Tröööött!

hela den här veckan har jag varit så in i bombens trött, varenda liten minut utav dagen. har heller inte varit särskilt pigg överlag denna vecka. har varit tvungen att vara hemma från stallet både torsdag och lördag p.g.a förkylning och feber. känner mig dock lite bättre idag, men vill ändå inte ta ut något i förskott och bli opigg igen. 

just nu ligger jag och Alexander i soffan och stormyser medan våran karl är på ranchen och provar klubbor :} och ikväll blir det biomys. guardians of the galaxy ska vi se, hoppas den är bra! 




Väldens bästa dumle!

det gick sådär på tävlingen igår, dock var dumle cool-lugn hela dagen och fin under ritterna ändå! 




Hösten är på ingång!

för mig innebär inte hösten mörker, kyla och depression. för mig är hösten mysig. med alla dessa färger hösten bär med sig blir jag vara glad utav. missförstå mig rätt nu, sommaren är ju tiptop, i alla fall en sommar som denna, men det är ändå något speciellt med hösten som gör mig glad :} 

imorgon står tävling på schemat. ska följa med till GRS som groom igen och det ska faktiskt bli väldigt roligt! hoppas att det blir någon fin placering också! :} och på kvällen ska jag och min man gå ut och käka, blir en dejt på church street och det gör mig också så himla glad! haha! 

nu ska jag ta och hugga in på lite städning utav lägenheten medan mitt hjärta är iväg och spelar golf. och sen blir det bara mys resten utav kvällen :} 




RSS 2.0