The way you make me feel.


har haft en riktigt mysig dag idag måste jag säga. och det kommer rätt ifrån hjärtat. tog bussen till våran huvudstad sthlm med mormor idag. gjorde lite inköp sådär, och jag är nöjd. har haft det rätt trevligt också nu när jag kom hem till min underbara hemstad också. iiiwh. jaja. jag är sjukt sugen på öl i alla fall. och ja, jag vet brudar. jag skulle ha kommit. men till vilken nytta då? suttit och kollat på er medan ni svept öl efter öl? näe, tror faktiskt inte det. så ni fick helt enkelt klara er utan mig tonight. but I'll see you guys tomorrow ;) nu ska jag ta nånting gott att äta, och sen mysa ner mig i soffan rejält. fryser ju som en jävla jude måste jag påpeka. kom och värm mig då!!

so long suckers!

Now I have, the time of my life.


åh, vad jag älskar den här bilden. visst är jag söt? mihiii.

alltså jag är så sjukt trött så det är fan inte sant. åtta timmars arbete med två timmars sömn i ryggen är inte ok. men jaa, vad ska man säga. jag tjänade pengar på ett enkelt sätt. hjälpte mamma lite grann, sen gick jag och rådecka i soffan i personalrummet. haha, bra gjort! på lunchen började jag fan grina för jag var så sjukt övertrött. haha ja jag vet att det är patetiskt, men de bara kom!? vettefan vad som hände liksom. och samtidigt som jag började grina, blev jag så förvånad att jag börja tokskratta. och ännu bättre är det ju att man drar till våran käre huvudstad stockholm imorgon. åh, shit. dags att sova nu då kanske om man ska lyckas hålla sig vaken imorgon bland allt folk? jaa, så får det bli.

so long suckers!

American pie.


jag älskar verkligen american pie. speciellt stiffmiester. så jävla skön, och läcker på nå vis. sitter just nu och tittar på american pie - the wedding, äter pizza, nachochips och dricker cola. ja ni läste rätt. jag sitter här i soffan och trycker i mig alla dessa läckerheter. efter den här filmen blir det american pie - bandcamp och sen nily city. så otroligt skön kväll måste jag säga till er fuckfaces.

so long suckers!

We like to party.

jag vet inte vad ni känner, men jag är ruskigt taggad på att festa. men eftersom det förmodligen blir pencilin imorn så får nog festandet vänta. i alla fall till nyår. åh bajs på detta ..!

You and me could write a bad romance.


jaa, idag har jag praktiskt taget provat på hur det känns för de döva. har gått med bomull i örena hela dagen eftersom jag har lyckats fått öroninflammation. väldigt obehagligt måste jag säga. inte alls någon höjdare att inte höra ett skvatt. skönt på ett sätt eftersom det har varit ett sånt himla liv idag. men jaa, hatar i alla fall att vara sjuk. det suger verkligen negerballe!

so long suckers!

Teenage dirtbag.


jag kan inte sova. sömn är verkligen överskattat.
mindfuck, mindfuck, mindfuck!


He had no money, no, no good at home.


ja, jag vet ni att ni alla vill ha mig, för jag är ju bara såååå  jävla läcker! buhu, cry me a river. haha! jaa. då satt man här återigen i sängen med datan i knät och sjunger för fulla muggar. jag har så sjukt jävla tråkigt. sitter och lyssnar på partymusik och taggar för ingenting. eller jo, NYÅR! 2010 kommer bli ett kanonår, jag känner det på mig. och jag ska absolut inte börja detta år med nästan tre veckor på sjukan. nej, det kommande året ska jag leva det livet som den pingla jag verkligen är. nu är det inte alls långt kvar. 92 dagar, sen så smäller det. ja jävlar! jag och mina brudar ska göra sveriges gator osäkra. det kan ni lita på! åh, jag längtar till nånting, men jag kan fan inte sätta fingret på vad. haha, apropå ingenting så har jag hittat en ny favoritlåt. jimmy dean med troll. en riktigt gammal goding som spelades när man var liten. haha, den är fan klockren! sicken tur att jag hittade den nu. då har jag nånting att sjunga till så jag somnar.

He's a blue jean boy
He's the real McCoy
But the best for sure
He's the boy next door
Saw him passing by
He looked up said hi
Today I've seen Jimmy Dean
Oh oh oh Jimmy Dean

If I could borrow his jacket
wear his pants or ride his car
you would be able to track it
The boy next door a moviestar
Tell us what you've seen
Tell us what you've seen
Looks like an angel
Tell us what you mean
Tell us what you mean
He's Jimmy Dean oh oh oh

so long suckers!




All we ever wanted, is to look good naked.


jaa, det är ju alltid lika roligt att bli sjuk när alla andra roar sig ute i dimman. men själv ligger man här halvdöd i soffan med feber och öroninflammation. tror ni det är snyggt? jag hör absolut ingenting, och det känns som att jag blör ur örena. jaa, det måste väl alltid hända någon i denna värld. måste då säga att det känns som att det var en evighet sen jag träffade alla mina brudar, även fast det kanske inte var det. träffade ju i princip alla i tisdags förutom min mycket goda friend hanna. dags att komma hem till gävlestad nu tycker jag!? jaa, mina finfina söderhamnsflickor är ju i sin hemstad och roar sig för fullt. hade gärna kommit om jag nu inte skulle bort imorgon och bli sjuk på köpet. huongpung var det också en evighet sen tycker jag. eller egentligen inte, men vi har våra speciella dagar. haha, jag har haft så sjukt tråkigt nu under dagen, så jag har skickat efter kort på de killar jag varit med, haha! hur tråkigt får man ha då egentligen? men what a heck! då har jag ju bara nå roligt att skriva om i min dagbok ;; ååh, jag har varit så sjukt övertrött hela dagen. har varit så uttråkad så jag till och med drog på billie jean med michael jackson och körde moonwalk med katten. jaa, han måste ju riktigt älska mig vid det här laget. näe, ska fan ta och krypa ner i sängen snart jag för lite skönhetssömn. mhm, skönt!! så nu drar jag igång lite music med min babe och borstar gaddarna.

so long suckers!

Malaysia.

haha, jag glömde berätta! igår när jag jobbade kom det fram en gubbe till mig och fråga om jag hade lust att följa med honom till malaysia. jag tycker det är så jävla roligt. man blir liksom inte ens förvånad längre över vad det kommer in för folk när man jobbar i en butik. sjukt äcklig gubbe, men lite roligt var det allt. haha, jag känner mig verkligen speciell som blev utvald till att följa med honom dit. HAHA eller inte. aja, godnatt ;;

so long suckers!

julen är här.


ja, då var julen här igen då .. visst det är mysigt och så, men tycker ändå att julen är lite överskattad. man måste spela glad hela tiden, och speciellt när man får julklappar som man inte alls blir nöjd med. jaja, men i alla fall. jag har precis kommit ur duschen och första ölen är nu knäppt. jessica, daniel, molly, mormor och morfar är här nu, och det dröjer nog ett tag innan vi får hugga in på maten eftersom pappa ska kila över till min favoritgranne andreas och spela tomte. såå jaa, jag väntar på käket med ett glatt humör. näe, nu är det dags att mingla.

so long suckers!

Invigning av jullovet -09, SKÅL!


snart bär det av mot öster hem till joline och johanna för lite festligheter och julmys. så det är kanske dags att göra sig iordning snart? eller vad säger n? joel och rogga kommer ju hit för att hämta mig, och fråga mig inte när, för det vet jag inte ;; men jaa. ni får väl ha det så bra då fyllesvin!

so long suckers!

Godmorgon idioter!

jag tycker att det borde vara olagligt att gå upp såhär fucking tidigt. det är ju helt jävla sjukt. vad är det ens för mening med att gå upp den här tiden? man är ju bara trött och hänger inte med överhuvudtaget. skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova igen. tänk er vad skönt det skulle vara. helt jävla lovely! näe, istället ska man gåå och trycka i sig frukost nu och göra sig iordning för att åka. fyfan. näe dags att göra en kraftansträgning.

so long suckers!

Man in the mirror.

sitter som vanligt i sängen med datan i knät och kan inte sova, så jag sjunger en trudilutt istället. det funkar det med. och det är faktiskt riktigt roligt. jaa, man är ju lättroad såhär på kvällskvisten. sitter och dansar till det jag sjunger. ni skulle se mig, riktigt vackert faktiskt! speciellt min sång, den är så otroligt vacker, idol nästa, jajjemen! så kommer ni se mig där nästa år stå på scen och sjunga vinnarlåten. och alla som känner mig kommer vara så stolt över att de faktiskt gör det, OOOSCH, läckert som satan. sen kommer jag få en massa skivkontrakt världen över, kommer bo på flera ställen, och min man kommer vara andreas carlson som sitter i idoljuryn. näe, kanske dags att lugna ner sig med tankarna eller vad säger ni? ;; kommer ju aldrig hända att jag ställer upp idol, och dessutom vinner hela skiten. näe. men att jag och andreas hockar ihop oss kommer absolut 110% säkert hända! haha, jaa. i mina vildaste fantasier kanske, men sånna ska man ju också få ha. men han är i alla fall sjukt sexig sen får ni jävlar säga vad ni vill om det. näe, nu ska jag kinkilura, sen bädda ner mig och försöka sova.

so long suckers!

I'm the world's greatest.


haha jaa, en mycket tråkig dag men ändå rätt rolig på nå sätt. har roat mig med att packa upp skor, sålt skor, lagt undan skor till mig själv ;) haha, vi fick även besök av bentittaren idag. haha, så jävla ful och äcklig gubbe. går och trycker sig mot alla möjliga åldrar av det feminima könet. haha! så jävla roligt. och så bara tittar han på en och ler med hela ansiktet. HAHA, jaa. jag tycker det hela är väldigt roligt medans andra tycker det är väldigt obehagligt. men åh andra sidan så är jag lite annorlunda jämfört med alla andra. näe, nu har dagen kommt till en tidpunkt då jag känner för att tratta colan jag har bredvid mig, sen trycka i mig massvis med choklad. det är ju trots allt jul snart.

so long suckers!

I know it can be scary.


det är kväller, och jag sitter här sängen och sjunger för fulla muggar. det är faktiskt lite småroligt ändå. att jag sitter här helt jävla ensam och sjunger allt mellan ballader och hårdrock, och jag slänger även in lite disneylåtar på det. jaa, har man tråkigt så vafan ska man göra? dagen börjar ju som ni säkert redan vet lida mot sitt slut, och jag kan inte sova. jaa. kul det. när jag väl tog steget från soffan till sängen så kan jag inte sova. jag som var så jäkla trött, men icke. näedå. och jag som behöver sova. så jaa, näe. låten jag ska sjunga nu får bli min sista för ikväll, och den tillägnar jag min mycket goda vän joline. nu; dolly parton - jolene.

Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
I'm begging of you, please don't take my man
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Please don't take him just because you can.

Your beauty is beyond compare with flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
Your smile is like a breath of spring, your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you, Jolene.


so long suckers!


It's my life.

kan ni tänka er!? nu är det mindre än 100 dagar kvar till lilla jag blir en stor flicka. åh ni förstår inte hur mycket jag längtar. speciellt längtar jag till körkortet. fyfan vad skönt det kommer bli! kommer gå fort, jajjemen! näe. måste då påpeka att den här söndagen har varit så jävla skön så det är inte sant. jag har i proncip legat och sovit hela jäkla dagen lång. sjukt skönt. imorgon är det måndag. vilket innebär min sista dag på dinsko för den här terminen. och det ska bli jäkligt intressant och se vad det är för slags människor som kommer in och förgyller min dag imorgon. kanske blir någonting nytt? hmm, jaa det är ju det man aldrig vet när man jobbar i butik. man blir liksom aldrig förvånad över nånting har jag kommit fram över. näe. dags att sova en stund till.

so long suckers!

you came out of nowhere.

det gör ont varenda gång du går ..

Ryan Sheckler


ryan sheckler, är nog den enda av de yngre kändisarna som jag tycker är riktigt läcker. fråga mig inte varför. han bara är det. mmmh, mumsmums! ge mig pengar så jag kan betala för att ligga med han ;) hiss eller diss. HISS!

BURR!


alltså fitta vad kallt det är ute nu! termometern står på -17, solen skiner och snön blänker. sjukt mysigt egentligen, men det är inte så roligt när man får brainfreeze varenda gång man går utanför dörren. allt fryser ju fast på en. ler man när man är ute nu, då fastnar leendet tills man kommer in igen. och det är ju hemskt roligt att jag har rum i det föredetta garaget, kan ju bara informera er om att det är pisskallt här nere. inte för att överdriva, men det är nog fan 10 grader här inne. och det är ju sådär lagomt värmande.

alldeles strax bär det i alla fall av mot valbo med mamma och pappa. gå runt och kika lite grann sådär. jag ska gå in på IKEA och skriva upp allting som jag ska ha därifrån. kommer nog bli ett helt A4papper om jag känner mig själv rätt. ojoj, undra vart de pengarna ska komma ifrån då? pappa kanske ;)

so long suckers!

tik tok on the clock.

godkväll alla fyllesvin! waaaaaz up?! jag ska fan bara ligga och chilla idag jag. sova lite här och där. just nu sitter jag med datan i knät och hunden och katten på en varsin sida om mig. så än så länge kan jag dock inte röra mig sådär skitmycket. fryser arslet av mig gör jag också. någon som har lust att värma mig? näe, skämt och sido. jag klarar mig bra själv. har ju min mysiga filt här bredvid mig, visserligen ligger missen på den för tillfället, men då blir den ju bara varm till mig. näe, see you later aligator.

so long suckers!

if today was your last day.


ja, som bilden visar är jag så sjukt jävla myssugen så det finns inte. helt unbelievable! gullefjun, komkom. ja, för er som läste inlägget om igår om den där tanten som spydde, håll i hattarna nu, för idag när jag va in på ecco var det en tant som kissade på sig. alltså, vafan är det för fel på folk?! det är sjukt vad grejer man får vara med om när man jobbar i en butik. haha, jaa så gårdagens fråga håller fortfarande i sig. hur fan fungerar gamla människor? alltså, har de ingen kontroll på sig själv eller vad är det? jag blev helt chockad. och det värsta idag var nog att hon bara reste sig och gick efter också. haha, det är så skrattretande! och man kan ju egentligen inte göra annat än att skratta heller. först spyr en tant framför fötterna på mig typ, sen är det en som kissar på sig. haha, kunderna lyckas verkligen göra mina dagar. snart är det väl tänkt att jag ska börja packa väskan också, för lite senare bär det av hem till joline och johanna för lite vanligt torsdagsmys sådär ändå. kommer bli fett med nice ;) äh, vafan. nu har jag skrivit tillräckligt för idag tycker jag.

so long suckers!

fyfan!


haha, har precis varit ute och sladdat med en volvo 245a. så jävla roligt må jag säga! åh, jag älskar verkligen  att köra bil på vintern, det är mycket roligare tro mig! haha, jag var nog helt seriöst som ett litet barn på julafton, satt och asgarva när jag körde. haha, ja jag vet. ni tycker säkert att jag är ett klappmongo som beter mig så, men jag gillar sånt där. och speciellt när det är jag själv som kör. och jag lovar er om ni inte redan har testat så gör det. så jävla klockrent. jag är hur lycklig som helst över att jag har den perfekta/ultimata vinterbilen. WIIHO! någon som vill åka med mig? ;;

so long suckers!

vi ser det snöa, vi ser det snöa, det va väl roligt, hurra!

ja, måste då säga att jag är mycket nöjd över att det äntligen kom lite snö. vad är en vinter utan snö egentligen? imorgon ska jag hem till joline och johanna, leka i snön brudar? HAHA! näe, skämt och sido. snön har ju både sina för- och nackdelar. det är roligt att köra bil, mysigt att sitta inne med en kopp te invirad i en filt. men däremot är det inte alls lika roligt när man halkar mitt på stan och ser ut som en dåre, och det mest negativa är att man blir blöt. hatar att vara blöt. menmen.
har en dagens fråga att ta upp idag också. och det är hur fan gamla människor fungerar? idag på jobbet kom det in en gammal kärring och frågade om hon kunde få hjälp, och eftersom man inte kan säga nej till kunderna, så var det bara att le och hjälpa till. jag var tvungen att ta av henne hennes skor, jag var tvungen att ta av hennes strumpor och jag var tvungen att sätta på henne de nya skorna. och alla ni borde veta vid det här laget att jag verkligen avskyr fötter. ja, i alla fall så när jag hämtat ett par skor till henne som hon skulle prova, och när jag var påväg tillbaka till henne, då la hon världens spya mitt på golvet. alltså det var så äckligt! hennes kommentar till spyan var följande: oj, ursäkta. när jag lutar mig framåt får jag kvälvningar och spyr. då var jag inte alls långt ifrån att säga till henne att hon inte skulle luta sig fram då. men då hann hon precis avsluta mig: jag är egentligen inte så pigg nu. har vinterkräksjukan, men jag måste ju handla julklappar. MEN ALLVARLIGT?! vafan är det för fel? men det värsta var nog när hon praktiskt taget SA åt mig att torka upp det med en papperhandduk. och under hela den här tiden var hon väldigt otrevlig. alltså. jag tror jag aldrig spritat in mig så mycket i handsprit som jag gjorde idag. det var så jävla äckligt allting. först hennes svettiga fötter, och sen en spya på det. jaa, så jag undrar hur fan äldre människor tänker? varför stannar de inte hemma om de är sjuka? är det för att de känner att de kommer dö snart som de måste skynda sig ut och göra allting? jag vet fan inte. men det va jävligt äckligt i alla fall! USCH! nog om det, eftersom jag bara mår illa över tanken. så har jag träffat sötaste michaela olovsson väldigt mycket nu på senaste tiden. och det är så kul att träffa den människan igen så det finns inte. hon måste vara den människa jag saknar mest här på jorden. och jag säger som hon sa. första gången vi träffades var utav en speciell anledning, och den håller vi oss för oss själva.

so long suckers!

guys.


gud vad jag önskar att jag var kille ibland ...!

idioti.

ja, ska ta och vara lite seriös nu för en gång skull. alla människor kan göra misstag, men den här gången är det då inte jag som gjort det här misstaget. tro det eller ej, men jag skulle aldrig göra det. och spelar ingen roll vafan jag säger nu heller, så därför skiter jag helt i det nu. blir bara så sjukt less. och det här är inte menat till en person. utan till alla de som riktade allting mot mig. ha det så bra nu då.

so long suckers!

I party like a rockstar.

vafan hände egentligen? gårdagen var fan skitrolig tills allting blev katastrof. alla lacka fan ur totalt. herre min skapare! jag fattar fan inte vad som hände. plus att alla är skitkonstiga idag ... hmm, wierd. aja, jag hade väl i alla fall hela tiden ut.

näe, nu lät det som att jag är värsta depp, men icke! man ska ju aldrig gråta över spild mjölk. ja, vad ska man egentligen säga? finns inte mycket. fan, idag har jag bara chillat i joline och johannas lägenhet by myself. aja, pallaar fan inte skriva mer.

so long suckers!

från oss alla, till er alla.


jag ska ge er ett personligt råd mina vänner. ni vet sånna där dagar då man måste duscha för att håret är för flottigt men man orkar inte och skiter fullständigt i det? och när man vaknar dagen efter med ännu flottigare hår? då har jag ett tips för dig. ta lite vetemjöl på fingrarna och massera in i hårbotten, och vips så syns inte det förfärliga flottiga håret nå mer! it works every time baby. jag brukar köra på det de dagar jag inte orkar eller inte hinner duscha håret. kanske inte ska göra det till en vana och inte duscha överhuvudtaget, men i nödfall så är det här den perfekta lösningen! OBS till alla svarthuvuden där ute. ta inte för mycket mjöl, för resultatet blir då att det ser ut som att ni har mjäll och det är kanske minst lika äckligt som flottigt hår.

so long suckers!

fuck you, fuck you very, very much.

jajjemen, för idag är det fredag. och jag är på topp! riktigt taggad, men för riktigt vad vet jag inte. har bara längtat så sjukt jäkla mycket efter helgen. WIIHO! snart blir det krubb i det här huset, och efter det ska jag till joline's place! mhm, för det ska jag. så det så. imorn blir det i alla fall TJINGELING TJINGELING, låt tåget gå, ut i vida värden, den som inte svepa kan får följa med på färden, KAN MOA, KAN MOA, KAN MOA SVEPA ÖL!

so long suckers!

If you want my future, forget my pass.


ni vet när tankarna bara sätter igång och snurrar? när man tänker på allt mellan vem man låg med senast till vad det blir för väder imorgon? sånna tankar är bara så sjukt jobbiga tycker jag. eller jobbiga är de inte heller, vissa är faktiskt riktigt roliga. haha, jaja. imorgon är det fredag och det vankas helg. imorgon blir det mycket, mycket mys med min käre väninna joline lindgren, och på lördag vankas det fest. jajjemensan. vi har planerat att göra gävles gator osäkra. eller ja, i alla fall jag. näe, nu pallar jag fan inte skriva nå mer.

so long suckers!

stefan grantorp.


hur läcker är inte stefan då som är med i årets paradise hotel? det är helt sjukt hur läcker han är! skulle kunna betala bara för att ligga med han. och då är jag helt seriös. sjukt snygg. hiss eller diss. HISS!

there is nothing you can say to break me down.

IDIOTER ÄR DE ALLIHOPA, ALLIHOPA, ALLIHOPA!

do you wanna fuck, YES I wanna do.

hej och hå. dagens bravader är nu avslutade. måste då säga att det finns lustiga jävlar här i landet. vissa slår ner folk, vissa kommer och frågar varför de blivit gamla, vissa är bara väldigt efterblivna, och sen har vi bentittaren. ja, för att definiera bentittaren, så är det en gubbe som går omkring på stan och tittar på alla flickors, brudars, kärringars, you name it, ben. alltså en äcklig fetischgubbe som älskar ben och blir kåt om han tittar på de, långa som korta, smala som tjocka. han går omkring med en beige/brun jacka och grön mössa. håll utkik och efter honom. han blir livrädd om man glor på honom. HAHA, jag tycker det är skitroligt. ska också skaffa mig en fetisch så folk blir rädda för mig. hmm, kom med lite förlsag om ni orkar. näe, nu pallar jag inte skriva nå mer. för nu ska jag skrapa mina trisslotter och bli biljadär.

so long suckers!

STOR flicka!


ÄR DET EN VANLIG DAG? ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET HANNAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

ja, min mycket älskade vän hanna olander blev en stor flicka idag, eller ja. stor och stor, men större i alla fall. och nu är det bara 365 dagar kvar tills du verkligen blir en stor flicka och får följa med oss andra på krogen. och en sak ska du lova mig pullan. och det är att jag är den som SKA ta din krogenoskuld. annars får du minsann med mig att göra ska du se, och det vill du nog helst inte. nog om elakheterna, hoppas att du hade i alla fall en någorlunda toppendag, även fastän jag vet hur det gick för dig. i alla fall halva dagen. nu räknar vi ner till 18årsdagen! och på lördag ska detta firas med vin, öl och gudarna vet vad!

so long suckers!

dagens fråga.


hur fan fungerar karlar? det är en sak jag gått och tänkt på väldigt länge nu.
det måste vara nå fel. typ efterblivna jättar som går omkring här på jorden. gör ingen nytta.
antingen är de svin och hör aldrig av sig, beter sig som svin när man är med de.
eller så blir de besatta och skickar en massa sms stup i kvarten och släpper inte
taget om en är man träffas. eller så bor de underbara långt åt helvete bort.
varför finns det inget mittemellan för? varför finns det inte
enda jävel som är trevlig och gullig att vara med, dock inte för gullig, skickar inte sms hela tiden, och inte ringer heller för den delen? och lika det här med att om jag t.ex inte svarar på ett sms direkt, varför måste då folk fortsätta skicka sms och säga att jag är seg på att svara, eller att jag har dissat den personen. varför börjar det inte ringa någon klocka om att jag faktiskt kanske är upptagen eller bara inte orkar skriva sms? herregud!
och sen har de flesta killar en massa krav på tjejen exakt hela tiden. som att man inte får klä
sej på vissa sätt, att man inte får ha den hårfärgen man vill,
att man måste vara fixad när man ska träffa killens kompisar. jag blir så less på alla dessa jävla krav hela tiden. en sak som jag hört av en kille, eller ja, två för att vara exakt, det är att den killen inte vill ha nåt förhållande, så han säger det till mig för att jag inte ska få några "förhoppningar", sen veckan efter går han och skaffar ett förhållande med någon randombrud. och ta nu inte detta som att jag är svartsjuk. men varför ens
säga överhuvudtaget att man inte vill ha ett förhållande
när man sedan veckan efter skaffar ett?
jaa, jag måste ju säga att jag har lärt mig utav mina misstag, och därför är jag som
min kära vän joline brukar säga: den eviga singelkvinnan.

so long suckers!

alla snubbar, fula gubbar.

precis alldeles nyduschad, insmörjd över hela kroppen. pappa har smörjt in ryggen med tigerbalsam åt mig, jag har dragit på mig sovkallingarna och jag sitter och äter feta ost/skinkmackan och dricker apelsinsaft. jag svävar på rosa moln just nu, och jävlar om det är nån som förstör den här känslan för mig! en rak höger förtjänar den personen i sånna fall. nu: teve/2½ men.

so long suckers!

jag blir så mör.


jaa, kul jul att migränen börjar krypa fram sakta men säkert nu, och ryggen börjar värka. kunde inte det komma lite tidigare istället för 2 timmar innan jag ska börja jobba. kommer antagligen gå som ett jävla klappmongo idag, men det får gävles befolkning ha överseende med. det vart ju bara helt jävla fel att börja 3 på en måndag. verkligen så jävla onödigt. och dessutom har min mycket goda vän hanna nånting att berätta för mig. och jag då, nyfiken i en strut. man ska inte säga til mig att det är nånting man måste berätta, för då håller jag på att gå i taket. inte bra! näe får se om mina mycket kära problem vill gå över om jag får lite nudlar i magen? hur den här dagen kommer gå annars, det är dagens stora fråga.

so long suckers!

Godmorgon alla idioter!


ja, kan ju redan nu passa på att säga att det inte är någon som helst idé för er läsare
att ni kommenterar designen på bloggen. bloggen kommer vara vit. jag vill ha en enkel
för en gång skull. och kan även berätta att den här bloggen inte kommer vara ett dugg
lika som alla andra, med dagens outfit och facelook och allt vafan det nu heter.
alla fjortisar har liksom tagit över allting. helt plötsligt måste man ha rätt kläder och rätt
hårfärg för att passa in. fick jag bestämma skulle alla gå omkring i mjukiskläder och
smink skulle inte ens finnas! det kommer heller inte förekomma några som helst
listor i denna blogg, så idioter. don't worry be happy.

solen skiner och jag är på strålande humör. eller. hur var det nu igen? idag är en sån
dag då jag vill hamna i koma och inte röra mej ett dugg. men ICKE! istället ska man
iväg på praktik klockan 3 .. detta suger verkligen negerballe.

so long suckers!

itssuchashame

jajjemensan, där har vi min nya blogg. en ny fräsch start. nu jäklar ska det bloggas! och kan redan nu förvarna er känsliga läsare att ni kan lika gärna skita i att läsa den här bloggen. för kommer verkligen inte vara seriös, och stör ni er på hur jag skriver, så ..
.. ha ett bra liv! :D

so long suckers!

RSS 2.0