The sun goes down, the stars come out.

fortfarande leds på livet, leds på mig själv. det enda jag verkligen vill göra är att dra täcket över huvudet när klockan ringer och inte röra mig på hela dagen. bara försvinna liksom. känner inte för att prata med folk, ännu mindre träffa folk. så jag ber om ursäkt till er som får stå ut med mig om dagarna.

var och tränade imorse i alla fall, och samma blir det imorgon. innan jobbet - en perfekt start på dagen. synd bara att skallen fuckar upp sig under dagen ändå. vill bara få bort de små demonerna nu. för det var faktiskt länge sen nu som jag var glad och positiv en hel dag, eller ens mer än 2-3 timmar om dagen. 

så därför tänkte jag försvinna från alla sociala nätverk ett tag (förutom jobb då såklart), bara för att ni ska slippa min negativitet. utan nu ska jag fokusera på träningen och mig själv. orkar inte ens försöka bry mig om andras problem just nu. 

heja*


You took my heart and kept it locked.

den här veckan har varit skit hela allting. har mått som en kasse med krossade älgknän varenda dag, och allra värst har det varit nu onsdag-torsdag med migrän hela dagarna. tunnelseende, migrän och illamående. man kan ju bara älskar't! 

den här dagen har inte innehållit mer än vanligt. jobb, akunpunktur, hem - soffa. stannde på coop påvägen hem och hämtade ut min löspäls som kommit, så nu ska det bara färgas innan det kan sättas i. spännande* 

jaja, tänkte bara ge ett livstecken. nu ska jag krypa ner i sängen och sova mig lite grann. men först ska jag trycka i mig bamyl och ipren så att kanske förhoppningsvis den här skiten går över... imorgon blir det jobb 7.00-16.00 sen blev det tydligen vin därefter. fina fredag!

Chokladcupcakes med frosting ~12 stycken.

~ choklad cupcakes
2,5dl socker
2dl mjöl
0,75dl kakao
0,75tsk bakpulver
0,75tsk bikarbonat
½tsk salt
1 ägg
1,5dl mjölk
0,75dl olja
1tsk vaniljpulver
1dl kokande vatten
~ frosting
6dl florsocker
100gr philadelphiaost
60gr smör
½tsk vaniljpulver (elr. 1tsk vaniljsocker)
2msk kakao
~ gör såhär:
1. sätt ugnen på 175 grader.
2. rör i socker, mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt i en skål.
3. tillsätt ägg, mjölk, olja och vaniljpulver.
4. rör ner det kokande vattnet.
5.fyll muffinsformarna till hälften (då de växer i ugnen)
6. grädda i mitten av ugnen i 22-24 minuter.
7. (frosting) ta ut smöret så det blir rumsvarmt.
8. blanda alla ingredienserna i en skål och vispa samman dem med en elvisp på medelhastighet. först blir krämen grynig, men ganska snart blir det en len och slät frosting. blir den för tjock, ha då i lite mer ost. jag hade själv 150gr ost.




Words like these don't come with ease.

jaa, den här dagen har väl inte varit mycket bättre än gårdagen. och återigen så är det inte fel på själva dagen i sig, utan det sitter inrotat i skallen på mig. leds på allt. det enda jag vill göra är att ligga i sängen och dra täcket över huvudet och försvinna ett tag. inte prata eller träffa någon, utan bara vara för mig själv. så är jag just ...
sen att jag stod och packade typ 1½ pall helt fel på jobbet idag gjorde inte saken bättre det heller, då blev jag bara ännu mer leds på mig själv och livet. 

i alla fall. blev ingen träning på gymmet idag heller, utan jag knatade hem och hämtade cykeln på en gång och cyklade till coop hallen för att hämta ut mina skor som kommit :} båda klackarna kom samtidigt, så nu är jag nöjd. (fick i alla fall ungefär 50minuters promenad till och från jobbet idag).

åkte hem och började med maten och så kom mamsen förbi med lite grejer. höll mig sällskap medan jag åt innan hon åkte. pratade lite om allt och hur leds jag är på allt ♥

ställde mig och bakade cupcakes när hon åkte. chocolate cupcakes. de blev huuuur goda som helst, och frostingen - finner inga ord över hur god den var! herrejesus! och så har jag även bytt gardin här i vardagsrummet. känner mig som en riktig hemmafru. dock en ensam sådan som bara har katten som sällskap. men ändå. 

lovade även sara att slänga in receptet på mina cupcakes, så jag gör ett tidsinställt inlägg på det, så håll utkik. slänger in bilder på skorna och cupcakesen så länge! 


Take a moment, listen please.

ingen bra dag det här. eller, själva dagen har det ju inte varit något fel på egentligen - det har gått fort och så, men själva ineehållet har bara varit jobbigt. jag är fortfarande leds på livet. som jag sa igår - vissa dagar är lättare medan andra är svårare. ringde till mamma och var helt förstörd, bröt ihop totalt. jag vet inte, det är mycket i huvudet just nu och mer blev det idag. 

var i alla fall till sjukgymnasten efter jobbet. har ju börjat fått ondare än någonsin nu den senaste veckan och då kom vi fram till att det inte räcker med att hänga ut ryggen utan vi körde på akupunktur. det var lite läskigt och visst var det obehagligt när han stack nålarna i ryggen. sammanlagt åtta nålar, så så farligt var det ju egentligen inte. men det gjorde vi för att lindra smärtan eftersom diskbråck inte går att hjälpa på det viset. 
men eftersom jag fick en behandling idag så fick kroppen vila. bara dumt att träna när man precis gått och fått en behandling för att det ska bli bättre. ska dit på torsdag igen, och då blir det en dubbel omgång - det vill säga att han vrider på nålarna två gånger, idag blev det bara en gång för att vänja kroppen vid behandlingen. 

i vilket fall som helst så ska jag sova snart. hade tänkt hålla mig vaken och kolla på BigBrother, men jag orkar verkligen inte. varför vara vaken och tänka när man kan sova och drömma liksom? jaja. var bara det jag skulle säga. 

det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en person.
en person som jag egentligen borde träffa och prata med mer än vad jag gör.
en person jag haft i mitt liv varenda dag.
den personen saknar jag,
menden personen bryr sig inte.

I'll be back!

jaa, jag vet att det är mycket tjat nu från min sida om träning och ditten och datten.
men nu är det ju såhär, att just nu är det min come-back som är det positiva i min vardag.
jag är påväg att bli mig själv igen, även fast det går långsamt och vissa saker och ting fortfarande finns kvar
långt bak i huvudet på mig.
dagens träning gick verkligen super. tiden på crosstrainern bara flög förbi och vips stod jag vid maskinerna.
körde mycket kondition, rumpa och ben idag.
jag har ju satt upp ett mål om att bli av med mina "ridlår", dock inte inom någon tidspress, men bort ska dem.
så körde väl egentligen inte ben, utan mer innerlår och sådär.
men nu var det ju inte det jag ville komma fram till - utan det jag ville få sagt med detta var att träningen gick bra.
så skönt de dagarna det är så. vissa dagar är lättare, andra svårare.
men det är bara att hänga i så når man resultatet till slut.
för att bara byta samtalsämne sådär ändå. har hittat en jättebra blogg om skönhet - träning - kost.
den kan ni hitta HÄR! hon ger jättebra tips om lite allt möjligt.
så jag tycker verkligen att ni borde läsa om ni behöver lite tips. alltid bra med lite motivation och tips från andra.

/ mw. ♥

För det som är riktigt är sant.

hanna fick mig att bli medlem på tumlbr igår (säger man medlem?). en riktigt rolig liten sida, så nu har jag inspiration varje dag. följ mig HÄR om ni skulle vilja det :}

sitter just för stunden och trycker i mig lite frukost. ska alldeles strax ta mig ner mot gymmet och köra igenom ett pass. det blir mycket kondition idag känner jag + lite ben och rumpa. det är så skönt att vara igång igen! 

efter träningen blir det i alla fall hem och tvätta. har tvättstugan mellan 13-16 idag, så tänkte jag städa och diska lite däremellan maskinerna. och sen kommer ju mamma och pappa förbi också, men det nämnde jag igår så det vet ni redan om. näe, nu ska jag ta och röra mig mot gymmet. 

/ mw ♥



Hon springer mot trygghet och värme.

harmoni. finns det något bättre ord för att på bästa möjliga vis beskriva den här dagen??
-nej.
vaknade väl runt elvasnåret, helt utvilad efter nattens timmar av sömn. gick upp vid tolv ungefär och åt lite frukost innan jag tog mig till gymmet. 30 minuter på crosstrainern, och sen ca 45 minuter gym - armar, axlar och lite bröst.

efter träningen var avklarad tog jag och edwina en fin lunch på wayne's - favoriten, sallad. det var så himla gott! när våra vägar skildes cyklade jag till solariet och grillades i en kvart innan jag tog mig hemåt igen.

bara några minuter efter att jag klivit innanför dörren kom hanna, repris på förra helgen! harmoni och melodifestival + lite gurka, dip, popcorn och cola.

hanna gick väl för ungefär en timme sen. kollade på "the fourth kind" innan. en himla bra och intressant film må jag säga. den fick verkligen igång tankarna. men i alla fall, vi har pratat och diskuterat allt möjligt, jag och hanna. och som jag tycker om den tjejen! (bara så ni vet).

jaja, harmoni var det ja! en alldeles perfekt lördag, och jag kommer må så bra imorgon till skillnad från alla som spenderade deras kväll i dimman. nu ska jag ta och smörja in kroppen med lite after sun, råkade ju bli lite bränd efter att jag solat idag. sen blir det direkt ner i sängen och sova ruset av mig. imorgon vankas nämligen gym, tvättstugan, städning och så skulle mamsen och papsen komma förbi på en bit mat. harmonin bara fortsätter. godnatt!

/ mw ❤


Hos en skadskjuten fågel i famn.

puuuuh, den här dagen - eller snarare veckan har tagit kål på mig ..
så fruktansvärt lång vecka som känts som två veckor, fast ändå har det gått fort??

min hjärna har inte fungerat mycket idag. det var en stund imorse som den fungerade som den skulle, men sen gick det bara utför.

åkte och tränade direkt efter jobbet varefall. körde mage och lite rygg. kan ju inte köra så mycket rygg nu när den är som den är. eller rättare sagt, jag får inte köra rygg. diskbråck och är 20 år, jösses. jodå satte, som en 70åring i kroppen ... men jaa. stannade påvägen hem och köpte med mig lite färg till kalufsen. hade ju en sådan hemsk utväxt. råkade somna i alla fall i soffan direkt när jag kom hem, och sen dess har jag inte kunnat tagit mig härifrån. jag kan verkligen inte röra kroppen. det är precis som att jag skulle vara förlamad typ. obehaglig känsla. och det är inte för nå träningsvärk heller, utan kroppen är bara helt lam.

ska försöka ta mig till sängen och sova nu varefall. känns bara onödigt att jag ska ligga här, halvt vaken när jag kan sova i sängen. plockar med mig Alexander också så vi kanske kan mysa lite innan jag slocknar - om vi hinner mysa. hinner väl somna innan jag ens lagt mig ner. det är illa när man är så trött..

jaja, var bara det jag tänkte säga. ge er ett livstecken (nog för att jag inte är så vidare värst levande just i detta nuet). godnatt*

/ mw ❤


Men flickan springer för livet.

förlåt för inlägget igår. men just nu är jag bara så leds på livet, leds på mig själv. igår gjorde jag nånting starkt, även fast jag vet att det kommer ändra på mycket, så var jag ändå stark. ger mig själv lite cred och en klapp på axeln*

har jobbat idag, tiden gick alldeles för sakta för att det skulle vara okej. efter 2 minuter kändes det som 2 timmar. hatar sånna dagar. man blir bara så opepp på allting då. åkte och tränade med edwina direkt efter jobbet i alla fall. jag ska ju försöka bli mig själv igen, och det första steget är gymmet. mitt älskade gym, som jag saknat dig! ♥♥♥ så nu ska jag börja bygga igen och få den kroppen jag hade för ca 1 år sen, och även sinnet ska tillbaka. jag mår bättre både psykiskt och fysiskt av att träna, så jag förstår inte varför det blev ett uppehåll egentligen. men nu så. 

kom hem runt sju-halv åtta. ställde mig och lagade mat på en gång och nu sitter jag här. alldeles för trött för att vara vaken egentligen, så jag antar att jag ska sova nu snart. bara dumt att vara vaken när man kan sova. plus att jag fortfarande är leds på vad livet har att erbjuda just nu, så orkar inte vara vaken heller för att tänka. alla dessa tankar som fyller mitt huvud, försvinn!

fredag imorgon i alla fall, vilket jag tycker är mer än skönt. även den här helgen blir en lugn sådan. ska nog köra på lite mys med hanna om hon är på den idén (vilket hon borde vara eftersom det var hon som föreslog denna fina idé!) men man vet ju aldrig om hon ändrat sig eller något kommer ivägen. hoppas inte* jaja, var bara det jag ville säga. 

slänger in en qoute i och med det här inlägget. vet att jag ligger någraback nu, men jag orkar inte göra något åt det, så ni får klara er ändå. 


Om en stund är den alldeles död.

det är alltid jobbigt att inse fakta. inse verkligheten. när man kommer på att den enda personen man ljuger för, är en själv. när man kommer på att den enda som lider utav det, också är en själv.

oftast tror man sig veta exakt sina gränser. men vart går gränsen egentligen? det finns mycket man gör för andra, små grejer varje dag. man försöker hela tiden behaga andra och få dem att må bra. till slut når man den där gränsen, men ändå fortsätter man i samma spår.

det är svårt att bara byta bana, speciellt när man gått i samma hjulspår alltför länge. man vågar inte ta sig över den där linjen, in i det kapitlet. det är för otryggt. man missar den egentliga tryggheten som man tror sig redan ha. men det är svårt, även fast man vet att gräset är grönare på andra sidan.

vissa måste börja tänka mer på sig själva, sätta sitt eget välmående framför andras. gör det innan ni korsat gränsen flera gånger om. ju fler gånger man gör det, desto svårare blir det att ta sig därifrån.

/mw. ❤


quote.


Kråkan är klumpig och kraxande svart.

har hunnit med mycket idag faktiskt. vaknade runt 12snåret. mamsen och papsen kom förbi med ett nytt duschdraperi, en matta och kattburen så jag satte uppe det nya och tog bort det gamla. gick iväg och solade en sväng, kände för att få lite värme och även lite färg. nog för att det inte blev någon färg nu första gången man solade på länge, men tänkte försöka sola lite då och då nu så man får lite färg på kroppen. för just nu går jag ju ihop med mina vita väggar här hemma ....

i alla fall. gick hem och bokade tvättid innan jag gick upp och började städa. drog ut spisen och höll på att kräkas av synen jag fick. fin flyttstädning kan man tycka! usch. men jaa, precis när jag skulle hugga in på städandet kom david&edwina förbi en sväng. det har varit mycket nytt folk nu för alexander de här två dagarna, men han verkar lugn ändå. när de åkt började jag städa iordning. så nu är köket rent och fint, och bakom spisen är det numera kliniskt. ibland är jag glad över att lärt mig städa undan andras skit genom jobbet. har även gjort rent i ugnen och fläkten fick sig en omgång också. nu har jag bara dammsugningen kvar. måste ju dammsuga ur soffan efter michelle bokstavligen matade soffan med popcorn igår. höhö :} 

idag blir det nog maggis kycklingsallad till middag. orkar verkligen inte ställa mig och laga någon mat idag. alldeles för lat för det känner jag. sen blir det en lång varm dusch innan jag slänger mig i soffan för en film. imorgon vankas jobb. hela veckan som jag nämt tidigare. så jävla nice. jaja. där var min söndag lite kortfattat. :*
före- & efter.


& hennes kind är så flämtande röd.

jahaja. på två dagar har jag klickat hem två par skor. inte bra moa wehlin! men faktiskt skyller jag allting på hanna. jajjemen. det var hon som fick mig att bli medlem på members där det är billigt exakt hela tiden. en riktigt rolig liten enkel sida faktiskt. så vill ni ha en inbjudan är det bara att skrika till, ni får 50kr memberspengar att handla för som ny medlem. i alla fall, ett par pumps och ett par "vinterklackar" rikare blev jag, höhö :} näe, men de var fodrade så det är ju kanon. sällan man kan ha klackar på vintern utan att frysa ihjäl om fötterna. 

har precis käkat och nu sitter jag och väntar på att hanna och michelle ska komma. kör på en myslördag idag. skönt med en vit helg. trots att förra helgen var vit även den, men då var jag folkskygg så det gills nästan inte. det blir i alla fall melodifestivalen och lite film, swee-t! 


quote.


Flickan är liten och hennes hår är så ljust.

trycker i mig en bamyl och 1 eller 2 ipren och fångar natten istället. alldeles för trött för det här ..

natti ❤


quote.


Att det inte ska vara försent.

första arbetsdagen den här veckan, och även den sista. höhö ;}
det är skönt att vara tillbaka igen må jag säga. och nästa vecka tar jag tag i mitt liv rejält med träning och kost. jojjomen. + att jag har jobb hela veckan!!

ska ta mig till affären snart. köpa lite gott till både mig och missen eftersom det är helg. nog för att det varit helg varenda dag för oss den här veckan, men då har jag ju inte ätit nånting, så tänkte unna mig lite gott.

ikväll kan jag ju bara tala om att det blir soffhäng på högsta nivå. sov ju typ tre inatt eftersom någon skickade sms och väckte mig och sen var det ju kört för min del att lyckas somna om. sååå jag är faktiskt lite trött idag.

(saknar hösten...)


Quotes.

jag tänkte såhär..
.. att det finns så många små fina människor där ute med självförtroendet och självkänslan på noll.
därför tänkte jag börja med en daglig quote.
för tro det eller ej, men ibland kan faktiskt småsmå ord verkligen stärka en person.

& egentligen så har jag redan lagt upp en dagens quote i och med förra inlägget.
men jag tänkte köra på en till, bara för att.


Och hon bönar ber och hon hoppas och tror.

känner inte för det här längre. att vara hemma och vara helt slut i kroppen. febern har gått ner nu i alla fall, men jag är ändå helt slut i kroppen och huvudet. funderar på att stanna hemma imorgon också från jobbet bara för att vara säker på att bli riktigt bra. känner på mig att jag kommer ligga helt död i helgen annars, mer död än levande så att säga. 

ska ta och dra igång en film nu. ska trycka i mig lite nån mer kiwi innan bara. c-vitamin är en sjuks människas bästa vän, sen blir det väl lite c-vitamin brustabletter också. aspepp på att bli pigg igen, som ni kanske märker. 

men i alla fall. dra igång en film nu medan jag kommer ihåg det. annars kommer tiden bara gå och sen orkar jag inte kolla på någon. blir inte alls många knop gjorda idag. tänkte försöka trycka i mig lite mat idag. har ju de senaste dagarna levt på, jaa typ ingenting. men någon gång måste man ju i alla fall äta nånting. jaja. nu ska jag sluta prata en massa rapakalja ...


Hon springer på taniga ben.

hey I heard you were a wild one. if I took you home, it'd be a home run. show me how you'll do. I want to shut down the club, with you. hey I heard you like the wild ones. #movie #music #lyrics #life #floRida #free #wild


Och hon springer med fladdrande lockar.

gjorde köttfärslimpa här hemma idag för första gången. vet dock inte alls hur det smakar eftersom
jag inte kan äta något idag, men det blev i alla fall 4 matlådor. alltid bra att tänka steget längre.
nu blir det soffhäng resten av kvällen. snart börjar ju sitcom tisdag på kanal5 -
- vilket innebär the big band theory, suburgatory, happy endings och mike&molly.
sweet!





http://weheartit.com/entry/22645011

http://weheartit.com/entry/22645697

http://weheartit.com/entry/22644992

http://weheartit.com/entry/22645834



Så fort som hon någonsin kan.

vaknade halv4 imorse och mådde verkligen pyton. försökte göra allt jag kunde för att må bättre, men icke sa nicke. illamåenade, huvudvärk och tvär förkyld. så med andra ord blev det inge jobb för min del idag. fyfan, hatar det här ...

fick i alla fall "råd" av en av cheferna som tyckte att en liter whiskey skulle få mig att må bättre. tvekar dock rejält på att prova en sån sak, hehe :}

tänkte att jag skulle göra åtminstone lite nytta idag istället för att bara ligga inne i soffan som en mupp, därför tog jag mig ner i tvättstugan och kollade om det fanns någon tid, och där ser man. har slängt i en maskin, en kvar. men jag blir helt slut i kroppen när jag kommer upp igen efter att varit ner dit. så, det bästa hade kanske varit att ligga som en mupp i soffan ändå. 

har försökt äta lite soppa, gulasch. en sån god soppa egentligen, men idag var den bara onödig. fick knappt i mig tre matskedar, och nu är jag proppmätt och mår illa igen. fuck life, big time. har liksom inte tid för att vara sjuk nu. men efter tvättstugan blir det i alla fall soffhäng, kolla på någon film och försöka kurera mig. trycka i mig lite vitaminer så ska det nog förhoppningsvis göra susen. 


Hon springer iväg genom skogen.

har brottats med lillkillen min. klippt klorna och så har vi duschat. vet inte vad han tyckte var värst dock, eftersom båda händelserna var på tvång. men det gick till slut i alla fall, och så värst hatad verkar jag inte vara ändå :}

nu blir det lite tvmys innan vi kryper ner i sängen och sover oss lite grann

❤❤❤


Med en skadskjuten kråka i famn.

ni vet när jag berättade om mina timmar som fattades efter jag jobbat?? det har i alla fall ordnat sig nu. det var visst 40 timmar (!) som fattades, så jag hade ju räknat fel jag också eftersom jag trodde att det var 31 bara. men det är i alla fall fixat så jag får det den 16de. känns skapligt skönt! vissa chefer är det ordning på, andra inte alls, och det tackar jag för!

sitter och väntar på att tiden ska gå nu i alla fall. hörde ryktas om att jessica och molly skulle komma hit nu snart, men jag har inte hört något av jessica. hmm. jaja, de skulle komma och kolla på alexander eftersom molly älskar katter och har tjatat om att få träffa oss. haha goungen min! :}
blir upp till morfar sen och hälsa på honom. var ju aldrig upp igår eftersom det var så mycket folk där då, så det blir idag istället. sen måste jag ta mig till maxi ica och köpa kattschampoo och en klosax - jaa, där har ni resten av min dag. jag ska alltså ge mig på att klippa klorna och duscha alexander. undrar hur det kommer gå jag?! men klorna är som nå jäkla knivar och pälsen är så statisk så jag måste få det gjort helt enkelt. oavsett hur mycket jag förmodligen kommer få brottas med honom.

imorgon vankas jobb för min del. såååå skön-t! 8-17, som förra veckan. wonderful. jaja, ett inlägg fullt av ordbajs. men nu vet ni i alla fall :}


Då såg jag en bild av en flicka.

ligger och myser med alexander i soffan och kikar på "contagion". snart blir det till att krypa ner i sängen känner jag ❤


Som så många gånger tatt slut.

jaa, igår var en jobbig dag för mig. min älskade ängel till morfar fick åka in akut med ambulans till sjukhuset. de vet inte riktigt vad som är fel och det gör bara det hela ännu mer obehagligt, att inte veta. men han är på rätt ställe i alla fall, och det är huvudsaken ❤

kollade på warhorse igår. även fast alla sånna där filmer är i princip likadana, så gör det ändå lite ont i en hästmammas hjärta. haha :}

idag har det inte hänt mycket. har haft lite morgonmys med alexander och kollat på abduction. ja, jag vet inte vad som hänt med mig, men helt plötsligt har jag börjat på film, ensam?! visserligen så är jag ju inte helt ensam, det ligger säkert nånting i det.

skulle ha åkt upp till morfar idag också var det tänkt, men det lät som att det skulle vara så mycket folk där idag, så jag åker dit imorgon istället i lugn och ro och hälsar på honom. ska åka ut till de istället och hjälpa mormor lite grann där hemma. allt är bara helt virrigt i skallen på mig just nu, så jag ber om ursäkt för ett virrigt inlägg.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187900778.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187900778.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187900778.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187900778.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187901158.jpg" class="image">


Åh jag tänkte på de alla drömmar man drömt.

fick ledigt från jobb idag, vilket jag kan tycka har varit ganska så skönt med tanke på alexander. så han fick lite sällskap idag i alla fall. mitt hjärta gick ju typ i tusen bitar igår när jag var tvungen att åka till jobbet och han satt och kollade jätteledsen på mig, typ. men idag har vi haft hela dagen på oss att lära känna varandra. och seriöst, han är en helt annan katt. vaknade imorse av att det var full rulle här hemma. jojjomen, då skulle vi tydligen döda leksaksmöss.

det har som jag sa inte hänt mycket idag. gick iväg i värsta snökaoset och handlade lite till maten. idag blev det fläskfilé med smält ost på, potatiskroketter, bea och tomater. nomnom*

bokade även tid för alexander hos veterinären nu den femtonde som kommer. då står kastrering, ID-märkning och vaccination på schemat. annars då. fick hem lönespecifikationen idag också. det fattades 31 timmar för mig. skoja inte att jag blev skogstokig! 31 JÄVLA TIMMAR!!! och får inte jag de pengarna kommer jag alltså få leva på vatten den här månaden. kukihelvetesanus vad irriterad jag blev! eller jag blir fortfarande så fort jag tänker på det, så vi släpper det med en gång.

jaa, sitter just nu med en fet kopp kaffe och kollar på "cat woman". jag har ju egentligen slutat med kaffe, men så kände jag ett rejält sug efter det så var bara tvungen att ta en kopp. nu när jag fått en kaffebryggare och allt ^^. kommer antagligen gå och sova om inte alltför länge. är helt slut i både kropp och huvud känner.

hm, där fick ni ett inlägg apropå allt. men så får det vara idag. annars är jag dödssugen på godis, men orkar inte gå ut igen till affären, så jag får helt enkelt vänta till imorgon. var bara det jag ville säga. apropå allt :*

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187636600.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1573757/images/2012/pic_187636600.jpg" class="image">


En dag som så många förut.

jaa, dagen har rullat på bra idag. riktigt bra faktiskt, så bra att vi glömde äta lunch och var tvungen att äta lite senare. jag gillar mitt nya jobb. det är ingen dötid att slå ihjäl utan det finns alltid nånting man måste göra eftersom vi gör varje grej under tidpress med snitt för varje timme. asskönt!

direkt efter jobbet cyklade jag till Ö&B för att köpa hem lite kattgrejer, typ mat - matskålar - låda - kattsand - leksaker, samt lite godis. imorgon ska ett klösträd och klosax inhandlas. för det är ju nämligen så att jag numera har blivit med kattbebis. jag och mamsen åkte till brynäs för att kolla på honom, det slutade med att han fick följa med mig hem. alexander heter han, 10 månader. egentligen hade jag ju planerat att skaffa en alldeles jätteliten kattbebis, men direkt när jag såg honom smälte mitt hjärta och jag var totalt såld! nu ligger han här bredvid mig i soffan och sover efter att inspekterat hela lägenheten, det är jobbigt att flytta :} nu ska bara tid för kastrering och vaccination bokas. 

ska alldeles strax ta och sova. är helt slut efter den här arbetsdagen + att jobb väntar även imorgon. och så vill jag mysa så mycket som möjligt med min bebis. 

välkommen hem, alexander ♥




RSS 2.0