spritt språngande galen dumle!

både igår och idag har jag haft dumle då vi bytte dagar denna vecka. och jag måste ju bar säga vad jag gillar den hästen alltså! sån himla stor personlighet och vilja, det är verkligen jätteroligt! 

gick till ridhuset igår för att rida ett ordentligt pass på herrn. och när jag skulle träna för tränare fick jag tips om att longera honom en stund innan jag skulle sitta upp, och igår var en sån dag då jag var glad att jag gjorde det. för jäklar i min lilla låda vilka bocksprång han tog! hade jag satt upp på en gång hade jag åkt av med råge ska ni veta! :') haha, så han fick springa/hoppa av sig lite energi innan jag satt upp. nog för att det fanns krut kvar när det kom till galoppen, för även då drog han av en liten bockserie, men det var tillräckligt för att jag skulle kunna sitta kvar i alla fall :}

och idag blev det ett tömkörningspass på banan. han var som tur var lugnare idag och jobbade på riktigt fint faktiskt! 

inte nog med att han är otroligt rolig att rida (då det ständigt händer nånting:), så är han ju världens mysfarbror att hantera och sköta om. idag efter att jag spolat av benen på honom lade han huvudet över min axel och stod och mös, självklart tog man ju tillfälle i akt och snusa lite sammetslen mule, då det i princip inte finns någonting på denna jord som luktar så gott! 

jag är i alla fall väldigt glad över dessa tillfällen som jag får spendera med honom. tänkt hur lyckligt ett djur kan göra en! 




RSS 2.0