Those other guys all want to take me for a ride, but when I walk they talk about suicide.

ååååååååååååååååååååååååååååååh fyfan va skönt det känns nu!
jag är nu helt klar med allting som har med skolan att göra. allt är inskickat och klart, och jag blev precis klar med det sista till fackteckningen. jag kan inte beskriva hur jävla skönt det känns! helt sjuk! nu är det bara att hugga in på körkortet och plugga till det. jag är så lycklig. 

ska ta och packa väskan till imorgon innan jag lägger mig. annars kommer jag nog glömma mer än hälften av alla grejer. det är ju ändå en hel del som ska med. två tröjor och en kjol. haha oh shit, lätt att glömma det ;
sen ska jag bannemig ta och sova. fyfan va och gå och lägga sig ikväll och känna att allting är klart. återigen, det är en obeskrivlig känsla mina vänner. näe, jag är fan mållös. 
imorgon åker jag hem till bby direkt efter skolan, så kanske inte hinner skriva nånting imorgon, om jag nu inte kommer upp i tid och skriver i imornbitti. det vet man ju aldrig.

so long suckers!

'Cause I don't find too many guys that treat me like you do.

sitter med färg i håret nu och kikar på simpsons. och frågan är ju hur länge jag har haft
det i? kommer inte ihåg hur mycket klockan var, så ska väl ta och skölja ur det om ett tag. börjar klia lite nu, så har väl haft det i tillräckligt länge skulle jag tro. 
sitter och väntar på att min kära mamma ska komma hem och laga lite mat. inte för att jag är så hungrig, men jag är sugen på mat. kanske åker hem till moster en sväng lite senare, annars så blir jag hemma och pluggar. om jag kanske inte stannar hemma ändå. känns som att det är viktigt att jag blir klar med allting. äh, vi får väl se hur det blir med allt det där. 

cyklade till skolan idag igen, och det är verkligen jätteskönt. man blir så pigg av det. kommer ju inte bli så mycket träning på gymmet den här veckan, så jag får väl passa på medan man kan. imorgon ska man ju vara i skolan från 09:00-19:30. påminner er om att det är ju modevisning 18:00 i aulan så det är ju bara att komma om ni känner fört. 

näe, nu ska jag ta och skölja ur färgen, det kliar alldeles för mycket i skallen på mig nu, plus att jag känner att färgen börjar rinna mer och mer nu också. och jag har ju redan färg över (bokstavligt talat) hela mig. jag har blivit dålig på att färga håret nu för tiden. förr när jag färgade hade jag ingen färg alls på mig, men nu är det färg överallt. på mig, på golvet, på väggarna. haha aa överallt. 

so long suckers!

I don't mind spending some time, just hanging here with you.

godmorgon fuckers! hur fan är det?! 
måndag idag, ny vecka, nya tag är det som gäller då då. hmm. är äckligt trött, snoozade bra nog för länge idag, och nu har jag huvudvärk igen. tror kanske att jag behöver använda mina glasögon mer än vad jag gör nu för tillfället? jag ska faktiskt ta och cykla till skolan idag, det var ju så jäkla skönt, så därför kör jag på en favorit i repris. ska möta upp hanna på stan 10 över 8, bara hon inte somnar om, då får jag väl ringa och panik väcka henne. haha näedå jag ska vara snäll (aa) 

näe, kanske ska börja göra mig iordning lite grann eller vad säger peeps? ja fan ja, ska ju bege mig mot staden snart. eller ja, om typ 20 minuter. hörs senare sötnos(ar) HAHAHA! äh.

so long  suckers!

It's not right, but it's ok, I'm gonna make it anyway.

det är lika bra att jag visar er nu med en gång vad för filur som kommit in i mitt liv.
lite småsöt är han ändå, det måste ni ju hålla med om. synd för er bara!  ;) var och spelade fotboll igår, blev så fruktansvärt smutsigt, men roligt var det. gick ut och spelade lite idag också medan det var strålande solsken, jag försökte även lära mig att göra volter på studsmattan, men jag är nog lite för feg för det. men det kommer nog det med. kom ju en liten bit på vägen idag, men tror ändå att jag inte är ämnad för att hoppa studsmatta ändå.

åkte ut till mormor och morfar mitt dagen. och alla var verkligen där. men det var mysigt. alla skulle ju gratta mormor eftersom det är morsdag idag. och jag känner mig så taskig mot mamma. jag har inge pengar just nu så jag har inte köpt nånting åt henne, och hon är verkligen värd nånting. så jag tänkte ta och kika lite imorgon om jag hittar på nånting till henne. som en liten försenad morsdag present. jag har i alla fall sagt att jag inte glömt bort utan att jag inte har nå pengar, och det förstod hon. så hon får nånting imorgon istället. men grattis i alla fall mamma <3

sitter och väntar på att Gossip Girl ska börja snart. tror faktiskt att det är sista programmet idag innan det blir säsongs uppehåll, men man vet ju aldrig riktigt. sen måste jag försöka få med mig mamma till affären så vi får köpa ny nässpray eftersom jag glömde min i bomhus. ska även försöka plugga till provet imorgon också, men jag fattar ju ingenting, allting bara flyter ihop. börjar bli skoltrött skulle jag kunna tro? tur att det inte är så lång tid kvar. bara att fortsätta kämpa så är den här veckan över. går ju ändå bara 2 dagar den kommande veckan, eller egentligen en eftersom det är modevisning i aulan i p1 18.00 på tisdag,
och vi kommer först ha genrep på morgonen, sen blir vi stajlade resten av dagen. bara att komma dit förresten! kommer bli awesome! 
näe, nu ska jag ta och kila. ladda upp för en kväll med plugg. 

so long suckers!

Cause only two of you hade dinner, I found your credit card receipt.

tidsfördriv, ursäkta för det, men jag har så äckligt tråkigt!

dig själv:
vad heter du: moa?
i mellannamn: anna.
vart bor du: åbyggeby om dagarna, skåne på kvällarna.
trivs du där: jajjemen.
brukar du läsa horoskop: ohja, everyday!
har du körkort: snart så!
favoritdjur: osch, min kissemiss.
vad spenderar du dina pengar på: hmm, bra fråga?
festar du: det händer väl.
sprit, vin, cider eller öl: ÖL!
brukar du bli för full: haha, nejje!
antal kuddar i sängen: 5.
kan du baka bullar: de flesta kan ju baka bullar i tidig ålder.
bläck eller blyerts: blyerts.
mc'donalds eller burger king: oj, bra fråga ..
är du allergisk mot något: säg nåt jag inte är allergisk mot ..
äger du ett busskort: jajjemen.
dricker du blå, grön eller röd mjölk: dricker inte mjölk överhuvudtaget.

If six of you all went out, then four of you were really cheap.


här är i alla fall skjortan jag pratat om. helt klar med den nu, tänkte skriva
dokumentationen nu till den så det är helt klart! jajjemen, härligt härligt! det är ju typ bara det som är kvar på den här kursen nu, så det är lika bra att göra klart allting.

aja, vaknade äckligt tidigt imorse av att en mygga väckte mig. aa roligt eller hur? och inte fan kunde man somna om då heller. har precis varit ute och tagit lite luft, började åska under tiden så jag sprang så fort jag kunde hem. livrädd, aa det kan man kanske säga ja! 
sitter och väntar nu på att pappa ska komma hem från jobbet någon gång så vi får äta mat. blir pizza idag, och det finns ju inget godare än en ciao ciao med beasås. och nu blev jag hungrig av att bara tänka på det. suck* får väl fylla på glaset med cola så länge som ett plåster på såret. 

ikväll blir det myspys i bomhus, då kan jag nästan hoppas på att det blir regn och åska, det blir så mycket mysigare då ju. så, ja, det här är antagligen det första och sista inlägget för idag. 

so long suckers!

Then they hung out, but you came home around three.

kan någon vänlig själ köpa de här skorna åt mig? så dyra är de inte, men jag har inge 
pengar. ja, allting handlar ju om pengar nu för tiden. jag har velat haft de här älsklingarna sen de kom ut i butiken och inte fan befinner de sig hemma hos mig än!? wtf liksom? men jag är ju lika fattig som en uteliggare just nu som ni vet, så skorna får väl helt enkelt vänta. vill verkligen ha de, fastna fan för de så fort jag såg de. suck*

det var ju meningen att jag skulle plugga lite idag, men mitt huvud har inte mått så bra som jag berättade tidigare. så jag har legat och chillat framför teven, eller ja, typ halvsovit same shit different names. så det blev ju inget med det. istället har mamma masserat upp hela min rygg, och vips så släppte huvudvärken. det tackar jag henne för. hon satt även och tröck på min hand mellan tummen och pekfingret så det släppte ännu mer. denna jävla stress som gör att man mår som ett helvete. och inte kommer jag kunna slappna av än på ett tag heller. skolan är klar, men det är ju inte körkortet. innan det ligger i min ficka kommer jag aldrig kunna slappna av. jävla stressmoment hela tiden. 

tänkte slänga in handduken nu snart, och jag ska sova så jävla underbart. och imorgon ska jag sova ut bra nog åh. sitter med en cola nu som jag måste dricka upp innan jag sover annars blir det misshandel, och jag blir den skyldiga till det. och det har jag bannemig tänkt att undvika så gott det går. aja, skitsamma. blev inge vettigt av det här i alla fall. 

eller jo just ja! satt och kollade på en dokumentär på teve med mamma och pappa för ett tag sen. riktigt äckligt måste jag säga. det handlade om sånna där fiskar som simmar upp i kisshålet. och fy satan i gatan vad ont jag fick! canduri heter de, och det va så jävla äckligt. de visade när en sån där jäkel hade simmat upp i en människa och sen visade de också hur de drog ut den, aj aj aj aj aj aj! 

aja, det var bara det jag ville säga. haha, inte för att det va så jäkla intressant, men kände bara för att ta upp det lite snabbt sådär. näe, nu ska jag trycka igång en film att sova till. 



so long suckers!

Friday night, you and your boys went out to eat.

alltså. det jag önskar mest nu i hela världen, det är att det ska komma världens åskskur.
det är så kvavt ute och mitt huvud håller på att sprängas. visst, man ska inte klaga nu när det är fint väder, men vafan. det är ju helt värdelöst. haft ont i huvudet verkligen hela dagen, och lika igår. mår som ett par krossade mums-mums skulle jag vilja säga, alltså inte alls bra. och visst, jag gillar inte åska, eller ja, jag hatar det, men det skulle vara skönt om det kunde regna ur lite och sen bli vanlig skön värme.

ska ta och trycka i mig ett piller nu och sova en stund. lika bra att göra det nu med en gång innan jag får migrän, för det vill vi ju då inte. sen när jag vaknar igen och mår bra bjuds man på grillat här hemma. kan inte bli så mycket bättre. grillspett, hur gott är inte det då egentligen? knullar i munnen, haha aa faktiskt. 

aa just ja! jag måste ju berätta om brännbollen som jag tjatat om med allt och alla. vi vann, såklart. det blev 132-66 till oss till slut. och nu låter jag som en påkörd skata ungefär, inte fint. men jag blir så taggad och övertänd när det gäller sånt där, så jag kan inte hjälpa det riktigt. men det var roligt. men nu mår ju knäna och halsen lite mindre bra dock, men det är sånt man får överleva. det som inte dödar, det härdar. brännboll är kanske hur kul som helst! längtar som en tok till studentveckan då det blir brännboll med lite alkohol i blodet, kommer bli asnice! näe, nu ska jag ta och blunda till några sekunder tänkte jag och hoppas på att huvudvärken släpper någon gång. ni får ha det så bra, kanske skriver mer ikväll. blir ju bara hemma och tar det lugnt. pluggar lite körkortet är det tänkt att jag ska göra. 

so long suckers!

Get down to business lets skip yesterday.

sitter och chillar järnet nu på svenskan. ingen lärare här och vi drar igång musiken.
vi är nog alla lika taggade inför brännbollen idag. joline sitter här med feber och allting men hon är en sån krigare så hon kan inte missa brännbollen. det är på liv eller död, och vi kommer kötta bra nog vill jag lova.

efter det här blir det samhällskunskap och kika på en bögfilm. det är bokstavligt talat en riktig bögfilm. milk. jag vet inte om ni sett den, men ändå. men det är väl mysigt? eller? på något konstigt vänster tycker jag personligen att det känns riktigt skumt när två killar har sex och grejer, men om det är två tjejer så är det en helt annan sak. varför kan det vara så? kanske är det för att killar tillverkades för att vara manliga och inte feminima. aja. skitsamma. nu ska jag tagga inför idrotten. fotbollsskorna är nerpackade även de i väskan, härligt, det kommer bli asnice!

so long suckers!


Instead of talking let me demonstrate.

haha, bjuder på denna enormt äckliga bild. kolla bara mitt öga! vafan hände liksom?
sitter och slänger ett öga lite då och då på melodifestivalen just nu. haha ja, slänger ett öga. plockar ur det ur skallen och kaster det på teven. haha, näerå. så hemsk är jag inte. har pluggat lite till körkortet också nu medan jag ändå har datorn i knät, och det känns faktiskt som att det kommer gå riktigt bra. gör det inte det, så kommer jag antagligen skjuta mig själv. 

tänkte bjuda på en saga jag slängde ihop igår kväll till sötplutten min. en riktigt mysig saga, och jag har nog en fantasi som en 4-åring skulle jag tro. haha men enjoy!

Det var en gång en pojke och en flicka som lekte med varandra när de var små.
Under åren de växte upp tappade de kontakten med varandra.
Flickan blev till en ung vacker dam, och pojken blev en man som liknar en filmstjärna.
Pojken fick tag på flickans msn efter många år, och de fann varandra igen.
De träffades och blev mycket förtjusta i varandra. 
De levde med varandra i flera år, flyttade till ett stort slott vid vattnet.
När de bodde där fick kvinnan reda på att hon var gravid, med tvillingar.
En pojke och en flicka.
De döpte barnen till Gabriel och Hanna.
Mannen skulle åka iväg på en affärsresa i 2 månader.
Under tiden han var borta hamnade kvinnan i en depression för att hon saknade honom så mycket.
Så hon gick till apoteket och köpte en dryck som skulle göra att hon sov under 2 månader då han var borta.
Mannen fick höra ett rykte om att kvinnan hade dött så han åkte genast hem till henne.
Han ville inte leva utan henne, så han köpte en dryck som gjorde att han dog.
När han såg henne ligga där blev han alldeles förkrossad, och tog en klunk av drycken.
Han dog på en gång, utan att behöva lida.
Precis när mannen dog, vaknade kvinnan upp från sin sömn igen.
När kvinnan såg att mannen låg där död bredvid henne, tog hon hans skärp och hängde sig i sänggaveln.
När både hon och han hade dött, kom Gabriel och Hanna in i rummet.
När de såg sina föräldrar döda, blev de förkrossade och panikslagna.
De ville föra generna vidare, och ville ha kvar slottet.
Så de gifte sig och skaffade barn.
Och sen levde de lyckliga i alla sina dagar.

the end.


When it comes down to it, it's just a game.

idag har det varit en sån jäkla jobbig dag så jag vet inte ens vart jag ska börja nånstans.
långa dagar i skolan är inte riktigt min grej det ändå. humöret går upp och ner hela tiden och jag har liksom ingen koll själv på när jag är på bra humör eller inte, för det går så fort, sen vips är jag på ett annat humör. men jag vaknade i alla fall bra imorse, ville verkligen inte gå upp ur sängen, hade ju varit helt wonderful att fått legat kvar, men icke sa nicke. aja.
är snart klar med min skinnväska på skinnkursen nu också, och den blev ju faktiskt riktigt bra. hade ju en bild av hur den skulle se ut från början, bara det att den ser helt annorlunda ut nu. men det är väl bara att leva med det antar jag. det kallas att improvisera mina damer och herrar. 

ska alldeles strax ta mig upp till vilddjuret, orkar egentligen inte. är för trött för att röra mig. men ju snabbare ju kommer upp dit, desto snabbare kommer jag hem. ska ta och rita klart det sista på fackteckningen senare ikväll, sen ska jag packa väskan till imorgon. det är ju brännboll på idrotten imorgon, och det kommer ju rocka! är så in i norden taggad inför det, blodigt allvar? tja, det kan man väl nästan säga va? plus att det var äckligt länge sen vi hade en riktig idrottslektion, men imorgon så! härligt, nu när det är 2 veckor kvar i skolan ...

har ätit kanske hur mycket mat som helst nu sen jag kom hem efter skolan. åt ju ingenting idag eftersom det var pyttipanna, och det är ju inte direkt det godaste jag vet, så det fick bli lite kaninmat istället. och det blir man ju hemskt mätt på? aa fast näe. höll på hungra ihjäl på slutet av lektionen, och på hemvägen kände jag mig alldeles svimfärdig. och sån tur man har, så hade pappa gjort iordning maten till jag kom, pastagratäng. kanske hur gott som helst det! och broccoli! smaskigt! 
näe, nu är broder tuck här så ska ta och umgås med honom en stund nu när man har chansen. 

so long suckers!

Some dudes know all the right things to say.

precis hemkommen efter en cykeltur. eller ja, cykeltur och cykeltur. lära ju ta mig hem.
cyklade till och från skolan idag, så tre mil i kroppen/benen har jag nu. känns riktigt bra. dagens motion är alltså gjord. och jag måste ju säga att det var ju faktiskt riktigt skönt. man blev ju liksom pigg av det. och det tog ju bara 25 minuter också ungefär. eller ja, 30 minuter, men då gjorde jag ett snabbt stop på vägen till skolan också, men hem tog det 25 minuter. jag är en krigare helt enkelt. 
gjorde engelska grammatikprovet sen ettan idag också. fan vad skönt det är att stryka det från listan. nu är det ingenting jag ligger efter med. utan nu har jag bara kvar dokumentationen på barnskjortan sen är jag klar. känns riktigt jävla underbart!

ska ta och laga lite äggröra nu, för det är jag värd tycker jag allt. till det blir det självklart cola, det kan man också få unna sig nu efter ett "träningspass". blir chill nu ett tag, sen när pappa kommer hem ska vi åka och käka, och senare ikväll blir det myspys för hela slanten. aja, dags för käk. 

so long suckers!

In my head, it's going down.

godmorgon fuckers. sitter och äter vattenmelon och dricker cola ju just nu. till frukost.
men det fatta man ju. det är i alla fall fint väder idag, och jag ska cykla till skolan. det är idag eller aldrig. för jag gör det inte idag, då kommer det aldrig att hända heller. asnice. jag är ju bara så jävla grym. 

kort dag idag. eller ja, den blir ju lite längre idag än vad den brukar vara på onsdagar. går i alla fall till 12 idag, annars är det ju halv 11. aja. ska ta och äta upp min melon och dricka upp colan så det inte behöver något slags misshandel här nu inte. peta i mig lite omega3 tabletter och fixa till mig, sen är jag redo för cykeln. i hope. haha, näe dags att kila. 

so long suckers!

You'll be screaming no.

hade en liten fotoshoot på lektionen idag med huong och michelle.
här är några bilder bara för att visa,  OBS de är oretuscherade (stavning?) aja, enjoy! 



so long suckers!

In my head, you fulfill my fantasy.

hej och hå! har precis duschat och ätit lite grann, och nu sitter jag och kikar på ugly.
det är ju den traditionella tevetittarkvällen ikväll. först ugly, sen desperate och efter det cougar. det kan inte bli så mycket bättre. under tiden jag kikar på teve så ska jag även försöka plugga lite grann. skriva klart idrottsuppgiften eftersom jag inte fick godkänt på den sist. kanske lika bra att ta tag i det nu med en gång eftersom de sätter betygen snart, och har jag inte gjort den där uppgiften så kommer jag få ig i idrott, och det funkar fan inte! nej nej. 

näe, dags att hugga in på allting nu då kanske så man blir klar i tid. tänkte faktiskt försöka sova tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon och cykla till skolan, och därefter skriva prov. jag har inte mycket kvar i skolan nu inte. näe, jag har gjort i princip allting som varit kvar sen tidigare, plus att barnskjortan blev klar idag också. nu är det bara den där förbannade dokumentationen kvar att göra, sen så är jag i hamn med allting! känns otroligt bra! näe, nu ska jag ta och göra klart det sista.

so long suckers!


In my head, I see you all over me.

godmorgon alla fuckers! undrar vart värmen har tagit vägen nu då? det är ju bara 10
grader ute. hmm, inte bra inte bra, nu när man äntligen fick lite hopp om sommaren, så försvinner självklart värmen. BUHU, sad face* näedå, sån  fara är det ändå inte. har precis tryckt i mig en macka och lite omega3 tabletter. det är väl inte det godaste jag haft i käften, men det funkar ju i alla fall, och det är ju tur det nu när jag har ungefär 6 kartonger med sånt.
näe, nu ska jag ta och trycka i mig ett äpple, sen kanske börja göra mig iordning? mamma skjutsar in mig till stan idag, så jag slapp ta en tidig buss eftersom den här dagen redan kommer bli lång. hon är så gullig hon. 
och förresten! idag är det chicken bits i skolan! jag är typ ..
.. hur lycklig som helst kanske? SMASKIGT! 
näe, nu ska jag ta och kila.

so long suckers!

I can see it going down, going down.

bjuder på den här skiten nu innan jag ska sova. bara att skrolla ner så
slipper ni den om det skulle vara så ;) 

104 frågor om mig:

är du kär: näe.
har du snusat: japp.
har du fimpat en cigg på någon annan: ohja, det gör jag varje dag?
har du legat i sängen bredvid en kille: nej, jag har inte haft fysisk kontakt med någon.
är du oskuld: bra nog åh!
har du blivit dumpad: ja, mitt hjärta gick i tusen bitar.
har du blivit slagen allvarligt: slår någon mig, slår jag alltid tillbaka.
tar du droger: om cola räknas som en drog, så JA!
har du pussat en tjej: nejnejnejnejnejnejnej, usch nej! tjejbaciller!
hatar du någon: det är ju onödigt.
älskar du någon: en massa.
har några av dina vänner svikit dig: ja, jag är så jävla mobbad.
har du djur: i sure have.
har du legat bredvid en tjej i sängen: TJEJBACILLER!!!!!!
hatar du själv: ja, jag har aldrig sagt det förr, men jag slår mig själv för att jag hatar mig.
gillar du orange: ohja!
har du haft sex den senast veckan: maybe I have, and maybe I havn't.
har du någon sjukdom: ja, typ hela alfabetet.
har du skämt ut dig för den du gillar: nej fan, jag trivs som den jag är ändå.
har du en gris: ja, den sitter här i mitt knä just nu.
har du en plattång: ja, men jag är nog sämst i sverige på att använda den.
har du en bror: ja, och den bästa av de alla dessutom.
har du sjukt bra humor: absolut!
är du brunett: icke sa nicke.
gillar du att stå i duschen i flera timmar: skulle jag då verkligen inte vilja påstå.
tycker du om hästar: det är väl inge fel? de är góa på mackan.
har du en hund: nope.
har du skilda föräldrar: näe, de är gifta och ska leva lyckliga i alla sina dagar som de lovade.
har du gått på simskola: nej, jag är ett underbarn!
har du sagt bög till en kille: maybe I have, and maybe I havn't.
har du sagt fitta till en tjej: maybe I have, and maybe I havn't
har du fuskat: på vad om jag får fråga?
har du en teve på ditt rum: yes.
har du lunar: ohja, det är där jag sitter och kollar runt dagarna ut.
har du msn: nej, jag har LUNAR!
har du en syster: icke, och det är lycklig över.
har du bruna ögon: just dina guldbruna ögon, så BLÅ kan de aldrig mer bli ...
gillar du att fotografera: jajjemen.
har du sett dig själv brinna: i helvetet, ja några gånger.
hjälper du dina vänner: varför skulle jag inte göra det?
gillar du tacos: I'm lovin' it!
tycker du att du är söt: jag är så jäääääääääääääla söt asså!
har du dansat: det har väl alla gjort, eller pratar jag i nattmössan då?
har du spelat fotboll: ja, och jag va kanske hur grym som helst på det också.
tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet: näe, inte direkt.
kan du stå framför spegeln i flera timmar om du får: vafan ska man göra det för?
har du ätit sniglar: det är smaskigt.
äger du en locktång: jajjemen.
gillar du att tugga tuggummi: oh, I like to feel that in my mouth.
borstar du tänderna varje morgon och kväll: näe, det gör jag då inte.
gillar du kläder: går hellre utan.
hatar du falska vänner: mycket, näerå. de är älskvärda.
gillar du att räkna matte: ja, det är ju det jag gör på min fritid.
älskar du någon: ja, massvis.
har du gråtit inför en vän: I sure have.
kan du sjunga: alla kan sjunga, sen om det låter bra är en annan fråga.
har du sett någon dö: yes.
säger du vad du vill: ja, sen om det är snälla saker som kommer ut är väl en helt annan sak?
är du stor: vad menas med stor?
vad är ditt hela namn: anna moa wehlin.
kan du tala spanska: jag borde kunna i alla fall ...
är du kortare än 1.60: nix!
älskar du sommaren: jamen bra nog åh!
älskar du vintern: näe, inte så bra nog åh ..
har du mer än 6 par skor: yes.
brukar du sjunga när du är i duschen: näe, jag duschar för fort för att ens hinna sjunga.
har du hoppat ut ifrån ett fönster: nope, tror inte det i alla fall.
har du mer än 3 par mjukisbyxor: jajjemen.
gillar du att städa: näe, kan jag inte påstå.
gillar du att sova länge: jamen det gör jag verkligen.
har du vart med om en olycka: yes.
är du förvirrad: näe, tycker jag väl inte?
har du mer än 6 par byxor: yes.
har du förlorat en vän: näe.
gillar du att shoppa: det är väl inget jag gör frivilligt tänkte jag säga, men ni förstår.
har du varit i paris: nix.
gillar du ormar: njae, inte direkt.
klarar du dig själv: man måste lära sig att klara sig på egen hand innan man kan klara sig med någon annan.
har du lagat mat: näe, det har jag mamma och pappa till.
är du klantig: i vissa tider, ja.
har du foppatoffler: jajjemen.
har du mer än 20 låtar på din dator: skulle jag gissa på ja.
sminkar du dig innan skolan: det beror på om jag orkar.
har du träffat en kändis: nix.
har du mer än 7 par nagellack: näe, har inte ens ett tror jag?
har du busringt: yes.
har du skällt på din bror: det har nog hänt.
har du en vän som skiter i dig: näe.
har du velat göra saker, men vågar inte: ja, en massa grejer.
sover du med nåt gosedjur: näe.
har du åkt någonstans utan att du får: det tror jag inte.
vill du bara bort ibland: det vill nog alla.
har du tältat: yes.
har du bränt dig: nej.
har du lekt med levande ljus: yes.
har du lekt anden i glaset: näe, törs fan inte.
skäms du ibland: nope.
bor du i skåne: aa jag bor där på kvällarna/nätterna.
gillar du hiphop/rap musik: i vissa fall ja, i andra, näe.
är du på sista frågan nu: näe.
är du singel: ja.
har du flugit flygplan nån gång: jajjemen.
har du kul just nu: kan jag inte direkt påstå.
är du blyg: osch nejfan heller!

You'll see a side of love you 've never known.

min lilla sötnos till kusin har varit här idag. och hon är väl ändå för mysig.
har suttit och levt loppan när hon varit här, och jag tror jag aldrig skrattat så mycket åt en bebis som jag gjorde idag. sötplutten min. slocknade på min axel alldeles snarkandes. 
ska faktiskt ta och sova snart tror jag. är verkligen skittrött så jag behöver lite sömn. omprovet imorgon som jag har imorgon i samhällskunskap kommer ju gå käpp rätt åt helvete känner jag. äh, skitsamma. jag får väl försöka göra det bästa jag kan utav situationen helt enkelt. 

imorgon är det ju långdag i skolan. börjar 10.00 och slutar 19.00. ja, visst lät det roligt? näe, inte direkt. hatar att skolan tror att man inte har något liv efter man slutat. näe, istället måste man tvingas vara kvar enda till 7 på kvällen. blir så less. tur att man får sommarlov snart. som återigen är mitt allra sista sommarlov. menmen. så det är väl lika bra att man går och sover nu med en gång så man orkar med dagen till full och pricka. 

so long suckers!

I'll be your teacher I'll show you the ropes.

måndag och en ny vecka. och det känns som att den kommer bli bra! än så länge i alla fall.
mycket kan ju gå fel på en vecka, men vi får hoppas att det inte gör det den här gången. kom på imorse att det är fan inte lång tid kvar till körkortet nu äh. shit, jag fick panik. en vecka kvar, eller ja, två kan man ju i princip säga, men ändå. tiden går fort när man har roligt. 
var och kikade på en ny bil nu efter skolan med mamma och pappa. riktigt fräsch, och kanske hur skön som helst att köra. så nu ska vi bara bli av med de andra tre bilarna, sen så! härligt härligt. 

jag är så grymt trött idag så jag tror nog att jag ska ta en powernap nu efter maten. eller innan maten till och med? skulle ju inte sitta helt fel ändå. sen ikväll ska jag dyka ner i körkortsboken och plugga järnet. om jag nu kommer kunna. min bebis kommer ju hit om ett tag, så jag kommer väl antagligen sitta med henne hela kvällen, och eftersom jag känner mig själv hyggligt bra, så vet jag att det är precis så det kommer bli. men jag kan inte skita i det heller, jag får väl helt enkelt göra två saker samtidigt. 
näe, nu ska jag ta en powernap. 

so long suckers!

Just leave with me now, say the word and we'll go.

sitter här och  dricker min vanliga dos av morgoncola och äter ananas. lite duktig kan man
ju vara. jag behöver inte skynda mig idag för pappa skulle skjutsa in mig till stan. ja, jag vet att jag sa att jag skulle cykla, men vi ska tydligen åka och kika på en bil direkt efter skolan så då blir det lättare om jag inte har någon cykel med.
allvarligt? vafan tror ni låten som beyoncé har gjort lady gaga är bra? näe, riktigt dålig. vad leker de? eller man kanske ska fråga sig: "vad leker beyoncé"? åh herregud, dagens musik ..
haha oj, bytte samtalsämne där ganska fort, men så är det med mig. det är bara att försöka hänga på. idag ska jag jobba som bara den i skolan så jag blir klar med min söta lilla barnskjorta någon gång. den ska ju vara klar imorgon, och det borde jag ju hinna? har ju inte långt kvar på den nu äh. 

idag tror jag nog att jag plockar fram mina sommarskor nu när jag fått tillbaka de. visst, det är ju inte sådär jättevarmt ute än, men det kommer säkert bli. ja, det blir nog så. det är ju trots allt mina favoritskor såhär på sommarkvisten. näe, undrar om jag kanske ska ta och leta rätt på lite kläder som jag kan ha på mig idag då? får väl se vad det blir, men nånting casual (stavning?) kan jag ju nästan tänka mig. det brukar ju inte bli nå mer avancerat än så i skolan, och det behövs det inte heller för den delen. 
näe, nu ska jag ta och göra mig iordning för dagens händelser. 

so long suckers!

Got a better solution for you girl.

det finns så mycket saker jag vill ha nu. det är liksom helt sjukt.
först och främst vill jag att det ska gå snabbare i skolan så det någon gång kan bli sommarlov, och självklart längtar jag till sommaren. jag vill ha massvis med pengar som också det kommer när det väl blivit sommar, jag vill att 3an ska börja, jag vill ha studentbal (som jag btw skaffat dejt till nu), jag vill ha vattenkrig, spela brännboll, champagnefrukost och så självklart vill jag ta studenten. men ändå så vill jag inte det. jag skulle lätt kunna gå om ett år bara för att få vara med mina brudar. jag har ändå lite ångest över det hela. för jag menar, det kommer ju gå äckligt fort sen är vi där. sommaren kommer ju bara swischa förbi sen är vi där. börjar våran kurs för att sy våra egna klänningar. åh, herregud. 

näe, blir för deprimerad av att prata om det, så jag skiter i det här. känner ju en tår i ögat när jag tänker på att jag bara har en kort stund kvar med mina favoritbrudar. det är inte bra. varför blev vi såhär tajt att jag får ångest när jag tänker på att vi snart slutar? dubbelmoral jajjemen, men det visste ni redan att jag hade. men, jag klagar absolut inte på klassen, det hade ju inte kunnat blivit bättre än såhär. jag är glad att vi blev så tajt som vi blivit <3

so long suckers!

You ain't gonna find a dance with him.

jag tror jag blir galen. det är nå fel hela tiden. datorn har jag lust att skicka i väggen.
ögonen kliar sönder, plus att en jävla invandrare har flyttat in i min haka så jag har äckligt ont. och som grädden på moset så börjar man bli sjuk. ja, visst låter det roligt, aa fast näe. jag har inte tid med sånt här nu. åh, aa ni fattar att jag blir less. 

imorgon ska jag cykla till skolan om det är fint väder och om jag kommer upp i tid. skönt. kanske man blir frisk av lite frisk luft, eller så kommer jag dö av pollenintaget som kommer ske. ja, den som lever får se. 

so long suckers!

Ain't that the reason you're at this club?

härliga sommartider. vad hände med vädret egentligen då? det bara öser ner?
men, annorlunda som man är så tycker jag att det är asmysigt med regn. visst, dagen blir hemskt lång och tråkig och man kan ju typ inte göra nånting, men ändå. det är mysigt. krypa ner i soffan med en filt och kika på teve. så ska man gärna kunna höra regnet mot taket också. det är helt underbart. i alla fall när man ska sova. wonderful! 
hade en riktigt mysig dag igår. spelade lite badminton, kikade på film och åt massvis med godis. riktigt mysigt faktiskt måste jag säga. 

funderar på att vara duktig den här veckan om det blir fint väder att cykla till skolan. jajjemen, ni läste rätt. så då kommer jag skippa träningen på gymmet den här veckan och cykla istället. blev riktigt sugen på det igår. för jag menar, det tar ju ändå lika lång tid att cykla som att ta bussen, och då får jag motion på samma gång. så får det bannemig bli. och det är ju knappast så att jag måste åka hemifrån så jäkla tidigt, som annars när jag cyklar till bussen. för som ni vet, så taggar ju jag till beachen 2048, så det är väl dags att sätta igång nu då antar jag. haha, näerå. näe, nu tänkte jag ta en powernap. vaknande ju ganska tidigt idag ändå, och mina ögon är jättetunga. 

so long suckers!

Everybody's looking for love.

jag blir alldeles till mig nu när det är så varmt och skönt ute. så jävla glad och lycklig.
ja, sommaren. det finns fan inget bättre än det. sitter och kikar på en massa bilder från förra året då jag var i söderhamn. och det kallar jag sommar. helt underbart. bilden är från orn och det är lite över ett år sen jag var där första gången. jag och joline ligger och chillar på bryggan, bakis som ja, det finns inte ens ord för det. näe, jag är bara lycklig. och alla planer vi har inför sommaren. ja, det kan helt enkelt inte bli en bättre sommar än den här. det är så mycket som är planerat. 

har varit ute och kört lite nu på förmiddagen. nu sitter allt sånt där, nu är det bara teorin som ska in i huvudet. och därför ska jag plocka fram böckerna nu med en gång, gå ut och sätta mig i solen och läsa lite. för jag menar, det är ju ändå bara två veckor kvar!? shit, inte lång tid kvar nu eller. kommer ju gå äckligt fort fan. så ja, plugga måste jag göra. 

so long suckers!

Don't miss me when I'm gone.

tro det eller ej, men idag har jag faktiskt duschat och blivit ren.
haha, hade ju typ 8 smörpaket i håret kändes det som där ett tag, men inte nu längre. och eftersom jag nu varit så duktig tänkte jag sätta mig och rita lite grann. har ritat sjukt mycket idag. man behövde bara göra 3 olika klädesplagg till fackteckningen, men duktig som jag är så har jag gjort 8 stycken. men tycker det är riktigt roligt att rita, i alla fall sånna här saker. och temat i min kollektion är sverigetema. asnice om jag får säga det själv. fast i och för sig så var det ju ändå linn som gav mig den idén, tror inte att det gör nåt för henne att jag snodde den eftersom jag kan tänka mig att hon inte tänkte göra något sådant ;) right?

linn: min morfar bor på en kulle ...

jag&michelle: asgarv ..
.. aa, vad var det du ville berätta med det då?

linn: aamen där på kullen finns det träd ...

jag&michelle: ASGARV!

haha ok, ni förstår inte varför det här var så roligt, och jag orkar inte heller berätta varför. för det blir liksom inte samma sak om jag ska skriva det än om jag skulle berätta det
irl
så att säga. haha, men roligt var det i alla fall. skrattar fortfarande bara jag tänker på det. 
näe, nu ska jag rita lite grann. 

so long suckers!

Aj, aj, aj det bultar och det bankar.

åh shit nu är det fan sommar. och vill ni veta hur jag kan vara så säker på det?
jo, för att när det börjar bli sommar, det är så man börjar svettas mellan tuttarna. jag lovar att det är så. just nu rinner det fan, så jag undrar om jag inte ska ta en dusch och tvätta av mig, men det får ju självklart bli lite senare. sitter med båda fönstren öppna så det ska bli lite korsdrag, men inte fan hjälper det äh. näe, för det blåser ju fan ingenting ute. MEN jag ska väl inte klaga. det är sommar helt enkelt. 

sitter och väntar på käk, är så äckligt hungrig just nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. det var ju pyttipanna i skolan idag, och det är fan inte mat. eller jo, men det är ju nå grymt äckligt. så det fick bli kaninmat idag för mig, och det kan man ju inte heller leva på. vad ska bli av denna grymt hårda värld? jag tror faktiskt jag skulle kunna äta en hel antilop? just nu, så hungrig är jag, och då är det tamejfan allvarligt. 
näe, nu börjar det lukta mat här hemma så ska gå och kika hur lång tid det är kvar.

so long suckers!

Det stryks grejer som hästar stryks på trav.

åh, kan ni tänka er hur lycklig jag börjar bli nu eller? mer och mer stryks från min lista av
plugg. det känns helt underbart, ja det är helt enkelt en obeskrivlig känsla. har suttit och ritat nu i typ, ja jag vettefan hur länge jag suttit och ritat, i två timmar tror jag och nu är fackteckningen i hamn också. ska bara färglägga allting imorgon, sen är det helt klart. och det känns så jävla skönt.

mina ögonlock känns alldeles för tunga nu för att ens försöka hålla upp, och jag anstränger mig verkligen för att skriva det här nu. ska ta och krypa ner i sängen och sova alldeles strax. långdag väntar ju ändå imorgon. 08.30-17.00, ja totalt för länge om jag ska säga det själv. det är liksom8½ timme i skolan, det är mer än en vanlig arbetsdag fan. men det är väl bara att stå ut I guess. ändå rätt ok lektioner, men ändå. det är liksom för mycket för ens huvud att ta in. menmen, jag ska bita ihop. det är ju ändå inte så lång tid kvar i skolan nu till det blir sommar. synd bara att det här blir mitt sista sommarlov ...
... jag kan liksom inte ens fatta det själv. ett sista jävla sommarlov, sen kommer det bara vara semestrar på max 4 veckor och arbete resten av sommaren att se fram emot. fast i och för sig, så kommer jag ju jobba mer än halva sommaren nu också, men det är ändå inte samma sak. jag behöver ju inte jobba om jag inte vill, det är liksom ett val jag har där. 

och nu sitter jag återigen och bara skriver ner en massa babbel. men så blir det när jag är trött. det är som att det inte ens är jag som skriver. utan fingrarna bara flyter på över tangentbordet. jag lägger liksom inte ens ner någon som helst tanke bakom det jag skriver nu. och där ser ni. nu kom jag på villospår igen. hur lyckas jag? för trött helt enkelt, så ska väl ta och bädda ner mig i sängen nu. ska bara dricka upp colan jag hällde upp. kan ju inte låta den stå och bli förstörd. det skulle jag kunna kalla misshandel mot cola om man bara låter den stå utan att man dricker upp den. men shit. aa näe. nu får det vara nog för ikväll. skulle ju avslutat det här för flera meningar sen, men det är ju ganska onödigt att sudda ut allting nu när jag ändå skrivit ner allting, right? aja, dags att kasta in handduken.

so long suckers!

Baby all I need is time.

åååååååååååååååååååååååååååååååååååh, jag är så lycklig just nu!
stick- och virkproverna är äntligen klara, och det är tack vare min mycket goda och älskade vän joline lindgren. shit, nu slipper jag oroa mig över att jag inte kommer komma upp i trean. och imorgon ska jag fixa så även joline följer med dit också. vi är helt enkelt ett sånt jäkla bra team. tycker jag i alla fall. 3an och studenten, HERE WE COME! ja, jag är bara så lycklig. 

ikväll lägger jag nog allt plugg åt sidan och bara unnar mig själv en härlig kväll utan något som helst pluggande. så är det ju gray's på teven ikväll också, riktigt härligt. kanske att jag plockar fram fackteckningen och ritar lite så den blir klar, men det är ju inget uppstressande, så det  får det nog bli, så kanske marie blir nöjd på mig att jag nånting i alla fall eftersom det också ska vara klart snart. får jag bara färglägga allting imorgon. för er som vet vad jag pratar om; var det minst 3 plagg vi skulle rita? 
aja, nu ska jag ta och kila till vilddjuret en snabbis. tänkte försöka lura med mig mamma så hon skjutsar mig så vi kanske kan åka och köpa nå fika, och med fika menar jag cola. haha, är ruskigt sugen på det nu, och negerbollar! fyhelvete vad gott det skulle vara med sånna, nu måste jag ju till affärn ...

so long suckers!

In my head, I see you all over me.

har precis legat och kikat på tretton, en faktiskt riktigt bra film om allting.
det var sjukt länge sen jag såg den, så jag kände helt enkelt för att ladda ner den och kika på den. man blir ju nästan lite ledsen i ögat av den filmen fan. haha, och det är ju bra eller hur? måste ta och sova snart också. var meningen att jag skulle hinna förbereda ett engelska-tal till imorgon också, men jag får nog nöja mig med ett G skulle jag kunna tippa på. har haft så jävla mycket annat som jag tagit i förstahand, så kände att det här kom lite efter.  

nu kliar det i mina ögon också för att jag är så jäkla trött. men tror inte jag kommer kunna sova överhuvudtaget inatt. dels är jag övertrött, har äckligt ont i huvudet plus att det är så äckligt jävla varmt här inne. måste fan öppna det andra fönstret så det blir lite korsdrag, annars kommer jag nog tuppa av inatt och kanske aldrig mer vakna? ja, så känns det nu faktiskt. jag fattar inte, har varit sjukt varm i kroppen hela dagen, typ som att jag skulle ha feber eller nå sånt. och roligt om man skulle lyckas bli sjuk nu mitt i allting då? näe det kan jag väl inte påstå. 

näe, nu ska jag ta och öppna fönstret sen krypa ner här igen. jag måste ju i alla fall försöka sova. och det kommer säkert lösa sig när jag lägger mig och drar på ögonbindeln. då kommer jag förhoppningsvis slockna på en gång. man kan ju alltid hoppas, right? 

so long suckers!

Did I tell you about the boy I've met?

det är så mycket som irriterar mig lätt som en plätt just nu känner jag.
det räcker liksom med att någon öppnar käften vid fel tidpunkt. så jag får be om ursäkt om det är någon som tar illa, men snälla, gör inte det? jag tror det har att göra med att jag är så stressad över allt just nu. och jag klarar verkligen inte av när folk tjatar på mig, ifrågasätter allt jag gör eller säger åt mig vad jag ska göra. då tänder jag verkligen till på en gång. och det är inte med mening heller, utan jag bara gör det. 

skolan då. jodå, det går bra men det är även där mycket att tänka på. som tur är blir jag klar med skjortan till nästa vecka, hade jag inte gjort det hade jag ju varit körd. aja, tänkte inte sitta här och sitta och prata om en massa strunt. eller ja, strunt och strunt, det är det väl egentligen inte, men ni förstår vart jag försöker komma. 

ska alldeles strax ta och tvätta bort sminket sen slänga i mig lite käk. apropå käk, allvarligt. tror ni jag ätit lite tzatziki (stavning?) på senaste tiden? jag äter liksom inte typ biff med tzatziki, utan jag äter tzatziki med biff. haha, det kom joline på idag. men hallå, hur gott är det inte då? jag skulle kunna leva på det, choklad och självklart cola. jag måste ju vara någon slags missbrukare av de här sakerna? äter/dricker det varje dag ju förfan!

menmen, näe nu ska jag ut och köra med pappa. jag har ju ändå ett körkortsteori- och uppkörning som väntar mig om inte alltför lång framtid, så det är ju bara att öva då antar jag.

so long suckers!

Are you having a nice morning this far?

godmorgon suckers, eller ska jag kanske vara snäll och säga sötnosar
som alla andra bloggare säger. sitter och trycker i mig frukost nu, ska iväg och träna o 45 minuter typ, och apropå det. har gjort oboy med laktosmjölk och det smakar fan vanilj! riktigt mumsigt! 

på teven har jag mtv, så man får lyssna på lite musik såhär på morgonkvisten, vakna till lite. näe, nu ska jag slänga in lite musik på mp3 sen ta och göra mig iordning. väskan är redan packad, nu är det bara resten som ska göras. 

so long suckers!

It's just unbelievable.

det är ganska roligt ändå hur allting kan ändras så fort.
från det att vara fullkomligt underbart, till ett helvete. det gäller allting. det säger bara swiiiish så är allt upp och ner vänt. på ett sätt är det ju ganska roligt, men ändå inte om man tänker efter. det visar sig att vissa personer inte är som man trodde från första början. det är så mycket som irriterar mig just nu. ibland önskar man att man bara kunde vara för sig själv och att det inte var nånting mer än så att bry sig om, om ens det. men så kommer det förmodligen aldrig att bli. 

jag är bara mållös ...

Lyssna och lär, missa inte chansen!

har precis tagit bort mina klor, och det känns förjäkla bra måste jag säga!
det behövdes tror jag nog om jag ska säga vad jag tycker, men åh andra sidan så gjorde jag det för att de flesta vet ju att jag är lika fattig som en uteliggare just nu så hade inte råd att fixa till de heller, dessutom behövs det inga långa naglar på sommaren. jag har ju klarat mig alla andra år, så varför inte det här? tänkte fixa till de igen senare till hösten, då tycker jag att det är mer passande. 

sen jag kom hem har jag inte gjort alltför mycket kan jag ju säga. ätit, tagit bort klorna
OCH lärt mig caramelldansen! riktigt nice, inte för att den var så svår, men jag och michelle har ju funderat över det där ett tag nu, och båda har kommit fram till att vi blir ruggigt partysugna av den låten. jaja, vi vet redan att det är en barnlåt, men den gjordes när vi var små och det är sån musik som är så otroligt bra! 

tänkte faktiskt ta mig till vilddjuret om ett tag, tänkte bara sitta hemma och chilla ett tag innan. för att byta samtalsämne helt och hållet, eller, kan man kalla det samtalsämne när jag skriver? aja, ni förstår vad jag menar. men var i alla fall och tränade idag för första gången på ett bra tag, och det var faktiskt riktigt skönt, dock blev jag inte kvar där så länge, men skönt var det, och det är det som är huvudsaken.

fick hem alla papper om körkortet idag också. bara att punga upp pengar nu då så man kan betala in det där så fort som möjligt. jag kan betala en del, sen är nog päronen tvungna att hjälpa till med en liten slant. men det ska väl inte vara några som helst problem, får jag hoppas på i alla fall. 
näe, nu ska jag ta och göra mig iordning kanske? aafan ja! 

so long suckers!


Dansa med oss, klappa era händer, gör som vi gör, ta några steg åt vänster.

hur många har du varit kär i: 2.
vad tycker du om kärlek: det är väl .. ok?
när kramade du någon sist: igår
saknar du någon speciell person nu: ja, faktiskt
har du svårt för att bli kär: näe, jag blir kär på en gång, blir tsm med killen i sissodär 4-5 dagar, sen kommer han på hur jag egentligen är och dumpar mig. men det gör inget, för efter ungefär en vecka hittar jag en ny, men det blir lika där. alla ska HELA tiden lägga sig i mitt liv, har ni inget eget liv eller?
är du singel: jajjemen.
när fick du senast en komplimang: igår, I think.

HAR DU NÅGONSIN:
varit medvetslös: mhm
hånglat med någon riktigt ful: det händer väl alla ....
hånglat med mer än 50 personer: nejdu
hånglat med fler än 2 personer på en kväll: näe, jag är duttig.
gjort något riktigt dumt: säg någon som inte gjort det?
gjort något du verkligen ångrar: haha japp
åkt ambulans: mhm det har också inträffat
gjort nåt olagligt: nejdå!
fått din mamma att gråta: har hänt
slagit ner någon: näe, men vill så jäkla gärna göra det
skämts över dina föräldrar: nej
sagt jag älskar dig och menat det: I sure have
tar du droger: icke
dricker du: men vad tror ni om mig? ja, det gör jag (aa)
vilka kläder sover du i: troser?
vad hatar du verkligen: osch!
är du ensam nu: jajjemen
vill du gifta dig: en flickas stora dröm, right?
vill du ha barn: också en flickas stora dröm?

SENASTE PERSONEN SOM:
sov i din säng: bullan&maggan
såg dig gråta: ojdå, jaaaaaaaaa?
fick dig att gråta: hmm ..?
du delade en dricka med: joline och hanna idag skulle jag nog säga.
du gick på bio med: bullan&maggan
skällde på dig: haha tilde?
sa nånting till dig och vad det var: pappa, men kommer fan inte ihåg va han sa

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
gråtit: icke
kramat någon: I have
pussat någon: ja
köpt någonting: yes
sjungit: sitter och sjunger just nu
saknat någon: ja, that's true

I want your drama.

sitter för stunden och tar min dagliga dos av ett glas med cola såhär på morgonen.
det är ungefär som kaffe kan man säga, socker och koffein! perfekt! har även rostat lite mackor och skurit upp ananas i mängder som får bli min frukost. nyttig, jag vet! 

kom upp ovanligt tidigt imorse måste jag säga. vakande fan på en gång?! shit, det brukar ju aldrig hända liksom. men ja, ska käka frukosten nu, göra mig iordning, sen packa väskan. ska ju faktiskt träna idag. och det kommer bli riktigt skönt måste jag säga, för nu var det ett bra jävla tag sen ändå. 
oj shit, nu var klockan mycket, dags att rusa! 

so long suckers!

Told you so.

tror fan helt seriöst att det spökar här hemma. och nej, jag är ingen dåre som tror jag
är besatt av en demon för er som tänker något liknande som paranormal activity. nej, det här är verkliga ting som sker här hemma. som när min rullgardin bara började åka upp och ner mitt från ingenstans. och nu, nyss, alldeles för en liten stund ( ja, ni förstår vart jag vill komma.) så stängdes både min dator och teve av? WTF liksom? och det var ju inget strömavbrott heller eftersom allting annat funkar alldeles som det ska. hmm, spookie. lite roligt ändå måste jag säga. 

kommer väl sluta med att jag blir som hon den där bruden i just paranormal activity eller så kanske det blir som de där ungdomarna i blair witch project. haha, läskigt! så gott folk, det här är kanske det sista ni får läsa av mig som en människa innan jag uppslukas av demoner. haha, näerå. det kommer förmodligen aldrig att hända. det skulle ju vara nåt det egentligen? 

och för att byta spår helt och hållet nu. igår kom jag på en sak som jag jättegärna skulle vilja ha. en drake! tänk er vad coolt det skulle vara att ha en drake. då skulle man ju verkligen gå säkert på gatorna en sen natt hem från krogen på fyllan, am I right? det skulle vara sjukt coolt. började tänka på det igår för jag låg och kollade på shrek och så kom jag att tänka på drakarna i eragon. de är ju så fina. 
och om jag nu mot alla odds inte skulle få en drake, så skulle jag vilja bli en vampyr. fast en sån där snäll vampyr såklart. som edward cullen. det skulle också vara riktigt coolt. springa sådär fort som de gör, kunna se vad andra tänker o.s.v, sjukt läckert! eller varför inte en avatar liksom? det skulle också vara lite småläckert. 

haha, sitter helt och drömmer mig bort nu på hur det skulle vara med alla de här grejerna. skulle vara riktigt nice faktiskt. gud vad mysigt. näe, sitter just nu och bara mumlar för mig själv. så stänger väl av datorn nu och tackar för mig och lägger mig i sängen och sussar. vem vet, jag kanske blir en vampyr om nätterna och besöker er som läser? haha, gud vad roligt! näe, sussa var det ja! 

so long suckers!

Stand up straight.

jag känner mig sjuk och hängig, trött och bara allmänt jobbig.
och jag vet ju att jag är inte sjuk, det är det att pollen har slagit ut som en explosion nu på sistone, och inte fan hjälper medicinen heller. jag blir så mör .. 
idag har jag tänkt att skriva klart samhällskunskapen så den är helt ur min värld. sen måste jag möblera och städa en gång för alla. jag har sagt att jag ska göra det i en veckas tid nu ungefär, men jag har helt enkelt inte orkat, och det är väl ok, eller? sen ska jag avsluta den här dagen med näsan i körkortsboken. händelsefull dag måste jag säga, fast näe. men jag får nöja med det. 

solen börjar kika fram mer och mer nu också, och då tar jag tillfälle i akt och tar en powernap. det är nog det jag är född för att göra ändå, alltså att sova. men det är skönt, och det är bra att jag kommit på vad mitt kall är. 

imorgon börjar skolan igen, tillbaka till verkligheten alltså. jag har ju ändå haft 6 dagars helg nu, så frågan är ju hur fasen jag ska komma upp imorgonbitti? för jag menar, klockan 6 ska jag ta mig upp och det kommer ju gå käpp rätt åt helvete om jag känner mig själv. MEN det är väl bara att bita ihop I guess. 

näe, nu ska jag ta och möblera lite här hemma så jag kan lägga mig och sova i lugn och ro sen ett tag. undrar bara hur jag ska möblera för att det ska bli så bra som möjligt? aja, det är väl bara att testa sig fram så ser man ju sen hur det ser ut. men vi hörs peeps. 

so long suckers!

Snuten dyker upp men vi klarar oss, go, go, go var med och rulla loss!

sitter återigen och pluggar, sällan liksom!? men snart så, är det slut med det.
jag har bara en grej kvar som ska lämnas in till en lärare och sen har jag bara två prov kvar och efter det är jag klar med allt som ska göras. känner mig stolt. för bara så ni vet, jag kan jag också bara jag lägger manken till det. 

har precis käkat lite mat med päronen mina. det blev grillad kycklingfilé, kroketter, beasås, majs och självklart cola till det. och jag måste ju säga att det var bra nog mumsigt! ska alldeles strax ta och kila upp till vilddjuret, men tänkte ta en kort powernap innan, känner att jag har förtjänat en sån idag. 

håller på och gör en tavla till rummet också. bilden över visar på ett ungefär hur den kommer se ut, typ ett collage. tycker det är så roligt att pyssla såhär, blir så avslappnad av det på någe vänster. ska bara ta och skaffa lite häftmassa så att bilderna sitter där de ska. sen ska den upp på väggen vid sängen där det för tillfället är pretty tomt just nu. kommer bli tjusigt. 

tänkte möblera lite senare ikväll också, ställa om soffan och teven lite så att rummet förhoppningsvis blir större. sen är det väl bara att hugga in på pluggandet igen kan jag tänka mig. vill bli klar med den här sista uppgiften nu så jag kan sätta igång att plugga lite teori till körkortet. känner att det är ganska behövligt eftersom det inte är långt kvar nu äh. åh, kan ni förstå hur mycket jag längtar!? hoppas att resten av den här månaden kommer gå fort, I hope, I hope, I hope! 
näe, nu ska jag ta mig en powernap så jag orkar med den här kvällen till fullo. ni får väl ha det så förjäkla bra så länge så hörs vi sen. 

so long suckers!

Jag tar min skateboard backen ner, ner ner ner för backen ner!

HAR DU:

kysst någon: jajjemen.
sovit bredvid någon med samma kön: ohja!
sovit bredvid någon med motsatt kön: det har väl hänt typ en eller två gånger max!
slagit ner någon: näe, men jag får jämt bilder i huvudet när jag slår ner någon, fråga bara J&J.
ljugit för en bra vän: näe, det har däremot inte gjort.
svikit någon: det har väl hänt.

VEM:

skrev du senast till på msn:
c.
kramade du senast: mormor <3
sov du hos senast: c.
vill du vara just nu: ingen annan än mig själv faktiskt.
ringde dig senast: nån försäljare från sthlm.

VAD:

drack du senast: cola!
köpte du senast: choklad, vad annars liksom?
gjorde du igår: halkbanan i söderhamn.
vad ska du göra imorgon: jag ska till hanna mitt på dagen, sen mysa på kvällen.
vill du göra just nu: sova.
åt du senast: ballerinakakor.
är närmast dig som är rosa: min mysiga filt som jag fick när jag fyllde.

KÄRLEK:

du har sårat någon så den börjat gråta:
mhm.
någon har sårat dig så du börjat gråta: yes!

ÄRLIGHET:

du har gjort något som du lovat någon annan att inte göra:
I have.
jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: mhm, det med.
jag har smugit ut utan lov: haha näe, jag får faktiskt gå ut utan att fråga mina föräldrar.
jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är: ja, det har väl kanske hänt.
jag har en hemlighet som ingen vet om: näe, mina närmaste vet nog allt om mig, och lite till kanske.
jag har fuskat i ett spel: men det har väl alla?
jag har struntat i ett prov: ja, ibland orkar man bara inte.

DÅLIGA TIDER:

jag har skadat mig själv:
näe, vem fan gör sånt?
jag har druckit alkohol: nej gud nej! jag gör inte sånt, jag har ändå inte åldern inne för att köpa.
jag har tagit mediciner mot depression: icke.
jag har sovit en hel dag utan att behövt det: haha, ja men bara för att det varit skönt.
jag har vaknat gråtande: nej, det har aldrig hänt.
jag har somnat gråtande: kanske.


DÖDEN:

jag hatar begravningar:
ja, fyfan! det är det enda som behövs sägas om det.
jag har sett någon dö: jajjemen, tyvärr så har jag det.
någon du känt som nyligen dött: ja, eller ingen som kände så bra, men ändå.


Gallerians gång är mitt andra hem, rullar det på, tar det om igen!

den här dagen har jag faktiskt varit duktig måste jag ändå säga.
har i princip suttit och pluggat hela dagen. gjort klar naturkunskapen, svenskan och idrotten FINALLY säger jag bara. riktigt skönt. har gjort en liten lista här för mig själv så jag ser vad jag har kvar att göra. och tro det eller ej, så är det bara tre grejer kvar, och då är det två prov som jag ska plugga till för det är inget jag kan skriva på här hemma, och sen är det ideologierna som ska in till olle, och det tänkte jag faktiskt ta och göra klart på fredag och skicka in till honom, för då får jag stryka ytterligare en sak. känner att hoppet om att pluggandet ska ta slut faktiskt finns där någonstans, det gäller bara att gräva djupt. 
fast där ljög jag kom jag på. måste ju råplugga teori inför körkortet nu när allt det är bokat och klart. och det ska jag verkligen lägga ner mycket tid på, för jag ska bannemig klara det. för jag orkar nämligen inte göra om det flera gånger. pluggandet kommer aldrig ta slut fan. tur att det är sommarlov snart. och apropå sommar. tror ni jag kommer tjäna dåligt i sommar eller? shit, ser ju dollartecken i ögonen bara jag tänker på det, shit. men de pengarna har jag faktiskt planerat att spara. eller ja,  en viss del ska jag ju få unna mig, men det mesta ska in på ett annat konto. haha, kände bara att jag ville berätta det för er. känns riktigt skönt att veta att jag har ett jobb till i sommar klart. sex veckor kommer jag jobba, härligt! 

alla är ute och partajar idag, och jag förstår egentligen inte riktigt varför? för jag menar, det är bara onsdag, inget mer speciellt med det än så liksom? men så är det väl. alla letar väl tillfällen hela tiden så de kan supa sig dyngraka. och kalla mig beige och tråkig nu hur mycket ni orkar, för jag vet att det är så ni tänker. men det ligger ligger ju faktiskt lite sanning bakom det jag nyss skrev också, inte sant? men så är det väl med allting egentligen? alla högtider är ju bara en ursäkt för att få supa till det. speciellt nyår och sista april, och lika midsommar. visst det är kul för tillfället, men det är egentligen ingen stor grej om man tänker efter. men ja, nu ska jag inte vara värsta morsan som sitter och tror att jag är så bra och duktig, för det är jag inte.

näe, nu ska jag ta och bädda rent i sängen och sen funderar jag på att dra igång en film, måste bara välja en, och det har jag problem med. har ju sett alla som jag har på datorn, och jag orkar inte sätta mig och ladda ner någon ny nu inte. jag får väl helt enkelt köra på en lottodragning. och nu sitter jag bara och pratar en massa strunt, bädda rent i sängen var det ja! 

so long suckers!

Don't freak out ..! GAAAAAAAAAAAAH!!!!!

ok, jag får panik. jag har gjort nånting jag ångrar oerhört mycket.
jag måste få tag på HANNA OLANDER snarast. det här funkar fan inte. shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit shit!

Armarna ut och jag svänger ner, go, go, go vi blir fler och fler!

jag måste ju bara börja med att säga att det är ju för härligt väder ute!
helt underbart må jag säga. på altanen står termometern på 25 grader, och hur skönt är inte det då?! shit, det kanske finns lite hopp om sommaren i alla fall. har varit och handlat med pappa nu på morgonen, och självklart körde jag, är så ruskigt taggad för alltihop som gäller körkort nu. köpte lite hårfärg som jag ska slänga i skallen sen så jag får bort min otroligt sexiga utväxt en gång för alla. sen ska jag och pappa ta och göra klart mitt rum helt och hållet. har bara det där lilla finliret kvar nu. sätta upp lite tavlor hyllor och spegeln ska upp den med. sen ska jag städa loss och bädda rent i sängen, mhm för det ska jag minsann! 

var och gjorde halkkörningen igår ju, och allvarligt? varför var jag så fruktansvärt nervös för? gruppen jag var i, var kanon. lätta att prata med och bara härliga människor. men till det viktiga. det var inte ens svårt, och så var det inte så roligt som alla påstod heller, men nu har jag det gjort i alla fall, och det är huvudsaken. måste också säga att jag hade verkligen fördel att ha kört 245an i vinter och att jag kört automat. jag klarade helt enkelt uppgifterna finemang! 

näe, nu ska jag dra på mig en tischa och slänga i färgen i håret så att det bara är att köra igång med rummet när det är klart. kommer väl antagligen skriva nå mer ikväll om jag får tid över, lovar inget, men kanske. 

so long suckers!

Kom och ta mig härifrån om ni kan, kom och gör mig till en man om ni kan!

håller på och arbetar här hemma nu igen. tapetserar såklart!
hann ju inte riktigt klart sist, så nu har jag tagit tag i det här med mina egna händer. idag ska det bannemig bli klart. så ja, jag har ju lite att pyssla med idag då. åh frågan är ju då hur jag ska hinna med allting? först och främst tapetsera klart allting, möblera till det så som jag vill ha det, sätta upp lite hyllor, tavlor och spegeln. hmm, och sen måste jag även städa ur garderoberna eftersom en av de ska ut härifrån. blir till att slänga en massa skit idag också då, haha, skönt! någon som vill ha ett ton kläder så är det bara att säga till ;) 

näe, nu ska jag ta och sätta igång. eller, funderar på att käka först så jag får fylla på med lite energi? hmm, klurig fråga det där ändå. äh, får se om maten är klar annars skiter jag it! 

so long suckers!

My life be like, oooooooooooooh ah!

ja, jag har bara en sak att säga just nu, och det KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG!
ja, ni läste rätt. tror ni jag är dölig på att tapetsera eller? shit abooow bruschan. det är helt sjukt, det blev ju fan äckligt bra vill jag lova. ja, en dold talang jag haft inom mig tydligen. är inte riktigt klar, men det tar vi tag i imorgon. 

har precis duschat och ätit lite mat, nu ska jag ta och chilla lite. göra mig lite iordning kanske? pappa kommer hem idag vilket jag är glad över, även fast jag och mami haft det mys nu när han varit borta, men det har liksom saknats någon tycker jag. näe, va väl bara det jag hade att dela med mig av idag. 

so long suckers!

Kvinnoarbete, det är väl helt ok?

ojojoj vad skönt det är med fredag, äntligen säger jag bara! 
kom inte hem för allt så länge sen, har käkat lite tacos med mamma och storebror, och tror det aldrig varit så gott med tacos någon gång, shit asså. ska alldeles strax ta mig ut till boden och hämta in tapetserbordet först och främst och sedan hämta in lite ved. 

håller ju på och tapetserar mitt rum, eller ja, vi har hållt på med det sen i januari och det är fortfarande inte klart. är ganska less nu både jag och mamma, och eftersom pappa aldrig gör klart det så har vi bestämt oss för att plocka fram våra handverkarskills och tapetsera klart själva. så vi får väl se hur mitt rum kommer se ut efter en den här kvällen efter att vi släppt loss på mina väggar, men det ska nog bli bra det här med ska ni se. ska försöka få klart allting så jag kan ställa tillbaka allting på sin plats och städa iordning lite. ska även försöka få upp lite hyllor och tavlor också så är det helt klart. haha, vi behöver inga karlakarlar för att klara av det här, vi kan själva som man brukar säga. näe, nu ska jag kila ut och hämta in allting, sen hojja upp till vilddjuret herself. 

so long suckers!

Sweet love oh my.

brandalarmet gick idag när vi precis tagit lunch, men inte stoppade det mig
joline och johanna inte. näe, vi tog med oss maten ut och praktiskt taget så skratta hela polhem åt oss, men det sket vi i. vi var helt enkelt för hungriga för att lämna kvar maten inne. min klass är historisk, men det visste ni säkert redan om, right? 

hade nationella muntliga idag i engelska A. gick bra måste jag säga, fick godkänt på första delen, nu är det bara att satsa på det högre betyget i nästa muntliga del. trevligt, aa fast näe. hanna hjälpte mig lite med virkningen idag också, och nu har jag bara en sak kvar och det känns så jävla bra måste jag säga! shit, vilken lättnad det kommer bli när det är klart. men men, resten av dagen har bara flutit på bra, kom hem för ett tag sen, precis käkat med mamma. ikväll blir det återigen en massa plugg för min del, men först ska jag bannemig ta en powernap, känner att det är rätt så välbehövligt just nu. 
vi hörs väl säkert senare, nu ska jag sova en stund.

min lilla gofis har blivit så stor, en stolt kusin, ja det kan man säga!


so long suckers!

Karma, det är väl ett jävla påhitt. Inte sant?

jamen det fatta man ju! självklart. losers, fucktards, ja ett kärt barn har många namn.
nu har jag lessnat på allt som har med skolan att göra. jag har varit så sjukt duktig som pluggat som en idiot senaste tiden. är stolt över mig själv ändå må jag säga. 

  • dokumentationer = klart!
  • engelska grammatikprov = inte klart ..
  • stick- och virkprover = snart klart.
  • marknadsundersökning = klart!
  • svenskaprov = inte klart ..
  • idrottsinlämning = inte klart ..
  • naturkunskapen = halvklart, behövs bara finputsas.
  • samhällprov = inte klart ..
  • samhällsinlämning = inte klart, men ingen brådskan ..
  • materiallära, textil = klart!
  • fackteckingen = klart!

som ni kanske märkte så var det där listan sen tidigare inlägg, eller ja från förra veckan. ni förstår att man är ganska less vid det här laget, men som jag sagt förr. jag har bara mig själv att skylla. ska krypa ner i sängen och kika på film nu har jag tänkt mig, för mitt huvud orkar verkligen inget mer för idag. men först ska jag gå och ta mig ett stort glas med iskallt isté, ganska logiskt eller hur? aja, hörs då



so long suckers!

Tell me the truth.

ok, jag har ett problem just nu. sitter och funderar över lite tryck
som jag ska göra på skjortan, men jag vet inte vad jag ska välja riktigt. slänger in bilderna här, och om det skulle vara någon vänlig själ där ute som läser det, så säg vilken av de jag borde välja, eller om det ska ändras nånting. förväntar mig inget svar eftersom ni som läser det här är pretty boring som aldrig säger nånting, men ändå. det skulle ju uppskattas.

tryck 1.


tryck 2.


tryck 3.


tryck 4.


tryck 5.


so long suckers!

Fashionize.se

har glömt att säga det förr, men passa på att bli medlem på
fashionize.se och samla poäng och vinn presentkort! det funkar, I promise! klicka på länken nedan för att joina klubben, have fun! 

http://fashionize.se/ref/3480

Only if you say so.

hemma nu då efter en dag i skolan. och jag har precis insett att jag fortfarande har
idiotiskt mycket i skolan. 3 prov väntar den här veckan, plus lite grejer som ska vara inlämnade. så ja, va säger ni, kanske är dags att sätta fart nu med en gång medan jag ändå sitter med datorn i knät. måste ju ta och bli klar snart tycker jag, för det här funkar fan inte. man stressar ju som en jäkla idiot, men jag antar att jag bara har mig själv att skylla. 

skulle ju ha tränat idag efter skolan, men jag sov lite för länge idag, vilket gjorde att jag blev en aning sen med allting, så väskan hann ju självklart inte packas eftersom den inte packar sig själv tydligen? wtf liksom? det trodde jag faktiskt att den gjorde, men men. 

the big bang theory visas för fulla muggar på teven just nu, och jag älskar verkligen det programmet. så jag slänger väl ett öga lite då och då på det också medan jag sitter med näsan i alla böcker. näe, nu sitter jag bara och svamlar. vi hörs väl senare skulle jag kunna tro.

up next; macka&saft, plugg!

so long suckers!

Det finns inget bättre än kärleken till sina vänner.

som rubriken lyder, så är det helt sant. jag älskar mina vänner så
otroligt mycket, det är helt sjukt. skulle inte klara en dag utan de. vi har våra dåliga stunder vi med, men i slutändan är det inget som kan förstöra det. åh, ja, jag vet inte ens vad jag ska säga. men jag älskar de verkligen. till 110% vill jag lova! tack brudar för allt <3



Dude, where's my car?

känner att allting börjar gå käpp rätt åt helvete nu faktiskt.
vet inte vart jag ska börja ens, men så är det i alla fall, och det känns fan inte roligt ...

Oh, my, god!

godmorgon då sunshines! mår faktiskt helt ok idag ändå måste jag säga.
fast i och för sig beror det nog på att jag typ kände att skulle jag dricka når mer efter 12, då skulle jag förmodligen dött. haha, näerå men typ i alla fall.

satt ju hemma hos J&J och hade det trevligt. blev inge folk som kom, men inte fan gjorde det nånting eller! istället satt vi, jag, michelle, linn, sanna och jenny och körde ölspel och sjöng så det bara visslade om det, eller säger man inte så? aja, anywho. gick och tog stämpel på goya vid 10tiden, och efter det gick vi och satte oss på old saints. riktigt mysigt måste jag säga. och det va där kvällen började/slutade för min del. träffade schröder igen, vilket var riktigt trevligt faktiskt, det var länge sen. 
gick tillbaka till goya sen när det blivit lite mer folk och skakade rumpa enda in på nattimmarna. och kul hade vi. det var ju bara en massa folk man kände, så man prata ju med flera stycken samtidigt typ. även broder tuck hade vägarna förbi, haha, kändes lite konstigt ändå. tog även ansvaret för att vara wingman åt jenny också. haha tor jag lyckades? jag hoppas det i alla fall. 

fan, näe nu ska jag gå och dö i sängen ett tag till hade jag tänkt mig. orkar inte lyfta ett finger ens. hörs senare people. 

so long suckers!

RSS 2.0