'Cause baby you're a firework!

shit vad den här dagen har gått fort?! och herregud så underbart väder det har varit. jag hoppas verkligen att våren är på ingång nu, annars dör man ju. tog en liten promenad runt byn i solen och bara njöt, alltså precis som det ska vara. tog en liten tur med päronen på em och köpte inlfyttning/födelsedagspresent till brorsan. en sån där liten bänk-diskmaskin eftersom han har sånt litet kök. den var så söt! 

har i alla fall precis kommit ut ur duschen, var ju ut med sessan ett tag och började frysa, så det fick bli en varm dusch. fint det! nu strax tänkte jag faktiskt gå och sova. är äckligt trött på något knepigt vänster? jag förstår inte. men det ska i alla fall bli skönt att krypa ner i sängen och sussa lite grann. kommer ju trots allt bli en lång dag imorgon. jobb på läkerolen väntar. något jag verkligen inte tycker om. men jag måste. aja. nu ska jag fläta håret sen krypa ner och sova. 



It's complicated, it always is, that's just the way it goes. Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows? Head under water, now I can't breathe, it never felt so good. 'Cause I can feel it coming over me, I wouldn't stop it if I could. When love takes over. You know you can't deny. When love takes over. 'Cause something's here tonight.

                  

But no one seems to hear a thing.

måndag, och nu har sportlovet satt igång. härligt. mitt allra sista sportlov genom tiderna. det känns skrämmande måste jag säga, men skönt på samma gång. vaknade för nån timme sen, och jag tänkte om jag skulle ta en promenad i det härliga vädret. solen skiner och det är plusgrader. hur skönt är inte det då? så ska väl dra på mig kläderna och brillorna och gå ut sen ett tag. fint det! 

det är inte alls mycket som står på schemat idag egentligen. och det är väl skönt det. ska bara ta det lugnt har jag planerat. underbart! som det ska vara när man har lov. 

måste också tacka mamma för att hon fixat så att jag kan få vikariera på prolympia de dagar det behövs folk. ännu mer underbart! fyfan. det känns som att mitt liv bara glider på bättre och bättre nu ju. aa, jag vet. hade en pissig dag igår, men det var bara igår. nu så! näe, nu ska jag gå ut i solen medan den fortfarande är kvar. 



Late at night I lose my focus. Late at night I'm calling out for you. It can't be right, I got no focus. I hope you noticed. The chemistry is off the radar. Look at me, I don't know what to do. This chemistry is off the radar. Let me see you later. Over and over, you run in my mind. Give me one look, and you know I'm fine. Can't you see we're only wasting our time. Baby, thought you understood. It's the way you look. It's the way you move. It's the way you touch. It's the way you love me. 


                   

Six feet under screams.

jag vet inte vad jag ska säga om den här söndagen ändå. har varit irriterad och less hela dagen. jag vet inte, jag börjar kanske tröttna på det hela? jag har ju en tendens till att tröttna ganska fort på saker och ting, även fast jag kanske inte gjort det nu. men jag vet inte. det kanske bara är just idag också som det känns så. vill va med om nånting nytt, typ. men som sagt, det kanske är idag. 

kom i alla fall precis hem. var iväg till max och käka med mamma och pappa. och när vi skulle beställa blev jag så stressad för det gick så fort med allting, så jag beställde ett kyckling delifreshmål med grönsaker som tillbehör. det är inte okej! och efter jag hade beställt blev jag själv så paff att jag inte ens visste riktigt vad jag skulle äta. uhm. 

jaja. nu är i alla fall huseet tomt på folk. äntligen. eller ja, det är väl trevligt och så, men ändå jobbigt. plus att mamma hade bakat en mandeltårta  till gästerna. gulligt, eller hur? så det blev ju till att proppa i sig medicin och isolera mig på rummet. roligt? inte så värst. 
tänkte kolla på film snart innan oscarsgalan börjar. tänkte faktiskt försöka hålla mig vaken och kika på det. sen måste jag ställa klockan imornbitti och ringa hälsocentralen och boka in ett besök där. suck* aja. nu ska jag göra lite onytta ...



Flower gleam and glow. Let your power shine. Make the clock reverse. Bring back what once was mine. Heal what has been hurt. Change the Fate's design. Save what has been lost. Bring back what once was mine. what once was mine ...

   

Do you ever feel, already buried deep?

det är helt underbart ute nu måste jag säga. känns som att våren är påväg, men jag har inte så stora förväntningar om just det. men underbart är det i alla fall. ja, 27 februari idag då alltså. vilket beyder att min älskade storebror fyller år idag, och det innebär också en massa folk, högljutt och fika. ja, det låter ju faktiskt som en ganska trevlig söndag. 

var upp till sessan imorse och släppte ut de små liven och gjorde iordning allting så slipper jag göra det ikväll efter alla har åkt härifrån. plus att jag slipper känna att kusinerna ska följa med upp, som de alltid vill om jag åker upp dit när de här. suck* 

men i alla fall. ett stort grattis till david, som blir 21. fint det. nu ska jag ta och göra mig iordning lite halvt. kanske dra på mig lite andra kläder än just joggingbyxor och hoodtröja? men vi får väl se. det är ju inte precis så att kungen ska komma hit, så alltför fin behöver jag ju verkligen inte vara. skriver väl säkert mer ikväll. 



7 AM, the usual morning line up. Start on chores and sweep 'til the floor's all clean. Polish and wax, do laundry, and mop and shine up. Sweep again, and by then it's like 7:15. And so I'll read a book, or maybe two or three. I'll add a few new paintings to my gallery. I'll play guitar and knit, and cook and basically. Just wonder when will my life begin?

       

One blow from caving in.

då var den här dagen slut nu också då alltså. den har gått fort ändå tycker jag. swisch så var klockan 8 och det var dags att skämmas igen. det är så många som klagar hit och dit över att linda bengtzing gick vidare till final. men om man tänker efter, om man nu ska analysera melodifestivalen, så var hennes låt en sån som ska vara med där. för det första var den svensk, och för det andra var den "trall-vänlig". alltså som det ska vara. men nog om det nu. 

det har varit en fruktansvärd skön lördag måste jag säga. lite ärenden mitt på dagen, kom hem, chilla, kika film och åt god mat. tror seriöst att jag ätit på tok för mycket chips och dip idag också. men hur gott är inte det då? och så fick det bli en liten öl till det. går ju liksom inte att tacka nej till heller. 

sitter i alla fall och väntar på att mamma ska komma hem. hon borde ju vara hemma vilken sekund som helst nästan. tänkte vara snäll och hålla mig vaken när hon kommer så slipper hon komma hem till ett sovande hus. inte så roligt. men vi får väl se. mina ögon börjar bli tyngre och tyngre. + att jag ska upp satans tidigt imorgonbitti. bra kombination? nej. aja. 



All those days, watching from the window. All those years, outside looking in. All that time, never even knowing, just how blind I've been. Now I'm here, blinking in the starlight. Now I'm here, suddenly I see. Standing here, it's oh so clear. I'm where I'm meant to be. And at last, I see the light. And it's like the fog has lifted. And at last, I see the light. And it's like the sky is new. And it's varm and real and bright. And the world has somehow shifted. All at once, everything looks different. Now that I see you.  


 


Like a house of cards.

en fin lördag. en perfekt lördag måste jag säga. trots att jag drack hyfsat igår så mår jag prima ballerina idag! det har liksom aldrig hänt förut. vaknade 9 imorse, trodde jag var full fortfarande, men det visade sig att jag bara mådde skitbra efter gårdagen. hade mycket trevligt med mina fina flickor. mös lite på öster först. käka pizza och gjorde oss iordning innan vi lät aporna göra oss förvirrade. tog oss till goya lite senare, där det blev både någon öl och en hel del drinkar. en fin kväll alltså. och att man vaknade upp idag och inte var bakis, ja, det gjorde ju saken bara ännu bättre. 

har precis kommit hem typ. åkte och lämnade av mamma i forsby då hon ska åka till stockholm idag och fira en gammal kompis till henne. detta innebär alltså att jag och pappa blir ensam hemma idag, så vi har laddat upp med cola, chips och dip till ikväll. och till middag blir det; bakad potatis med fläskfilé och bea. mums! var också och hjälpte storebror att få igång sin iphone. ibland är det tur att man har en syster som är en riktig mobilnörd. 

nu sitter jag och gör absolut ingenting. och inte kommer jag göra nånting bättre än så heller. tänkte dra igång en film och mysa ner i soffan ett tag. kanske vilar en stund också. skulle vara skönt eftersom jag vaknade ovanligt tidigt imorse? aa, så får det bli. men först ska jag äta en burk med mandariner. 



Please come now, I think I'm falling. I'm holding on to all I think is safe. It seems I found the road to nowhere. And I'm trying to escape. I yelled back when I heard thunder. But I'm down to one last breathe. And with it, let me say. Hold me now. I'm six feet from the edge and I'm thinking. Maybe six feet. It's so far down.

     

Do you ever feel, feel so paperthin.

jaha, då var det fredag igen då. ska alldeles strax kila upp till sessan och göra iordning allting till ikväll, så jag slipper tänka på det. kommer antagligen inte åka hem igen efter praktiken, men det beror ju lite på när jag slutar också. annars knatar jag hem till hanna olander på en gång. alltså måste jag ha med mig kläder och skor till praktiken då? aa, men så får det bli. 

måste nästan börja göa mig klar nu så jag hinner in i tid. börjar ju typ 10 över 12, så jag borde ju hinna med det jag ska göra. sessan, och duscha. ja, det borde jag hinna. annars får pappsen komma och skjutsa in mig till stan. sånt där ordnar sig alltid. 

staffan ligger i alla fall och myser här bredvid mig, och det är nästan lte svårt att slita sig när han är såhär. men jag måste. stackarn. får vara ensam hemma. usch. aja, dags att kila. 



She looks in the mirror, with the makeup that don't hide the pain. Yeah she swore that the last time, was the last time she'd fall again. So close your eyes, just fall tonight. She says, let this be alright. Won't you fall down on me, so close I can feel you breathe. Tonight in the darkness, with noting to lose. If the truth is all we can see. If I fall for you, could you fall for me?

                

Wanting to start again.

äntligen kan man säga att den här veckan har nått sitt slut. och ändå har den inte alls varit så lång som jag trodde den skulle vara. efter två prov + en inlämning på minst 10 sidor, kan jag slappna av. det känns skönt att kunna göra det. och ännu bättre känns det ju att det är lov sen också. en hel vecka, och jag slapp jobba. jag vet att jag låter bortskämd typ när jag säger så, men jag behöver verkligen vara ledig nu. kunna sova ut, träna och slappa. det är precis det jag behöver nu. inte tänka på nånting som är relaterat till skolan. 

i alla fall så är jag snart klar med studentklänningen. lite krångel nu på slutet. men vad är en sömnad av en klänning utan krångel då? kommer inte visa någon bild på den än förrän den är riktigt klar. blev ju ändå rätt så söt. 

nu börjar migränen krypa fram sakta men säkert, så jag tänkte bädda ner mig i sängen och kika på film - trassel. men det var väl inte så förväntat? jag gillar den filmen helt enkelt. näe. vila nu, ladda inför morgondagen. mys. 



I never thought that I'd fall apart, the way that I am tonight. And now I'm in pieces. I sit around wasting my time, on a bed that's too big for me now, I can't pretend now that. Last night, somehow, feels like a lifetime ago. Somehow, this time, I'm ripping apart. So hearing your voice on the phone. It makes me feel like I'm further from home. Oh, I miss how it feels when we touch, just like a papercut. The little things hurt so much..

             


Drifting through the wind.

måndag idag, vilket innebär en ny vecka. ganska skönt faktiskt. dock har jag en känsla över att den här veckan kommer bli lång. har det kanske nånting att göra med att jag kommer vara i skolan till 8 på onsdag? aa kanske. eller beror det kanske på att jag har två prov att plugga till? eller så är det för att vi ska ut på fredag. ja, jag vet inte vad det kan bero på. den kommer bli lång i alla fall. 

dagen har inte alls innehållit mycket. åkte in och tränade imorse, som vanligt. fick dock träna själv då michelle skulle sjunga för sin lillebror som fyller år idag. men som den superhjälte jag är, så överlevde jag det. upp till skolan efter i alla fall. klänningskursen. och jag vet inte varför, men jag ville bara kasta ut studentklänningen genom fönstret. kan inte påstå att det var något som gick fel eller så heller, utan jag var bara allmänt less på den idag. lunch, engelska och därefter ind. val. började göra en vinväska idag som man kan glida omkring med i sommar. hur fint? riktigt vackert faktiskt. 

men i alla fall. kom hem halv 6 eftersom bussen var sen..? sällan. blir så less. kom hem, käka, åkte och köpte hårfärg, och sist men inte minst upp till sessan för att röra lite på fläsket. tog en liten tur med henne. och allvarligt? förfrös nog alla mina tår och fingrar.. inte okej! 

nu sitter jag i alla fall med en färgburk i håret, och jag vill skölja ur det nu! hatar när det börjar klia i hårbotten pga färgen. så obehagligt. tänkte skriva den allra lilla sista detaljen på PArapporten nu innan jag ska ta och gnussa ur håret. sen ska jag faktiskt ta och sova. ska ju upp och träna imorn, så måste ju få lite sömn innan. kanske försöka komma upp när klockan ringer? aa man kan ju alltid försöka. 
näe, dags att kila. massor att göra! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Do you ever feel like a plastic bag?

för att analysera melodifestivalen så krävs det bara ett enda ord. patetiskt. det är pinsamt vad sverige håller på med. och det som tar emot mest att säga, det är att eric saade var bäst ikväll. eller ja, av de tävlande. bäst överlag var ju faktiskt lena philipsson och dead by april. då är det illa om underhållarna är bättre än artisterna. fy skäms sverige! 

men nog om melodifestivalen nu. jag vill göra något. men känns som att det är försent för det nu. jag skulle vilja förtära alkohol ikväll. men min ekonomi och tidsplan ville inte tillåta det. så nej. istället sitter jag här hemma i soffan, och gör absolut ingenting. hittade en god cider som bara stod i kylskåpet så jag haffade den. pinsamt, men gott. plus att jag längtar till studenkryssningen. det gör inte alls saken bättre kan jag säga. det känns fint att den inte är så långt borta ändå. kläder måste jag inhandla också. när ska vi göra det då michelle englund? va?va?va? måste gört snart tror jag minsann. 

näe. nu sitter jag bara och pratar en massa trams. ska återgå till att inte göra ett skit. och apropå, cidern var inte så god trots allt. 



SMELL YOU LATER BABES! ♥

I wanna hold you, but my senses tell me to stop.

fantastiskt! jag är alldeles strax klar med den kära PArapporten. och jag känner verkligen lättnaden från det. det känns underbart. äntligen är det ur världen, så slipper man tänka på det mer. awesome! trodde faktiskt inte det här om mig själv. att jag verkligen skulle sätta mig och skriva klart det där med en gång. ibland överraskar jag mig själv. så, då är det alltså bara att hugga in på nästa grej. som verkar vara den där kultur- & stilhistoria grejen som inte alls tar lång tid. skönt! 

ursäkta mitt pluggsnack, men det går inte att hjälpa. inte när man är stressad över något. men nu så. nu längtar jag till på måndag då jag får fortsätta med min studentklänning, som by the way kommer bli klar antingen på måndag eller på torsdag. jag hoppas måndag, men man ska ju inte hoppas för mycket. har ju inte stött på några problem under hela tiden av sömnaden av den, så deet kommer väl nu i slutet när man vill bli klar och börja på nästa. 

men nog om det i alla fall. det är hur som helst asskönt att vara ensam hemma. mamma och pappa är och grattar kusinen. jag orkade inte följa med, dels för att jag behövde bli klar med det där ↑ och dels för att jag helt enkelt inte orkade. det brukar vara så jävla livat och högljutt där så jag sket it. snäll kusin sådär jag. eller? men ja, ensam hemma var det ja. då är det bara att dra upp musiken så högt det går, sen är det bara att köra. hur skönt som helst. 

funderar på om jag ska ge mig på att bränna ut lite filmer. det är så jobbigt att behöva kolla på datorn. och de skulle ju vara awesome och kunna kika på teven, då jag inte har den nyaste teven man kan hitta, så jag kan ju inte koppla datorn till den heller. fuckface. äh. det där löser sig alltid. 
näe, nog om detta. dags att kila.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I wanna love you, but I better not touch.

goddag allesammans! vaknade imorse och det var helt underbart väder ute. dock lite kallt, men det är man ju van vid nu vid det här laget. den här dagen kommer också att bestå av en massa plugg. har ju en hel del att göra. tänkte ta mig upp till sessan också och ta en tur med henne nu när det är fint väder så slipper jag göra det ikväll. skönt! 

får se om jag hinner klart med PArapporten idag. jag siktar på det, och jag hoppas på det så jag kan ägna lite tid åt allt det andra som ska göras. 

*PArapport
*Rokokoprov
*Hindusimprov
*Två idrottsuppgifter
*En kort redovisning på kultur- & stilhistoria

okej, så mycket är det inte egentligen. men det tar ju tid att göra också. typiskt. näe, men det är tur att det inte är så fruktansvärt mycket kvar att skriva på PArapporten, sen plugga till proven kan man göra innan man lägger sig, så får jag skriva idrottsgrejerna nu i veckan eftersom jag har tappat bort alla papper, och sen den där sista grejen går ju på typ 10 minuter att skriva ihop. sen så är det klart. hmm. kanske ska satsa på att bli klar med allting nu innan lovet då? aa. får nog bli så. 
näe, dags att plugga. skriver kanske mer lite senare.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

My pain, your thrill.

trassel måste ju lätt vara den bästa filmen som gjorts på länge. jag tror jag är kär, helt ärligt. så jäkla mysig film så det är ju sjukt egentligen. plus att den är animerad och man blir ännu mer kär då. känner mig som ett barn igen. men åh andra sidan är jag ett barn fortfarande också, om man ser det psykiskt och inte fysiskt i alla fall. men ja, ni måste se den om ni inte redan gjort det. skulle lätt kunna dra igång nu igen på en gång och kolla på den igen. det är just sånna filmer jag blir så lycklig av. tecknade/animerade filmer som är helt underbara. då är det liksom tillåtet att låta fantasin flöda, typ. 

men ja. ska väl dra igång en till film nu tänkte jag. men jag vet inte riktigt vilken? vet inte vad jag är sugen på att se efter trassel. kommer bara ligga och tänka på den vilket som. det är ju det att jag vill se en mysig film. och jag har sett alla på datorn redan, och jag orkar inte ladda hem någon ny nu liksom. näe. så, vad kan det bli? green street hooligans? twilight? remember me? a cinderella story? crossroads? hmm, jag vet inte jag. vet inte vad jag är sugen på. hade velat kollat på love and other drugs, men den gick tydligen inte att få hem. beslutsångest? ja, kanske lite då. 

aja, jag måste väl ta och bestämma mig kan man tycka. ni får ha det så bra så länge. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥



One look, could kill.

fredag idag, men det känns verkligen som lördag. kanske har det att göra med att jag varit ledig idag? jag verkligen älskar min praktik! men i alla fall. så den här dagen har ägnats till att plugga. visst låter det roligt? njae. förstår verkligen inte hur jag ska skriva på den här grejen. eller alltså, jag fattar ju vad det är som ska skrivas, men jag vet bara inte hur jag ska börja och sen utveckla det. bra nog krångligt måste jag säga. men det måste ju bli gjort. tur att man har hela helgen till det här då. eller ja, kanske inte hela, eftersom jag har två prov nästa vecka att plugga till också. känner verkligen vilken rolig helg det här kommer bli! plus att jag är halvsugen på öl. inte okej ...

mamma har i alla fall precis tagit ur pälsen på mig, tack! ♥ det känns fruktansvärt skönt måste jag säga. har haft det i på tok för länge nu, så det var ju dags kan man tycka. dock måste jag ha i typ ett ton med balsam för att få ut alla tovor som blivit, men det får jag väl försöka fixa.

ska alldeles strax ta och kila upp till sessan och göra iordning allting. sen blir det vidare hem för att äta marängswiss (stavning?) med päronen. mysigt! och självklart fortsätta plugga. försöka komma igång med det där nu. sen tänkte jag faktiskt mysa ner mig med filten och kolla på film. trassel och love and other drugs. kan ju alltid mysa med mig själv när man inte har någon att mysa med. det funkar det med.
näe, nu ska jag ta och kila.

SMELL YOU LATER BABES! ♥


Your blood, like ice.

      
förlåt, men jag har glömt bort att säga det. är nämligen i vecka 16 just nu. det känns så nytt och spännande allting. jösses. haha. näe. skoja, här ska vi inte bli mamma eller. nejnej. kände bara för att lägga upp just den här bilden. var visst några dagar sen jag skrev också ser jag? aa, orkade inte packa upp datorn ur väskan efter att jag var till michelle i helgen. ooops. men så mycket brydde jag mig faktiskt inte om det.

har precis tagit en kall dusch. aa ni läste rätt. vettefan vad det är för fel på vårat vatten nu för tiden. inte fan är det varmt i alla fall. men det är ju mysigt när det är sådär kallt och skönt utomhus. tycker ju jag då? snart börjar cougar och då kommer jag inte kunna vara social nå mer. så jag tänkte att det var lika bra att uppdatera nu när jag har tid.

suttit och pluggat har jag gjort också sen jag kom hem. skrivit lite på PArapporten, som jag för övrigt inte fattar ett skit av så den måste jag ta med mig till skolan på torsdag och fråga malin om lite grejer. och smart som jag är så la jag in det på usb redan nu annars glömmer jag bara bort det. aa, och så har jag skrivit om mitt cv och personliga brev också. kan egentligen inte kalla det för att plugga egentligen, eftersom jag redan är klar med det. men ska ju söka jobb nu, och ville skriva om det så malin får läsa igenom det en gång till och säga vad hon tycker innan jag skickar in det. fint det!

annars idag är det inte alls mycket som hänt. tränat och skolan bara. och sytt vetekuddar som jag btw måste marknadsföra. http://muchuf.jjustlike.se aa, gå in där och läs om vårat företag och beställ kuddar medan ni har chansen.

ja, och justja! igår var det faktiskt en bra alla ♥ dag. brorsan kom hit och käka och så. och efter kom han in på mitt rum och la sig i soffan med mig och kika på film och så slockna vi båda två. det uppskattas ska du veta om du nu skulle läsa det här. gör det gärna fler gånger!

näe. nu ska jag förbereda mig till cougar börjar. koka en kopp te och mysa ner i filten med staffan. en mysig kväll då alltså. trevligt. sånt tackar jag inte nej till. men jag skriver väl kanske mer imorgon. tror det eftersom jag packat upp datorn nu. (äntligen) så aa.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Your cruel device.

okej, jag skojade. blev visst ett till inlägg idag .. men endast för att jag har tråkigt och för att tankarna satte igång nu helt från ingenstans? så jag känner att jag måste skriva av mig innan jag packar ner datorn i väskan och förflyttar mitt arsle till skutskär. jag vet inte vad det var som satte igång nu faktiskt. ingen aning.

det finns ju de människor man vill skjuta, de man vill vrida nacken av. och sen finns också de människor som inte ens förtjänar den tiden. på något konstigt vis så har jag väldigt många människor i mitt liv som hör till det sista. varför? jo, för att de verkar vara bra människor från början och sen visar de sitt rätta jag. förstår bara inte varför det ska vara så?

ska rensa min vännerlista på fb. få bort allt folk jag inte vill ha någon som helst kontakt med. det är alltid en början. och sen är det bara att fortsätta därifrån. jag ska bli av med den här känslan. nån gång i alla fall. men när det blir kan jag inte lova.

ha-ha ...

skönhet.

favoritplagg i garderoben just nu:
ohm, måste nog säga min one-piece.
byter gärna garderob med: jadu, ska man tänka på sånt?
trivs bäst i: baggyjeans, linne hood-tröja.
bästa stiltipset: ta det som är bekvämt.
beskriv din stil: den varierar. jag tar det jag känner för.
vanligaste färgen på dina kläder: svart, vitt och grått.
i sommar kommer du gå klädd i: jeansshorts, linne, keps och solbrillor.
men absolut inte i: ja, klänningar kan jag tänka mig.
du doftar just nu: om jag ändå kunde känna efter. alldeles för täppt.
så många skor har du: 11 par på mitt rum, typ 4 par i hallen, sen bra många fler ute i förrådet.
smink till vardags: puder, mascara och ibland eyeliner om jag känner för det.
festsminkning: puder, rouge, eyeliner, mascara, ögonskugga och så fyller på brynen.
sminktips till allmänheten: överdriv inte, och undvik fjortiskanter!
dig själv med tre ord: social, skitläcker, awesome!
du tränar: gymmar ungefär 3-4 gånger i veckan, ute och går varenda dag. motionerar med prinsessan 5 dagar i veckan.
du ville bli när du var liten: veterinär.


Blivit jagad av snuten.

   
de här älsklingarna fick följa med mig hem igår. ↑ eller ja, inte riktigt de här. kom hem igår, överlycklig över att jag äntligen hittat mina skor till balen. skulle prova de, och så inser jag att dragkejdan på den vänstra skon är sönder. alltså den skon som legat i kartongen uppe på lagret eftersom man ställer ut den högra. WTF!? så det var ju bara att åka in idag det och byta de. skönt. och det bästa av allt, det var ju att de hade kostat 750:- men jag fick de för 140:- hur awesome är inte det då? skönt!

men ja. praktiken igår var skön, som vanligt. helt underbar. stod och chilla och leta lite kepsar till min handledare. fint det. började ju typ vid 1tiden, och jobbade till 5 typ. och jajustja! vafan är det för fel på stadsbussarna i gävle? min buss som ska gå tjugo över från stan brukar alltid komma senare, typ vid halv ungefär. men igår, när jag precis va på rådhustorget, klockan var kvart över fem och bussjäveln går! va i helvete är det för jävla sätt? blev så äckligt irriterad. fyfan!

för att hoppa till något helt annat, så måste jag bara säga att det bara är 100 dagar kvar till studenten idag. hur skönt känns inte det då egentligen? shit. det enda negativa just nu, det är att det känns som att vi kommer få ta studenten i snön .. den kommer ju förfan aldrig försvinna?! :'(
jag blir så less. snöhelvete. men ändå rätt skönt. förstår ni hur fort det kommer gå?! och ett stort plus är ju att jag är snart klar med min studentklänning så jag kan börja på balklänningen snart. awesome! jag längtar.

menmen. ska ta och dammsuga lite här på rummet snart tänkte jag. vad hände med att jag städa för en helg sen och det är redan sjukt dammigt? shit. det funkar inte. mitt mål är ju att försöka hålla det städat fram till studenten. haha! ja, vi får väl se hur det går med den uppgiften. ska till skutskär lite senare. ska plugga med michelle. tänkte försöka skriva klart våra PArapporter eftersom de ska vara inne om typ en vecka? och vi har inte ens brjat typ? plus att det ska vara 10 sidor. fint det! nej! aja. så ser min dag ut. kan skriva mer imorgon. för mer än såhär idag blir det inte i alla fall.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Hela själen var bruten.

fredag idag. hur skönt? underbart. håller på och gör mig klar för att ta mig in till praktiken nu. fick en liten sovmorgon som verkligen uppskattas! har precis duschat och fixat till pälsen, så nu blir det till att dra på masken och käka lite frukost, sen är jag klar för dagens bravader.

för övrigt blir det här en lugn fredag. orkar inte göra så mycket. håller på och bli piggare nu i alla fall, och det är ju huvudsaken det! hela helgen kommer faktiskt bli lugn. skönt!

ja, var ju hem till johanna på lite fika igår eftersom hon fyllde i onsdags. mysigt var det. och skulle ju gärna kommit till s-hamn i helgen för att fortsätta fira henne, men ekonomin och hälsan ville inte tillåta det just nu. typiskt..

ja, och apropå ingenting så är mina ben fortfarande svällda. inte särskillt roligt det inte. gör ont av att bara nudda de. inte okej! får väl se när de vill gå ner till sin normala storlek igen. så det blir alltså baggy-jeans för min del. fint det med!

och idag tänkte jag göra ett försökt till att hitta ett par skor till balen- och studenten. ja, jag ska ha samma skor. vem bryr sig? tänkte att jag måste ju hitta ett par nu, eftersom jag ska börja med balklänningen inom kort då jag börjar närma mig slutet på studentklänningen. åh. en massa jäkla utgifter hela tiden. hur ska jag ha råd med allt? det är ju frågan? tur att man har två extrajobb i alla fall ..

näe, nu måste jag fortsätta göra mig iordning. hörs kanske senare. kanske inte. vi får väl se ^^,

            

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Varit död i minuten.

hej och hå vilken ljuvlig dag det här har varit. visst, det var sex år sen jag gled i backen och jag måste säga att jag var bra nog ringrostig, men efter ett tag så! en helt underbar dag alltså. dock känner jag nu i kroppen hur riktigt slut jag verkligen är. inte träningsvärk, utan bara helt slut. som feber ungefär, fast en mycket bättre känsla än så. märkte också att jag lämnade knäskålarna kvar i backen, och att mina smalben nu har jäst upp till den dubbla storleken pga pjäxorna. men hey. det som inte dödar, det härdar. och jag kan nog stå ut med smärtan ändå.

aa, eftersom jag är knäkappad som ni vet vid det här laget, så låste ju de sig självkalrt i backen, så jag hann självklart med några riktigt fina vurpor också. men vad är en dag i backen utan vurpor liksom?

hade ju med mig mat för ett helt flyktingläger idag också. två mackor med kalkon och avocado på, fyra yoghurtar, varm oboy och två dricker. mysigt. och allt slank visst ner. gott! kände att det behövdes också! men ja ...

tänkte krypa ner i sängen och sova lite grann snart. blir ju skolan imorgon. pigg som man är?! eller? men man måste ju. annars kommer det ju bara gå utför enligt min lärare. kul. aja. ska dra på lite tigerbalsam på mina smalben och sen krypa ner i sängen. hade ju planerat att duscha idag också, men jag gör det imorgon istället. mys.

och jajustja! måste ju även ännu en gång gratulera min fina kamrat johanna zetterström som blir hela 20 år idag. hur awesome är inte det då!? hon har äntligen lämnat tonåren bakom sig. som jag längtar till det jag med!
näe. dags att kila.

                        

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Legat sövd på akuten.

efter mycket dålig uppdatering är jag nu tillbaka. eller jag ska försöka vara tillbaka. har liksom inte haft nån lust att sitta vid datorn den senaste veckan, egentligen inte idag heller för den delen, men nu var det ju så att jag var tvungen att kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kortet så jag kan betala min telefonräkning som borde dimpa ner i brevlådan idag. roligt!

är för övrigt sjuk. men det var värre igår än idag, tur det måste jag säga. måste bli frisk till imorgon eftersom vi ska till kungsberget och glida lite. men i alla fall. det känns som att febern har lagt sig och nu är det bara halsen och nosen kvar. och jag jobbar på det! fan igår drack jag typ 5-6 koppar med te och kaffe på det, och det hjälpte faktiskt. plus att jag tog alvedon och hostmedicin innan jag gick och la mig igårkväll. idag blir det nog detsamma, fast jag kommer tillägga lite mindfuck. ja, jag ska inbilla mig att jag inte är sjuk, så blir jag frisk! awesome!

men ja, i alla fall. vad har hänt på senaste tiden sen sist jag skrev? det är alltså en vecka sen .. ja! i onsdags var det i alla fall lätt en av de bästa dagarna jag haft hittills. fick hämta ut studentmössan som var hur vacker som helst, nu är det inte långt kvar eller! mitt baltyg kom, så det var bara till att gå och inhandla det, underbart väder och så hade vi skridskor på idrotten. en mer lyckad dag får man ju leta efter!? jaja, efter det har det inte hänt så mycket mer spännande saker att ta upp. jobbade i lördags. blev sjuk, och nu sitter jag här. roligt!

aja, huvudsaken är att jag blir pigg till imorgon. ska sova lite grann om ett tag tänkte jag. behövs verkligen. vila är sjukdomens bästa vän. inte sant? näe. pallar inte skriva mer. där har ni min efterlängtade uppdatering. kanske skriver mer imorgon om hur underbar dagen varit. kort kommer det självklart att komma upp. plus att det ska bli fint väder, så det är ju bara underbart det. mysigt! näe. nu ska jag organisera min garderob lite mer.

                 

SMELL YOU LATER BABES! ♥ 

fått en flaska i huvudet.

godkväll mina kära vänner. tisdag idag, men det känns som att det skulle vara typ torsdag kanske? helt fel alltså. menmen. orkade inte blogga igår för jag låg typ på dödsbädden kändes det som. fick så sjukt jävla ont i magen, kändes som att någon högg mig med en kniv och vred om. kunde inte gå, stå eller sitta riktigt. inte ens andas nästan. då är det sjukt! så det fick bli soffläge för min del hela tiden när jag kom hem från skolan.

men idag i alla fall. en riktigt seg dag. hatar när vi har en massa dödtid och får gå och vänta hela tiden. men blir så jävla trött så det är ju inte sant. bärjade i alla fall med engelska, där vi kollade på film. och notera också att det aldrig är bra att börja dagen med att kolla film. då förblir man seg hela dagen istället. sen då .. religion, segt. lunch, för lång lunch, segt, och sen svenska. fick typ sluta på en gång. det är inte okej!

tog tjugo över två bussen hem, där mamma väntade på mig vid bussen. hade besök av jessica och molly när jag kom hem. och allvarligt. hur söt är inte den ungen?! så fort jag kom innanför dörren sprang hon mot mig och log hur mycket som helst och krama mig. gofisen min.  stolt fadder måste jag säga!

åkte i alla fall till affärn efter med mamma och inhandlade lite gott eftersom jag skulle plugga. 1,5 liter cola, marabou och snus. kom hem och högg in på svenskan direkt. orkade inte göra alltför mycket eftersom chokladen tog slut, och då tog ju även min ork slut. och vips så råkade jag somna nån minut. hoppsan!

hojjade upp till sessan sen efter och tog en mördartur med henne. fint det. och äckligt det är ute nu då?! hejdå snön, hej våren! underbart! aja. sitter i soffan i min onepiece nu i alla fall. ska alldeles strax sova. kände bara att jag var tvungen att skriva lite här innan. kan skriva mer imorgon. när jag är pigg och inte pratar om exakt allting.

SMELL YOU LATER BABES! ♥


RSS 2.0