Sjukstuga på staketgatan.

jodå, tror att magsjukan kom hit på besök, vad det verkar som i alla fall. får hoppas att det inte bryter ut helt. så inatt ska jag sova på soffan, i hopp om att slippa undan så mycket som möjligt av bakterierna. kommer ju kännas konstigt att inte krypa ner i sängen med hjärtat utan att vi ska ligga ensamma i två olika rum. men så är det. håller tummarna för att jag slipper det!

var i alla fall ut till hästen efter jobbet. kunde inte rida, så jag tog en promenad med honom och jobbade honom från marken istället. har ju så jäkla ont i ryggen så kan inte sitta ordentligt. och det var kanske lite tur att jag inte red idag eftersom det tokblåste och lillkillen såg spöken överallt. men det gick bra ändå.

kom hem och gjorde iordning mat. pastagratäng stod minsann på schemat idag. så smällde iordning det så hjärtat fick lite i magen och jag fick en matlåda.

ska alldeles strax ta och bädda ner mig här i soffan. är alldeles för trött för det här känner jag. tur att det snart är helg ❤


Fullspäckat.

det blev inte en lugn stund denna helg. i fredags blev det som sagt en liten dejt med mitt hjärta, bjöd honom på god mat på church street innan vi begav oss och över till bion för att mysa ner i biostolen och kika på "Django unchained". en riktigt bra film ifall någon undrar!
i lördags var det till att gå upp i ottan (en lördag!!!) för att ta oss till bussen som skulle ta oss till båten. dock blev inte resan alltför rolig för mig då jag först blev åksjuk på bussen och sen gick det även vågor, så blev ännu mer sjösjuk till havs. men fick hem lite smått och gott i alla fall :)
och igår åkte jag och mamsen upp till söder och städade ur det sista ur lägenheten och lämnade nycklarna. det känns så skönt nu att jag är klar där uppe. behöver jag inte tänka på det mer, och jag får liksom börja på ett nytt kapitel i mitt liv - sambolivet. åkte till åbyggeby efter och tog en ordentlig mystur på lillkillen. var ju och provade en häst förra måndagen som jag ska ta två dagar i veckan nu :)

i alla fall. måndag idag då alltså. jag har stått och lökat på jobbet sen imorse, verkligen bara tagit det lugnt. det är så skönt att jobba själv ibland, stå i lugn och ro ett tag.

nu blir det i alla fall lite soffhäng. har ingen ork till att göra nånting idag. så därför får soffan agera min bästa vän ikväll. ska väl ta och gosa ner mig nu med alexander. :}


Födelsedagsdejt.

idag blir det en liten försenad födelsedagsdejt med hjärtat, för hjärtat. jag ska bjuda honom på middag och bio. en mysfredag med andra ord. ❤

och imorgon drar vi iväg på en ekerösväng också. sen är det totto och städa klart gamla lägenheten som gäller på söndag. full fart hela helgen.


The most beautiful.

jag är kär. verkligen så himla kär. mitt fina hjärta lyser upp och gör mina dagar snäppet bättre och lättare. jag är så glad över att ha denna fina människa i mitt liv, och att jag nu får bo med honom. det har inte kunnat blivit så mycket bättre än såhär.

jag älskar min fina prins ❤


Oh sweet, sweet sunshine.

igår hade jag migrän från två på dagen till kanske nio på kvällen. gick och la mig och sov direkt efter jobbet och vaknade efter två timmar med samma jävla värk. fick panik där ett tag, så hjärtat kom in i sovrummet och höll om mig så jag lugnade ner mig. jag HATAR verkligen migrän. man blir ju helt jäkla förstörd av det ... uh -.-

det blev inget med totton jag provade i onsdags i alla fall, men ska däremot ut till samma stall och provrida en annan totto nu på måndag. spännande!

ligger för stunden helt förslappad i soffan. det är väl dags att ta tag i livet snart. ska röja undan här hemma idag så vi kan ha lite försenat födelsedagskalas för hjärtat imorgon. ska även ta och springa ner till stan och köpa hem ricinolja till håret. tänkte prova det och se om det funkar. dock sägs det att man kan få mjäll och/eller eksem av det i hårbottnen, men det är ju beroende på vad man har för kvalitta på kalufsen också. så det är värt ett försök i alla fall och se om det växer. tänkte ta före och efter kort så man ser om det blir någon skillnad eller inte.

det är mina planer för dagen. får väl se om de ändras eller om jag faktiskt genomför dem. nu är det väl dags åh dra på sig miljoners med kläder innan man sticker ut så man inte fryser ihjäl. tydligen är det ju typ -20 grader ute. hualigen ...


Bara sådär lagom trött ..

jo, som rubriken, bara sådär lagom trött. skulle kunna gå och lägga mig nu för kvällen, men så blir inte fallet. ska ta och laga till lite mat nu. vi måste skärpa oss med maten och fixa den på en gång när vi kommer hem istället för att ta allting senare. men som jag skrev, både jag och hjärtat var lagom trött när vi kom hem idag.

han är i alla fall iväg och spelar match nu, så det bir jag som får ställa mig framför spisen helt själv. ingen lust eller ork alls, men jag antar att det är ett måste.

för att byta samtalsämne helt, så har jag gått ner 3 (!) kg nu, ytterligare 3 ska det bli innan jag kan känna mig nöjd. men det känns skönt i alla fall att det gett resultat. sen blir det hårdträning på gymmet så man blir fit också. känner mig stolt som genomför det här, och jag ska bannemej hålla i det sen också!

var bara det. apropå ingenting liksom. var ju och provred hästen igår också, så vi får se hur det blir med den. så då blir det också motion i sånna fall.
aja, adjö. dags att agera husfru framför spisa min.


Onsdag 16/1

det känns som att den här månaden är hur lång och förjäklig som helst. många dagar kvar på månaden och lite pengar ...

i alla fall. onsdag idag då. lillördag som jag så fint brukar säga. efter tolv idag är halva veckan gjord. uuuh -.-
ska iväg och provrida en häst idag efter jobbet. ute i norra åbyggeby. känns bra och komma ut på den sidan av stan. där jag känner lite folk och kan vägarna bra. så vi får väl se.

kom till jobbet en timme tidigare idag. inte för att börja tidigare, eller jo, egentligen, men bara en kvart och jag orkade inte gå tio i sju för att hinna hit till kvart i, så jag åkte med j istället.

hoppas den här dagen går fort. eller i alla fall lite snabbare än gårdagen, för då hade jag verkligen kunnat avlidit ..

för övrigt så vill jag typ kräkas på all snö som är ute. vill ha vår, värme och en bar mark nu, gärna nyss. dags att dricka upp sista kaffeskvätten innan jag måste kila ner.

(rörigt inlägg? ja, jag vet)


sötmissen ❤

tror visst att alexander också vill vara med och packa upp?


Första natten ...

... i nya lägenheten är nu gjord. kan väl inte säga att jag sovit alltför bra då jag vaknat lite titt som tätt. men tror det har att göra lite med att jag legat och hostat hela natten också. men i alla fall, det känns skitbra!

höll på och flytta hela kvällen igår. från fem till elva typ. kom hit, bäddade rent i sängen, in i duschen sen krascha vi båda två.

ska alldeles strax ta mig upp och börja packa upp lite grejer. samt gå ner med en del grejer till förrådet och kolla tvättid. så jag antar att jag måste kliva upp typ nu om jag ska hinna med allt. i och för sig är det väl ingen fruktansvärd stress heller, men det är skönt att få upp allting. sååååå, vi hörs väl


uuuuh -.-

jaha, då var det min tur att bli sjuk igen då .. vaknade igårmorse med feber men tänkte att jag ändå skulle klara av att jobba. tji fick jag och jag var tvungen att gå hem efter 2 timmar och 45 minuter. så igår spenderades min dag i sängen, låg alltså och sov från halv12 till 5.

idag är det inte alls bättre, snarare värre. har inte sovit nånting i att nästan då jag legat och kallsvettats exakt hela natten. kul med feber tycker jag.. har precis ringt till jobbet och sagt att jag inte kommer så nu ska jag ta och somna om och förhoppningsvis kanske må lite bättre när jag vaknar.

för övrigt saknar jag min prinsessa grönjävligt. saknar att ha en pålle att komma ut på lite då och då.
ååh, näe. godnatt!


...

vet inte alls längre hur nånting ska gå. får käftsmällar från höger och vänster. det bådar inte gott, inte nåt av det ...


Dag 3.

den här dagen har varit värre. jag har gått och blivit sjuk och vill inte alls äta soppa och dricka shakes idag. det känns bara slajmigt och äckligt... humöret har vandrat upp och ner och varit allmänt dåligt, just för att jag varit sugen på RIKTIG mat.

har precis tryckt i mig dagens middag - minestrone stod på schemat idag. har i alla fall kommit fram till att jag ska köra soppa och shakes i en vecka, sen därefter gå över till att jag får äta en ordentlig måltid om dagen. om jag inte gör det kommer jag tröttna direkt och sen går det käpp rätt åt helvete. så näe, jag väljer att lägga upp det såhär. får väl se hur det kommer gå.


Dag 2.

faktiskt har det gått över förväntan nu de här två dagarna. visst, jag har bara gjort det här, som jag sa, två dagar, men det har verkligen fungerat bra! jag var lite skeptisk till det till en början, men har fått högre tankar om det nu. jag har satt upp min målvikt och dit ska jag bannemej komma innan jag är klar. tanken är att jag ska gå ner lite i vikt innan jag börjar på gymmet (alla som känner mig vet att jag är bara på gymmet för att bygga) så jag kör power-walks nu om dagarna till jag kommer ner lite grann. vill inte ha en kropp på 64 kilo muskler, nej, måste gå ner lite grann innan först. sen ska jag börja bygga.

som ett litet tips till er som kanske har tänkt på det här förr, så kan jag starkt rekommendera allevo's shakes med smak av banan och hallon! kanske hur gott som helst. och självklart behöver man inte dricka de för att gå ner i vikt, utan som ett mellanmål helt enkelt. sen vill jag även rekommendera keldas tomatsoppa, även den riktigt god!

jag ska klara det här, det ska jag verkligen. sen ska jag hålla den här livsstilen efter att jag är klar med själva dieten. jag förtjänar att må bra med mig själv, att kunna se mig i spegeln och tycka att det ser bra ut. tur att jag har stöd från pojkvän, familj och vänner. tack allesammans! ❤


Dag 1.

nu jäklar!


Frisk?

verkar gå bra just nu...
invigde det nya året genom att bli sjuk. den är ju rolig. mådde illa och hade ont i magen hela dagen igår och jag känner av det nu också + att jag snorar som aldrig förr och håller på åh hostar sönder halsen. så att ni vet liksom.
har inte kunnat somna om sen gossen drog till jobbet, utan jag har istället legat här som ett klappmongo.

varefall. idag börjar mitt nya liv. ska köra en sopp&-shake diet ett tag framöver nu och så ska jag börja röra på mig mer. måste ta tag i mig själv nu. och jag gör det inte för någon "beach2013" som alla säger. nej, jag gör det här för min egen skull. för att jag ska må bra och trivas med mig själv. så nu blir det alltså hårdkörning framöver.

för att byta samtalsämne helt, så får vi nycklarna till nya lägenheten idag, så vi kommer börja flytta lite grejer nu i dagarna, sen förhoppningsvis så får vi nya sängen redan nästa vecka så vi kan börja sova där. *lyckligtjej*


Gott nytt 2013.

jaha, gott nytt år då folket. känns konstigt att säga att det nu är 2013. 2012 gick ju nästan alldeles för fort. men det har varit ett bra år. jag träffade mitt älskade hjärta, min stora kärlek. så jag är nöjd ❤

fick min allra första nyårskyss idag också, fick fira in det nya året med ett fint gäng. det har varit en bra dag, och jag kan gå och lägga mig med gott samvete. tack alla fina som gjort mitt 2012 till ett sjukt bra år, och så hoppas vi att det här året blir minst lika bra!


RSS 2.0