I need to follow, and you know it takes two.

                                          
hej på er! hur mår ni?
har precis suttit och pluggat, så nu kan jag bocka av tre grejer från min lista, jajjemen den minskar faktiskt. det har varit en hel radda med grejer, och nu äntligen har jag gjort nånting åt saken och pluggat. visst är jag väl duktig?! jag är faktiskt nöjd över mig själv.

* eng. bokrecension - klar!
* sv. cv+pers. brev - klar!
* kultur- och stilhistoria omprov renässansen - klar!
* kultur- och stilhistoria prov barocken - klar!
* eng. redovisning - klar!
* sv. författarefördjupning - klar!
* sv. prov filmanalys - ej klar.
* samhällsrest ideologier - ej klar.
* samhällsuppgift påföljder av brott - ej klar.
* idrottsinlämningar - ej klar!
* eng. grupparbete - ej klar!
* dokumentationer - ej klar!

ja, ni ser ju min fina lilla lista. det är som sagt en hel del som ska göras, men nu har jag gjort en planering som jag verkligen ska följa! kommer inte funka annars. imorgon står samhällsresten på schemat. måste göra det eftersom det var i tvåan vi höll på med det, och jag orkar inte ha en massa jävla rester. det funkar helt enkelt inte! känner mig riktigt duktig som tar tag i det här nu. och på torsdag är det dokumentationer som ska göras. mycket att göra, men så lite tid. skulle vilja stanna tiden sissodär en vecka typ och bara sitta och plugga sönder så man slipper den här bunten med grejer som ska göras.

men nog om skolan nu. helt plötsligt blev det svinkallt ute, vad hände!? den antarktiska kylan kom visst bara sådär ändå. hoppsan! måste ju typ ha overall på sig nu när man går ut, annars förfryser man ju sönder totalt, men det är ju fint det, inte sant! ABURRR!

ska alldeles strax ta och hälsa på isbjörnarna utanför är det tänkt. måste bara klä på mig alla dessa kläder först. ska ju upp till prinsessan min och ta en liten tur. gud så skönt! aajustja! igår tog jag första sparkturen för i år, och herrejösses va jobbigt det var då. svettades så in i helvete, plus att jag trodde mina ben skulle ramla av på grund av träningsvärken. och inte gjorde det saken bättre att vi hade simning idag på idrotten heller. till slut tappade jag ju känslen i benen, och det var väl i och för sig tur det med.

näe, nu ska jag ta och klä på mig och bege mig ut i kylan en stund. får se om jag kommer hem med en förfrusen kropp, eller ja, i alla fall halva, så kanske jag är tvungen att amputera bort den andra halvan, vem vet? ni får väl ha det så bra i värmen, så hörs vi väl!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I'm so confused.

                     
jamen goddag fuckers! I can see you! mjaa, sitter i skolan nu då. ska ju sätta upp väven, men det är lite svårt just nu.
maggan har ju lyckats försvinna idag, och det har även våran vävsedel gjort så vi vet inte riktigt hur vi ska fortsätta. det är ett mysterium helt enkelt. hade utvecklingssamtal för ett tag sen, eller ja, rättare sagt 1½ timme sen, men ja. gick i alla fall skitbra! tydligen är man ju en ängel i skolan, men det visste ni ju redan.

jobbade ju igårkväll, michelle var med även hon. första arbetsdagen i hennes liv, och jag var den som fick ta hennes oskuld. ja, jag är väl en fantastisk vän, inte sant?! men i alla fall. kom hem typ kvart i tolv och jag och much låg och pratade till typ ett innan vi somnade, och så klev man upp halv 6 idag. trött tjej? aa det kan jag lova. orkade inte träna så länge, så vi vandrade upp till skolan och gick och la oss och sov i soffan ett tag istället, och nu mår jag genast bättre! power-naps är ju det bästa som finns det!

blir väl snart lunch, sen ska vi ta och försöka fortsätta. kommer ju sitta kvar i skolan till senare än fem idag. ja, det låter väl alldeles förträffligt trevligt eller hur? näe inte direkt. men vafan, vad gör man inte då. blir hem sen och krypa ner i min one-piece och bara ta det hur chill som helst. orkar verkligen inte göra nånting. awesome det ju!

näe, göra lite nytta nu kanske? äh, vi får väl se.

SMELL YOU LATER BABES! ♥


In the shadow of my dream, I'm on my own.

                   
min one-piece är äntligen klar! eller ja, den är typ klar. luvan fucka upp mitt liv lite grann, men vafan, inget att bry sig om.
och ja, jag vet att kronorna är upp och ner, men det är faktiskt meningen. eeeeeeeller? haha, näe. kan faktiskt erkänna att det blev ett litet fel där. men den är awesome ändå. är faktiskt riktigt nöjd över den, och hur skön är den inte då?! asssså shiiiit!

just nu är det väl inte alltför mycket som händer. sitter bara här och funderar över hur mitt liv kommer att sluta. det är ju en ganska viktig fråga, men ändå är det ingen som tar upp den. intressant måste jag säga. funderar på om jag ska gå till en sån där spåbrud och se hur min framtid kommer sluta? under bron vid gavleån? eller kanske till och med att jag blir en av de där tanterna på östermalm. svårt att se faktiskt.

staffan sitter här och är allmänt dryg. jagar mina skuggor och hugger mig i fingrarna om vart annat när jag skriver. det är helt enkelt inte okej. eller? han är ju så söt. plus att jag inte har sovit med honom på två hela nätter, så han sakanr säkert mig. låter som att jag pratar om en pojkvän, men nejnej. det är min katt, lillkillen i mitt liv. haha! fan ...

ska ju faktiskt plugga på renässansen också ikväll, men det tänkte jag göra snart. lyckades ju få ihop hela 11 poäng, så det blev ju omprov för min del tydligen. och jag kan verkligen inte förstå varför? nog för att det var mindre än hälften rätt för att ens få ihop ett G, men jag fattar ändå inte? vad gjorde jag för fel?

näe, jag måste lägga ner med den här strategin nu tror jag allt. det här kommer aldrig fungera för mig, fortsätter jag såhär vet man aldrig vart jag hamnar till slut ...
... näe, nu ska jag gå och gräva i kylskåpet efter lite mat. är äckligt hungrig, och plugga på svältande mage det går minsann inte för sig!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Just dina guldbruna ögon, så blå kan de aldrig mer bli.

                   

hallå där alla fuckers! nu är jag här igen. eller ja, näe, det kan jag inte säga att jag är eftersom min dator är död fortfarande,
men ni ser vart jag vill komma med det här. söndag idag, och imorgon börjar en ny helvetesvecka. ja, jag finner inga ord längre om jag ska vara helt ärlig. är bara less på skiten. tur att tiden går fort så man kopmmer bort från det där dårhuset. dock lite tråkigt ändå måste jag säga, vissa förstår exakt vad jag menar.

menmen. har i alla fall suttit och spelat bingolotto nu ikväll, och jag lyckades vinna HELA 25 kronor, WOOOOOOP! fan, snart är storvinsten min! ska logga in på mitt konto nu och köpa mig en lott till nästa vecka. kanske om man har lite tur med sig så kanske man vinner lite mer på den? sen har jag ju även fått pengar att spela bingo på internet också. fan asså, jag kommer bli biljadär! eeeeeeeller?!

har haft en mysig dag idag ändå måste jag säga. vaknade, eller ja, somnade vid 5tiden och blev väl väckt vid typ 9tiden, alltid lika trevligt det, men  i alla fall. befann ju mig i mitt andra hem, a.k.a skutskär. det är väl trevligt med ett sånt också eller hur?! tycker det jag. mammsen kom och hämtade upp mig, så blev det raka vägen hem där min kära mormor&morfar väntade med fika. härlig frukost måste jag säga ändå. drog till mcdonald's efter de hade åkt i alla fall, och allvarligt! vad hände med den här veckan? jag har käkat där tre gånger den här veckan, ganska awesome om ni frågar mig. men vafan, inte pallar jag bry mig vad jag stoppar i mig om dagarna. nejnej.

nu, alldeles strax, om en liten stund ska jag knäppa värsta läckra modellkortet på min kropp och min alldeles bedårande ansikte utan smink för att skicka det till jenny. aa, nu blev ni allt nyfikna va? ska ju göra ett modelljobb åt henne på torsdag, och hon måste se helheten med hur hon ska göra med sminket och håret. asså shiiiiiiit, va läcker jag kommer bli! ni skulle bara se mig liksom, DAAAAAH!

näe, för att inte bli alltför dryg nu, så måste jag komma på något annat att prata om. hmm, få se nu ...


... jamen, ett stort dilemma. luciatåget. ska jag vara med eller ska jag inte?! det är den stora frågan idag. haha, näe, skoja bara. sånt orkar jag då inte med. förlåt, men jag kan inte vara seriös idag. ska väl ta och köpa en ny bingolott nu med en gång, sen knäppa kort, sen tänkte jag ta lite neråt-chack så att jag kan grina mig till sömns ikväll. låter som en alldeles utmärkt plan från min sida! ska ju upp satans tidigt imorgon för att träna. måste ta kvart över 6 bussen in till stan om jag ska hinna med någon träning imorgon. önska mig lycka till med att komma upp så tidigt!

SMELL YOU LATER BABES! ♥


Va saru?

fan va jag är less nu känner jag. vill inte alls jobba, och jag är bara inte på bra humör. migrän börjar jag få också.
så nu måste jag proppa i mig lite piller också och lägga mig och sova en stund för att slippa åka hem från skolan och missa nånting. det här bådar inte gott måste jag söga. usch! har i alla fall samhällskunskap nu, och jag vette fan vad vi håller på med egentligen? jag hänger bara med.

blir lunch efter det här och sen svenska. hur ska jag orka? det enda positiva idag, är väl att vi får sluta tidagare. hade blivit galen annars ...

och för er som undrar så är min dator fortfarande död, typ. vill inte alls fungera. och inte gick det att formatera om den heller. jävla skitgrejer. tekniska saker är inte min grej har jag kommit fram till. min telefon valde ju att ta självmord i lördags den med, men som tur var, va jenny och hanna så snäll så vi tog en roadtrip till falun och hämta en som jag kunde låna. awesome! och det tar inte slut där med tekniska prylar. två mp3;er har jag lyckats haft sönder också. aa, och nu går jag bara och väntar på att teven ska krascha också. det skulle ju göra allting susen för mig! och allt det här har jag lyckats haft sönder inom loppet av 3 månader typ. aa, visst låter det strålande?! eller?

näe, nu ska jag gå och trycka i mig lite alvedon, och lägga mig och dö i soffan här uppe på textil. kan inte få migrän just nu. det funkar bara inte. ska ju sitta kvar efter skolan och jobba med projektarbetet också. fan, jävla tisdag! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥ 

Helvetes jävla skitnger!

aa rubriken säger nog allting just nu. är så äckligt less så jag vet inte vart jag ska ta vägen ens. shit!
och när jag blir less skiter jag i allt och sätter mig här istället. tycker att det är en mycket bra lösning faktiskt. bättre det än att försöka leka nånting och bli ännu mer less. nej tack! bredvid mig har jag min alldeles egna much, eller ja, egna och egna, för tillfället i alla fall. har precis tryckt i mig lite fil och müsli som jag tog med mig idag, känner mig riktigt duktig faktiskt. ska ju stanna här hela dagen, så det gällde att ta med sig matlåda och grejer, pastagratäng fatta hur gott det är?! MÖMS!

var och tränade imorse också. och nu har jag bestämt mig för att satsa på träningen. ska sluta med allt festande för stunden och ta och bli lite biff igen. det här funkar bannemig inte! igår höll jag på att ramla av stolen när jag satt på ackes. eller ja, jag satt ju på golvet, men talesättet lät bra i det här sammanhanget. men i alla fall, så såg jag riktigt biffig ut. tror faktiskt att jag ska gå och sno hem en av speglarna. älskar det ju!

mjaa, funderar på om jag ska ta och göra lite nytta? fast näe, jag ska inte försöka leka ånting nu inte. det kommer inte hända. är alldeles för less för att ta tag i det. jag tänkte vänta ut min lärare, säga att jag är så jävla förbannad, så hon lagar trådarna åt mig. låter som en utmärkt plan eller hur kiddos?!

nu har jag precis gjort en facerape på michelle också. fan va stolt jag är över mig själv! haha, och det var så roligt! gud, vad jag kan hitta på saker ibland.

näe, nu ska jag ta och kila. logga ut säkert från datorn så inte michelle kan köra på lite payback is a bitch, let's fuck her. det skulle ju inte vara lika roligt. näe. hörs då.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

'Cause girl you're amazing.

näemen hola amigos! andra dagen nu som jag får chans att uppdatera. fan va bra det känns det! vet att ni saknat mig!
sitter just nu på min såkallade "samhällslektion", har ingen lärare och ingen lektionssal, och jag är duktig och sitter här ändå. eller, sitter ju knappast själv, har ju mina brudar här med mig. vissa i alla fall eftersom det är några som inte är. nu kommer vi i alla fall få bra karma måste jag säga.

för övrigt då med mitt liv just nu? händer inte skitmycket. allting rullar på precis som vanligt. roligt eller hur? näe inte så värst. jag har totalt jävla hjärnsläpp just nu, vettefan va  jag ska skriva om egentligen.

förresten, för att bara släppa en bomb från himlen. jag tror jag ska ta och bli gravid. känner att jag behöver det. tänk va mysigt med en liten bebis. de luktar ju så fantastiskt gott också! åh, va sugen jag blev på det nu. någon som är sugen på att hjälpa mig med det kanske? det är lugnt, ni behöver inte betala nånting överhuvudtaget, jag tar hand om allting. självklart får ni ju hjälpa till om ni vill. eeeeeeeller? lugn bara lugn. jag driver. jag ska inte ha barn, än i alla fall.

näe, dags att kila.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

When I see your face, there's not a thing that I would change.

näemen goddag alla fuckers! återigen va det länge sen man så att ni levde. jag börjar få panik eftersom min dator inte är vid liv
än. det är riktigt hemskt. jag är alldeles för långt bort från det civila livet ungdomar egentligen borde leva. jag känner mig liksom instängd om jag ska försöka förklara hur jag känner mig. visst, jag kan sitta på face;an på telefonen, men vafan är det då liksom? jag blir galen snart.

skolan började idag igen efter en veckas lov. riktigt skönt måste jag säga. kändes ju som att det här lovet va ungefär tre veckor långt, och det är fan inte okej. början av det var väl inte sådär sjukt rolig, men slutet blev kanon istället. awesome.

näe, nu har jag inte tid med det här nå mer. slutar om fem minuter. får väl se om min dator börjar leva inom snar framtid, då blir det mer uppdateringar, det vet people!

SMELL YOU LATER BABES! ♥

RSS 2.0