Harmoni.

en sådan fin dag detta varit! fick en fin start på dagen imorse när jag vaknade, och det är bara början. käkade lite frukost innan jag satte mig på cykeln hem till mamsen och papsen. har suttit ute i solen hela dagen + att jag och mamma tog en promenad runt byn innan det var dags för mig att cykla hem igen.

jag har typ precis käkat, det fick bli spaghetti och köttfärssås idag, nomnom*
och nu ligger jag i soffan - utslagen. tycker att jag förtjänar det med tanke på att jag har cirkus 2,5 mil i benen efter denna dag. tänkte plocka fram lite jordgubbar och kiwi innan jag kryper ner och sover. älskar den här tröttheten jag har nu. när man har varit ute en hel dag, så somnar man så skönt sen på kvällen. den tröttheten älskar jag.

näe, dags att kila. ville bara berätta om den här fina underbara söndagen. imorgon vankas jobb och sen middag hos mamma och pappa. peace out!


No victories, no apologies.

för att bara uppdatera om mitt väldigt spännande och händelserika liv just nu - så är min arm/hand helt fucked up. har suttit på hc samt röntgen idag i flera timmar, och imorgon blir det tillbaka och prata med läkaren. helt slut i huvudet just nu. vill bara ha ett svar på vad det är för något så jag vet hur jag kan gå tillväga. och det kändes inte lovande när läkaren spärrade upp ögonen och såg chockad ut när jag berättade att det knakar i armen och han fick känna det - för att sen säga att han aldrig varit med om något liknande. tack bästa mamma för att du följde med! ♥

ikväll kommer det inte bli många knop gjorda. kanske, kanske att jag drar igång en film och myser ner i soffan. tänkte tina upp lite hallon och blåbär och smaska i mig det med lite mjölk. tycker jag är värd det efter den här dagen. 


You and I we're soldiers.

kan någon snäll, gullig och rar människa hugga av mig armen? blir så leds. det gör ont varenda liten sekund av dagen. nu har hela armen börjat domna bort och det knakar i muskeln så fort jag rör mig. INTE OKEJ!!!

var bara det jag ville säga. nu ska jag trycka två Ipren och krypa ner i sängen och sova mig lite grann. har ju en arbetsdag som väntar på mig även imorgon. och även storhandling så jag får fylla på kylskåpet-frysen-skafferiet igen. som jag älskar löning!


You'll never be unforgiveable.

fuck life. fuck face. helvete.
fan va leds jag blir. har lyckats dra på mig en muskelfraktur i vänstra handleden..
.. och då kan man ju fråga hur jag lyckats med det? och det skulle jag också vilja ha svar på. antagligen är det genom jobbet. så nu har jag fått order att vila handen/handleden ett tag, och blir det inte bättre inom en vecka så ska jag tillbaka till läkaren och få en remiss till röntgen. saken är ju den att läkaren sa bara att muskeln hade tvinnat sig, men han var inte säker på om det var så eller om den faktiskt var av, därav ska jag gå en vecka och se om det läker av sig själv. skitstövlar! hade väl varit så mycket bättre att få en röntgen nu med en gång så man fått lite svar.
och hur fan vilar man en handled? man använder ju händerna till i princip allt.

annars förutom den här skiten så är mitt liv bra. Brynäs tog sm-guld igår och det är guldfest i hela stan. jag grinade av lycka när slutsignalen gick. jag får rysningar över hela kroppen när jag läser eller ser reportage om det. ❤

nu ska jag förgylla den här kvällen med filmmys i soffan. peace out!

 


Before it's, all over.

blev en och annan öl igårkväll till hockeyn. en och annan var det ja ...
... synd att de förlorade när vi verkligen laddat upp. bara för de att ta nya tag inför morgondagens match. fast hade ju varit roligare om de vunnit på hemmaplan, men vem vet. det kanske blir så också? inte för att jag hoppas att de förlorar imorgon. 

jobbat och stått i idag, trots mitt onda huvud och kropp som jag inte kunnat röra för fort utan att bli snurrig och må lite halvt illa. men det var lätt värt det! imorgon blir det samma sak, öl i hockeysoffan. jag som tänkte börja med hårdträning igen den här veckan, men det kompenseras med öl istället. haha bra! 

nu ska jag snart ta och laga iordning lite mat till imorgon, inge hungrig idag så slänger ihop en matlåda bara. mamsen och papsen kom förbi en stund efter jobbet. mamma hade köpt med två stycken one-piece till mig sen hon var i ullared i helgen. de är så fina! och ack så sköna! 

näe, nu ska jag ta tag i mitt liv. höhö :}

Armies of one on a battle field.

brynäs. brynäs if. bif. jaa, de har många benämningar, och ack så bra de är! final 3:7 och de vinner, uppe i skellefteå, på bortais! herregud, jag får rysningar av att bara tänka på det. och grannaste granen och svedberg, sånna kungar i dagens match. ojojoj. 0-1. guldmatch imorgon. jag skakade efter slutsignalen. ja, jag finner inga ord!! ❤

jessica kom hit med molly på förmiddagen så jag var barnvakt åt den lilla skitungen. vi drack saft, åt godis och glass och mös på i mängder. efteråt traskade jag bort till öster lagom till matchstart. eller ja, där ljög jag. missade de fem första minutrarna, eller där ljög jag igen, lyssnade ju faktiskt på sportradion på vägen. kom till hanna och rasmus i alla fall, slog mig ner i soffan och knäppte en öl.

nu ligger jag hemma i soffan, med en huvudvärk utan dess like, och kollar på pirates of caribean. för att uppdatera om mitt finger så mår det bra idag. tryckte in en nål under nagel igår och fick ur en del av infektionen, sen sov jag även med bandage med bomullspad och sprit. ni ser vad jag kan!

nu ska jag ta med mig alexander till sängen och sova oss lite grann. imorgon vankas en dag med papsen i valbo och även en guldmatch.


We're soldiers.

skitanus också. har fått en jävla infektion i högra långfingret så det är dubbelt så stort än vad det ska vara, illrött, kokhett och det dunkar nå grymt i det ...
... jag vill typ börja grina för att det gör så jädra skitont. så nu jävlar ska doktor moa göra hål på fingret och trycka ut skiten, och därefter dränka en bomullspad i sprit så resten sugs ur. kör på en liten operation på mig själv. bra träning till jag ska börja plugga känner jag!

blev så fruktansvärt sugen på att se djungelboken så håller på och laddar hem den nu, så tänkte jag unna mig ett eller två glas vitt och mysa ner mig i soffan. mer spännande fredag än så lär det ju inte bli. men inte klagar jag för det inte! nejnej, mitt liv rullar på ändå det.

imorgon blir det till att vara barnvakt åt min lilla skitunge och därefter heja fram brynäs till en tredje vinst och även lite öl på det. låter som en bra lördag enligt mig. nu ska jag hugga in på fingret mitt.

                                         

Is the same, and I forgive you.

idag vaknade jag klockan 5 och var oförskämt pigg. och hur det har gått till är även en gåta för mig?? lika igår, då vaknade jag halv6 och lika pigg. ganska skönt på sitt vis. kanske gjorde susen med långhelg förra helgen så jag fick sova ut ordentligt och vila. men antar att vi är tillbaka på samma gamla visa nästa vecka när jag går upp en kvart innan jag ska trampa iväg till jobbet. 

igår var det hockey i alla fall, final 2:7 och brynäs tar även hem det denna gång. hur kung?! vinner de på lördag så har vi bara söndagsmatchen kvar här hemma att vinna, sen är guldet hemma i gävle igen, efter 13 år. förväntningarna är skapligt stora! älskade brynäs.

sitter för tillfället och kollar på pantertanter. finns ju inget bättre att glo på denna tid på dygnet. ska väl ta och göra mig iordning om en liten stund. ingen större brådska med det egentligen.
får se vad som händer ikväll. blir nog en hel del chill i soffan och kika film. jag är på sånt humör idag. orkar inte göra något heller. måste ju ta vara på den lediga tiden man får. 

jaja. var bara det jag ville säga.


And I know your pain.

nyduschad och nyinsmörjd. nu väntas soffan och grey's anatomy innan jag intar sängen. 😊


A part of me knows, we don't wanna fight on.

paltkome-tisdag helt klart! och lite träningsvärk i benen på det, jodå satte. efter att ha legat sjuk i dryga tre veckor tyckte jag igår att det var dags att ta tag i träningen igen. så jag tog mig upp till hemlingby och sprang 6km. kanske inte det smartaste draget på schackbrädet, men jag klarade det och det är huvudsaken. 

annars så sitter jag och kikar på hockey just i detta nuet, 1:7 brynäs - skellefteå. och vi leder med 5-2. och inte ska vi ropa hej innan vi är över bäcken än heller med tanke på att tredje precis börjat, men det känns lovande i alla fall. 

janäe. inge mer intressant att säga än så. men kan ju bara berätta att jag och papsen åker uppåt i landet 2maj för att hälsa på min fina prinsessa ♥ ååh, längtar så mycket! 

bjuder på en lite mer charmerande bild på mig själv!

But a little bit, just a part of me.

jag förstår inte. jag kommer hem från jobbet, sätter mig i soffan, och somnar. det är samma visa varenda dag. oavsett hur mycket jag försöker hålla mig vaken så går det bara inte. vad är det för fel?? mina planer idag, var att komma hem från jobbet och städa. men nejdå. istället somnade jag i en timme - vilket gör mig helt oengegerad till att städa, men jag måste. och så måste jag laga mat. fanfanfanfanfan.

jaa, så jag måste väl ta och hugga in på städningen på en gång då om det ska bli av idag. och sen måste jag laga mig lite mat så jag får matdosa till imorgon. mycket bättre att bo hemma där man slapp stå för matlagning och städning jämt och ständigt...



jag saknar dig min prinsessa.
du var min livskamrat.





You wounded me down to the bone.

sitter för stunden och kollar på brynäs-färjestad, vilken jäkla match det är! hade gärna varit på plats på arenan och känt stämningen. mitt älskade brynäs! man kan nästan ta på finalen nu. ojojoj.

för övrigt har jag jobbat idag, som alla andra dagar. mindre intressant för er att läsa, men var bara tvungen att nämna det bara för att. dagen var seg men ändå inte lång. vet inte hur jag ska förklara, men ni förstår säkert ändå. åkte hem och la mig i soffan - och tror ni inte att jag somnar då??! förstår inte vad som hänt med mig, kan verkligen inte hålla mig vaken + att jag somnar direkt när jag lägger huvudet på kudden när jag ska sova på kvällen. 

vaknade till liv i alla fall strax innan hockeyn så det var ju tur det. har ju sagt att jag ska städa upp här hemma nu i två dagar, men tiden har bara flygit förbi och jag har inte orkat, så idag kände jag att det var dags. i pauserna har jag alltså diskat upp allting och plockat undan allt skit, så nu är det snart rent och fint här hemma igen. ska gå ut med alla sopor när matchen är slut, så får jag dammsuga och torka golv imorgon. och så ska jag även skura badrummet och byta sängkläder då.

annars så fick jag hem mina skattepapper idag - rena rama julafton ju! känns skapligt att få tillbaka lite sen i sommar. 

var bara det jag ville säga. nu ska jag koncentrera mig på sista minutrarna av matchen. spännande det här ju! 18.06 - 1 minut och 54 sekunder kvar av matchen och brynäs leder med 3-2. GULDET SKA HEM!!!

If you wanna know, you wounded me.

1 april idag då. tiden går alldeles för fort. gick upp och jobbade idag och tjänade lite fina slantar. man kan ju säga att vi jobbade in fredagen som kommer. tog mig hem fort efter för pappsen skulle nämligen komma med alexander, han har sovit där inatt - tack så mycket för kattvakten! ♥

jaa, i alla fall. hade lite fest här hemma igår för att jag fyllt år. allting började kanon, jag hade verkligen jätteroligt med alla fina som var här, dock blev det inte riktigt som vi planerat när vi gick ut, vilket resulterade i att jag gick hem tidigare än stägning. kom hem och möttes av all alkoholdoft. notera också att jag var typ nykter eftersom jag skulle upp och jobba. så det blev till att börja städa undan lite grann sådär mitt i natten. plockade burkar och sopor. 

nu sitter jag bara i soffan, har legat och kollat på brynäsmatchen! 3-1 i matcher nu och det känns så jävla bra, fyfan va grym ni är gubbar! älskade brynäs! ♥ ska alldeles strax plocka fram skurhinken och städa upp ordentligt här hemma. det är så mycket skräp, och så mycket cider på golvet att strumporna fastnar för att det är så kladdigt. bara äckligt om jag får säga det själv + att jag ska gå ut med alla burkar och flaskor också. 

jaa, annars är det inte mycket som hänt/händer. träffade en mycket saknad person igår också, tack för pratstunden bästa du! det var så skönt att träffa dig igen, var ju trots allt några år sedan. 

näe, nu måste jag ta tag i städningen innan tiden rinner iväg. blir nog en tidig kväller i säng ikväll. har en lång och slitsam arbetsvecka framför mig. kommer vara helt död när jag kommer hem om kvällarna. hualigen.
för övrigt var det en ordentlig käftsmäll nu när det snöat i två dagar ...


RSS 2.0