Motivation.

har helt tappat motivationen till allt nu på sistone. jag vill inte jobba (men gör det så klart ändå), jag vill inte göra nånting och jag vill inte motionera alls. jag vill helt enkelt bara ligga i sängen och sova hela dagar.

det är så jäkla trökigt när det blir såhär. jag vill så gärna hitta motivationen till att äta nyttigt, röra på mig, kliva upp på morgnarna med ett bra humör. men icke. just nu är det rena motsatsen.

så. vart hittar jag motivationen?


Iron man.

igår var vi på bio. igen. denna gången blev det iron man 3. fruktansvärt bra må jag säga. jag älskar ju de där filmerna. Batman (förutom den med jokern!!), iron man och the avengers. mina bästa filmer. tony stark kan ju vara min bästa karaktär genom tiderna. störtskön!

i alla fall. var väl bara det. inget läsvärt egentligen. men ett tips till er där ute om ni vill se en bra film, se iron man 3! lätt värt:)


En helt vanlig lördag.

jodå satte. gick upp i ottan imorse. redan klockan 6.00 gick vi upp. tog oss till bussen vid 7isch. det var nämligen dags för oss att leka sjörövare på de sju haven igen. en trevlig dag med lite öl och mat.

nu sitter vi bara ute på gården och chillar i eftermiddagssolen. har även tagit med alexander ut så han får lite frisk luft och får komma utanför väggarna en stund. var bara det. puss!


Sweat is fat crying, som alla säger.

5,94km, 50 squats & 50 situps rikare! 💪


Kick-start på dagen.

eftersom jag satt och beklagade mig igår, och det var så synd om mig och ditten&datten, så kände jag att jag var tvungen att göra något åt saken idag.

vaknade runt tio och gick upp och käka frukost. eller ja, där ljög jag. låg ju faktiskt kvar i sängen en stund och drog mig innan jag klev upp. i alla fall, till frukost blev det lite kvarg och hallon, en risifrutti och en smörgås. en härlig lördagsfrukost med andra ord.

nu är jag hemma igen, efter en 5,5km pw och en kvarts solning. har även gjort 50 squats och 50 situps. det är alltid en början. får väl se om jag lyckas hålla i detta eller om det faktiskt kommer bli vassen i år igen för min del. we'll see!


Så jävla munter.

idag är en sån dag då jag känner mig ful, äcklig och tjock...

...hatar sånna här dagar. när man ser sig själv i spegeln och vill kräkas över hur man ser ut. så, jag är med andra ord allt annat än munter idag. känner mig liksom arg och irriterad över ingenting. eller jo, att jag är ful, äcklig och tjock.

jaja. kvällens gotta blev i alla fall kiwi och passionsfrukt och ett glas vatten. och nej, det har inget med det faktum över hur jag känner mig, utan det är faktiskt riktigt jävla gott!

näe. nu måste jag försöka vara lite trevlig mot j innan det är dags att sova. puss!


En djävulsk romans

jaa. men då har pollensäsongen dragit igång. alla allergikers mardröm. så, johan ledsnade ur igår på mitt snörvlande och kliande ögon, så åkte till Apoteket efter jobbet idag och hämtade ut drogerna. 5 olika mediciner per dag + en annan medicin som jag ska ta om det krisar + min vanliga medicin. va härligt tänker ni nu. inte så härligt tänker jag.

i alla fall. utöver eländet med pollen, som egentligen ska vara en riktigt fin och trevlig årstid, så har min arm ballat ur igen. idag har jag haft så ont att jag mått illa. kan knappt lyfta den utan att det gör grönjävligt ont. det var med andra ord inte alltför roligt att jobba idag och stå och vika kakor... vilket har lett till att jag har ännu ondare nu. eller ja, just för tillfället har jag domnat bort helt och hållet, men det gör liksom ändå ont.

jaja. nog om eländet. nu ska jag och alexander mysa ner oss ordentligt i soffan tills min älskling kommer hem med lite kebab. puss!


Jaha.

har en så ofantligt tråkig dag idag hörrni! karln ligger och sover för han är bakfull, katten ligger och sover i solen och jag är vaken och springer upp och ner i tvättstugan. kul.

får väl se om de vaknar till liv eller om jag faktiskt kommer ha såhär grönjävligt tråkigt resten av dagen. who knows?? men åh andra sidan är det väl söndag och det är väl egentligen inte meningen att man ska ha roligt då heller. jaja. dags att kuta ner igen och vika tvätt.


Shopping-onsdag!

ja, som rubriken lyder. idag har det varit en rejäl shoppingdag med sandra. började vid 12isch på stan, hittade en del behövliga ting. tog oss sedan vidare till köpis och fortsatte shoppingturen där. MEN jag köpte faktiskt inte allt till mig själv. hittade även två saker till j också, som han ska få i en oväntad present.

känns bra att jag förnyat garderoben lite grann. behövdes kan jag säga. har varit så trött på allt jag haft.

nu ska jag mysa lite med älsklingen innan vi ska ta och laga lite mat. puss!


RSS 2.0