Just give me a reason.

fick ett sms från posten idag att ett paket från members fanns att hämta ut på eken. jag blev alldeles exalterad för jag trodde att det var mina jeffrey's som kommit. (hade även i denna stund glömt bort att jag beställt ett par hörlurar). så, när jag står där i kön till posten och väntar på att killen i kassan ska komma ut med ett stort paket, och han kommer ut med ett litet, blir jag minst lika glad! älskar att få paket (även de jag skickat efter själv).

så, nu är jag alltså ny ägare till ett par "gear by rock" hörlurar designade av laila bagge! de är ascoola och assnygga! det är som ett halsband med vita pärlor, silverkors och en dödskalle längst ner. så man kan alltså ha det som ett smycke istället för bara några fula hörlurar som hänger. + (!!!) att det var hur bra ljud i de som helst också. lycklig tjej*

nu är det bara skorna som fattas, sen är jag nöjd på riktigt! haha :)


Onsdag.

en ganska så hektisk dag idag. jobb först innan vi for hem till kära storebror och grattade honom på födelsedagen. lite roligt att träffa alla igen då det var ett tag sen, men jäklar så högljutt det blev! jag hörde inte ett ord av vad någon sa, utan det enda jag hörde var en hög ljudnivå. men som sagt, roligt ändå!

innan vi åkte därifrån var jag tvungen att avlägga ett löfte till david edwina. känner lite press nu då. det tar ju lite mer på mig när storebror säger till på "skarpen" och ställer krav än om någon annan gör det. så, nu har jag alltså ett löfte jag måste hålla, och jag har 1½ månad på mig att utföra detta. nu jäklar! och det är ju bra att någon ligger på mig och tjatar också annars blir det aldrig gjort. så, nu är det alltså dags att ta tag i allting igen. 

karln min är för stunden iväg och tränar lite fotboll. och håll i hatten nu allesammans - jag ska också plocka fram fotbollsskorna igen! tro det eller ej. jag kommer göra första träningen på måndag är det väl tänkt. ska bara hitta på skorna. haha, efter cirkus fem år är det alltså dags igen. ska faktiskt bli roligt, och framförallt skönt! skönt att komma igång med träningen igen. det här kommer jag ju bara göra för att det är roligt, och för att träffa folk, och även få upp min röv ur soffan någon jäkla gång. 

var väl bara det jag ville få ur mig egentligen. nu ska jag gå och trycka en huvudvärkstablett och göra mig halvt redo för sängen. 

Mondays should be optional.

igår var jag ut till mamma och pappa en sväng på eftermiddagen, och så kom jessica och molly ut också för molly hade tjatat om att få träffa mig. den där lilla skitungen på tre år kan så lätt göra mina dagar så mycket bättre. först var hon lite blyg eftersom det var ett tag sen vi träffades, men sen släppte det och hon babblade på som aldrig förr. innan de åkte kom hon fram och kramade mig och sa att hon saknat mig, sen fick jag en puss. min lilla lillfia! ❤

just för stunden då? jo jag sitter på jobbet helt ensam än så länge. har suttit här sen 7. åkte med gubben hit då jag är alldeles för lat för att ta mig hit på egen hand. så jag har hunnit med lite frukost och är inne på andra tekoppen nu.
jag vill bara hem till sängen nu igen. man borde inte behöva jobba på måndagar ...

lön idag också, kanske hur skönt som helst! har verkligen levt på luft de senaste dagarna då det var soprent på kontot.

jaja. nu ska jag fortsätta på mitt te sen är det väl dags att gå ner och börja jobba. kuvertering står minsann på schemat idag ...


Finally!

tatueringsfredagen kom fortare än vad jag trodde. var så nervös och skakig i hela kroppen innan jag slutade, men det gick jättebra!

johan är en jättebra tatuerare, och jag är verkligen supernöjd! dock är den fortfarande svullen på bilderna och lite kladdig runtom, men den kommer bli skitbra sen när allt lagt sig! äntligen är den på plats! ❤


Onsdag.

jag har hamnat i en svacka igen. en sån där svacka när jag tänker och överanalyserar allt! jag känner mig inge glad och jag har gråten i halsen mer eller mindre hela tiden. och jag vet inte varför. det gör mig nästan tokig.

så just nu har jag ingen glädje till nånting egentligen. tänker inte be om ursäkt, det är så det är. får bita i det sura äpplet till allt har lagt sig.


Nervös!

japp. idag var jag ner och bokade tid. visade vad jag ville ha så ska maila till honom idag så han kan börja skissa upp nånting. började nästan må lite illa när jag gick därifrån. inget dåligt tecken, inte alls. jag blir alltid såhär nervös när jag ska tatuera mig, och då har jag ändå legat under nålen 6ggr tidigare. men det är ändå nånting som gör att jag blir nervös. kommer ju aldrig riktigt ihåg känslan, och så när det ska på med mer, nytt bläck så är det väl bara naturligt att bli lite nervös?! men det kommer bli bra det där! tur att jag har några dagar på mig att låta tanken av det sjunka in ordentligt.


jag skrattar idag.

iiih, imorgon ska jag ner till queens och prata om min tatuering och förhoppningsvis boka tid. ganska exalterad nu kan jag säga!


..

hej, moa heter jag och är mästare på att förstöra för mig själv.


Pontus Silver.

har precis varit ute på en ordentlig mystur med lillen. skönt och komma ut lite sådär emellanåt och släppa allting för en stund. tror nog att dagens tur uppskattades av både mig och lilleman, som det verkade i alla fall.

sitter på bussen hem nu. blir till ta hand om den bakfulle när jag kommer hem, om han nu inte piggnat på sig vill säga. blir en lugn resterande söndag med lite hårfärgning och ladda upp inför en ny arbetsvecka. gäller ju att vara pigg och glad nu i fortsättningen tydligen så man slipper gå in på samtal. haha..


smile

idag är en sån dag då jag verkligen vill le, men jag kan inte ...


Fail.

trodde att jag hade blivit bättre i magen. det hade jag inte. har haft djävulskt ont både igår och idag, och nu på kvällskvisten har det bara blivit värre. jag orkar inte med det här. orkar inte ligga i fosterställning och typ kvida av magont. och mindfuck verkar inte fungera alls tydligen ...

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!


Cleaning out my closet.

Mår bättre idag. Visst, ont i magen fortfarande, men man måste väl börja någonstans.

Håller på och städar ur sjukstugan här hemma nu, så det blir lite rent och fräscht. Ska ta och byta sängkläder också, men det får nog vänta till i helgen. Ska tillbaka till jobbet imorgon, haha, sista dagen på veckan. Men det är bättre än inget i alla fall.

Var ner till telenor tidigare idag, för att fixa så vi skulle få en router (stavning?) till bredbandet, men antingen var jag tvungen att köpa en för 3000kr eller så var jag tvungen att säga upp mitt bredband, få en räkning på 700kr för att sen täckna ett nytt abonnemang på ytterligare två år... och det roliga är att jag skulle fått med en router från första gången när jag skaffade den här skiten, men som jag aldrig fick, och nu kunde jag tydligen inte få någon.. Jag har aldrig varit missnöjd med telenor under de tre år jag haft med de att göra. Men nu, nu sjönk de så det bara sjunger om det. Så jävla dåligt. Jag gick bara där ifrån utan att säga ett enda ord. Jävla arslen!!!

Ska åka ut till Valbo en snabba när hjärtat kommer hem och köpa en kapselhållare till våra tassimo-kapslar så vi får någon ordning på de, och även en toapappershållare. Måste försöka få lite ordning här hemma, för just nu är det prylar ÖVERALLT.

jaja, nu är det väl slut på min paus från städningen. Ska göra klart det sista lilla som går just nu.


Everyone's pointing there fingers.

fortfarande sjuk. ingen direkt skillnad från sist. är sängliggandes och kan inte riktigt äta. alldeles utomordentligt!
så, medan jag ligger här och tycker synd om mig själv har jag pysslat med mina appar på telefonen, har fixat några stycken, och jag vet faktiskt inte om jag orkar göra fler, men det har ju varit ett tidsfördriv varefall.

tänkte försöka få i mig nånting i matväg nu snart, är väl dags för det kanske. tur att det finns lite fil hemma, som är sådär härligt lättätet. jaja, hade väl egentligen inget intressant att skriva, sååååååe.


Sjukstuga? Igen?

imorse när jag vaknade kändes det som att jag sprungit in i en vägg. totalt stopp i näsa och bihålor, och ont i magen så det sjunger om det. jag orkar inte bli sjuk nu igen, jag har inte tid med det. så jag har kört lite mindfuck idag. kan väl inte påstå att det hjälpt direkt, men det är alltid värt ett försök.

har sovit sen vi kom hem ungefär. eller jag var med och lagade maten, men efter det. och nu vaknade jag till när hjärtat drog iväg på träning. tänkte krypa ner i sängen nu strax, ingen idé att jag ligger här och skrotar när jag i själva verket mår som en skrothög.

jag har inte tid med sånt här. fel och få vara frisk någon jäkla gång?!


Harmo.

idag har jag legat i sängen i princip hela dagen. klev upp vid 11tiden nån gång och gjorde lite pannkaksfrukost till mig och hjärtat. sen typ direkt efter gick jag och la mig igen och somnade om. oooops?!

nu har jag i alla fall tagit mig upp ur sängen. har precis duschat. körde ett litet mini-spa här hemma idag med ansiktsmask, ricinolja i håret, nyrakade ben, färgat bryn och fransar samt smörjt in hela kroppen. känner mig faktiskt lite fräsch. och fel vore det ju om jag inte kände så.
ska strax kila ner i tvättstugan och kolla om det finns en ledig tid ikväll. eftersom jag var för trött för att tvätta i torsdags efter jobbet. så tänkte jag även bädda rent i sängen nu när hjärtat mitt äntligen är frisk (inte frisk egentligen, men bättre i alla fall). jag får ju sova i sängen nu igen efter två nätter i soffan ...

hjärtat är iväg och jag tänkte köra en harmolördag rakt av. funderar även på om jag ska gå och köpa hem sushi runt hörnet. hmmm. harmo 😊


RSS 2.0