You can't see my heart.


termometern står på -25 grader, men inte fan hindrade det mig
från att ta en promenad inte. ja, det är bara att sätta på sig typ alla kläder man äger sen är det bara att börja traska. och med musik som sprutar in öronen så bryr man sig fakiskt inte så mycket om kylan som egentligen borde bita sig fast i kinderna. jag är helt enkelt en superkvinna! har precis tagit feta kvällsmackan, och till det dricks det cola. ja, det där med att sluta dricka cola, det gick liksom upp i rök det. men what a heck ..! och apropå det. alla som känner mig i grund och botten vet hur mycket jag kan äta, och att jag blir sjukt hungrig direkt efter jag ätit, aa sån är jag i alla fall. och då med tanke på mängden mat jag trycker i mig så borde jag naturligt gå upp i vikt. och här kommer det sjukaste. ställde mig på vågen igår bara för att jag och brorsan skulle jämföra vikt, låter sjukt men ändå. hade i alla fall gått ner 8kg .............. |-) palla det? näe inte direkt. fattar inte hur fan det kunde gå till så? för jag är verkligen ett fetto när det väl kommer till kritan. och det vet ni om kära vänner. allt skit som jag stoppar i käften. aa, I'm in chock! shit, aja. måste ta och skriva klart den där jävla dagboken från praktiken nu också, eftersom det är betygsgrundade och den ska in imorgon, jamen det är ju alltid lika roligt. plus att jag har typ mer än hälften av dagarna att skriva om, moa jobbar hårt. men ja, nog om detta. dags att ta tag i pennan och hugga in, pennan ska verkligen glöda ikväll. haha, näe nu pratar jag bara en massa strunt.

so long suckers!


Take a gun, and count to three.


ok, jaa. gårdagen var väl fin. lugn och skön. helt ok. kallt bara, men det gjorde
inte mig så mycket. mhm, det var ju roligt att man blev väckt halv 9 imorse ..!? kände verkligen att jag skulle behövt bra nog mer sömn. men ja i alla fall. är typ nyss hemkommen. david är här, den enda som jag verkligen tycker om i min familj egentligen. ju längre tiden går, desto mindre klarar jag av att vara hemma. jag känner att jag vill bort härifrån. jag har kanske varit hemma i typ 25 minuter nu, och jag är redan less. det är bråk och skrik hela jävla tiden. så därför planerar jag att gå och sova ett bra tag nu, för att slippa höra allting. så ja. jag antar att det bara är till att höra av sig om det är nå.

so long suckers!

I am not a whore, but I like to do it.


jag är så nöjd över mina inköp idag. den gul/vitrandiga tischan är jag lätt
nöjdast med. sen jeansena var bara nånting plus i kanten. ja, gick i alla fall runt på stan och kikade ett tag, blev inte alltför länge eftersom det toksnöa och jag hade skinnjackan. jajjemensan, ni läste rätt. jag är så trött på vintern nu så jag intalar mig själv om att det börjar bli vår och sätter på mig skinnjackan. är huvudet dumt får kroppen lida som man brukar säga. men ja. åkte och hälsade på i mina gamla hemtrakter efter stan. alltså sätra. tycker inte om att vara där, beror nog på allt skit som hände där också, men jaa. vad gör man inte för lite smörgåstårta egentligen? ;; haha, väldans gott må jag säga. och det var bara till mig dessutom. åt så mycket att jag praktiskt taget rullade ut till bilen efter.

broder tuck var här på besök idag också. väldigt trevligt att träffa honom igen,
eftersom jag saknat honom så jävla mycket den senaste tiden. och det är alltid lika trevligt när han kommer hit för att äta när han har slut på mat. kom fram till en sak han och jag idag i alla fall. min dator är sönder. aah, jätteroligt verkligen. så måste ju ta och lämna in den nu då. mhm, ska väl bara komma på ett smart sätt att spara allting på först bara. men ja, har varit ute på en promenad även idag. och lika mycket snöa det idag som igår. att det aldrig tar slut. jag blir så mör ..! skitsamma. ska väl alldeles strax ta mig till a-berg för lite vanligt fredagsmys sådär, eller ska jag kanske säga ovanligt? äh, jag vet inte. men det är i alla fall kvällens planer.

so long suckers!

Jag älskar dig, du älskar mig, jovisst vi ljuger bra tillsammans.

de senaste två timmarna har spenderats ute i kylan med angelica.
det har varit riktigt skönt och mysigt faktiskt. alldeles tyst medan det toksnöar. faktiskt de enda gångerna som jag tycker om när det snöar. mhm, nudå? vad kommer hända här i livet? funderar starkt på att krypa ner i sängen snart. är sjukt trött. kanske har det med att göra att jag legat som ett slakt exakt hela dagen, eller ja. förutom när jag skottat snö och tagit en promenad. men annars. ska ta en kvällsmacka eller nåt sen krypa till kojs. en shoppingdag väntar ju ändå mig imorgon. så ska jag gå in och hälsa på linn medan hon jobbar och sliter, medan man själv bara går omrking på stan och chillar. riktigt skönt. näe. nu: kvällsmacka, borsta gaddarna, soooooova!

so long suckers!

Trust me, I'll be there when you need me.

WIIHO! äntligen så funkar mitt internet igen. jag blir helt handikappad
utan internet. i drygt 12 timmar har jag varit utan internet, utan någon uppkoppling över huvudtaget. så ja, gissa vad jag har gjort? jag har varit ute och skottat snö hela jävla dagen bara för att jag ska tänka på annat. för så fort jag kommit in så har jag börjat tänkt på att jag inte har haft nå kontakt alls med omvärlden. men nuså! jag är kanske världens lyckligaste just nu. ge mig internet och skor så är jag lycklig. jag känner verkligen en lättnad i både kropp och själ nu. jag har helt seriöst suttit och skakat hela dagen för att jag inte haft nå internetuppkoppling. snacka om patetisk människa egentligen. men vafan. alltså, det har nästan varit värre att varit utan internet än telefon. och då är det illa om jag tycker så, eftersom jag inte heller klarar mig utan min kära telefon. men ja, nu är jag tillbaka. dock inte på min dator, den har jag lust att slänga in i väggen eller något liknande, men det här får duga så länge. jag är lycklig ändå.

snart ska jag ta mig ut i kylan och ta en lång och skön promenad,
jag känner att det behövs efter en sån här stressig dag som denna. jag längtar till imorgon så jag får inhandla lite nytt till garderoben också. kommer bli skönt med lite nytt, för det behövs det med. visserligen är det lite mer somriga kläder som står på min lista, men what a heck. man ju måste ju förbereda sig lite grann. för rätt som det är så slår det bara till sen är det sommar och sol. sköööönt! ska försöka ta mig iväg i tid imorgon är det tänkt. kanske åker med pappa imorgonbitti så har jag allting redan klart sen. jaa, så får det nog fan bli. slipper jag åka ner på stan mitt dagen när jag kan sitta här hemma framför datorn som har bestämt sig för att fungera igen ;; haha. näe, nu ska jag ta och röra på fläsket. kanske skriver lite mer sen igen om hur lycklig jag är just nu. för jag lovar. det kommer ni nog få höra ett tag till, mihihihihihii! :')

so long suckers!

Been holding this pain inside for so long.


haha, men allvarligt. kolla på bilden. jag ser helt jävla förstörd ut, typ krossat
hjärta 2000. fattar inte heller, för den kvällen var så jävla bra, och jag såg ut sådär innan man drog på sig aftonklänningen. haha! men ja, bilden bjuder jag på ;; har precis legat och sovit ett bra tag med katten typ över hela kroppen, ja bokstavligen talat. och nu började jag fundera. jag vill spendera pengar! funderar starkt på att ta mig ner på stan på fredag då pengarna kommer in på kontot och handla lite nytt till garderoben. såg en skitsnygg tischa på JC när jag kikade runt lite med linn idag, och den är ett måste. så jävla läcker var den. den var vit/gulrandig, killtröja. så jävla snygg, och den måste jag ha. blev helt förälskad i den vafan. och sen ett par jeansleggings från vila. också skitsnygga. ja, det måste jag ha. måste ju ha nåt somrigt till mina finfina skor som jag fick med mig hem idag. vill att det att ska bli fredag NU!

har suttit och funderat lite fram och tillbaka nu. och frågan är ju om jag orkar ta mig
ut i snön på en promenad. den behöver ju inte alls bli lika lång som mina andra promenader, men känner att jag behöver lite frisk luft ändå. skiter i om det är typ en meter snö utanför dörren. var ju tänkt att jag skulle träna idag, men det sket ju sig fullständigt, så nu sitter man ju här och chillar i soffan istället. och det är egentligen inte ok. jag lovade ju mig själv att gå ut och gå varenda dag till gymkortet låg i fickan. fast dagar som denna borde det vara ok att sitta inne och chilla. fast. kanske inte med en cola och en chipspåse bredvid mig, eller? jag måste ut, så jag känner mig lite duktig idag. så kan jag komma hem sen och ta en varm dusch och en varm kopp te efter det. gud så mysigt. och tända lite ljus på det. ja, då kan det ju egentligen inte bli bättre. då kan jag ju i alla fall unna mig nånting gott.

träffade på lollo idag också på bussen hem till våran lilla by ute i buschen.
våran stora fråga var i alla fall hur fan man kan vara så trött egentligen? jag fattar inte. om jag hade tid skulle jag lätt kunna sova bort flera dagar. men nejnej. man måste tvinga sig upp för att tvinga sig själv att vara vaken. det är insane. kan det bero på vädret tro? jaa, tänk vad pigg och fräsch man skulle känna sig om det blev sommar här och nu. men istället är det snökaos utanför dörren. kanske är det som gör det. jävla snö. blir less. men det visste ni ju redan. nej. nu ska jag fan vara duktig och ta mig ut. vi hörs så länge.

so long suckers!

Send me away, far away, to better days.


sista dagen är gjord nu då. och det känns förjävla sorgligt måste jag säga.
det är så fruktansvärt sorgligt. jag och elin stod och typ grinade ikapp inne på DinSko innan jag åkte hem. de har ju  varit så underbara hela högen, och det kommer kännas konstigt att inte träffa de dagligen längre. men det ordnar sig säkert. fick i alla fall skorna på bilden av de. syns inte så bra, men det är i alla fall mintgröna tygskor. sjukt mysiga. vill man göra mig lycklig så ger man mig ett par skor, spelar ingen roll om det är klackisar eller tygskor, jag blir helt överlycklig ändå. så nu har jag ett minne från min praktik därifrån i alla fall. ska bara ta och knyta om de eftersom jag måste ha skorna knytna på ett speciellt sätt :$ skulle ha tränat idag, men blev inge med det inte. får se vad det blir för mys istället? har i alla fall planerat att sova sjukt länge imorgon, så nånting måste jag ju göra. näe, ta en pn nu så jag kan va vaken länge ikväll ;;

so long suckers!

They say I should leave this streets behind me.


jamen godmorgon då alla narkomaner, alkolister, jaa va ni nu än är.
håller på och gör mig iordning med musik som sprutar ut från högtalarna. om 25 minuter kommer pappa och hämtar mig, och det är mycket kvar att göra till dess, men jag hinner väl förhoppningsvis. annars blir det ju pretty jobbigt. men det ska nog gå. vaknade i alla fall av att katten stod utanför rummet och skrek, så det var bara att kliva upp och släppa in spektaklet .. men ja, dags att gör sig iordning. ta det lugnt i snöstormen.

so long suckers!

When gun shots just watch us, run quickly.


så sitter man återigen här. har tänt en massa ljus runt omkring mig, dricker te
och njuter av kvällen. min bebis åkte precis iväg, så inte får jag mysa med henne nå mer idag heller, men. jag antar att jag får mysa med mig själv då istället, det är jag ju ändå ganska bra på. haha. näe, nu ska jag inte vara sån, elleeer? ;; man ska ju faktiskt vara sig själv, och nå annat har jag då inte tänkt mig. imorgon är det som sagt ssta dagen på DinSko för mig, sen är jag ledig fyra dagar sen börjar skolan igen. myspys.

apropå ingenting, så har jag en fråga till er!?
varför tycker vissa att sexprat är så jävla dåligt? att man blir en dålig människa för att man diskuterar den saken? det har jag aldrig förstått. som jag, jag fick klagomål förr av en "kompis" för att jag skrev om sex i min förra blogg. so what? jag fattar inte. jag pratar jämt om sex, med typ vem som helst egentligen. för jag menar, varför ska man skämmas. och nej, jag gör det inte för att jag vill ha uppmärksamhet, det finns det andra sätt för. jag är bara sån som person, öppen. och om folk inte tycker om det jag skriver, och måste ta det på msn och bara klanka ner, så varför ens läsa? inte för att jag tagit upp det ämnet nu så mycket i den här bloggen, men om jag skulle göra det. läs det inte i sånna fall om ni är för känsliga för det ämnet.
"du är inte sån som pratar om sånt, du har blivit så annorlunda. varför ens skriva sånt där, vill du skämma ut dig själv?" fuck heller, jag har länge varit den jag är idag. bara det att man inte haft rätt personer runt omkring sig för att kunna vara sig själv. för enligt vissa måste man spela vuxen och absolut inte prata om sånna grejer. men om jag säger såhär: man ska vara barn så länge som möjligt. det är nånting ni haar missat, och det är det som avgjort vilka ni är som personer idag. så till er som är precis som jag. skit i de som tror att de är äldre än vad de är, och prata om det ni vill. det haar ni rätt till. de riktiga kompisarna kan man prata om allt med. så känner ni att ni inte kan vara era själva och säga det ni tycker, byt umgänge. det är bra med en omväxling ibland.

HERREGUD!

so long suckers!

You're never gonna kick me down.


mhm, sitter för stunden och myser med min bebis, eller ja. hon somna nyss, men det är
mysigt ändå. så jävla gó, och vi har kommit fram till att hon tycker om att titta på hockey också. jag satt med henne i knät och kollade på första perioden av skellefteå - färjestadmatchen, hon satt och tokskratta verkligen. så jävla söt! mjaa, idag var jag med om en uppenbarelse. jag började tänka på hur mycket jag saknar fotbollen/innebandyn, och att jag nästan skulle göra vad som helst för att börja igen. så kom jag på den saken jag aldrig tänkt förr. och det är att jag är helt inkompotent med vänsterarmen/handen/foten/benet. jag kan inte göra ett skit. eller jo, det enda jag kan göra, det är att jag måste hålla innebandyklubban åt det hållet, annars så är det inte så mycket mer.  som t.ex. när jag spelade fotboll, jag lära spela på högerkanten så jag fick använda högerfoten, för mitt vänsterben fanns liksom inte ens med på världskartan då. och, jag skriver med höger, jag äter med höger, jag gör annat med höger ;; allt jag gör, gör jag med höger. haha, snacka om inkompetent människa. tycker faktiskt det är coolt för de folk som kan göra allting med båda sidorna av kroppen. men inte jag inte. nejnej, det är ju bara onödigt. och lika mina tvångstankar .. att jag alltid måste sätta på mig högerskon innan den vänstra, och likaså med vantar och strumpor. haha, kan inte ni berätta nå av era tvångstankar så slipper jag känna mig helt utanför här borta (aa)

men i alla fall. nu har jag slutat levt i den tidigare drömmen. nu känner jag äntligen igen
mig själv igen. blev lite rädd för mig där ett tag. men nuså, back on track. och det är när det är såhär som jag egentligen mår som bäst. mhm så är det faktiskt. tro det eller ej, men det är då alla mår som bäst, men det är det ingen som inser. och jag säger inte att jag är en ensamvarg och allt sånt skit. man kan tycka om folk ändå även fast man bryr sig om sig själv. nog om det nu i alla fall. sitter här med hunden i knät och lyssnar på härlig sommar/partymusik och längtar nå sjukt mycket till sommaren. speciellt till den 28de juni då det bär av till borlänge för en veckas supande. det kommer bli underbart. right?
näe, nu ska jag nog dra på mig lite varmare kläder och ta mig ut på en promenad. måste passa på idag, eftersom det skulle bli snöstorm imorgon tydligen? :| när fan ska vintern ta slut egentligen ...?

glöm inte bort att du är värdelös.

so long suckers!



But I get up again.


ja, idag har varit en bra dag ändå. vaknade i tid, hann käka värsta gourméfrukosten,
hann ta mig till bussen i tid, och jag blev erbjuden jobb idag! mhm, även jag kan vara duktig ibland. sjukt nöjd, är så jävla skönt att veta att jag har ett jobb nu som jag knappast kommer tacka nej till. men ja, det är i alla fall endast två dagar kvar nu som min tid som praktikant på DinSko. och det känns ändå sorgligt på nå vis. kommer ju sakna brudarna, men åh andra sidan får jag träffa mina pinglor dagligen sen igen, WIIHO! mhm, men i alla fall. var och köpte lite smått och gott till mina arbetskamrater idag. en korg fylld med vindruvor, physallis, jordgubbar och flera kilo godis, så det ska de få av mig på onsdag. jag kan vara gullig jag också ibland, även fast det kanske krävs mycket för att jag ska vara det. menmen. sitter här och lyssnar på lite björn rosenström med lite tända ljus runt omkring mig. väntar på att saften ska börja rinna innan jag kan sova ;; haha, näe. nu ska jag allt ta och läsa ett till kapitel i min kära bok, den verkar ju faktiskt helt ok hittills, peppar, peppar ta i trä.

so long suckers!

I get knocked down.


idag ska jag vara duktig har jag bestämt mig för. även fast jag är sååååå sjukt trött
så ska jag ta mig ut på en promenad, flytta upp alla mina behörigheter till rummet ovan, sen ska jag unna mig själv att börja läsa en bok. den ni! det trodde ni nog aldrig om mig inte. men det är inte vilken bok som helst heller, utan det är snabba cash. tänkte att ibland kan det ju faktiskt vara bra att läsa boken innan man ser filmen, för då har man nånting att jämföra med. plus att jag inte har nå bättre för mig än att läsa den där jäkla boken. vi får väl se om den håller sina mått. men i alla fall. papi är iväg och köper pizza till mig nu. slog faktiskt till på nånting jag aldrig smakat förut. så även jag gör ett framsteg där. kanske blir en liten pn tills han kommer hem? mhm, så får det fan bli!

so long suckers!

Gårdagen i bilder.


jag måste ju då säga att gårdagen var bra, mycket bra dessutom.
åkte till öster först eftersom mina kära s-hamnsbor hade agerat mästerkockar endast för min skull. så det blev lite wook och annat smått och gott. sjukt mysigt. gjorde oss iordning och sen bar det av hem till herr och fru malm/olander/söderberg.

haha, finns inte mycket att säga egentligen.

ölen knäpptes i alla fall en efter en. och det var så sjukt jävla gott. moa+öl=FOREVER!

maggan och jag som alltid är lika mysiga med varandra. kvällen fortsatte vidare hemma hos basse med en massa trevligt folk, öl och wii. kunde inte ha blivit så mycket bättre än såhär faktiskt. trivdes så jävla bra under hela kvällen. ja, fler bilder finns ju alltid på face;an om det är nånting ni tyckte att jag missade att visa ;;

so long suckers!

partypooper

tjatja! första gången jag bloggar från en telefon. wöwöwöwöw känner nig tuff nu jag ;; sitter och dricker öl nu och bara njuter. malman hälsar hon också. nu ska jag vara social.

so long suckers!


You're a criminal.


och så kör vi igen då brudar!
har precis färgat håret och ögonbryna, är taggad till 1000 inför ikväll. det var så jävla länge sen jag knäppte en öl nu känns det som. batterina till kameran är laddad också, för ikväll börjar vi om. ny dag, nya tag! kommer förhoppningsvis bli suveränt, det blir det ju alltid annars, så varför inte ikväll? peppar, peppar ta i trä ..? har väl egentligen inte så mycket mer att säga. ha det trevligt ikväll folket, sup lugnt nu ;;

so long suckers!

It's not fair and I think you're really mean.


nu känner jag att dagen börjar lida mot sitt slut. jag är slut som människa. helt slut i skallen. ja, det är mycket som hänt nu på senaste tiden, och det har nog blivit alldeles för mycket för mig. allting kom som en bomb helt från ingenstans. det är inga som helst tankar som snurrar i skallen på mig heller, utan det är bara helt tomt. på ett sätt är det ändå ganska skönt, att slippa sitta och tänka en massa grejer. men ja, eftersom förhoppningarna gjorde en tvärnit så har väl tankarna gjort detsamma kan jag tänka mig. nu är vi i alla fall på G med rummet, fotot är uppe och det blev faktiskt väldigt bra. nu är det bara resten som ska upp, men det ska jag och papi fixa lite med imorgon. jag trodde, för en nanosekund att det här året kanske skulle kunna bli lite annorlunda, nytt år ny start liksom. men det verkar som att det kommer förbli detsamma. ja, visst det har ju inte gått sådär skitlång tid heller, och jag vet att jag borde ge det en chans. men eftersom ingenting blev som jag tänkt mig, så är jag bara missnöjd helt enkelt. hade en kanonstart, men kom aldrig riktigt in i mål. och frågan är ju om jag kommer göra det också? jag dog liksom efter vägen, och jag var inte den enda som gjorde det heller.

jag är inte deprimerad eller något sånt, så ni behöver inte få nå tankar om en massa skit.
det har bara varit för mycket nu. jag föll så långt så väldigt fort. och där har ni felet. just nu håller jag bara på att försöker klättra mig upp till toppen igen, där jag ska vara. där jag var innan. men som ni alla säkert redan vet, så ramlar man bara längre ner ju mer man kämpar sig uppåt. det kommer liksom hinder ivägen som gör att man måste börja om från ruta 1 igen. man måste liksom låta allting komma av sig själv. verkligen allting. man kan inte tvinga sig själv att göra saker. man kan inte ställa för höga krav på sig själv eller någon annan, det slutar bara med att man blir missnöjd med allting. jag har slutat att ställa en massa krav på mig själv, det lönar sig ändå inte. visst, vissa krav är väl helt ok att ha på sig själv, men till rätt mängd av det.

sa tidigare att jag inte hade några som helst tankar längre. och det är faktiskt sant.
just nu tänker jag inte ens på det jag skriver, utan det är fingrarna som gör hela jobbet. det känns inte ens som att det är jag som skriver det här nu heller. och jag tycker själv att det är så jävla obehagligt med en sån här känlsa, när man bara känner sig tom. och nej, jag känner mig inte såhär nu för att jag tycker att det saknas nånting i mitt liv. för det gör det inte. jag har världens underbaraste familj och vänner, tak över huvudet, en säng att lägga mig i om kvällarna och mat som står framdukat på bordet. så nej, jag saknar ingenting. det är bara en känsla jag har i huvudet och i magen ändå. jag får rysningar genom hela ryggraden när jag sitter här nu och skriver ner allting. kanske är det för att jag är trött? eller för att jag saknar mina vänner så oerhört mycket som gör att jag känner mig såhär. det känns liksom som att ingenting är detsamma längre. all gemenskap som bildades på så kort tid, är bara helt bortblåst. och så ska det ju ändå inte kännas tycker jag.

ja, jag vet då ingenting längre känns det som. förutom att jag inte alls är långt ifrån ett nervsammanbrott. det har varit så jävla mycket. allting kom så fort att jag inte har hunnit acceptera själva läget, och det skrämmer mig som fan. att inte ha kontroll över sig själv är det värsta som finns.

storebror, var är du när jag behöver dig som mest? </3

Paper planes.


ok, det är helt sjukt hur mycket kläder en människa kan ha egentligen.
jag har hållt på med mina kläder sen jag skrev det sista inlägget, och det minskar aldrig heller. shit. tror jag måste skänka bort lite till de behövande. för faktum är att, jag inte ens använder hälften utav allting som för stunden ligger på golvet utanför garderoben. men sen ska man ju ha ork också att rensa ur allting också, och det känner jag att jag inte orkar just nu, så då slänger jag ju bara in allting istället så blir det liggandes där till nästa gång jag får för mig att städa garderoben, vilket ungefär händer var fjärde år eller nåt sånt. så afrikanungar, ni får stå ut ett tag till. men snart så, ni ska få mina kläder. jag behöver de ju inte längre satt. men ja, nu kom päronen hem också, och då måste jag bli klar med kläderna. pappsen ska ju ändå börja fixa och trixa där inne nu. finns ju alltid på telefonen, så ring gärna och uppehåll mig ett tag? (A)

so long suckers!

Caught in a bad romance.


eftersom jag fick sluta så väldigt mycket tidigare för brudarna inne i stan,
ska jag ta och göra en kraftansträgning. ska ta och börja med en storstädning nu. flytta upp alla mina kläder och liknande grejer till rummet där uppe. göra iordning här nere så det blir lättare att städa ur. funderar på om jag ska skruva ihop mitt fina soffbord också, eller om det kanske får vänta? jag vet inte. vill bli klar så snabbt som möjligt. sen kommer pappa hem och ska börja tapetsera. jag är ivrig .. ska åka iväg och hämta lite papper om det som händer också. kan ju vara bra att ha, eftersom hon sa att det här antagligen kommer hända fler gånger eftersom jag är så öppen som person? ja, jag fattar inte jag heller vad som menas med det. men ja, jag får väl helt enkelt sluta vara så öppen då. ska tydligen inte vara så hjälpsam heller, så hepp. det fick bli en makeover på min personlighet tydligen. elleeer? näe, nu ska jag ta och börja med renoveringen av mina rum.

so long suckers!

If you want to make a change, just do it.


ja, linnet och strumpbyxorna på bilden är det som fick följa med mig hem igår.
och där har ni den blåa färgen om ni undrar. har hört att hanna har försökt förklara vilket slags blå färg det var på linnet, och där har ni det. älskar det! menmen. i förra inlägget skrev jag om att jag upplevt något väldigt obehagligt. och nu har jag fått svar på varför. det är ingenting jag tänker ta upp här i bloggen, utan vill ni veta så finns jag alltid på msn eller på luren för er som har något av de två alternativen. har planerat att gå och lägga mig nu för att göra ett försök till att somna. är dock inge trött alls, så vi får väl se hur det går med den planen allt. imorgon är det fredag, och det betyder att pappa ska sätta upp fotot i mitt nya rum. FINALLY! så kan ju jag också få börja och göra det lite mysigt. då har jag nånting att pula med i alla fall. ja, för övrigt idag då? har inte gjort sådär skitmycket. jobbat, tagit en pn, myst med min favoritkille och varit ute och gått en långpromenad. jo, jessica var här med min lilla bebis också, så har även hunnit myst lite med henne också under dagens lopp. hon har ju blivit så stor nu, och så rund om kinderna! men hon är söt ändå, och jag älskar henne oavsett om hon ser ut som en liten knubbsäl. jag måste också säga att igår fick jag svar på alla mina frågor och funderingar jag haft inom mig, och det är verkligen en lättnad måste jag säga. så slipper jag gå och fundera över om jag gjort nå fel eller si och så. för det blev lite väl många funderingar nu mot slutet, men inte nu längre! imorgon kommer mina pinglor hem till gävle också, råmysigt! det är ju ändå här de borde vara tycker jag. fast just nu är de ute och firar fröken dammbro som fyllde hela 19 vårar idag, så ett stort grattis till henne också. och apropå att bli en stor flicka, så är det bara 65 dagar kvar nu, sen så ska vi supa oss dyngraka, jävlar amalia! kommer gå fort. och jajustja! ni vet då när jag sa att jag ville att det skulle gå fort till praktiken slutar. det är bara fyra dagar kvar nu och det känns ändå lite sorgligt. har ju trivts så jävla bra med brudarna på DinSko, och nu är det snart slut, buhu. ska försöka söka jobb där så man kan träffa de gamla godingarna och även tjäna lite snabba cash samtidigt. haha, jaa. oj shit. det blev visst ett lite längre inlägg nu än vad det brukar bli i vanliga fall, men det gör ju inge. ingen har ju dött av att läsa några rader extra, elleeer? näe, dags att borsta gaddarna och försöka sova. ska ju upp om 6 timmar ändå ....

so long suckers!

Someday.

ok, det här har varit en helt jävla sjuk natt ....
gick ju och la mig tidigt igår för jag behövde verkligen sova ut. redan vid halv 11 somnade jag, men jag hann fan inte sova länge förrän jag vaknade av att det kändes som att någon försökte strypa mig. men självklart var det ju tomt i rummet. jag somnade om, och samma sak hände igen. och nej, det var ingen dröm. det kändes helt sjukt. efter andra gången när jag skulle försöka sova gick det verkligen inte. det kändes som att någon stod och kollade på mig. det var verkligen skitäckligt. så ja, fick väl inte ihop alldeles för många timmar av sömn inatt. men, jaja. nu måste jag käka gourméfrukost (stavning?) sen åka till jobbet.

so long suckers!

Why don't you just get it?

hmm, mycket tankar som snurrar just nu. både bra och dåliga.
det är liksom allt mellan himmel och jord. och kommer väl antagligen inte kunna somna på grund av de här tankarna heller. men jag måste försöka. imorgon är det en ny dag. ny dag, nya tag. det är så jag måste se det. jag skulle ju ta mig i kragen och börja leva igen. jag har liksom levt i en dröm de senaste veckorna, och nu är det dags att vakna till liv igen.

I'm not sober all the time.


ok, idag har jag varit kanske hur duktig som helst. tränat lite sådär och tagit en
långpromenad på det. har typ precis kommit ut från duschen, och nu har jag smörjt in hela kroppen, tänt lite ljus och dragit på sovkallingarna. ska väl ta och göra flätor i håret nu, kika lite på teve, sen lägga mig i sängen och lyssna på mina karlar. bättre dag än såhär kunde det nog inte bli. imorgon är det torsdag, och sen är det faktiskt helg, och vad händer då folket? jag har då ingenting inplanerat. vi får se vad det kan tänkas bli för äventyr. näe, nu ska jag ta upp dagboken och skriva ner lite anteckningar.

so long suckers!

You do something to me that I can't explain.


idag har jag varit så trött så det är inte sant. jag har inte haft kontroll på munnen
överhuvudtaget. jag har sagt saker som jag inte alls tänkt sagt. sagt saker som inte ens borde ha nämts. och typ skrattat så jag grinat åt ingenting verkligen. ja, jag vet. jag är ett klappmongo, och jag trivs som det, take it or leave it ;; jag har tänkt att överraska er idag också. det blir ingen pn för mig idag. jag ska försöka hålla mig vaken. så därför får jag absolut inte lägga mig ner förrän jag ska sova ikväll. gå ut och gå värsta rundan haar jag tänkt, sen sätta mig i duschen och chilla järnet. ja, jag sitter ner när jag duschar, det blir så mycket bekvämare på nå sätt. idag på lunchen gjorde jag och hanna sällskap med varandra, som alla andra dagar i och för sig, men ändå. käkade på mcd, lite därför också som jag måste ta värsta rundan idag. efter gick vi och strosade inne på H&M och twilfit. ett linne och ett par strumpbyxor följde med mig hem, och det gjorde det även för hanna. så imorgon ska vi vara lite fjortis och klä oss likadant. men kan ju bara berätta att det blev ju i alla fall inte samma färg på linnet, hade väl varit liiiite överdrivet annars, elleeeer? dags att kanske ta och göra sig iordning. eller ja, om en stund i alla fall. först måste jag chilla ett tag.

so long suckers!

Take me all the way.


jag förstår verkligen inte. oavsett om jag går och lägger mig tidigt eller sent så är jag
lika jävla förbannat trött ändå dagen efter? klockan har ringt sen typ 7 imorse, och jag kom upp nu .. det säger ju allt. vaknar ju inte den första timmen som kycklingen skriker. jag har sagt det förr, och jag säger det igen. det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt! speciellt när man är ungdom, då behöver man ju sova ffs. men näe, det förstår inte den äldre generationen minsann. åh, näe. dags att göra sig iordning nu då, fast vill egentligen ringa och sjukanmäla mig .. men ja, medans jag jobbar får väl ni andra roa er med nå annat så länge.

so long suckers!

Pull me further.


ok, jag kan inte sova ...
... sitter och lyssnar på mina karlar och sjunger med istället. man blir bara förälskad i musiken. det är helt sjukt. varenda låt har en mening. jaa, och nu sitter ni säkert och tänker att jag är en jävla konstig brud som somnar till sån här musik, men prova. jag lovar. ni kommer aldrig sova bättre. man behöver inte lyssna på texten heller, utan det är själva musiken som förtrollar än. varenda låt är så jävla bra också. jag är såld på den här sortens musik. älskar det verkligen. lyssnar på det dagarna ut. tänk er egentligen. om man lyssnar på ballader och skit när man ska sova, börjar man bara lyssna på texten och tänka på en massa skit som passar in. visst, man lyssnar väl på själva texten i den här genren också, men oftast inte. pain och wake up är ju helt klart de bästa låtarna de gjort. gör mig en tjänst och lyssna på de. you wont regret it, trust me. kommer väl antagligen sitta uppe ett bra tag till och bara njuta av musiken som för stunden sprutar in i mina öron. gör det ni måste så länge, så hörs vi imorn!

so long suckers!

Push me under.


förstår ni hur duktig jag varit nu?! från bussen hem till mig brukar det ungefär ta 20 minuter för mig att gå i vanliga fall, men nu gick jag mer än dubbelt så långt på 35 minuter! tror jag aldrig någonsin gått så fort som jag gjort idag. shit, jag är så jävla grym! jag känner mig stolt. och nej. jag gör inte det här för att jag vill gå ner i vikt. trivs med vikten, vill bara komma i form igen. blev en lite för lång vintervila kanske? ;; bara det att den vilan har pågått sen i september. HAHA! men nuså. även jag kan ibland. ska väl ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag faktiskt sova. funderar på att njuta lite ikväll också, elleeer? ;; näe, dags att mingla.

so long suckers!

Joel Kinnaman.


ok, lite läcker är han om man tittar riktigt noga. men skulle aldrig betala för att
ligga med honom, som jag sagt att jag skulle kunna göra för så många andra ;; haha! näerå, men helt ok. men man måste liksom titta riktigt jävla noga för att hitta det där lilla, lilla extra. kan inte sätta fingret på vad det är heller. men utseendet är det nog inte ändå .. hmm?

To make you realize.


så jävla underbart att sluta tidigt idag. så nu ska jag ta mig en pn på sissodär 5 timmar.
är så jävla trött så det är fan inte sant. den här dagen har väl egentligen inte varit den bästa för mig egentligen. började med att försova mig totalt, så när jag skulle bege mig till bussen snöade det ute, och jag är så jävla less på snön nu, och SEN när jag står och ska låsa cykeln, kommer bussen och åker förbi mig bara, så fick stå ute och vänta i snöovädret på att att papi skulle komma och hämta mig. det är helt sjukt vilket dåligt humör jag varit på. so don't mess with me today. näe, dags att sova ett tag.

so long suckers!

Tell my father.


näe, nu har dagen börjat gått mot sitt slut. väntar bara på att saften ska börja rinna lite så
man kan somna gott sen ;; haha, aa ok. det där lät helt fel, men då har ni ju alltid nånting att fundera över. har planerat att krypa ner i sängen och somna in alldeles ljuvligt till lite three days grace, rise against och volbeat. kommer sova hur underbart som helst förhoppningsvis. och kanske nån timme till än vad det blev inatt. men jag klagar inte alls. hade det hyfsat mysigt ändå. orkar verkligen inte gå till jobbet längre. det känns liksom inge kul längre. och så ska det ju ändå inte vara? men jag har verkligen ingen som helst lust att gå upp på mornarna längre. måste börja ta mig i kragen nu och sköta det här snyggt. det är ju ändå trots allt ganska viktigt ..
näe, sluttjatat om det nu. dags för sängen, har ju ändå bestämt en dejt med john blund. kan ju bara inte missa den dejten, kan ju bli trevligt? ;;

so long suckers!

So tell my mother.


kan någon snäll och vänlig människa ge mig lite sommar och sol? (A)
mhm, har ännu inte tagit mig ut på promenaden. somnade visst ..? och nu måste jag låta kläderna bli lite varma innan jag drar på mig de, annars kommer jag få styva nipplarna 2000! känner att jag skulle gärna vilja ha lite värme nu också. kanske solar imorgon om jag slutar tidigt? funderar faktiskt starkt på det. annars då? jo! glömde berätta att min käre vän bentittaren kom in på jobbet idag. och idag pratade han till om med oss!? haha, jaa. vet inte vad man ska säga. han är typ som en blandning av hela gänget från en annan del av köping. det är lite mats, lite linda, lite micke men mest är det nog tobbe. haha! kan göra en realityshow om bara honom. hmm, eller njae. han skulle nog platsa bäst i outsiders. men jaa. päronen håller på och tapetserar för fullt här i kåken. tycker att de kan bli klar snart så att vi kan hänga upp mitt foto och göra iordning till mig? men nejdå. här har jag köpt en massa grejer för att göra det mysigt. men inte gör vi iordning det åt mig inte. blir lite putt över det i alla fall. måste bara ta upp en sak nu medan jag ändå har er på tråden. idag. jag vet inte vad det varit med mig? jag är varken glad eller ledsen, jag har bara gått omring och känt mig typ som en zombie ..? måste ju bero på de antal timmarna sömn som jag fick till inatt, eller också att jag blev totalväckt en timme innan jag skulle upp? ;; haha, jaa. vet då inte. lite roligt ändå. för har någon pratat med mig så har jag inte ens reagerat på det. utan har typ bara skitit i det. aja, nu borde ju kläderna mina blivit lite varma i alla fall. dags att vara duktig.

so long suckers!

I've done the best I can.


precis hemkommen efter en väl hårt arbetsdag, eller? ;; njae, så jobbigt har det inte
varit ändå. det enda som varit riktigt jobbigt med den här dagen, det var väl egentligen att komma upp imorse när alla låg och snusa och sov så gott? men, duktig som jag är, tog jag mig upp. dock inte alltför pigg, men what a heck. hanna tyckte i alla fall att jag såg bakis ut när jag mötte upp henne på stan, och det är ju roligt när man egentligen bara är trött som ett jävla as. menmen. ska väl ta nånting att käka nu, sen ut på min dagliga promenad. ni ser, jag lever upp till mina mål ;; köpte ett nytt fotoalbum efter jobbet också, så nu jävlar ska det skickas efter bilder. näe. nu ska jag gå och mysa med min favoritkille, a.k.a missen. så ..
.. hörs då!

so long suckers!

I am a lion down in the jungle.


ååh, jag skulle fan vilja åka utomlands nu. funderar på att ta pengarna vi får nu och
åka nånstans där det är varmt. ta en sista minuten liksom. det skulle vara så jävla skönt och bara komma bort en vecka eller två. till nå varmt ställe där man bara kan njuta och  ha det så jävla bra. jag känner att det är precis det jag skulle behöva nu. fast kommer ju antagligen inte åka själv, så om det är någon som vill följa med så är det ju bara att säga till. tänk er vad skönt att ligga på stranden med en iskall drink i handen. sen bara gå ut och mysa på kvällen. skulle ju vara helt underbart. bara tänka på sig själv ett tag. mhm. sjukt sugen ...

so long suckers!

There's a possibility.


ok, nu tar jag mig i kragen. det är dags för en skärpning nu. såhär kan jag inte hålla på.
men som sagt, har absolut inga förhoppningar kvar, utan tar det som det kommer, om det kommer. det har liksom varit så mycket nu på senaste tiden, men nuså. det är dags att klättra upp igen. och jag vet att jag kan. nu ska jag gå in för träningen till 100% och bara fokusera på det. det mår jag bäst av. och tänkte bara upplysa er om att jag gör det för min egna skull. finns ingen anledning att göra det för någon annan :)

so long suckers!

I don't give a shit.

finns ingen anledning till att sitta uppe och tänka igenom allt skit.
för vem försöker jag egentligen lura? jag var helt såld där ett tag, och nu vet jag fan inte längre. så därför tänker jag skita i det här ett tag. krypa ner i sängen och inte tänka ett skit. det är bäst så. hör av dig om det är nå ..

Grundlurad.


rolig helg det här har varit, eller inte. sjukt tråkigt. hade planer för igår, men ja,
det blev ju som det blev med de. hade väl egentligen inte räknat med så mycket annat heller. och idag, jaa. inte mycket som händer. la familia+jessica och daniel sitter och kikar på hockey, men känner att jag inte riktigt är på humör för det. känner bara för att lägga mig i sängen och sova. känner att jag börjar få feber nu också, och då blir allting bara jobbigare. jag kan bryta ihop för vad som helst. och självklart sätter ju en massa tankar igång. men de är helt förståeliga nu efter allt som hänt, eller ska jag säga; efter allt som inte hänt? jag kan ju säga att det var sista gången jag tog vatten över huvudet och hade förhoppningar. jag som redan hade svårt att lita på folk, det är ju inte precis bättre nu. men ja. vad ska jag säga? det blev för mycket för fort, och se bara hur det gick!? mhm, som ni märker har jag ganska mycket att tänka på nu, och det är det som gör att jag bara vill gå och sova för att inte tänka. vill inte gå tillbaka till jobbet heller på måndag. jag vill tillbaka till skolan. till allting som hände där och som fick mig må bra. saknar liksom gemenskapen med alla, allt snack som vi hade. det är sånt som får mig att må bra. det här har gått för långt. jag skulle kunna göra vad som helst nu för att få komma tillbaka till skolan. förhoppningsvis kommer de här femton dagarna som är kvar gå fort. det är i alla fall vad jag hoppas. det enda som jag faktiskt har förhoppningar kvar om ...

so long suckers!

Me love.

http://bullanochmaggan.blogg.se/2009/october/tillagnad-var-basta-moa.html

jaa, nu sitter man här. sitter och lyssnar på låten joline och johanna
tillägnat mig. de är bara för gulliga. tycker att det borde vara dags för de att komma hem snart igen. alla mina pinglor har typ försvunnit? vissa har inte tid, vissa orkar bara inte och sen är vissa inte ens hemma. så eftersom jag inte får tillbringa min tid med dessa brudar, sitter jag och kikar på bilder och lyssnar på låten om mig om och om igen. nu kan jag den till och med utantill. jag tänker på er flickor!

Bodyart.


funderar starkt på att gadda mig igen inom kort tid. vet inte riktigt vad jag vill ha,
men har tänkt på en text som går från nacken och ner längs ryggraden en bit? sen har jag ju även fått förslag om att bygga på den ovan lite grann. men hur jag ska bygga på den vet jag inte riktigt. vill göra nå fint i alla fall. är sjukt sugen i alla fall på att ta in lite färg i kroppen. har också funderat på att göra brorsans stjärntecken bredvid mitt som jag har vid foten, fixa till det lite grann så det blir snyggt, för just nu ser det bara förjävligt ut. hmm vet då inte riktigt. kom gärna med förslag om ni har några? :)

so long suckers!

It's a fools game.

ok, inte roligt. börjar känna att migränen börjar krypa fram sakta
men säkert. blir en sömnlös inatt då alltså, eftersom jag antagligen kommer ligga och skaka helt för mig själv. se ut som ett klappmongo helt enkelt. tur att folk slipper se en så. mhm, ska tänka på mina pinglor medan de har det roligt i dimman ikväll. öla imorgon kanske? ;;


YES!

fyfan va skönt. sån jävla lättnad måste jag säga!

It's on.


haha! 3Dskiten jag och force gjorde i ettan på bilden. faktiskt den enda uppgiften
som jag gjorde, och lyckades få G ;; haha. ja, det är fredag och vafan händer? ska ut och gå om ett tag, men sen då? är sjukt sugen på att festa, men dock är inga av mina partypinglor i närheten, eller så är de bara upptagna. mhm, det är ju roligt när det är så .. jessica är i alla fall här nu med min lilla bebis, så ska väl mysa lite med henne innan jag beger mig ut i kylan. jobbade enda till klockan 5 idag, och det har jag aldrig gjort förr på en fredag. helt sjukt lång och tråkig dag. och den ser inte ut att bli ljusare precis. men, som den odödliga människan jag är, så överlever jag nog det här. eller vad tror ni? ;) dags att mysa med bebisen min.

so long suckers!

Baby we can do it, we can do it all night.


ja, då ligger man här i sängen ännu en gång och kan absolut inte sova överhuvudtaget.
jag har precis kollat mig igenom en utav mina absoluta favoritfilmer, grind. alldeles för pigg för att sova, men jag måste ju göra det. om jag ska orka med morgondagens bravader, så krävs det åtminstone lite sömn. inte för att det är sådär jättemycket inplanerat då, men ni förstår säkert. har fått in lönen på kontot nu och det känns wonderful! så har man lite att röra sig på nu någon dag i alla fall. men det kommer antagligen ta slut imorgon så egentligen spelar det inte sån stor roll. måste verkligen försöka sova nu. wish me luck!

so long suckers!

I'm sing it out laud.


vi har kanske fått världens skönaste schema tills vi kommer tillbaka till skolan.
ok, det syns inte så värst bra på bilden, men kan ju bara tala om för er att vi börjar 12.35 på tisdagar, och på onsdagar börjar vi halv 9 men slutar 10.30! kanske hur jävla underbart som helst! jaja, dagen har rullat på bra idag. tog mig till skolan för att gå på ett möte som varade i 20 minuter, väldigt onödigt om ni ska veta vad jag tycker om den saken. knalla i alla fall ner på stan med jenny till sällskap. fixade till mina babes, så nu är de fina och fräscha igen. efter blev det direkt hem, tog en kort pn sen tog jag mig ut i kylan en snabbis. sen hem, gjorde mig iordning lite snabbt innan jag och pappsen åkte och hämta upp broder tuck för att sedan ta oss till tennstopet och käka. mumsigt må jag säga! efter blev det upp till läkerol arena för att kika på brynäsmatchen, och de vann. tack vare för att jag var där ;; haha! näerå. men jag har i alla fall haft en riktigt trevlig och mysig dag med mina enda män i mitt liv. <3 nu ska jag krypa ner i sängen och kika på film tror jag allt.

so long suckers!

Come out, come out were ever you are.

ok, nu bryter jag ihop ...

Boj, oboj.

yes. halva dagen har gått nu och jag ligger fortfarande inte på sjukhuset.
känns riktigt bra faktiskt. bara att hålla tummarna att det håller i sig så. men det gör det väl förhoppningsvis. ska ju hålla mig borta från cyklar idag. eller ja. jag får ju inte cykla för pappa ;; haha. fick i alla fall bara jobba 2 timmar idag. riktigt skönt. fanns ju ändå ingenting att göra. den sista timmen jag jobbade sstod vi ju bara och pratade om hårfärger och sådana saker. satt, jaa jag gör nog mer nytta här hemma än där. tänkte faktiskt dra på mig lite kläder snart och gå ut och gå medans det är ljust ute. sen senare blir det ikea med mammsen och pappsen, och sen en liten promenad till på det tror jag nog. skriver väl förmodligen mer sen i alla fall, så än blir ni inte av med mig ;;

so long suckers!

13de Januari -09.

idag är det ett helt år sen olyckan var. jag kan inte ens fatta det själv.
det har gått så jävla fort allting. men efter en avhuggen bukspottkörtel, en spricka i en kota i ryggen, spräckta njurar och en halv lever som fungerade, så mår jag prima ballerina idag! det som är frågan det är väl egentligen när jag ska bli friskförklarad? haha, aldrig eller? näe, men jag kommer i alla fall ihåg allting precis som att det skulle ha hänt igår. en vecka på gävle sjukhus, och en och en halv i uppsala. plus att jag lära åka fram och tillbaka till sjukan igen när jag kom hem. den enda höjdpunkten var väl egentligen morfinet. mhm, så sjukhuset har ju praktiskt taget varit som ett andra hem för mig det senaste året.

Im talking - pedicure on our toes.


ok, jag har en fråga ...
... varför har folk så jävla svårt att gå vidare? vi alla ältar i det gamla alldeles för länge. och jag förstår verkligen inte varför? för jag menar. det kommer ju ändå aldrig bli som förr ändå? det största misstaget jag gjort i mitt liv är att gå tillbaka till det gamla. istället för att gå vidare och se fram emot allt bra som kommer att kunna hända, stannar vi kvar i det förflutna och mår dåligt? jag har kommit underfund med det där nu, och jag lever faktiskt i nuet. man mår ju bara dåligt av att sitta och tänka på dagarna förr, att man kanske skulle gjort annorlunda, agerat annorlunda liksom. men hey; ni kan ändå inte göra någonting åt det nu. gjort är gjort. gå vidare. jag säger varken att jag är perfekt eller omänsklig. visst, man kan tänka tillbaka, men det är en helt annan grej än att fortfarande vara kvar i det. och till er som tror att det inte märks att ni är kvar i det förflutna. det märks. det skulle en blind människa kunna se på långa vägar. så, jaa. min fråga var ju i alla fall varför folk lever kvar i det förflutna. och det jag har att säga är: sluta utnyttja andra för att gå vidare med era liv. det sårar faktiskt, även fast ni inte tror det.

What you say?

börjar sakta men säkert förstå mer och mer vad som händer ...

Sweet dream or a beautiful nightmare.

en lista över allt jag ska göra innan sommaren:

  • börja äta nyttigt.
  • börja träna regelbundet.
  • sluta med mitt colaberoende.
  • bli brun.
  • sluta äta godis mitt i veckorna!!!!
  • sluta gå och småäta hela jävla tiden.

haha, jaa det var ju många grejer, men måste ändå säga att det är en utmaning allting. eller ja, kanske inte att bli brun, men de andra grejerna. frågan är ju då om jag verkligen kommer att lyckas med det här? mitt nya liv började ju som sagt idag, eller ja. jag gjorde faktiskt en smygstart redan igår och tog mig ut på en långpromenad OCH åt oliver istället för en massa godis. ni ser. jag är faktiskt seriös med det här. kommer antagligen skriva lite om det här varje dag nu fram till sommaren så ni får veta hur det går och att jag sköter mig som jag ska ;; och ni behöver ju inte sitta och tänka att jag mytar ihop om hur duktig jag är, för det kommer jag inte göra. det kommer ändå synas på mig till slut om jag varit duktig och hållt igång, eller om jag bara legat och chillat i soffan. näe. nu ska jag ta mig en powernap innan jag beger mig ut på min nyligen tillagda dagspromenad.

so long suckers!

Fuck this shit.

godmorgon idioter! lugnt eller? själv tror jag att jag aldrig varit såhär trött
nån gång i hela mitt liv? shit, måste fan tejpa upp ögonen om jag ska kunna hålla de öppna. det är ju helt sjukt! jag ska i alla fall hem och sova sen. jaaa, näe. kanske dags att göra sig iordning? undrar hur man kommer se ut idag då i slutändan ..? den som lever får se ;;

so long suckers!

Just kiss me baby and tell me twice.

haha, jaa. ännu ett inlägg idag. och det är för att jag har så sjukt
tråkigt! sitter för stunden och kikar på paradise hotel. och tänker samtidigt på hur fan folk kan ställa upp i nå dylikt, speciellt när de håller på som de  gör, säger som de säger. jag hade lätt kunnat varit med om det inte hade visats över hela sverige, men så är ju inte fallet nu. som hon dalin sa: åh, jag saknar danne. danne knulla mig så jävla bra. jag vill att danne ska knulla i mig igen. åh, danne var så jävla bra!!!!
alltså, ok? haha, jag höll verkligen på att bryta ihop när hon sa så. och det vet jag en till som gjorde ;; tycker bara att vissa är så patetiska. haha lika stefan. först sätter han på dalin, sen direkt efter går han in till erika och sätter på henne, lite överkåt kille kanske? haha jaa, vet inte vad jag ska säga egentligen om dessa människor. men det är väl tur i alla fall att vissa kan få en att skratta bara sådär ändå liksom. HAHA!

so long suckers!

Na, na, na, na ..

ok, håll i hattarna nu gott folk. nu har jag besämt mig.
moa wehlin ska nämligen ta upp träningen igen. fuck knäna. jag har varit knäkappad för länge nu tycker jag. har ju ändå en sommar framför mig att se fram emot. kanske dags att jag ger upp mitt colaberoende då också på en gång, annars gör det ju ingen nytta. kanske börja äta lite nyttigare också kanske? mhm, får nog börja skippa MAX några gånger i veckan. och innan jag har gymkortet i fickan kanske jag ska börja gå ut och gå lite mera? det är ju alltid en början. mitt nya liv får börja redan imorgon. slut på onyttigheter och skit. för jag vill fan inte se ut som ett jävla fläskberg i sommar. så ..
.. ni får nog försöka pusha mig rejält för att detta löfte ska hålla.

so long suckers!

The bad boys are always spinning my mind.


nackspärr och urinvägsinfektion, jaa. visst låter det som en dröm? eller?
näe, jobbade till halv 5 idag i alla fall, och då blev det raka spåret hem. och äntligen hade alla mina kort som jag beställt kommit, så jag har alldeles precis blivit klar med mitt första fotoalbum. mjaa, mycket minnen som blir ihågkomna på det viset. mamma åkte precis och hälsade på mitt lilla busfrö, så nu sitter man här själv. lyssnar på musik för fulla muggar, och kikar på how I met your mother. bra kombination, jag vet ;;
funderar faktiskt starkt på att ta mig ut i kylan och gå lite. får väl se hur det går med det egentligen, förhoppningsvis bra? för det har ju faktiskt blivit lite varmare ändå. typ 2 grader, men det är i alla fall ett snäpp närmare sommaren. SKÖNT! näe, nu ska jag gå och hämta katten så ska han fan få göra mig sällskap.

so long suckers!

The world is flashing by.

ALLVARLIGT!? alltså, det här är helt sjukt egentligen att gå upp den
här tiden på dygnet. undrar vem fan det var som kom på den sjuka idéen att börja jobba den här tiden? det är helt sinnessjukt egentligen. jag skulle faktiskt kunna göra nästan vad som helst för att gå och lägga mig och mysa i sängen igen. då skulle jag allvarligt talat nog sova hela dagen och inte bry mig om nånting annat. men ICKE! nu ska man göra sig iordning för att åka och jobba. roligt? njae, det kan ni ju nästan gissa er fram till vad jag tycker.

so long suckers!

Can you feel the love tonight.


och nu sitter jag här ännu en gång. glad är jag också. väldigt glad,
för så många olika anledningar också. jaa, och jag har gått och förälskat mig i can you feel the love tonight med elton john nu också. man blir liksom glad på nå sätt. kanske har det att göra med att jag tänker på lejonkungen så fort jag hör den? när simba blir kär i den där nu va hon heter? jaja, den sitter jag i alla fall och trycker på repeat om och om igen. måste gå och lägga mig snart, men jag har alldeles för mycket att tänka på just nu. ska ta och hugga in på dagboken och skriva ner lite allt möjligt. för det tänker jag då inte skriva här ;;

so long suckers!

Isn't it lovely.


det måste ju vara nåt fel på mitt humör egentligen? ena stunden mår jag skitbra,
och har typ aldrig varit så glad som jag är då. sen rätt som det är kan allting bara vända och blir skitdepp. hmm, vad kan detta bero på tro? stressad; näe det är jag inte. kan ju vara p.g.a p-piller, eller? det stadiet borde jag ju redan gått igenom för bra länge sen. jaa, vet fan inte. men just nu är jag i alla fall glad och lycklig. tänkte bara upplysa er om det i alla fall ;;
funderar på att krypa ner i sängen snart också. ska ju ändå upp och jobba imorgon igen. jaa, roligt det! ska försöka komma ihåg att ringa hälsocentralen imorgon med. men ..
.. det kommer jag ju antagligen glömma bort helt och hållet. och det får jag minsann inte göra, för detta är ju viktigt! O.B.S! haha, näerå. men är dock väldigt uttråkad för stunden. och frågan är ju då varför du inte överygade mig att följa med till dig istället för att sitta hemma? ;;
näe, nu orkar jag inte skriva mer. dags att ta kvällsmackan och gosa in sig i soffan med filten och kissemissen.

'cause I'm just a teenage dirtbag baby.

so long suckers!

With or without you?


jag ställde alldeles nyss den dummaste frågan jag någonsin kunnat fråga.
jag har bara så sjukt svårt att lita på folk, och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen nästan. shit, det var så sjukt länge sen jag kände såhär för någon, men det känns ju så jävla bra också. jag har en klump i halsen, och en ännu större i magen. och jag har ju bara mig själv att skylla på. förlåt i alla fall ...

...

rest in peace.

It's complicated and stupid.

finner fan inga ord längre. det här är egentligen helt sjukt, eller?

I wanna kiss you, but if I do then I might miss you babe.

godmorgon då alla narkomaner som går i ett par skor! trodde jag skulle vara överdrivet trött idag när det var dags för mig att gå upp, men istället för att vara trött, vaknade jag innan klockan ringde och var ovanligt pigg. hmm, vad hände liksom? ja, ska väl alldeles strax göra en kraftansträgning och göra mig iordning. hade ju bra mycket hellre stannat hemma och myst hela dagen istället för att gå och jobba. men som tur är, så jobbar jag två dagar, sen helg och ledighet igen. vem vet? det här kanske blir en av de bättre dagarna på senaste tiden, eller? kanske får besök av bentittaren, det skulle ju verkligen förgylla min dag! aja, hörs sen. nu ska jag mingla? ;;

so long suckers!

I want your love.


aa shit, vilken jävla dag det här har varit. väldigt speciell må jag säga. har typ haft panik hela dagen, men nuså är det bra igen. sjukt trött, och sjukt less är vad jag är just nu. ska älldeles strax krypa ner i sängen tror jag bestämt. för imorgon börjar ju verkligheten igen. back to work. och egentligen vill jag inte alls, det här lovet har gått alldeles för fort. man har ju knappt hunnit gjort nånting?! men jaa, det är sånt skit man får ta. nu ska jag krypa ner i soffan och mysa in mig i filten.

<3

so long suckers!


I wish ..

kanske tog ut förhoppningarna lite mycket i förväg ..?    shiiiiiit ....

You'll be my only, no need to worry.


fitta, nu är det fan inte skönt ute äh! shit. jag gick typ tre meter från porten till bilen, och jag höll på att förfrysa. det är helt sjukt. när fan ska vintern ta slut, och sommaren komma? aldrig eller? jaa, och aporpå typ ingenting, så har jag fått fyllefinnen 2000. sjukt ont,  hatar de. men vet att min käre gode vän hanna älskar de ;;
näe, broder tuck kommer hem för att joina oss idag till maten. mysigt att ha honom hemma igen, även fast jag inte ens märkt av att han flyttat, kanske har det lite med att göra för att jag inte har varit hemma sen han flyttade? kan vara därför. men det finns även en anledning till varför jag inte vill åka hem också. för då kommer jag inse att han verkligen har flyttat. åh det sammanbrottet vill vi nog inte vara med om än på ett tag i alla fall. aja, dags att göra sig iordning för dagens bravader, om det nu blir några sånna? den som lever får se.

so long suckers!

You know that I want you, you know that I need you.


sitter och väntar på att broder tuck ska höra av sig, så vi kan åka och gratta kusinen nån gång här i livet. efter bär det i alla fall av mot  öster, hem till mina pinglor. kommer förhoppningsvis bli mycket mysigt och trevligt ikväll. eller vad säger ni? shit, jaa. sverige förlorade ju inatt också, jävla skitungar. så nu får de istället spela mot sweich om tredje platsen. bäst för de att de tar det i alla fall! näe, dags att mingla.

so long suckers!

I wanna take a ride on your discostick.


jaa, ursäkta för sammanbrottet jag hade i det tidigare inlägget. men nu så. nu är jag på topp igen. sitter och kikar på canada - sweich, dricker öl, äter chips och väntar på sverigematchen för stunden. slänger in lite musik där också. alltså är det här en toppenkväll! pratade just med min pingla joline och en dejt med henne och johanna blev bokad till imorgon. kommer bli mys. käka en massa godis, eller vad säger ni brudar? ;; haha! näerå. funderar starkt på att dra igång en film tills sverige ska spela. är ju faktiskt inge roligt att kolla på den här matchen. eller vad säger ni? har ni nå förslag på nån bra rulle? ja, jag är öppen för förslag. näe, ska ta och sjunga lite här för mig själv. vem vet. är ni riktigt snälla kanske jag tillägnar er en låt ;) you never know.

so long suckers!

I fly like papers, get high like planes.


shit, alltså jag är helt fucked up i skallen nu. bara en massa jävla idiottankar om allting. det är helt sjukt. och det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker tänka på annat, så kopplas ändå de tankarna tillbaka. jag vill ju inte ha det såhär liksom? men nejdå, ändå sitter man och tänker helt sjuka grejer. och jag vet inte ens om tankarna är ens lite grann rätt. men det är som vanligt då. svårt att lita på folk, och då börjar tankarna sätta sprätt på hjärnan. liksom hugger sig in där. och inte fan hjälper det att gå ut och gå heller för att tänka på annat. näe, förfan! då börjar man ju bara tänka ännu mer bullshit! ååååååååååh!

so long suckers!

I remember you.


shit. jag är trött men ändå inte? ögonen är helt fucked up. det typ rinner ur de, och fråga mig fan inte varför. känns som att jag sitter och grinar. haha. jaa, måste då bara säga att under lovena har jag fan inte något som helst tidsbegrepp. det känns som att det är måndag idag? helt sjukt. ligger två dagar i förväg jag. och inte är det för att nå spännande kommer hända i mitt liv heller, utan det är bara helt stört i mitt huvud just nu. sitter i alla fall här i soffan och chillar, med musik som sprutar in i örena på mig. funderar på att krypa ner i sängen snart, eller? sova är ju ändå ganska överskattat ibland.

where have all the good men gone?

so long suckers!

You make me feel high on life.


jaa, gott nytt jävla år då allesammans! måste säga att det har faktiskt redan börjat bra. men man vet ju aldrig med mig. den 13de januari kanske jag ligger där på dödsbädden hög på morfin igen ;; haha näe, usch va hemsk jag är. fast i och för sig så är det ju mig själv jag pratar om, så det är ju ingen som behöver ta illa upp, eller? haha, skulle fan vara skönt att få ligga och pumpa i sig lite morfin ändå. man mådde ju så jävla bra liksom. fast jaa, vart kanske lite för mycket när man började se ansikten uppe i hörnen vid taket och ormar som slingrade sig ner mot mig? haha! hallucationer (stavning?) är fan nice. haha, näe. slut pratat om morfin för stunden. idag blir det fan bara chill här hemma. orkar inte röra mig en centimeter verkligen. så ja. jag blir hemma. jajustja! hade i alla fall en trevlig kväll med mina pinglor igår, sen att man blev skjuten på benet av en raketjävel är ju en annan femma. imorn bär det av ner mot stan för att införskaffa en ny mössa. det funkar ju liksom inte utan nu under istiden som vi har framför oss. haha, näe. nu får ni ha det så jävla bra såhär i början av året.

so long suckers!

RSS 2.0