskt att jag skulle vara. med tanke på att man drack hela dagen igår också. men nejdå. full när jag vaknade imorse, sen blev jag bara piggare. fint det! dock är min röst borta helt och hållet nu. har pratat så sjukt jäkla mycket den här helgen och dessutom sjungit för glatta livet, så rösten fick ta stryk där, men vad är en kryssning utan stämband som går åt helvete? INGENTING! 

nu alldeles strax ska jag ta och krypa ner i sängen med staffan, som jag har saknat honom den här helgen. men nu så. är alldeles för trött för att ens leva just nu. ska bli fruktansvärt skönt. näe, kanske skriver mer imorgon, kanske inte. vi får väl la se det då. 


I was born to be brave.

äntligen var det fredag nu då. väskan är alldeles strax helt packad, pälsen färgad, naglarna målade, och musiken är också klar. fyfan va fint! helt underbart! imorgon drar vi alltså iväg på studentkryssning lördag-söndag. dagen har spenderats till att packa väskan, varit på praktiken och sen till slut taggat. tror det kommer bli bra det här jag. som hanna skulle sagt; man måste trot på´t! 

efter många om och men i alla fall så kan jag äntligen ha kläder på mig som vanligt igen. solade i onsdags, brände sönder mig självklart. jag har haft så ont! glidit omkring i sidenkallingar och ingen bh. faktiskt rätt skönt ändå om man bortser från smärtan. vill man vara fin får man lida pin. idiot som myntade det uttrycket. 

nu alldeles strax ska jag ta och sova. ska ju trots allt upp tidigt imorgon och göra klart det sista lilla. kolla igenom väskan ännu en gång, åka in till brorsan och duscha, sen så åker vi! awesome! näe. dags att fixa lite grann nu innan man kryper ner och sover lite med staffan. skriver kanske på måndag. beror på om jag hunnit nyktra till. haha.

So I don't look back.

godmorgon allesammans! som jag har längtat efter att få gå upp den här tiden igen efter en veckas sovmorgon.underbart! klockan ringde 04:45 och jag klev upp på en gång! så duktig brukar jag ju inte vara ändå. men som sagt. har man varit ledig en vecka är det enkelt att komma upp. frågan är ju om jag kommer upp lite duktigt imorgon? haha. 

har slängt i allting i väskan nyss och käkat lite frukost. nu sitter jag väl mest och väntar på att tiden ska gå. blir upp till skolan sen i alla fall. klänningskursen. och man kan ju nästan tycka att jag borde bli klar med klänningen den här veckan? fast i och för sig, ska ju syder fodret för hand..? kul. aja. har inge mer att säga just nu egentligen. kanske skriver mer när jag kommer hem, kanske inte. det får ni allt se. 




So speechless.

goddag folket. lördag och den här dagen kommer bli lika intressant som gårdagen, typ. ja, inte kommer den bli bättre i alla fall. men det är sånt man överlever om man är en superhjälte. har varit hem till bror på fm, och även handlat lite grejer till maten och så. nu alldeles precis nyss har jag färgat ögonbryn/ögonfransar och noppat iordning de. kände att det behövdes, plus att jag inte hade nå bättre för mig. 

nu sitter jag mest och inväntar maten; klyftpotatis och fläskkotlett. mums! tänkte ta mig en promenad upp till sessan efter det och göra iordning allting. orkar inte motionera mer än så idag, så hon får stå. tar tag i det imorgon istället. så ska jag försöka få ihop mina tänder idag också? haha, aa lät fel. men det kan vi ta någon annan gång.

för övrigt då? har inge mer att säga egentligen? det funkar det också faktiskt. snart är det skola igen. WIIIIHO! skönt som fan. får väl se om jag tycker det är lika skönt när den väl börjat. men det tror jag faktiskt. så får man komma igång med träningen igen också. har ju faktiskt bara tränat EN gång den här veckan, eller ja, som jag varit på gymmet i alla fall, sen har man ju försökt få tiden att gå här hemma också. fint. vackert. näe, nu ska jag kila faktiskt. 



Easy come, easy go, that's just how you live. Oh take it all, but you never give. Should've known you was trouble from the first kiss. Had your eyes wide open. Why were they open? Gave you all I had, and you tossed it in the trash. You tossed it in the trash, you did. To give me all your love is all I ever asked. 'Cause what you don't understand.

             

I can't breathe, but I still fight.

är så fruktansvärt rastlös nu så jag nästan klättrar på väggarna snart. från en fredag som var helt awesome, till en väldigt värdelös och tråkig fredag. vad hände?! jag är sugen på öl.. punkt slut. vill träffa nytt folk. vill åka iväg på kryssning redan nu, träffa ännu mer nytt folk. gå på bal med mina flickor och vara vacker, (kan jag säga så?) för en dag. brännboll för alla studenter och vara skitfull och utklädd en varm dag, och träffa ännu mer studenter som jag kan dela glädjen med. springa ut på trappan och sjunga för glatta livet att man äntligen gått klart skolan. jag vill ha sommar, värme och fint umgänge. det är nånting jag skulle vilja göra just precis nu. men, det är dumt dagdrömma när det är så långt borta allting. eller ja, allt förutom kryssningen. den förgyllar min vecka 10. det kommer bli en fin resa. 

aa, det är mycket som snurrar i skallen nu om allt underbart som kommer hända. det känns bra, men samtidigt jobbigt. ni förstår vad jag menar? ni som varit där, och ni som kommer dit. ni alla förstår vart jag försker komma med det här. 

har i alla fall planerat att jag ska börja planera lite vad jag ska ha med mig för kläder nästa vecka. prova lite olika outfits och se vad som passar bäst. har ju två klänningar klara, dock börjar jag bli lite osäker på den ena. nyårsklänningen .. jag har ju planerat att jag ska ha den med mig, fast jag ska ha den på efterfesten på goya. men, uhm. jag vet inte? visst, den sitter skitbra nu vilket den verkligen inte gjorde på nyår då den var för stor. men jag vet inte. jag har mina tvivel. kommer säkert slänga med den så att jag har nånting att ha på mig i alla fall. men sen då? dags att planera det nu, så att det bara är till att slänga ner skiten i väskan sen när man ska åka. låter utmärkt! 

jaja. nog om kläder och allt tjafs. det är bara en helt värdelös fredag som jag önskar att jag kunde spendera på annat sätt. istället tänker jag för mycket och fantiserar om alldeles för tokiga saker för att det ens ska nämnas här, eller någon annanstans för att vara exakt. det är tragiskt och patetiskt. fast det kanske är samma sak? vem vet? och nu är det dags för mig att kila iväg ...



I can't believe what you said to me, last night when we were alone. You threw your hands up, baby you gave up. I can't believe how you looked at me, with your James Dean glossy eyes. In your tight jeans with your long hair. And your cigarette stained lies. Could we fix you if you broke? And is your punch line just a joke? I'll never talk again. Oh boy you left me speechless. 

 

It doesn't matter if you love him.

fredag och nu är snart sportlovet slut också. skönt! klarar inte av att bara va hemma snart längre. det är fruktansvärt jobbigt. usch! men i alla fall. dagen har inte erbjudit mycket, och så kommer den även fortsätta också. var upp till sessan och fixa iordning allting på fm, och sedan bar det av in till stan för att sola. och nu har jag bara 4 solningar kvar så är man fräsch till nästa vecka. fint dä! 

väntar på att pappa ska komma hem någon gång så vi kan äta. kycklingsallad serveras det här hemma idag, och jag har fått valt tillbehören. feta ost, majs, broccoli, avocado, sockerärtor. mums! shit va hungrig jag blev nu då .. ska även ta och åka hem till brorsan ikväll och duscha. ja, hmm tänker ni nu. men det är så att vi inte har något varmvatten här hemma just nu, så måste åka till broder och låna hans dusch. snällt av han tycker jag. 

ja. annars då? har ingen lust alls till att skriva nånting överhuvudtaget nu längre. är så less på alla som klagar över hur jag är. ta mig för den jag är, eller stick! finns inget mer att säga.. hör av er på telefon om det är nå. 



It doesn't matter if you love him. Or capital H-I-M. Just put your paws up, 'cause you were born this way, baby. My mama told me when I was young, we are all born superstars. She rolled my hair and put my lipstick on, in the glass of her boudoir. "There's nothing wrong with lovin' who you are." She said, "'cause he made you perfect, babe." "So hold you head up girl and you'll go far, listen to me when I say." I'm beautiful in my way. 'Cause God makes no mistakes. I'm on the right track baby, I was born this way.

As you shoot across the sky.

jag är så jävla stressad nu så jag fattar inte vart jag ska ta vägen ens. som ni alla säkert redan vet, så är det ju studentkryssningen som gäller redan nästa vecka. och jag fattar verkligen inte hur man ska kunna skriva ut biljetterna?! även fast min fina vän jennifer förklarade det för mig, så  fattar jag ändå inte? betyder det att jag är riktigt jävla dum då eller? PLUS att jag upptäckte alldeles nyss att varken min legitimation eller pass är giligt. roligt!? alltså ska jag hinna göra ett nytt på lite mer än en vecka? aa jag hoppas det, annars sket det ju sig för mig big time. fan va less jag blir på mig själv. känner mig asstressad just nu. 

i alla fall så har det här varit en fin dag. en underbar dag för att vara exakt. var ut och tog en tur med sessan strax innan lunch, och sedan blev det en liten skön promenad runt halva byn. underbart! våren måste ju vara påväg åtminstone lite grann nu?! 

i alla fall så gick jag på stan igår innan jobbet med michelle. skulle kika om jag kunde hitta nån fin billig klänning som jag kan ta med mig på kryssningen, och där var den! en champangefärgad jättesöt klänning, för endast 99:- ! helt underbart ju! så fick det bli ett par svarta ballerinaskor till. aa, tänk er mig, i en söt liten klänning med ballerinaskor! haha. det är ju nästan lite roligt. 
men det är skönt i alla fall. för då har jag mina två huvud-outfits klara. 

aja. nu ska jag sätta mig och försöka stressa ner åtminstone lite grann då jag lyckades hitta biljetterna så de är numera utskrivna. fyfan va jag är bra. nu är det bara det där med legitimationen kvar ...

RSS 2.0