It's going to be awesome.

                   
jag har ångest. jag har inte tränat på hela veckan!? va ut och gick igår, men vafan är det för träning då egentligen?
ingen alls är vad det är! och idag blir det inget heller eftersom jag ska jobba. jävla skitgrejer. och inte blir det nå imorn heller, eller i helgen överhuvudtaget. fan, måste ta tag i det nästa vecka typ, för det här funkar inte. deppar ju typ ihop varenda dag nu mera. usch!

sitter i alla fall i skolan nu, har egentligen vävning men jag sitter vid datorn? tror att min lärare älskar det, eller? men det är så jävla tråkigt. sitter helt själv och har ingen jävel att prata med. och jag måste prata för att fungera riktigt. men ska väl ta tag i det snart, om en liten stund, pytteliten stund till och med.

pappsen kommer och hämtar upp mig efter skolan så jag kommer hem fortare, men innan det ska jag sola. måste ju hinna bli brun till på lördag. blir jobb för min del senare ikväll. och hur ska jag orka med det då egentligen? känns som at allt går käpp rätt åt helvete fär mig nu. hemska värld vi lever i.
näefan, dags att pysa. har lite saker att få gjorda innan den här dagen når sitt slut.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Jag önskade att nånting skulle ske.

                           
hallå där alla fuckers! hur är det med er? nu var det ett tag sen igen, men jag har ju fortfarande ingen dator.
sitter på sista lektionen för dagen just nu, engelska b. skriver om freddie mercury och så skriver jag också en analys av en bok. känner mig riktigt duktig. förutom att jag har ingen aning om vad jag ska skriva. det är helt sjukt. jag har tappat alla orden, så ingenting går ju som jag planerat. less jag blir på mig själv. och det här ska vara klart veckan efter lovet, och det är lov nästa vecka. hur ska jag hinna? tror vi skulle få de två lektionerna efter lovet på oss att skriva lite mer. jag hoppas det, annars är jag körd.

blir till att sola när jag slutar. måste ju bli brun till i helgen. och apropå helgen. jag längtar sjukt mycket till i helgen. det kommer bli awesome! blir lite idolmys på fredag, och på lördag blir det fest ute i engeltofta. kommer dock inte berätta vad jag ska vara på halloween, det får ni veta då, eller efter när bilder kommer ut. längtar. sen efter den här helgen har jag bestämt mig för att inte festa lika mycket, utan satsa på träningen lite. det händer ju förfan ingenting när jag tränar, så nu blir det ändring på det.

förresten! hade konditionstest imorse på idrotten, sånt där jojo-test. och jag är riktigt förvånad över hur bra det gick, med tanke på att jag inte tränat på hela veckan. dock ska jag göra om det, för är inte riktigt nöjd med resultatet, men det hinner jag ändra. det var faktiskt skönt att springa av sig lite måste jag säga. känns som det var en evighet sen jag gjorde det.

ikväll blir det ett jäkla tevetittande. desperate och cougar på schemat ikväll. skönt. jag älskar verkligen tisdagar. de förgyller min vecka. och onsdagar tycker jag också om. mums! aja, nu ska väl jag ta och återgå till arbetet. måste ju hinna bli klar någon gång. kommer dock inte lyckas med att göra power-pointen med freddie mercury, så vi får väl se hur fasen det ska gå till? kommer faila så jävla hårt känns det som. men ack den som ger sig. näe, kila var det ja!

SMELL YOU LATER BABES! ♥


Is it fast enough so we can fly away?

men hallå där alla fuckers! hur fan är det egentligen? long time no seen nu liksom, men det har ju sina orsaker ...
äntligen söndag och vad gör man? absolut inte ett skit. aa det är alltid lika roligt. börjar få migrän också, så jag måste sova innan jag hamnar i koma. jag har varit borta alldeles för länge från civilisationen nu, och jag klättrar bokstavligen talat på väggarna. tänk er att ligga hemma sjuk i flera dagar, och inte ha någon dator över huvudtaget. det har varit hemskt! och jag har ju ingen dator nu heller egentligen. har lånat päronens stationära, och det är sjukt äckligt. kan inte skriva på det här jävla tangentbordet ..
.. aa, jag älskar livet just nu som ni kanske märker? som tur är så är det skola imorgon, och jag längtar kanske hur mycket so helst. ska bli så skönt!

i torsdags ledsnade jag ur totalt på att ligga sjuk, så jag bestämde mig för att städa hela rummet, bädda rent i sängen, ta längsta duschen ever, och sen åka till valbo och köpa mig ett par skor. jag kände att jag var värd det efter de där dagarna. det blev i alla fall ett par "kängor" eller vad jag ska säga. men sånna där som är moderna nu för tiden ni vet, lite motorcykelstuk på de, typ. jag älskar de! kanske den bästa medicinen för en flicka när hon är sjuk, och jag lovar att jag blev typ frisk på en gång.

igårkväll hamnade jag i nå jävla deprission igen ..
.. satt och skrev dagbok i typ 2 timmar och skaka och halvgrina typ. ja, fråga mig inte varför. jag vet redan att det är något fel på mig. det måste det ju vara? tur att jag hade staffan då så jag kunde mysa ner mig i sängen med honom efter, det hjälpte faktiskt. min favoritkille det där!

idag blir det bara till att chilla. få bort migränen som kryper sig fram, duscha, raka benen, färga/noppa ögonbrynen, dricka te, smörja in kroppen, och så ska jag kika på gossip girl. låter väl helt underbart det? jag känner att jag är värd det. köra en kur för håret ska jag också göra. gud vad jag längtar. men innan allt det där. lite vila så att jag är pigg nog för det. vi hörs väl om någon dag. ska förhoppningsvis få min dator fixad den här veckan, och då blir det mer uppdateringar. men till dess får ni väl ha det så bra det bara går.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

So I quit school and that's what I did.

sitter i skolan nu och har för tillfället tagit en liten paus med michelle. hur grym är inte vi då egentligen? tredje väven klar, typ!
har bara framknytningen, uppknytningen och trampknytningen kvar nu sen så! kommer gå fort, ja. så imorgon kan vi fortsätta väva. awesome! ska väl snart återgå till arbetet så det inte är så mycket kvar att göra imorgon. smlutar tio i två, och då blir det ner på stan för min del. ska kika efter en ny mp3 eftersom min förra valde att ta självmord igår. kan ju inte träna så länge jag inte har nå musik, och det funkar ju inte!

måste hem och städa sen också. rummet ser ju faktiskt bokstavligen talat ut som ett bombnedslag nu, och hur äfräscht är det då? fast aa, palla vara fräsch liksom? haha, näedå. sen blir det väl ut till valbo för att leta efter en present till molly. hon fyller ju år imorgon. stortjejen! får väl se vad vi hittar på. sen blir det ut med prinsessan i mörkret. efter tre månader är jag ganska förvånad över att jag ens överlevde, men jag har ju skills jag med, så det är väl inte så konstigt egentligen.
näefan. dags att gå tillbaka till arbetet. vill ju hinna sluta i tid, aldrig att man går på övertid frivilligt.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I said somebody's got to take care of him.

                                          
min stora kärlek charlie hunnam. ja, en riktig läckerbit om jag får säga det själv, men det visste ni ju redan att jag tyckte.
sitter i skolan just nu, på engelskan, med michelle och joline. det är väl trevligt det? medan de andra i klassen får gå hem och chilla, får vi sitta kvar till halv fem och plågas. riktigt roligt. det enda positiva är att vi breddar våran kunskap, medan de fördjupar sig i en kurs. så vi är tekniskt sätt bättre än de kan man nästan säga.

men i alla fall. min dator har jag ju lyckats krascha ..
.. igen. så det blev inge sitta vid datorn för mig hemma nu inte. och det är det att jag lyckats fått virus på internetikonerna, så jag kommer inte ut på internet tyvärr. ja, visst låter väl det förträffligt?! eller inte, jävla fitt-äckel-kuk-mammatöjare. hur fan lyckas man med en sån sak egentligen? det ska ju inte ens vara möjligt. så därför tar jag nu tillfälle i akt och uppdaterar lite medan jag kan.

fick reda på idag på samhällskunskapen att jag hade en rest sen tvåan. eller ja, rest och rest. men ja skulle formulera om mig i texten. för tydligen hade våran förra lärare satt G på mig fastän jag ska ha VG, den jäveln! han ska väl skjutas han! kul att man får lägre betyg än vad man egentligen ska ha? och nej, jag har inte fått för mig att jag ska ha högre betyg, utan min nuvarande lärare sa det faktiskt. så det så.
men jaa ..
.. nu på engelskan ska vi i alla fall göra två arbeten samtidigt. en power-pointpresentation om en person vi ska prata om senare, och sen ska vi skriva en analys på en bok som vi skulle ha läst. dock var ju jag så pass smart så jag valde en bok jag redan läst på svenska, så jag behövde ju aldrig läsa den där förbannadeboken. och sen på svenskan ska vi skriva en fördjupning om en författare och sen läsa en bok den författaren har skrivit. så ja, jag måste jag måste skriva en planering om vad jag ska göra, och när jag ska göra det. visst låter det som en bra idé av mig? tekniskt sätt är idén inte ens från mig, utan jag tog den från jenny, men hey. tror inte det gör något? näefan. nu sitter jag bara och skriver en massa skit. ska ta och göra lite nytta nu. har ju bara en timme och en kvart på mig nu ju ...
.. men vi hörs väl nästa gång jag har tillgång till en dator. till dess, simma lugnt!

SMELL YOU LATER BABES! ♥


She wanted more from life than he could give.

ibland kan man ju verkligen börja fundera på hur sjukt tråkigt man kan ha. det är fan hemskt. på ett sätt skönt, men ändå inte.
det är ju så mycket tankar och grejer som sätter igång när man har tråkigt. och det är verkligen tankar om exakt allt. det är helt sjukt ju. från det att man tycker att man väger för mycket-för lite, att man är ensammast i hela världen, om man kommer dö ensam, hur det kommer kännas att bli gammal, om man kommer klara av skolan och känna sig stolt, om man kommer få jobba med det man vill när man blir äldre, om det finns någon som helst chans att lyckas här i livet. det är ju så jävla lame så det är ju helt sjukt. men jag tror inte jag är ensam om allt det här. så fort man inte gör nånting, då tänker man. och hur bra är det då? 

sitter och lyssnar på mysig musik och kikar igenom alla bilder på datorn, alldeles för mig själv. låter roligt eller hur? fast näe. det är sjukt tråkigt. och självklart ska man ju koppla ihop en massa minnen tillsammans med de här bilderna också. fan, tror jag måste ta bort allting från datorn så man slipper sånt här. det är ju bara jobbigt. eller så får jag skaffa någon som kan sitta här och ha tråkigt med mig, dagligen. då blir det i alla fall lite roligare skulle jag kunna tänka mig ...

... men i alla fall. ska väl snart ta mig till min lilla prinsessa. tänker inte försöka gå dit med min vad, så jag får väl cykla. och det är ju minst lika farligt det. i alla fall när jag cyklar. och apropå att cykla. snart är det tre år sen jag hamnade på sjukhuset för den där jävla cykeln. känns bra. tiden flyger ju förfan bara förbi, och innan vi vet ordet av det kommer vi stå där på trappan och inte veta vafan vi ska göra med våra liv. ja, det är tragiskt jag vet. 

och jag kom att tänka på en till sak nu. eller ja, det är mer en fundering. varför inte vissa personer berättar saker för mig. sånna som alltid har berättat allt för mig, har helt plötsligt bara slutat? antingen är det något jag gjort utan att jag vet om det, eller så är det för att de här personerna vet om att jag kommer säga exakt vad jag tycker om saker. men det känns ju skitroligt när folk bara slutar prata med en, och är istället äckligt bittra. och om man ska hålla på sådär, så kan ju de då glömma att jag kommer ställa upp fler gånger. det kommer liksom inte att hända.

ja, den grymma värld. vafan ska man säga egentligen? jag blir så jävla less på allting, är dock alldeles för stolt för att visa det i verkligheten. det är inte så att jag mår dåligt eller nånting sånt, blir bara less när allting ska gå på andras villkor, och att folk tar en för givet hela jävla tiden ...

My mama went off and left him.

här har ni min nya man. vi träffades i fredags och jag är dödskär ..
.. hahaha, om det vore så.
sjukt läcker karl, den bret michaels. mums! idag i alla fall. söndag. tillbaka till verkligheten imorgon. skönt det! får väl se om jag och michelle ska träna imorgon på morgonen. jag hoppas nästan det, för min vad är inte i tillräckligt bra skick för att jag ska springa. ska väl ta en kur med tigerbalsam idag igen och linda. känns som att det behövs. men den är ju inte blå längre i alla fall, så det börjar ju bli bättre.

sitter just med datorn i knät och med en katt på magen och lyssnar på musik. det kan inte bli så mycket bättre än såhär. myssöndag. älskar söndagar ändå. blir hemgjord pizza också på det, underbart det ju!

gårdagen förresten. ja, den var bra faktiskt. drog till old saints lite senare på kvällen, och vafan! jag blev sjukt grinig på allt och alla. vettefan varför? var väl på dåligt humör kan jag tänka mig. aja, pallar inte skriva mer för stunden. vi får höras mer sen. jag måste dricka vatten nu, sjukt sugen på det? normal brud? aja.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

His body's too young to look like this.

god eftermiddag gott folk. och hur står det till denna finfina lördag då? eller ja, gråa lördag kanske man ska säga egentligen?
kan ju säga, att det var ju bra nog skönt att sova ut imorse. kände att jag behövde det. gårdagen var väl trevlig. dock skulle ju alla hem och sova tidigt, så jag drog hem då jag också.  och eftersom jag började få skavsår och sträckt upp hela vaden, så kunde jag fan inte gå från bussen. tur att snälla robin kunde skjutsa hem därifrån. hade nog inte varit hemma än om jag skulle ha gått. 

ville ut och springa idag när jag vaknade. men så blev det ju självklart inte. vaden är typ röd/blå nu, och verkligen stenhård. så nu har jag smörjt med typ en halv tigerbalsam-burk och går lindad. kommer väl antagligen få gå lindad hela dagen, och det är väl bara att stå ut. bara det blir bättre så är jag glad. 

sitter och kikar på svampbob fyrkant nu, och det är väl hur bra som helst det!? älskar patric nå sjukt mycket! jag ska bli som han när jag blir stooooor. näefan. nu började jag visst prata i nattmössan. ska väl åka och lämna av mamma om ett tag, sen åker jag och pappsen och käkar nå gott. vi hörs partypeople! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

He says his body's too old for working.

kryper ner i sängen med dessa låtar i öronen. godnatt allihopa! ♥






He lives with the bottle, that's the way it is.

jajjemen, sitter och tar bort nagellacket från ena handen nu, sen bär av hem till fröken olander för lite öl och trevligt sällskap.
så bra som det kan bli alltså. hade michelle här på övernattning inatt. riktigt mysigt måste jag säga. vi kikade på filmen emma, haha så jävla bra måste jag säga! sjuk film, man lir hjärntvättad på nå sätt. tog oss in till stan imorse i alla fall för lite träning sådär på morgonkvisten, och efter det mötte vi upp hanna så vi kunde ta oss till skolan. vi slapp nämligen praktiken idag för att åka till s-viken på kickoff för alla de som ska starta UF-företag. två timmar, sitta och lyssna på tre föreläsare, var väl helt okej. brummade tillbaka till gävle med maggan som våran personliga chaufför. åkte till studio q för att jenny skulle göa sitt slutprov på mig. och det gick ju bra, right? jag har väl perfekta naglar att fixa och trixa med! 

nu ska jag alldeles strax ta och åka. pallar fan inte göra mig mer iordning än vad jag redan är, så det får bli samma klädsel som hela dagen. men vafan bryr sig? inte jag i alla fall. aja, det var väl bara det jag hade att dela med mig utav. skriver väl imorgon kan jag tänka mig.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

You see my old man's got a problem.

ibland måste man ju faktiskt bara bjuda på en sjukt läcker bild. det är liksom en oskriven regel. och jag tycker verkligen
att vi är så jävla snygga alla tre. michelle, jag och sist men inte minst (eller jo, minst), hanna. sånna jävla puddingar! men nog om våran skönhet nu. var och tränade imorse med much, och shit vad jag kötta. det var riktigt skönt måste jag säga. vandrade upp till skolan efter det, hade vävning hela dagen, och det är väl för mysigt det ändå? satt kvar efter skolan för att göra klar min väv, men sen kom jag på att maggan sagt fel till mig och much, så vi hade gjort våran för kort, så det blev bara en, och då ledsna jag ur och gick. åkte hem, sov ett tag, käka lite gott, sen kom lilla molly på besök, och även jessica och daniel, och broder tuck. 

har precis varit hos lilla prinsessan och gjort klart allting, och nu blir det bara chill framför teven/datorn. grey's anatomy började idag igen, så sitter och kikar på det nu. efter det blir det till att kika på desperate housewives och cougar som började igår, men det missade jag ju eftersom jag jobbade. men det får jag ju betala för att titta på, men det är det helt klart värt. 

ska väl sova efter det. blir upp tidigt imorgonbitti igen för att ta mig till gymmet klockan 07.00. riktigt härligt ju att träna på morgonen, jag gillar det skarpt! näefan, nu orkar jag inte skriva mer. måste koncentrera mig på teven ett tag nu innan det är försent. skriver väl mer imorgon. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

You and I can both get jobs, and finally see what it means to be living.

men goddag gott folk! hur fan står det till egentligen? den här dagen har varit totalt fylld utav ångest, skojar inte heller!
har mått så sjukt dåligt över den här helgen, speciellt när man får höra mer saker idag. får panik. så jag vill bara glömma den där fredagen totalt. det har varit helt sinnes. höll på att bryta ihop på individuella idag, och nej,
jag skojar inte om det heller. helt sjukt ...

förutom allt prat om i fredags har den här dagen varit skön. började med PIA där vi rollsatte alla till julshowen som kommer gå av stapeln den 22 december har jag för mig? och vad jag och alla andra ska vara tänker jag inte berätta, utan vill ni se får ni pallra era söta små stjärtar till aulan i P1 det datumet. allt jag kan avslöja är att det kommer bli AWESOME! haha, längtar sjukt mycket tills det är dags. 
kultur & stilhistorian är väl inget att hänga i julgranen, så det tänker jag inte ens lägga ner energi på att skriva om, därefter lunch - engelska - individuella. engelskan var skön. skrev bara ner några rader om boken jag "läst" sen fick vi sluta, och efter blev det ju då individuella, och det var då allting bara gick neråt. började med ett bra humör, men kunde jag inte ens sitta still pga ångesten. 

moder jord kom och plocka upp mig efter skolan så jag kom hem lite snabbare. bytte om typ direkt och tog mig ut på en springtur. har hittat världens skönaste väg att springa nu, så den får det fortsätta bli. det var riktigt skönt att komma ut och röra på sig och rensa huvudet från allt. tur i alla fall att man har vissa positiva minnen från helgen som man gärna inte vill glömma i första hand. det gäller att tänka på det positiva liksom. 

men i alla fall. käka lite efter turen, och sen tog vi bilen och åkte och handlade lite smått och gott. kände att jag var tvungen att köra lite eftersom det var sjukt länge sen jag gjorde det. och hur bra går det inte då? allt som saknas nu är att plugga som satan. sen så ska jag minsann boka en tid! jajjemen, det ska jag. palla vänta längre liksom? nej fan heller! gick upp till min lilla prinsessa efter det, och tog en liten omväg hem så att jag skulle få vara ute lite och inte tänka alls. så jag har alltså motionerat två gånger på en och samma dag. även jag kan ibland.

näe, nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kika på lite sällskap med filip och fredrik. och bredvid mig på bordet står ett glas med iskall cola. ja, livet är bra underbart ibland. så ja, så ser min måndagskväll ut för tillfället i alla fall. ska försöka hinna logga in en snabbis imorgon och skriva. ska ju nämligen jobba på läkerolen imorgon igen, brynäs - färjestad är det ju imorgon. får väl se hur mycket tid jag får över. 


förresten! så har jag hittat två låtar som jag vill ha på min begravning. riktigt mysiga. och det är ju skönt att jag redan har börjat planera sånt här. men vafan. älskar de här låtarna! 


SMELL YOU LATER BABES! ♥

Just 'cross the border and into the city.

äntligen har jag blått hår igen! det känns så underbart måste jag säga er. eller ja, blått och blått. blå/svart blev det.
fy satan i gatan va jag trivs bra nog i den hårfärgen. jag älskar det! sist jag färgade håret lurade ju pappa på mig en röd färg, och dum som man är, så tog man ju det. såg ju ut som att jag hade exem i hårbotten, men inte nu längre minsann! 
ska alldeles strax ta och föna till håret så jag kan gå och lägga mig. vägrar gå och sova med blött hår, det är nog det värsta som finns det. 

imorgon är det skola igen. känns skönt att komma tillbaka till verkligheten igen. den här helgen har varit alldeles för bra för att vara sann, så just därför vill jag komma tillbaka till skolan och tänka på det ett tag fram över. typ till nästa helg, för då kan jag tänka mig att det blir öl även då, i alla fall om jag känner mig själv rätt. men ja. nog om det. börjar halv 9 i alla fall. funderar på om jag ska ta mig upp tidigare och springa lite morgonen, det beror på hur mörkt det är ute, annars gör jag det när jag kommer hem istället. 

näe, nu ska jag ta och blåsa till håret, sen efter proppa i mig en macka innan jag kryper ner i sängen för lite sömn. skriver mer imorgon, så vi hörs då! bjuder på låten som får mig att tänka tillbaka på sommaren så fort jag hör den! 





SMELL YOU LATER BABES! ♥

Won't have to drive too far.

min kvinnliga sida:
[] köpt en hårfön
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid n shoppingrunda
[x] pratat känslor
[/] tänkt på att matcha mina kläder
[x] berömt en person för sitt utseende
[] ringt upp en person utan konkret syfte
[x] funderat på namn åt mina barn
[] insett storheten hos barbra streisand
[] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"
[] känt mig sugen på en kopp te
[] känt glädje av att få blommor i present
[] gjort nånting romantisk på egen hand
[x] blivit arg utan anledning
[] brytt mig om H&M's val av modell
[x] pratat skvaller
[] varit arg/sur utan att talat om det
[x] kramat en kille
[x] dansat
[] bakat åt dig själv

11½ / 22

min manliga sida:
[x] ätit en blodig stek
[x] läst en bildtidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] lovat att ringa dagen efter och sedan struntat i det
[x] skött grillen under en grillfest
[x] läst en bok av jan guillou
[x] läst ett nummer av slitz
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad
[x] känt mig hungrig efter att ätit en hel pizza
[] gått på en ulf lundell - konsert
[x] använt händerna att slå någon i syfte att skada den personen
[x] sett alla die hard och rocky-filmerna
[x] diskuterat bröst
[] läst nick hornby
[] gjort lumpen
[x] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[x] lagat något på egen hand
[x] skrikigt "kom igen nu killar!" på en fotbollsplan
[x] tävlat i att dricka öl

14 / 22


ursäkta, men jag har så jävla tråkigt så ni förstår fan inte! det är helt sjukt. måste bättre på mig, jag lovar! 
ska ut och köra lite bil nu och köa hårfärg, ska försöka komma på nå bättre att skriva till senare ikväll. hörs väl då antar jag! 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

Managed to save just a little bit of money.

åh shit. jag håller på och bryter ihop nu tror jag. och frågan är ju då varför? jag har ingen anledning till det, inge deprimerad ...
jag börjar fan bli orolig för mig själv nu jag. det är ju liksom hela tiden. så fort jag börjar tänka på saker och ting får jag ett jävla break-down och bryter ihop. jag hatar det verkligen. och jag har liksom aldrig varit såhär förut. vettefan vad som hänt med mig? har väl varit med om alldeles för mycket tokigheter på sista tiden. jag måste verkligen ta mig ut och springa, hur ska jag annars överleva den här dagen om jag redan nu börjar bryta ihop? hårfärg måste jag köpa också. jävla skitgrejer. blir så less! mycket som måste göras idag. plugga lär jag också göra, även fast jag redan kan det mesta, men åh. fan. nu är jag irriterad ..

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I been working at the convenience store.

shit va jag skulle vilja ha bilder från den här helgen. men icke sa nicke. fan då. blev ju lite kort igår, men inte va det mycket.
jävla alkohol och förstöra ens liv. haha, näe. det där menade jag verkligen inte! gårdagen var trevlig. dock tog det lite tid innan det drog igång helt, men vafan. det är sånt som händer ibland det med. träffade hur mycket folk som helst som det var sjukt länge sen jag träffa. riktigt trevligt måste jag säga. men i alla fall. jag och sanna shotta och hade oss, tog lite tequila, men inte fan kände man av nånting eller. tror det har att göra med i fredags. 

söndag idag då, och vad händer? absolut ingenting ska jag ta och berätta för er. ska försöka få med mig pappa ut så jag kan köra lite grann. måste ju åka och köpa hårfärg, fan, det är ju alldeles rött i botten på mig, och det gillar vi absolut inte! broder tuck kom hit på lite frukost idag också, var väl trevligt med hela familjen samlad sådär på morgonkvisten. 

funderar på att ta mig ut och springa lite grann. har ju inte tränat nånting på hela helgen, så det är väl dags nu kan man tycka. men vi får väl se om jag orkar eller inte. men ska försöka. 
näe, nu ska jag krypa ner i soffan med staffan och kika på film. vi hörs säkert senare.

SMELL YOU LATER BABES! ♥

I got a plan to get us out of here.

jag är jättesugen på lite regn, åska och blixtar. fråga mig inte varför eftersom jag är livrädd för det, men det skulle vara mysigt.
typ, krypa ner i soffan med en pojk och kika på film och bara ha det sjukt mysigt. aa, visst låter det härligt ändå? dock känns det ju som att det där vädret inte kommer komma nå mer i år eftersom det gått och blivit höst. 

igår var en bra dag. hade det allmänt chill på praktiken, inte alltför ansträngande. och mot kvällen tog det verkligen fart. kom hem till michelle lite för sent och det satte sina spår. jag, michelle och henna kände att vi låg efter allihopa, så vi klunka i oss en liter vin var på cirka 40 minuter. ja, och därefter gick det ju bara utför. kommer inte ihåg nånting från det att vi satte oss på bussen in till stan vid halv tolv tiden till fyra imorse. det är helt svart där emellan. herregud, en redig karatefylla vill jag lova. men, det är ju sånt man ska uppleva någon gång i livet också. 

sitter i soffan nu och myser med en filt runt omkring mig. jag är fortfarande bakis sen igår, har inte kunnat äta nånting idag fan. och jag brukar ju äta som aldrig förr när jag är bakis, men inte idag! ska väl alldeles strax ta och göra mig iordning. antar att herrskapet kommer höra av sig om ett tag om att vi ska ta oss in till stan. ja, det blir idag igen. men den här gången lite lugnare än igår, om inte nyktert för min del. vi får väl se. är ju ganska sugen på en vodka-redbull ändå. men vi får väl se. 

näe. dags att göra sig fin. eller ja, hyfsat i alla fall. behöver ju inte se ut som jag gör nu. fräsch, vad är det? jamen justja! jag måste berätta min och jolines filosofi om krogen. 
- när man frågar någon varför de tycker om att gå på krogen, då svarar alla att det är roligt att träffa folk. dock, så träffar man inte folk på krogen. musiken är alldeles för hög, vilket gör att man inte kan prata med någon. och vill man inte stå och dansa röven av sig hela kvällen, då sitter man några stycken vid ett bord och bara kollar på varandra och inte säger nånting överhuvudtaget. värdelöst om ni frågar mig.

- ljuset får man ju typ ett epilepsianfall av. det går verkligen inte. plus att det är för varmt eftersom det inte finns någon
luftkonditionering. och hur kul är det att gå ut om man ska löka sönder varenda gång? och, som alla gör när de går ut, att hitta någon att ligga med. det är ju roligt när alla ska vara största svettbomderna. näe, det funkar fan inte! 

så en enkel sammanfattning av krogen, det är att det suger negerballe! gå till en pub istället om det nu är så att ni vill träffa folk. där går det ju i alla fall att umgås. 
näe, nu är det dags för mig att kila. kvart i elva sitter jag på bussen in till stan, för att möta upp pinglorna (både tjejer och killar, alla kan ju vara pinglor liksom.) näe. platta håret och slänga på lite mascara sen är jag klar för kvällen. 

SMELL YOU LATER BABES! ♥

RSS 2.0