We're soldiers, and soldiers bleed.

kan ju i alla fall börja med att säga att jag hade en fin födelsedag. var på stan med hanna på morgonen/dagen för lite kvalitetstid. sen blev det hem och göra iordning allting för gästerna.
fick ett våffeljärn, bag-in-box, parfym, pengar, en köksmaskin, matta och lite annat smått och gott ❤

annars, så vet jag inte vart jag har mig själv just nu. tårarna bara rinner. allt jag behöver just nu är mamma och pappa, bara vara där hos de. bara spendera lite tid med de jag älskar mest i denna värld. det är det jag behöver nu, inget annat. luta mig mot pappas axel och mammas lugnande händer mot pannan. jag behöver bli liten igen ...


27 mars 2012, 13:56

jag skulle kunna göra vaaaaaaaaaaad som helst för dessa två skor. de är så jäkla fina att jag får ståpäls.
tänkte bara säga det eftersom det är min födelsedag imorgon och allt.
höhö :}

May the odds always be in your favor.

är det bara mitt liv som INTE kretsar runt big-brother? ganska leds på allt som har att göra med det där nu. visst, jag kollar på det på söndagar, men inte så att jag blir förbannad över vilka som får gå ut/in. jösses människor!

för övrigt är jag inte ett dugg friskare. 20årig tjej söker medömkan från någon rar människa?!
mamma skulle ha kommit hit för att äta våfflor med mig idag, men eftersom jag blev värre under natten så kändes det bara dumt om jag skulle smitta henne. kokade därför iordning lite soppa till ma, dessvärre kunde jag bara få i mig typ tre matskedar sen ville jag inte ha mer. också ett stort tecken på att jag är sjuk - när jag inte kan äta, jag som annars älskar mat!

men i alla fall, blir därför hemma från jobbet imorgon och försöker krya ännu mer. jävla skitgrejer! meeeen, finns ju inget att göra åt saken heller eftersom jag blir helt slut i kroppen om jag går ut på innegården och tar lite luft, så om jag skulle jobba hinner jag väl kollapsa innan jag ens kommit dit.

näe, nu ska jag ta och trycka i mig lite medicin och krypa ner i sängen. och hoppas att jag är lite piggare imorgon åtminstone! :*


Dear John.

förra året åt jag penicillin fem, eller om det var sex gånger. trodde idag att det skulle bli första för i år. men som tur var slapp jag det, så jäkla skönt! trodde att jag åkt på halsfluss, ännu en gång, men turen var på min sida den här gången och jag slapp skiten. istället fick jag bara två olika hostmediciner, eller ja fick och fick är väl dumt att säga - fick det på recept så jag fick köpa det.

ja som ni kanske förstod med det ovanstående så är jag pissjuk. gick hem från jobbet igår med feber, trodde seriöst att jag skulle dö, men när jag vaknade imorse, gosse! har nog aldrig varit så nära döden, eller ja, skoja, riktigt så illa som det var för tre år sedan var det ju inte, men ändå. ringde mamma så hon kom förbi med lite soppa och glass - min älskade mamma! ❤ grinade som ett litet barn. jag har inte psyke till att vara sjuk - det funkar bara inte. ingen ro i kroppen att ligga inne hela dagar. så alltså när jag blir sjuk, så kan jag grina för vad som helst.

har legat i soffan hela kvällen och kikat på trassel och nu dear john. några av mina favoritfilmer, knaprat ipren, ätit glass och druckit c-vitamin brus. jag har precis tryckt i mig första dosen av medicin så ska alldeles strax sova. ska trycka i mig två ipren till innan så jag slipper febern, och hoppas på en natt fylld utav sömn. och så hoppas jag att jag mår sååå mycket bättre imorgon.

det var allt jag ville säga. har inte tid att vara sjuk nu så måste göra allt i min makt för att bli frisk igen. hoppas ni alla glada och friska människor har en trevlig lördag och sup lugnt!


Can you spend a little time, time is slipping away.

ååh, har varit så arg idag. har inte ens kunnat prata för jag varit så arg. men sen så, ju mer timmarna gick och jag insåg att det närmade sig helg med stormsteg blev allting genast mycket bättre! och nu är jag väl mer eller mindre på strålande humör. 

i alla fall. tänk att man kan göra en annan medmänniska så lycklig genom ingenting. idag när jag var iväg och solade kom det in två tjejer som också skulle sola (logiskt?), den ena tjejen hade inte tillräckligt med pengar, eller hon hade ju enkronor men man kan endast betala med tior där och hennes kompis hade inte så hon kunde låna ut heller, men så stiger moa wehlin fram och ger den här tjejen lite pengar så hon också kunde sola. vet inte hur många gånger hon tackade mig innan jag smet in i mitt solarium. men det är så roligt sånt där, att en sån där liten grej kunde göra henne så glad. alltid lika roligt! 

annars idag har inte hänt mycket. halsen har varit upp&ner under dagen, så tränade ingenting idag. har både haft ont och svårt att andas hela tiden, skitdrygt! och inte hjälper det med medicin heller, skitgrejer! men ja, var iväg och solade som sagt efter jobbet. efter det blev det hem och dra i en färgburk i skallen så jag fick bort min orange/grå/råttfärgade utväxt, så nu är håret fint igen. blev till att steka iordning lite pannkakor under verkningstiden. 

apropå något annat. för en liten stund sen slog det mig verkligen, jag fyller 20 år nästa vecka. det har liksom inte riktigt gått fram till mig än. visst, jag har varit exalterad över att fylla år, men det har aldrigt gått upp för mig att jag faktiskt fyller 20. tjugo hela vårar blir jag på onsdag nästa vecka.
tjugo år. det rullar ganska bra på tungan, men det känns ändå inte rätt. jag kommer aldrig mer kunna säga tonåring om mig själv längre. jag blir vuxen, på riktigt. vart har mitt liv tagit vägen egentligen? känns ju bara som igår när vi var hemma hos brorsan och firade mig för att jag fyllt 19 år, och som typ en vecka sen när vi var hemma hos joline&johanna och firade att jag blev 18. men nu är det alltså tjugo (20!!!) som gäller. två år har gått sen jag blev myndig, och nästa vecka får jag helt plötsligt gå på systemet. jaa, jag är i chock...

nu ska jag ta och trycka i mig en kiwi innan jag kryper ner i sängen. kan inte sitta här längre och fundera över mitt liv. det funkar ju inte riktigt så. imorgon är det fredag, och imorgon vankas bio med min vapendragare tomat-hanna, the hunger games, som vi längtat efter den filmen!!

Hand you another drink, drink it if you can.

blev ingen träning idag. tog vilodagen idag istället så jag kunde få se på hockeyn, som nu har gått till förlägning. mitt hjärta sitter numera utanpå bröstkorgen och rösten finns inte kvar. så jävla viktigt att få det till förlägning, då har de fortfarande en chans. en gång brynäsare, alltid brynäsare! ♥

annars idag ..
.. har gått och varit så förbannad och känt ilska i hela kroppen, höll på att rinna över där ett tag men jag höll mig. mamma och pappa kom och hämtade upp mig efter jobbet så jag åkte med dem till city gross och handlade lite grann innan vi åkte hem till dem för att kolla på hockeyn. skönt att kunna prata med både mamma och pappa om allt idag, att jag verkligen kan öppna mig sådär och de förstår min ilska, ni är guld värda!
i alla fall, kollade på de två första perioderna där innan jag fick skjuts hem, och har kollar på den tredje här hemma i hockeysoffan. satt och skrek för mig själv när brynäs gjorde 3-3, fyfan va bra granström! 

jaja. för övrigt blir jag så jävla förbannad när alla ska klanka ner på brynäs. folk vill inte inse att de faktiskt är bra och har bra spelare, därför sitter folk och klankar ner på dem och klagar. jag tycker det är så vidrigt bara. kan nästan inte ens kolla/lyssna på kommentatorerna - wikegård & boork, vidriga människor. brynäs gör alltid något fel enligt alla andra. blir bara irriterad. 

näe, det här har bara varit en hatisk dag. därför avslutar jag här innan jag blir alltför arg och glädjs åt sudden i scandinavium istället. brynäs i mitt hjärta!
silverräven!

Now I'll take you by the hand.

ja, det var det alltså konstaterat. jag är en kärring. lyssnade på P4 sportradion idag när jag gymmade. brynäs-frölunda stod ju på schemat, och eftersom jag inte hade möjlighet att se matchen med egna ögon fick jag helt enkelt ta saken i egna händer och lyssna mig igenom den. synd bara att de inte vann idag, vilket leder till ännu en match i scandinavium på onsdag, hoppas verkligen att de vinner då! viktigt att de kommer vidare till semifinal. 

annars idag då. ny vecka - måndag, som snart är slut. har en känsla av att denna vecka kan gå fort med tanke på att den här dagen bara flygit förbi. var ju som sagt och gymmade nu på kvällen, kondition - armar, axlar & bröst. imorgon väntas ett stenhårt mag- &ryggpass. ska köra en ordentlig hårdträning nu den här veckan eftersom det kommer bli lite halvdan träning nästa vecka med alla storhandlingar och födelsedagar som kommer äga rum. 

måndag - storhandla med mamma&pappa
tisdag - mamma och pappa kommer och hjälper mig göra iordning lite smörgåstårtor och pajer
onsdag - jag fyller
torsdag - jessica fyller
fredag - ledig dag
lördag - födelsedagsfest!!!
söndag - bakis
så ni förstår att jag kommer ha fullt upp nästa vecka, därav lite halvdan träning. men i alla fall. var och solade en svängefter gymmet också. 15minuter i sjuan. måste bli lite brun till lördag nästa vecka då jag ska ha en gul klänning, och då är det ju finast om man har lite färg på kroppen. hinner nog bli någon mer solning innan dess också. 

näe, för att avrunda detta allt-i-allo-inlägg så kan jag ju bara gratulera djurgården och dess fans till vinsten mot leksand idag. även fast jag tror att stockholmslaget åker ner i allsvenskan. nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag tar och kryper ner i sängen för lite sömn. godnatt :*
ps. sitter även och planerar min kommande halloweenutstyrsel för fulla muggar...

/mw. ♥
halloween 2009


halloween 2010


halloween 2011


Turn the lights out now.

Sara om The sun goes down, the stars come out.:
Hur länge har du tränat?

sv; ja, man kan väl egentligen säga att jag tränat nästintill hela livet. har spelat innebandy och fotboll och ridit, men då mina knän gick sönder totalt var jag tvungen att sluta med innebandyn och fotbollen och hade bara ridningen kvar. nu har jag också slutat med ridningen eftersom jag var tvungen att sälja min prinsessa då jag varken hade tiden eller råd när jag flyttade in till stan. jag har även gått på gym (som jag gör nu också) och det har jag gjort i 2½ år men med lite mellanrum sådär. men överlag kan man säga att jag tränat i 8 år på olika vis.



i en veckas tid har jag gått och varit lite nervös, alla ni som träffat och pratat med mig den här veckan kan nog säga att jag varit mycket nervös, höhö! men ja, gårdagen var en fin dag. jag hade verkligen riktigt trevligt och mysigt. första gången jag gjorde något sånt där, och måste ju också säga att det passar nog mig bättre också. men det var varefall trevligt och mysigt, mer detaljerat behöver ni inte ha det ;} 

den här dagen har inte varit direkt händelserik. vaknade vid 10tiden ungefär, kunde verkligen inte ta mig upp ur sängen så låg kvar till 12 innan jag förflyttade mig till soffan och låg där som ett slakt istället. efter att följt med som sällskap till tågstation åkte jag och handlade en sub, eller ja, jag skulle handla en sub men söta angelica bjöd mig på den. det gjorde nog min söndag det! efter blev det i alla fall hem till mamma och pappa. kom ju på att jag inte hann äta min paj igår när jag var där, så var ju bara tvungen att åka ut idag (fick även med mig en halva hem då det var så mycket kvar, tack! ♥) la mig till rätta i soffan och kollade på luleå-aik med papsen. höll mig vaken hela matchen, sen tvärslocknade jag i några timmar i fosterställning med två filtar. och apropå matchen. fyfan va surt det måste kännas för luleå att åka på sånt stryk när det var de själva som valde aik, för att de trodde de skulle vinna. haha! 
jaja, nog om det. vaknade till liv och satte mig bakom ratten och styrde hemåt. stannade på coop och köpte med mig lite bär&frukt hem, så nu på kvällskvisten har jag ätit jordgubbar, blåbär och hallon med iskall mjölk. så jäkla gott! 

ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen, måste bara trycka i mig en eller två knäckemackor med kaviar först, blev så sugen på det (!!!) så måste bara äta det lite snabbt innan sömnen faller in. en ny arbetsvecka väntar, med fruktansvärt mycket jobb - så förhoppningsvis swischar den här veckan bara förbi. för vet ni, idag är det endast tio (10!!!!!!!!!!) dagar kvar. jösses, åldern slår på en med stormsteg. haha :} även hårdträning står på schemat denna vecka.
näe, ville bara säga att jag hade en riktigt fin lördag igår. 

/mw. ♥

So let's go somewhere no-one else can see, you and me.

jag har kommit på ett ämne. nånting jag hatar. alla som känner mig vet att jag tycker att "hata" är ett alldeles för starkt ord för att använda, men det här hatar jag verkligen. 

det slog mig ordentligt idag när jag var på gymmet. så ämnet är alltså om folk & gym ...
tar det i punkt form och förklarar lite varför jag hatar det så pass mycket som jag gör.

* tjejer som går på gym för att kolla på killar ...
det här kan jag bara dö över. för det syns så jävla tydligt vilka som går dit för att spana. det är de här tjejerna som bara glider omkring. går max 5minuter på löpbandet innan de lyfter en hantel lite här och där, eller bara sitter vid en maskin. inte en endaste svettdroppe på hela kroppen, och håret är tillfixat och tuperat och sminket är på plats.

* killar som steker runt på gymmet ...
ja, det finns ju även killar i den där spanar-kategorin, men det är inte lika illa eftersom de faktiskt gör något. de tränar ju i alla fall. men det syns också så tydligt. sånna där som verkligen står och spännar upp sig och fixar frillan mellan varje set. fåfänga kan man ju säga. 

* folk som är rädda för att svettas, OCH för att det kan synas på tröjan ...
jag går på gym för att träna, och när man tränar då svettas man. det är en helt naturlig grej, det är bra att kunna svettas sådär också. svettas ut allt skit. egentligen hör den här till den första med brudarna, men det finns ju de personer som faktiskt är där för att träna (!) men inte vill svettas. fan, jag är ju typ dyngsur efter jag kört min kondition.

* folk som inte gör något utan bara tar upp plats och maskiner ...
sånt här stör jag mig också på. det finns ju de som är där bara för att. gör ingenting, utan sitter bara. värst är ju när någon tar upp en maskin man ska använda och sitter där hur jävla länge som helst. finns många sånna här på friskis. 

och till det värsta av allt, det jag hatar mer än nånting annat!

* par som går till gymmet och ska hålla på och pussas och grejer ...
det här är en sån sak jag bara vill spy över. återigen, de som känner mig vet att jag hatar sånt här. jag fattar inte. fel och träna om man går på gym?! man går väl förfan inte dit för att visa upp sitt förhållande. säger absolut ingenting om de par som går dit och gör sitt, men idag var det ett par där. killen gjorde lite av sitt, sen svansade han efter tjejen och de pussades, och lika tvärtom. hon gjorde sitt sen svansade hon efter honom och de pussades, återigen. uuuuuuuuuuusch! och det här blir jag riktigt förbannad över också, bara jag nu ens när jag skriver om det. så det här slutar jag prata om innan jag blir för arg. 



haha, ja. apropå allt liksom. men kände att jag var tvungen att ta upp det här. tror nog att det finns många som håller med mig om det också. näe, nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova. godnatt*
/mw. ♥

And I decided you look well on me.

måndag. första dagen på den nya veckan. den har bara rusat förbi. ska ta och hoppa in i duschen alldeles strax innan jag kryper ner i sängen. har ju både hunnit med att gymmat och solat efter jobbet så man är ju lite halvsnuskig sådär. 

blev ett bröst-armar-axlar pass idag på gymmet + kondition, innerlår & rooooompa. så skönt att vara igång igen. hade ju feber hela förra veckan så det blev ju sådär med träningen då. men nu så. blir ett pass på morgonen imorgon, så tänkte försöka komma i säng tidigt idag så jag orkar ta mig upp. börjar ju en kvart tidigare imorgon också eftersom jag fått i uppgift att dra igång ugnen imorn. så ansvarsfull jag är!

jaja. inget vettigt med det här i alla fall. sånt onödigt inlägg. men jaa, så kan det vara ibland också. godnatt*

/ mw. ♥


You hit me like the sky fell on me.

vilken tröttsam söndag det här varit då. jösses! vaknade halv9 (??) imorse och började göra mig iordning för att åka ut till åbyggeby. vi skulle fira mamsen idag istället för på tisdag när hon egentligen fyller. därav har den här dagen varit tröttsam. alldeles för mycket folk som är alldeles för högljudda. och nu här i mars är det extra mycket av sånt eftersom vi alla fyller den här månaden typ. brorsan slutet av februari, mamma på tisdag, pappa på lördag, jag den 28 och jessica den 29 och sen morfar, farbror och kusin (alla tre!) den första april. alltså flera tröttsamma dagar att vänta den närmaste månaden.

imorgon är det i alla fall starten på en återigen ny vecka. hoppas att den här veckan går fort så det blir helg. nog för att jag är lite halvnervös över helgen i fråga, men tror ändå det kommer bli roligt. förhoppningsvis! haha :}
näemen, så man kan kanske få sova ut lite grann också. har ju vaknat på tok för tidigt den här helgen egentligen. halv9 både lördag och söndag. märks att jag blir äldre ...

gårdagen var fin i alla fall. hanna kom hit runt halv7 tiden ungefär, satt och pratade ett tag innan vi knatade iväg till solarieöarna - bränd 2 av 2. min kropp och solarium går fan inte ihop längre eftersom jag lyckats bränna mig två gånger nu. inte bra! för jag vill ju hinna bli brun till jag fyller så jag kan ha min/hannas gula klänning :}
nu kom jag helt från ämnet ...
... men hade i alla fall riktigt roligt igår med min bästis. kikade mellofinalen, åt gurka och dip, drack cola och var allmänt trötta med noll hjärnkapacitet. så jäkla sweet!

jaja. jag funderar i alla fall på att gå och sova snart. alldeles för trött för att orka hålla ögonlocken öppna. men känner att det är lite för tidigt än så länge, så tänkte försöka hålla mig vaken i alla fall en timme till, sen får det fan bli godnatt för min del - skiter fullständigt i hur mycket kärring jag blir av det ...
var bara det jag tänkte säga.

/mw. ♥


You cast a spell on me, spell on me.

hur mycket kärring är jag om jag går och sover den här tiden, en fredag?? kan knappt hålla ögonen öppna längre. helt slut i både skallen och kroppen. den här veckan har ju både gått snabbt och långsamt. minuterna har gått så fruktansvärt sakta medan timmarna gått fort. ingen ordning på nånting med andra ord. men den här dagen har varit fin. jag var på riktigt bra humör från det att jag vaknade till nu när jag ska sova. riktigt fantastiskt om jag får säga det själv! med tanke på att jag inte ens kunnat varit glad en timme på senaste tiden. 

har i alla fall dansat och sjungit en hel del på jobbet idag, och kan nog tänka mig att de flesta tycker att man är lite halvstörd sådär, men man måste faktiskt kunna bjuda på sig själv ibland också! så jag struntar i det + att dagen går ju så mycket fortare också om man kan ha lite roligt till musik samtidigt som man jobbar. 

gjorde egen dip till fredagsmyset idag också, philadelphia-ost, salsa och riven ost. nomnom* och så äter man det med nachochips. verkligen hur jävla skitgott som helst! och så cola till såklart, men det var ju givet. jaa, och nu ska jag som sagt gå och sova. alldeles för trött för att sitta vaken här själv, när jag egentligen är så fruktansvärt sällskapssjuk. så det är lika bra att förflytta arslet till sängen istället. och apropå ingenting, jag har världens skönaste soffa numera. godnatt peeps! 

/mw. ♥


I'm glad you came.

på tre veckor har jag inte sovit en hel natt. i tre veckor har jag varit grinig, ledsen, omöjlig ja nere helt enkelt. och idag kom jag på svaret. ett sånt simpelt svar på mitt humör. jag har varit utan snus nu i tre veckor. nikotinet börjar gå ur kroppen mer och mer. det har varit flera dagar som jag varit nära att köpa mig en dosa, men jag har hållt mig. för jag ska fan sluta! 

sen visst så har jag ju inte varit mig själv innan heller, och det har att göra med så många andra anledningar. även fast jag är påväg tillbaka till mig själv igen så skulle jag ändå behöva en paus. en paus på sissodär 1-2 veckor. så från och med den här lönen ska jag börja lägga undan en slant varje månad så jag kan åka någonstans. kvittar om jag åker själv eller med någon, men en paus behöver jag i alla fall. försöka komma iväg i slutet av augusti eller nå liknande. det är mitt mål från och med nu. utomlandsresa. fan vad jag ska åka iväg, och fan vad jag ska njuta! 

för övrigt ska jag gå och sova snart, som den kärring jag är. inge pigg alls den här veckan. tränade bara mån&tis, sen har jag haft feber. har ju dock inte råd att vara hemma och krya heller, utan måste jobba ändå. men därför ska jag sova i alla fall, och dels för att jag inte sovit mycket alls på sistone. 

var bara det jag skulle säga. apropå allt. annars så är det bara 20 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dagar kvar till jag blir vuxen på riktigt, och jag börjar drabbas av ordentlig åldersnoja. herregud, hur ska detta gå? jaja, godnatt! :*

/mw. ♥


My universe will never be the same.

idag har varit  en bra måndag. jag känner på mig att det här kommer bli en bra vecka! har stått och diskuterat våren & sommaren idag med kicki och nu är jag sjukt taggad! en planerad utomlandsresa med skönaste gänget, semester, sol & bad. ja, jag är pepp på livet igen. 

åkte hem och käkade direkt efter jobbet, pratade med mamma i telefon en timme också. jag älskar min mamma ♥ behövde verkligen prata ut med någon som förstår exakt vad jag menar. tack bästa du! tog mig i alla fall ner till gymmet i vanlig ordning. armar-axlar-bröst stod på schemat idag + den dagliga konditionen i en timme och innerlår och rumpa. 

nu ger jag mig själv en varm klapp på axeln och cred för det jag lyckats göra.
nu väntar sängen på mig :}


skam till den som ger sig! 

/mw. ♥

And all that counts is here and now.

vet att jag sagt länge nu att jag varit påväg tillbaka till mitt riktiga jag igen, men förra veckan hade jag en rejäl svacka. jag hade sån panik över livet och ringde och både skällde och grät till mamma om dagarna. allt var bara kaos. jag var kaos.

men nu, nu kan jag verkligen säga att jag är tillbaka. visst, det finns väl självklart lite finslipning kvar innan jag är helt 100 igen, men det är på god väg nu i alla fall. jag har tagit tag i mig själv. jag har orkat gjort något åt mitt liv. nu tränar jag för fullt för att nå mina mål, min vikt och muskelmassan. 6 dagar i veckan tränar jag, minst 1½ timme varje gång. jag tänker på vad jag stoppar i mig och jag är glad. jag har gått och lyssnat på jag skrattar idag med ison&fille. min pepplåt här i livet. och det är även en liten bit ur den som jag ska tatuera. bara för att påminna mig själv om det. 

idag har jag hunnit med så mycket! jag har verkligen tagit vara på dagen. vaknade runt halv11 tiden men lågkvar och mös i sängen ett tag med alexander. gick upp och iväg till affären på en gång och köpte hem en del grejer. gick hem, gjorde iordning lite lunch innan jag började plocka lite här hemma. sen råkade jag ju somna i soffan en timme, men tyckte inte det gjorde så mycket, utan jag drog mig upp ur soffan och tog mig till gymmet där det blev 1 timmes kondition och en halvtimmes styrka och en kvarts stretching. åkte hem och gjorde iordning mat innan jag högg in ordentligt på disken och städningen. älskar när det är städat och fräscht! dock har det ju inte blivit så mycket med det på senaste tiden eftersom jag direkt lagt mig i soffan efter jobbet och inte rört mig förrän jag lagt mig i sängen.

men jag är glad att jag är tillbaka. jag har gjort så mycket förändringar i mitt liv de här veckorna. allt för att komma tillbaka starkare än någonsin. och nu tänker jag tacka för mig och krypa ner i sängen. måste ju ladda upp för den kommande arbets- & -träningsveckan!

/mw. ♥

jag skrattar idag
kanske gråter jag sen
jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
så jag lever idag, idag, idag
morgondagen är för långt bort men vi är här idag
så jag lever idag



RSS 2.0