Wake me up when it's all are over.

det är skrämmande hur nånting så bra kan vända och bli nånting så dåligt på ett ögonblick.


Love is rose, lust is the thorn.

snart så.


Femtio nyanser.

det är helt sjukt. sinnes faktiskt. började nyligen läsa böckerna "femtio nyanser" (ja, lite efter sådär) och jag är helt fast. jag har aldrig känt såhär för en bok. för en jävla bok!! jag kan inte lägga ifrån mig den, och när jag inte kan läsa så går jag i princip hela dagarna och funderar på vad som kan hända härnäst. jag har snart läst ut andra boken, vilket leder till att jag endast har en kvar efter att läsa. det gör liksom lite ont i hjärtat att ha den vetskapen. kommer sluta med att jag läser om böckerna, om och om igen.

och jag längtar till filmen kommer ut av dessa böcker. och jag hoppas verkligen att den kommer kicka ass! men till dess får jag nöja mig med att läsa om Grey och alla hans nyanser.

puss


I need your love.

jag skulle ville skriva av mig så mycket, och det är så blandade saker jag behöver få ur mig. men, jag vet inte hur jag ska skriva och formulera mig för att det inte ska tas på fel sätt.

det är mycket som bubblar i tankarna just nu. och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte ens själv vad det är.

men ikväll ska jag få träffa min saknade vän, hanna. efter 181 dagar utan varandra så kände jag att det började göra lite ont i hjärtat. men ikväll så intar vi balkongen med vin som bara vi kan :)


Something is missing.

det är just de här dagarna som man saknar det där lite extra mycket. det är just de här dagarna som jag önskar att jag fortfarande hade min lilla prinsessa hos mig.


RSS 2.0