I took one step forward and two steps back.

hallå alla rumpnissar. hur fan är det då? 
ligger i sängen med datorn i knät just nu, och börjar mer och mer känna hur tunga mina ögon blir för typ varje sekund. dags att sova då kanske eller vad säger ni? jorå, nog ska jag sova snart allt. är ju fredag imorgon, vilket betyder att det är min sista dag på jobbet. åh, det känns riktigt underbart faktiskt. så.
vad ska man hitta på om dagarna efter det då? sova ut bra nog kanske? känns som att det är välbehövligt ändå. har ju fan vaknat tidigt varenda dag på sommarlovet. på tisdag nästa vecka drar jag till huvudstaden för lite shopping och god mat. kommer bli härligt. tänkte försöka hitta en sommarklänning när jag ändå är där. kanske lite sent med en sommarklänning nu när hösten är på ingång. eller så blir det skitbra till nästa år? på torsdagen fyller min goda vän linn olsson 19 år, så det blir nog till att fira henne om allting går som planerat. kommer bli great. sen är det bara en vecka kvar tills jag får min fetinglön som jag går och väntar på. härliga tider det här! 

mamma och pappa kom hem idag, så nu behöver jag inte vara själv längre. i och för sig har ju christian sovit här två dagar, så jag har ju tekniskt sett bara sovit själv en natt, men det är ändå skönt att de är hemma igen. det är inte lika tomt och tyst helt enkelt. 

ska alldeles strax stänga ner datorn och sova. kände bara för att uppdatera lite här innan. har börjat skriva dagbok igen nu ganska mycket, och då glömmer jag bort att skriva här. men det kanske blir ändring på det med, men jag lovar ju självklart ingenting. näe. nu kan jag inte hålla ögonen öppna längre, så det är väl lika bra att sova då I guess. vi hörs och ses people. 

so long suckers!

Step to the right, come on and jump real high.

godmorgon, god förmiddag eller till och med god kväll för er som vill det.
blir så less på sveriges väder så det är ju helt sjukt. på en natt slog allting bara om och det blev skitkallt. det är liksom inte okej. från 30 grader ner till 10, WIIIHO! näe inte direkt. usch. men, hösten är ju här så vad ska man förvänta sig egentligen? inte så jävla konstigt att man är förskyld hela jäkla tiden. kul!?

ska ta och åka till bomhus snart med christian, hämta lite kläder och chilla lite. skönt måste jag säga ändå. finns ju som sagt inte så mycket att göra när vädret sviker. men man får ju helt enkelt göra det bästa av situationen. 
mamma och pappa är hos broder tuck för tillfället, och det fatta man ju? de måste komma hem snart och laga mat till mig till nästa vecka. jag SKA ha pastagratäng, så är det bara, punkt slut.

kvällen igår var trevlig. blev ju som sagt "lite" vin hos h
anabanana. satt och pratade om allt mellan himmel och jord och hade det allmänt trevligt. vuxenpoäng till oss när vi sitter två stycken i bomhus och dricker vin och tjattrar. tog även ur löspälsen igår också. och först var det som en chock, men nu är det så jäkla skönt måste jag säga. det var kanske hur underbart som helst att gå och lägga sig igårkväll och inte behöva sätta upp håret. det uppskattades big time! 

näe, nu ska jag ta och platta till håret lite grann, sen klä på mig lite mer anständiga kläder, i och för sig har jag ju mjukisar på mig och det är väl anständigt nog, eller? aja, platta håret var det ja. ni får väl ha det så bra era sjuka jävlar så hörs vi ska ni se! 

so long suckers!

Lördag, vin & trevligt sällskap.

jamen hallå där kära vänner. hur fan är det då?
sitter och väntar febrilt på att maten ska bli klar någon gång så att man kan ge sig iväg. ikväll blir det till att ta sig till självaste bomhus och fröken o
lander. ska dricka lika vin, kanske sätta om min löspäls och bara umgås. härligt det måste jag säga. måste ju passa på medan det är helg att göra nånting istället för att bara sitta hemma som nån jävla lodare. 

har fixat extra jobb nästa vecka efter mitt riktigt jobb. så pengarna kommer ju rulla in alldeles som de ska. plus att mamma och pappa åker bort på måndag, så jag har hela huset för mig själv. jag ska alltså vara både hus- och kattvakt nästa vecka. men det låter väl helt ok det med, right? 
äh, nu ska jag ta och kila peeps. men ni får väl ha det trevligt en sån här härlig lördag som den här. 

so long suckers!

This is the last time I will fall.

hej på er små nördar. hur fan är med er då tycker ni?
ligger helt utslagen i sängen nu. musik som påminner mig om gamla saker kommer lite tyst och lugnt ur högtalarna. det är helt ok. riktigt skönt faktiskt. har precis suttit och skrivit i dagboken, blev några sidor ändå, och då tänkte jag att jag ändå kunde ta och skriva lite här med. bra val eller hur? den här dagen har varit kanske hur chill som helst. det är nog det jag och elin är ämnade för att göra. ta det chill om dagarna. vi gör fan ingenting annat, en helt perfekt matchmake tycker jag. aja, sov i alla fall över bra nog imorse. börjar ju 07.00 och vaknade 06.45. alldeles perfekt ändå tycker jag. var bara att kasta sig upp ur sängen och dra på sig kläderna och sen åka. och tro det eller ej, så var jag faktiskt på jobbet till 07.10, riktigt bra ändå tycker jag. pluspoäng till mig minsann. 

efter jobbet skyndade jag mig hem och hoppade in i duschen, gjorde mig klar på ganska kort tid ändå. sen bar det av in till stan för att möta upp joline och linn. skulle ju åka till sanna och gratta henne eftersom hon fyllde 19 i söndags. dock blev det nyktert för min del, men inte gör väl det nånting heller. efter ett tag tog vi tre ner oss på staden och gick till mingel&bar och satte oss. en kall blev det även idag. och det är väl alldeles underbart gott det. mums! huong kom även hon efter ett tag och joinade oss på kvällskvisten. riktigt trevligt att träffa den lilla asiaten igen, var ju ändå ett bra tag sen sist. när vi slutade skolan har jag för mig, nåt sånt? så det var riktigt mysigt måste jag säga. mina vänner är guld värda, och så kommer det förbli. de här två kvällarna har varit riktigt underbara faktiskt. kan inte beskriva de så mycket bättre än så. awesome helt enkelt. 
tänkte ta och sova nu faktiskt så jag kommer upp imorgonbitti. kan ju vara bra. känns inte skitroligt om man skulle komma försent två dagar i rad. därför har jag sagt åt pappa att väcka mig, för det är han duktig på. han ger sig liksom inte förrän jag verkligen tagit mig ur sängen och satt mig i köket. så gulligt så. näe, sova var det ja. hörs väl kanske imorgon. men lovar ingenting. 

so long suckers!

I'd like to make myself believe.

men hallå där kära vänner. hur fan är det med er då egentligen?
var ju ett tag sen, men det skiter men väl i. för jag menar, vad gör det om hundra år liksom? inte ett skit egentligen. jobbar och sliter nu ju som ni säkert minns eftersom jag skrev om det sist. men ändå. det är jobbigt att ta sig upp ur sängen nu när mamma har semester, annars hade man ju liksom en trygghet där, men inte nu eller. nejnej. men och andra sidan är ju det ju bara 1½ vecka kvar sen är det faktiskt semester för min del också, och det kommer bli bra nog skönt vill jag lova! 

idag har jag haft lite quality-time med fröken joline lindgren och fröken linn hedström. riktigt mysigt måste jag säga. hade ingenting planerat över huvudtaget, så vi bestämde oss för att vara lite impulsiva och tog oss till tant grön, där vi hade det trevligt måste jag säga. någon öl sissodär, och prat om allt mellan himmel och jord. det har jag saknat vill jag lova. så jag måste ju tacka för en underbar kväll. tror inte den kunde blivit bättre faktiskt. ska väl ta och sova nu då kanske så att man kommer upp imornbitti, jobb väntar ju faktiskt. så det är väl lika bra att passa på att sova ett par timmar medan man kan, eller vad säger ni? 

so long suckers!

Long time no seen!

näemen hallå där småfisar för er som fortfarande har haft ett hopp om att jag ska skriva.
var ju ett tag sen måste jag säga, men jag har haft mina anledningar till frånvaron. p&l var härligt måste jag säga, dock blev man ju självklart sjuk och åkte hem lite tidigare än planerat. har jobbat varenda dag sen jag kom hem från borlänge, och sen har jag liksom inte haft riktig lust att sitta framför datorn och dega när man kan vara ute. måste ju passa på medan det är sånt här väder i sverige, för det brukar ju inte vara jättevanligt ändå. satt ja, där är mina anledningar. sen har jag ju även haft bby här, och då är det inge trevligt om jag ska sitta framför datorn hela tiden.

menmen. nog om det. ska alldeles strax åka till valbo med mamma, jessica kanske följer med så vi får väl se hur det blir med den saken. ska kika efter en sommarklänning åt mamma, så jag kanske även passar på att göra detsamma när man ändå är där liksom? eller vad säger ni? ska ju faktiskt dit imorgon också, men då har jag planerat att köpa ett par träningsskor. tänkte ta och komma igång nu igen. ut och gå, kanske att jag försöker mig på att springa. det beror ju helt på om mina knän håller för det eller inte. men ett par träningsskor ska det bli i alla fall. aja.

jobbar för fullt nu. och det är väl kanske inte det roligaste man kan göra när det är hur underbart väder som helst. men vad gör man inte för lite pengar? var så äckligt trött idag så jag somnade medan jag höll på och greja lite grann. det är väl helt ok, eller? menmen, ska jobba imorgon sen är det två veckor kvar av arbete. efter det blir det tre veckors semester innan skolan sätter igång igen. och som jag längtar till skolan då?! det är helt sjukt egentligen. men jag har fan längtat efter skolan sen vi sluta typ? eller, näe kanske inte riktigt så länge, men ett bra tag. det kommer bli underbart att börja igen och veta att jag bara har ett jävla ynkligt år kvar, sen är man fan fri. wonderful!
näe, nu ska jag ta och kila. tänkte ta en powernap innan vi beger oss ut till valbo. kan ju vara välbehövligt just nu känner jag. men ni får väl ha det bra så syns och hörs vi senare.

so long suckers!

RSS 2.0