You the one that I dream about all day.

utbild. gick bra idag. träffade några härliga prickar och fick även skjuts hem av en, jag som har så långt att gå. höhö :} men snällt gjort av han i alla fall. jag var den enda i hela gruppen som skulle jobba dagtid, de andra skulle visst bara extraknäcka. men det verkade i alla fall roligt. fick gå omkring och lyssna lite grann på slutet, och jag måste säga att jag blev både peppad, nervös och avskräckt. haha, bra blandning kan man tycka. 

nu ska jag ta och läsa igenom mina papper så jag hänger med imorgon, sen ska jag ta och sova. börjar ju jobba 8.00 så gäller att vara utvilad. de första fyra timmarna ska jag bara sitta med och lyssna och lära, sen ska jag ge mig på det på egen hand. spännande! 

ville bara visa att jag lever idag. får väl se om jag kikar in imorgon eller om jag har för mycket i huvudet och slocknar när jag kommer hem. who knows?? 


jag på halloween i år.

Day twenty-seven.

day twenty-seven - min favoritplats.

...helt klart lägenheten överlag, annars måste jag nog svara sängen eller soffan. 



Serieledning och stolt brynäsare!

jodå, känns skapligt skönt nu med brynäs i serieledning. 10 år sen sist. och jag är så fruktansvärt sugen på att gå på så många matcher som möjligt. ska prata med mitt härliga gäng och dra med de, vare sig de vill det eller inte! 

var i alla fall hem till mamma och pappa mitt på dagen, eller ja har varit där hela dagen typ. kom ju hem typ nyss. var och kollade på brorsans match - de vann med 10-0. tyckte lite synd om bollnäs faktiskt om jag ska vara ärlig. kallt så in i helvete var det i den där jäkla hallen också måste jag säga. buuurr!

men nu är jag i alla fall hemma, äntligen! ska ta mig en kopp te nu innan jag kryper ner i sängen för att sova mig lite grann. ska ju på utbild. imorgon och inte på den bästa tiden heller så det gäller att vara utvilad så jag hänger med på vad det är jag ska göra. kan ju vara bra :}

näe, ville bara kika in och berätta vilken stolt brynäsare jag är!


'Cause I deserve better than this.

ställde klockan och gick upp halv7 idag. just för att jag kanske skulle bli inringd på jobb då de säger att de har dåligt med folk varje dag, men tydligen inte idag inte. så nu sitter jag här i soffan, med lite tända ljus och vakna med the voice och en kopp te. och allvarligt, ursäkta men nu tänker jag vara lite småfjortis (förlåt för det) men kan någon ge mig martin björk? ojojoj ...

men i alla fall. eftersom jag inte fick jobba idag så åker jag ut till prinsessan istället och tar en tur med henne. oavsett väder så måste jag. som jag sa igår så la jag ut henne, det gjorde lite ont i hjärtat ändå. vi får väl se hur det går. 

annars händer det inget speciellt idag. ska ladda upp inför morgondagen då jag ska på utbildningen. har kommit på mig själv nu medan jag varit hemma i 2 månader nu - jag har blivit så jäkla bekväm av mig. ångest över att behöva jobba? fast ändå inte? skulle vilja kunna typ skita pengar, haha :} ni förstår vad jag menar. självklart kommer detta lugna ner sig när jag väl kommer in i rutinerna igen. men nu när jag inte jag har rutinerna så känns det bara allmänt skitjobbigt. men som sagt. det blir väl bra till slut. 



har haft lite tid att tänka.
tänkt alldeles för mycket på alldeles fel saker.
jag ångrar det inte, men det är inget jag skryter om heller.
det är dags att skjuta det där bakom mig.

Day twenty-six.

day twenty-six - mina rädslor.

min allra största rädsla är att släppa in något på livet. totalt livrädd för det. jag gjorde det för inte alltför länge sen, och hur slutade det? typ i sopinkastet...
jag hatar att vara såhär, för det gör allting så jävla svårt hela tiden. men ja, det är ju som det är. har haft alltför många falska personer och allmänna idioter i mitt liv, därför har jag en dörr som är svår att öppna nu istället.

Jag vaknar klockan 5, såg solen gå ner igen.

jahaja, då börjar man alltså jobba på torsdag då. heltid 08.00 - 17.00. känns skapligt skönt måste jag säga! ska på utbildning genom jobbet på onsdag mellan 17-21, lite halvjobbig tid men det finns inget att förlora heller. jag är bara glad över att äntligen få lite rutin tillbaka om dagarna. 

för att bara byta samtalsämne lite snabbt, så har jag haft min lilla prinsessa i fyra år idag. för fyra år sen kom hon hem till mig från köping. min lilla älskling. varenda dag i fyra år har jag haft henne. och idag, på vår 4årsdag tillsammans ska hon sättas ut för att säljas. min livskamrat varenda dag de senaste fyra åren. känns lite jobbigt faktiskt att säga det, men jag har verkligen inte råd eller tiden att ha henne kvar längre. det kommer bli så tomt. mitt lilla hjärta. men jag ska i alla fall se till att hon hamnar på ett bra ställe, där om blir lika älskad som hon varit hos mig. ska alldeles strax åka ut och ta en tur med henne. måste ju passa på nu känner jag. bara mysa med henne. för vem vet hur fort sånt här kan gå? 


Day twenty-five.

day twenty-five - det här är jag bra på.

åh herre vilken tråkig sak att skriva om. att sitta och skriva bra saker om mig själv är egentligen inget jag är jätte exalterad över. kommer inte ens på saker just nu. 

eller jo, en sak som jag tydligen var bra på - det var just att sätta i hårförlägning på hanna. hon har inte tappat en slinga sen jag satt i det på henne. ojoj, trodde jag aldrig om mig själv att jag skulle lyckas med hår. 

annars, är jag bra på att bara vara mig själv. det borde ju räcka som svar??

You're the one.

mått precis som jag förtjänat idag.. uuuh -.- 
men gårdagen var trevlig ändå. mycket fint folk man träffade på - inräknat min gamla musiklärare från högstadie tiden som fortfarande har samma gudomliga utseende (det som fick mig att gå på musiken på den tiden) haha! men det var faktiskt riktigt roligt att träffa honom, fyra år sen sist ju. 

idag har jag väl varit mest som en överkörd katt. bokstavligen talat. och min röst är nästan som bortblåst, så jag har inte pratat alltför mycket heller. pappsen kom och hämtade upp mig vid halv2 tiden så åkte ut dit och fortsatte i samma anda. käkade lite grann med de innan jag åkte hem igen. 

och nu sitter jag här hemma i soffan igen. slänger ett öga lite då och då på teven och dricker te. trodde att hanna skulle komma förbi också och hämta sina grejer från igår, men verkar inte bli så ändå. kompis, vart är du?? ska ta och hoppa in i duschen snart tänkte jag, sen blir det nog sängen tidigt idag. 

för övrigt så är det ju första advent idag, men det antog jag att alla redan visste. det har varit invigning av gävles stolthet och brännmaterial idag också, i regnrusket. fick en känsla idag i alla fall att jag vill nog ha lite snö snart ändå, notera att jag skrev lite snö, inte fem metershögar efter vägarna. lite hopp om det fick man ju idag ändå när det kom några flingor, dock för varmt för att det skulle ligga kvar. 

näe, nu ska jag ta mig nånting att äta och sen ringa min vän. 


Day twenty-four.

day twenty-four - det här får mig att gråta.

oj, en svår fråga då jag inte är den som gråter sådär jättemycket. men att se andra människor, nära personer omkring mig må dåligt eller vara ledsen, det är det värsta jag vet. som på farfars begravning. själva begravningen i sig tyckte inte jag var jobbig, men att se en av farfars bröder - ledsen, uppriven, sjuk - det förstörde mig den dagen. jag klarade inte av att titta på honom utan att ögonen blev fyllda av tårar. men det är just det där, att se andra människor vara ledsen över något, det har jag väldigt svårt för. 

sen när jag har feber och är totalt slut som människa, då har jag som lättast att börja gråta. om någon säger nånting fel just då, då kan också tårarna börja rinna, utan att jag ens är ledsen egentligen. det är ju nånting jag verkligen hatar, eftersom det är så okontollerbart, det bara händer.

Talk that talk.

nu är dagen här. dagen vi alla väntat på. 26 november. dagen då vi ska fira vår älskade chokladpralin för att hon äntligen fyllt systemet! ♥ jag tror den här kvällen kommer bli f-antastisk! supa till vi stupar, eller vad säger ni? HAHA! :'}

sitter i alla fall och dricker lite te, lyssnar på musik och kollar på harry potter på sexan. en trevlig lördagsmorgon sådär ändå. alldeles strax kommer mamsen och hämtar upp mig. måste ju hem till dem också och fixa prinsessan, sen blir det direkt hem igen och börja göra mig iordning för kvällens bravader. har dock lite ångest över klädsen i alla fall. känns som att det kan bli för kort.. får prova senare med hela utstyrseln och se hur det ser ut i helhet, annars får jag köra på en snabblösning. 

näe, nu ska jag ta och dricka upp det här sen måste jag nog börja klä på mig. det är väl dags kan man tycka.

Day twenty-three.

day twenty-three - typ av killar jag faller för.

hmm, ja överlag så måste jag nog svara dooshbags (stavning?) men ni förstår väl vad jag menar .. 

utseendemässigt:
vältränad (inget måste med stora muskler, men vältränad ändå). hår och ögonfärg och sånt där tjafs spelar inte mig någon som helst roll. gärna stora händer .. haha! längre än mig är ett måste!!! tatueringar får finnas, men det är inte heller ett måste. se lite äldre ut bara, dock inte 20 år äldre än mig, max 10. 

tankemässigt:
det måste helt klart finnas nånting innanför pannbenet (trots att det verkar fattas hos de flesta). snäll, omtänksam, kärleksfull, ja allt sånt där som alla andra skriver. dock ska de vara det med en nypa salt. får absolut inte bli efterhängsen, måste ha ett eget liv. ha kontroll, men inte vara för kontrollerande. ska kunna vara med mina vänner och tvärtom. inte hålla på och pussas och sånt där exakt hela tiden. vara olika, men lika på samma gång. 

sen utöver allt det där, så ska det vara så att jag inte behöver träffa killen varenda dag, inte prata varenda dag, och absolut inte sova tillsammans varenda dag! 

haha, många krav på hur jag vill att killen ska vara. dock skulle jag aldrig vilja hitta någon som är såhär. det skulle vara perfekt, och eftersom ingen är perfekt vill jag aldrig ha det så heller. det måste finnas lite tvister också, annars försvinner det roliga i det hela.

Day twenty-two.

day twenty-two - det här upprör mig.

finns en massa saker. 

*folk som lägger sig i andras liv och vill förstöra.
*skitsnack bakom någons rygg.
*svartsjuka.
*svält.
*krig.
*falska människor.

listan bara fortsätter, men känner att jag inte orkar (vill) sitta och skriva ner precis allting. därför fick ni bara lite grann av en så otroligt lång lista.

Say YES to the DRESS.

här har ni i alla fall nyårsklänningen. det är klänningen med stort K. helt klart!
blir inge bilder på klänningen jag ska ha på lördag, det får bli en surprise för er.
hanna min fina vän hjälpte mig att välja, och även att köpa denna klänning. 

(apropå något annat. skön vinst för brynäs idag. behövdes efter tre hemmaförluster.
trea nu i tabellen, woooop!)

Foxy.

sv till aline ang. mary kay;
ja, produkterna var verkligen hur bra som helst. kände skillnad bara
av att prova dem. och de är ju värda pengarna egentligen,
då de räcker riktigt länge, men kände att jag inte hade
råd nu i juletiderna, men tänkte om jag skulle
köpa något av det senare i alla fall :}



ja, som jag skrev imorse så mår jag ungefär som en skjuten älg - ni kan ju själv tänka er hur en sån mår?? men det har faktiskt blivit lite bättre. har köpt med mig lite frukt, ipren och c-vitamin brustabletter hem. gör verkligen allt för att bli av med den här skiten som jag lyckats fått i kroppen på nå vis. men som jag sa, jag mår bättre i alla fall!

tänkte ta och hoppa in i duschen alldeles strax. för jag brukar alltid må bättre efter att jag duschat - oavsett om jag är hängig eller bakfull - så hjälper alltid en dusch. sen tänkte jag prova lite kläder som jag tänkte ha på lördag. har ju ingen aning om vad jag kan/ska ha på mig. jag menar, kvinnan fyllde ju ändå 20 så man vill ju passa på att vara fin sånna här tillfällen. kommer kanske ta kort så jag kanske kan få lite hjälp att välja, och då kan jag även passa på att ta kort på nyårsklänningen som jag inte visat ännu. hmm, ja vi får väl se. lovar ingenting då det finns chans att jag inte håller det. nu ropar en varm dusch efter mig. ska dra på lite mysmusik under tiden, så ska jag bara njuta ett tag.

As det shadow passes by.

Åååååh, att vakna och må som en skjuten älg är ingenting jag gillar. Inte för att jag mådde så mycket bättre igårkväll, men ändå bättre. Näsan är totalt igentäppt, huvudet håller på att sprängas, det rinner ur ögonen samt tjock i halsen. Gud så roligt detta är! Det kommer därför bli soffläge för min del idag. Måste verkligen bli frisk...

För att bara byta samtalsämne så måste jag säga att filmen igår var så jäkla bra! :} antingen älskar man de där filmerna, eller så hatar man dem. Det finns liksom inget mitt emellan. Hatar dock slutet då det gjorde mig ännu mer nyfiken på nästa film. Men det är ju bara att gå och vänta till nästa år då.

Idag är det exakt en månad kvar till jul. Jag längtar riktigt mycket faktiskt, så länge det inte är någon snö. Eller ja, som jag sagt förr - det kan komma ca 2dm snö dagen innan julafton och sen kan det försvinna dagen efter nyår. Tror säkert att det finns många som håller med mig om det? Skulle ju vara lovely. Men i alla fall. Alla mina julklappar är inhandlade och inslagna. Känns fruktansvärt bra att ha det klart då jag alla andra år brukar vara ute i sista minuten.

Näe, nu ska jag klunka i mig en liter vatten för att sen fortsätta med te. Måste som sagt bli frisk, och jag har hört att man blir det om man dricker mycket. Vi får väl se.


Family guy.

jag är verkligen aspepp på bio just nu. ska möta upp hanna vid halv9, tydligen hade kvinnan en massa saker att berätta för mig innan. så, om jag ska vara ärlig är jag nästan mer nyfiken på vad hon har att berätta än filmen. haha :}

har precis kollat på eclipse. kände att jag var tvungen att kolla på den igen innan jag sätter mig i "plus-stolen" och ser fjärde. åh herregud. i över ett år har jag gått och väntat på att den här dagen ska komma. nu när den äntligen är här blir jag lite ledsen igen över att jag kommer få vänta ytterligare ett år innan sista filmen kommer ut. det suger stenhårt om ni skulle fråga efter min personliga åsikt. 

men i alla fall. har suttit och planerat lite inför lördagen, som apropå kommer bli sjukt galen och bra! jag känner det på mig. dock är det ju det gamla vanliga klädvalångesten som dyker upp i huvudet.. det går inte att komma ifrån. black - n - white -tema alltså, hmm. jag har även planerat att göra slut med min utväxt innan lördag. typ på fredag tänkte jag. för då är färgen ny och fräsch till the day. näe. nu ska jag börja göra mig iordning lite grann så det bara är till att sätta sig på cykeln ner mot stan sen. 


Can't handle me right now.

sopslut som människa är precis vad jag är just nu. förkylningen har verkligen satt sig. oavsett hur mycket mindfuck jag kör på så är jag ändå bara hur trött som helst. varför kom det här nu? kunde inte ha väntat till nästa vecka? eller aldrig komma över huvudtaget..

ska upp till kusarna nu och ge de lite lunch och göra iordning allting, sen ska jag bannemej lägga mig och sova en stund i hopp om att förkylningen ska lugna ner sig. kommer göra lika när jag kommer hem, ska bara ligga död i soffan till ikväll när jag ska på bio. för efter bion kommer jag må prima ballerina, förhoppningsvis.

näe, dags att röra på sig. har ju 5 hungriga hästar här på byn som måste matas och tas hand om. ingen idé att klaga då inte. puss 


The big bang theory.

haha, vad djupt mitt senaste inlägg var om eld. men det var i alla fall sant det jag skrev, men som jag också skrev; jag är ingen pyroman. 

var iväg på mary key - party med edwina i bomhus på kvällskvisten. och helt ärligt. hudvårdsprodukterna var ju underbara, men svindyra. fick ju prova en massa olika när vi var där, och jag kan ju säga att jag känner faktiskt lite skillnad efter peelingen och allt som vi gjorde. kanske dags att börja bry sig om hyn snart? njae.

i alla fall så fick jag sällskap hem av e så vi kikade på desperate och pratade en hel del innan hon åkte igen. nu sitter jag här i soffan, nyduschad och dricker te. fattar inte varför jag är vaken den här tiden? nånting som måste ändras känner jag. men var tvungen att ändra lite i mitt pers. brev så kände att jag lika gärna kunde kika in här. 

nu ska jag ta och dricka upp det här sen krypa ner i sängen. imorgon väntas twilight - breaking dawn part 1 för min och hannas del. som jag längtat efter denna film. helt wonderful! dock har jag väldigt höga förväntningar på den då jag verkligen älskade sista boken, så jag hoppas verkligen att filmen kan hålla måttet. näe, nu sova. 

//link//

It's on fire.

är det nånting jag fascineras av, så är det eld. jag kan inte svara på varför, men det är nånting speciellt med det. har precis gjort upp en här hemma hos mamma och pappa, och jag kan inte sluta fascineras och slita blicken från lågorna.

den där varma känslan som följer med, hur lågorna rör sig. på något vis har jag alltid tyckt om att göra eld, såhär inomhus. kanske är det precis såhär det låter från en pyroman, men lugn. jag planerar inte att gå och tända eld på saker och ting, bara för att jag kan eller för att jag tycker om eld.

det är en speciell känsla som kommer med eld, en känsla som man inte riktigt kan sätta fingret på. det blir en speciell värme. näe, jag gillar det helt enkelt..


Mistletoe.

han är väl för söt den där justin bieber!



From a very early age.

ojojoj så effektiv jag varit idag! åkte ut till mamma och pappa på 20över10 bussen, gick från bussen (1,5km) böt om på en gång och vandrade upp till prinsessan (1km). där blev det till att göra iordning allting, ta in henne och brodda på henne, och det är inte det lättaste kan jag säga! i början gick ju det kanon, men efter ett tag märkte jag att ena hålet hade blivit jängpaj, så jag fick vända upp och ner på hela skiten för att hitta en sån där skruvgrej som fixar jängorna. väl klar med alla broddar blev det till att frisera till hästen lite grann. så, klippte man-svans-öron. gick hem igen när jag var klar där uppe - satte mig och sydde fodral till en massa korgar. 

väl hemma igen var det bara att ställa sig och laga mat innan det var dags att ta tag i både disk och städning. drog på musiken och upp med volymen så var det bara att hugga in på det. sandpapprade även mina stolar idag, bara bordet kvar - men det blev bra i alla fall, ser lite gammaldags ut nu. ja, dammsög och torkade golv och gick ut med alla sopor, städade iordning inne i badrummet också .. 

och nu sitter jag här i soffan. mer eller mindre utslagen. har kokat mig en kopp te och sitter och stickar. kärring som man är, men det är så otroligt avslappnande att sticka. detta ska denna gång bli en julklapp, är det tänkt i alla fall. vet ju dock inte om jag kommer bli klar med det, men jag får försöka sticka så mycket som möjligt varje dag till jag blir klar. 

nu ska jag ta och dricka upp mitt te sen ska jag nog krypa ner i sängen. känner att det är dags nu. tänkte försöka åka till mamma och pappa imorgon redan på 20över9 bussen. förmodligen kommer inte det hända, men jag kan ju alltid försöka intala mig själv att det kommer hända. godnatt! 


Avicii - levels

sitter på bussen hem till mamma och pappa nu, måste ut och rasta prinsessan lite grann. grått och kallt ute, men jag klagar inte alls! så länge det inte är vitt på backen är jag nöjd, väldigt nöjd.

hade julpyssel-verkstad hemma igår, slog in alla julklappar och lyssnade på julmusik under tiden. jag är riktigt pepp på julafton nu när det inte är någon snö? fattar inte .. men det var mysigt. när jag kommer hem igen blir det storstädning som står på schemat. jätteroligt! men det måste ju göras.

sitter i alla fall med avicii i lurarna nu. blir inge sugen alls på utgång när man hör sån musik, nejdå! som tur är blir det till att slå klackarna i taket nu i helgen, för då ska minsann vår älskade chokladpralin gratuleras! WOOOP!


BECK'S

med alldeles för få timmars sömn inatt sitter jag nu hemma hos mamma och pappa. somnade inte förrän vid halv2 tiden, en timme efter vaknar jag av skrikande småfjortisar - grannen hade efterfest ...
säger absolut ingenting om att ha efterfest, men de hade ju kunnat spelat musik istället för att skrika som de gjorde. meen, payback is a bitch. dock tänker jag inte ha någon efterfest med skrik, utan det blir i sånna fall med musik.

men i alla fall, fick en beck's av papsen såhär på fredagseftermiddagen, så njuter av den just nu medan jag kollar på: say yes to the dress. väntar på att mamsen ska komma hem från jobbet så vi kan börja åka neråt i landet.

var bara det jag ville säga. inget läsvärt egentligen, men ändå. nu vet ni.


18+4

ja, intervjuerna gick väl bra, tror jag? får svar imorgon och på måndag, vet inte riktigt hur jag ska göra egentligen ... men det är ju ett jobb i alla fall. 

åkte i alla fall hem till mamma och pappa när jag var klar med allting för att ta hand om prinsessan. blev ingen tur med henne idag då vi skulle åka iväg nästan på en gång. åkte hem till david och edwina för att gratta henne då hon fyllde 18+4 i tisdag ;} haha! blev ju en hel del fika måste jag säga. 

nu sitter jag i alla fall här i soffan, med tekoppen alldeles intill mig. har lyckats fått ett blodsocker-fall så sitter och skakar under tiden. hatar att få sånt här skit. enda sen olyckan så har det blivit såhär. varför? jag får panik, vill bara lägga mig i fosterställning och grina, typ. mår illa som en idiot och får tunnelseende, samt att jag skakar i hela kroppen. tröck i mig en bit choklad alldeles nyss i hopp om att det skulle hjälpa - det gjorde det inte. därför tänkte jag krypa ner i sängen och sova bort det. fråga olle dokumentären gjorde ju inte saken bättre heller. fyfan, riktigt jävla obehagligt att titta på idag, annars brukar ju det vara roligt men idag var det bara vidrigt. 

imorgon åker jag neråt i landet igen. dock inte hem till anne för att dricka vin, utan för att handla klart alla mina julklappar på ullared. jajjemen, det är planerat så i alla fall. vin kommer det förmodligen bli ändå när vi kommer fram till stugan, vilket jag hoppas på! sen blir det shopping och hemfärd igen på lördagen. så, jag antar att vi hörs på lördag. om jag nu inte kommer komma hem alltför sent. får väl se hur mycket pengar jag kommer göra av med där nere. förhoppningsvis inte jättemycket. men äh. kan ju vara generös med julklapparna eftersom de är billiga. sen ska jag även leta efter en finfin julklapp åt mig själv, som självklart ska vara inslagen!! näe. vi hörs när vi hörs.


Who's that chick?

börjar bli mer och mer nervös just nu. vill bara bita sönder alla mina naglar och hyoerventilera, typ. kanske lite överdrivet, och det skulle förmodligen inte få mig att slappna ett endaste dugg. 

sitter i alla fall med mitt älskade morgonte just nu och kollar på grey's. alldeles strax ska jag vrida upp musiken och göra mig iordning för anställningsintervju ett. det är den jag är mest nervös över, för jag skulle hellre vilja ha det jobbet, om jag nu skulle få välja. det är bara att hålla tummarna! 

nu måste jag kila. om en timme ska jag vara där. visserligen tar det endast ca 2 minuter att gå dit, men ändå. ska ju hitta rätt också, så måste vara ute i god tid. hörs ikväll! 


Day twenty-one.

day twenty-one - mina dåliga sidor.

vart ska jag ens börja?? haha, lät som att jag bara hade dåliga sidor, men ni förstår på ett ungefär vad jag menar. men, min allra sämsta sida det är väl att när jag väl blir riktigt förbannad över något, så är det otroligt långvarigt. jag hatar att vara sådär långsint, men åh andra sidan är det bara om jag blir riktigt, riktigt förbannad, annars brukar det faktiskt rinna av mig ganska lätt. 

de som känner mig riktigt bra kan se på mig när jag blir sådär förbannad genom att bara titta på mig utan att jag ens säger något om det. det är just för att jag blir alldeles knallröd på bröstet när jag är förbannad...

men ja, orkar inte sitta och skriva om alla mina dåliga sidor. så ni behöver ju inte tro att jag bara har en, det finns många fler, tro mig. men det är mer sånna saker jag inte direkt visar utåt. 

//link//

We found love in a hopeless place.

jaha, lagomt nervös jag blev nu då. satt och sökte en bunt med jobb igår, och vips så har jag två anställningsintervjuer IMORGON! ibland är det bra med ett ovanligt men känt efternamn här i gävle, tackar jag så mycket för! men i alla fall. är så fruktansvärt nervös nu så jag håller på att gå i taket. men förhoppningsvis löser det sig. får jag ena jobbet så börjar jag alltså jobba på måndag. ojojoj, det händer grejer nu!!

ska alldeles strax ta en tur ut till Valbo med mamsen. jag måste in på ikea och köpa lite fler galgar. därifrån blir det hem till mig en sväng för att hämta cv-personligt brev m.m som jag kan ta med mig imorgon, och sist men inte minst blir det mat!

så, nu ska jag ta några djupa andetag och försöka lugna ner mitt stilla sinne. puss 


Day twenty.

day twenty - min favoritfilm och varför.

okej, jag har två favoritfilmer. det är ungefär samma stuk på dem och jag bara älskar dem! vet inte hur många gånger jag sett vardera, men jag tröttnar aldrig heller. ♥

den första filmen är pearl harbor. jag har inte tillräckligt med varken fingrar eller tår för att kunna räkna hur många gånger jag sett denna film. och oavett att den är ca 3 timmar lång, så tycker nästan att den går alldeles för fort till den är slut. men som ni flesta vet (hoppas jag!!!) så handlar filmen två bästa kompisar sen barnsben - rafe & danny och deras båda kärlek till sjuksköterskan evelyn. ja, jag kan inte ens förklara varför jag tycker om den här filmen, så pass bra är den att jag inte finner några ord. 

den andra filmen är dear john. det är samma med den här filmen, mina fingrar och tår räcker inte till för att räkna hur många gånger jag sett den. den är inte lika lång som ↑ vilket gör den alldeles för kort enligt mig. det är en romantisk drama/krigsfilm. filmen handlar om john tyree som slumpvis träffar på savannah lynn curtis och blir snabbt förälskade. han blir tvungen att åka ut i krig och allting vänds bara upp&ner. kan även på denna film inte riktigt sätta fingret på varför jag älskar den, utan jag gör det bara. punkt slut!


bilderna är tagna från google.

för er som inte sett dessa (vilket jag hoppas att ni gjort?!!!) så se de. 
nånting-man-måste-se-innan-man-dör-filmer.

Keep smiling.


And I want it now.

har inte orkat suttit vid datorn nu i två dagar, känns ganska bra ändå att vara utan det. när jag inte hade internet villa jag inget annat än att slå igång min älskling, men nu när jag har det .. - njae, då kan det va. skönt med alternativ ibland.

kom på idag att jag inte klarar av att gå hemma om dagarna längre. det funkar inte för mig att inte ha några som helst rutiner, så imorgon ska det sökas jobb! punkt slut.

för övrigt har det inte hänt mycket idag. åkte ut till mamma och pappa imorse och tog en tur med prinsessan. hon chockerar faktiskt mig lite grann, då hon stått så pass länge och ändå är ridbar - kors i taket! annars brukar det ju vara som att jag är näst intill självmordsbenägen genom att sätta mig på na, men inte nu inte. skön-t!
tog en liten pw när jag kom hem, upp mot willys - runt alltihopa - kika in hos jenny en sväng - och hem igen. väl hemma blev det lite övningar med hantlarna. eftersom jag inte har råd med ett gymkort för stunden så får jag helt enkelt utnyttja det jag har :}

näe, nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. papsen kommer förbi och hämtar upp mig vid 9tiden så det är väl lika bra att passa på att sova lite antar jag.


I want it all.

lördag idag alltså. och den här kvällen blir lika som gårdagen. jag känner inte riktigt för att göra nånting, känner inte för att umgås med människor. det är sån helg för mig nu. så istället sitter jag här hemma, själv. det är faktiskt ganska trivsamt det med faktiskt. ibland är lite egen tid precis vad man behöver.

återigen sitter jag här med ett glas rött. tyckte om det så pass mycket att jag tog mig ett glas även idag. nyduschad och kollar på polisskolan. älskar de filmerna. lite annorlunda sådär. tänkte väl dra igång någon annan film snart att mysa ner till. sen ska jag förbereda mig inför mitt telefonsamtal imorgon. jajjemen. undrar vad det kan vara tro? aa, det kanske ni får reda på sen - eller inte, men vet ju aldrig med mig ändå. 

näe, nu ska jag plocka fram dippen och chipsen och fylla på glaset sen mysa ner mig i soffan helt och hållet. jodå satt-ee!


Day nineteen.

day nineteen - detta ångrar jag.

egentligen ångrar jag inte så mycket i mitt liv, utan det gäller att acceptera det som är gjort och fortsätta framåt. självklart finns det både små och stora saker som jag skulle vilja ha ogjort - men det finns inte riktigt nånting som kan ta bort det heller. 

det jag har gjort i mitt liv, vare sig jag ångrar det eller inte, så har det gjort mig till den person jag är idag. och i dagsläget trivs jag bra med hur jag är, även fast jag vet att det finns de människor som inte håller med mig om det. men så är det. självklart ska det finnas ångest i alla människors liv, till en viss gräns - annars är man inte mänsklig. man måste kunna ångra något man gjort, men man måste även kunna vidare från det och inte gräva ner sig i det. 

man lär sig av sina misstag, och det är faktiskt ett talesätt som verkligen är sant.

Day eighteeen.

day eighteen - ett pinsamt ögonblick.

oj. ja, vad ska man svara på här då tro?? ett pinsamt ögonblick .. uh. jag kommer bara på ett just nu, men det tänker jag inte ta upp då det är jobbrelaterat. men bara för att svara på frågan - 1 oktober 2010. hela den kvällen/natten var ett pinsamt ögonblick. jag, michelle och henna kom lite sent till en fest och ville komma ikapp de andra, vilket ledde till att vi hällde i oss en liter vin var på ca 45 minuter, sen är kvällen svart. träffade på mammas jobbarkompis, och jag hade tydligen tagit mig in på heartbreak/slick genom att påstå att jag var tillsammans med en kille. varför liksom? varit på efterfest i skutskär, sen när jag vaknade dagen efter låg jag helt spritt språngande näck. jag visste inte riktigt vart jag var, när jag kommit dit, eller hur jag kommit dit. det visade sig i alla fall att jag var hemma hos michelle, som tur var. 

men den kvällen var sjuk. jag kan inte göra annat än att skratta åt det nu i efterhand, men dagen efter var inte direkt rolig måste jag tillägga. då hade jag ångesten jag aldrig någonsin haft förut. riktigt hemskt var det!!!

Love don't come easy.

jahaja, då har man alltså skaffat internet nu. känns riktigt bra faktiskt att jag tog tag i det med en gång istället för att vänta ett tag till. så nu är jag back on track!

sitter och myser i soffan nu med ett glas rött och kikar på idol. vet inte varför jag kollar just idag då jag inte följt det under hela säsongen, men någon gång måste ju vara den första också. men i alla fall. här kommer jag bli sittandes/liggandes resten av kvällen också. tänkte slå igång en film att mysa ner till när det här är slut. 

kollade på en hyfsad film igår - faces in the crowd. rätt så skaplig i alla fall. och dagen innan kollade jag på a little bit of heaven - tjejfilm, men bra ändå! vet inte riktigt vad som hänt med mig, men jag har börjat kolla på film ofta nu, ensam. vilket jag aldrig gjorde förr. men någon gång måste ju även jag ge mig på något nytt också. 

näe, dags att krypa ner ordentligt nu med glaset i handen. ville bara skriva av mig lite grann nu när jag fixat internet till min lilla (läs stora) koja. ♥


I took one step forward and to steps back.

ligger i soffan och myser med lite tända ljus och ser på teve. jag stortrivs här, verkligen! har varit och handlat lite idag så nu är kylskåpet påfyllt igen, det behövdes. så köpte jag även lite gott att äta på till imorgon..

tänkte dra igång en film om ett tag. mysa ner mig ännu mer i soffan och bara njuta. sen kanske det blir sängen tidigt ikväll då jag känner nu att det behövs tandpetare för att hålla upp ögonen. men vi får väl se hur det blir med den saken.

imorgon ska jag ge mig an att skaffa internet också. känner mig så handikappad när jag inte har någon dator att spendera lite tid vid + att jag saknar mitt spotify  så vi får väl se vad telenor har att erbjuda mig.

näe, nu ska pyjamasbyxorna åka på sen ska jag kura ner mig här igen. puss :*


A little bit of heaven.

jahaja. första natten ensam i lägenheten nu då alltså. någon gång måste ju vara den första också. dock känns det lite tomt ..
alldeles tyst. så har jag en gigantisk säng så jag kan snurra omkring bra nog också. vågar inte riktigt släcka lampan än. det kommer bli så himla mörkt och tyst då. jag är verkligen inte van med det här, den här sortens tystnad. men jag antar att jag vänjer mig vid det också så småningom.

för att byta samtalsämne bara sådär ändå, så har jag gått och blivit beroende av nässpray - menthol. jag kan verkligen inte sova om nätterna om jag inte tar en snort i vardera. haha :} då börjar jag bara snarka och vaknar av att ha saharaöknen i käften.

näe, nu ska jag ta första steget och släcka ner. imorgonbitti kommer min älskade mormor och morfar hit med lite mat - köttfärssås och spaghetti. de är så underbara 

men...
godnatt med er!


When I came to Spain, and I saw people party.

Sitter för stunden hemma hos mamma och pappa i kära åbyggeby, har precis ätit och fått lite grann i magen. Kände att jag lika gärna kunde sätta mig här en stund lika gärna som jag ligger i soffan. Försökte göra adressändring nyss, men tror ni att det gick då?? nej, fruktansvärt irriterande måste jag säga ..

Har väl planerat att åka hem snart. Plocka lite grann hemma så jag får undan allting. Tänkte även försöka hinna med lite städning idag som jag inte hunnit gjort än. Men allting är nästan uppe i alla fall, vilket är ett stort plus! Men jag har ju kommit på det jag avskyr lika mycket som att packa, och det är just att packa upp allting. Känns inte alls roligt när man bara för någon dag sen svor över att packa ner allting, och nu ska det alltså upp igen. Hade jag varit smart skulle jag börjat packa för länge sen, då skulle det inte kännas lika jobbigt ...

För övrigt så förstår jag inte hur päronen kan sitta vid den här datorn. Det tog mig nästan fem minuter för att komma in här. Jösses! Blir inte klok på det. Men åh andra sidan så kanske de är mer van med det här än vad jag någonsin kommer bli.

Näe, nu ska jag lägga mig och självdö i soffan ett tag innan jag beger mig hemåt igen. Måste ju hinna duscha också. Ibland är det jobbigt att behöva göra allting själv, men det är dumt att klaga!


haha, jenny. kommer du ihåg våran masterpiece från ettan? tror att det var med dig jag gjorde den i alla fall??


It beats for you so listen close.

tänkte bara säga att jag lever. inflyttad och halvt klar i lägenheten. kan ju säga att jag trivs. har dock bara sovit där en natt?

sitter i alla fall på bussen hem mot åbyggeby. har ju lilla prinsessan som måste rastas så det är ju bara att åka det. + att jag får lite mat i magen av mamma och pappa. helt okej med gratis mat såhär i början :}

de ska följa med mig hem sen och hjälpa mig sätta upp de sista hyllorna och sista tavlan. sen är det bara för mig att börja ställa allt där jag vill ha det? fixade iordning garderoben igår ..
jösses säger jag bara. hade ingen aning om att jag hade så mycket kläder? wtf? och skor utan dess like. tre skoställ som är typ proppade med skor. vart kom de ifrån liksom?

jaja, till slut får jag väl ordning på allting jag med. näe. va bara det jag skulle säga. har inget internet än så länge, så det kommer väl inte bli alltför många inlägg nu i början, så ni får hålla ut ändå. puss 


Wanna dance with somebody like you.

ååååh äntligen börjar den här dagen lida mot sitt slut också. den har varit så väldigt lång..

gick upp imorse och kände mig halvt hängig - feber. trotsade emot i alla fall och åkte upp till prinsessan och gjorde iordning allting. kände mig inte ett dugg piggare efteråt, snarare tvärtom. men tog mig in till stan och lägenheten efter många om och men för att packa upp och diska lite. mamsen kom och gjorde mig sällskap där vid två så jag kunde åka hem med henne.

åkte hem en sväng och käkade innan vi satte oss i bilen igen in mot stan. tog med oss fem säckar med kläder + en ställning att lägga kläderna i + ett skoställ. väl där fortsatte jag med diskandet och mamma packade upp efterhand. vi har alltså varit mer än effektiva idag!!!

nu ligger jag och myser med staffan i sängen. sista natten med honom nu, så jag måste ju passa på. min lilla älskling. tur att jag kommer åka ut hit varje dag än så länge så jag kan hälsa på honom. anledningen varför - har ju prinsessan att ta hand om, har inte fått henne såld ännu.

näe, nu ska jag minsann ta och sova så jag orkar med morgondagens pass. alltså att köra de sista grejerna. hualigen.


I don't wanna waste the weekend.

idag har jag faktiskt varit duktig angående packningen. jag har packat en hel kartong med porslinsgrejer, ↓ 6 stora säckar med kläder. aa, det är det jag packat idag. men ändå! körde iväg kartongen + två säckar idag till lägenheten. tog en sväng ut till IKEA innan och köpte mig lite såna där nödvändiga saker som behövs, och så svängde vi även förbi mediamarkt så jag fick köpa mig en vattenkokare. det viktigaste av allt liksom. 
näe, nu blir det sängen. ville bara berätta hur duktig jag varit!



But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven.

Den oändliga packningen fortsätter ...
Har än så länge slagit in en pajform och en tallrik, sen insåg jag att tejpen tog slut så måste beställa ny i och med pappas hemkomst. Han skulle även plocka med sig säckar så jag kan stoppa kläderna i dem. Känns som att jag aldrig kommer bli klar med packningen, även fast jag måste. Men återigen avskyr jag det. Men tänkte i alla fall ta och plocka ihop lite av mina kläder, sortera sånt som måste tvättas/vad jag inte använder/vad jag kan packa ner sen och så vidare. Det är alltså en hel process som måste genomföras innan jag kan packa ner det. 

Vi får väl se hur mycket som hinner göras idag. Förhoppningsvis ganska mycket. Tänkte försöka vara kvar lite längre i lägenheten idag i alla fall än 2 minuter. Tänkte göra rent i skåpet i badrummet. Såg ju i tisdags att det var lite foundation-fläckar kvar där, så tänkte torka rent så man kan börja pyssla iordning sen helt och hållet. 

Och tydligen har mina fina vänner planerat att vi ska dricka vin på mitt golv (soffan) i helgen. Alla ska alltså ta med sig en flarra var. Haha, ja, vi får väl se hur det kommer sluta. Shaggy tyckte ju att det var en big deal att jag äntligen tagit mig från skogen in till storstan. 

Näe, ska försöka få lite ordning på mina grejer nu. Det är väl dags kan man tycka. 

//link//

Day seventeen.

day seventeen - barndomsminne.

oj. klurig fråga att svara på då jag inte kommer ihåg precis allt från barndomen. men för att välja ett minne som jag verkligen kommer ihåg - när jag var liten var jag mestadels hemma hos min mormor och morfar. på somrarna när det ösregnade brukade jag och david gå ut och sätta oss på bron halvt under tak, halvt ute i regnet. vi har en hel bunt med bilder på oss där ute i regnet vid olika tillfällen - tokskrattandes. vi ser så lyckliga ut på korten, problemlöst. men jag antar att man inte ska ha så värst stora problem heller när man är sissodär 3-5 år. 

det enda barndomsminnet jag kan dela med mig av nu. kommer inte på något annat. men ett fint minne med min älskade storebror. ♥

It's like wishing for rain as I stand in the desert.

lägenheten börjar mer och mer likna ett hem. eller egentligen inte då jag inte packat upp riktigt än, men den börjar i alla fall fyllas på med prylar. körde dit ena sängen och bord och stolar idag. ska dit med några fler kartonger och lite kläder imorgon. och jajustja! jag har glömt att berätta - jag har en walkingcloset!!!!
hur underbart är inte det då?? visst, den kanske inte är sådär kanonstor, men ändå. riktigt awesome måste jag säga. 

sitter för stunden och kollar på death race - en film jag älskar! haha, tjejig sådär jag men den är verkligen hur bra som helst. tror det är fjärde eller femte gången jag ser den nu på ganska så kort tid. satt och kollade på grey's innan, men då jag missade förra veckans avsnitt så hängde jag inte riktigt med idag, så måste kolla på det och sen dagens igen. viktigt det där att man hänger med i serierna. en riktig besvikelse att det inte var desperate igår dock..

tänkte ta och slänga ner lite grejer i en av kartongerna nu innan jag kryper ner i sängen och checkar in för dagen. så slipper jag fixa med det imorgon. för som ni vet, så hatar jag att packa. har hittills bara slagit in/packat ner fyra skålar, mer har jag inte gjort. och det är nästan illa :} haha, adressändring ska jag ta och göra också. kanske något man ska göra redan nu? vet ju inte hur lång tid sånt kan ta?? aja, godnatt med er i alla fall. 

skulle inte sitta helt fel i magen nu!


I was praying that you and me might end up together.

satan vad tråkigt det är att packa!!! finner inga ord för hur värdelöst det är. började lite lätt igår, slog in fyra skålar sen satt jag i soffan resten av kvällen och kollade på hockey. bra jobbat moa! och idag har jag inte ens börjat. men jag ska väl ta tag i det alldeles strax. 

har haft nå väldans ont i magen nu i två dagar i rad. jag kan knappt stå upp, börjar nästan bli rädd för mig själv. var upp tidigare idag och tog en promenad med prinsessan, halvvägs fick jag som typ kramp i magen och var tvungen att stå still ett bra tag innan jag kunde fortsätta. lämpligt tyckte jag att få kramp i magen så man bara vill lägga sig i fosterställning när man är ute och går med en 500 kilos häst (y)   

nu sitter jag bara i soffan, helt slut som människa redan och jag har tusen saker att göra. tusen kanske är en lätt överdrift, men det är inte långt ifrån i alla fall. när pappsen kommer hem är det tänkt att vi ska låna släpkärra och åka och lämna ena sängen i lägenheten samt hämta bord och stolar hos mormor och morfar och köra dit. körde ju dit lite grejer igår också, så tänkte försöka få dit lite mer så man kan åka dit någon dag nu i lugn och ro och packa upp allting. känns så spännande!

näe, det är väl dags att ta tag i det där nu. ska ta nånting att äta först bara. lunch-aktigt fast inte lunch. aa, ni förstår. 



när nånting så fint tar slut mellan två personer som är ämnade för varandra,
då får det mig att tappa hoppet helt.

Day sixteen.

day sixteen - första kyssen.

man skulle nästan kunna tro att första kyssen för mig var med ove molin - då han var min första kärlek, men så är inte fallet denna gång. utan första riktigt kyssen var ju förmodligen med min första riktiga pojkvän.

+ att det hade nog slutat illa för ove om han hade varit min första kyss, då jag var 5-6 år när den förälskelsen tog plats. men den höll i sig i något år må jag säga!

Day fifteen.

day fifteen - mina drömmar.

min dröm är ju egentligen de tre v:na. villa, vovve, volvo. kanske inte direkt ordagrant, men ni förstår i alla fall principen. en ganska tråkig dröm egentligen, men den kanske inte är så lätt att uppfylla som vissa tror. inte med tanke på hur allt folk är idag ...


RSS 2.0