Hejdå mitt röda fina!

jaha. fick för mig att göra något med håret,. så därför slängde jag i en brun färg istället för mitt älskade röda. kände att jag ville göra något nytt. och dessutom planerar jag att lägga i lite ljusa slingor till sommaren då håret ändå solbleks, så slipper jag färga stup i kvarten.

hade i alla fall en bra födelsedag. tog det chill hela dagen. först tandläkaren, stan och köpte presenter, hem duscha, iväg och gjorde fransarna (som jag btw blev asnöjd med!!) sen hem igen, pyntade tårtorna innan vi åkte iväg. fick mycket fint! allt från riktigt bra schampoo och balsam till ett presentkort på massage. underbart! fick även två par skor av mitt hjärta (!!) ett par reebok och ett par converse. tack så mycket allesammans ❤
var kvar hos jessica och daniel till 11tiden på kvällen. drack lite öl och spelade tvspel.

gårdagen erbjöd inte mycket. sov typ hela dagen kändes det som. gjorde plankstek på kvällen som en liten födelsedagsmiddag för mig.

idag då. åkte iväg så hjärtat fick tvätta av alla bildäck han har liggandes så han kan sälja av dem, jag följde bara med som sällskap och satt i solen och hade det bra:) nu ligger vi bara i soffan som två mongon. ska alldeles strax krypa ner i loppkorgen och sova oss lite då vi ska upp tidigt imorgon och skjutsa herrskapet till Västerås som ska till spanien imorgon... blir inte alls avundsjuk. uuuuh -.-

näe. var väl bara allt det där jag hade på hjärtat egentligen. smell you!


Födelsedag nummer 21.

jag är ledig idag. ledig och jag vaknar 07.15.
jaha. då var alltså även den här dagen kommen. idag blir jag ett år äldre. får dricka lagligt i usa. fan va vuxen jag känner mig. känns dock som att jag fyllde 20 för bara en liten stund sen. men, tydligen har det alltså gått ett helt år. och det är skapligt mycket som hänt sen dess också, har hunnit plocka på mig skapligt med vuxenpoäng. så lite vuxen har jag väl kanske blivit. 

i alla fall ska jag ta och gå ner och pumpa i lite luft i cykeln, sen tänkte jag cykla iväg till sätra för ett besök hos tandläkaren, som jag skjutit upp sen i oktober typ, så det är väl kanske dags att ta sig dit nu ändå då. sen blir det hem en sväng, pynta iordning smörgåstårtorna innan jag drar iväg på lite fransförlängning. det är min födelsedagspresent till mig själv. senare blir det hem till jessica&daniel för lite födelsedagsfirande där. vi bestämde oss för att slå ihop våra födelsedagar då jessica fyller imorgon. så, det blir alltså 6 smörgåstårtor, kladdkakor, morotstårtor och paketöppning ikväll. vilken härlig dag! 

näe. dags att göra något av den här dagen. skönt som fan i alla fall att vara ledig. 5dagars ledigthet sitter fint nu det efter 21,5 timmars övertid den här månaden. sweet! 



Just a little is enough.

jahaja. i januari beställde jag ett par jeffrey's från members. har gått och väntat på skorna alldeles för länge nu, så gick in och kikade på mina ordrar för att kanske kunna hitta de. meeeeen, då har inte ens min order blivit registrerad, så jag kommer alltså inte få några skor ... och nu när jag skulle gå in på nellys och beställa ett par nya, nej, då kunde jag inte göra det. fittgrejer vad less jag blir! ingenting funkar just nu. datorn laggar som fan, äckeltelenors internet funkar inte. *riverihåret* 

jaha, så. jag får alltså avvakta med allting nu. kul. hatar allting ibland... 

Just give me a reason.

imorgon har det gått en vecka sen min lilla bebis blev sjuk. jag var hemma med honom i måndags för att hålla lite koll, sen har mamsen varit här resterande dagar och kollat till honom, tack för allt! ♥ 
i alla fall så verkar han bättre. visserligen har han fått medicin hela veckan, men ändå. han fick sista dosen igår, som har slutat verka nu typ. så vi får väl hoppas på att det fortsätter åt rätt håll. 

men jaaa. lördag idag alltså. och jag gör ingenting. vaknade halv8 imorse (??) var pigg, men låg kvar i sängen ett tag ändå. kom på den briljanta idén att jag skulle springa ner i tvättstugan om det fanns en tidigare tid än den jag hade, eftersom jag ändå redan var vaken liksom. och jojjomensan, det fanns det. det har varit ledigt hela dagen. så, jag gick upp och hämtade en del av tvätten och satte igång denna lördag. hann tvätta 10 maskiner idag. inte illa pinkat det eller, men då har jag ju fått bort all tvätt också + att jag bäddade rent i sängen, myyyyyyys* så, ja. det har min dag bestått utav. härligt tänker ni nu. det var det inte. är fruktansvärt uttråkad at the moment ska ni veta. hade gärna gjort något ikväll, men då min vapendragare hade fått uppgiften till att köra ikväll, så fick jag hålla mig hemma, tyvärr. och karln har jag sett ungefär en timme idag, satt-eeee. korka upp en flarra vin kanske så man kanske somnar tidigt idag? 

imorgonbitti bär det i alla fall iväg till lager157 med backmans bästa brudar (haha, näe jag skulle aldrig skrivit sådär, jag vet!) men det blir mys. skönt att komma iväg en sväng, även fast det bara är till falun, men det är ju alltid nånting i alla fall. ska gå hem till fröken markström så jag är där till 8.55 isch, sen plocka upp de andra två fröknarna sen bär det av bah! hoppas verkligen att de har mycket inne, behöver verkligen mycket nytt till min garderob. vill slänga allt som hänger där och bara köpa nytt, nytt, nytt! dock sket man ju inte pengar, så jag får ta det lite succesivt. 

näe, nu ska jag hämta in lite per morberg och mysa ner mig. ses väl! 


 

Distriksveterinärerna, tierp.

idag fick vi alltså åka in med alexander. och ni ska bara veta innan vi fick något svar någonstans...

då det är helg är det inte många veterinärer att välja mellan. först ringde jag till jour i valbo, men då hade inte hon tid utan hon hänvisade mig till falun jour istället. ringde dit och de hänvisade mig då tillbaka till henne i valbo. jag fick panik. hade ingen som helst koncentrationsförmåga alls. och inte blev det bättre heller då hon från valbo sa åt mig att vi var tvungen att träffa en veterinär idag annars kunde det vara försent. jaha tänkte jag. men varför är det då ingen som kan ta emot mig då?? ringde några privatkliniker också, men inte heller de hade tid med oss. ringde till uppsala jour och blev därifrån hänvisad till tierp jour, och vips så hade vi en tid 40 minuter senare. 
gasen i botten för att hinna dit i tid. väl där så blev vi väldigt bra omhändertagna (om man nu kan säga att vi blev det). hon var jätteduktig den här tjejen och förklarade hela tiden vad hon gjorde, varför hon gjorde så, och varför det hade kunnat blivit såhär. 

mitt lilla hjärta ♥

nu är vi i alla fall hemma, har varit det ett tag nu. alexander har legat och sovit sen dess medan jag hållt ett öga på honom hela tiden. nu ska bara kisseriet komma igång igen för att jag ska bli lugn. för än är det inte över så jag kan andas ut inte. allting måste ha kommit igång imorgon, annars måste han läggas in några dagar med kateter. så jag blir alltså hemma imorgon från jobbet, så jag kan hålla lite koll på honom ifall att jag måste springa iväg med honom. 

kommer väl förmodligen sova på helspänn inatt igen. vaknade, ja, jag vet inte hur många gånger inatt för att kolla till honom. min lilla, lilla bebis. mammas hjärta! 


Usch .. 😥

min lilla bebis mår inge bra. väntar och avvaktar till imorgon med att ringa veterinär. usch, jag får alldeles ont i magen, gör ont i mammahjärtat. kommer förmodligen sova på helspänn idag 😥❤


RSS 2.0