Söndag.

den här dagen, den här söndagen, har faktiskt, tror det eller ej, inte inneburit en massa söndagsångest som tyngt ner mig. nej, den här dagen har faktiskt varit ganska hyfsad ändå. dock kommer jag väl få en käftsmäll ändå tillbaka någon annan dag. men det är en annan dags problem.

i alla fall. jag fick mig en ordentlig sovmorgon imorse. vaknade 11.20 och jävlar i min lilla låda vad det var välbehövligt! låg kvar och drog mig en stund innan jag tog tag i frukosten. kvarg med hallon&jordgubbar, en kopp kaffe, ute på balkongen! sen blev det en tur i tvättstugan och få undan allting och byte av sängkläder.

så, nu är jag nyduschad och *trumvirvel* har nyrakade ben! alltså redo för att krypa ner i sängen. kanske en utav de bättre känslorna. att krypa ner i en renbäddad säng, nyduschad och med rakade ben. mmmmh :}

alltså ändå en helt okej söndag. imorgon är det måndag igen, tillbaka till verkligheten så att säga. får se hur jag mår och hur mitt humör är då. puss!


All I wanna do, is have some fun.

de senaste veckorna har jag inte varit mig själv. långt ifrån den glada moa. jag har haft gråten i halsen hela dagar, brutit ihop när jag kommit hem. knappt ätit och det enda jag velat göra är att sova. jag har varit ett vrak. allt det här för att jag verkligen inte trivs med vissas närvaro. jag har inte haft ork till nånting. har liksom bara stängt av allt.

j har ju självklart påverkats av det, och det har gjort att jag fått sånna skuldkänslor, men ändå inte orkat tagit tag i det. jag har försökt vara glad, även fast jag egentligen inte alls kunnat vara det. det är inte alltid så lätt att dra på ett leende när man inte alls vill det.

jag älskar min prins så oerhört mycket, så jag måste rycka upp mig, för våran skull. han har varit världens underbaraste människa som stöttat och hållit om mig när det varit som värst. jag har aldrig träffat någon som honom förr, han är liksom ljuset för mig. det är på grund utav honom som jag fortfarande gått upp på morgnarna. livet blir bättre, och med honom vid min sida så är jag övertygad om att allt kommer bli bra igen och jag kommer vara världens lyckligaste med världens finaste. han är mitt lyckopiller, min drog. all kärlek till dig min prins! ❤

jag älskar dig johan ❤❤❤


får ont i magen.

det är nånting som inte känns rätt. får ordentligt ont i magen och blir nervös. gråten finns i halsen den också ...


Hairbell

ni vet förr när jag skrev att jag skulle prova ricinolja till håret för att få det att växa snabbare. nåväl, det var i alla fall en flopp. mitt hår växte inte ett jota av den behandlingen. och eftersom jag så jäkla gärna vill ha lågt hår, så ska jag nu börja ett nytt experiment, nämligen hairbell. det är ett schampoo & balsam som tydligen ska göra så håret växer så mycket som tre gånger snabbare!

blev i alla fall tipsad av de här produkterna av min mycket goda och saknade vän Hanna Olander. så, nu håller vi tummarna för att det här ska få mitt hår att växa. tjingeling!


Saturday night live.

en skön helg har det här varit. gårdagen bestod inte av mycket. gick i princip hela dagen i morgonrock och mös omkring här hemma eftersom vädret egentligen inte ville tillåta annat. tog oss ut en sväng och köpte förfriskningar och flyttade bilen innan vi tog oss in igen. och jag har även börjat läst 50 shades of grey nu också. jag föll för grupptrycket och tog mig an första boken. och jävlar i min lilla låda säger jag bara. den är så bra! har bara kommit till sjunde kapitlet ännu, men ändå! och igår var jag för trött för att fortsätta läsa, så ska ta mig an igen snart.

idag då. då är det minsann tvättstugan och städ här hemma som gäller. försöka få ännu mer ordning. sen ska jag krypa ner med boken och försvinna ett tag till. :)


Spenat är underskattat!

idag har jag gjort mitt livs första spenatsoppa, den ni! och gott vare åh! koka ihop lite lök, spenat, mjöl, vatten, grädde och buljong och vips så var det klart! jag serverade det till mig själv med lite kräftsjtärtar och ett hårdkokt ägg. kanongott och enkelt.

så, vill ni ha ett mattips så har ni det där! gott, enkelt och snabbtillagat. nyttigt är det åh för den delen. lätt nånting jag kommer äta igen.


En givande helg trots allt.

ja, som sagt. det här har varit en givande helg, trots tidiga morgnar. igår var jag iväg och skrev högskoleprov för första gången. satt där från 8.20 till 16.20. kan inte riktigt svara på hur det gick då det är så svårt att veta egentligen. får se sen när jag får resultatet om jag lyckades knåpa ihop några poäng. på kvällen hände det inte alls mycket. tror att en sjuka slog till bara sådär ändå, så har gått med ont i halsen, toksnuvig näsa och skallevärk sen igår...

idag ringde klockan vid 8 så det var bara att pallra sig upp och käka en liten frukost innan vi åkte iväg för att jobba. egentligen var det inte alls tänkt att jag skulle ha jobbat, men eftersom johan hade så mycket ställde jag upp för hans skull, som den utomordentligt snälla flickvän jag är ^^. haha det gick bra att jobba ändå, även fast jag mår som nånting man kastat i soporna.

åkte till jula efter vi var klar, köpte trall och utemöbler till balkongen. kommer bli så himla mysigt i sommar när man kan gå ut och sätta sig där. det uppskattas med balkong ska ni veta! särskilt när jag inte hade det på min förra lägenhet. j håller i alla fall på och lägger dit trallen nu, medan jag städat upp lite i köket och i badrummet och fixat till vitrinskåpet.

ligger bara i soffan nu och hostar bokstavligen talat sönder halsen. när j är klar där ute blir det till att åka iväg till valbo och mata katten innan vi åker till mamsen och papsen och lämnar lite kattmat till de som vi längre inte kan använda, sen blir det att handla lite grann inför veckan innan vi får koppla av. härlig helg, måndag imorgon igen, och ingen kortvecka. uh -.- ses!


bra början!

sa ju igår att jag skulle få min feta röv ur soffan. så, idag kastade jag handskarna och traskade hem från jobbet. 3,87km blev det på tiden 36 minuter. det kanske inte är mycket, men det är något för min del i alla fall. som sagt, en början. tänkte försöka gå hem nu varje dag den här veckan, så ska jag pumpa till däcken på cykeln till nästa vecka så jag kan börja cykla till&från jobbet. + springa i trapporna med alexander.

var bara det jag ville informera om. att jag faktiskt gjort nånting bra idag.


Motioneras!

ja. när alexander var dålig fick vi order om att motionera honom och få honom att gå ner i vikt för att förebygga att det skulle hända igen. så, nu har vi alltså bytt foder och börjat gå ut med honom. jag har även tagit ut honom i trapphuset och sprungit upp och ner med honom några gånger om dagen. och det hjälper faktiskt! han har blivit lite smalare, och bra mycket aktivare, springer runt här hemma och jagar bollar och leksaker.

det har även fört med en annan positiv sak från det här. och det är ju att jag också får röra mig, det är inte mycket, men det är bättre än ingenting. jag menar, det känns ändå i benen efter att sprungit upp&ner 4 våningar typ 3 gånger om dagen. självklart så räcker det ju inte för min del, men jag får ju röra mig i alla fall och förhoppningsvis få lite motivation till att få upp röven ur soffan och få någonting att hända. det är dags att ta tag i det här sambofeta liv vi lever just nu. så vi ska även försöka komma ut och springa några gånger i veckan + att jag tänkte börja gå hem från jobbet då och då nu när det börjar bli ljust och skönt ute. måste ju ta vara på allt egentligen.

var bara det jag skulle säga. en riktigt winn winn situation det här!


RSS 2.0