provar nya tangentbordet till paddan.

haha, det här känns ju egentligen jättekonstigt, men jag fick ju som sagt ett tangentbord av min älskling till ipaden, så jag var bara tvungen att prova det och se hur det funkar. och jag måste ju då säga att det är fantastiskt skönt! 

det här kommer ju vara perfekt till hösten då jag förhoppningsvis börjar plugga, att ta med paddan och tangentbordet och skriva anteckningar på istället för att släpa omkring på min dator som är alldeles för huge för att ha i handväskan. 

dock så fick jag lägga paddan som bilden visar eftersom att skärmen inte vrider sig när jag sätter i paddan i skenan i tangentbordet när jag använder blogg.se appen, men det blir ju bättre sen när man går in på just anteckningar. 

men detta är i alla fall ett tips till er som pluggar och har en ipad. köp ett tangentbord, mycket bekvämare och dessutom lättare för era axlar så man slipper bära omkring på en massa laptops. kan man lämna de hemma och skriva själva arbetet hemma på den sen :) 




Tappat 4kg

som rubriken lyder - jag har tappat 4kg! wohoo! ingen är lyckligare än jag och jag har faktiskt ansträngt mig denna gång. gått hem från jobbet ett flertal gånger + gått omvägar hem vissa dagar för att få en längre sträcka i benen samt att jag äter mindre portioner. ingen diet, utan bara motion och mindre mat. plus att ridningen har nog gjort sitt den också. jag är i alla fall glad, så därför var det lite extra roligt att köpa nya jeans igår. nu ska jag gå ner 4 till sen är jag helt och hållet nöjd med vikten. dock är det lite tråkigt då mina absoluta favoritjeans nu är förstora, men äh. jag kan alltid köpa nya :} 

& inte nog med det, så har jag klickat hem världens finaste klänning som jag ska ha på mig på bröllopet vi ska på i sommar. hittade den på nelly för några veckor sen, men sen när jag skulle gå in någon vecka senare och köpa den så fanns den såklart inte. skrev då upp mig på att jag ville ha ett mail när de fick in den igen, och det fick jag idag så gick fort som attan in och köpte den. en bra dag med andra ord! 

nöjd, nöjd, nöjd, nöjd. tjejen här är väldigt nöjd! 




Dumlemys, födelsedagskalas & en roadtrip

på tre dagar nu har det hunnits med mycket. i torsdags hade jag lite dumlemys, hann ut och rida innan det blev mörkt ute vilket var fantastiskt skönt! kunde man ta det lite lugnt efter med mockningen och allt sånt :} 

igår hade vi födelsedagskalas för mig & jessica, så nu är jag officiellt 22 år. kände redan igårmorse hur stel i ryggen jag blivit, höhö ;} 
fick i alla fall många fina presenter! bl.a. fickpengar till dess att vi ska åka till Barcelona, inväxlat och klart vilket är perfekt så jag inte gör av med pengarna på annat. av mitt älskade hjärta fick jag tre paket + att ett fjärde kommer nästa vecka :} men jag fick i alla fall ett tangentbord till ipaden, aromamassage + ansiktsbehandling och en appletv. så jag är supernöjd! 

idag tog vi en sväng till Barkarby, och med vi så menar jag mig & Johan och jessica & daniel. blev ett par jeans och ett par jeansshorts rikare, för endast 800 riksdaler, så jag är nöjd med denna dag! 

nu ligger vi bara i sängen och kikar fotboll och myser. kommer säkert somna när som helst känns det som. imorgon är det byte utav däck på bilen och middag hos mormor och morfar som gäller. 




Lördagsharmoni

åkte ut till stallet vid 12tiden - isch idag. hängde med malin ut på en galopptur till bergstig. riktigt roligt med lite sällskap, underbart väder och två taggade fuxar så vi kunde köra ett galopprace. 
det är det som är så himla roligt med att rida en ändå ganska välriden häst, man kan länga samtidigt som det är lika lätt att korta igen. så var ju inte min donna ska ni veta! fanns liksom inget mellanläge där inte. 

hur som haver. jag är glad över att ha fått en kompis så jag får komma ut såhär någon dag i veckan. jag mår verkligen så mycket bättre utav det. även fast han är väldigt speciell och ska testa mig ENORMT mycket så gillar jag honom. förhoppningsvis så släpper väl denna testperiod han är inne i nu. snart kanske vi till och med kan börja ta något skutt tillsammans också. det skulle ju verkligen vara pricken över i:et att få ta något språng. vi får väl se :} 

alla bilder är inte från idag, utan det blir bara en massa bilder ändå på min nyfunna kompis :}




Provar på Tradera jag åh!

har ju en tid tillbaka nu letat efter ett kranium (som jag alldeles nyss lärde mig att det hette, haha) och fick ju idag tips om att kolla på Tradera. så smart har ju självklart inte jag varit tidigare.. 
MEN nu har jag i alla fall hittat mig ett huvud som jag verkligen vill ha! leder ju budgivningen, dock är det ju en vecka kvar innan det går ut, typiskt nog. men med lite tur så kanske den inte stiger alltför mycket i pris. 

hehe, men förstå vad snyggt den skulle passa in sen i vårat nyrenoverade vardagsrum! nu vet ju ni i och för sig inte hur det ser ut, men jag får väl ta och visa er det då om jag får hem denna skönhet, haha kan man ens säga så?? 

ordbajsar...




Fredag, trött & hängig.

ja, rubriken säger väl allt egentligen. jag blir verkligen så himla trött på fredagar efter jobbet. 

blåser gör det ute också, för er som missat det, haha. hoppas det lägger sig till imorgon så jag kan rida utan att behöva tänka på att blåsa bort. om nu lilla hästen vill gå framåt. ridpasset igår bestod utav bockningar och stegringar, lite kasst och släng och ytterligare lite bockningar. ett under att jag ens satt kvar ... varför ens hålla på med en sån sport? & envis som man är så sitter man kvar och bråkar in i det sista. så jag hoppas det går bättre imorgon. 

nu ikväll ska jag inte göra nånting. ligger i sängen nu och här blir jag nog kvar. ska försöka orka bädda rent och ta en dusch i alla fall. mer än så kommer det inte bli gjort. ska krypa upp bredvid min prins nu och kramas. är verkligen på ett kramigt humör. haha, kramigt. kan man ens säga så?? 

ordbajsar ..
puss!




RSS 2.0